אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
לכל המעוניינים, כתבתי מדריך חדש, צעד אחר צעד, איך להוריד הכל אוטומטית.... אשמח לשמוע ביקורות http://wp.me/p10rYd-8R
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, התעניינתי באוזניות האלה. בחול עולה בסביבות 250-350 שקל פחות. האם שווה את ההבדל? הסיכון במכס? הבנתי שעד 1200 ש"ח משלמים רק 18% מע"מ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני ממש זקוק לעזרה פה. מרחק הצפיה הוא 3 מטר אז החלטנו על 42 אינץ FULL HD עם עדיפות ל LED בגלל שהיא יותר דקה אבל זה לא קריטי. הבעיה היא שאני לא מבין בזה כלום. ההיתי בחנות וראיתי מלא טלוזיות בשידורי HD ובשידור רגיל בתכלס הכל נראה לי בערך אותו דבר פחות או יותר. השימוש העיקרי הוא הוא דווקא שידורים רגילים ולא שידורי HD. כרגע אין ממיר HD וגם לא בטוח שיהיה אחד כזה. יהיה נחמד אם הטלוזיה תתמוך בצורה טובה בניגון סרטים וכתוביות מ USB אבל זה רק בונוס,הרבה יותר חשוב לי שיראו כמה שיותר טוב (או לפחות שלא יראו רע) ,שהטלוזיה תיהיה מחברה טובה ושלא תתקלקל לי ביום שתסתיים האחריות. התקציב הוא 3000-3500 שקל,אפשר יותר אם זה שווה,עדיף שלא. האם בתקציב הזה אפשר להביא טלוזיה שגם תיהיה טובה וגם תי…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משהו עד 700-800 ש"ח נאמר. גמיש עד ~1000 ש"ח רק אם מדובר בהבדל תהומי. אפשרית קניה בחו"ל אם הפרש המחירים משמעותי או אם מדובר בדגם שלא ניתן להשיג אחרת. עדיין, מעדיף לקנות בארץ אם ניתן. ה-840 נוחות ומצויינות אבל מאוד כבדות ומאסיביות. לא קריטי לי סגורות או פתוחות אבל לאור הווליום בו אני שומע מטאל ורוק כבד עדיף סגורות ככל הנראה. יחוברו בינתיים לכרטיס קול מובנה (לוח X58 של גיגבייט) אבל אני מחפש מגבר אוזניות לא יקר לשדך להן. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש דרך לחבר רמקולים מחשב לטלויזיה ללא רסיבר במקרה שלי יש לי alteclansing ATP3 ע"י מתאם או משהו בסגנון? ודבר שני מישהו יכול להמליץלי על רמקולים לטלויזיה עבור חדר קטן, אני ממש נהנה מ ATP3 והאיכות השמע שלהם מספיקה לי התקציב עד 1000 ש"ח אני צריך רמקולים נוספים על ה ATP3 שיש לי אשמח לקבל הצעות
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לחזור לשמוע מוזיקה בדיסקמן שלי [כן כן אין לי מכשיר MP3] והאוזניות הקודמות שלי נשברו אין לי יותר מידי כסף להשקיע, וגם ראיתי אוזניות ב-80 שקל שהאיכות שלהן ממש מוצאת חן בעיניי אז אני חושב שזה דיי בסדר אני לא רוצה אוזניות קטנות InEar כאלה [ממש לא נוח לי] וזה יכול לחרוג טיפה מהתקציב [רק לא יותר מידי] חשבתי על אלה: http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={AA385921-9F18-4DAF-9229-CA6C7245D2FF}&details_type=1&itemid={34C74A69-5252-4310-A2A5-6523A486F278} Sennheiser HD-201 שמעתי דברים טובים על החברה הזאת, השאלה האם האוזניות טובות ושוות את המחיר? או שאני יכול להשיג אוזניות יותר טובות במחיר דומה? וגם קראתי פה בפורום ש-AdamZuf המליץ על הKoss PortaPros ואמר ש…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מונו זה אומר ערוץ שמע אחד וסטריאו 2 ערוצי שמע?
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה עוזר בכלל במשהו? תודה מראש, בגיימר משום מה לא עונים לי P:
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי מגבר של קנווד דגם KA-52 משהו עתיייק בכל מקרה הוא מאפשר מקסימום 4 רמקולים בנתיים מחוברים אליו שני רמקוליים רצפתיית עצבניים של Wharfedale עכשיו יש לי בבית סנטר ממש חמוד וברגע שאני מחבר את הרמקול השלישי אחד מהרמקולים לא רוצה לעבוד האם זה מהכרטיס שלי שתומך במקסימום 2.1 ? או שיש בעיה במגבר? מה אני בדיוק צריך לעשות כדי שזה יעבוד ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במהלך התהליך שלי לשיפור הציוד ההיקפי אני חייב לשפר את תחום הסאונד ומהר! בכל אופן אחרי שבחרתי רמקולים (ATP3 או 621 של אלטק לנסינג. לא בטוח) אני צריך לבחור לי אוזניות איכותיות. בבית יש לי אוזניות סבירות בהחלט של איווה אבל הן ענקיות, אי אפשר להסתובב עם זה ברחוב. לגבי האזניות הקטנות שיושבות על האוזן בלי קליפס ובלי כלום לא נוחות בשיט! אחרי כמה זמן הן מתחילות להרגיש לא נוחות ומעיקות על האוזן יש איזה משהו איכותי שיבודד כמה שיותר טוב את הסביבה. יהיה נוח. ואיכותי. תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום מחשב חדש ללא כרטיס קול, הכרטיס מובנה על הלוח אם. הלוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3 ברשותי בחדר מערכת רמקולים 5.1 של לוג'יטק, סוג דיי מוזר אבל אחלה רמקולים עם סאב וופר. לאחר שהתקנתי את הדרייברים של לוח האם, אני לא מצליח להגדיר שכל חמשת הרמקולים יעבדו. כרגע רק 4 עובדים (אחד לא) והסאב גם כן לא עובד. בנוסף לכך, בתוכנת הסאונד שמגיעה עם הדרייברים, אין לי כחח אופציה ל-5.1, רק 4.1 או 6.1 וכו'. יש תוכנה שאפשר לשלוט על זה? מה עושים בנידון? המון תודה! מקווה שמדובר בפורום הנכון
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רמקולים Z-5500 עכשו העברתי אותם מחדר לחדר חיברתי... והכל עבד וראיתי שיחידה של הווליום עובדת ודולקת בצבע כחול ... ואחרי דקה נגעתי בטעות בחיבור החשמל לקיר והמחשב נכבה והטלוויזיה והכל כולל הרמקולים וכשהחזרתי הכל היחידה של הווליום לא נדלקת בכלל ואי אפשר לשמוע דרך הרמקולים !!! מה לעשות ???? עזרה בבקשה :'( תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בחור הציע לי רמקולים של חברת Acoustics (בחיים לא שמעתי על החברה הזאת) במחיר ממש זול. הוא הציע לי לבוא ולשמוע, השאלה היא האם בכלל שווה לטרוח או שזה עוד noname כמו Alpha Technology?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי LCD (דגם pfl5322/10 של פיליפס) שאם אני רוצה לראות כבלים עלי לנתק ממנה את חיבור ה-HDMI למחשב, ולהיפך. אחרת יש רעש סטטי כזה. (גם כאשר מגדיר את החיבור הפעיל בטלוויזיה רק על אחד מהם) האם יש דרך להשאיר את שני החיבורים בלי שצריך כל פעם לנתק ולחבר? תודה, ערן
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצות לאוזניות עד 200 שח אם שווה לחרוג קצת אז אין בעיה בנתיים שמתי עין על הCX500. ומשום מה הSESNA CLIPּ החליט שהוא לא רוצה להידלק יותר אז אני צריך גם MP בין 100 לגג 250 שח. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני לפני קניית אוזניות והייתי רוצה להתיעץ על איזה ללכת. האפשרויות הן: Shure srh840 Shure srh440 Audio technica ath m50x Beyerdynamic או 880 או 770 או 990 השימוש העיקרי של האוזניות יהיה שמיעת מוזיקה אלקטרונית, טראנס תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הסכום שאני מוכן להשקיע באיזור ה200 שקל השימוש שלהם נעשה בעיקר בבית מול המחשב (בזמן לימודים-מה שמושך אותי יותר לאוזניות אטומות -הדירה שלי רועשת) וריצות /חדר כושר (לפי מה שקראתי בפורום יש אנשים שמתעקשים על אטימות למים בגלל זיעה ו/או כאלה עם תופסני אוזן) . אני לא מבין כל כך בנושא אבל הסתדרתי מצויין עם האוזניות הפשוטות שהיו לי לריצות ולחד''כ עד היום. אשמח לקבל המלצות אין חשיבות לקניה בארץ/חו''ל. דגמים שכרגע התעניינתי בהם הם ה klipsch reference R6 ,sennheiser cx300 ii/cx400/cx500 תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,פירמטתי מחשב של אחותי ועכשיו כל פעם שאני מפעיל שיר עם זה ב-winamp או ב-WMP אז זה עושה לי את השגיאה שבכתותרת, עדכתי את כל העידכונים לווינדוס אבל אני לא מוצא את הדיסק של הלוח אם (intel pantium 4 ) בשביל לעדכן את הדרייברים, מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי רסיבר של סוני STR535 (כבר הרבה זמן אצלי) ראיתי שבצד האחורי כתוב לחבר רמקולים קדמיים עם התנגדות של 8-16אומהם ואחרויים 8-16 אומהם. רציתי לשאול על מה זה יכול להשפיע אם אני מחבר רמקום של 4 אומהם גם מאחור וגם מקדימה ולמה הם בכלל כותבים את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי אחרי הרבה התלבטויות לרכוש את המכשיר במקום HTPC... עכשיו הבנתי שאין לו כרטיס רשת WIRELESS ואין מצב שאני מתחיל להעביר כבל רשת לסלון.. איך מטפלים בסוגייה הזו? שאלה שניה, לא כ"כ הבנתי משהו בסיסי.. אני מתכנן לקנות HDD ולהתקין בפנים, עכשיו המערכת הפעלה של המכשיר פשוט נראית כמו של DVD שפשוט בוחרים איזה קובץ להפעיל? תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשוב לי שהאוזניות יחזיקו מעמד לאורך זמן, מעדיף אוזניות כפתור. האיכות די משנית לדברים הללו, גם איכות בינונית+ תספיק, אבל שיהיו מחברה מוכרת.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין ברמקולים הנ"ל... אשמח אם תמליצו על הסט אשר יתן לי את האיכות שמע הטובה מבין השניים,הדגש הוא על איכות פחות על עוצמה ופונקציונליות. שמעתי את הסאונד סטיקס בבאג ואני חייב לומר שהתרשמתי...את האלטק לא יצא לי לשמוע מכיוון שלא מצאתי חנות שהסט נמצא אצלה בתצוגה וניתן להשמעה. כמו כן אני חייב להוסיף כי ההפרש במחירים בין השניים לא מהווה שיקול כלשהוא, אני מוכן לשלם איכות.כמו כן אם יש סט 2.1 אחר מומלץ יותר התקציב עומד על 1500 שקל. תודה מראש איתי
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רוצים להקליט להקות או זמרים במשב? בעיות בתוכנות? חומרה? חומרי בידוד? תשאירו שאלות.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-