אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי המון מוזיקה בפורמט MP3 עם ווליום לא אחיד. יש דבר שנקרא ReplayGain שסורק את עוצמת הווליום בקבצים וכותב טאג כלשהו שאומר לנגני מוזיקה בכמה לנגן את השיר חזק או חלש יותר כדי שתהיה עוצמה אחידה. לדוגמא, foobar2000 המצוין יודע לעשות את זה. הבעיה, מה עושים עם נגנים שלא יודעים לקרוא את זה? יש איזה שיטה לקחת את הנתונים מטאג ופיזית לשנות את עוצמת הקבצים לפי זה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה יש בתוך רמקולים מדפיים/ רצפתיים/ סנטר? חשבתי לבנות לבד רמקולים לא מי יודע מה, כולה זוג מדפיים ואם ייצא טוב אולי גם את השאר..... אז מה יש בפנים? אני יודע שיש טוויטר (שניים ברצפתיים) ומיד בכל רמקול. אם הרעיון שלי ריאלי אפשר בבקשה רעיונות..... חומרים חנויות (מחירים) וכו' תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לצערי אוזניות ה-ep630 שלי נהרסו במקרה מצער... אז אני מחפש המלצה לאוזניות בסכום של עד 350 ש"ח. האוזניות כאמור אין איר או קשת עורפית (עם עדיפות לאין איר)... תודה מראש roshos
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצאתי 2 מערכות רמקולים 5.1 באתר www.pchardware.co.il והיתי רוצה לדעת מה אתם חושבים עלהם Luxeon 5.1 Home Theater AC-3/DTS Wooden Speakers w/Remote - 1180 http://www.pchardware.co.il/docs/pi-1868874057_2.htm Genius SW-5.1 Channel Home Theater AC-3 System (Wooden Sub + 5) 3600W w/Remote - 976 http://www.pchardware.co.il/docs/pi-1868874057.htm
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קנית השבוע רמקולים חדשים LOGITECH Z5300 www.logitech.com עכשיו אני משתמש בכרטיס קול המובנה שלי 5.1 SOUNDMAX4. אם אני יקנה AUDIGY 2 ZS אני ירגיש ממש שיפור באיכות? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מצאתי מקום יותר רלוונטי לשאול, אז אני אשאל כאן: האם למישהו יש המלצה לחברה שתוכל להתקין אצלי צלחת לווין, ואת הממיר הדרוש? אני לא מעוניין בממירים שמחוברים לאינטרנט ופועלים בשיטת P2P, אלא בקליטה נטו של ערוצים דרך לוווין.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה האפשרויות שיש לי אם אני רוצה לשחק במחשב על מסך הטלוויזיה, לראות סרט מהמחשב במסך הטלויזיה או סתם תמונות. יש לי מסך מחשב סמסונג "22 T220, מסך טלויזיה של fullHD 32" LG , וכרטיס מסך HD4670. הבנתי שיש גם אופציה אלחוטית להעברת הנתונים. אני מקווה שאני בפורום הנכון, במידה ולא אשמח לדעת איפה כן אפשר לשאול...
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני יודע שיש הרבה תראדים על זה אבל אף אחד מהם לא באמת עוזר להחליט, בא אליי היום טכנאי 2 נחמדים חחח אבל לא קשור, הציעו הצעות מאוד אטרקטיביות... אינטרנט + טלפון + כבלים + 3 ממירים VOD (החדשים) [המהירים] ב 320 שקל... עכשיו ההתקבטות שלי היא לא בכיוון של האינטרנט כי הוא ממש טוב, והטלפון גם לא כל כך חשוב כיא ני לא מדבר הרבה השאלה העיקרית: היא איכות השידור (לא שיש לי סופר טלויזיה) תוכן השידור, אני כמשתמש ותיק בYES מסופק מהתוכן תמיד יש מה לראות סרטים טובים תוכניות טובות אני "מפחד" לעבוד לHOT כי יש לחברים שלי ואף פעם לא מצאתי משהו מעניין משהו שיכול להשתווהת ליס, כאן אתם נכנסים לתמונה, אני צריך שתעזרו לי להחליט, מבחינת תוכן, אינטרנט, וכולל, תודה רבה
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות כונן שקורא קסטות (הישנות כמו של הטייפים.. ) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שאפשר ב- IPOD, לראות עברית. אך אני רוצה מכשיר שגם מסוגל להראות סרטים, ולכן חשבתי על ה- Iriver-H3XX. * מישהו ניסה כבר לראות עליו סרטים, איך זה? קראתי פה שאמור היה לצאת עדכון קשוחה עם תמיכה בעברית: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1105714860,68832, האם יצא כבר עדכון רשמי?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בעצה ובעזרתכם, לגבי טלוויזיה חדשה לחדר. הדרישות: FHD/LED 32' אופטימליות ל PS3. בעיקרון, השימוש בה יהיה ב PS3 וצפייה רגילה בערוצי HOT טווח מחירים - עד 2000 ש"ח (אם הדרישות מוגזמות, עזרו לי :] ) .
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לקנות רמקולים מחשב 2.1 / 2.0 בתקציב עד 500 שקל. מבחינת גודל פיזי שלא יהיה עצום מדי על השולחן, הסאב (אם יהיה) יהיה מתחת לשולחן. קראתי קצת והתעניינתי, הגעתי למסקנה ש-microlab solo 4c או microlab fc-330 יעשו את העבודה. השאלה, האם יש באמת צורך להעלות מ-fc-330 ל-4c. מישהו יודע לומר מה ההבדלים והאם יש אלטרנטיבה מומלצת אחרת? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, ההורים רואים את כל המבצעים בעיתונים לקראת היורו/אולימפיאדה והבינו שהגיע הזמן להפטר מהבלוק 29" CRT שיש להם בחדר שינה. אני אשמח לשמוע איזה טלויזיות מומלצות באזור ה40+" בהתחשב בזה שהחיבור יהיה לממיר לא HD ואין צורך בחיבורי רשת או טלויזיה חכמה. התקציב עד 4,000 ש"ח אבל אני מניח שאפשר למצוא טלויזיה טובה בפחות, השאלה היא מה מומלץ! בתודה מראש, נעם
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום...יש לי את הלוח אם M2N-E ויש לו מן דבר כזה שנקרא sound max שנמצא למטה איפה שהשעון ויש שם אקולייזר, שבו אין אפשרות לבחור מצב של צפייה בסרט ורק מוזיקה...והבעיה היא, כשאני צופה בסרטים עם דיבוב אני לא שומע כמעט את הקולות של האנשים כי הקולות של הרקע הרבה יותר חזקים( מוזיקה, ים, תנועה של מכוניות וכו') פעם מישהו שמבין כיוון לי את זה וזה קצת עזר אבל עדיין היה קשה לשמוע מה אומרות הדמויות מישהו יכול לעזור לי איך לכוון את זה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לקנות לחדר השינה טלוויזיה 32" LCD ממרחק צפייה של 2.5 מטרים. הטלוויזיה תהייה מחוברת למחשב באמצעות כבל HDMI. אני מעוניין ב- HD READY ולא ב- FULL HD מכיוון שחלק גדול מהתוכן שאני מתכוון לראות יהיה DVD-RIP/SD ולאו דווקא באיכות של 720P/1080P . כמו כן, אשמח אם בטלוויזיה יהיה ממיר מובנה לקליטת שידורי dtt. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם תקציב לא גדול ולא היתי רוצה לקנות חומרה יקרה מדיי רק בשביל להתלהב ולא להשתמש באפשרויות שלה אחר כך.. אני מתלבט בין כרטיסי קול הבאים: CREATIVE LIVE 5.1 HERCULES- GSF 2 או HERCULES GTXP אני מאוד מרבה לשמוע מוזיקה ואני מודע שGTXP הכי טוב ביניהם אבל גם יקר בהרבה!!! אני לא מתכוון לחבר שום מערכת X.1 אלה לקנות איזה רסיבר עם שני בוקסות טובותת!! אז בתכלאס?? להסתפק בכרטסים יותר זולים שציינתי ?(אם כן באיזה??) או ללכת על הכרטיס המפונצר - GTXP ?? היתי רוצה מאוד לחסוך ,ורציתי לדעת האם הביצועים והאיכות הקול בכרטיסים הנ"ל שונים בהרבה?? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה מעצבנת כל פעם שאני לא עושה כלום על המחשב מבחינת הסאונד, יש רעש של קליקים כאלה מהרמקולים, אין לי מושג מה יכולה ליהיות הבעיה. הרעש לא חזק במיוחד אבל מעצבן כל הזמן יש קליקים כאילו כמו רדיו בקליטה לא טובה, וגם הוא לא כל הזמן בזמן שמיעת מוזיקה לא שומעים אותו, וגם ככה הוא לא מופיע בתדירות קבוע. למישהו יש מושג מה יכולה ליהיות הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משחק בעיקר בFPS, אני מחפש אוזניות שיתנו צליל טוב במשחקים בסגנון הזה. היום יש לי אוזניות ב20 שקל ואני ממש לא אוהב אותן...(-: עדיף מחיר כמה שיותר נמוך, אני די לחוץ כרגע בכסף...(תקציב בערך 200 שקל) תודה לכל הממליצים!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, נתחיל מזה שאין לי מושג ירוק בכול מה שקשור לעולם הקלונוע הבייתי....הבנתי שיש הבדל בין רסיבר לבין מגבר...רק שלא בדיוק הבנתי איזה. התקציב הוא בין 2-1K כאשר הנטיה היא יותר לגבול התחתון,יחד עם זאת אני לא רוצה לרכוש זבל. הבנתי שרסיבר ורמקולים הם נושא נפרד,האם בעת רכישה של רסיבר מקבלים רמקולים מינימליים או שהרסיבר נמכר ללא רמקולים כלל? הבנתי גם שיש אפשרות לחבר כבל HDMI וככה גם התמונה עוברת דרך הרסיבר....למה זה טוב ואיך מתבצע? השאלה העיקרית היא איפה בכלל מתחילים...מה אני צריך לחפש ולבדוק לפני שאני בוחר רסיבר? תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך אוזניות לתופים אלקטרונים. אוזניות קשת עם ספוג אוטם סביב אוזן. עד 200 ש''ח הזמנתי בנתיים בבאג את ה K512 של AKG והמוכר אמר שיעשה לי מחיר טוב.... איך האוזניות האלה? המלצות לאוזניות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום...אני חדש בפורום כאן,אני חובב של חלצי "וינטג'" והיום היה לי אפשרות לרכוש את הדגם הנ"ל http://www.audiokarma.org/forums/showthread.php?t=263303 הוא יפה להפליא בעיני,אבל אני משתדל שלא להסתכל על מוצרים שתוכננו במזרח הרחוק...אני אוהב רוטל,מרנטצ ומודע לאיכותם במהדורות מסויימות,אשמח לדעת בהקדם האם כדי לי לרכוש אותו...ובכמה אתם מעריכים מכשיר זה,אם כמובן תקין.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חברים יקרים שלי, אחרי ייאוש ארוך של קניית טלוויזיה , התלבטות בין גודלי המסך + התלבטות בין החברות SONY או PANASONIC http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=478&ArticleID=1115 - Panasonic THL37 LCD גודל החדר שלי הוא 2.5 מטר - רציתי לקחת מקודם את SONY KDL 32 LED - ( תפסתי במכרז ב- 2,200 ) http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22965077 אך לאחר שפרסמתי כאן בפורום, קיבלתי כאפות רציניות - שהמסך קטן לחדר וכולי וכולי. 1. חברים יקריםםםם אם לקנות את ה- פאנאסוניק 37 מה הסכום שכדאי להשקיע עליו ? 2. האם עשיתי בחירה נכונה בזה שויתרתי על ה- SONY 32 KDL ? 3. עזרו לי בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כבר כמה שנים טובות את הרמקולים vs2321 אתמול הבאס שלהם התחיל לעשות רעשים של קליקים, אז היום החלטתי לנסות לנתק את כל הכבלים ולחבר חזרה בתקווה שזה יעזור.. כשניתקתי את ה jack הירוק שנכנס למחשב, ובאת לחבר חזרה הוא נגע קודם בשלד של המחשב ואז הרמקולים השמיעו "באזז" חזק כזה עד שהוזזתי את הכבל מהשלד.. כשחיברתי את הjack חזרה, העוצמה של הרמקולים ירדה משמעותית (מבחינת דציבלים), ואני די בטוח שנדפקו לי הרמקולים, ואני פוחד שדפקתי גם את הכרטיס קול... מישהו מכיר את התופעה ויודע לומר לי למה זה קרה (האם עשיתי משהו לא בסדר?) והאם עשיתי נזק לכרטיס קול?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. יש לי פאנל של קלריון Clarion DB186MP שתי קומפוננטים 6.5 של JBL לא זוכר את הדגם אחורים גם 6.5 בדלתות מקורים של האוטו חשבתי על אולי לשדרג את המערכת בסאב ומגבר (מגבר להכל אם יש כזה דבר) בסכום של עד 1500 שקל אולי בעתיד נוסיף גם קומפוננטין מאוחרה איך הסאב הזה? JBL GTO1260BR לחץ להגדלה סאב וופר 12 אינטש GTO1260BR JBL והמגבר הזה? מגבר לרכב JBL CS-60.4 ד
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-