אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי מחשב נייד של hp ויש לו יציאת hdmi ו-vga בלבד . הטלויזיה בעלת כניסת scart וקומפוזיט מה אפשר לעשות כדי לחבר את המחשב ? האם כבל יתאים? http://www.pompa.co.il/pl_product~43198~101~502.htm העניין של רכישת מסך לא בא בחשבון .....אם יש פתרון מכם אני אשמח מאוד .
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי 7.1 אני רוצה שבצד הימני (3 רמקולים ) ישמעו בכל הרמקולים אותו דבר, וגם בצד השמאלי בשלושת הרמקולים ישמעו את כל מה שאמור להיות בצד שמאל, הכוונה היא לשמור על הסטריאו אך שינגן מכל הרמקולים כיצד ניתן לעשות זאת? כי כרגע הרקע נעשה ברמקולים הצדדים (4) ומהקדמיים שומעים נורמאלי... תודה מראש ערן.
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום חברה. וואלה אני חייב להגיד שאני כבר משתגע מכל עניין האוזניות הזה. עד לא מזמן השתמשתי בSTEELSERIES 5HV2 כי אני משחק במחשב יחסית הרבה אבל הן נשברו לי והחלטתי שאני רוצה לקנות משהו איכותי הפעם והיות ואני לא מבין גדול בסאונד אני בטוח שבתקציב כזה אוכל למצוא משהו שיספק אותי. אז התחלתי לחקור ואני פשוט לא מסוגל להחליט יש כל כך הרבה אפשרויות... סגורות, פתוחות, מלא חברות ומלא דגמים ואני כבר חסר כיוון. בכל מקרה כרגע אני נוטה לכיוון הHD555 למרות ששמעתי הרבה דברים טובים על הAUDIO TECHNICA AD700 למרות שהייתי מעדיף לקנות מהארץ אלא אם כן הAD700 באמת עדיפות בצורה משמעותית. עכשיו הבנתי גם ששתי הדגמים האלה זה אוזניות פתוחות ושאפשר יהיה לשמוע את מה שאני שומע, אז השאלה שלי היא עד כמה זה ח…
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אהלן! אני מחשב כרטיס טלוויזיה שיתאים למצב העכשיו(עובד על אנאלוגי) ולמצב העתידי (דיגיטלי). מצאתי את הכרטיס הבא: http://www.avermedia.com/avertv/product/ProductDetail.aspx?Id=164 הוא מתאים מכל הבחינות חוץ מהבעיה אחת - נראה שבעתיד שכישראל תעבור לשידורי HD (חינמיים) הוא לא יתמוך כי החלק האחורי שלו לא רואים חיבור מתאים, חוץ מהחיבור הרגיל של האנלוגי (יהיה ניתן לראות את זה בסרטון) ועוד שתי חיבור DVI שלא קשורים בכלל לקליטה של השידורים. הסרטון הוא של דגם קצת יותר מתקדם, אבל ההבדל בניהם הוא רק החיבורים הקידמיים לפי מיטב הבנתי. קישור לסרטון: (תעבירו ל0:40 בשביל לראות את החלק הרלוונטי)מידע על הHD העתידי בישראל ניתן למצוא בויקפדיה בקישור: http://he.wikipedia.org/wiki/DTT#DTT_…
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מחפס טלויזיה 37 אינט' FULL HD על מה אתם ממליצים??.... בבקשה תגיבו
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברת הרמקולים היא: DOME דגם: KA325 Impedance: 6 Recommended amp.power: 10-120W RMS Freq response: 65Hz-20000Hz Sensitivity: 88db +-2db כתוב שהם יוצרו בארה"ב. ד"א רמקולים מעץ. חיפשתי מדריכים לא הבנתי ממש מאיפה להתחיל, אולי אתם תעזרו לי ? אה ועוד משהו אפשר גם מגברים יד שנייה שחכתי לציין שאני בעיקר שומע מוזיקת טראנס, כך שברמקולים האלו אני לא הולך להתשמש בשביל סרטים.
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן חברה. אחרי שרמקולים האחרונים שאחי העביר לי שהיו בבית בערך 10 שנים שבקו חים. אני אשמח לקבל המלצה רמקולים 2.1 במחיר סביר. אני רוצה לקבל משהו יחסית זול, בין 200-300 שקלים. שרון.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר רוצה לשדרג לאוזניות יותר איכותיות. צימצמנו את המבחר ל4 הדגמים הבאים: Audio-Technica ATH-AD900 Audio-Technica ATH-A900 Denon AH-D2000 Ultrasone Pro 900 עכשו כדי לצמצם לאחד הכי מתאים, הוא היה שמח לעשות זאת ע"י האזנה לדגמים. לכן אם למישהו קיים אחד הדגמים וניתן להאזין להם, שיצור איתי קשר. תודה, סטיבן.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני רוצה לקנות כרטיס קול על מנת לשפר את האיכות ב logitech x-540 שלי, שכן כרגע הם מזעזעים (מבחינת המוסיקה כמובן). בכל מקרה, First things first: האם כ.קול בכלל ישפר את האיכות ברמקולים? קבצי המוסיקה שלי הם באיכות של 320kbps. ולגבי האוזניות (ATH-AD700) ? עכשיו לעיקר: במידה וכרטיס קול אכן ישפר את האיכות (עכשיו פשוט שומעים קצת רעש סטטי בכל השירים + משהו בסאונד פשוט נשמע חסר, אני לא ממש יודע איך להגדיר את זה. כמובן שהרעש הסטטי נעלם באוזניות, כך שאתם יכולים להיות בטוחים שזה הרמקולים), איזה מומלץ? כמו כן זה לא משנה לי אם הוא יהיה חיצוני או פנימי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זוכר שלפני איזה חודש שמעתי כאן בפורום שמישהו אמר שכאשר הרמקולים מסודרים באופן סימטרי, זה פוגע בסראונד של הרמקולים, ועכשיו בדיוק זה סיים להוריד לי את כל השירים של מטאליקה ובדיוק שסיימתי לסדר את המוסיקה והפעלתי אותה נזכרתי במה שנאמר כאן. יש לי מערכת 5.1 של לוג'יטק וכשמדובר בשירים של מטאליקה אני לא מתפשר על האיכות, והסראונד גם חשוב לי במשחקי FPS. אז החלטתי לשאול כאן. זה נכון שסימטריות פוגעת באיכות\סראונד של הרמקולים? ואם כן, אז איך אני אמור לסדר את הרמקולים על מנת שזה טוב? ולגבי מה שאמרתי לעיל, אני מודיע לכם כי אין לי מושג לגבי אודיו וקולנוע ביתי. יכול להיות שאמרתי דברים שלפי דעתכם הם שטויות. אבל אני לא מכיר את התחום. אז תהיו עדינים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי HTPC שעובד נהדר אבל יש לי כמות גדולה של סרטים ואני מתחיל לאבד שליטה מחפש המלצה לתוכנה טובה לניהול ספריית סרטים ב-HTPC
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
קצת מביך, אבל יש לי כבל שבכל אחד מהקצוות שלו יש שלושה מחברי זכר בצבע שחור, אדום וצהוב. אין לי מושג לאן לחבר את זה ב DVD ובטלויזיה. הכניסות שכתובות לי ב DVD: MR, COAX, VIDEO, ML, G/Y, B/U, R/V יש עוד 2 כניסות (S-VIDEO, Optical) - אבל הכבל לא מתאים אליהן. בטלויזיה יש לי 3 כניסות בחלק של ה AV IN (צהוב, לבן, אדום), 3 כניסות בחלק של ה AV OUT (צהוב, לבן, אדום), ו- 12 כניסות בחלק של ה component. ושוב, עוד כניסות שלא מתאימות (HDMI, etc..) איזה צבע לחבר לאילו כניסות ב DVD, וכנ"ל בטלויזיה?
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
LG LD420 לבין lg ld460 אם אפשר כמה שיותר מהר
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 זוגות התקציב הוא עד 500 ש"ח. אני מחפש איכות סאונד טובה צליל נקי ומאוד חשוב שיהיו נוחות וישבו טוב באוזן תודה לעוזרים. SE115 shure מחיר 360 ב-Ksp SE210-K shure מחיר 490 ב-Ksp ETYMOTIC HF5 מחיר 419 ב-באג
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. כמו בכותרת, לחבר שלי יש בית חכם, והוא רוצה לחבר מקור שמע עם מוזיקה ללא הפסקה, רק שהחיבור שיש לו הוא קואקסיאלי. חשבתי נגיד לחבר אייפוד עם מתאם לקואקס(יש דבר כזה בכלל?). אין לי ממש מושג בתחום ולכן כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מצלמה המשמשת לשידור וידאו בסטרימינג. המצלמה מחוברת למחשב דרך כבל FIREWIRE IEEE1934a. האם יהיה ההבדל באיכות הוידאו אם אשתמש בכבל מסוג IEEE1934b? תודה!
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
*מרחק צפייה 2.5-3 מטר *גודל באינצ'ים אני בעד 32" גם ראיתי את הגודל במציאות וזה נראה מתאים *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: 2500-3000 ש"ח (חריגה עד 3500 אבל רק אם באמת באמת כדאי) *מה חשוב לי בטלוויזיה שלי ומה השימושים שלי: אני הולך לחבר אותה לדברים כמו מחשב,WII ,ממיר YES HD אולי בעתיד גם PS3 נראה.. מן הסתם אני רוצה כמה שיותר איכותית במחיר הזה.. כרגע יש 3 שאני מתלבט ביניהם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755614 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=757521 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764596 ולסיכום תודה לכל מי שעוזר!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הרמקולים הישנים (קריאייטיב אינספייר 2500 שאחד הרמקולים כבר לא עובד) ובגללי די רעועים. יש לציין שאין לי גרטיס קול יעודי אלא את המובנה בלוח מדגם ALC889A הלוח :http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3291#sp. אני מתלבט בין הרמקולים של מיקרולאב , מה ההבדלים ביניהם ואיזה מהם חייבים כרטיס קול יעודי כדי לנצל וכבר לא שווה להשקיע בהם: solo4 solo15 solo3 solo6 solo7 ... אני שומע את כל הסגנונות לא מקפח אף אחד חחח תלוי במצב רוח ותלוי אם השיר יפה...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, עד היום הייתי נעול על הAD700, אך מאחר ואני נעול עליהם כבר תקופה מכובדת ולא בדקתי יותר מדיי אפשרויות אחרות אני שואל שוב לפני הרכישה. האוזניות ישמשו בעיקר לשמיעת סרטים בשעות הלילה (בעיקר DTS 5.1 \ DD 5.1) - רגישות לסביבה לא רלוונטית כיוון שהדלתות בבית אטומות. המתחרים: Audio Technica ATH-M50, מחיר כולל משלוח: 125$ Audio Technica ATH-AD700, מחיר כולל משלוח 135$ - מודע לכך שזה יקר יחסית, לא מצאתי חנות זולה יותר שמאפשרת משלוח לישראל. Sennheiser HD555, מחיר כולל משלוח: 120$ האוזניות יחוברו לרסיבר YAMAHAA ישן RXV-557 שמחובר לHTPC דרך כבל אופטי של מונסטר. אשמח לדעתכם, אשמח גם לשמוע על עוד דגמים שעליי לבדוק, בדקתי את הGRADO SR80I אבל בעייתי להשיג אותן במחיר שפוי מחו"ל א…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות LCD FULL HD ואני מתלבט בין הדגמים הבאים: 42LD650 LG 42LH35FR LG 42LD460 LG שימושים: צפייה בשידורי SD ו HD, לא למשחקי מחשב / קונסוליות. האם מישהו מכיר את הדגם - 42LD650 LG ? על פניו זו נראית טלוויזיה טובה אבל אני לא מוצא בשום מקום המלצות או חוות דעת על הדגם הזה. מה אתם ממליצים ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז בעקבות התעוררות הפורום בזמן האחרון והרצון המתמיד שלי לכוון אנשים לקניה נכונה החלטתי לפרסם מדעתי, מנסיוני ולראות עיניי את המדריך לקנית האזניות המתאימות לכל תקציב. חילקתי את האוזניות לפי רמת מחירים ולפי סוגן: פתוחות, סגורות, IEM באוזניות הפתוחות והסגורות דילגתי על הקטגוריה הראשונה כי אין משהו שבאמת שווה לכתוב עליו. בכל רמת תקציב אתן אוזניה אחת מחו"ל, אחת מהארץ. *לא חושב מכס/מע"מ ומשלוח אוזניות חו"ל* אין התייחסות להתאמה של האוזניות למגבר/מקור כזה או אחר. IEM עד 100 ש"ח Sennheiser CX300 (ישראל) יתרונות: התמורה הטובה ביותר לתקציב המינימלי. חסרונות: אטימות בינונית. זיופים רבים - לקנות רק דרך משווק מורשה. Meelectronics M9 יתרונות: החברה ידועה במבצעיה המשתלמי…
-
- 58 תגובות
- 29.9k צפיות
-
-
איך הרמקולים הבאים: http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/4251 האם ישנם רמקולים אחרים במסגרת אותו התקציב (200 ש"ח) שמתאימים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה פנימי של AVerTV שמותקן על המחשב השולחני עצמו ואני רואה דרכו את השידורים של הממיר "יס" על המסך מחשב דרך התוכנה. עכשיו יש לי 3 שאלות: 1. לא רואים ממש טוב במסך מחשב את השידורים של הממיר "יס", השידורים איטיים והגראפיקה לא משכנעת במיוחד, השאלה היא אם הבעיה היא במסך/כרטיס מסך/קליטהחיבורים וכו' וכו'. אני רוצה שתעזרו לי לשפר את איכות השידור. 2. חיברתי את הקונסולה שלי (פלייסטיישן 2) לאותו כרטיס טלוויזיה פנימי וזה אפשרי לשחק אבל אני כל הזמן צריך להחליף בין הכבלים וזה לא ממש נוח השאלה היא האם יש איזשהו מפצל שאני אוכל לחבר גם את הממיר וגם את הקונסולה בו-זמנית ואם אין, האם יש אפשרות להתקין 2 כרטיסים פנימיים על אותו מחשב. אותו סיפור יש לי עם הפלייסטיישן 2 עם האיכות…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באיכות flac אך אני לא שומע הבדל בין FLAC ליוטיוב..
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי רסיבר של PIONEER דגם XV DV181 בשילוב של רמקולים 5.1 ברצוני לחבר אותו למחשב אך אין לי מושג איך לעשות זאת לרסיבר יש חיבור OUT HDMI וחיבור קומפוננט נכון להיום אני מחבר אותו למחשב בחיבור סטיראו ! כיצד אוכל לחבר אותו למחשב בחיבור סראונד ? בתודה מראש LIMER הקפצה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-