אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
קניתי כבל RCA וחיברתי בין הטלויזיה למערכת.עכשיו איך אני יכולה לשמוע את הטלויזיה מהמערכת?? :'(
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי שלל חיבורים מאוחרה בלוח אם ויש לי בבית מערכת קולנוע בייתית עם מגבר של קאנווד, איך אני מחבר את זה הכי נכון, ניסיתי כמה חיבורים ושומעים ממש חלש דרך המגבר. אשמח לעזרה תודה
-
- 13 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי, יש לי מיני לפטופ (eee-pc) ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה. הטלויזיה מאוד ישנה והחיבור וידאו היחיד שהיא מקבלת זה הפין הצהוב (כמו שיוצא מה-DVD וכד'). בטלפופ יש לי יציאת VGA, האם יש כבל שממיר בין VGA לכבל הצהוב? לא הצלחתי למצוא כזה ב-dealextreme, הכי קרוב שמצאתי היה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.9853 שמוציא שלושה פינים במקום אחד. רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מחשב נייד לטלוויזיה. למחשב יש שקע כזה... http://tell.fll.purdue.edu/hatasa/kurosio/pages/svideo.jpg ובטלוויזיה שקע כזה... http://213.8.106.62/techsupport/tv/TV.files/image002.jpg הכרטיס מסך של המחשב זה של אינטל. לא סופק עם המחשב כבל או מתאם שאוכל להשתמש בו. עם אודיו אין לי בעיה כי חיברתי את המחשב למערכת סטריאו דרך היציאה של האוזניות. אני רק רוצה לראות את מה שרואים בצג המחשב ע"ג ה-TV. איזה כבל אני צריך ? והאם צריך לשנות גם הגדרות כלשהן במחשב ?
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי מחשב די טוב עם כרטיס מסך HD5850 הצג עבודה שלי הוא dell 2209WA לפני מספר ימים התקנתי TV LCD 37 FHD -37LH35FR החיבור הוא HDMI . ראיתי שבהגדרות יש כמה אפשרויות : duplicate ,extend,replace מה הדרך הכי טובה לחבר את הLCD שיראו הכי טוב ,שימוש יומיומי -סרטים גלישה ,משחקים אופיס וכ' ? למסךLCD הזה יש NR או בשם אחר just scan 1:1 ..
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלוםלכולם רכשתי מחשב חדש עם יציאות בכרטיס מסך של hdmi /dvi/vga אבל הטלויזיה שלי ישנה ולכן יש לה יציאות רק של בננות רגילות אדום לבן וצהוב ןכניסת s video פינים כאלה.. איך לחבר???
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
יש לי אקסטיגי ואני רוצה שהוא יתחבר לרסיבר שלי כדי שימעו את המחשב עם הרמקולים של הקולנו ביתי! יש יצאה דיגיטלתי אבל אל תחשיבו אותה כי אני לא יכול לעשות את זה! יש גם MIDI OUT ן את השלושה חוטים שיוצאים לרמקולים! מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי כבל עם 6 RCA ואין לי כלום לא רסיבר לא כלום, איך אני עושה את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
חיברתי את כל הרמקולים למגבר Yamaha RX-A6 חיברתי את הטלוויזיה לחיבור שרשום עליו hdmi out 1 eARC/ARC את המחשב חיברתי לhdmi 1 אם אני צופה דרך המחשב שם על הערוץ של hdmi 1 והכל עובד מעולה אם אני רוצה לצפות דרך הטלוויזיה לא משנה מה אני עושה זה לא עובד אין לי מושג לאיזה ערוץ להעביר בישביל שהוא יקבל סאונד מהטלוויזיה ניסיתי לחבר אותה גם לhdmi 2 אבל אז הטלוויזיה לא קראה את המגבר מה הדרך הנכונה לחבר את הכל שאני אוכל לקבל סאונד גם דרך המחשב וגם דבר הטלוויזיה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
היי אני מבקש מדריך לחיבור פלייסטישן 2 למחשב ואין לי כרטיס טלויזיה יש לי את הAMD GAME ULTRA הזה עם ה4 ליבות וכרטיס ATI 3870 של GIGABYTE אנא עזרו לי תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר ,שאני ישחק אז אני ישמע דרך ה5.1. וגם את הטלווזיה לחבר לרסיבר כשאני אצפה בסרט אז אני ישמע דרך ה5.1. יש לי גם מגבר סטריאו שמחובר תמיד למחשב,ואני מאזין למוזיקה דרכו. איך לעשות את החיבורים האלה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש מישהו שיודע איך מחברים מגבר (של דנון במקרה שלי) דרך כבל קואקסילי לכ.קול ON BOARD שיש לו כניסה קואקס. SPDIF ואיך מגדירים את זה מבחינת תוכנה שהמחשב יזהה... תודה!
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני מקווה שהכותרת היתה מפורטת מספיק :-) אז ככה, הרצון - להציג סרטים באיכות HD על הטלוויזיה. הבעיה - הטלוויזיה בסלון, אבל המחשב בחדר שינה. המרחק - בין הטלוויזיה למחשב - בערך 10 מטר. השאלה - איך אפשר לחבר את הטלוויזיה למחשב? (במחשב אין HDMI, יש רק DVI לא משומש - המסך מחובר בVGA) חשבתי על מיני כבלים מאריכים , אבל כל מה שאני מקבל עבור כבלי HDMI/DVI באורכים האלה , זה מאות שקלים. חשבתי על איזה סוג של streamer שיתחבר ישירות לטלוויזיה ולרשת הביתית, אבל הבנתי שהם יקרים ואלה שתומכים בפורמט mkv הם ממש יקרים. בקיצור, אין לי מושג מה לעשות... ואם בכלל יש פתרון לבעיה. אגב mkv , הייתי רוצה ליישב מחלוקת שיש לי עם עצמי. אם אני ממיר קובץ עם הסיומת mkv (וידאו באיכות 720p) לDVD וצורב (כך …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן...קניתיח עכשיו כרטיס קול XTREAME GAMER של קרייאיטב. השאלה שלי: איך אני מחבר אותו לרסיבר בכבל אחד? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה טחונה אבל לא נורא יש לי מסך LCD32 אינץ שהוא HD Ready, כלומר 1366X768, במרחק של 5 מטר מהמחשב. עומדות בפני 3 אפשרויות 1. HDMI 2. Component 3. VGA לא ממש אכפת לי מכל השטויות של ה-HDCP וה-Blue-Ray נכון להיום. ה-HDMI יורד די מהר כי הוא לא תומך ברזולוציה טבעית האם ה-Component תומך ברזולוציה טבעית? האם הוא עדיף על ה-VGA? תודה
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אם אין חיבור כבל PL לסמארטפון גלקסי 20 החדש ואני רוצה לחבר מיקרופון דש לגלקסי 20, איך אני יכול לעשות זאת? יש מיקרופון דש כזה שיכול לעבוד בבלוטות' או משהו? (תקציב עד 250)
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי את לוח האם ga-p35ds3r e של ג'יגבייט, ועליו כרטיס קול 2/4/5/7.1 (אפשר להשתמש בו בכל הצורות הללו) אני מחבר בינו לבין המערכת שלי עם כבלים שמצד אחד יש PL סטריאופוני ומהצד השני שתי יציאות RCA לצד ימין ולצד שמאל. כמו בתמונה: וזה נחמד וטוב לרמקולים הקדמיים והאחוריים שבאים בזוגות . אבל עדיין נותרו לי הסאב והסנטר ועל כרטיס הקול נותרה יציאה אחת פנויה שעליה כתוב:"center/subwofer" (אני לא מתייחס ליציאה נוספת המיועדת למערך 7.1) האם לחבר ליציאה הזו כבל נוסף דומה לאחרים ואת שתי ה- RCA שיוצאים ממנו לחבר למגבר שלי למקומות המיועדים לסנטר ולסאב? או שיש כבל אחר המיועד לזה? (לא סטראופוני) תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי מערכת aiwa nsx-sz200 והייתי רוצה לדעת איך לחבר אותה למחשב ? הכרטיס קול שלי הוא הרקולס פורטיסימו 3 7.1
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום ולילה טוב הבנתי שזה פורום של אנשים מבינים ולא סתם ילדים קטנים אז החלטתי לשאול כאן... אוקי יש לי מערכת קולנוע ביתית שאני רוצה לחבר אותה לDVD שכמובן אני רוצה לחבר אותם לטלויזיה שלי... תמונות של המערכת מקדימה ומאחורה : http://up203.siz.co.il/up1/mj2tyhj4ycln.jpg http://up203.siz.co.il/up3/m2a5wwmjaqmt.jpg בבקשה תשובה מלאה...: איזה כבלים? מאיפה לאיפה כל כבל מתחבר ? אה שחכתי לציין מערכת 5.1 אני לא יודע אם זה חשוב.... תודה רבה רבה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את הנגן Iriver H320 ואני רוצה לחבר אותו לאוטו....הבעיה שלי היא שאין לי טייפ באוטו (יש לי נגן דיסקים) אז חשבתי ללכת בכיוון של משדר רדיו של בלקין ואני לא בטוח בקשר לאיכות שלו (Belkin TuneCast II Mobile FM Transmitter ) אז אני רוצה המלצות לפתרונות או איך המשדר הזה מתפקד או אם יש משדרים אחרים ....או כל דבר אחר שיעזור לי!
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מהי התצורה טובה יותר לחיבור מחשב לרסיבר. הגברת העוצמה של המחשב למקסימלית וויסות הקול בעזרת הרסיבר או שאולי ויסות הקול ע"י המחשב והשארת עוצמת הווליום של הרסיבר במצב סטטי ? האם יש הבדלים באיכות שנקבל ? והאם יש דרך מסוימת שיוצרת יותר עומס על הרמקולים שמחוברים לרסיבר ?
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, אני משתמש באותו עכבר/מקלדת/מסך ע"י קופסת KVM איך אני יכול להשתמש בסט רמקולים שלי ATP3 לשמוע את שני המחשבים (אחד או שניים בו-זמנית - לא ממש משנה) (אני יודע שיש KVM שמעביר גם אודיו אבל לא ממש בא לי לקנות KVM חדש כי יש לי אחד, וגם אני לא בטוח איך איכות האודיו שלו) לא מצאתי בשום מקום כבל Y של נקבה לשני זכרים... מה שנראה לי כמו פתרון פשוט תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי סינטיסייזר של רולנד דגם E-16 ובו יציאת רמקולים חיצונית אוזניות ו MIDI. בנוסף יש לי מחשב נייד של DELL דגם Inspiron 6400 עם Windows VISTA והכניסות אליו הינם: USB, מיקרופון ו Firewire. אני רוצה לחבר את הסינטי למחשב הנייד והמטרה הינה להקליט את הנגינה מהסינטי למחשב כדי לשמור את המוסיקה ולנגן אותה שוב ושוב. המטרה הנוספת אולי לעבד את נתוני המוסיקה ואולי להקליט שכבות של מוסיקה לקבלת יצירה פשוטה. איך אני יכול לחבר אותם ? איזה רכיבים חיצוניים קיימים לצורך כך ? תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אין לי מושג איך לחבר את הרמקולים למחשב... יש מאחורה 5 כניסות (ואחת שדולקת באור אדום כזה..) 2 רמקולים מחוברים לסאב(?) והוא מחובר למחשב... הכרטיס שלי הוא און-בורד של 965 של אינטל יש לי תוכנה כזאת שנקראת סיגמה טל..או משהו כזה... עכשיו שומעים רק בסאב וברמקול אחד ומאחורה זה מחובר לציאה ורודה/כתומה כזאת... לאן לחבר את הרמקולים ואיך להגדיר בתוכנה אני ממש בור בזה אני מצטער...
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... לפני שנים עשיתי איזה פרוייקט קטן עם הכיסא מחשב שלי והכנסתי במשענת שני רמקולים של מסך פיליפס ישן. יציאת החיבור שלהם היא שני RCA ואני רוצה לחבר אותם שיתפקדו כרמקולים אחוריים במחשב. יש ברשותי רמקולים קדמיים שניים+סאב שמתחברים לכניסה הירוקה בכרטיס הקול עם חיבור פיאל קטן. איך אני גורם לרמקולים המורכבים בכיסא לתפקד כרמקולים אחוריים ואיך אני יכול להגביר אותם כיוון שאם אני מחבר אותם סתם כך לכרטיס הקול, הסאונד שהם מפיקים חלש.
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-