אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב חברים, אני מנסה לחבר את המחשב נייד שלי dell 1537 למסך LCD תומך HDMI . אני מקבל תמונה אבל לא סאונד,הדריברים מעודכנים. מה יכולה להיות הסיבה ומה אני מפספס ? תודה רבה ויום טוב 8)
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש דיסק-מן שתומך גם ב Mp3, אני לא מתמצא כל כך במחירים... אבל אני לא מחפש משהו High end וגם לא משהו זול. תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום. היתי היום בדיזינגוף סנטר בחנות של ציוד אודיו בקומה העליונה, סמוכה לחנות של ציוד אודיו כבד לתקליטנים וסטודיו.. ראיתי שם מבחר גדול של אוזניות סנהייזר אך המוכר לא הסכים לתת לי לשמוע בהם כי לא היה עלי מזומנים.. :-\ "כשתירצה לקנות נשמיע לך משאתה רוצה.." רציתי לשאול מה אתם חושבים על החנות הזו (בעיקר על המחירים שבא) או שכדאי יותר להזמין מהאינטרנט? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות רמקולים +מגבר התקציב הוא בערך 3K יש איזה שהן חנויות באזור כפר סבא-רעננה-נתניה-הרצליה-תל אביב ששוות ניסעה כדי לבדוק בהן רמקולים?
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס אונבורד שלי למשהו נורמלי הוא יתחבר לרסיבר דנון בחיבור אופטי נועד לשמיעת מוזיקה (לפעמים גם באוזניות - K81) בנתייים שמתי עיין על הM-AUDIO REVOLUTION 5.1 או ה CHAINTECH 710 במחיר מאוד זול יחסית אפשר למתוח קצת תקציב אם נראה לכם שווה אשמח לשמוע עוד הצעות תודה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
היום, לפני כמה דקות קיבלתי את המכשיר המדהים הזה תוך 5 דקות כבר היו בו 4 אלבומים שלמים בכל מקרה, עכשיו אני לומד לשלוט עליו (אין כמעט כפתורים ) ולא מצאתי איך לכבות אותו, רק מצאתי איך לשים אותו בהמתנה, מישהו יכול להגיד לי איך מכבים את ה"שמן" הזה? תודה ד"א קיבלתי בחינם עם הפאלפון של אמא שלי אז אין צורך להגיד לי שעשיתי טעות
-
- 32 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
איך הכי כדאי לחבר מחשב (כרטיס קול) למערכת סטריאו ? שאלתי את זה כבר אבל לא ממש הבנתי... אצלי בכרטיס קול יש יציאת S/PDIF דגיטלית (REVOLUTION 7.1), האם חיבור בין היציאה הזאת לכניסה דיגיטלית ברסיבר סטריאו תתן לי נאמנות גבוהה לאות ? ולמה צריכים אותה בכלל ? ואם זה מגבר/רסביר ישנים אז לאיזה מהכניסות של המגבר בRCA תהיה התנגדות מתאימה ? אני לא ראיתי מגבר עם כניסת PC AUDIO מאחורה... אני עכשיו מתכנן לי מערכת סטריאו לחדר עם מגבר או רסיבר שיתן לי גם רדיו על הדרך ואני לא יודע אם כדאי לקנות מגבר חדש עם כניסות דיגיטליות או שמגבר ענתיקה גם יעשה את העבודה סבבה... תודה, אוהד.
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/el-col-c02453770/12018872 כבר פרסמתי שאני מחפש מסך לחדר. עכשיו עזבו אתכם גודל והכל - המוצר הזה טוב? כלומר, לא היה לי ניסיון עם החברה בכללי ואם למישהו יצא להשתמש אשמח לחוות דעת על המוצר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן טוב לריצה. לא הסנסה קליפ של סנדיסק. אני בטוח שיש נגנים טובים יותר בשוק. הייתי הולך על האייפוד אבל מעצבן אותי להעביר שירים דרך אייטונס אז אם יש נגן עם איכות דומה זה יהיה טוב. כמובן שלנגן הזה אני אקנה אוזניות איכותיות בנפרד (אלא אם כן האוזניות שבאות איתו יהיו מספיק טובות).
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי טלוויזיה 50 אינץ' טלוויזיה חכמה של Peerless עם רמקול שמופנה כלפי מטה מאחורה. לא שומעים הכי טוב אז חשבתי לקנות מקרן קול סבבה כזה שאוכל לחבר לטלוויזיה ולשמוע טוב. בהתחלה חשבתי על הדגם הזה: Samsung HWF355 אבל הוא קצת יקר ... יש המלצות אחרות למקרני קול ששומעים איתם טוב? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול creative שש ערוצים של 16 ביט ורמקולים של קריאייטיב T5900 אם אני אחליף את הכרטיס קול לכרטיס של קריאייטיב 6 ערוצים של 24 ביט אני ארגיש איזשהו הבדל באיכות של מוזיקה או רק במשחקים או מה?<?<
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם הייתי מעוניין לדעת מה אתם חושבים על מערכת הרמקולים Creative INSPIRE 7.1 7900 ? ואיזה כרטיס קול מומלץ להשתמש איתה? המשך יום נעים
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום בעבר היו לי cx300 עד שנקרע להם הכבל. הן היו אוזניות מצוינות. אח"כ קניתי את הReference 220וJBL ואני בכלל לא מרוצה מהם. אני מחפש את הנפח בשיר את הבאס הזה והJBL אולי נותן צליל נקי יותר אבל בכל שאר הדברים הcx לא רואה אותו עכשיו בכלל הפסקתי לשמוע שירים בנגן בגלל האוזניות האלה וחשבתי לקנות את הcx500. השאלה היא אם זה שדרוג רציני מ cx300 ויורגש הבדל. אגב הJBL למכירה במחיר הזוי למעוניינים הזוי שווה כסף לסיגריות יאללה ביי
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול קניתי כרטיס קול Hercules GameSurround Fortissimo III 7.1. היום חיברתי אותו והתחלתי להשתמש בו... לפני שאני בוכה עליו יש לי דבר אחד טוב להגיד עליו... האיכות קול שלו מצויינת... אבל... (תקראו את ההמשך) גיליתי שאין לו כיווני באסים וטרבל כמו שלקריאטיב לייב יש... זה דיי מבאס אבל מה שיותר גרוע זה שלכרטיס אין כמעט בכלל באסים!!! הפעלתי את האקוולייזר וזה עזר קצת אבל זה עדיין נשמע דיי גרוע ביחס ללייב... זה דיי מוזר כי בכל מקום שראיתי ושאלתי כמו בחנות ובבנצ'מרקים שראיתי אז הכרטיס הזה אמור להיות הרבה יותר איכותי מהלייב והוא אמור להיות בערך כמו הAudigy. אני משתגע כי משחקים הם חסרי באסים לגמרי...!!!! אני חייב באסים!! שיחקתי בהיילו וגם באנריל 2003 ובשתיהם המשחק היה חסר באסים, הפיצוצ…
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
למה שאני מחבר את הנייד לLCD אני רואה ב60HZ? (הLCD והכבל HDMI שלי תומכים ב120HZ) אולי בגלל שכל המחשבים הניידים תומכים רק ב60HZ ?
-
- 18 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
שלום לכולם עקב הגעתה הקרובה של בתי הראשונה לעולם. העברתי את המחשב לסלון כדי לפנות חדר עבורה. את המחשב חיברתי אל ה - lcd ואני מעוניין לחבר למגבר כדי שאוכל להינות מסאונד 5.1 ערוצים ברשותי לוח אם asus p5ql-em ללא יציאה אופטית או קואקסיאלית יצאות הסאונד הקיימות מפורטות בתמונה מה אני צריך לחבר כדי להנות מסאונד בחמישה ערוצים תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם אפקס 4PLA +מעבד פרסקוט 3 גיגה +512 זיכרון +H.D 80 גיגה + כרטיס מסך 5200 רציתי לדעת האם כדאי לבנות מערכת HTPC ואיזה מארז כדאי לקנות לא יקר
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
כאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה בחיבור DVI או VGA, ואני מנגן במחשב סרט ברזולוציות גבוהות (720p לדוגמא), האם המידע יעבור בצורה חלקה וטובה לטלויזיה שיכולה לנצל את הרזולוציה הזו.. לדוגמא טלויזית HD READY / HD FULL, או שאני צריך להשתמש בכבל HDMI כדי להגיע ל100% ניצול הקובץ מן המחשב לטלויזיה. ואם לא אשתמש בכבל HDMI אז איך תפגע האיכות והאם אוכל לקבל איכות תמונה טובה בטלויזיה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום יש לי עכשיו רמקולים ישנים(משהו כמו 6-7 שנים) 2.1 של creative ואני מעוניין להחליף לחדשים. עכשיו השימושים שלי הוא בעיקר משחקים וסרטים. הרמקולים מיועדים להתחבר לטלוויזיה ולמחשב. עכשיו אני מתלבט בין מערכת 5.1 למערכת 2.0 איזה מערכת עדיפה לי לשימוש כמו שלי. על מערכת 2.0 חשבתי על הMicrolab SOLO 3C 2.0. ומערכת 5.1 אני לא ממש מכיר אז ישמח להמלצות. ישמח להמלצות בנושא תודה מראש עריכה: תקציב סביבות ה500 שקל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן. אני מרכיב לעצמי מערכת 5.1 - מהרבה טלאים בעיקר. רמקולים אחרויים הם זוג 2.0 מוגברים, הקדמים גם 2.0 מוגברים, הסנטר יהיה רמקול אחד מתוך 2.0 פשוטים יחסית אבל איכותים של הרמן קרדון. הסאב וופר הוא בעצם מערכת 2.1 שהתקלקלו לה היציאות של הסטאלטים. היא בעצם מתחברת במיניפלאג (שמעביר סטארו) וחותכת את התדרים הנמוכים לעבר הסאב. שאני מחבר אותה לערוץ שמעביר סאב+סנטר - הסאב מנגן גם את התפקיד שלו, אבל גם את התפקיד של הסנטר. יש מין מפצל כזה שנכנס למיניפלאג של סטארו, וחותך את הסטארו לשני ערוצים? וככה בעצם אני יכול לחתוך את הערוץ של הסנטר ולקבל רק את הערוץ מונו של הסאב? (אני לא יכול לחתוך את הערוץ הזה מהתוכנה, לא ניתן.)
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שיניתי את ברירת המחדל שלי לHDMI ועדין הקול לא עוסד מה עושים???איזה עוד אופציות יש לי??
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אני רוצה קובץ MP3 שעובד ב 5.1 או 6.1 ערוצים שאצרוב על דיסק ואנגן אותו על מערכת מבוססת 6.1 כי אני רוצה לבדוק כי באמת ההתקנה בוצעה בהצלחה והיא מזהה את ה 6 ערוצצים כל אחד בנפרד תודהה רבה ? דרך אגב : זה המקום המתאים להודעה הזו ?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-