עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by iftah20,

שלום, אשמח לעזרה. יש לי שאלה בשביל אבא שלי. בן 70. הוא רוצה לשמוע מוסיקה בחוץ במרפסת. אציין שאין לו דברים מיוחדים שהוא צריך והצרכים שלו הם פשוטים. מה כדאי לו לקנות? בנוסף, אם המידע עוזר יש לו בבית מערכת קולנוע ביתית וטלוויזיה סוני חכמה 55 אינץ. תודה מראש.

2. Started by skrew,

בגדלים של 20-22 , מיועד לצפיה ב HOT , ולכן (אאל"ט) עדיף מסך 5:4 ולא רחב. תוספת : שני דגמים אופציונלים ( משיטוט מהיר ) LG M228WA-BT או VN2031 BENQ תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Me n MySelf,

שימו לב אני יודע שהיה פה איזה שרשור על זה אבל משהו לא ברור לי הנגן הזה פשוט לוקח את כל הנגנים האחרים בהכל איך זה שהוא לא מצליח יותר? קצת פרטים: 35 שעות בטריה!!! (מול 24 בטאצ' המוביל) 4.08x2.39x0.72 מידותיו (קטן מהאייפוד המוביל) 168 גרם גוף עשוי אלומיניום (מול פלסטיק בשאר) בעל שלט עם מסך אל סי די ושליטה מלאה בנגן (זהו אביזר שצריך לשלם עליו אקטרא בנגנים אחרים) בא עם ערסל(דוקינג ארייה) (שוב זה אביזר שעולה עוד כסף) קצב העברה מדהים של 8 מגה לשניה ביואסבי 2 (מול 2 וחצי בערך באייפוד אייריבר וקריאטיב) 20 ג'יגה (זהה לשאר) בא עם קייס להגנה (גם השאר) יחס אות לרעש 95 דציבל (שני בקטגוריה אחרי הקריאטיב המוביל) רדיו מובנה ואפשרות להקליט מהרדיו (יש רק באייריבר) אפשרות להקליט ממקור חיצוני…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. מערכת סטריאו לשימוש עיקרי, שמיעת מוזיקה במחשב. לשימוש גם לצפיית סרטים בדיוידי ובטלויזיה. בסביבות ה600 שקל. אני לא מבין בזה בכלל אז אשמח גם להסבר במילים פשוטות על דגמים מומלצים. שיהיה חיבור למחשב+דיוידי+טלויזיה. תתודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by TMJ,

שלום לכולם! אני כבר המון זמן רוצה לקנות מערכת סטריאו, בכל וריאציה שהיא. אני פשוט לא מבין כל כך בתחום. הכי חשוב זה שהמוזיקה תהיה באיכות הכי טובה בהתאם לתקציב. כרגע יש לי מערכת של LG שהפסיקה לקרוא דיסקים וזה מחפרן אותי וגם הסאונד שלה לא בשמיים. לא עדיף לקנות איזה רסיבר או משהו? החדר הוא בערך 4 מטר על 5 מטר. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אבל ללא מפצל.. אני רוצה (ויש סיבה כי זה הפיתרון היחיד אחרת הייתי משתמש במפצל הכי פשוט..) לעשות שמערכת שמע אחת תיהיה על הכרטיס קול המובנה, והשניה על הכרטיס קול PCI.. ששני ההתקנים האלו יפעילו במקביל במקום לבחור אפשרות אחת בכל פעם: תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by wrecker,

אני מחפש מסך בין ככה 32-42, מרחק ישיבה הוא בערך 3.5מטר קצת פחות ואמרו לי שאני צריך 37 ומעלה (בגלל הכתוביות) רציתי לדעת אם זה נכון? דבר שני בקרתי בחנות שאני תמיד קונה בה והוא הציע לי כמה מסכים, ומסך אחד בעיקר הלהיב אותי..אני לא יודע איזה דגם הוא כי לא מצאתי בחנות אבל זה דגם של SANSUI 42' Full HD נגדיות 1:2000 ודינמי 1:8000 אם מישהו מכיר את המסך או החברה ויכול להמליץ עליה? אני רוצה לקנות מחר.. ואם היא שווה את המחיר 5900 כולל כבלים ומתלה לקיר. תודה!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Freaky Styley,

שלום.. אני מחפש מערכת סטריאו טובה לחדר, בין 1000 ל1200 ש"ח. משהו שאני אוכל לשמוע מוסיקה בווליום מספיק, ובאיכות טובה יחסית.. כרגע הדרך היחידה שלי לשמוע מוסיקה היא במחשב שלי, שנמצא במסדרון, עם רמקולים שעלו 30 ש"ח. אז אני בהחלט צריך משהו שיתעלה על זה.. אה, ולא, אני לא רוצה דיסקמן, או אוזניות טובות, או נגן MP3.. אני אוהב לשמוע מרמקולים, לא מאוזניות...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by OFIRLEVY66,

שלום אני צריך המלצה לרמקולים גג 600 שקל שיהיו עצמתיים ואיכותיים השימושים שלי זה הרוב משחקים מתלבט בין X540 ל ‏Inspire T6100 מה יותר מומלץ-כדאי? (עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה)

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אהלן חברה! אני מחפש אוזניות בגודל מלא (שמכסות את כל האוזן) בעיקרון אני משתמש היום באוזניות האלה לנסיעות: http://www.bhphotovideo.com/c/product/594776-REG/Sony_MDREX500LP_MDR_EX500LP_Premium_In_Ear_Stereo.html שהם לטעמי אחלה אוזניות אבל יש לדעתי מקום לעוד איכות, אבל בבית אני משתמש באוזניות פשוטות: http://www.bhphotovideo.com/c/product/97718-REG/Audio_Technica_ATH_M40.html ואני מחפש משהו באיכות של הסוני ויותר לשימושי מוזיקה גיימינג וכו'. תודה רבה, דובי. נ.ב. יש לי paypal אז אם ההבדל משמעותי אני יכול להזמין מחו"ל אבל חשוב לי שיהיה אחריות בארץ.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by pooo,

שלום, אני צריך אוזניות לריצות בחוץ, בחדר כושר וכד'.... כל אוזניות ה in-ear למיניהן לא טובות מאחר והן לא מחזיקות בתוך האוזן ומחליקות החוצה. התקציב כפי שכתוב בנושא עד 150-160ש"ח - אשמח אם לא יחרוג. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by .AloN,

Dolby Digtal, DTS, EAX & THX כולם, אם אני לא טועה, בשימוש במערכות 5.1 אבל מה ההבדל בין כל אחד ? והאם אחד יותר טוב מהשני או שזה לפי טעם אישי ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אז ככה לוח אם אסוס A8N5X - עם צ'יפ ריאלטק שתומך עד 7.1 ( ALC850 ) דרייבר 5.10.0.5830 - לפי אתר אסוס הכי חדש שיש מותקן realtek ac97 ומופיע כתקין מחובר לרסיבר KENWOOD KRF-V8030D חיבור כבר קואקסאלי לחיבור דיגיטל אין קואקס של וידאו 2 ( ניסיתי גם דיוידי אין ) ניסיון נוסף לקדם מגבר ROTEL כנ"ל כבל קואקס לכניסה קואקס דיגיטאלית ------- מקבל צליל סטראו ומצליח להמיר מקסימום לפרו לוג'יק על ידי המעבד נעשה ניסיון עם נגן VLC ( תומך 5.1 ) - לא מצליח יותר מ2 רמקולים גם בסרטים עם 5.1 נעשה ניסיון מהדרייבר עצמו (SOUNDMAN ) עם הגדרה של דיגיטל אאוט בלבד על הSPDIF והגדרה של : 4 רמקולים 5.1 7.1 בכל מיקרה הרסיבר מקבל רק שניים קדמיים אנא עזרתכם עפר. נ.ב. לסט-אפ …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by hellfire03,

אני רוצה לקנות כבל HDMI (בימנו זה כבר די שימושי באופן כללי, למחשב למצלמה וכו') כמובן כדי לא לבזבז כסף על קניות בארץ חיפשתי באיביי והמחירים שם הם מ3$ בערך http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=1.4&_sacat=149974&LH_TopRatedSellers=1&_stpos=&LH_BIN=1&LH_ItemCondition=1000&gbr=1&_odkw=1.4a&_osacat=149974&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 באופן כללי אם אני יודע נכון כבל HDMI אמור להיות די יקר (יחסית לכבלים אחרים כמו USB וכו') כמה זה נכון ואם כן איך אני יכול למצוא באיביי כבל HDMI טוב (מילות מפתח, יצרן וכו') תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by kalda01,

אני מחפש מסך 37 לחדר שינה שיחובר לממיר הוט ומזרים מדייה IOBOX. ראיתי שסמסונג A450 מומלץ בכמה מקומות אבל העדר כניסת SCART קצת מפריע לי. מה הייתם ממליצים בתקציב עד 4K ?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by *BYZ*,

האוזניות התקלקלו לי(לא שומעים באוזניה אחת) איזה סוג של מקום אני יכול לתקן אותם?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום, קניתי טלוויזיה חדשה, ויש שם 2 יציאות לשמע: Coax וHDMI ARC, אני רוצה עכשיו להוסיף אליה את הרמקולים SOLO7 אז אני מחפש DAC. זה לא בדיוק אזור שאני מתמצא בו, לכן אשמח להצעות. באתר היצרן של הטלוויזיה רשום שהDAC צריך לדעת לפענח את הפומטים האלה: LPCM (Linear Pulse Code Modulation) and AC3 (Dolby Digital). אני לא יודע כמה משהו כזה יכול לעלות אבל אני מחפש משהו הכי זול שיעשה את העבודה (אחרי קניית הטלוויזיה והרמקולים די נגמר התקציב...). יש רעיונות? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by DarkFire,

לכתבה : http://www.hardspell.com/english/doc/showcont.asp?news_id=1173&pageid=1521

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by TimoTy,

אני מחפש סט של 2.1 למוזיקה! יש לי תקציב של 1100 שח בערך אם תוכלו להציע לי ולהגיד לי איפה אני אוכל להשיג אותם במחיר הזול ביותר תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום, רכשתי טלוויזית LG , אני חיברת אליה מחשב נייד lenovo e10 , עכשיו אין לי sound , ויש יציאה RGB במסך טלוויזיה +Audio in עכשיו אני חיברת את RGB מהמחשב לטלוויזיה אך לגבי קול אין לי יציאה רמקולים במחשב נייד , יש לי רק יציאה ל "אוזניות" ו- "מיקרופון" , איך אני מוציא סאונד מהמחשב לטלוויזיה ? וגם ישמע איכותי נגיד אם אני יוסיף רמקולים למחשב נייד בלבד חיצונים דרך חיבור האוזניות במקום לחבר לטלוויזיה? שאלה שניה : יש לי יציאה נוספת בטלוויזיה והיא HDMI ובמחשב יש יציאת dvi האם אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה ולראות אותו גם אם לא רשום לי בחוברת הדרכה שזה חיבור למחשב ? תודה רבה חברה ,תצילו אותי . חג שמח .

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Koby,

כמו הנושא... תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by kalimero1234,

איך הרמקולים הבאים: http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/4251 האם ישנם רמקולים אחרים במסגרת אותו התקציב (200 ש"ח) שמתאימים?

23. Started by dans41,

אני מחפש קייס לאוזניות. חשוב לי שהוא יהיה קשיח יחסית אבל רך מבפנים למקרה והוא יפול האוזניות ישארו שלמות. לא ממש יודע מה התקציב, אל תתפרעו יותר מידי. לגבי עיצוב לא כזה אכפת לי, עדיפות לצבע שחור העיקר שיראה נורמלי. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. יש לי Z-560 LOGITECH 4.1 ...אין להם מפענים דיגיטליים פנימיים (למי שלא יודע) אני פונה לבעלי הרמקולים האלה בשאלתי את השאלה: האם יש לי אפשרות לחבר אותם לרסיבר שייתן פיענוח DOLBY\DTS וכו'? אם כן, איך? יש לי hercules game theater xp איזה אפשרויות חיבור קיימות לרסיבר?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by idanuel,

מערכת צליל היקפי של 5 רמקולים למחשב מבית PEERLESS דגם: PR-SW 880 מערכת מורכבת מ- 4 רמקולי סראונד בעיצוב מודרני Ultra Slim עם מעמדים, יחידת סאב וופר אקטיבי עם הספק של 880 וואט PMPO מערכת הרמקולים הופכת את המחשב האישי שלך למיני מערכת קולנוע ביתית המפיקה איכות קול ברמה של מערכת קולנוע והנאה מקסימאלית במשחקי המחשב ב200 שקל הם אומרים שהמחיר מחירון זה 1990 למרות שאני יודע שזה פחות אבל שווה???????????

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים