אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי כבר כמה שנים טובות את הרמקולים vs2321 אתמול הבאס שלהם התחיל לעשות רעשים של קליקים, אז היום החלטתי לנסות לנתק את כל הכבלים ולחבר חזרה בתקווה שזה יעזור.. כשניתקתי את ה jack הירוק שנכנס למחשב, ובאת לחבר חזרה הוא נגע קודם בשלד של המחשב ואז הרמקולים השמיעו "באזז" חזק כזה עד שהוזזתי את הכבל מהשלד.. כשחיברתי את הjack חזרה, העוצמה של הרמקולים ירדה משמעותית (מבחינת דציבלים), ואני די בטוח שנדפקו לי הרמקולים, ואני פוחד שדפקתי גם את הכרטיס קול... מישהו מכיר את התופעה ויודע לומר לי למה זה קרה (האם עשיתי משהו לא בסדר?) והאם עשיתי נזק לכרטיס קול?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לקבל המלצה למערכת סאונד 2.0 או 2.1 (מקריאה כאן הבנתי שבתקציב של עד 1000 אין טעם לחפש מערכת 5.1). החיבור יהיה למחשב desktop כשמה שיבקע מכרטיס הקול יהיה בעיקר מוזיקה ולעיתים רחוקות גם משחקים. סרטים כמעט בכלל ולא. התקציב, כאמור, 1000 ש"ח. הרמקולים יהיו מונחים על שולחן מחשב כך שאין אופציה לרמקולי רצפה. תודה גדולה לכל מי שיכול לעזור
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרמקולים- Hercules XPS 210 אמורים לעלות כ-50 דולר ועד היום בכל המקומות שראיתי אותם הם היו מוצעים בלמעלה מ-350 שקל !!!!!!! מישהו מכיר חנות אולי שמוכרת אותם במחיר שהם צריכים להמכר ?... דרך אגה שווה לי לקנות אותם ? (בהנחה שהם לא עולים 370 שקל כי אז עדיף קריאטיב אינספייר 2.1) :AR15:
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, בימים הקרובים ארכוש רסיבר VSXD514 Pioneer , הוא 5.1 ודי חדש (2005) כרגע אני עובד עם 4 רמקולים (2FRONT 2REAR) עם 2 רסיברים מקרטעים. אך אני מבסוט מהרמקולים בינתיים. העניין הוא, שאני עובד עם כרטיס קול SB Live Value שהוא 4.1 ואני מחבר אותו לרסיברים של הרמקולים בצורה אנלוגית. מה שלא קיים ברסיבר שאני עומד לרכוש. השאלה שלי היא, האם יש דרך לחבר את הכרטיס קול הזה, והאם בכלל כדאי לחבר אותו, לרסיבר החדש? מן הסתם התשובה על כך היא לא, לכן, שאלתי הבאה היא, איזה כרטיס קול יתאים לי ספציפית? אני רק צריך שיתחבר לי לרסיבר בצורה טובה. נ.ב. יש לי כרטיס קול מובנה בלוח ABIT NF7 - יש לו 5.1 וגם יציאה אופטית, שווה להשתמש לו ביציאה האופטית ולחבר לרסיבר החדש? או שהאיכות על הפנים? (OnBoard…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם הורי מחפשים טלוויזיה חדשה מסוג LED או LCD בגדלים שנעים בין 46"- 50" הטלוויזיה תשמש לצפיה בתכני HD וממיר מקליט HD של YES, סרטים ,סדרות,כדורגל ,ערוצים "רגילים" כמו 2 , חיבור לסוני 3 למשחקים , חיבור ל WII , חיבור למערכת קולנוע ביתית של SONAB וחיבור ל DVD ומגבר . הצפיה בטלוויזיה ממושכת, התקציב לטלוויזה נע עד .6500 המרחק מאזור הצפיה עד לקיר עצמו 4.5-5 מטר. חשוב למצוא פתרון איך להעביר סרטים לטלווזיה הבנתי שבטלויזיות של סוני יש בעיה עם סרטי MKV. לבנתיים אבא שלי חושב על שלושה דגמים -sony nx710 - SAMSUNG 46D550 -46CX520 SONY מה אתם חושבים על אלו או כדאי לקחת דגמים אחרים. תודה מראש לכלל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש כרטיס קול עם 2 יציאות 2 תלויות. הכוונה שאוכל לשמוע 2 תחנות רדיו אינטרנטיות בו זמנית או תחנת רדיו אינטרנטית ברמקול אחד ומוזיקה מ HD ביציאה לרמקול שני.. לכוון כל יציאה לרמקול אחר. עבור WIN7 בתודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה עוזר בכלל במשהו? תודה מראש, בגיימר משום מה לא עונים לי P:
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, אני קונה עוד מעט מחשב חדש ואני מחפש כרטיס טלוויזיה שאני אוכל לחבר אליו ממיר HD של HOT (יש לי מסך מחשב B2330 של סמסונג עם HDMI ו-VGA). אין תקציב מוגדר, אבל אל תביאו לי משהו שעולה 1000 שקל, משהו במחיר הגיוני. תודה וזה גם די דחוף כי הטכנאים באים עוד שבועיים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני שוקל לקנות את האוזניות האלה: http://www.bsdphoto.co.il/productSpec.asp?show=&cat=167&id=3834&nm=20&pg=1&pp=20 יש דעות עליהן? עוד משהו, אני מחפש בנרות מתאם מהחיבור הרגיל (3.5) לחיבור במטוסים (כפול כזה) יש למישהו מושג איפה להשיג? תודה מראש עריכה: שכחתי לציין, האוזניות ישמשו בעיקר למטאל רוק כבד ומטאל סימפוני ככה שחשוב שהאוזניות יהיו באיכות סבירה+. מצד שני, אלה האוזניות האלחוטיות היחידות שמצאתי בטווח מחירים כזה (אני לא יכול להתפשר על האלחוטי זה פשוט הכרח)...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה את הרמקולים Creative Inspire 2.1 וכך: 1. אני חפשתי בהרבה אתרים את התמונה שלהם ( איפה מגבירים ומחלישים את עוצמת הרמקולים וגם איפה זה נמצא על הסאב ) ואני רוצה שתגידו לי איפה זה נמצא וזה מאוד יעזור לי. 2. וכמה וואט זה כול הרמקולים והסאב ביחד ורמס. 3. כרטיס הכול הזה מתאים Creative Sound Blaster Live! Value 5.1 ל-Creative Inspire 2.1. 4. חייב תשובה בהקדם!!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב קניתי רמקולים 5.1 וכרטיס קול של קריאייטיב 5.1 סאונד בלאסטר לייב ואני צריך דרייברים לאקס פי האם יש דבר כזה , כי באתר של קריאייטיב אני לא מוצא יש רק עידכונים . בהתחלה חשבתי שהכרטיס דפוק , אז שהתקנתי ב98 הכל עבד בסדר . הורדתי את שני העידכונים שמציעה קריאייטיב ובמהלך ההתקנה של שניהם אומרת ההתקנה שהכרטיס קול של סאונד בלאסטר לייב לא נמצא . אולי בגלל שזה עידכון . מישהו יכול לעזור במהרה , תודה דני . :-/
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות נגן מבית ריו. האפשרויות הן : karma, nitrus, carbon5g, carbon 2.5giga. המחירים די זהים פרט לניטרוס שהוא זול משמעותית. אני מחפש זמן סוללה ארוך ואם אפשר עברית. מה דעתכם? והאם כדאי לשקול נגנים מחברה אחרת? תודה
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין מה להגיד... אלטק יודעים לעשות את העבודה (וכנראה שהם ידעו גם לפני שנה שנתיים...). כי המערכת הזאת פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה !!! וזה עוד שאני שומע רק דרך הכבל האנלוגי (לא הספקתי לקנות את המתאם לדיגיטלי..) הבאס מפחיד!!! הספק המערכת הוא 80 וואט ואני בקושי מגיע ל-1/4 מהעוצמה המקסימלית.. אין לי מושג למה צריך מערכות עם הספק יותר גבוה עבור מחשב פי סי, כי זה מספיק ויותר ללא ספק. בקיצור המערכת הזאת שווה כל אגורה מה-980 שקל (והייתי מוכן לשלם גם יותר... )
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלוויזיה לסלון. ההבנה שלי בתחום הזה שואפת בעיקרון ל0 אז אני אשמח לקבל את עזרתכם. בעיקרון, השימוש בטלוויזיה יהיה יום יומי (בינתיים לא מתוכנן ממיר HD), אבל יהיה שימוש תדיר גם בחיבור הHDMI (אני מתכנן לחבר את הלטפטופ כדי לראות סרטים ולשחק פיפ"א וכאלה), הגודל המבוקש הוא 37 אינץ' ואני יכול לעמוד בעלויות של עד 3000 ש"ח. יש למישהו המלצות?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שאפשר ב- IPOD, לראות עברית. אך אני רוצה מכשיר שגם מסוגל להראות סרטים, ולכן חשבתי על ה- Iriver-H3XX. * מישהו ניסה כבר לראות עליו סרטים, איך זה? קראתי פה שאמור היה לצאת עדכון קשוחה עם תמיכה בעברית: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1105714860,68832, האם יצא כבר עדכון רשמי?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מונו זה אומר ערוץ שמע אחד וסטריאו 2 ערוצי שמע?
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בגדלים של 20-22 , מיועד לצפיה ב HOT , ולכן (אאל"ט) עדיף מסך 5:4 ולא רחב. תוספת : שני דגמים אופציונלים ( משיטוט מהיר ) LG M228WA-BT או VN2031 BENQ תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, מחפש טלביזיה 32-42 אינטש שטוחה. היא תשתמש בעיקר לצפיה בסרטים וסדרות, כרגע בכלל לא תשמש כטלויזיה, אולי בהמשך. חשוב: שלא תפיק הרבה חום, החדר קטן ואין מזגן. שהיחס עלות תועלת יהיה טוב. שתהיה אמינה, אין לי זמן וכוח להתמודדות איתה. שתהיה אחריות איכותית כך שבמידה ובכל זאת אצטרך להתמודד, זה יהיה קצר וקולע. לא חשוב אבל יכול להיות נחמד: יש לי סמסונג VIBRANT (שזה גלקסי S רק של טי מובייל). אפשר לשדר ממנו תכנים לציוד שתומך בDLNA. יכול להיות מאוד נוח להשתמש בו כסטרימר במקום להתחיל להריץ כבלים או להזיז את הלפטופ ליד המסך כשרוצים לראות משהו. זה גם משאיר את המחשב פנוי לדברים אחרים. עוד משהו שיכול להיות נחמד הוא היכולת לחבר DOK או דיסק חיצוני USB ולנגן ישירות ממנו. אני בדר"כ מ…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה רמקולים איכותיים, אבל לא חזקים מדי. הכוונה, אני לא הולך להשתמש בהם ולשמוע חזק מאוד, אני רק רוצה לשמוע איכות טובה במשחקים. על מה אתם ממליצים לי? לא אכפת לי שזה יהיה סאב-וופאר עם שני רמקולים, העיקר שיהיה איכותי, כי אני לא אשתמש בו בווליום גבוה (אם בכלל יש דבר כזה..) או שאולי כדאי לי להשקיע באוזניות טובות?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקציב שלי זה 500 שקלים עם אופציה ליותר רק אם זה באמת שווה. יש לי כיום רמקולים למחשב של קריאטיב 2500 2.1 כבר 3 שנים אני חושב. עכשיו אני מחפש מערכת 5.1 שאני אוכל לחבר למחשב וגם לטלויזיה [לא חייב במקביל, אין לי בעיה לשים כבל פעם בTV ופעם בכרטיס קול]. בתחילה חשבתי על לוג'יטק X-530, אך כעת אני לא חושב שאני אקנה אותם כי אני לא אוכל לתלות את הרמקולים הקדמיים כיוון שהשליטה נמצאת על הרמקול הקדמי. לפי החיפושים שערכתי כאן בפורום ראיתי שאתם לא ממש חובבי ג'יניוס, אך מצאתי מערכת של ג'יניוס http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/35/products_id/5151?osCsid=0dd934343822b808cdf9456890cad489 נראית לי מערכת רצינית ואיכותית, אבל אני לא כ"כ מבין בזה, לכן פניתי אליכם. 1. אתם חושבים ש…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים, רציתי לחבר DVD (של מחשב כמובן) לרסיבר שתומך ב DTS ו AC3 , איזה כרטיס קול אני צריך (לקנות) כדי לשמוע בפורמטים האלה, אני מתכוון לשמוע ב 5.1 (אמיתי כמו בDVD ביתי)ולא בסטריאו, ואיך מחברים אותם אחד לשני? תודה לכל המגיבים :smoke:
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
י שלי לוח אסוס P5GDC DELUX ובו הכרטי קול המובנה 7.1 החדש שלהם (כרטיס טוב מאוד). משום מה אני לא מצליח להפעיל את המיקרופון. ניסיתי דרך בקרת העוצמה של מערכת ההפעלה,במאייפינים, יש את רפשרויות "השמעה" אך לא מופעי של "מיקרופון". (מיקרופון מופיע רק בהקלטה. ב"השמעה" יש לי רק 4 משום מה- בקרת עומצה,WAVE,סינטיסייזר,נגן תקליטורים). גם דרך הדרייברים לא הצלחתי. יש לציין שבתוכנות כמו סקייפ המיקרופון כן עובד... אני רק רוצה להגיע למצב של דיבור דרך המיקרופון ושמיעה דרך הרמקולים. מה עושים? איך "מוסיפים" את המיקרופון לרשימה של ה"השמעה"? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים יקרים שלי, אחרי ייאוש ארוך של קניית טלוויזיה , התלבטות בין גודלי המסך + התלבטות בין החברות SONY או PANASONIC http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=478&ArticleID=1115 - Panasonic THL37 LCD גודל החדר שלי הוא 2.5 מטר - רציתי לקחת מקודם את SONY KDL 32 LED - ( תפסתי במכרז ב- 2,200 ) http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22965077 אך לאחר שפרסמתי כאן בפורום, קיבלתי כאפות רציניות - שהמסך קטן לחדר וכולי וכולי. 1. חברים יקריםםםם אם לקנות את ה- פאנאסוניק 37 מה הסכום שכדאי להשקיע עליו ? 2. האם עשיתי בחירה נכונה בזה שויתרתי על ה- SONY 32 KDL ? 3. עזרו לי בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה על טלוויזה עד 6,000 ש"ח. גדול רצוי 46" מרחק הצפיה הוא 2-2.3 מטר מטרת הטלוויזה היא לצפיה בסדרות וסרטים בעיקר. הכי חשובה לי איכות הצפיה. רצוי שיהיה אפשרות לנגן סרטים ישירות מDisk on key כולל הצמדת כתוביות לא מובנות בעברית. פיצ'רים כגון SMART TV או 3D הם בגדר בונוסים בלבר עבורי. תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-