עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by gshhar,

יש לי לוג'יטק Z560 וכרטיס קול שעל הלוח(לוח של ג'יגבייט -VAX). אני רוצה לקנות AUDIGY 2,השאלה שלי היא מה יהיה ההבדל\השינוי עם הכרטיס קול שעל הלוח ובין המצב עם ה-AUDIGY 2?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  2. שלום אני מעוניין לדעת מה זה בעצם כרטיס טלוויזיה? האם הוא עובד גם בלי אינטרנט ? איזה ערוצים הוא מסוגל לקלוט? אם אני לקוח של הוט ואני קולט בעזרת חוט אנטנה ערוצים כמו 1 ,2 ,10 וערוצים רוסים . זה אומר שאני אקלוט גם בכרטיס הזה? והבנתי שיש גם כרטיסים שמקליטים -האם בכרטיסים הפשוטים האיכות הקלטה סבירה? אני לא מקצועי ואני מעוניין בכרטיס לשימוש ביתי בלבד בתור עוד טלוויזיה בבית... איזה דגמים מומלצים ? תודה רבה מראש ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. איך כרטיס קול EAX4 "מסתדר" עם משחק EAX5 ? (הכוונה במסתדר היא איך הוא מפעיל אותו, האם שומעים רק חלק מהאפקטים... האם לא שומעים בכלל בEAX או משהו אחר... דברים כאלה...)

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  4. Started by anevsky,

אני בונה מחשב שרב העבודה בו תהיה אנימצייה אבל גם קצת מוסיקה (עריכה) ואם אפשר אני רוצה לשמור את היכולות הרגילות של כרטיס מסך (כגון סראונד וכו') השאלה בכותרת - חבר שמתעסק בסאונד המליץ על הכרטיסים האלה. תודה.

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  5. שלום. יש לי WINDOWS VISTA 32 - לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ובו כרטיס קול מובנה של REALTEK. אין לי אפשרות להקליט את מה שאני שומע במחשב ואין לי אופציה של STEREO MIX? ראו התמונה המצורפת כיצד ניתן לאפשר את זה? יש לציין שניסיתי לבצע הסרת דרייבר אבל מייד כשהמחשב עולה הוא אוטומטית מאתר מנהל התקן ומתקין אותו שוב מחדש. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by אלון פ,

שלום לכולם, מצאתי הזדמנות מצויינת לקנות טלווזיה איכות (PH9 של PANASONIV בגודל 42") מיד שניה. הטלווזיה היא בת שנה וחצי. ואני הולך לראות את הטלווזיה בעוד כמה ימים. על מה אני צריך להסתכל לפני הקניה? תודה לעוזרים! אלון

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  7. Started by Adar Tzivion,

מעוניין לקנות אוזניות ולא יודע איך לבחור אוזניות מתאימות. התקציב שלי הוא כ-300 שקל כולל משלוח, מתכנן אולי להזמין מאמזון. רוצה אוזניות קשה שיכסו את האוזניים, מסביב לאוזן. שומע מוזיקת מטאל /M\

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. איך בוחרים אוזניות? על מה מסתכלים? אילו מבין הנתונים הם חשובים? יש HZים... מה הם מציינים? ומה יותר טוב? יש OHM... מה זה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום חברים אני רוצה להתקין כרטיס קול PCI, אבל יש לי כבר כרטיס קול בלוח אם. רציתי לדעת איך אני מבטל את הישן (אני יודע שזה בביוס אבל מה ספציפית לעשות). אם זה לא בפורום הנכון אני אשמח אם אחד מהמנהלים יעביר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום וחג שמח לכולם. המפרט שלי בצד <---- יש לי realtek HD audio manager. כל פעם שאני מנסה לדבר בסקייפ או כל תוכנה אחרת זה מנמיך לי את עוצמת המיקרופון למינימום כלומר לא שומעים אותי כמעט... כל ההגדרות של ניטרול רעשי סביבה ביטלתי כי יש לי מיקרופון ג'נרי לא ממש איכותי גירסת התוכנה: 5.10.0.5667 מה אני צריך לעשות כדי שזה לא יקרה...?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  11. היי. יש לי מחשב נייד שמחוברת אליו המערכת בבית. אני רוצה להפעיל בו זמנית גם את הרמקולים של המערכת וגם את הרמקולים של הנייד. כשהכבל (פשוט, של אוזניות) מחובר - המערכת עובדת. כשהוא מנותק - הרמקולים של המחשב עובדים. יש אפשרות להפעיל גם וגם ביחד? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, איך אני יודע אם הכרטיס קול שלי הוא 5.1 או DOLBY (מה ההבדל?), הכרטיס הוא מדגם CMI 9880L והוא מובנה בלוח אם מדגם MSI 915P/G ולא מצויין לגבי זה כלום ב REFERENCE , כמו כן יש באפליקצייה של הדרייבר גם אופצייה שנקראת DSP 7.1 VIRTUAL SPEAKER SHIFTER, מה זה?, אני רוצה לקנות סט רמקולים לקולנוע ביתי, כדי לי להשאר עם הכרטיס, או ששווה לקנות חדש ויש הבדל גדול. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  13. Started by kobibo,

רציתי לדעת איך מכשיר ה DVD PROSOUND DivX-909 הדגם: DivX-909 PROSOUND שנמצא באתר Netaction ב 400 ש"ח ? האם הוא תומך בכתוביות בעברית ?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  14. Started by kobibo,

רכשתי מאתר אולסייל DVD מסוג Apex היודע גם לקרוא כתוביות בעברית רציתי לדעת האם למישהו יש נסיון עם הדגם הזה ? והאם הוא מומלץ ?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  15. כיצד ניתן להגביר את הקול (VOICE) בסרטים? משום מה הוא מאוד חלש אצלי. אני יודע שבפילטר AC3 יש אפשרות להגביר את הVOICE וזה באמת עוזר...אבל מה עושים כשמדובר בסרטים עם סאונד בפורמט MP3?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  16. יש לי כרטיס קול של קרייטיב דגם אוודיג'י פלטינום אי אקס שעבר SOFTMODE לאוודיג'י 2 ואני משתמש בתוכנה MV2PLAYER לצפיה בסרטים שאיתה התקנתי פילטר AC3 השאלה שלי היא איך אני צריך להגדיר את הפילטר שיעבוד בצורה הטובה ביותר על הכרטיס קול והרמקולים שלי? (Z5500 של לוגיטק) רק שאלה קטנה, שמתי לב שבפליטר יש אופציה שנקראת PCM מה זה בדיוק? כי כשאני משנה את האופציה הזאת, האיכות (ככה ניראה לי) עוברת איזה שינוי ובאופציה FLOAT אני שומע 4.1 או שאני טועה כי אני נוב בדברים האלה... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  17. Started by trovlet,

היי בשעה טובה האוזניות הגיעו ואני מבסוט עד השמיים! עכשיו רציתי לדעת איך לשים את ההגדרות הכי מתאימות וטובות לאוזניות דבר ראשון יש לי asus realtek audio manager היה בהתחלה על 7.1, החלפתי על STREO. זה נכון? כמו כן יש defualt format והוא מוגדר כך : '24Bits, 48000hz studio quality ' אז עד כמה זה מדוייק ההגדרות האלו? ועוד משהו, ב volume mixer רשום שמחובר speaker ולא Headphone זה אמור להיות ככה.

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  18. בוקר טוב איך אני מגדיר במחשב לאחר התקנת כרטיס קול אופטי לעבור להגדרות של סאונד דיגיטלי או שזה מוגדר אוטומטית?שזה אולי קצת תמים לחשוב את זה אשמח לקבל נדריך להגדרת המחשב?

19. יש לי חדר מחשב ובנוסף טלויזיה בסלון. התקנתי אתמול כרטיס ATI 4350 וחיברתי אותו למחשב בסלון ב HDMI. במקביל יש חיבור למסך המחשב (VGA או DVI) כרגע זה VGA. מבחינת הגדרת כרטיס המסך שני המסכים במצב EXTENDED - אחד המשך של השני. כשאני מפעיל סרט בסלון בנגן (BSPLAYER) שומעים גם ברמקולים של הטלויזיה (דרך HDMI) וגם ברמקולי המחשב (בחיבור PL על לוח האם) כשאני מסתכל ביו-טיוב במסך המחשב - רק ה-HDMI מעביר לסלון סאונד אבל אני דווקא רוצה לשמוע את זה בחדר המחשב. מקווה שהצלחתי להסביר את הסוגיה, אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  20. יש בידי מערכת קולנוע ביתית Panasonic sa-pt465 ורציתי לדעת איך אני מגיע איתה למקסימום איכות צליל דרך המחשב כבלים, כרטיס קול, הגדות וכו'.. תודה!

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  21. שלום, יש לי מערכת רמקולים X-530 של Logitech ואני צריך להרחיק את הרמקול הימני אבל הימני חייב להיות קרוב למחשב.. אני חשבתי לעשות שיגיע אליו השמע של רמקול שמאל ולשים אותו בצד שמאל ולהיפך. בקיצור, שהשמע של שמאל יגיע לימין וימין יגיי לשמאל. איך אפשר לעשות את זה? אני יודע שאפשר לחתוך איזה כבל ולהחליף את החוטים, אבל יש איזו דרך אחרת? תוכנה שמאפשרת לשלוט על היציאות של הרמקולים או משהו? תודה...

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  22. Started by A.S computers,

איך אני יכול לסנן צלילים כך שיקבל לי רק תונים נמוכים באסים??? יש איזה קבל או נגד או מה שזה לא יהיה??? תודה מראש למי שיעזור

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  23. שלום, יש לי סרטון שצילמתי במצלמה שלי והוא בלי קול, עכשיו אני רוצה להכניס איזה שיר בסרטון איך אני עושה זאת?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  24. Started by Athlon-WINGS,

שלום, אני מנסה כבר הרבה זמן להעביר קבצי MP3 לתוך ה MiniDisc, חיפשתי תוכנות, ועדיין לא מצאתי. הוא מחובר דרך כבל USB למחשב, מערכת הפעלה XP, ושום דבר לא מופיע ב My COmputer כשמחברים. המינידיסק הוא Sony MZ-R700 ואין שום תוכנה או דיסק (התקנה) שבא עם המינידיסק. אה ו...הדרייברים שלו מותקנים. איך לעזאזל אני מעביר Mp3 לתוכו??!! (בלי להקליט) תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by eyaffe,

התקנתי וויסטה ואני רוצה להעביר את ההגדרות של ה MV2PLAYER שיש לי ב XP . היכן נמצאים קבצי ההגדרות ?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.