עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. המחשב שלי בקישור לכל מי שישאל על מפרט המטרה הסופית היא חיבור הנייד לרסיבר ולשמוע סראונד דבר שאני לא מצליח לעשות נכון לעכשיו... אני מחבר את המחשב בAUX ומאבד את כל הסאונד ההקפי ככה... האם יש לי את האופציה במחשב ל5.1? ואם לא האם יש פתרון(כרטיס קול חיצוני אולי)? [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by alienchickenpie,

פעם הייתה לי מערכת סטריאו שהיה לה מצב כזה שהיא מסננת את המילים ומשאירה את המוזיקה. יש תוכנה שעושה את אותו דבר במחשב?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by deluxe,

איך אני יכול להוציא איכות מקסימלית מSONY MDRV700? התקציב זה באיזור ה600 ש"ח.... האם אני צריך מיקסר, מגבר אוזניות מיוחד, או אפילו רסיבר מספיק (או שתלוי באיכות שלו)....? מה הכי מומלץ מהדוג' שהבאתי? אם יש אופציות טובות יותר ציינו בבקשה..... וכמובן דגמים... שאלה נוספת... האם הדגם הזה צריך BURN IN ואם כן איך עושים אותו? תודה רבה למי שעוזר!

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  4. למישהו יש מושג איך מורידם את כל מה ששייך לכרטיס הנ"ל בהגדרות של WINDOWS 98SE? אפילו בHELP באתר שלהם הם ממש הסתבכו עם זה... ולא פלא למה איך שאני שם את הכרטיס, המחשב נתקע. אולי גם בגלל שמרוב נסיונות, יש לי כמעט כל דרייבר או תוכנה אפשרית של סאונד בלסטר.. העניין הוא שהוא לא עבד עם אף דרייבר/תכנה בשום מקרה.. וגם להעיף אותו אי אפשר..

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by rafip77,

שלום לכולם, הבנתי שלכל קובץ MP3 ישנו ID TAG. אך גם לזה יש וורסיות שונות....ID ver 1.0 ,ID ver2.0 ,ID ver 3.0, 1. איך אני מזהה במחשב מה ה-Version של ה-ID TAG של קובץ ? 2. האם יש תוכנה שממירה Version של ID TAG ? אני שואל מכיוון שהרדיו דיסק שלי ברכב מזהה רק MP3 בעלי ID TAG Ver 2.0. תודה למבינים ולעונים...

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  6. יש לי ת'atp3 ורמקולים של טלויזיה טושיבה (משו בומבה ). את הסאב של ה-atp3 אני מחבר ליציאה הירוקה בכרטיס קול (SB 5.1 Live!) ואת הרמקולים של הטלויזיה, שאין בהם סאב, אני מחבר ליציאה השחורה. ברשותי עוד זוג רמקולים שאני יכול לחבר אחד מהם. לאיזו יציאה לחבר את הרמקול הנוסף?

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  7. אני מעוניין לקנות מערכת של 8 רמקולים לאוטו ואני לא בטוח שהייה אפשרי לחבר את כולם לרדיו טייפ ....צריך מגבר חיצוני או משהו נוסף ?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  8. שלום לכולם, אחותי קנתה DVD נייד, ואנחנו רוצים לחבר אותו לרכב. אבל הDVD לא מגיע על שום חיבור למושב של הרכב. צריך לקנות מחבר מיוחד לחבר אתהDVD לרכב? ואם כן איפו קונים אותו? תודה לעוזרים! אלון

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by asdasdasd,

כרגע יש לי כבל רגיל (אדום\שחור) שיוצא מן הSB מכניסה אחת (LINE IN למגבר ל CD IN STEREO אני צריך כבל אחר בשביל לקבל 5.1 ?? אני מדבר על DIVX שהם AC3....

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  10. Started by sam1441,

קיבלתי היום לוח חדש GIGABYTE GA-P35-DS3L - חיברתי אותו למארז, פה הלכתי לאיבוד. יש שני כבלים שאפשר לחבר ללוח, 1. AC 97 2. HD AUDIO כשמאחד מהם יוצאים חמש זרועות נוספים שאין לי מושג איפה לחבר אותם. כדי להוסיף על הבלבול, יש על הלוח שקע בשביל SPIDIF, אבל דווקא לזה אין לי חוט. מה עושים פה בכל הכבלאידה הזו? איזה מהנ"ל אני אמור לחבר בכלל ושיהיה לי SPDIF בפרט? ניר.

11. בע"ה בתחילת שבוע הבא אני מקבל את המסך החדש שלי ורציתי לדעת איך אני יכול לחבר את הYES למסך כי הבנתי שזה אפשרי ישירות למסך ללא צורך בכרטיס טלוויזיה וכו'.. אז איך עושים את זה ואיזה כבלים צריך אם צריך? תמונה של היציאות שיש במסך אגב, איזה עוד דברים אפשר לחבר ישירות למסך? תודה [: ;D

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אני יודע שאני יכול לחבר אותו לרמקולים של המערכת, עם כבל שנקרא 1 Mini-plug 2 RCA . זה לא מה שאני רוצה. אם אני יחבר את המחשב לרמקולים אני אצטרך תמיד להעביר אותם בין המערכת למחשב, וחוץ מזה דרך המערכת אני יכול לשלוט על יותר אפשרויות, כמו הBass למשל. יש אצלי במערכת סטריאו שתי אפשרויות, שנראה לי שאחת מהן תתאים לחיבור לכרטיס קול-אחת מהן היא Video\Aux, ואחת מהן היא MD. האם באמת אחת מהן יכולה להתחבר בכרטיס קול? לאיזה יציאה בכרטיס קול? לכרטיס קול On Board שלי תיהיה את היציאה? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by Gimel,

נראה שכל שאלה שניה שאני עונה עליה בפורום, עוסקת בצורת החיבור של המחשב לטלויזיה. אז אני מכין פה מדריך וממליץ להוסיף אותו לסטיקי. נתחיל בטלויזיות. הטלויזיות מתחלקות לשני סוגים עיקריים FULL HD או HD READY. בטלויזיית FULL HD, לאחר חיבור המחשב נגדיר רזולוציה של 1920X1080 או 1080P ונראה מצויין. בטלויזיית HD READY, לאחר חיבור המחשב נגדיר רזולוציה של 1360X768 ונקווה לטוב. החיבור הפיזי בין המחשב לטלויזיה: לבעלי חיבור HDMI בכרטיס המסך - פשוט חברו כבל HDMI ואתם מסודרים. לבעלי חיבור DVI - השתמשו במתאם שהגיע עם הכרטיס לחיבור כבל HDMI או בכבל DVI-HDMI. איכות התמונה תיהיה זהה. יתכן ותאלצו לחבר כבל נוסף מכרטיס הקול לטלויזיה בכדי לשמוע. לרוב מדובר בכבל PL (שמשני צידיו בננה קטנה כמ…

• 15 תגובות
    • 11.2k צפיות
  14. מה צריך לעשות\לקנות כדי לחבר את המערכת סטריאו למחשב?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  15. אהלן מדובר בפלזמה של טושיבה שקיבלתי (לא חדשה דנדשה) ואין לי איתה שום הוראות הפעלה בעצם.. הבעיה איתה שיש לה הרבה חיבורים אבל אין את החיבור שמתחבר לאנטנה החיצונית בשביל לקלוט ערוצים פשוטים כמו 1 ,10, ו2 . לפני שאני מתחיל כל מיני ניסויים כמו לקנות את הממיר הפשוט שמקנה את הערוצים הנ"ל רציתי לשאול אולי יש אופציה אחרת? אם התמונה לא ברורה מספיק אני אצלם שוב. תודה מראש ... [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 6k צפיות
  16. שלום, קניתי גיטרה חדשה (תגידו תתחדש (: !!) אני רוצהלחבר אותה למחשב ולנגן באוזניות שיש לי. להקליט לנגן וכו' איך מחברים פיסית את הגיטרה לכרטיס? יש מתאמים מיוחדים שאני צריך לקנות? כל הסבר יעזור לי המון תודה מראש

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  17. אז ככה, במחשב הקודם שלי (נייח) היה לי כרטיס טלויזיה שקניתי ב200¤ והאיכות צפייה היתה סבירה אבל ההקלטה על הפנים (וזה לא קשור למחשב כי היה לו Duel Core 2.7Ghz, 2GB, GeForce 9800gt) קניתי נייד חדש ( HP dv-5 1179ej) ויש לו את הכניסת firewire שאני יודע שאפשר לחבר מצלמות דיגטליות והאיכות היא טובה מאוד, לא מצאתי שום כרטיס טלויזיה לנייד או מתאם rca/S-Video ל firewire מצאתי רק מתאמים לUSB ואני מניח שהאיכות שלהם לא משהו בגלל הממשק... יש למישהו המלצה על פתרון כלשהו? :s05: כמובן שבמחיר מינמלי...

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  18. Started by j,

זוהי שאלת תם, אז בבקשה לענות תשובה פשוטה: איך אני מחבר את הלפטופ (הנפלא אגב..) דל 1520 למערכת קולנוע ביתי בצורה האיכותית ביותר? כמובן שהמטרה היא גם לראות תכנים מהמחשב למסך הגדול וגם לשמוע סרטים דולבי דיגיטל או HDTV ישירות ממערכת הרמקולים.. האם בדרך זו אני יכול להימנע משימוש במכשיר DVD?? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by Kremb0,

השאלה בכותרת , תודה.

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. שלום, יש לי כונן קשיח חיצוני שיש לי בו מבחר יפה של סדרות וסרטים. אני רוצה ליצור VOD ביתי כך שמכל הטלוויזיות בבית יוכלו לגשת אל הכונן ולצפות בתוכן שלו. הרעיון הוא שיוכלו להשתמש בתכנים שעל הכונן באמצעות תוכנה כמו BOXEE או XBMC. השאלה שלי היא איזה ציוד אני צריך בשביל לגרום לזה לקרות. אני אתחיל ממה שאני יודע ואני אשמח להכוונה בנושא מחברי הפורום: ברור לי שאם אני רוצה שכל אחד מחברי הבית יוכל לצפות בסרט/וידאו שונה בו זמנית, ליד כל טלוויזיה אני צריך מחשב. אני תוהה אם אין דרך זולה יותר מלרכוש מחשב לכל טלוויזיה. אם כל הסיפור של לצפות בתכנים שונים יתברר לי כיקר מדי אולי אעשה את זה בהדרגה ובשלב הראשון כולם יצפו במה שמשודר באותו רגע מהמחשב המרכזי. במידה וזה המקרה, אני תוהה איך אני …

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  21. Started by 3d7,

לגבי התמונה, אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה LCD עם כבל S-Video מיציאת S-Video לכניסת S-Video. איך אני מעביר אודיו, אם אני רוצה להשתמש ברמקולים של הטלוויזיה? האם יש מתאם מיציאת SPDIF קואקסיאלית בכרטיס קול לכניסת Component או RCA בטלוויזיה? מה השיטה הכי טובה (מבחינת איכות) להעברת סאונד מהמחשב לטלוויזיה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by gilka,

יש מצב? תודה מראש לתגובות המומחים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אהלן, רכשתי טלווזית LCD של סמסונג מדגם B530 ואני מתקשה לחבר אותה למחשב שלי יחד עם מסך LCD19 של LG. ברשותי READON 4350 עם דרייברים מעודכנים. Ctalyst מזהה את שני הצגים ואפילו מזהה שמדובר בטלווזיה של סמסונג. אני עובד על ווינדוס ויסטה. בהגדרות תצוגה ויסטה מזהה שחיברתי שני צגים ברזולוציות שונות ועשיתי הרחבת שולחן עבודה לטלווזיה. כשאני עושה ריסטרט אני מקבל תצוגה הן בטלווזיה והן במסך 19 של הביוס, אבל איך שווינדוס עולה הטלווזיה מאבדת אות ורק המסך 19 עובד ניסיתי לשנות הגדרות בלי סוף רזולוציות.. לא מצליח לפתור הבעיה, אנא עזרו תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  24. Started by ofirrjd,

היי, האם אפשר לעשות זאת ללא מחשב? כלומר עם כבל ישירות? ה DVD הוא של PIONEER ללא HDMI אך עם יתר החיבוריםOPTIC SVIDEO SCART RGB COMPONENT המסך הוא של SAMSUNG עם חיבור DVI ו VGA בלבד. כרגע ה DVD מחובר לרסיבר עם כבל אופטי. אני רוצה לראות סרט בקולנוע ביתי אך ללא טלויזיה, כלומר עם מסך מחשב. תודה, אופיר

• 10 תגובות
    • 6.9k צפיות
  25. Started by parker8,

לרמקולים של המערכת יש כבלים שבשסיומם יש מתכת כזאת.... שמחברים למערכת עצמה... ??? האם אפשר לחבר את המערכת למחשב? אם כן אני אמשח לדעת איך עושים את זה... :-\ תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.