עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by elad_jacoby,

ראיתי שיש טרד וקראתי אבל הרוב שם סתם דיבורים בין אנשים ולא מובן בדיוק.. רציתי לדעת אם עדיף לקנות אוזניות טובות של לוג'יטק + רמקולים 2.1. או לקנות רמקולים X530.

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  2. Started by shahar31,

החלטתי לקנות אוזניות ומגבר ב2500 שקל אני כבר סגור על הA900 אבל עדיין לא על מגבר חשבתי על הLD2 ++ אבל אין לי ממש משתמש בEBAY וזה קצת בעיה אז תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  3. שלום! קניתי אייריבר =) ואני מאוד מרוצה ממנו. ועכשיו חשבתי על איך להשיג סרטים ותוכניות.. אז חשבתי אז למה לא לחבר כבר את הטלויזיה למחשב. אז אני צריך עזרה קצת בזה, האמתי קצת הרבה אני לא יודע כלום. אז בבקשה תנו לי שמות של איזה כבלים אני צריך לקנות איזה תוכנה להוריד ואם אתם צריכים איזשהו ידע על המחשב שלי אז: amd 64 3000 6800GT epox kda3j Genius 5.1 תודה מראש =) נ.ב אני מעוניין גם אם אפשר שאני יוכל להקליט בתוך המחשב את מה שאני רואה בטלויזיה וגם שאני יוכל להציג את המחשב על הטלויזיה. עריכה: עכשיו הסכלתי על המאחורה של הטלויזיה ואין שם שום יציאה החוצה אז לא נראה לי שזה הגיוני שהיא תקרין החוצה אבל בממיר שלי אז ראיתי יציאות החוצה של Video ואודיו ומשום מה יש שם גם כניסה שקוראים לה "u…

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  4. Started by tood24,

היי הזיכרון >http://www.amazon.com/Kingston-Technology-1600MHz-PC3-12800-KVR16LS11/dp/B00CQ35HBQ המיני מחשב>http://www.aliexpress.com/item/Fanless-mini-pc-5thCPU-Intel-Corei3-5005U-Broadwell-Barebone-NUC-PC-Fanless-HDMI-Intel-HM97-HD5500/32398772754.html השאלה> האם הזיכרון מתאים למיני הזה ? שאלה >המלצה על כונן SSD 64GB תודה

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by AliceInChains,

הוצאתי מנגן COWON D2 אוזניות 74mW כדי להשתמש בהם כתחליף לרמקולים במחשב. חיברתי אותם לחיבור ירוק קדמי ולא שומעים כלום. כל הדרייברים מעודכנים.... עריכה: שכחתי לציין, עכבר ימני על הסמל של הרמקול בסרגל המשימות --> התקני השמעה --> מופיע לי בחיבור הזה "לא מחובר".

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום, יש לי נגן אמפי קטן, והאוזניות (ג'נרי) שבאו איתו על הפנים... אני רוצה איזה אוזניות כפתור נורמליות שאפשר לשמוע איתם מוזיקה בסבבה...לא יותר מדי איכותיות, משהו סבבה לשעה שעתיים נסיעה... תודה..!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by eins,

שלום אנשים בשעה טובה קיבלתי מארצות הברית את ה X-FI Fatal1ty עם הפנאל הקידמי. התקנתי הכל טוב ויפה, רק דבר אחד שאני במצב של דירקט 6 ערוצים (אני מתכוון מצב נייח של הרסיבר לוגיטיק Z5500) אני שומע רק ברמקולים הקדמיים עשיתי טסט לרמקולים דרך תוכנה של קריאטיב וכל הרמקולים עובדים . אני מדבר על חיבור אנלוגי 3 צבעים .. רק הירוק עובד, השחור וכתום לא עובדים בתוכנת קינפוג של המוסיקה של קריאטיב כיוונתי את זה ל5.1 עדיין זה לא עובד בבקשה עזרה אני רוצה להרים את הביתה כבר

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  8. שלום לכולם! בשעה טובה, אני נוסע לארה"ב. עד כה השתמשתי באזניות מתוצרת JVC (דגם HA-NC250) אשר היו ברשותי בחמש השנים האחרונות. אך הזמן עושה את שלו, והאזניות אמנם עובדות היטב אולם הריפוד שלהם נקרע והתפורר. לכן, אני מעוניין לרכוש אזניות חדשות. אין הכרח שהאזניות יכללו סינון רעשים אקטיבי, אולם לכל הפחות הן צריכות להתאפיין באטימה טובה. ככלל, אני מעדיף אזניות על האוזן מאשר אזניות בתוך האוזן. השימוש באזניות יהיה למוזיקה, סרטים ומשחקי מחשב. תודה רבה לכל העונים והמייעצים!

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  9. Started by Danny_Malis,

מישהו יודע אולי איפה מוכרים מינידיסקים בארץ (המכשיר עצמו) ואני מתכוון למכשירים החדשים לא לענתיקות...? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by SpEcToR,

בסביבות של ה-2 גיגה..

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  11. Started by NightWing,

טוב, אז האוזניות יוזמנו השבוע, השאלה היא האם משתלם להשקיע בכרטיס קול נפרד או להסתפק בזה שבא עם כרטיס הקול? ‏Asus P5Q-E‎‎)‎‏)‏ בהתחשב בעובדה שאין לי ענין להשקיע כרגע יותר מדי כסף בכרטיס כרגע (300 ש"ח גג), אני תוהה עד כמה ההבדל יהיה מורגש והאם כדאי לי לוותר על זה בינתיים ולקנות בהמשך משהו יקר יותר. אה, ועוד משהו, ההבדל בין הכרטיסים יורגש יותר דרך מגבר אוזניות? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  12. ברצוני לקנות נגן MP3, אך בשל חוסר תקציב אני קונה נגן של 512 מגה. את הנגן הבא שמעתי בעצמי, אני יודע שהוא אחלה של נגן: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3798363 אך הוא עולה 400 שקל, כשב300 אני יכול להשיג http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2472322 השאלה היא האם כדאי לי להשיג את ה300 שקל, אם אין איתו שום בעיות מיוחדות.. כי את ה400 שקל כבר שמעתי, אין לו בעיות עם היותו עצמאי (כלומר ללא צורך בדרייברים מיוחדים) או שום דבר מיוחד אחר. אז אם למישהו יש את הראשון (300 שקל), ויכול לספר על בעיות כלשהן איתו.. כי בעיקרון אין ממש הבדלים בינהם. אקדים תודה, pMor

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  13. Started by kaboonkal,

כרגע יש לי רמקולים 2.1 של קריאייטיב אינספייר 2.1 M2600 שמשרתים אותי נאמנה כבר הרבה שנים סאונד מעולה ועוצמה טובה. הבעיה שלהם התחילה כבר לפני שנה שנתיים שהמגעים בשלט כנראה רופפים וכשמשחקים עם הווליום של השלט (לא שלט רחוק, עם כבל, שלט גלגלת) לפעמים שומעים רק ברמקול הימני ולפעמים רק בשמאלי וממש צריך לחפש את הסוויט ספוט הזה ששני הרמקולים עובדים וזה כבר ממש נמאס עליי כי זה יכול מתזוזה של השולחן להדפק ואז זה שוב לשחק עם זה... בקצרה אני מנסה להבין מה האלטרנטיבות שלי לגבי רמקולים חדשים שלא יהיו לי הבעיות האלה יותר... בדקתי קצת פה בנושאים קודמים וקצת בכללי והבנתי שסדרת הSOLO מאוד מומלצת אבל אני רוצה להבין כמה דברים. השימוש של הרמקולים די מאוזן בזמן בין משחקים סרטים ומוזיקה, עם נטיי…

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by Inter,

אז ככה יש לי בחדר מקום שניראה פשוט מיועד למסך כלשהו שאפילו יש מולו ספה נוחה ביותר... חשבתי להרכיב מקרן ולהקרין על אותו חלק של החדר כאשר אני מצרף אליו את המערכת שיש לי בחדר. אבל אבל אני לא בטוח שנושא הזה בגלל שאני לא מכיר כ"כ את המקרנים בארץ ואת המחירים שלהם, בדיפדוף קל בZAP ראיתי שיש מקרנים איכותיים לא יקרים לעומת מסכים הLCD 42" מה דעתכם ? מסך LCD או מקרן ?

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  15. Started by eladh16,

שלום לכולם, יש לי מספר שאלות על מערכות רמקולים. 1.אם יש לי מערכת רמקולים dolby digital 5.1 שאני מחבר למחשב, ושם אני מריץ שיר שהוקלט על שני ערוצים. האם אני ישמע בכל ערוץ של מערכת הרמקולים אות שמע אחר? או שאני ישמע רק בשתי ערוצים בגלל השיר? 2. אם אני רוצה לחבר למחשב מערכת רמקולים, נניח dolby digital 5.1 אז אני יהיה חייב לרכוש כרטיס קול תומך ב 5.1 ערוצים? כלומר, אם אני יחבר את המערכת רמקולים למחשב ישן שבו כרטיס קול סטריאו(2 ערוצים) אז אני ישמע בשני ערוצים במערכת הרמקולים? אשמח לתשובות על שני השאלות, תודה וערב טוב.

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  16. http://www.appleinsider.com/article.php?id=1902 לא קראתי את הכל אבל נראה מגניב!

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  17. Started by The TrCkeR,

הכרטיס קול הענק הזה הינו מתצורת ISA, נבנה בשנת 95, פירקתי אותו ממחשב פנטיום 3 ולא האמנתי כמה גדול הוא! (מה זה הטירוף הזה?) הכרטיס קול הכי גדול שראיתי אי פעם. אפילו יש עליו כרטיסי זיכרון ישנים (SIMM). למישהו יש פרטים עליו? מה שימושים שלו? למה הוא כל כך גדול? (בשנת 95 היו כרטיסי קול גם יותר קטנים..) [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הוא נגן באנגלית. האם יש דרך להפוך אותו לעברית ע"י עידכון הגירסה שלו? ואם כן, כיצד עושים זאת? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  19. Started by Peri228,

החלטתי לקנות מערכת סטריאו לחדר , אני מתלבט בין כמה דברים . בידיעות ' ממון ' יש כל יום שישי מכרז , והמכרז האחרון היה זה - מערכת מיני סטריאו - מערכת מיני סטריאו של פנסוניק , דגם SC-AK410 , עם קורא דיסקים צרובים , שלט רחוק , דאבל - קאסט על שליטה אלקטרונית , מנגן MP3 , עוצמת שמע של 300 וואט , מחסנית לחמישה תקליטורים עם אפשרות לתכנות . המחיר של המערכת הזו עומד על 1150 ש"ח . תאמינו לי שאני לא מבין בזה כלום , ממש כלום . האפשרות השניה שלי , היא לקנות מערכת סטריאו שאתם תמליצו לי עליה , בתקציב של עד 1200 שקל . האפשרות השלישית שלי היא לקנות רמקולים למחשב , שיהיו חזקים לסרטים ולמוזיקה , ואני אשתמש במחשב בתור מערכת . התקציב עומד על 1200 ש"ח ... יש המלצות ? ד"א , אני בכל מקרה מחב…

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  20. היי, לחבר שלי יש רמקולים 2.1 עם סאב וופר של GENIUS וזה מצוינים(וגם לא ג'נרי) המ כרגע יש לי 2.0 ג'נרי שאחד מהרמקולים מת(שומעים רק בצד ימין) בלוח אם שלי יש 6 חיבורים. ירוק, כחול,צהוב, ורוד, שחור ועוד משהו אז אם אפשר שהוופר יהיה בשחור והשאר בירוק אז זה יהיה מצוין שימושים:משחקים, מוזיקה וסרטים. תקציב:כמה שפחות אבל לא מעל 150! תודה.

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  21. Started by Netanel o_0,

סוף סוף יש קצת כסף, אז החלטתי לקנות רמקולים. אני אשתמש בהם כמעט אך ורק למוזיקה (אני רואה גם סרטים ומשחק קצת, אבל אם אני מסתדר עם אוזניות - לא תהיה לי שום בעיה עם זוג רמקולים), לכן אני מתכנן לקנות זוג סטריאו נחמד ולא סראונד 5.1 בינוני. כמו שאמרתי, זה מיועד בעיקר למוזיקה - בעיקר רוק על גווניו (ללא מטאל. כמה לדוגמא: לדזפ, רדיוהד, פינק פלויד, TVOTR והמון להקות אינדי), קצת בלוז וFאנק (ב.ב. קינג, גארי מור, קלפטון, פרינס וכו'). ופה ושם קצת אלקטרו (Simian Mobile Disco לדוגמא) וקצת מוזיקה שחורה וג'אז/פיוז'ן. הרמקולים יהיה בחדר (ממ"ד) בגודל של איזה 3X4 (ניחוש), ואני לא נוטה לשמוע מוזיקה בווליום שמרעיד לי את החדר. לא יודע אם החיסרון בסאב ב2.0 יפריע לי כ"כ. אני לא מחפש את הבאס הנמוך …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ranyr,

אני מחפש נגן בנפח של 6-8 גיגה - למה? כדי שיהיה כמה שיותר קטן וקל גם חשוב איכות סאונד - אני שומע ב ETYMOTIC ER4 עם מגבר נייד חשבתי על ZEN MICRO PHOTO אבל עלו כמה סימני שאלה לגבי הסאונד... אפשרות שניה H-10 שאני מעדיף פחות בגלל שיש אותו רק בנפח של 6 גיגה (תתקנו אותי אם אני טועה) מה אתם אומרים??? (מישהו יודע משהו על E10??) הערה: אני קונה את הנגן מארצות הברית... אז אם יש הבדלים בין גירסאות...

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by FresH-MeaT,

טוב יש לי את הרמקולים האלה MX5021וAltec Lansing כבר משהו כמו שנה ואני מרוצה מהם עד הגג חוץ מ2 דברים הראשון הוא בזמן האחרון נידמה לי שזה התחיל ליהיות או שזה תמיד היה ופשוט היתעלמתי מזה רק עכשיו אני שם לב.. כל הזמן כשאין לא מוזיקה ולא שום דבר שאמישתמש בסאונד אז יש רחש חזק חזק מהרמקולים.... כזה פששששששששששששששש איך מבטלים את זה? ודבר שני זה בווליום שהוא בקפיצות ולא לפי הרצון שלי

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by nimrod1,

שלום אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה על מנת להקליט ממנה תוכניות - יש משהו מיוחד שאני צריך שיהיה בכרטיס מסך שלי או שברגע שיש לי כרטיס שמתחבר לטלויזיה (כניסת HD) אז אני גם אוכל להקליט ממנה בעזרת התוכנה המתאימה? תודה

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. Started by THE FOX,

מחפש אוזניות לתחום מוזיקה האוס וטראנס בעיקר. דיוק בצלילים שיוכלו לתת באסים מדוייקים ולא מרוחים לא הייתי כל כך מרוצה מ הPX100 היה חסר להם את תחום הבאסים והטונים הגבוהים היו צורמים מעט :-\ יצא לי לשמוע את SennheiserHD200 והצליל שלהם ממש טוב החזרתי את ה PX100 לחנות והמליצו לי כעת על כמה דגמים: Sennheiser HD485 Sennheiser HD465 Sennheiser HD435 אלה אם ארצה. Sennheiser HD497 Sennheiser HD205

• 8 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.