אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
קניתי לא מזמן רמקולים של altec lansinc (הדגם היקר, שעולה 1400 שקל בארץ) ב-200 דולר בדיוטי פרי - מחיר מציאה לכל הדעות! אבא שלי כרגע בארה"ב, ואני מברר מחירים של כל מיני מוצרים, ביניהם כרטיס אודיו. מצאתי את הכרטיס הבא, Creative Sound Blaster Audigy SE SB0570LPVP 5.1 Channels 24-bit 96KHz PCI Interface Low-Profile Sound Card - OEM http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16829102010 במחיר ממש מצחיק של 27 דולר, 110 שקלים. האם שווה לקנות את הכרטיס? האם הוא ישפר את הביצועים של המערכת סאונד שקניתי? הבנתי שכיום הכרטיסי סאונד און בורד הם לא רעים בכלל, אבל אני לא בטוח איזה יש לי. לבדוק דרך ה-device mangger?
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות DVD אשר ישמש לראיית סרטים ולשמיעת מוסיקה. המכשיר צריך להיות איכותי עם דגש על איכות הסאונד לצורך שמיעת מוסיקה. התקציב הוא 1000 שקל עם אפשרות לחריגה קטנה לצורך מוצר ספציפי אשר שווה את ההפרש.. תודה רבה ניר
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, קניתי רמקולים עם סאב CREATIVE SBS 2.1 370 ויש לי כרטיס קול CREATIVE SOUNDBLASTER LIVE VALUE שקניתי לפני 5 שנים. הצלחתי להפעיל את רמקולים עם סאב, גם הצלחתי להתחבר לטלויזיה בעזרת חיבור 2 יציאות אודיו מממיר YES לכניסה כחולה בכרטיס קול ויציאה ירוקה שייך לרמקול עם סאב. יש לי כמה שאלות: 1. כשאזנתי למוסיקה שקטה עם עוצמה בנונית-נמוכה, אחרי שעה אני מרגיש שהאוזניים שלי נסתמו כמו שמרגישים בטיסה, מה עליי לעשות כדי שלא ארגיש "סתימות". הרמקולים נמצאים בחדרי שאורכו החדר 10 מ"ר. 2. איך מגדירים "צליל נקי"? מכוון שאין לי ניסיון עם רמקולים מיוחדים עם סאב, אשמח לקבל מדריך שימוש ברמקולים עם סאב. במיוחד מקומות מתאימים לרמקולים, טיפול וניקוי רמקולים ותוכנות שליטה ברמקולים עם קטרוגיית להתא…
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מצאתי פטיפון מסוג Nikko מישהו מכיר את החברה? עכשיו נראה לי שהמחט הלכה לעולמה כי היא שחוקה לגמרי איפה אפשר למצוא חדשה? תודה
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי נגן X5, ואני מעוניין לקנות אוזניות בתקציב 80$ מאתר בחו"ל, בעיקר לשמיעת מטאל. אני מעדיף אוזניות שמתלבשות על האוזן, לא נוחות לי אוזניות כפתור. כמובן שיהיו מתאימות לשימוש מחוץ לבית. לא חשוב לי פתוחות או סגורות, העיקר איכות השמיעה. על איזה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש למישהו שאני מכיר את זה והוא ביקש שאני יגיד אם זה ג'נרי או לא... תודה לעונים...
-
- 8 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לפני מס' ימים חיברתי את המחשב שלי לרסיבר עם כבל SDPIF. למיטב ידיעתי הכבל משדר לרסיבר את כל הערוצים הנחוצים (רמקולים קדמיים, אחוריים, סנטר וסאב), ותקנו אותי אם טעיתי עד כאן... הגדרתי את ההגדרות כפי שמתואר בתמונה המצורפת הראשונה, ובדקתי סראונד בתמונה המצורפת השנייה. זה נראה כאילו יש לי רק סטריאו כי כשהכדור מגיע לצד האחורי יש שקט ולא שומעים כלום. הסנטר והקדמיים עובדים בסדר. אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי או סתם לכוון אותי מה לא עשיתי בסדר. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 995 צפיות
-
-
קניתי רמקולים creative inspire 2500 קיצר עכשיו אני מחבר למחשב וזה והאיכות היתה לו משהו וגם שמעו רק מרקמול אחד ....חשבתי בעיה ברמקולים הלכתי לחנות לקחתי אחרים וגם קרה אותו דבר אז ניסיתי לחבר ל-mp3 ושמע הכל עבד מצוין...אז השאלה שלי עכשיו אם הבעיה היא בדרייבר של הקול או בחיבור או בכרטיס(מובנה על לוח epox nf4) תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות נגן MP3 במחיר של 2000+ ש"ח. עיינתי כאן http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB55447=128965 אני יודע שהארקוס מצויינים אבל אני מתלבט בין 2 נגנים. הראשון הוא ה AV500 30GB והשני iAudio A2 20Gו שניהם מוצגים בקישור שהבאתי. אם מישהו יכול לתת עצה מניסיון או מה יותר יעיל, והאם כדאי להשקיע עוד כ400 ש"ח בשביל הארקוס שיש לו גם 10 גיגה יותר מהנגן השני שאנ ימתלבט לגביו. תודה.
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני עומד להזמין מחשב עם אוזניות זלמן סראונד+MIC,אבל בשביל סרטים וכאלה לשמוע עם המערכת שיש לי כרגע[ALTEC LANSING 2021] בלוח אם שאני מזמין יש כרטיס קול מובנה 7.1.. יש סיכוי שאני אוכל לחבר את שניהם בו זמנית? אם לא,יש אפשרות להפעיל 2 כרטיסי קול באותו זמן? כי יש לי בבית מחשב גרוע אחד שלא בשימוש[פנטיום 2 ] אבל הכרטיס קול בו הוא PCI והוא 2.1 נראה לי.. תודה לעונים..
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
היום קיבלתי את האולימפוס (המחודש) ויש לי כמה שאלות: ראיתי שהזכירו כאן שקיימת קושחה (FIRMWARE) לא רשמית של אולימפוס שנותנת יותר ווליום, אפשר לינק? ועוד שאלה - אתם יודעים איפה ניתן לקנות נרתיק לנגן? תודה
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן פלאש של בערך 2-4 ג'יגה ואני צריך הצעות... התקציב שלי הוא 1000 שקל בערך אבל אפשר לחרוג באיזה 100 שקל... תודה מראש!!
-
- 8 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
הורדתי מהאינטרנט סרט וכתוביות מתאימות. כשאני צופה בסרט יחד עם הכתוביות אני רואה בהתחלה את הכתוביות לא בזמן המתאים ולאחר מכן את אותן הכתוביות בזמן המתאים. איך אני יכול לטפל בבעיה?
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים ואני מתלבט בין שני רמקולים אני מתלבט בין ה2500 של creative http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=260105&Cat2Cat1ID=27&Cat2ID=0&aff=Zap או שאני יכול להוסיף עוד 100 ש"ח ולקנות את הJBL הזה: http://www.c-comp.co.il/show_details.asp?prod_id=778 שווה את התוספת?
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אנשים, אני מחפש זוג רמקולים שיהיו איכותיים בתקציב שרשמתי למעלה. אני קונה תמגבר T-AMP ובנוס, תכרטיס קול Audiotrak Maya 44 Mk.II Sound Card אוו ת XFI. אני צריך רמקולים שינצלו תכרטיס הזה ותמגבר. אל תביאו לי רמקולים קטנים כאלו של קריאטיב אוו משהוא, אני רוצה רמקולים ענקייים שיתנו עוצמה. אפשר לחרוג באיזה 200-300 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אוקיי.....זאת הפעם ה17 בערך שאני שואל את השאלה הזאת ואף אחד לא ענה לי כמו שצריך. האם הDB באוזניות קובע משהו בנוגע לווליום?? ואם לא אז מה כן?
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
חסכתי וחסכתי וחסכתי.... ואני צריך המלצה לרמקולים 5.1 עד 500 ש''ח עדיף מ-creative ניראה לי חח
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מתגייס עוד חודשיים ~, צריך נגן חדש (לא רוצה להסתובב שם עם מיני דיסק), תקציב 1000~ לנגן ואוזניות איכותיות (עדיפות לכפתור שיהיה נוח לנשיאות) חובה אוזניות איכותיות, אפשר לחרוג מהתקציב ואפשר גם לא להגיע אליו העיקר שיהיה איכותי ! לא צריך תמונות ולא צריך סרטים (לא אתנגד אם זה יהיה, אבל אני ממש אבל ממש לא רוצה ולא צריך את זה ! - סתם לשלם יותר בישביל שטויות) ג'יגה+ מה הכי איכותי שאפשר למצוא ?
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום יש לי אייפוד מיני 4 GB עכשיו לפני שבוע פתחתי את האייפוד אחרי טעינה ממחשב אחר, שחררתי מ"החזק" ונכנסתי לפלייליסט, וברגע שהוא פותח תשיר הראשון הוא מתחיל להעביר שירים לבד ואין מצב ששומעים שיר, הוא מפסיק להעביר שירים ברגע שנגמרו השירים שהוא יעבור. ניסיתי לבחור אמן ודרך שם אני אצליח לשמוע, אך יש אותה בעיה. מה עליי לעשות? תודה
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
http://creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=441&product=14702 מה דעתכם אני התרשמתי לטובה...
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מחפש נגן בנפח של 6-8 גיגה - למה? כדי שיהיה כמה שיותר קטן וקל גם חשוב איכות סאונד - אני שומע ב ETYMOTIC ER4 עם מגבר נייד חשבתי על ZEN MICRO PHOTO אבל עלו כמה סימני שאלה לגבי הסאונד... אפשרות שניה H-10 שאני מעדיף פחות בגלל שיש אותו רק בנפח של 6 גיגה (תתקנו אותי אם אני טועה) מה אתם אומרים??? (מישהו יודע משהו על E10??) הערה: אני קונה את הנגן מארצות הברית... אז אם יש הבדלים בין גירסאות...
-
- 8 תגובות
- 606 צפיות
-