עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by קאליפסו,

שלום...אני חדש בפורום כאן,אני חובב של חלצי "וינטג'" והיום היה לי אפשרות לרכוש את הדגם הנ"ל http://www.audiokarma.org/forums/showthread.php?t=263303 הוא יפה להפליא בעיני,אבל אני משתדל שלא להסתכל על מוצרים שתוכננו במזרח הרחוק...אני אוהב רוטל,מרנטצ ומודע לאיכותם במהדורות מסויימות,אשמח לדעת בהקדם האם כדי לי לרכוש אותו...ובכמה אתם מעריכים מכשיר זה,אם כמובן תקין.

2. Started by ElvisC,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס קול עם יציאת SPDIF לחיבור לרסיבר. רצוי כמה שיותר זול זה יעשה את העבודה? http://www.p1000.co.il/shop/templates/groupsalesproduct.aspx?categoryname=sound_cards&auctionid=7701625&came=177 תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום, אני קונה עוד מעט מחשב חדש ואני מחפש כרטיס טלוויזיה שאני אוכל לחבר אליו ממיר HD של HOT (יש לי מסך מחשב B2330 של סמסונג עם HDMI ו-VGA). אין תקציב מוגדר, אבל אל תביאו לי משהו שעולה 1000 שקל, משהו במחיר הגיוני. תודה וזה גם די דחוף כי הטכנאים באים עוד שבועיים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. הכל בכותרת...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. לכבוד היומולדת ההורים שלי עשו לי הפתעה וקנו לי את הH340. בגלל שאני לא צריך נגן של 40 ג'יגה חשבתי להחליף אותו אולי לH10. רציתי לשאול אם יש איזשהוא יתרון משמעותי של ה340 על הH10 (חוץ מהבאנדל שב340 כולל פשוט ה-כ-ל) מבחינת איכות הסאונד(והאוזניות) תפעול וכו'. ראיתי את שני המכשירים בקומפיוטקס והאמת שהגודל והעיצוב של ה340 לא ממש משכו אותי ויותר אהבתי את הH10. האם ה340 יותר טוב משמעותית מהH10 או לא? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by The incredible,

שמעתי על כל מיני דגמים מ VSONIC GR06 ועד Vsonic VSD3S לא בדיוק מצאתי מחיר לדגמים הנ''ל. בכל מקרה אם למישהו יש אוזניות טובות להציע עד 100 שקל רצוי בארץ אבל עם ההבדל משמעותי והוא משמעותי? אז שיהיה מח''ול. למרות שאני לחוץ על אוזניות והיו לי אוזניות REMAX-501 משהו כזה שהם היו סבבה אבל לא משהו כזה וואו. אגב, היה לי את הסנייזר CX300-II קניתי מהארץ ולא התלהבתי כ''כ.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by MDK,

אני הולך לקנות מחשב חדש עם כרטיס קול - hercules fortissimo II, רמקולים - altec lansing atp 3 ו-לוח אם ASUS A7V333... אם אני אמצא חנות שיש בה את כל מה שאני רוצה, אבל אין לה את הכרטיס קול של הרקולס, אז מה לקנות במקום זה - creative sb live 5.1, משהו אחר, או להישאר עם הכרטיס קול שבא עם הלוח אם ? ? ? ? ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by limer,

ברשותי רסיבר של PIONEER דגם XV DV181 בשילוב של רמקולים 5.1 ברצוני לחבר אותו למחשב אך אין לי מושג איך לעשות זאת לרסיבר יש חיבור OUT HDMI וחיבור קומפוננט נכון להיום אני מחבר אותו למחשב בחיבור סטיראו ! כיצד אוכל לחבר אותו למחשב בחיבור סראונד ? בתודה מראש LIMER הקפצה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. ערב טוב, שבת שלום. הנני מחפש לקנות נגן מוסיקה לשמיעת מוסיקה. כרגע יש לי SanDisk Sansa Clip 1GB והוא אחלה והכל, ואף שמעתי שהוא הנגן המשתלם ביותר שקיים. אבל בא לי להתחדש. איזה נגן טוב יותר ממנו? איזה נגן יתעלה עליו מבחינת איכות? אני מקציב 400 ש"ח אבל אם יש נגן ששווה לחרוג בשבילו, אשמח. להלן מס' קישורים שהגעתי אליהם שאולי יעזרו לכם, אבל אני גם מוכן לקנות YAD2 או מebay אם אין עם זה בעיה: נגני Archos http://www.bug.co.il/fpage.asp?orderby=1&c=639&t=12 נגני iAudio http://www.bug.co.il/fpage.asp?orderby=1&c=636&t=12 נגני Creative http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1364_405_1524

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by B0necrack3R,

האלן אנשים יש לי בעיה כזאת: יש לי שני מגברים לכל מגבר מחוברים (היטב) שני רמקולים. שני המגברים מחוברים לכרטיס קול HERCULES FORTRISSMO 2 מגבר 1 ל- FRONT SPEAKERS ומגבר 2 ל REAR SPEAKERS. הבעיה שלי היא כזאת: אחד הרמקולים אשר מחוברים למגבר 1 לא מנגנים!! (מבחינה תכנית הכל מחובר למגבר באופן תקין..) אבל הבחנתי בכך שכאשר אני מגביר את הווליום לממש גבוה אז הוא מתחיל לנגן.. ואז כשאני מוריד את הווליום הוא משתוקק לו.. אשמח לשמוע את אצותיכם לפתרון הבעיה, תודה מראש. 8)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. ???????????

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. לכל המעוניינים, כתבתי מדריך חדש, צעד אחר צעד, איך להוריד הכל אוטומטית.... אשמח לשמוע ביקורות http://wp.me/p10rYd-8R

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Shmonzi,

אהלן, התעניינתי באוזניות האלה. בחול עולה בסביבות 250-350 שקל פחות. האם שווה את ההבדל? הסיכון במכס? הבנתי שעד 1200 ש"ח משלמים רק 18% מע"מ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by hadar-dc,

שלום לכולם, רכשתי מחשב נייד חדש - 1564 Dell Inspirion עם מעבד i5. יש לי יציאת HDMI ואני צופה בסרטים מהמחשב לטלוויזיה בלי בעייה. יש לי Win 7 ו-windows media center, אבל אני לא מצליחה להקליט מהטלויזיה (יס) למחשב. האם חסר לי רכיב? אני לא לגמרי מבינה איך זה הולך, התוכלו להסביר לי? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by GanJaval,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5489 מה אתם אומרים על האוזניות האלה ?? אני צריך אוזניות בעיקר למשחקים .... יש משהו יותר טוב במחיר הזה ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. י שלי לוח אסוס P5GDC DELUX ובו הכרטי קול המובנה 7.1 החדש שלהם (כרטיס טוב מאוד). משום מה אני לא מצליח להפעיל את המיקרופון. ניסיתי דרך בקרת העוצמה של מערכת ההפעלה,במאייפינים, יש את רפשרויות "השמעה" אך לא מופעי של "מיקרופון". (מיקרופון מופיע רק בהקלטה. ב"השמעה" יש לי רק 4 משום מה- בקרת עומצה,WAVE,סינטיסייזר,נגן תקליטורים). גם דרך הדרייברים לא הצלחתי. יש לציין שבתוכנות כמו סקייפ המיקרופון כן עובד... אני רק רוצה להגיע למצב של דיבור דרך המיקרופון ושמיעה דרך הרמקולים. מה עושים? איך "מוסיפים" את המיקרופון לרשימה של ה"השמעה"? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אז ככה , נדפק לי הספק כח וזה מגבר די טוב לפי דעתי הסתכלתי מה רשום על הספק עצמו רשום ככה in 230v-50hz out 13.5v =2A 27VA מישהו יודע כמה ספק חדש כזה יכול לעלות לי?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by PuG3o6,

שלום. ראיתי באתר מסויים שיש מבצע על הLCD הזאת. במחיר של 2750 שח +אחריות ל 3 שנים. האם כדאי או שיש LCD אחרת יותר טובה במחיר הזה? אני רוצה +32 אינץ' FULL HD , קורא USB קורא MKV AVI.. רצוי מחברה מובילה תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני מחפש נגן MP3 בעל נפח של 10-20 ג'יגה. אני לא ממש צריך יותר מ 10 פשוט לא מצאתי נגן עם 10 בשום מקום. אני גם לא ממש בקיא בנושא, אז חשבתי שתוכלו לעזור לי למצוא מקום טוב להזמין ממנו את מה שאני מחפש.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by clintojpz,

טוב שלום לכולם,החלטתי לקנות רמקולים מחברת מיקרולאב לאחר הבנה שאני לא ימצא משהו טוב יותר בטווח מחירים שלי. עכשיו השאלה שלי היא כזאת,מה הבדל בין הסולו לפרו (חוץ מהעוצה),ראיתי תביקורת המצוינת לגבי הסולו פה באתר.ולפני אותה ביקורת הייתי סגור על הפרו. האם בין שני הדגמים האלה ישנו הבדל משמעותי באיכות השמיעה.? והאם הפרו מספק באס יותר טוב\עמוק\חזק מהסולו,אני מחפש כמה שיותר באס מפני שאני לרוב שומע מוזיקה אלקטרונית . תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. יש ברשותי את האוזניות cx300 של סנהייזר כבר כ 6 שנים ואני חושב שהגיע הזמן להשתדרג... חשוב לי אוזניות בעלות באס חזק, אני מודע לכך שאוזניות כפתור לא מייצרות באס כמו באוזניות קשת אך חשוב לי בכל זאת להשתמש באוזניות כפתור...כמו שאמרתי מחיר בסביבות 1000 שקל, תודה לעונים

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by TeaTime,

אפשר לקחת 4 רמקולים פשוטים (כאלה שמקבלים עם המחשב) לחבר אותם לכרטיס שלי (FORTISSIMO2) ןלקבל סראונד? (על חשבון אכות הקול כמבון)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by TimoTy,

אני מחפש סט של 2.1 למוזיקה! יש לי תקציב של 1100 שח בערך אם תוכלו להציע לי ולהגיד לי איפה אני אוכל להשיג אותם במחיר הזול ביותר תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום! תראו אני עכשיו בתהליך לקנייה של מחשב לגיימרים חדש! התקציב שלי הוא : 1500 ש"ח ללא שום חריגה ועדיפות לפחות מהסכום הזה! מוטרות: גיימינג כבד, סרטים באיכות HD , שירים הומון! בקשות מיוחדות: חשוב שהיו 5.1 אם עדיפות לאלחוטי אבל אם זה משפיע במחיר וזה אומר שאני צריך לוותר על איכות אז לא צריך, לגבי האיכות מאוד חשובה לי בעיקר בתחומים שציינתי שזה בעצם התחומים הכי חשובים! אם הרמקולים מצריכים כרטיס קול מיוחד אז תכלילו אותו בייחד עם התקציב הזה ולא מעבר! בנתיים חשבתי על של לוגיטק Z5000 למרות שהם נראים לי קצת יותר מידי בשבילי מה אתם חושבים? הלוח אם שלי זה ASUS P8P67-M PRO אם זה עוזר לכם לדעת מה הכרטיס קול המובנה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Moor,

השימוש העיקרי יהיה מוזיקה וסרטים, אני מתכוון להוסיף אותם למחשב, יחד עם הרמקולים הקטנים הרגילים. כרטיס קול מובנה של Realtek בדרך כלל אני אוהב לשים שירים ולהגביר (סליחה שכנים שלי) אז אני רוצה רמקולים שיוכלו להתמודד עם זה ולא יתחילו להיחנק או משהו כשאני אגביר מדי פעם. רוב השירים שלי הם בקידוד 192kbps ומעלה. מיקום הרמקולים יהיה על הרצפה. בקשר למגבר לא יודע ממש, משהו טוב שיעבוד בחברותא עם הרמקולים התקציב הוא בסביבות 3K... אין לי ממש מושג אז תציעו ונראה לאן אוכל לחרוג

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים