עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. האוזניות יתחברו למחשב ואם צריך אוסיף מגבר שיתחבר למחשב וממנו אתחבר לאוזניות, המוסיקה שאשמע לרוב היא אלקטרונית,קלאסית וגאז. האמת שכבר הלכתי לאיבוד בקריאה מרובה על כול סוגי האוזניות ועד כה הכי קרצו לי ה AKG 701 ,DT770 ומבחינת מחיר חשבתי על Audio-Technica ATH-M50 אנא עזרו לי להגיע להחלטה . תודה

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  2. הי, אני מעוניין להעביר תכנים מהטלויזיה (שמשודרים בערוצים שונים/ שאני מקרין בוידאו וכו') אל המחשב או אל DVD (בהשקעה קטנה ככל האפשר). למעשה אני צריך מאיין וידאו/דיוידי מקליט שיודע להקליט על דיסק חיצוני (USB). קניתי בעבר DVD מקליט אך הוא לא היה אמין והתקלקל דיי מהר (מעבר לכך שהפונקציות המתקדמות של רוב המכשירים - הקלטה עפ"י זמן וכו, פחות חשובות לי). ראיתי מכשיר של סאנדיסק בשם V-Mate שדיי עושה את מה שני מבקש אבל נראה שהוא מתאים בעיקר לצפיה בסמארטפונים וכו' - ואני צריך משהו שמתאים לצפיה בטלויזיה. האם יש מכשיר כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by stingeR-,

אהלן, קיים ברשותי נייד עם מעבד P8600 בעל כרטיס מסך 130M GT.. כאשר אני מנסה להריץ 1080P MKV דרך VLC/MEDIA PLAYER או כל נגן אחר.. אני פשוט לא מרוצה מאיך שהעניין רץ.. אני יכול לראות פה ושם תקיעות קטנטנות וכ'ו וזה מאוד מאוד מפריע לי, במחשב מותקן CORECODEC ואין שימוש מסויים בHD בזמן הרצת הסרט.. התקיעות לא נובעות מההארדיסק > ראו מפרט שלו בצד. כמובן מותקנת גם חבילת קודמים K-LITE הכי עדכנית. אשמח להצעות לשיפור וכ'ו.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by AmL1,

כשאני מחבר את הממיר של יס התמונה עובדת בסדר גמור,זה מחובר באנלוגי כשאני מחבר את המחשב בHD אז יש או סאונד או תמונה,אני לא מוצא את המקור לבעיה... מישהו נתקל בזה פעם? בנוסף,אני רוצה שישמעו גם מהטלויזיה וגם מהרמקולים כשהחשב מחובר...אפשרי? תודה רבה....

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  5. Started by uziliv,

שלום יש לי בעיה שנמשכת מזה כמה זמן. הלפטופ שלי (lenovo t400) מחובר למערכת דרך החיבור של האוזניות. במהלך הזמן איכות הקול יורדת פעמים רבות, או שאני לא שומע באחד הרמקולים. הרבה פעמים הבעיה מסתדרת כאשר אני משחק עם החיבור של המחשב למערכת, מה שגורם לי לחשוב כי השקע של האוזניות התרחב וכעת המגעים שם רופפים. האם זה יכול לקרות? מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  6. Started by tal7420,

מישהו יודע על חנות באיזור כפר סבא, רעננה בה אפשר לבדוק אוזניות לפני שקונים? כי כידוע אוזניות הן מוצר סטרילי שלא ניתן להחזיר.... תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום... אחרי ש ה HD202 שלי החליטו למות אתמול,אני צריך אוזניות חדשות.. השימושים הם בעיקר מוזיקה וגיימינג (בערך 70% מוזיקה 30% גיימינג ככה) התקציב הוא עד 250 שקלים,אם צריך חריגה בשביל שדרוג משמעותי אין לי בעיה. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. כשהשכנים מקלידים, אני שומע את ההקלדה שלהם מתוך הרמקולים של ה-PC שלי. גם כשנתקתי המחשב מהאינטרנט, רעש ההקלדה המשיך. ז"א זה מגיע מתוך רשת החשמל, ולא מתוך רשת האינטרנט. למחשב של אשתי זה לא מגיע. יש לי שלשה שקעים בחדר העבודה. כשאני מחבר אליהם את הרמקולים, בכולם הרעש נשמע. מה הבעיה? מה עושים? הערה: סתם לידיעה: זה קרה באותו יום שהמחשב לא היה בהשגחתי, וחוקר פרטי לשעבר היה בקרבת המחשב שלי, ללא השגחתי. just in case. לא שאני חושב שזה קשור. תודה למשיבים!

• 38 תגובות
    • 8k צפיות
  9. בוקר טוב לצוות הפורום מספר אחת בארץ, אשמח לקבל המלצה ע"פ הכותרת, התקציב כמעט ואינו גמיש, אני סטודנט בחיפה והמטרה היא להוציא את המקסימום מהסכום הכתוב מלאה ללא חריגות העולות על 50 ש"ח. אני פתוח לאופציה של תצוגה או יד 2 במידה והתקציב אינו מספיק כדי לענות על כלל הדרישות הטכניות מהמסך. כמו שציינתי אני מעוניין שתהייה לי אפשרות לחבר את המחשב ישירות למסך לצפייה של סרטים ובכלל לעבודה בשולחן העבודה באיכות בינונית כמו של מסך מחשב סטנדרטי. רוב הסרטים שבהם אצפה הם באיכות רגילה, לעתים רחוקות אני צופה בסרטים ברזולצייה של 720P ובשאר המקרים מדובר בסרטים מקודדים בנפח של 700MB לסרט. אני אשמח אם תהייה כניסת USB כדי שאוכל פשוט לחבר DOK ולצפות בסרטים, בנוסף אשמח אם תהייה אפשרות צפייה בשידורים …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מקווה שזה המקום לקבל עזרה.. יש לי התקן USB חיצוני ותוכנת ulead videostudio. אני מחבר מצלמת וידיאו אנלוגית ומזרים ממנה סרטים - שמתקבלים היטב בוידיאו אך ללא אודיו. ניסיתי לגוון באופן חיבור הכבלים ואף לחבר ישירות לכרטיס הקול של המחשב - אך ללא הועיל. יש עצה? תודה

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  11. Started by starline,

שלום אני לא ידעתי איפה לפתוח את המודעה יש ברשותי technics quartz sl-q300 ונשברה לי המחט.. המחט מסוג : epc-p30 אם מישהו ירצה תמונה אני יעלה.. מי שיודע איפה אני יכול להשיג מחט כזו שיעזור לי בבקשה! תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אז ככה...יש לי חבר שיש לו סנהייזר hd485... והסאונד שלהן אדיר מבחינתי וממש הייתי רוצה אותן.... עכשיו....הבנתי שהן לא קיימות בארץ יותר...מישהו יכול לשפוך אור על המידע הזה? ואם באמת הן ירדו מייצור....מה הדור הבא שלהן? כאילו מה כדאי לקנות שהוא 400-600 ש"ח שאמור לספק לי את אותה איכות האזנה אם לא יותר טובה? והאם יש חנות בה אפשר לבדוק את האוזניות לפני הקנייה? תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by vourt,

היי, האם קיים היום Media streamerאלחוטי כמו פופקורן או Xtremer שיודע לנגן (ללא דיליי כמובן) סרטים באכות 1080 FHD? אוליי בעזרת buffering ? תודה!

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  14. Started by tidan26,

שלום! איזה אוזניות טובות יותר shure se535 או sennheiser ie8 ? ???

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  15. Started by ztakram,

אני מחפש תחליף לסינהייזר pmx70\80. השתמשתי עד היום בשני הדגמים הנ"ל - לא מת על הסאונד שלהם והאמת שגם נמאס לי מהקשת. המחיר צריך להיות בסדר הגודל של הדגמים שציינתי. תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום. אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה לסלון בגודל 37'. מרבית הזמן אנחנו נראה שידורי SD, אז חשוב שהיא תוכל להראות אותם בצורה טובה. התקציב הינו עד 4.5K, ואם אפשר אז עדיף בפחות. כלומר עם יחס תועלת/עלות כמה שיותר טוב. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Mr. Z,

נמאס מאוזניות גרועות מחפש אוזניות טובות. לא סגור אם רוצה אוזניות מלאות (קשת) או אוזניות IN EAR אז השמח להמלצות משני הסוגים! מחפש אוזניות אטומות, לא אוהב לשמוע אחרים ושאחרים שומעים את מה שאני שומע אני שומע טראנסים,פופ ורוק (בערך 50%, 30% ו-20% בהתאמה) אוהב "להרגיש" את הבאסים אבל לא כאשר הבאס מורגש ומשתלט על שאר הצלילים איכות בנייה עמידה למה יש לי נטייה להרוס דברים כך שכדי שזה יהיה "עמיד" יחסית

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום רב אני ואחי רוצים לקנות דגם לחדר שינה שהמרחק מהימטה לטלוזיה מטר וחצי התקציב עד 8 אלף שח גג עדיפות ל6 אבל עם זה שווה אפשר לחרוג השמשוים היו אך ורק HD 1.בלורי 2.אקס בוקס חשוב שהטלוזיה תהיה הכי דקה ומעוצבת שאפשר וכמבון גם טובה באיכות שלה אלו הדגמים אנחנו מטלבטים מגודל 40 עד 50 הינה הם: 1.סוני EX500 2.סמסונג C650 3.שארפ LE700 4.LG LE5500 5.LG LD650 6.46PFL8605 זה הטלוזיה שהכי הרשימה אותי היא תלת מימיד 7.סמסנוג C550 8.LG PK550 אלו הטלוזיות שאני מיתלבט בנהים מי הכי טובה לתקציב שלי מחכה לתשובה תודה מתן

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by user57202,

השימושים הם מוזיקה,סרטים וקצת משחקים במחשב חשוב לי מאוד הנוחות של האוזניות,שיהיו כמה שיותר נוחות,אני לא רוצה אוזניות כפתור. לא רוצה בכלל אוזניות שמיועדות במיוחד למחשב (כאלו שיש להם מיקרופון מחובר \ חיבור USB וכו...) שיהיו מחברה איכותית (עדיפות לסנהייזר),שיהיו עם אחריות עדיפות לקניה מ KSP ,אם לא שמה אז לחנות אחרת שנמצאת ב ZAP חשבתי גם להזמין מחו"ל אך אני פוחד שהאוזניות יתקעו במכס ובסוף הקניה לא תהיה משתלמת (בגלל המיסים) יש למישהו פה ניסיון עם הזמנות מחו"ל ? בנוסף אשמח לשמוע חוות דעת של מישהו פה שהתנסה עם הדגמים האלו ויכול לומר לי איך הנוחות בשימוש של מעל שעתיים רצופות בהם: ‏Sennheiser HD 202 Sennheiser HD 218 Sennheiser PX100 Sennheiser HD 205 Shure SRH240-A SteelSeries Si…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. אז כמו שהכותרת אומרת, והתקציב הוא: 250 ש"ח עדיפות לחנות: KSP תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי.. התקלקלו לחבר שלי האוזניות ואני בשמו מבקש המלצה לאוזניות בתקציב של 200-250 שקל הוא רוצה אוזניות למוזיקה ושיהיו נורמאליות לגיימינג ומשחקים. אבל בעיקר למוזיקה. ושיהיו להם באסים טובים.. למישהוא יש המלצות? האחוזים הם 60% מוזיקה 40% משחקים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. אהלן !!! רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג צוואר כזה לטלויזיה הוא אבד לי שהעברתי את הדירה. יש לי מסך 37' LG וצילצלתי לח.י לפני יומיים והם עדיין לא חזרו אליי.

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  23. Started by Domovoi,

אני מתכוון לקנות אוזניות עם חבר בחנות הזו:http://netoneto.co.il/ מצאתי שם אוזניות של AKG בתקציב שלי (~400) .עכשיו הקטע הוא איזה אוזניות טובות יותר? AkG 430/512/518?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by hkavr,

שלום לכולם. ברשותי: כ.מסך nvidia geforce gt 240 בעל יציאת hdmi ויציאת dvi. רסיבר harman kardon avr 142 בעל 4 יציאות hdmi ויציאות נוספות. ומערכת קולנוע ביתית של jbl. טלויזית lcd) sony bravia) בעלת כניסת hdmi. הבעיה: ברצוני לחבר בין המחשב לשמיעת סאונד דרך הרסיבר והעברת תמונה ע"י הרסיבר לטלויזיה. לקחתי 2 כבל hdmi של Lexus וחיברתי בין הכרטיס מסך לרסיבר, ומהרסיבר לטלויזיה, אבל לא שומעים דרך המערכת או רואים דרך הטלויזיה. בעבר חיברתי ישירות בין הכרטיס מסך לטלויזיה ולאחר הגדרה קצרה דרך לוח הבקרה של הכרטיס מסך הוא הראה תמונה אך לא באופן אופטימלי, אבקש את עזרתכם באילו הגדרות צריכות הגדרה בכרטיס מסך/ברסיבר כדי למצות במקסימליות את מכלול המכשירים המוזכרים. תודה מראש לכולם.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by novasteampunk,

קניתי אותם לפני כחצי שנה בערך יחד עם כרטיס קול של ASUS XONAR DX 7.1 עד לא מזמן הכרטיס לא התחבר לי ללוח של המחשב אז השתמשתי בONBOARD ויצא לי צליל רק מ2 רמקולים לא מהסאב לא מהסנטר ולא מהשניים האחוריים בקיצור קניתי מחשב חדש חיברתי את הכרטיס והייתי בטוח שעכשיו הכל יעבוד פיקס חיברתי הכל כמו שצריך ועדיין אני שומע סאונד רק משני רמקולים כשאני עושה בדיקת סאונד אז שני הרמקולים הקדמיים משמיעים את הרעש של כל השאר הקדמי השמאלי משמיע גם את הבאס ואת האחורי השמאלי הקדמי הימני משמיע את הסנטר ואת האחורי הימני בשמיעת שיר הרצת סרט שומעים רק משני הרמקולים האלו אני ממש לא יודע מה לעשות אנא עזרתכם

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים