אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
איך הרמקולים הבאים: http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/4251 האם ישנם רמקולים אחרים במסגרת אותו התקציב (200 ש"ח) שמתאימים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין לדעת האם הם מספקים תמורה טובה לכסף שהם עולים. אני מעוניין באיכות טובה ועוצמה סבירה לא ממש חזקה. אני מחבר אותם למחשב נייד גיגהבייט 576V (http://www.7pc.co.il/Product.aspx?ProductID=3426) האם יש אם זה בעיה או בכללי חיבור של רמקולים למחשב נייד? http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=5507
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות על אוזניות Over Ear אלחוטיות בתקציב של עד 500 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה עולה כל העסק?השידורים, התכנים , לווין HD? לכמה חברים כאן בפורום יש צלחת לווין? מאיזה חברות?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
גודל רצוי: 37'. מרחק הצפיה 2.5 מטרים. שימוש עיקרי: צפייה בקבצי mkv. תקציב: 4500 שח הטלוויזיה תחובר למחשב עם כרטיס מסך 8800 GTS באמצעות כבל HDMI ל-DVI. יש רמקולים שמחוברים ישירות למחשב Logitech Z5500, כך שאין צורך בטלוויזיה עם רמקולים איכותיים. כרגע אני נוטה כלפי ה-Samsung LA37A550 שעולה קצת פחות מ-4500. העירו לי שבמרחק צפיה הזה אני לא ארגיש בהבדל בין FHD ל-HD Ready ולכן עדיף לי לרכוש את ה-LA37A450 שזולה בכ-1000 ש"ח. חיפשתי חנויות שהמסכים האלה נמצאים בתצוגה, אך היחיד הוא ביג בוקס ושם מציגים רק את ערוץ נטיונל גיאוגרפיק ואני רוצה לראות סרט HD. אין לי מחשב נייד כך שאני גם לא יכול להגיע עם סרט HD ולהשוות בין שתי הטלוויזיות. לא הבחנתי בהבדלי איכות מהותיים בין כל הטלוויזיות שבחנ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר אורגן למחשב עם תוכנת סיקוונסר קיובס חשובה לי איכות הצליל האם מישהו מסוגל לתאר את ההבדל באיכות הצליל בין מוניטור לרמקול ? אני שואל בגלל שאומרים שהרמקול מיפה את הצליל אז למה לא לשמוע צליל יפה ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המערכת שלי נקנתה לפני 3 שנים בערך, מערכת רמקולים 2 רצפתיים 2 אחוריים אחד סנטר כולם בגודל בינוני-גדול. הרמקולים של Audio-Laps כולם בייחד 1000W יש לי רסיבר שלJVC דגם RX-5042 ולבעיה: לרסיבר יש אפשרות להגיע ל50 .. שאני מגביה ל35 זה גבוה ואז בא איזה קטע שמגביה את השיר ובום נכבת המערכת "OVERLOAD" בדקתי את כל החוטים אם הם נוגעים חד בשני הכל בסדר .. למה זה עושה את זה? אמרו לי שזה כדי לא להרוס את הרמקולים או משו כזה.. אני לא רוצה את זה אפשר להוציא את זה באיזה דרך? לעקוף את זה? אי אפשר לשמוע שירים בלי שזה יפריעעע.. כל פעם זה קופץ ..
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מקבל את האייפוד פוטו שלי עוד מעט, ורציתי לדעת כמה דברים: - אפשר לחבר אותו לרדיו טייפ באוטו עם הקלטת הזו שמחברים שאפשר לקנות בסביבות ה30 שקל של Silver Line, ולא לקנות את המיוחד של אייפוד שעולה כמה עשרות דולרים ? - אפשר לחבר את האייפוד למגבר עם כבל Line In ו Line Out פשוט כזה, במקום לקנות את היקר שמציעה חברת אפל ? תודה ..
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למוזיקה סרטים ומשחקים, חשבתי על הCreative T20, אבל הבנתי שהבאסים בהם לא משהו? יש עוד הצעות?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעיקרון יש לי מערכת קטנה עכשיו לא רצינית שעלת לי 200 שח ;D התקציב הוא באזור ה 4500 חריגה עד 500 שח הוא יחבור למחשב ו YES MAX בחיבורי HDMI המערכת צריכה לכלול 4 רמקולים רמקול סנטר לגבי סהב יש לי סהב איכותי מבית BOSE בהספק של 440W אבל הוא של אוטו ויש לו התנגדות של 4 אום (שמעתי אותו באוטו ונהנתי מכול רגע)20HZ-1000HZ וואפר סהב כזה חדש לא של אוטו יעלה הרבה ובגלל זה חשבתי אם אפשר לרכוש רסיבר שמסוגל להפעיל אותו או לקנות מגבר נוסף בשביל להפעיל אותו (לפי המחירים של הסבים שראיתי זה אפילו יצה יותר זול ...) אם אין אפשרות כזו אז צריך לקנות אחד חדש .... אבל אני מעדיף שלא כול הרמקולים צריכים להיות לטליה ככה שאם אין איזה הכנה לטליה אז צריך לכלול במחיר מטלים (גם הרמקולים הקדמיים) ג…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אשמח לקבל המלצות לזרועות לתלייה על הקיר לרמקולים הנ"ל. חשוב לי שלא יהיו מקובעות כלומר שתהיה לי אפשרות לשחק עם הזווית (למטה - למעלה ולצדדים) כדי שאוכל ליצור את המיקום והזווית שיפיקו את איכות השמע המקסימלית. כמו כן, בגלל שהרקולים יתלו נמוך (קצת מעל 1.5 מטר) חשוב לי שלא יהיו מגושמות יותר מידי. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות את ה DAC/AMP הזה כבר כמה ימים. ובאמזון אזל המלאי וכל מקום אחר שאני מוצא את המוצר הזה האתר נראה לי shady מידי. אם מישהו מוכן לעזור לי למצוא מקום שאני יכול לקנות את המוצר הזה אני יודה לו או לה מאוד. עדיפות מאתר או חנות ישראלי אבל אם אין אז מחול גם בסדר. אפילו מוכן לקנות מיד 2 ממישהו שמוכן לוותר על הHP-A3 שלו או שלה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב שלום לכולם,החלטתי לקנות רמקולים מחברת מיקרולאב לאחר הבנה שאני לא ימצא משהו טוב יותר בטווח מחירים שלי. עכשיו השאלה שלי היא כזאת,מה הבדל בין הסולו לפרו (חוץ מהעוצה),ראיתי תביקורת המצוינת לגבי הסולו פה באתר.ולפני אותה ביקורת הייתי סגור על הפרו. האם בין שני הדגמים האלה ישנו הבדל משמעותי באיכות השמיעה.? והאם הפרו מספק באס יותר טוב\עמוק\חזק מהסולו,אני מחפש כמה שיותר באס מפני שאני לרוב שומע מוזיקה אלקטרונית . תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה שאי אפשר לשנות את גודל הכתוביות במידה והתרגום לא מובנה (אך שם הקובץ זהה) הגופן ממש ממש קטן וגם גופן מכוער. הסיומת של הכתוביות היא srt. יש דרך להגדיל \ להגדיר את מאפייני הכתוביות באמצעות המרה לסוג קובץ אחר או משהו? רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, בימים הקרובים ארכוש רסיבר VSXD514 Pioneer , הוא 5.1 ודי חדש (2005) כרגע אני עובד עם 4 רמקולים (2FRONT 2REAR) עם 2 רסיברים מקרטעים. אך אני מבסוט מהרמקולים בינתיים. העניין הוא, שאני עובד עם כרטיס קול SB Live Value שהוא 4.1 ואני מחבר אותו לרסיברים של הרמקולים בצורה אנלוגית. מה שלא קיים ברסיבר שאני עומד לרכוש. השאלה שלי היא, האם יש דרך לחבר את הכרטיס קול הזה, והאם בכלל כדאי לחבר אותו, לרסיבר החדש? מן הסתם התשובה על כך היא לא, לכן, שאלתי הבאה היא, איזה כרטיס קול יתאים לי ספציפית? אני רק צריך שיתחבר לי לרסיבר בצורה טובה. נ.ב. יש לי כרטיס קול מובנה בלוח ABIT NF7 - יש לו 5.1 וגם יציאה אופטית, שווה להשתמש לו ביציאה האופטית ולחבר לרסיבר החדש? או שהאיכות על הפנים? (OnBoard…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם תקציב לא גדול ולא היתי רוצה לקנות חומרה יקרה מדיי רק בשביל להתלהב ולא להשתמש באפשרויות שלה אחר כך.. אני מתלבט בין כרטיסי קול הבאים: CREATIVE LIVE 5.1 HERCULES- GSF 2 או HERCULES GTXP אני מאוד מרבה לשמוע מוזיקה ואני מודע שGTXP הכי טוב ביניהם אבל גם יקר בהרבה!!! אני לא מתכוון לחבר שום מערכת X.1 אלה לקנות איזה רסיבר עם שני בוקסות טובותת!! אז בתכלאס?? להסתפק בכרטסים יותר זולים שציינתי ?(אם כן באיזה??) או ללכת על הכרטיס המפונצר - GTXP ?? היתי רוצה מאוד לחסוך ,ורציתי לדעת האם הביצועים והאיכות הקול בכרטיסים הנ"ל שונים בהרבה?? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
והם ניתן לשפר את האיכות שלו ? בעזרת איזשהי תוכנה ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני זקוק לרמקולים סטנדרטים למחשב עד 100 ש"ח, אז בדקתי כל מיני סוגים, ויש מלא- סאב וופר,הרכב רמקולים 2.1,וגם עוצמה כוללת שזה RMS.. מה זה הדברים האלה בדיוק? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש לי את הרמקולים של לוג'יטק Z5500 ואני רוצה שהם יהיו גם למחשב שלי אבל אני גם רוצה שהם יהיו לטלוויזיה כדי שאני יוכל לשחק בסוני איתם הנה תמונות של הטלויזיה http://img504.imageshack.us/img504/9398/picture514001ws1.jpg http://img504.imageshack.us/img504/6354/picture514003ti2.jpg
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדגם נמכר בFP במחיר נמוך http://www.focalprice.com/EP268X/Kanen_KM92_Wooden_Inear_Headphones.html מישהו יודע משהו על הדגם הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה. אחרי שרמקולים האחרונים שאחי העביר לי שהיו בבית בערך 10 שנים שבקו חים. אני אשמח לקבל המלצה רמקולים 2.1 במחיר סביר. אני רוצה לקבל משהו יחסית זול, בין 200-300 שקלים. שרון.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי טלויזיית טושיבה דגם CT-90332 שקיבלתי לאחרונה (יד 2 אך בוודאות עובדת היטב). חיברתי את הטלויזיה לאנטנה עם מגבר והתחלתי לחפש ערוצים (עידן פלוס). משום מה הסריקה העלתה אפס ערוצים. איך אני יכולה לדעת האם יש בטלויזיה ממיר מובנה? ניסיתי לדבר עם ניופאן, אך כיוון שהטלויזיה נרכשה לפני 2017 - לא ידעו להשיב על השאלה. למישהו כאן יש מושג איך בודקים דבר כזה? ואם אין בטלויזה ממיר מובנה, אשמח להמלצה על ממיר אוכל לקלוט באמצעותו עידן פלוס
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי להתייעץ בנושא בפורום מקביל המתמחה בנושא אך לא קיבלתי תשובות וכעת אני משליך את יהבי עליכם אני מעוניין בטלוויזיה לסלון בגודל 42-46" מרחק צפייה עד 3 מטר, תאורת רקע בינונית תכנים: סדרות וסרטים HD ו-SD, וגם משחקי מחשב ב-HD (אז עדיף input lag לא גבוה מדי) (המקור לכל התכנים הוא לפטופ עם חיבור HDMI) פיצ'רים: פרט לאיכות תמונה שאר התכונות פחות חשובות לי מכיוון שיש לי מערכת שמע נפרדת אז גם איכות הסאונד אינה חשובה תקציב: עד 4.5K הערה: ראיתי הרבה המלצות ל THL42E30 של פנסוניק וגם 46EH5000 הגדולה יותר של סמסונג, מה דעתכם? בתודה מראש, עמרי
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שווה להזמין מחו"ל במחיר של בערך 1400 ? המלצות לדגם אחר כלשהו שיטיב מעט יותר עם חשבון הבנק שלי? עד 1000 נניח?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-