עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מעוניין במגבר, ובEBAY יש לא מעט אלטרנטיבות. חלקם הייבריד, חלקם לא. חלקם מיועד לאוזניות, וחלקם לרמקולים, ויש גם מוצרי קומבו למיניהם. ישנם פתרונות סביב ה100$. מה דעתכם? אילו רמקולים אתם ממליצים לחבר למגבר שכזה? (מלבד הנצילות הגבוהה שצריכה להיות להם)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by danny70,

שלום רב קניתי רמקולים 5.1 וכרטיס קול של קריאייטיב 5.1 סאונד בלאסטר לייב ואני צריך דרייברים לאקס פי האם יש דבר כזה , כי באתר של קריאייטיב אני לא מוצא יש רק עידכונים . בהתחלה חשבתי שהכרטיס דפוק , אז שהתקנתי ב98 הכל עבד בסדר . הורדתי את שני העידכונים שמציעה קריאייטיב ובמהלך ההתקנה של שניהם אומרת ההתקנה שהכרטיס קול של סאונד בלאסטר לייב לא נמצא . אולי בגלל שזה עידכון . מישהו יכול לעזור במהרה , תודה דני . :-/

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני רוצה להתחיל לחזור לשמוע מוזיקה בדיסקמן שלי [כן כן אין לי מכשיר MP3] והאוזניות הקודמות שלי נשברו אין לי יותר מידי כסף להשקיע, וגם ראיתי אוזניות ב-80 שקל שהאיכות שלהן ממש מוצאת חן בעיניי אז אני חושב שזה דיי בסדר אני לא רוצה אוזניות קטנות InEar כאלה [ממש לא נוח לי] וזה יכול לחרוג טיפה מהתקציב [רק לא יותר מידי] חשבתי על אלה: http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={AA385921-9F18-4DAF-9229-CA6C7245D2FF}&details_type=1&itemid={34C74A69-5252-4310-A2A5-6523A486F278} Sennheiser HD-201 שמעתי דברים טובים על החברה הזאת, השאלה האם האוזניות טובות ושוות את המחיר? או שאני יכול להשיג אוזניות יותר טובות במחיר דומה? וגם קראתי פה בפורום ש-AdamZuf המליץ על הKoss PortaPros ואמר ש…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by itai_hazan,

אני מתלבט בין ברמקולים הנ"ל... אשמח אם תמליצו על הסט אשר יתן לי את האיכות שמע הטובה מבין השניים,הדגש הוא על איכות פחות על עוצמה ופונקציונליות. שמעתי את הסאונד סטיקס בבאג ואני חייב לומר שהתרשמתי...את האלטק לא יצא לי לשמוע מכיוון שלא מצאתי חנות שהסט נמצא אצלה בתצוגה וניתן להשמעה. כמו כן אני חייב להוסיף כי ההפרש במחירים בין השניים לא מהווה שיקול כלשהוא, אני מוכן לשלם איכות.כמו כן אם יש סט 2.1 אחר מומלץ יותר התקציב עומד על 1500 שקל. תודה מראש איתי

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. כן אז נדפקה המערכת הקיימת, ואני צריך רדיו-דיסק לאוטו, בלי רמקולים וכל אלה..אלא רק את המכשיר עצמו תקציב: 300-400 בערך.. אתם יודעים אני לא צריך מערכת אודיופילית לאוטו, כי אני עם רמקולים מובנים OB רק משו שלא ידפק, שיהיה עם בולם בקפיצות ושלא יקרטע לי כל פעם שאני עולה על סלע פצפון.. ואני לא יודע איך זה עובד - אבל הם יודעים לקרוא תיקיות? וID3TAG.. אז..תודה רבה, ואם זה לא מתאים לפורום הזה תגידו לי פשוט לא מצאתי שום פורום שיותר מתקשר 8)

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by itaysk,

קניתי AZTECH AMS 5.1 ב 600 שקלס משמיר זה 5 רמקולים של 7WRMS כל אחד וסאב של 23WRMS בעקרון שומעים טוב מאוד (כ.קול של EPOX 8RDA+) אבל אני לא מרוצה מהעוצמה שלהם אני מגביר עד הסוף ושומעים חזק...אבל לא מספיק... וזה כזהם קרובים אלי אז אם אני יתלה אותם על הקירות כמו שרציתי זה יהיה חלש... לחבר שלי יש ATP3 שהם 6WRMS כל אחד (שני רמקולים) וסאב 18WRMS ושומעים הרבה יותר חזק... איך זה הגיוני?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by huber,

בעקבות הדיון על אורך החיים של ה BR בו הועלתה הטענה שהורדת סרטים ישירות מהרשת תהרוג את הפורמט הפיזי, החלטתי להתעניין קצת על הנושא ולהבין על מה בעצם מדובר. בגלל שכאזרחי ישראל רב השירותים האלו לא פתוחים בפננו שאופציה, ולכן אין לנו ניסיון מעשי עימם, החלטתי לחפש קצת מאמרים ברשת ולהבין האם באמת יש אלטרנטיבה ראויה ל BR למי שלא רוצה לרכוש נגן ייעודי ולהתעסק עם מדיות פיזיות. בעקבות החיפושים בנושא מצאתי את המאמר הבא: http://blogs.zdnet.com/Ou/?p=511 אני חייב לציין שהמאמר הנ"ל די פקח את עיניי. הידעתם שרב שירותי הרשת שמספקים סירטי "HD" בסטרימינג לא מתקרבים בכלל לאיכות HD אמיתית וברובם האיכות אפילו לא מתקרבת לאיכות DVD. מדהים. מה שמביא אותי למסקנה הבלתי נמנעת - עד שרוחב הפס הריאלי ללק…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, אני רוצה לקנות רמקולים Logitech x530, אבל לוח האם שלי לא תומך בסראונד, לגן אני רוצה לקנות כרטיס קול. אני צריכה כרטיס קול זול ושבטוח יתמוך בסראונד, המקסימום זה 200, אפילו יד שנייה זה טוב. בתודה, הילה. ניתן לראות פרטים על המחשב שלי ב'מפרט של המחשב'

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום רב, אני מתלבט בין רכישת סטרימר "פופקורן" לבין htpc עם כרטיס קול esi-julia והוא יהיה מחובר לפלאזמה ולזוג רמקולים (לא סראונד) בסלון לצפיה בסרטים ולהאזנה למוזיקה. אני מודע ליתרונות של הסטרימר אבל גם רוצה להוציא איכות קול מירבית בעיקר למוזיקה. מה עדיף לי לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Bug,

חשובה אייכות סאונד טובה, פחות דגש על עיצוב. יש הצעות?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, הייתי מעוניין לקנות סט של 2.1 רמקולים למחשב. בעיקר למוזיקה, סרטים וטיפה למשחקי מחשב. אני קראתי את הFAQ וגיליתי שיש את Z2300וLogitech אבל השאלה אם אלה סוג הרמקולים היחידים ששווים בשוק? והבנתי שהחסרון היחיד שמרמקולים בזאפ זה הגודל העצום של הבס. אגב לחבר שלי יש את ה Z5500וLogitech וממה שאני חושב זה בערך אותו סוג? רק מלבד חמשת הרמקולים, לא ככה? תודה מראש על התשובות (:

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by tzafrirs,

אני יודע שאפשר ב- IPOD, לראות עברית. אך אני רוצה מכשיר שגם מסוגל להראות סרטים, ולכן חשבתי על ה- Iriver-H3XX. * מישהו ניסה כבר לראות עליו סרטים, איך זה? קראתי פה שאמור היה לצאת עדכון קשוחה עם תמיכה בעברית: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1105714860,68832, האם יצא כבר עדכון רשמי?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי, יש לי מיני לפטופ (eee-pc) ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה. הטלויזיה מאוד ישנה והחיבור וידאו היחיד שהיא מקבלת זה הפין הצהוב (כמו שיוצא מה-DVD וכד'). בטלפופ יש לי יציאת VGA, האם יש כבל שממיר בין VGA לכבל הצהוב? לא הצלחתי למצוא כזה ב-dealextreme, הכי קרוב שמצאתי היה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.9853 שמוציא שלושה פינים במקום אחד. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אהלן חברים, מחפש טלביזיה 32-42 אינטש שטוחה. היא תשתמש בעיקר לצפיה בסרטים וסדרות, כרגע בכלל לא תשמש כטלויזיה, אולי בהמשך. חשוב: שלא תפיק הרבה חום, החדר קטן ואין מזגן. שהיחס עלות תועלת יהיה טוב. שתהיה אמינה, אין לי זמן וכוח להתמודדות איתה. שתהיה אחריות איכותית כך שבמידה ובכל זאת אצטרך להתמודד, זה יהיה קצר וקולע. לא חשוב אבל יכול להיות נחמד: יש לי סמסונג VIBRANT (שזה גלקסי S רק של טי מובייל). אפשר לשדר ממנו תכנים לציוד שתומך בDLNA. יכול להיות מאוד נוח להשתמש בו כסטרימר במקום להתחיל להריץ כבלים או להזיז את הלפטופ ליד המסך כשרוצים לראות משהו. זה גם משאיר את המחשב פנוי לדברים אחרים. עוד משהו שיכול להיות נחמד הוא היכולת לחבר DOK או דיסק חיצוני USB ולנגן ישירות ממנו. אני בדר"כ מ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ohad,

אני קונה את הרמקולים Creative Inspire 2.1 וכך: 1. אני חפשתי בהרבה אתרים את התמונה שלהם ( איפה מגבירים ומחלישים את עוצמת הרמקולים וגם איפה זה נמצא על הסאב ) ואני רוצה שתגידו לי איפה זה נמצא וזה מאוד יעזור לי. 2. וכמה וואט זה כול הרמקולים והסאב ביחד ורמס. 3. כרטיס הכול הזה מתאים Creative Sound Blaster Live! Value 5.1 ל-Creative Inspire 2.1. 4. חייב תשובה בהקדם!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אהלן, אשמח לקבל המלצה למערכת סאונד 2.0 או 2.1 (מקריאה כאן הבנתי שבתקציב של עד 1000 אין טעם לחפש מערכת 5.1). החיבור יהיה למחשב desktop כשמה שיבקע מכרטיס הקול יהיה בעיקר מוזיקה ולעיתים רחוקות גם משחקים. סרטים כמעט בכלל ולא. התקציב, כאמור, 1000 ש"ח. הרמקולים יהיו מונחים על שולחן מחשב כך שאין אופציה לרמקולי רצפה. תודה גדולה לכל מי שיכול לעזור

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by blackstorm,

היי אנשים, רציתי לחבר DVD (של מחשב כמובן) לרסיבר שתומך ב DTS ו AC3 , איזה כרטיס קול אני צריך (לקנות) כדי לשמוע בפורמטים האלה, אני מתכוון לשמוע ב 5.1 (אמיתי כמו בDVD ביתי)ולא בסטריאו, ואיך מחברים אותם אחד לשני? תודה לכל המגיבים :smoke:

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אהלן, ההורים רואים את כל המבצעים בעיתונים לקראת היורו/אולימפיאדה והבינו שהגיע הזמן להפטר מהבלוק 29" CRT שיש להם בחדר שינה. אני אשמח לשמוע איזה טלויזיות מומלצות באזור ה40+" בהתחשב בזה שהחיבור יהיה לממיר לא HD ואין צורך בחיבורי רשת או טלויזיה חכמה. התקציב עד 4,000 ש"ח אבל אני מניח שאפשר למצוא טלויזיה טובה בפחות, השאלה היא מה מומלץ! בתודה מראש, נעם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by zoloboy,

מה זה ???

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. כמו שהכותרת מציינת. המפרט המלא בפרופיל אני שוקל לקנות או את המדוזה (פרוגיימר, כי הבנתי שהיא נותנת את האיזון הכי טוב בין משחקים למוזיקה וסרטים מכל סדרת המדוזה) או את הברקודה (סתם כי הן אוזניות מדהימות) את המדוזה אני יכול להשיג ב422 ש"ח בישראל בפסקל תוכנה, את הברקודה בערך ב472 ש"ח (140.99$) באיביי כולל משלוח (כשבארץ הן עולות כמעט 900 שקל) בנוסף, בגלל כרטיס הקול העלוב שלי, אני שוקל לקנות סט של Razer Barracuda HP-1 + AC-1 (אוזניות וכרטיס קול של רייזר), במחיר של בסביבות ה852 ש"ח (254.99$), גם כן מאיביי, בניגוד לבערך 2000 ש"ח להזמנה של שניהם מישראל. עכשיו, אני לא יודע עד כמה כדאי לי להשקיע בכרטיס, לא יודע עד כמה כדאי לי להשקיע באוזניות (או איזה מהן יותר טובות) קחו בחשבון שכרגע …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by eLado,

היי חיברתי את הרמקולים כמו שצריך ל-SUB לפי הצבעים, אך איני שומע ברמקולים הצידיים. התקנתי את הדרייברים האחרונים מתוך האתר של Gigabyte. ניסיתי להחליף בין החיבורים של הרמקולים כדי לראות אם זו בעיה ברמקול אך רמקול צידי מחובר לאחורי עובד. אלו ההגדרות שלי בלוח בקרה של הדרייבר: תחת ANALOG (ימין למעלה) אני יכול לראות/לשנות את התפקיד של הכניסה/יציאה. אם אני מעביר, נניח את השחור ל-SIDE, שומעים מהצד אך לא שומעים מה-REAR. באתר של קריאייטיב מתואר שהשחור מיועד ל-REAR וצד ימין ואילו כתום מיועד ל-center/subwoofer וצד שמאל, אך זה לא נשמע כך. מה עשיתי רע? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by asdfasd,

יש לי כבר כמה שנים טובות את הרמקולים vs2321 אתמול הבאס שלהם התחיל לעשות רעשים של קליקים, אז היום החלטתי לנסות לנתק את כל הכבלים ולחבר חזרה בתקווה שזה יעזור.. כשניתקתי את ה jack הירוק שנכנס למחשב, ובאת לחבר חזרה הוא נגע קודם בשלד של המחשב ואז הרמקולים השמיעו "באזז" חזק כזה עד שהוזזתי את הכבל מהשלד.. כשחיברתי את הjack חזרה, העוצמה של הרמקולים ירדה משמעותית (מבחינת דציבלים), ואני די בטוח שנדפקו לי הרמקולים, ואני פוחד שדפקתי גם את הכרטיס קול... מישהו מכיר את התופעה ויודע לומר לי למה זה קרה (האם עשיתי משהו לא בסדר?) והאם עשיתי נזק לכרטיס קול?? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. אין מה להגיד... אלטק יודעים לעשות את העבודה (וכנראה שהם ידעו גם לפני שנה שנתיים...). כי המערכת הזאת פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה !!! וזה עוד שאני שומע רק דרך הכבל האנלוגי (לא הספקתי לקנות את המתאם לדיגיטלי..) הבאס מפחיד!!! הספק המערכת הוא 80 וואט ואני בקושי מגיע ל-1/4 מהעוצמה המקסימלית.. אין לי מושג למה צריך מערכות עם הספק יותר גבוה עבור מחשב פי סי, כי זה מספיק ויותר ללא ספק. בקיצור המערכת הזאת שווה כל אגורה מה-980 שקל (והייתי מוכן לשלם גם יותר... )

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי בבית את המגבר DENON AVR-1507 במחשב יש לי כבר מספר חודשים את הכרטיס CREATIVE X-FI XTREME AUDIO ניסיתי לחבר אותם כך שאשמע ברמקולים שלי (5.1) אבל ללא הצלחה תהיתי אם מישהו יוכל לעזור לי ולהסביר לי איך אני צריך לחבר את הכרטיס למגבר כדי שאוכל לנצל את המערכת שיש לי ולשמוע ב5.1 במקום בסטריאו כמו שאני שומע עכשיו.... קישור לכרטיס הקול: http://ae.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=15855&nav=0 קישור לחיבורים של המגבר: http://usa.denon.com/ProductDetails/3256.asp?ProductName=AVR%2D1507%3A+7%2E1+CH%2F5%2E1%2B2+CH+Home+Theater+Receiver# (רק ללחוץ על BACK למטה) אם צריכים יותר פרטים אנא רשמו לי ואני אנסה לענות תודה מראש לכל…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני ממש רוצה לדעת אם המסך HD שלי מראה איכות טובה חוץ מהסרטוני HD מהפלייסטיישן נטוורק.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.