עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם, ניסיתי להתייעץ בנושא בפורום מקביל המתמחה בנושא אך לא קיבלתי תשובות וכעת אני משליך את יהבי עליכם אני מעוניין בטלוויזיה לסלון בגודל 42-46" מרחק צפייה עד 3 מטר, תאורת רקע בינונית תכנים: סדרות וסרטים HD ו-SD, וגם משחקי מחשב ב-HD (אז עדיף input lag לא גבוה מדי) (המקור לכל התכנים הוא לפטופ עם חיבור HDMI) פיצ'רים: פרט לאיכות תמונה שאר התכונות פחות חשובות לי מכיוון שיש לי מערכת שמע נפרדת אז גם איכות הסאונד אינה חשובה תקציב: עד 4.5K הערה: ראיתי הרבה המלצות ל THL42E30 של פנסוניק וגם 46EH5000 הגדולה יותר של סמסונג, מה דעתכם? בתודה מראש, עמרי

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום חברים מחפש רמקולים למחשב, השימושים הם מוזיקה, משחקים, סרטים וכו'

3. שווה להזמין מחו"ל במחיר של בערך 1400 ? המלצות לדגם אחר כלשהו שיטיב מעט יותר עם חשבון הבנק שלי? עד 1000 נניח?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by mgm,

שלום, רשמתי תוכנית שמקליטה בפורמט PCM ותוכנית שמשמיעה פורמט זה, האם כל ווינדוס אמור להכיר קובץ מהסוג הזה או שצריך להתקין משהו? כלומר אני רוצה להקליט בפורמט הזה אבל במהלך התוכנית המחשב רושם לי: "Audio format is not supported" ומסרב להקליט וכן להשמיע, מישהו יכול לעזור? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. המערכת שלי נקנתה לפני 3 שנים בערך, מערכת רמקולים 2 רצפתיים 2 אחוריים אחד סנטר כולם בגודל בינוני-גדול. הרמקולים של Audio-Laps כולם בייחד 1000W יש לי רסיבר שלJVC דגם RX-5042 ולבעיה: לרסיבר יש אפשרות להגיע ל50 .. שאני מגביה ל35 זה גבוה ואז בא איזה קטע שמגביה את השיר ובום נכבת המערכת "OVERLOAD" בדקתי את כל החוטים אם הם נוגעים חד בשני הכל בסדר .. למה זה עושה את זה? אמרו לי שזה כדי לא להרוס את הרמקולים או משו כזה.. אני לא רוצה את זה אפשר להוציא את זה באיזה דרך? לעקוף את זה? אי אפשר לשמוע שירים בלי שזה יפריעעע.. כל פעם זה קופץ ..

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Fortunes,

אהלן חבר'ה, מחפש המלצות לרמקולים לאחותי, עד כ-300 ש''ח. מדובר בעיקר על רוק. הרמקולים כמובן ישארו נייחים, החיבור יהיה למחשב נייד. אני רואה שב-KSP יש מספר דגמים במחיר המתאים. אשמח להמלצות

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Sol@rWind,

שלום אנשים, אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות (עם מיקרופון) למשחקים בעיקר, שמעתי שיש גם כאלו עם סראונד. מישהוא מכיר פירמה טובה? שמוכרים בארץ כמובן תודה ויום טוב.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by heilper,

אני מעוננין לקנות מערכת רמקולים 5.1 תומכת SPDIF ללוח ה NFORCE שלי במחיר של עד 500 ש"ח למישהו יש המלצה על מערכת טובה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. משהו עד 700-800 ש"ח נאמר. גמיש עד ~1000 ש"ח רק אם מדובר בהבדל תהומי. אפשרית קניה בחו"ל אם הפרש המחירים משמעותי או אם מדובר בדגם שלא ניתן להשיג אחרת. עדיין, מעדיף לקנות בארץ אם ניתן. ה-840 נוחות ומצויינות אבל מאוד כבדות ומאסיביות. לא קריטי לי סגורות או פתוחות אבל לאור הווליום בו אני שומע מטאל ורוק כבד עדיף סגורות ככל הנראה. יחוברו בינתיים לכרטיס קול מובנה (לוח X58 של גיגבייט) אבל אני מחפש מגבר אוזניות לא יקר לשדך להן. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by yortem,

יש לי טלוויזיה שאי אפשר לשנות את גודל הכתוביות במידה והתרגום לא מובנה (אך שם הקובץ זהה) הגופן ממש ממש קטן וגם גופן מכוער. הסיומת של הכתוביות היא srt. יש דרך להגדיל \ להגדיר את מאפייני הכתוביות באמצעות המרה לסוג קובץ אחר או משהו? רעיונות?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by B0necrack3R,

האלן אנשים יש לי בעיה כזאת: יש לי שני מגברים לכל מגבר מחוברים (היטב) שני רמקולים. שני המגברים מחוברים לכרטיס קול HERCULES FORTRISSMO 2 מגבר 1 ל- FRONT SPEAKERS ומגבר 2 ל REAR SPEAKERS. הבעיה שלי היא כזאת: אחד הרמקולים אשר מחוברים למגבר 1 לא מנגנים!! (מבחינה תכנית הכל מחובר למגבר באופן תקין..) אבל הבחנתי בכך שכאשר אני מגביר את הווליום לממש גבוה אז הוא מתחיל לנגן.. ואז כשאני מוריד את הווליום הוא משתוקק לו.. אשמח לשמוע את אצותיכם לפתרון הבעיה, תודה מראש. 8)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אהלן יש לי את הרמקולים של לוג'יטק Z5500 ואני רוצה שהם יהיו גם למחשב שלי אבל אני גם רוצה שהם יהיו לטלוויזיה כדי שאני יוכל לשחק בסוני איתם הנה תמונות של הטלויזיה http://img504.imageshack.us/img504/9398/picture514001ws1.jpg http://img504.imageshack.us/img504/6354/picture514003ti2.jpg

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני ממש זקוק לעזרה פה. מרחק הצפיה הוא 3 מטר אז החלטנו על 42 אינץ FULL HD עם עדיפות ל LED בגלל שהיא יותר דקה אבל זה לא קריטי. הבעיה היא שאני לא מבין בזה כלום. ההיתי בחנות וראיתי מלא טלוזיות בשידורי HD ובשידור רגיל בתכלס הכל נראה לי בערך אותו דבר פחות או יותר. השימוש העיקרי הוא הוא דווקא שידורים רגילים ולא שידורי HD. כרגע אין ממיר HD וגם לא בטוח שיהיה אחד כזה. יהיה נחמד אם הטלוזיה תתמוך בצורה טובה בניגון סרטים וכתוביות מ USB אבל זה רק בונוס,הרבה יותר חשוב לי שיראו כמה שיותר טוב (או לפחות שלא יראו רע) ,שהטלוזיה תיהיה מחברה טובה ושלא תתקלקל לי ביום שתסתיים האחריות. התקציב הוא 3000-3500 שקל,אפשר יותר אם זה שווה,עדיף שלא. האם בתקציב הזה אפשר להביא טלוזיה שגם תיהיה טובה וגם תי…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by spiidx117,

אהלן קנו בשבילי את האוזניות האלה מארה"ב, רציתי לשאול מה דעתכם עליהם כי נשאר לי עד יום שבת בערך להחזיר אותם ;D http://www.plantronics.com/north_america/en_US/products/computer/pc-gaming-headsets/gamecom-777

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by flashet,

רוצים להקליט להקות או זמרים במשב? בעיות בתוכנות? חומרה? חומרי בידוד? תשאירו שאלות.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by eLado,

היי חיברתי את הרמקולים כמו שצריך ל-SUB לפי הצבעים, אך איני שומע ברמקולים הצידיים. התקנתי את הדרייברים האחרונים מתוך האתר של Gigabyte. ניסיתי להחליף בין החיבורים של הרמקולים כדי לראות אם זו בעיה ברמקול אך רמקול צידי מחובר לאחורי עובד. אלו ההגדרות שלי בלוח בקרה של הדרייבר: תחת ANALOG (ימין למעלה) אני יכול לראות/לשנות את התפקיד של הכניסה/יציאה. אם אני מעביר, נניח את השחור ל-SIDE, שומעים מהצד אך לא שומעים מה-REAR. באתר של קריאייטיב מתואר שהשחור מיועד ל-REAR וצד ימין ואילו כתום מיועד ל-center/subwoofer וצד שמאל, אך זה לא נשמע כך. מה עשיתי רע? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, אני מחפש רמקולי סטריאו שרוב השימוש בהם יהיה למוזיקה. משיטוט ברשת הבנתי שהT40 הכי מומלצים במחיר קצת יותר גבוה אך הבנתי שהבאס טיפה בעייתי איתם, לא אכפת לי שהבאס לא יבלוט אך חשוב לי צליל כמה שיותר מאוזן. הרמקולים יהיו בחדר בגודל של כ11 מ"ר וקראתי בtrusted reviews שאם נמצאים קרוב יחסית לרמקולים הT20 יתנו סאונד טוב יותר אך לא הבנתי למה והאתר הוא גם לא אתר אודיופילי ככה שלא ידעתי אם לסמוך עליו ב100%. הT20 מושכים אותי הרבה יותר בגלל המחיר (אני אעדיך שלא לשלם 300 שקל יותר בשביל הT40 רק אם ההבדל ממש גדול) אבל לא מצאתי ביקורת רצינית מספיק עליהם, ככה שאם מישהו יוכל לעשות לי סדר בבלגן אני אשמח מאוד. דרך אגב, האם כרטיס קול ממוצע מובנה מבוסס שבב של רילטק (לא זוכר איזה אבל נמצא על…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. יש לי Z-560 LOGITECH 4.1 ...אין להם מפענים דיגיטליים פנימיים (למי שלא יודע) אני פונה לבעלי הרמקולים האלה בשאלתי את השאלה: האם יש לי אפשרות לחבר אותם לרסיבר שייתן פיענוח DOLBY\DTS וכו'? אם כן, איך? יש לי hercules game theater xp איזה אפשרויות חיבור קיימות לרסיבר?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by manenbu,

אהלן, יש לי המון מוזיקה בפורמט MP3 עם ווליום לא אחיד. יש דבר שנקרא ReplayGain שסורק את עוצמת הווליום בקבצים וכותב טאג כלשהו שאומר לנגני מוזיקה בכמה לנגן את השיר חזק או חלש יותר כדי שתהיה עוצמה אחידה. לדוגמא, foobar2000 המצוין יודע לעשות את זה. הבעיה, מה עושים עם נגנים שלא יודעים לקרוא את זה? יש איזה שיטה לקחת את הנתונים מטאג ופיזית לשנות את עוצמת הקבצים לפי זה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by dudi1234,

למשהו יש אותם או שמכיר אתר שעשה REVIEW עליהם? לינק למידע על הרמקולים

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Shmonzi,

אהלן, התעניינתי באוזניות האלה. בחול עולה בסביבות 250-350 שקל פחות. האם שווה את ההבדל? הסיכון במכס? הבנתי שעד 1200 ש"ח משלמים רק 18% מע"מ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מעוניין לדעת האם הם מספקים תמורה טובה לכסף שהם עולים. אני מעוניין באיכות טובה ועוצמה סבירה לא ממש חזקה. אני מחבר אותם למחשב נייד גיגהבייט 576V (http://www.7pc.co.il/Product.aspx?ProductID=3426) האם יש אם זה בעיה או בכללי חיבור של רמקולים למחשב נייד? http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=5507

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by iftah20,

שלום, אשמח לעזרה. יש לי שאלה בשביל אבא שלי. בן 70. הוא רוצה לשמוע מוסיקה בחוץ במרפסת. אציין שאין לו דברים מיוחדים שהוא צריך והצרכים שלו הם פשוטים. מה כדאי לו לקנות? בנוסף, אם המידע עוזר יש לו בבית מערכת קולנוע ביתית וטלוויזיה סוני חכמה 55 אינץ. תודה מראש.

24. Started by MDK,

אני הולך לקנות מחשב חדש עם כרטיס קול - hercules fortissimo II, רמקולים - altec lansing atp 3 ו-לוח אם ASUS A7V333... אם אני אמצא חנות שיש בה את כל מה שאני רוצה, אבל אין לה את הכרטיס קול של הרקולס, אז מה לקנות במקום זה - creative sb live 5.1, משהו אחר, או להישאר עם הכרטיס קול שבא עם הלוח אם ? ? ? ? ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by SciFi7,

שלום,פירמטתי מחשב של אחותי ועכשיו כל פעם שאני מפעיל שיר עם זה ב-winamp או ב-WMP אז זה עושה לי את השגיאה שבכתותרת, עדכתי את כל העידכונים לווינדוס אבל אני לא מוצא את הדיסק של הלוח אם (intel pantium 4 ) בשביל לעדכן את הדרייברים, מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.