עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הייי קודם כל אני חייב להגיד שאני ממש נוב שזה נוגע לSound. בגלל זה השאלה הזאת הזמנתי את הCreative Inspire 5700 ואני רוצה שהם יעבדו בצורה דיטלית. הזמנתי גם כרטיס קול Maya 5.1 שתומך באופטי 96/24 שמתאים בדיוק למערכת. התקשרו אליי אמרו לי שהכרטיס יגיע עוד 4-5 שבועות. לא מתאים לי זמן ההמתנה הזה אז ביטלתי. לCreative Audigy 2 Sz ללא הפאנל יש יציאה דיגטלית. יש לי מיני דיסק ולמיני דיסק קניתי כבל כזה לפי מה שאני הבנתי את החלק עם הקצה הארוך אני מחבר לכרטיס קול ואת החלק לשני לרסיבר של הרמקולים ואז הכל בצורה דיגטלית. האם זה נכון? אני צריך כבלים אחרים? משהו אחר? תודה רבה אני יודע שזה שאלה די טיפשית אבל מה לעשות אני לא רוצה לקנות ולהתחיל להחזיר דברים

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  2. Started by Crash5,

השימושים העיקריים של הנגן הם שמיעת מוזיקה בנסיעות ובעת פעילות ספורטיבית. האם שימוש בנגן MP3 בעת פעילות ספורטיבית מחייב אותי לרכוש נגן MP3 המבוסס על זיכרון מסוג Flash? האם זה נכון שגם בנגנים המבוססים על זיכרון Flash יש הבדלים בפעילות ספורטיבית? מבדיקה קטנה שערכתי ראיתי כי יש נגנים שבמפרט שלהם מצויין באופן מפורש שהם מיודעים לפעילות ספורטיבית ואילו יש כאלו שאין שום התייחסות לזה. האם יש משהו בזה או שזו רק דרך השיווק שלהם? התכונות שאני רצה שיהיו בנגן הם: רדיו FM (אם יש אפשרות הקלטה מהרדיו, מה טוב) איכות שמע גבוהה טייפ מנהלים עדיפות לחיבור ישיר ל USB (אם כי ניתן להתגמש בנושא) התקציב שלי עומד על 800 ש"ח. אשמח לשמוע את הערות\עצות וכל דבר שיכול לסייע לי בנושא. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  3. Started by rk666,

זאת השאלה תודה RK

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by ITAMAI,

אני קונה נגן mp3 ליום ההולדת שלי ורציתי לדעת מה עדיף אני מתלבט בין: muvo2: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21543 הוא קטן לא ניראה משהו אבל אפשר להשתמש בו disk on key ובשבילי קצת יקר וה imp550 של iriver: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21402 הוא נראה טוב יותר גדול יותר ועוד. אני יודע ששניהם עובדים בפורמטים שונים של זיכרון אבל בכל זאת לכל אחד יש יתרונות וחסרונות. בבקשה תעזרו לי להחליט ואם יש להמליץ על יותר טובים בערך בטווח של 1100 עם חריגה קטנה כומו הmuvo. תודה

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  5. Started by eran256,

שלום לכולם, יש לי אייפון ואני רוצה לקנות אוזניות חדשות בסביבות ה150-200 שקל, לא חייב להיות להם מיקרופון, ושיוכלו להיכנס לכיס, והם ישמשו אותי גם לריצה, רצוי לא קשת ועם באס טוב... אם כדאי להוסיף עוד לתקציב בשביל לקבל משהו הרבה יותר טוב אין בעיה רק לא להגיע לסכומים גבוהיים מידי, אני שומע שעה-שעתיים ביום.. ותמליצו לי על חנויות באזור המרכז (רמת גן, גבעתיים, תל אביב) תודה מראש ערן.

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. כרגע כרטיס קול יש לי די עלוב אני חושב Creative SB Live! רמקולים למחשב יש לי מערכת של Philips מדגם FW363 שמחוברים אליה רמקולים של JVC ממערכת מיקרו שעברה לעולם הבא יש לי אוזניות סוני מדגם MDR-G52 באוזניות אני ממש שומע זיופים [בווליום לא גבוה במיוחד] וברמקולים פה ושם אני שומע זיופים שלא בשיר [מן רעש סטטי ביחד עם השיר] בעיקרון אני לא יודע איזה חלק מהמערכת הוא הבעייתי באוזניות אני שומע רוב הזמן אבל גם לא מעט ברמקולים ולכן אני צריך שהכל יפעל לי בלי לצרום באוזן..\: התקציב שלי הוא +- 1500 ש"ח להכל ורצוי לא לעבור את ה-1000..\: בעיקרון אני אשמח שתגידו לי מה הכי מומלץ לי להחליף ולמה להחליף אני שומע את כל סוגי המוזיקה [החל מפאנק רוק ועד קלאסית] חשבתי אולי לקנות מגבר יד…

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  7. יש לי טלוייזיה של LENCO ואני לא יודע איך להגיע להגדרת שיטת שידור. אני רוצה לחבר PS2 והוא בשיטת שידור NTSC. מישהו יודע איך משנים שיטת שידור של הטלוויזיה? נסיתי בשלט שחקתי בכל דבר אפשרי ב- MENU ולא הצלחתי. מישהו יכול אולי לעזור לי? בנוסף נכון כשמחברים למשל DVD\PS2 יש שלושה כבלים לחבר צהוב, אדום ולבן. כמה חיבורים כאלו אמורים להיות בכל טלוייזיה? זאת אומרת אין אפשרות לחבר גם DVD וגם PS2 במקום כל הזמן להחליף בינהם? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. לא זוכר מתי זה התחיל או למה אז אל תשאלו. פשוט כל הזמן אני שומע רעשים מעצבנים מהרמקולים. זה קורה כאשר אני סתם משחק או עובד. ואני שם לב גם כאשר המחשב חושב או יש פעילות מסיבית של ההרד דיסק אז כאילו שהם מוציאים את הפלט של העבודה, יענו הרעשים מתגברים בהתאם למאמץ. ובקיצור, אני הולך להשתגע עם זה. פעם זה קרה עוד מזמן, ופתרתי אז זה ע"י החזרה של כל הדברים בביוס ל Optimized או Safe. ואז זה חזר לקדמותו. אך עכשיו כלום לא עוזר! ניסיתי להחליף גרסאות ביוס, עידכני לדריברים הכי חדשים. אציין שזו לא בעיה של הרמקולים כי המצב זהה גם באוזניות. HELP ME :AR15:

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by parker8,

איך הם? רמקולים טובים? אתם ממליצים על משהו אחר בתקציב של עד 1000 שקל? האם תקציב של 1000 שקל הוא תקציב טוב לרמקולים ששימושם העיקרי יהיה משחקים וסרטים? תודה מראש לעוזרים נ"ב פנדה הביאו דגם של לוג'יטק- Z-5400 ב-2100 ש"ח, הם בכלל לא מופיעים באתר של לוג'יטק יכול להיות טעות? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=13484

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  10. חברי פורום יקרים, יש לי בעייה שהתחילה לא מזמן לא בעקבות משהו מיוחד וזה מין "תקיעות" של שירים תחת Winamp או סתם כל תוכנה , כאשר מפעילים Internet Explorer או תוכנות כאלו או אחרות. Cpu Usage נע בין 20-30%.

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  11. Started by kikkler,

הת'ראד הקודם שלי לא זכה ליותר מידי התייחסות, אבל ננסה שוב הגעתי למסקנה שכדאי ורצוי להחליף גם כרטיס קול אם אני הולך להשתמש במחשב כמקור למערכת אודיו. די ברור לי שכרגע אני זקוק בעיקר ליציאה לסטריאו בלבד, ואולי אולי אולי עוד יציאה לשני אחוריים בעתיד היותר רחוק, כלומר שאני מעדיף להתרחק מכרטיסי 7.1 ודומיהם. בנוסף יכולת הקלטה יכולה להיות נחמדה, כי זה נושא שאני מתעסק בו, אבל לא צריך שום דבר מיקצועי מידי. אני מתעסק המון במידי (מבחינת כתיבה, לא הקלטה), ויהיה נחמד אם הכרטיס ישמע נורמלי בנגינת מידי (או בכלל יש הבדלים בין הכרטיסים, סטייל הסאונד פונטס של קריאייטיב). בנתיים קיבלתי המלצות לאודיופיל 2496 של אמ-אודיו ולמיה (/מיה מידי) של אקו. אם יש רעיונות נוספים, אני אשמח לשמוע ובנושא א…

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  12. Started by sxs,

גודל החדר: 10 מ"ר. אני מחפש רמקולים בעיקר לשמיעת מוזיקה ולכן הבחירה היא זוג רמקולים. אני מתלבט בין רצפתיים למדפיים. אין בעיה של מקום אבל הבנתי שרצפתיים יכולים להיות אוברקיל לחדר כזה קטן(יחסית), למרות שאני מאוד אוהב באסים. התקציב הוא כ-4000 ש"ח לרמקולים ולמגבר. אני לא מבין במגברים אז אשמח לעזרה כאן... איזה סוג רמקולים הייתם ממליצים? יש חברה ודגם מומלצים? איפה אפשר לשמוע? תודה.

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  13. Started by ZenMaster,

בתגובה לכל האנשים שמתכננים או שאלו לגבי, מה אם אני אקנה את ה ZEN TOUCH בחו"ל (ארה"ב או הונקונג וכו...), האם היבואן ייתן לי אחריות על המכשיר, או יטפל בו בתשלום אם משהו יקרה. ? אז ככה , תגובת היבואן (אסטרוניקס) הייתה : "לא, בשום פנים לא יטופל מכשיר שלא נקנה דרכי, גם לא בתשלום". להלן תגובת CREATIVE (שאם יורשה לי לציין היו אדיבים מעל ומעבר למצופה) הדגשתי את הדברים החשובים: Thank you for reaching us at Creative Technical Support; we appreciate the opportunity to assist you. As regards to your enquiry, I am sorry to inform you that the limited warranty is ONLY applicable in the country or territory where the product was purchased from an authorized Creative retailer a…

14. Started by assafz,

אני רוצה להפוך את המחשב שלי למדיה סנטר לחדר ואני רוצה לדעת אם מישהו ניסה לעבוד עם התוכנה של מיקרוסופט ואם היא שווה משהו בנוסף - האם היא תומכת בעברית תודה מראש

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

דודים שלי טסים לח"ול בעוד כפחות מחודש והם אמרו שהם יקנו לי מה שאני רוצה עד 200 דולר. עכשיו אני רוצה נגן MP3, משהו כמו IPOD שאוכל לאכסן עליו שירים וחיי סוללה ארוכים. התקציב הוא 200 דולר אני רוצה נגן עם 5-20GB [שיהיה חיבור למחשב כמובן]. ואם אפשר גם לינק לחנות [נ.ב:הם יהיו בניו גירזי].

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by anatoli,

אז למי שלא יודע, הייתה תערוכה לא קטנה, פלסמות, LCD, עוד המון דברים ובין היתר אוזניות בחור מהד-פיי העלה לא מעט תמונות: http://www.head-fi.org/forums/showthread.php?t=258697 מבחינתי יותר מעניינות ה-AT מעת שנראות יחסית פשוטות ולכן לא יקרות כמו הדגמים הנוכחיים כנראה. יש גם כמה דגמים של AKG שנראים מעניינים. Anatoli.

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי שאלה קצת מוזרה.. אני מחפש נגן מוזיקה פשוט ביותר שישמש איש מבוגר.. אני צריך נגן פשוט, שיהיה ניתן להטעין לו שירים (או MP3 או דיסק) אבל שיהיה פשוט לשימוש, הכוונה היא שיהיו פשוט 4 לחצנים: play, stop, vol+, vol- w עם חיבור לאוזניות. זאת משום שהאדם שישתמש בו הינו אדם מבוגר, שאין ביכולתו להפעיל מכשירי MP3 / דיסקמנים רגילים.. אני רוצה שהשימוש בו יהיה פשוט ביותר.. פשוט לוחצים play והשיר מתנגן מאיפה שהפסיק לאחרונה.. והשירים שנמצאים על הנגן פשוט ירוצו אחד אחרי השני בלופ. אה ולא חובה שהוא יהיה נייד, כלומר עדיף חיבור לחשמל. אשמח גם להמלצה לאוזניות (בשום פנים לא inear) שיכולות להתאים.. תודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 7.4k צפיות
  18. אוקי אז ככה קניתי את הcreative 5.1 x-fi וכבר שברתי עליו את הראש שעות חיברתי אותו בכבל אופטי לרסיבר שלי כאשר הרסיבר יודע לזהות את האות שהוא מקבל (stereo,dts,dolby ). כיוונתי את הכרטיס קול ל5.1 אבל הרסיבר רושם לי stereo כאשר עשיתי בדיקת קול (בתמונה הראשונה) הרסיבר כתב שהוא מקבל DTS והפעיל את כל הרמקולים ומיד בתום הבדיקה חזר לסטריאו. כשאני מחבר את הכרטיס קול באנלוגי (אחורי, קידמי סאב וסנטר) אני שם ברסיבר על ערוץ אנלוגי שנמצא תמיד ב5.1 ואז אני שומע סראונד (עם הרבה זימזומים ברקע) וכשאני מחזיר לאופטי הוא מזהה סטריאו. השאלה שלי היא מה הבעיה לפי הבנתכם האם כשאני מחבר את הכרטיס לרסיבר באופטי הוא צריך מיד להגיד 5.1? גם כשאני סתם בDESKTOP או רק כשאני מפעיל קובץ? יש סיכוי שהערוץ האופ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by TectoR,

אני קונה את זה בטורקיה אם אני אקנה המחיר שווה? (15 יורו) שזה בערך 90 שקל נראה לי

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  20. Started by AVI96,

שלום, יש לי תקציב של 100 עד 200 ש"ח לקניות אוזניות in-ear חדשות. האוזניות צריכות להיות רגילות, בלי תופסנים ודברים כאלו, והם ישמשו בעיקר לנסיעות. על מה אתם יכולים להמליץ? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by kendy,

קניתי LCD סמסונג LA37S81B (הכוונה הייתה לקנות R81 אבל לא היה) אחרי שבוע של צפייה מרובה בטלוויזיה התאכזבתי למדי יחס ניגודיות של 1:7000 אבל זה עדיין מציק וזמן תגובה של 8MS ממש מציק (מלא מריחות בסדרות וסרטים בשידור הוט) במחשב (מחובר בDVI לHDMI ראו מעולה וגם הייתה אפשרות של 1080I) החלפתי לשארפ 37WD1E ועכשיו אין מריחות אבל יש "פאקים" אחרים: - כתוביות נראות עם קוים כשהן מופיעות ונעלמות (DEINTERLACE גרוע למדי במעבד) - מדי פעם עדיין שמים לב לעניין הניגודיות (כתוביות מופיעות בתמונה חשוך והיא נהיית יותר חשוכה ולהיפך) - הכל נראה כמו צילום על מסך כחול או כמו איכות של טלנובלות (נראה מצועצע למדי) השאלה היא האם להחליף את השארפ לR81 או לקחת דגם אחר טלוויזיה חבר המליץ לי לקחת פלאזמה במקום…

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  22. יש לי את ה- JBL Creature שנקנו לפני כחודש וחצי. עכשיו מאז שהם נקנו היו שיר או שניים עם באס חזק, שהסאבוופר התחיל להשמיע צלילי "זמזום" כאילו משהו רועד בפנים. מכייון שזה סאבוופר, חשבתי שזה לגיטימי אבל נראה לי שזה מוגזם כבר... השוותי באותו שיר ל- ATP3 של אחי באותו ווליום בערך ולא היה רחש קטן אפילו. כמובן שהזמזום הוא לא מרעידה על השולחן, גם כשהוא באוויר זה קורה. השאלה היא האם לממש אחריות או שזו בעיה ברמקולים האלה.. תודה לעוזרים, עודד ב.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by michaelsko,

שלום, אני צריך אוזניות איכותיות ככל הניתן בתקציב של עד 200 ש"ח. לא אכפת לי שיהיו מחו"ל, אבל שיהיו מחנות שעושה משלוחים לארץ (מן הסתם). צורת האוזניות לא ממש משנה (גדולות/קטנות) העיקר שיהיו איכותיות. נא לקחת בחשבון שיש לי Creative Nomad Jukebox 3 (יציאה של 98db SNR) והאוזניות ישמשו לרוב לשמיעת מוזיקה דרכו. תודה מראש. *** עידכון *** לאחר מספר בירורים וחיפושים, הגעתי ל2 אפשרויות : 1. Koss UR20 - בעלות של 210 ש"ח כולל משלוח (חנות "תוכי") 2. Sennheiser HD-202 - בעלות של 238 ש"ח ("שופסטר") 3. Sony MDR-G82LP - בעלות של 234 ש"ח ("תוכי") 4. Sony MDR-V250V - בעלות 149 ש"ח (ללא משלוח) (wawawa.co.il) כמו כן יש אפשרות להזמין דרך Mustop מ-Amazon את האוזניות הנ"ל או Koss R-10 במחיר של עד…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי אני מחפש רסיבר קולנוע ביתי שתומך בפורמטים החדשים DTS-HD ו DOLBY TRUEHD. עם כמה שיותר כניסות HDMI ויציאת PRE לחיבור מגבר סטריאו בהמשך. כאמור המחיר הוא 4000 פחות או יותר. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by imac,

יש לי fortissimo 3 ו2 רמקולים 120W קקות עכשיו שיש לי כסף (כמה זמן לכך לי לחסוך) אני רוצה לקנות 4.1 טובות יש הצעות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.