אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
ברשותי רסיבר של PIONEER דגם XV DV181 בשילוב של רמקולים 5.1 ברצוני לחבר אותו למחשב אך אין לי מושג איך לעשות זאת לרסיבר יש חיבור OUT HDMI וחיבור קומפוננט נכון להיום אני מחבר אותו למחשב בחיבור סטיראו ! כיצד אוכל לחבר אותו למחשב בחיבור סראונד ? בתודה מראש LIMER הקפצה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה יש לי טלוויזיה HDREADY של SHARP וכרטיס מסך 9600GT חיברתי כבל DVI-HDMI מהמחשב למסך. והמסך נותן לי רק אותות של HD כלומר רק 720P וכ"ו ולא מוכן לתת לי אותות רגילים כמו 1280-720. בעקבות כך התמונה לא ממש חלקה וממש קשה לראות את האותיות כראוי ולא משנה מה גודל הפונט שלהם. לא משנה כמה שיחקתי עם הגדרות המסך והכרטיס מסך כלום לא עושה את העבודה. בבקשה עזרה דחופה. אני מוכן לשלם אם תצליחו
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לקבל המלצה למערכת סאונד 2.0 או 2.1 (מקריאה כאן הבנתי שבתקציב של עד 1000 אין טעם לחפש מערכת 5.1). החיבור יהיה למחשב desktop כשמה שיבקע מכרטיס הקול יהיה בעיקר מוזיקה ולעיתים רחוקות גם משחקים. סרטים כמעט בכלל ולא. התקציב, כאמור, 1000 ש"ח. הרמקולים יהיו מונחים על שולחן מחשב כך שאין אופציה לרמקולי רצפה. תודה גדולה לכל מי שיכול לעזור
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות את ה DAC/AMP הזה כבר כמה ימים. ובאמזון אזל המלאי וכל מקום אחר שאני מוצא את המוצר הזה האתר נראה לי shady מידי. אם מישהו מוכן לעזור לי למצוא מקום שאני יכול לקנות את המוצר הזה אני יודה לו או לה מאוד. עדיפות מאתר או חנות ישראלי אבל אם אין אז מחול גם בסדר. אפילו מוכן לקנות מיד 2 ממישהו שמוכן לוותר על הHP-A3 שלו או שלה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני משתמש בכרטיס קול של creative דגם Audigy platinium pro ex וביום שני אני קונה את הרמקולים של לוגיטק דגם Z-5500 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2,CONTENTID=9486 קראתי בפורומים שאם מחברים כבל אופטי מהלוגיטק לכרטיס קול שלי הביצועים של הלוגיטק משתפרים עוד יותר... השאלה שלי היא על איזה כבל מדובר בדיוק והאם קיים אצלי בכרטיס קול של קרייטיב כניסה כזאתי? ואם כן איך הוא אמור להיקרא/להימצא תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני כנראה רוכש רמקולים של קריאטיב יש לי רק התלבטות בין שניים עכשיו MegaWorks THX 5.1 550 http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=240 או GigaWorks ProGamer G500 http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10814 הם עולים בערך אותו דבר 1800 שקל... ה 550 עם יותר RMS למי שהיה אותם אשמח לשמוע תגובות
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך אוזניות בישביל הנגן, אוזניות איכותיות (לא מתפשר) הקניה מתבצעת בסין (הונקונג) ככה שהמחיר בארץ הוא לא פרמטר (מה שעולה בארץ 300 שקל, עולה שם 100) אין לי ניסיון עם אוזניות קטנות, אבל אני רוצה פרקטיות עם איכות, האם לשמוע פסיכודלי באוזניות קטנות זה מוריד ערך ? האם הצליל יהיה נמוך בצורה דרסטית מהאוזניות הסגורות שלי למחשב ? ההתלבטות העיקרית שלי היא בין2 הדגמים שצויינו בכותרת אבל אני לא ממש מבין, פשוט ראיתי ''יקר'' 2 חברות מתחרות, מה עדיף ? מה מומלץ ? מה הכי איכותי ?
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות רמקולים Logitech x530, אבל לוח האם שלי לא תומך בסראונד, לגן אני רוצה לקנות כרטיס קול. אני צריכה כרטיס קול זול ושבטוח יתמוך בסראונד, המקסימום זה 200, אפילו יד שנייה זה טוב. בתודה, הילה. ניתן לראות פרטים על המחשב שלי ב'מפרט של המחשב'
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגיע אלי האייפוד פוטו 30 ג'יגה, עכשיו חיברתי אותו למחשב והיה רשום לא לנתק את הכבל.. כיביתי את המחשב והוצאתי את הכבל לאחר שההודעה של הלא לנתק נעלמה. עכשיו שמדליקים את המכשיר יש את התפוח של אפל ואז אחריו מופיע אייקון של תיקיה עם סימן קריאה.. והמכשיר נכבה. מה עושים ? שאני מחבר אותו לחשמל בקיר, אז הוא לא אומר לי כלום שהוא נטען או משהו אחר אבל אם מחברים אותו למחשב עם הUSB הוא שוב אומר תהודעה של הלא לנתק ואי אפשר לעשות עם המכשיר כלום. אז מה עושים ?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כן אז נדפקה המערכת הקיימת, ואני צריך רדיו-דיסק לאוטו, בלי רמקולים וכל אלה..אלא רק את המכשיר עצמו תקציב: 300-400 בערך.. אתם יודעים אני לא צריך מערכת אודיופילית לאוטו, כי אני עם רמקולים מובנים OB רק משו שלא ידפק, שיהיה עם בולם בקפיצות ושלא יקרטע לי כל פעם שאני עולה על סלע פצפון.. ואני לא יודע איך זה עובד - אבל הם יודעים לקרוא תיקיות? וID3TAG.. אז..תודה רבה, ואם זה לא מתאים לפורום הזה תגידו לי פשוט לא מצאתי שום פורום שיותר מתקשר 8)
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לקנות רמקולים מחשב 2.1 / 2.0 בתקציב עד 500 שקל. מבחינת גודל פיזי שלא יהיה עצום מדי על השולחן, הסאב (אם יהיה) יהיה מתחת לשולחן. קראתי קצת והתעניינתי, הגעתי למסקנה ש-microlab solo 4c או microlab fc-330 יעשו את העבודה. השאלה, האם יש באמת צורך להעלות מ-fc-330 ל-4c. מישהו יודע לומר מה ההבדלים והאם יש אלטרנטיבה מומלצת אחרת? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש כרטיס קול עם 2 יציאות 2 תלויות. הכוונה שאוכל לשמוע 2 תחנות רדיו אינטרנטיות בו זמנית או תחנת רדיו אינטרנטית ברמקול אחד ומוזיקה מ HD ביציאה לרמקול שני.. לכוון כל יציאה לרמקול אחר. עבור WIN7 בתודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים יקרים שלי, אחרי ייאוש ארוך של קניית טלוויזיה , התלבטות בין גודלי המסך + התלבטות בין החברות SONY או PANASONIC http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=478&ArticleID=1115 - Panasonic THL37 LCD גודל החדר שלי הוא 2.5 מטר - רציתי לקחת מקודם את SONY KDL 32 LED - ( תפסתי במכרז ב- 2,200 ) http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22965077 אך לאחר שפרסמתי כאן בפורום, קיבלתי כאפות רציניות - שהמסך קטן לחדר וכולי וכולי. 1. חברים יקריםםםם אם לקנות את ה- פאנאסוניק 37 מה הסכום שכדאי להשקיע עליו ? 2. האם עשיתי בחירה נכונה בזה שויתרתי על ה- SONY 32 KDL ? 3. עזרו לי בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתלבט בין רכישת סטרימר "פופקורן" לבין htpc עם כרטיס קול esi-julia והוא יהיה מחובר לפלאזמה ולזוג רמקולים (לא סראונד) בסלון לצפיה בסרטים ולהאזנה למוזיקה. אני מודע ליתרונות של הסטרימר אבל גם רוצה להוציא איכות קול מירבית בעיקר למוזיקה. מה עדיף לי לדעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אין מה להגיד... אלטק יודעים לעשות את העבודה (וכנראה שהם ידעו גם לפני שנה שנתיים...). כי המערכת הזאת פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה !!! וזה עוד שאני שומע רק דרך הכבל האנלוגי (לא הספקתי לקנות את המתאם לדיגיטלי..) הבאס מפחיד!!! הספק המערכת הוא 80 וואט ואני בקושי מגיע ל-1/4 מהעוצמה המקסימלית.. אין לי מושג למה צריך מערכות עם הספק יותר גבוה עבור מחשב פי סי, כי זה מספיק ויותר ללא ספק. בקיצור המערכת הזאת שווה כל אגורה מה-980 שקל (והייתי מוכן לשלם גם יותר... )
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי להתייעץ בנושא בפורום מקביל המתמחה בנושא אך לא קיבלתי תשובות וכעת אני משליך את יהבי עליכם אני מעוניין בטלוויזיה לסלון בגודל 42-46" מרחק צפייה עד 3 מטר, תאורת רקע בינונית תכנים: סדרות וסרטים HD ו-SD, וגם משחקי מחשב ב-HD (אז עדיף input lag לא גבוה מדי) (המקור לכל התכנים הוא לפטופ עם חיבור HDMI) פיצ'רים: פרט לאיכות תמונה שאר התכונות פחות חשובות לי מכיוון שיש לי מערכת שמע נפרדת אז גם איכות הסאונד אינה חשובה תקציב: עד 4.5K הערה: ראיתי הרבה המלצות ל THL42E30 של פנסוניק וגם 46EH5000 הגדולה יותר של סמסונג, מה דעתכם? בתודה מראש, עמרי
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון , מי הם סוגי האנשים שיצטרכו כזה דבר כי לפי מיטב ידיעתי אני לא (או שכן ?) . בתודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, נתחיל מזה שאין לי מושג ירוק בכול מה שקשור לעולם הקלונוע הבייתי....הבנתי שיש הבדל בין רסיבר לבין מגבר...רק שלא בדיוק הבנתי איזה. התקציב הוא בין 2-1K כאשר הנטיה היא יותר לגבול התחתון,יחד עם זאת אני לא רוצה לרכוש זבל. הבנתי שרסיבר ורמקולים הם נושא נפרד,האם בעת רכישה של רסיבר מקבלים רמקולים מינימליים או שהרסיבר נמכר ללא רמקולים כלל? הבנתי גם שיש אפשרות לחבר כבל HDMI וככה גם התמונה עוברת דרך הרסיבר....למה זה טוב ואיך מתבצע? השאלה העיקרית היא איפה בכלל מתחילים...מה אני צריך לחפש ולבדוק לפני שאני בוחר רסיבר? תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לצערי אוזניות ה-ep630 שלי נהרסו במקרה מצער... אז אני מחפש המלצה לאוזניות בסכום של עד 350 ש"ח. האוזניות כאמור אין איר או קשת עורפית (עם עדיפות לאין איר)... תודה מראש roshos
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי על כל מיני דגמים מ VSONIC GR06 ועד Vsonic VSD3S לא בדיוק מצאתי מחיר לדגמים הנ''ל. בכל מקרה אם למישהו יש אוזניות טובות להציע עד 100 שקל רצוי בארץ אבל עם ההבדל משמעותי והוא משמעותי? אז שיהיה מח''ול. למרות שאני לחוץ על אוזניות והיו לי אוזניות REMAX-501 משהו כזה שהם היו סבבה אבל לא משהו כזה וואו. אגב, היה לי את הסנייזר CX300-II קניתי מהארץ ולא התלהבתי כ''כ.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין במגבר, ובEBAY יש לא מעט אלטרנטיבות. חלקם הייבריד, חלקם לא. חלקם מיועד לאוזניות, וחלקם לרמקולים, ויש גם מוצרי קומבו למיניהם. ישנם פתרונות סביב ה100$. מה דעתכם? אילו רמקולים אתם ממליצים לחבר למגבר שכזה? (מלבד הנצילות הגבוהה שצריכה להיות להם)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוננין לקנות מערכת רמקולים 5.1 תומכת SPDIF ללוח ה NFORCE שלי במחיר של עד 500 ש"ח למישהו יש המלצה על מערכת טובה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש 2.1 (אפשר גם 3.1) ואם אפשר כמה הצעות לרמקולים עם שלט אבל זה ממש לא חובה תודה מראש fp581 התקציב שונה ל1300
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-