אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
התחדשתי עכשיו ב-GRADO SR60.. אחלה אוזניות יחסית לתקציב D: ! תודה לאנאטולי יוסי ועוד כמה על ההמלצות, קניתי אותה בסינמה פארדיסו וגם שמעתי שמה ככה שהיה נחמד. השאלה שלי היא האם מוכרים קייסים לאוזניות בארץ? לא נוח לדחוף את האוזניות האלו ככה סתם לתיק, כמובן שהקייסים תלוים בגודל של האוזניות, ככה שחשבתי אולי למישהו יש פתרון? תודה D:
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן.... רציתי לשאול מה ההבדל מבחינת איכות בין שני סוגי הכבלים של AUX: האחד עם שני חיבורי RCA והשני משני הצדדים 3.5mm ניתן לראות תמונה של הכבלים בלינק הזה http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?p=57532018 אני רוצה לחבר מערכת סטריאו ביתית לנגן (Cowon J3)- למערכת יש את שני החיבורים... השאלה היא איזה סוג יותר איכותי? אם למישהו יש גם מושג על טווח מחירים (כי עבור כל סוג יש כל מיני מחירים מה שבטח מבדיל ביניהם זה עובי החוט ולכן האיכות, אורך וכו..) או על כבל ספציפי מאיזו חנות אני אשמח להמלצה... תודה רבה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים מחפש רמקולים למחשב, השימושים הם מוזיקה, משחקים, סרטים וכו'
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר חקרתי קצת ואני רוצה לשמוע לדעתכם על שתי מערכותץ הרמקולים האלה.. הINSPIRE אומנם יותר חלש אבל יש לו שלט חוטי לווליום (900 שקל בערך) ההרקולס יותר חזק ויותר זול אבל השליטה עליו היא רק מהסאב שיהיה הרצפה (700 שקל בערך) שווה 200 שקל בשביל השלט לווליום? איזה מערכת איכותית יותר ואמינה יותר? אם לא שמעתם את המערכות אני מבקש לא להגיב כי כבר קראתי כל ביקורת אפשרית תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא ידעתי אם לפתוח כאן את הנושא או בפורות התייעצות ברכישות מקווה שכאן אני ימצא תשובה בכל מקרה רכשתי את האוזניות M50 במחיר של 114 דולר מהאתר אמאזון ורציתי לדעת האם יחייבו אותי במיסים או מע"מ כלשהוא במכס כשהחבילה תגיע לארץ? ואם כן כמה עליי לשלם על החבילה במכס?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב שלום לכולם,החלטתי לקנות רמקולים מחברת מיקרולאב לאחר הבנה שאני לא ימצא משהו טוב יותר בטווח מחירים שלי. עכשיו השאלה שלי היא כזאת,מה הבדל בין הסולו לפרו (חוץ מהעוצה),ראיתי תביקורת המצוינת לגבי הסולו פה באתר.ולפני אותה ביקורת הייתי סגור על הפרו. האם בין שני הדגמים האלה ישנו הבדל משמעותי באיכות השמיעה.? והאם הפרו מספק באס יותר טוב\עמוק\חזק מהסולו,אני מחפש כמה שיותר באס מפני שאני לרוב שומע מוזיקה אלקטרונית . תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש באפשרותי לקנות מחו"ל את אחד משלושת הסטים הבאים: Inspire 4400 Inspire 2400 Inspire 2500 כפי שאתם שמים לב כולם CREATIVE כי הבנתי שהם נותנים את מירב התמורה לכסף במחירים אלו. עכשיו יש לי שתי שאלות: 1) האם על מנת להשתמש ב4400 אני צריך כרטיס קול מיוחד ? כרגע יש לי פנטיום II 450 עם כרטיס קול רגיל 2) במקרה שהתשובה לשאלה 1 היא שאני צריך כרטיס קול מיוחד, האם כדאי להוסיף עוד 10 דולר על ה 2500? ד"א האם ה SBS למינהם שווים את הכסף ? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי המון מוזיקה בפורמט MP3 עם ווליום לא אחיד. יש דבר שנקרא ReplayGain שסורק את עוצמת הווליום בקבצים וכותב טאג כלשהו שאומר לנגני מוזיקה בכמה לנגן את השיר חזק או חלש יותר כדי שתהיה עוצמה אחידה. לדוגמא, foobar2000 המצוין יודע לעשות את זה. הבעיה, מה עושים עם נגנים שלא יודעים לקרוא את זה? יש איזה שיטה לקחת את הנתונים מטאג ופיזית לשנות את עוצמת הקבצים לפי זה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש עם כרטיס קול - hercules fortissimo II, רמקולים - altec lansing atp 3 ו-לוח אם ASUS A7V333... אם אני אמצא חנות שיש בה את כל מה שאני רוצה, אבל אין לה את הכרטיס קול של הרקולס, אז מה לקנות במקום זה - creative sb live 5.1, משהו אחר, או להישאר עם הכרטיס קול שבא עם הלוח אם ? ? ? ? ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי תקציב של עד 1000 ש"ח ואני מעוניין לרכוש רמקולים 5.1 כרטיס 5.1 יש לי, של קריאטיב. רציתי לדעת על איזו ערכת רמקולים אתם ממליצים ומה דעתכם על ה-Luxeon V998 תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי רסיבר של PIONEER דגם XV DV181 בשילוב של רמקולים 5.1 ברצוני לחבר אותו למחשב אך אין לי מושג איך לעשות זאת לרסיבר יש חיבור OUT HDMI וחיבור קומפוננט נכון להיום אני מחבר אותו למחשב בחיבור סטיראו ! כיצד אוכל לחבר אותו למחשב בחיבור סראונד ? בתודה מראש LIMER הקפצה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
סצינת הטראנס מרכינה ראש לזכרו של אביחן ליבנה הידוע בתור "Cosma" שנהרג אתמול בתאונת אופנוע בהודו. אביחן היה אמור לחזור לארץ בעוד כשבוע ולהוציא את אלבומו החדש "נונסטופ" האלבום כנראה ייצא בסוף אבל אביחן לא יהיה כאן. אביחן השאיר חותם גדול על המוזיקה הפסיכודלית בארץ ישראל, סגנון מאוד מרגש ומאוד סוחף, זה היה המוטו שלו....יהי זכרו ברוך ושלא נדע עוד צער. לינק: http://www.isratrance.com/cosma/cosma.html האלבום החדש: http://www.psyshop.com/shop/CDs/yoy/yoy1cd056.html
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ביקורת על קופסת אנדרואיד סינית זולה: X96Q Pro+ is a black matte plastic box containing H728 chipset from a company I don’t often get to review – Allwinner. X96Q Pro+ is rectangular, but not square. The power button button is located in the back, on the right. X96Q Pro+ does not have external antennas but uses internal ones. It includes a Micro-SD/TF Card slot, with support for high capacity Micro-SD memory cards (I have tested it successfully with a 200GB such card). The box also contains a bluetooth remote, a small user manual, the power adapter, and a HDMI 2.0 cable. לביקורת המלאה לחצו על הלינק: Review | X96Q Pro+ 8K Allwinner H728 Android 14 X96 TV Box
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שמעתי על כל מיני דגמים מ VSONIC GR06 ועד Vsonic VSD3S לא בדיוק מצאתי מחיר לדגמים הנ''ל. בכל מקרה אם למישהו יש אוזניות טובות להציע עד 100 שקל רצוי בארץ אבל עם ההבדל משמעותי והוא משמעותי? אז שיהיה מח''ול. למרות שאני לחוץ על אוזניות והיו לי אוזניות REMAX-501 משהו כזה שהם היו סבבה אבל לא משהו כזה וואו. אגב, היה לי את הסנייזר CX300-II קניתי מהארץ ולא התלהבתי כ''כ.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. ברצוני לחבר SONY PS2 למסך מחשב + רמקולים ביתיים רגילים. בכדי לפשט המצב הוא כזה: לסוני יש יציאת RCA (צהוב,אדום,לבן). השאלה היא האם יש מתאם שיוכל לקחת את אות הוידאו (צהוב) ויעבור בצד השני לVGA? האם יש מתאם סאונד (נקבה אדום,לבן) לנקבה PL (רמקולים ביתיים)? האם כל התצורה אפשרית בכלל? ואם כן היכן אני יכול להשיג מתאמים אלו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי לדעתכם ה3 חברות המובילות בעסק של נגני Mp3 : דרגו אותם על פי סדר!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכל המעוניינים, כתבתי מדריך חדש, צעד אחר צעד, איך להוריד הכל אוטומטית.... אשמח לשמוע ביקורות http://wp.me/p10rYd-8R
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי זוג רמקולים ישנים של LEAK מדגם סנדוויץ' 300... רמקולים באמת מעולים 18 וואט RMS בהתנגדות של 8 אוהם כרגע אני עם רסיבר של JVC..,. לא משהו במיוחד... חשבתי על הC300 דיברנו עם אמנון שהוא חבר טוב של אבא שלי כבר 30 שנה.. אין לו ואז דיברנו עם היבואן של נאד שנמצא בנמל תל אביב (5 דקות באוטו) והוא הציע לנו את הC300 חדש לגמריי אבל מתצוגה ב1200 שקל.. נראה לי שווה מה אתם אומרים? שווה?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שווה להזמין מחו"ל במחיר של בערך 1400 ? המלצות לדגם אחר כלשהו שיטיב מעט יותר עם חשבון הבנק שלי? עד 1000 נניח?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משהו עד 700-800 ש"ח נאמר. גמיש עד ~1000 ש"ח רק אם מדובר בהבדל תהומי. אפשרית קניה בחו"ל אם הפרש המחירים משמעותי או אם מדובר בדגם שלא ניתן להשיג אחרת. עדיין, מעדיף לקנות בארץ אם ניתן. ה-840 נוחות ומצויינות אבל מאוד כבדות ומאסיביות. לא קריטי לי סגורות או פתוחות אבל לאור הווליום בו אני שומע מטאל ורוק כבד עדיף סגורות ככל הנראה. יחוברו בינתיים לכרטיס קול מובנה (לוח X58 של גיגבייט) אבל אני מחפש מגבר אוזניות לא יקר לשדך להן. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה שאי אפשר לשנות את גודל הכתוביות במידה והתרגום לא מובנה (אך שם הקובץ זהה) הגופן ממש ממש קטן וגם גופן מכוער. הסיומת של הכתוביות היא srt. יש דרך להגדיל \ להגדיר את מאפייני הכתוביות באמצעות המרה לסוג קובץ אחר או משהו? רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי איזה קלטת שאני רוצה להעביר לקבצי MP3 יש איזה מכשיר שעושה את זה או אפילו יותר טוב איזה חנות שעושה דברים כאלה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-