אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
hi mates i am writing again on the same subject cus i still didnt get enough info and i wasnt accurate enough so here it is i am looking for Headphones + Microphone (I Prefer With A Microphone) at a price range of 500 SHEKEL for gaming mostly whether its stereo or 5.1 i will need your help to know if 5.1 is worth it please help me dying to buy a pair allready THENX PEOPLE PS here are some types i was introduced to CX300 HD555 MEDUSA HOME/GAMER HFI-650וUltraSoneו
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס קול להחליף את ה םonboard שלי. השימוש שלי הוא כמעט רק למוזיקה (ומעט סרטים - לא משחק במחשב בכלל). התקציב הוא 500-600 ש"ח. אין בעיה עם יד שנייה, אבל אני מעדיף בלי קניות מחו"ל.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל הרמקולים האלו מדהימים באיכותם ועוצמתם .. ומכיוון שעוד לא סידרתי אותם כ 5.1 (בגלל שעוד לא קניתי תעלות וכו') אני עוד לא יודע באמת מה הם שווים עכשיו יש לי שאלה .. חיברתי אותם לכ.קול של הלוח אם (8.1) של גיגהביט עד שאני יקנה כ.קול נורמלי, סידרתי בהגדרות של הוינדאוס כ 5.1 וגם בהגדרות של הלוח אם (תוכנה הנקראת SOUND MAN) וברמקולים הקדמיים שומעים חלש מאד .. מאד. למישהו יש מושג למה ? וב Control Center של הרמקולים אני משנה ל STERIO DOLBY וכו' והאפקט היחיד שעובד הוא 6CH Direct .. למה ? תודה, עידו.
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
אני כבר מצפה שהרבה אנשים יחשבו שהתרד הזה הזוי אבל אני רציני ובשבילי העיניין מאוד חשוב, אז כזה: לחבר שלי הסאב עומד על מדף על הריצפה (מדובר ברמקולים כמו אצלי MX5021 כך שהסאב דיי כבד), עכשיו לא יודע איך זה בדיוק קרה לו בקיצור ממה שהוא סיפר זה שהוא שאב אבק בבית והחוט של השואב התפתל סביב הסאב והפיל אותו על השטיח כך שהמכה הייתה "רכה"... עכשיו הוא כולו בסרטים... יש לציין שהכל עובד ללא בעיות ופיזית אין שום נזק, האם יכולות להופיע בעיות בעתיד כתוצאה מהמכה? תודה מראש לעונים הרציניים.
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני מחפש נגן mp3 טוב להקלטת הרצאות. האם יש הבדל בין הנגנים השונים או שאופציית הטייפ מנהלים היא בערך באותה איכות בכולם?
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
טוב יש לי רמקולים 5.1 Logitech X-530 רציתי לדעת אם הם יהיו טובים לכרטיס תודה לעוזרים. :
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום ראיתי באינטרנט את הדבר הבא http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2674259 האם זה שווה וכמה זה שווה והאם הטלויזיה היא טלויזיה טובה ורואים טוב תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 599 צפיות
-
-
העם הוא יכול לעבור בארץ ותיהיה בו אנגלית ותגידו עוד משו כמה עולה איריבר H340 תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בחדר ליד החיבור לאנטנה של הטלויזיה חיבור של FM רדיו חשבתי אולי אני יכול לקנות כבל שיתחבר לכרטיס קול שלי במחשב ואז אני אוכל לשמוע רדיו במחשב האם זה אפשרי ? צריך איזו תוכנה שתעבוד עם זה ? אם כן איזה תוכנה ? פשוט אם יהיה לי רדיו במחשב אני אוכל להקליט ולשמוע הרבה יותר טוב עם הרמקולים שיש לי במחשב מאשר ברמקולים שיש ברדיו ... למישהו יש עוד רעיונות?? כי ניסיתי כבר רדיו דרך האינטרנט וזה פשוט מעפן ...
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רסיבר מה אתם על הsherwood הזה ואם זאת חברה טובה תודה מראש צריך תגובה מהר אם אפשר !
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני נוסע לארה"ב ויש לי 100 דולר... יש נגן נחמד בתקציב הזה? אני שומע בעיקר רוק(אירוסמית,גאנס אנד רוסס...). בעצם יש סיכוי שאני יכול לגייס מאח שלי עוד 100 דולר, אז מה האפשרויות שלי בטווח: 100-200 דולר בארה"ב (אם אוזניות יותר טובות ממה שמקבלים זה הכרחי/נכנס בתקציב, אז תכניסו בתוך התקציב). עם עדיפות ל- 100 דולר. יש נגנים טובים? אני לא רוצה משהו ג'נרי ואם רק זה מה שאפשר אז אני מעדיף כבר לא לקנות. איכות הסאונד חשובה לי אבל אני לא אודיופיל או קרוב לזה... אני רוצה מן הסתם כמה שיותר מקום, אבל לא פחות מג'יגה. תודה למי שיעזור.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
FX-6021 RMS W 75 המתקבלים ע"י 3 מגברים נפרדים סאב : 40 RMS סאטלייטים : 12.5X2 IN CONCERT TECHNOLOGY 12 מיקרודרייברים באיכות מדהימה שלט אלחוטי מלא FX-5021 RMS W 90 סאב : 40 RMS סאטלייטים : 25X2RMS THX CERTIFIED מיקרודרייברים באיכות מדהימה שלט אלחוטי מלא שתי הדגמים הם במחיר זהה של 200$ בדיוטי פרי. 200RMS סאב : 120RMS סאטלייטים : 80 RMS THX® Certified איזה טכנולוגיה עדיפה ? ואיזה רמקולים יותר איכותיים?
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מה דעתכם לפתוח דיון כללי על רמקולים שבו יהיו מוצגות המערכות הטובות ביותר (2.1, 5.1 , 7.1) , כמו בפורום תצוגה עם ה-lcd ...זה יהיה נחמד וימנע הרבה דיונים. אנא הביעו דעתכם.
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מסתכל כל הלוח האחורי של מארנץ SR4500 ו-SR5500, ואני לא מוצא יציאת סאב וופר. מישהו יכול בבקשה לסמן לי איפה נמצאת יציאת הסאב וופר? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
האם שווה לקנות רמקולים של altec lansing דגם 6021? ואם בכלל שווה לקנות רמקולים של חברה הזאת!
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני נכנס לתפריט מוזיקה איך אני מדפדף בתיקיות? זהו הסתדרתי תודה בכל זאת
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ראיתי שיש טרד וקראתי אבל הרוב שם סתם דיבורים בין אנשים ולא מובן בדיוק.. רציתי לדעת אם עדיף לקנות אוזניות טובות של לוג'יטק + רמקולים 2.1. או לקנות רמקולים X530.
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
חברים יצאו אתמול עידכונים חדשים לנגנים: iriver H10 5/6 GB US iriver H10 5/6 GB PURE INTL iriver H10 5/6 GB INTL iriver T10/20/30 US and INTL http://iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?idx=736 העדכונים...
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום! קניתי השבוע את הנגן הראשון שלי, X5L ... (: שאלה לי: מישהו יודע עם איזה אוזניות הוא מגיע? קראתי את "תרבות האוזניות בארץ..." כך שאני יודע שאיני יודע בתחום, ומעולם גם לא האזנתי לאוזניות מקצועיות. אז כך, האוזניות של ה-X5 טובות? לקנות Sennheiser MX500? אוזניות כפתור או קשת זה רק עניין של טעם, או שקשת יותר טובות חד משמעית (אין לי ממש ניסיון או הרגל)? עדיף לקנות משהו אחר כמו, נאמר, PX200? התקציב שלי עד 500 בערך, מה אתם ממליצים? אה, ועוד עניין, ניסיתי לחבר ב-USB TO GO את מצלמת הקנון שלי (A70) - אך ללא הצלחה, מישהו יודע משהו? ועוד אחד אחרון, הורדתי את עדכון ה-FIRMWARE האחרון ושמרתי אותו בנגן בספריה באותו השם, אך לא מצאתי איך לעדכן! אני אידיוט? לא באפשרויות ולא בחוברת ההדרכה …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה: לאחר עיון בחיפוש לגבי אוזניות אני עדיין בהתלבטות(אני לא מבין באוזניות בכלל ויש פה אנשים שמבינים אז אני צריך את העזרה שלכם): התקציב שלי הוא 100-140 שקל ככה, וראיתי כמה אוזניות שמתאימות לי: האוזניות האלה(זה לא כפתור שכחתי איך האוזניות האלה נקראות): http://www.music10.co.il/shop/product_info.php/cPath/21_24/products_id/93 איך הם??? או אוזניות כפתור: זה MX400 קישור: http://www.music10.co.il/shop/product_info.php/cPath/21_24/products_id/83 או זה MX450 קישור: http://www.music10.co.il/shop/product_info.php/cPath/21_24/products_id/84 או שאתם יכולים להציע לי אוזניות יותר טובות ממה שהבאתי כאן עד 140 שקל.... תודה רבה לעוזרים... עריכה: ושכחתי לשאול, בדגמי ה-MX מה זה הדבר הזה …
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
ככה, יש לי פה טלויזיה קצת ישנה, ומאחורה יש לה רק חיבור קוואקס[אם אני כותב נכון, הכוונה היא לחיבור של הכבלים] ועוד חיבור של 21 פינים. יש לי פה כבל שממיר מהחיבור של ה21 פינים ל3 בננות האלה...צהוב לבן ואדום. יש לי גם כבל שמתחבר ליציאה של הכרטיס מסך, הtvout[זה שדומה לPS/2] והצד השני שלו הוא הנקבה של החיבור הצהוב.. אז אחרי התיאור המסורבל, אם היתה מצלמה אני חושב שהיה יותר טוב, חיברתי את הכבלים אחד לשני, והטלויזיה לא מציגה את המחשב..חיפשתי כל מיני דברים בדריבר של הכרטיס מסך, וכל מה שניסיתי שם לא עבד.. למישהו יש רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום אבא שלי נוסע ל הונג-קונג שבוע הבא והוא אמור להביא לי את הIRIVER H340 רציתי לדעת איך אפשר להבדיל בין האמריקאי לארופאי (כי הארופאי יותר טוב) כדי שלא ירמו אותו תודה
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני מחפש נגן שמטרתו העקרית היא ספורט . תמיד חשבתי לקנות את הu10 אבל מכיוון שיצא ה הקזמ"פ(קריאטיב זן מיקרו פוטו ) זה גרם לי קצת להתבלבל. מכייון שלקזמ"פ יש בולם זעזועים מצוין והוא גם "עטוף גומי" אפשר להתאמן איתו ושום דבר לא יקרה. הבעיה שלי הוא הקזמ"פ יותר אכותי מכל הבחינות (איכות סאונד טובה יותר ומסך Oled ) והiriver u10 מציג וידיאו ולכן איני יודע מה לקחת . בנוסף אני חושב שבלתי אפשרי למלא 8 גיגה רק בשירים ובתמונות אבל מצד שני אני לא יודע עם גיגה יספיק לי (מכיוון שיש וידיאו). הiriver u10 תומך בogg שמכווץ שיר למגה אחד . במה אתם הייתם בחורים מבין השניים? נ.ב : הנגן שיקבל את רוב הקולות מצידכם אותו אני אקנה . ועוד משהו בתשובתכים בבקשה על תענו לי בשאלה רק תגידו מה …
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
הוא נגן באנגלית. האם יש דרך להפוך אותו לעברית ע"י עידכון הגירסה שלו? ואם כן, כיצד עושים זאת? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-