עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Nemesis,

האם יש תועלת ניכרת ברכישת ESI Juli ולחבר אותו לרסיבר אנלוגית על פני העברת המידע דיגיטלית ולתת לרסיבר להמיר?

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  2. Started by CheNit89,

שלום, יש לי מערכת 2.1 של קרייטיב (inspire 2500). יש לי אותם כבר כמה חודשים, ואני לא יודע בדיוק איפה למקם אותם על השולחן. כרגע הסאב נמצא מאחורי המסך (הטרנספורמר על הרצפה), לפני כן הוא היה על המארז. אני מעדיף שלא לשים אותו על הרצפה בגלל בעיות אבק וגם זה שאני כל פעם אבעט בוא. שני הקטנים נמצאים משני צידי המסך. צירפתי תמונה כדי להמחיש את, http://img81.imageshack.us/img81/326/img00072kr.jpg. אז איפה הכי טוב?

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  3. Started by bd,

אני רוצה לקנות תנגן הזה iAudio U2 1GB הוא שווה? ל 650 שח? או שיש משו אחר באותו מחיר פחות אפילו ששוה לקנות עם סוללה נטענת כמו שלו ?.. http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=131679

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  4. Started by SpEcToR,

כמו במחשב? או 65K?

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  5. Started by daniel_geva,

שלום לכולם, נמאס לי מאוזניות שקיבלתי עם הפלאפון. אני רוצה לשדרג. יש לי מתאם שמחבר בין הפלאפון לבין יציאות של אוזניות 3.5. אני רוצה לקבל המלצות לאוזניות איכותיות, עדיף עורפיות. אבל עוד סוגים יתקבלו בברכה. בנתיים ראיתי את האוזניות SENNHEISER PMX-60 Behind the Neck Headphones תכונות מפורטות של המוצר bass tube for rich, crisp bass Ultra-lightweight diaphragm for powerful sound Excellent overall sound qualities Lightweight and comfortable for listening on the move Frequency response: 18Hz - 21kHz Nominal impedance: 32 ohm 1.0 meter connection cable מה דעתכם על האוזניות, אם יש לכם משהו טוב יותר להציע זה יתקבל בברכה (חשוב לציין שלא יהיו מגושמות מדי, כי זה לפלאפון)

• 9 תגובות
    • 625 צפיות
  6. היי, יש ברשותי כיום רסיבר YAMAHA RX-V430: http://www.ciao.co.uk/Yamaha_RXV430__5734833 אני רוצה לשדרג ל Harman Kardon AVR130, http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=AVR130&Cat2Cat1ID=1829&Cat2ID=0&aff=Zap השאלה כאן היא אם אני אשמע הבדל משעותי?, כמו יותר באס, באס עמוק יותר ואיכות שמע טובה יותר? יש לי שאני רמקולים של ELAC מדגם LS100 שעלו לי בזמנו 2500 ש"ח, חברה לא מוכרת בארץ שמשתווה ברמה ל B&W. וסאב 12" WESTRA: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=1970# תודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by er0101,

אם אתם זוכרים רכשתי את הכ. קול הזה לא מזמן. התחילו לי מסכים כחולים מדי פעם שישנם גם אחרי פרמוט. מסך כחול שכתוב בו משהו על IRQ ומדובר על קובץ sys. (שמרתי את השם במחשב אחר ואני לא מוצא את הקובץ) שלפי חיפוש בגוגל הבנתי שזה יכול להיות בעיה עם הלוח וצריך לעדכן ביוס. מה עושים? דרייברים חדשים הבנתי שאין. אודה למי שמכיר פתרון. את הדגם של הלוח יש במפרט שלי.

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  8. שלום. יש לי איזה 200 מקסימום 300 שקל בשביל רמקולים למוסיקה. יש לכם משהו טוב להמליץ עליו? ולמה הם מתחברים? הם יכולים להתחבר למחשב? אם כן אז יש לי כרטיס קול מובנה של AC97 אז אולי יהיה עדיף לי לשלב כרטיס קול ב100 ורמקולים ב100 במקום רמקולים לבד ב200? הם יכולים להתחבר גם לדיסקמן נגיד, או לנגן MP3? ולDVD יש מצב לחבר אותם? זה דורש הגברה כלשהי? וכמו שהבנתי יש דבר כזה שנקרא "רסיבר" שהוא אמור לחלק את הסאונד בין הרמקולים - יש בו צורך? קיצור אני רוצה לשמוע מוזיקה איכותית. יש לי מחשב, DVD, נגן MP3, עוד 3 מחשבים וגם דיסקמן... מה שחסר זה רמקול טוב. תודה רבה לכל העוזרים אני פשוט לא מבין בזה כלום!!!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by bbnbbn,

יש לי תיקיה שפתאום החליטה שהיא לא רוצה להימחק זה נותן הודעת שגיאה שאי אפשר לקרוא ממנה. מה עושים? מפרמטים את הדיסק ?? (נגן MP3 האורגינל שכולם מכירים)

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by xavi,

מה אומר המושג High Definition ומה ההבדל בינו לבין כרטיס קול רגיל ? תודה

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by ashkenazone,

שלום, רציתי לדעת מה האוזניות המומלצות כאן לצרכים כלליים. כלומר, שיתאימו גם למוזיקה, סרטים ומשחקים. אני מעדיף שהאוזניות יהיו כמה שיותר אטומות, הם יהיו נייחות, רצוי FLAT. תקציב עד 150-300 שקל, ללא חריגה מעל ה300. תודה.

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  12. Started by Green,

שלום אני רוצה לקנות נגן לפחות 30גיגה רציתי לדעת איזה מהנגנים תומכים בעברית אני הכי בכיוון של קריאטיב החדש הZVM תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אני רוצה ליקנות השבוע MP3 וההחלטה קשה איזה ליבחור אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי בבקשה אם אתם יכולים. אז ככה: Sandisk Sansa E250 2GB http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=410905 iAudio U3 1GB http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=375936 מי הכי טוב? או שיש יותר טובים במחיר הזה מיתחת ל- 800 שקל ואם אתם יכולים תפרטו לי . לי חשוב נטו מוזיקה חשוב שיהיה בו אוזניות טובות ואיכות סאונד טובה!! תודה

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נגן mp3 כפי שמצויין בכותרת. ואני מעוניין מכם בהמלצות לנגנים בתחום המחיר שהצבתי. כמובן שארצה שהנגן ינגן באיכות טובה, עם אקוליזר. בעל יכולת הקלטה טובה( טייפ מנהלים), ממיקרופון פנימי וחיצוני, רדיו, אם הוא מגיע עם פונקציות של הצגת תמונה או וידאו מה טוב מאוד חשוב לי שיפעל על סוללות רגילות או שיהיה בעל יכולת לטעינה משקע החשמל, כי לא בטוח שיהיה לי מחשב במעונות. כמו כן הבנתי שהנגנים מקליטים בפורמט WMA, כמה זמן ניתן להקליט על נגן של 2G (בערך 200 דקות?) האמת שלאחר מחקר קצר אני מתלבט בין 3 נגנים: IAUDIO U3,U2 וCLIX של איריבר. אני אוהב יותר את הU3 של איאודיו, ורוב הביקורות עליו גם די טובות. על מה אתם ממליצים מבין הנגנים הללו? ועל אילו נגנים נוספים את יכו…

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  15. שלום לכם. אז ככה יש לי רסיבר של PIONEER VSX-D508 רמקולים קדמיים של JBL (לא זוכר דגם אבל רצפתיים) רמקול סנטר וזוג אחוריים של ADC. הקנייה הייתי לפני כ 4שנים. היה לי עד לפני חודשיים לוח אם של אפוקס עם כרטיס קול של ערכת השבבים של NIVIDA2. איתו הייתי מעביר לרסיבר 5.1 ערוצים. (דרך 3 כבלי RCA). לאחר שנשרף קניתי לבנתיים לוח אם של אסרוק בעל כרטיס קול של ערכת השבבים SIS. זה לא משהו. אין לי איך להפוך את הכרטיס קול שבו ל 6 ערוצים (להפוך את הליין אין והMIC ליציאות). אז יש איזה תוכנה שאני יוכל לשלוט איתה על זה? קיבלתי תוכנה פשוטה ולא עוזרת בכלום עם התקנת הדריברים. C-MEDIA. עם האפוקס הייתה תוכנה ממש נוחה וטובה. לפי מה שקראתי פה יש שינוי אדיר בין כרטיס קול מובנה לכרטיס קול נפרד. אני שומע…

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  16. אהלן. קניתי היום את הX5 מבאג . הגעתי הביתה והדבר הראשון שעשיתי זה לחבר את הנגן למטען (הכוונה היתה ל16 שעות כמו שהמליץ לי המוכר). אחרי בערך חצי דקת טעינה פתאום הנגן כותב לי שהטעינה הושלמה ואז כיבה את עצמו. זה היה נראה לי מאוד מוזר , במיוחד כאשר ביררתי עם המוכר שהמכשיר חדש לגמרי ואף אחד לא נגע בו (כלומר לא מכשיר תצוגה). איך יכול להיות שמכשיר שצריך להיות מוטען 16 שעות יטען אחרי חצי דקה בלבד. אז חיברתי אותו שוב למטען , ושוב , אחרי חצי דקה הוא שוב החליט שהוא נטען לגמרי ומכבה את עצמו. לפעמים הוא נכבה ככה סתם ואז אני צריך לשחק קצת עם החיבור ושוב הוא נטען לחצי דקה. התקשרתי למוקד תמיכה ארצי של באג ושם התומך אמר לי להדליק את המכשיר . לא הבנתי בדיוק בשביל מה , הרי תמיד אומרים שקודם…

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by BURTON,

אני צריך המלצה למערכת 5.1 שתתאים גם למוזיקה וגם לסרטים(אני יודע שאין אחת שטובה לשניהם אבל משהו ביניים יהיה טוב) החדר הוא בגודל 4X4 מטר. צריכה להיות מערכת טובה אבל לא להגזים במחיר.

• 9 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by TomB,

אני הולך להעביר שבוע די משעמם (טפו טפו טפו בלי עין הרע) באיזה בונקר בצפון ואני צריך נגן נייד. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין ה-Zen Vision:m ל-IPOD 30G. יש נגן אחר שגם מנגן וידאו שכדאי לי לשקול? ומבין השניים, מי עדיף מבחינת זמן סוללה, מהירות העתקת שירים וקלות תפעול? וגם - מישהו מכיר חנות זולה באיזור תל-אביב עם מלאי מיידי של נגנים?

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  19. Started by Jeka90,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בתקציב של עד 400 ש"ח ורצוי הרבה פחות. בהתחלה רציתי לקנות Altec Lansing ATP3 אבל הסאב וופר ענקי ואין לי איפה לשים אותו. אני רוצה רמקולים רק של CreaTive או Logitech. למי שיש תמונה של הסאב וופר של Altec Lansing ATP3 בחדר שלו שיעלה בבקשה. (אני רוצה לראות אין הוא נראה בחדר של מישהו, אולי אני סתם נבהל מהמידות). תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by easyuri,

אני מתכוון לקנות את ה IAUDIO X5 חשוב לי להיות בטוח שניתן באמת לגרור תיקיות לנגן ושלא צריך להעביר אותם דרך תוכנה או משהו. האם זה אומר שאני יכול פשוט להעביר את התיקיה "מוסיקה" ישר מהמחשב לנגן ושהתצוגה בנגן תהיה כמו במחשב?

• 9 תגובות
    • 663 צפיות
  21. תראו אנחנו צריכים לעשות לחץ על IAUDIO שיוציאו כבר עדכון שיתמוך בעברית במכשיר שלנו... אנחנו בכלל לא יוצרים עליהם לחץ לעשות אז למה שהם יעשו לנו אנחנו די קהילה קטנה תראו את הישראלים שיש להם A2 הם ביקשו 100000 פעם ועשו לחץ וזה והינה לפני כמה זמן יצא להם תמיכה בעברית אז גם אנחנו צריכים לעשות את זה..!! למה לשבת בשילוב ידים... *לבעלי הקליטה הקשה גם לי יש X5...* עריכה: אוקי זה הפורום http://www.iaudiophile.net/forums/ תראו מה שאני אומר לקראת סוף הדף... כנסו בהמוניכם

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש מחזיק מפלסטיק לאוטו שבתוכו אוכל לשים את האייאודיו X5L שלי כי אני מחבר אותו למערכת

• 9 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by pavelr,

כמו שכתוב בכותרת, אני מעוניין ברמקולים הכי איכותיים שאפשר להשיג בתקציב הזה. חשוב גם המראה החיצוני ואפשרות לתלות אותם על הקיר

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by cold fire,

Kingston Black 2GB USB 2.0 Portable Media Player w/ Free 256Mb Mini SD Model KPEX100/2GB+256 - Retail 140$ פרטים:http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855189005 יש מספר בעיות איתו אפשר לראות וידיאו אבל הוא צריך MPX format, requires transcoder software to play WMV, ASF,MPEG 1 & 2 and AVI formats לא ברור לי מה זה בדיוק. וגם בנגן הזה אבל של 2GB יש אפשרות להרחבת הזכרון אבל לא כתוב איזה כרטיס הרחבה צריך? אין לו גם הקלטה מהרדיו, הוא לא תומך בmp4 לפי מה שקראתי. מישהו יודע

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  25. Started by (iriver H10),

חשבתי על הMvix אבל הרבה אומרים שהוא ממש לא שווה....ואני לא כל כך מוצא מה לא שווה בו......כי כל תחליף אחר עולה הרבה הרבה יותר כסף. אז מה כן כדאי?

• 9 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים