עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by zahi,

שלום אני קניתי כרטיס טלויזיה חדש תוצרת leadtek דגםLEADTEK WinFast PxDVR3200 H התקנתי אותו בxp עם הדריבר אחרון מ leadtek ותוכנת pvr2 עם אנטנה רגילה בתחלה ראיתי תחנות לאחר מכן עברתי לרדיו כאשר חזרתי לטלויזיה התחנות נעלמו כאשר נכנסתי להגדרות עשיתי סריקה מחדש הוא לא מצא כלום למרות שהוא במצב tv analog מה לעשות איך לתקן את המצב ודרך אגב לאחר מכן הרדיו לא עבד

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  2. Started by bilbo,

רציתי לדעת אך ה Hercules Game Theater ... אני מתלבט בינו לביו ה אודיג'י.... עכשיו .. אני מעדיף RUCK על השולחן . הוא הרבה יותר נוח (חיבור אוזניות ומיקרופון למשחקי רשת ...) הרקולס עולה 650 ש"ח (ה7.1) האודיגי 2 עולה 1400 ש"ח.(7.1)

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Bug2000,

השאלה בכותרת ... בנוסף אם לסרט יש כתוביות מובנות באנגלית נגיד, אני רוצה לשנות את זה לעברית שיהיה ניתן ליראות אותם ב DVD פשוט. איך אני עושה את זה?

• 17 תגובות
    • 4k צפיות
  4. קיבלתי עכשיו נגן זיכרון פנימי הורדתי לו את הדרייבר התואם עכשיו לאין אני מתקין אותו? (זה בחיבור פרללי של המדפסת) מישהו יכול לעזור לי להתקין את הדרייבר? תודה אם למישהו יש הנגן הוא Pine D'music SM320F

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  5. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש בקרוב סט של שני רמקולים ריצפתיים גדולים +אחוריים + סנטר + סאב +רסיבר. שיהיו באיכות טובה ולאורך זמן במחיר של עד 3000 אולי קצת יותר. -תודה-

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  6. Started by Svinka !,

התקנתי וינדוס ויסטה 32BIT על מחשב במפרט הבא: Intel C2D E8400 3Ghz 4X 1GB 800 Mhz Cosair CL4 GigaByte P35 GigaByte ATI Radeon HD 4870 512M DDR5 Thermalteck 600Watt הכרטיס קול הוא של REALTECK מה שיש על לוח האם, ולא היתה איתו שום בעיה ואין שום בעיה חוץ ממשחקים ישנים כמו לדוגמה Counter-Strike 1.6 שיש רעשים כל פעם שיש קול של פיצוץ או משהו... אמממ... קול כזה מלוכלך לא יודע איך להסביר את זה... מישהו יודע על פתרון כלשהו שיכול לעזור... והכרטיס קול בסדר בכל שאר המשחקים... בדקתי גם אוזניות וגם על רמקולים חדשים ועדיין יש הפרעות... שמתי את הדרייברים שמקבלים עם לוח האם. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  7. סאב 10 אינץ', מחובר למערכת 5.1 איפה הכי מומלץ למקם אותו? קרוב לקיר? עם הבאס-רפלקס לכיוון שלי? איזה מרווח הכי טוב שיהיה מהצדדים? אשמח לעזרה בעניין.

• 6 תגובות
    • 9.6k צפיות
  8. Started by itaysk,

Logitech Z-340 33W 2.1 Logitech Soundman S-20 Creative Inspire 2200 2.1 Hercules XPS-210 2.1 אל תתייחסו למחירים.

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  9. תראו מה מצאתי! איזה יפהפה וגאוני. דיסקמן (נייד מין הסתם) שמנגן בין היתר DIVX וגם XVID (לפי מה שהבנתי הוא מנגן גם MP3, WMA, OGG וכו'). לי אישית יש סיפרייה של 225 סרטים ב- DIVX או XVID, וחיכיתי למכשיר כזה... קופצים לחברים עם המכשיר, מחברים ל TV שלהם, וכולם רואים סרט... COOL [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום, יש לי כבר מעל 5 שנים את הסט ALTEC LANSING ADA880 יש לו בעיות קצת עם החשמל והגיע הזמן להחליף אותו התקציב כרגע לא מאפשר לי ללכת על מערכת רצינית של מגבר ורמקולים ונראה לי שאני ישאר עם אותו סגנון של רמקולים איכותיים למחשב התקציב הוא 1000+- בעקרון המחשב נמצא בסלון של הדירה והרמקולים צריכים ישמשו בסלון למוזיקה וסרטים אני בדילמה אם לקחת 2 טובים של סטריאו כמו SOLO7 או ללכת על סראונד עם סאב 5.1 כמו הדגם X15 עד עכשיו הייתי עם סאב, האם ב-SOLO7 יש מספיק באס איכותי להחליף סט עם סאב? שניהם בתקציב הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על מה עדיף והאם אלו הם הדגמים המומלצים או שיש עוד דגמים טובים ולא יקרים מידי? אולי ALTEC? או שאולי בכלל כדאי לי ללכת על יד שניה ולמצוא מגבר ושני רמקולים במחיר ט…

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  11. Started by Cropsey,

היי חברה, התקלקלו לי לא מזמן האוזניות סטוק שקיבלתי עם המכשיר שלי, אז חשבתי לקנות משהו יותר נורמלי ואיכותי. השאלה אם יש משהו באמת טוב בתקציב הזה? יש את הבלאק פריידי גם עכשיו. בנתיים על מה ששמעתי זה 2.0 zipbuds juiced. יש עוד המלצות או שבתקציב הזה זה לא כל כך משנה?

12. שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות אלחוטיות עד 300 ש"ח. ראיתי שיש ב- KSP כל מיני אוזניות של Rapoo. גם דגמים שעובדיםע עם משדר שמתחבר לחיבור 3.5 מ"מ וגם כאלו שעובדים עם Bluetooth. רציתי לדעת האם מתוך הדגמים הללו יש אחד שיותר מומלץ מהאחר? להלן הדגמים שהסתכלתי עליהם בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by lover323,

יש לי מערכת רמקולים של AZTECH 5.1 וכשאני מסמן בדריברים של הכרטיס קול את האפשרות digital output only אני לא שומע כלום. למה זה? ככה זה אמור להיות?

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי טלוויזיה של PHILIPS מידי פעם אני רואה עם המשפחה סרטים בסלון.. משום מה אין לי מושג למה שאני מחבר דיסק און קי או כונן קשיח חיצוני שיש לי לטלוויזיה הטלוויזיה פשוט לא קוראת את התוכן.. אני רואה את התיקיות בטלוויזיה אבל הם פשוט ריקות כאילו הוא לא מזהה את הפורמט (ויש לי הרבה מאוד דברים בכונן... לא מאמין שהוא לא מזהה אפילו דבר אחד) בכל מקרה עד עכשיו אני פשוט מעביר את המחשב לטלוויזיה ומחבר דרך AUX למערכת קולנוע וכבל VGA אבל זה מסובך מידי לנתק את כל המחשב להעביר אותו למצוא לו מקום בסלון, גם מה עם המקלדת והעכבר אני מחפש את הדרך הפשוטה ביותר אין לי בעיה גם לקנות את מוצר מסויים פשוט להעביר סרט ולראות אותו אני לא מבין בזה יותר מידי סטימרים או TV STICK.. יש איזה שהיא ד…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by RoyShefy,

אבא נוסע לגרמניה והוא רוצה לקנות לי אוזניות בעקבות שריסקתי את הPX200 שלי (פשוט חלום). אני יודע שסנהייזר מתגוררת בגרמניה, אבל אתם מודעים למצב היורו ואני לא יודע אם זה יהיה כדאי לקנות (בפרנקפורד) במקום. אם יהיה עדיף לדעתכם אנא ציינו דגם ומחיר. אני מחפש אוזניות סטייל PX200 שאני לא אלך עם קסדה (סדרת הHD),וצליל עמוק וטוב עם הריפוד הזה שחוסם רעשים במחוץ (שכחתי איך קוראים לו). אפשרות שניה שהיא תלויה באם כדאי לקנות בגרמניה או בדיוטי היא סקאל. הנה דף האוזניות: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=124&Page=1 תודה רבה מראש עריכה: מצד שני, כל מה שאני רוצה זה לשמוע טוב אז מה עדיף? SENNHEISER HD-570 או SENNHEISER HD-497 או הPCX250?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. או שזה סתם מיתוס ? שמעתי אנשים אומרים שזה מוריד את איכול הקול או הצליל..

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. יש לי 10000 שקל להוציא על רמקולים אני רוצה לקנוט רמקולים שיהיו רק למוזיקה (שמיעה לא עריכה) וכמובן שמגבר גם יהיה בתוך התקציב ואיזה כרטיס קול אתם ממליצים לי בישבילהם תודה

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  18. Started by alon83438,

איך הZ5450? איכות טובה? איך הם יהיו בסלון?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  19. יש דיל לשעות הקרובות על אוזניות גיימינג אלחוטיות מעולות של לוג'יטק - http://www.amazon.com/gp/product/B003VANOFY נחשבות לאחד הדגמים המוצלחים בשוק, המחיר בהחלט בריצפה. המחיר 70 דולר, אבל יש משלוח של 20 דולר - סה"כ 90 דולר. הנושא הזה של האם מדרגת המס כוללת את המשלוח קצת מעורפל בעיניי, אשמח אם מישהו יעזור ויגיד לי האם משלמים מע"מ על המוצר. באמאזון כתוב: Estimated tax to be collected - 0 USD Import Fees Deposit - USD 16.22 אבל הם רושמים הערכה של אפס דולר גם כשאני מוסיף מוצרים שעולים 90 דולר, ככה שלא ניתן לדעת בוודאות..

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  20. Started by asaf999,

שלום. אני מעוניין לרכוש מערכת סראונד לסלון בתקציב של 5K~ מתוכנן גם HTPC. אז אין צורך בDVD וכאלו... לא חשבתי על משהו כי אין לי הרבה ידע בעניין, אז אשמח לקבל הצעה. תודה.

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  21. שלום, יש לי 4 שאלות : 1.מה ההבדלים בין הסנהייזר CX300 לאוזניות CX300-II החדשות כביכול? 2.אני מעוניין לרכוש אוזניות עם איכות שמע מצוינת ושלא יפלו לי בהליכה\ריצה כמו אוזניות כפתור(ואני לא מעוניין בקשת),שמעתי שיש כמה סוגים טובים(AKG K321 והאוזניות של סנהייזר שציינתי למעלה ועוד...) 3.אם מישהו יודע מה ההבדל בצבע של הפלאג ושל הפסים שעליו ויכול לעזור לי אני אודה לו מאוד אני מודע לכך שפלאג בצבע זהב טוב יותר מצבע כסף אך לא יודע במה ושפסים שחורים טובים יותר משחורים אבל שוב->לא יודע במה. 4.מהו טווח טדרים?והאם הוא הדבר המשמעותי ביותר שצריך שיהיה גבוה באוזניות.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  22. כותרת תודה רבה...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכם, רציתי לדעת משהו שדיי מציק לי. יש 6 חיבורים בכרטיס Audigy2, רציתי לדעת מה מחברים לשם. אני יודה מאוד למי שיגיד לי מה מכניסים בכל חיבור, מימין לשמאל. (החל מהחיבור המלבני):

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  24. Started by AMD-Z,

אני קונה מערכת 4.1 או 2.1 +2 .... איך אני מחבר הכל למקרה שיש חיבורים בסאב ולמקרה שאין? (יש מפרט בצד למי שצריך) יש לי גם יציאת s/p dif אז זה אפשרות... גם איפה אני מגדיר את המערכת במחשב ואיך איפשר לבדוק אם היא פועלת? תודה... :smoke:

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  25. היי, צריך את עזרתכם !!!!! אני מעוניין בכרטיס קול שיפיק את המיטב מהרמקולים שלי Z5500 שימושו בעיקר ל סרטים ומוזיקה!! מה דעתכם על http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=448 ? תודה

• 1 תגובה
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.