עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום! אני רוצה לרכוש כבל RCA-RCA ברמת איכות טובה... בטווח של 50-80ש"ח. איזו חברת אתם ממליצים לרכוש? אם יש מקום מומלץ (וזול) באיזור ת"א,ר"ג,אור יהודה...אשמח לשמוע! תודה רבה! [attachment deleted by admin]

2. ערב טוב, אני מחפש רמקולים איכותיים לסלון שיתחברו לטלויזיה (LCD). התקציב הינו עד ל1000 שקלים, אם כי הוא גמיש ואהיה מוכן לחרוג במידה ויהיה משהו ששווה את זה. אני לא מעוניין ברמקולים של 5.1 אלא 2.0 (מקסימום 2.1. כעיקרון כל פיתרון שלא דורש להעביר חוטים בסלון). אני מעוניין ברמקולים איכותיים עם יחס מחיר/איכות סאונד טוב ועם עוצמה מספקת. נכון לעכשיו חשבתי אולי על הסולו 7/6 של מיקרולב אך הבנתי שהם מעט לוקים בבסים (וזה משהו שדי חשוב לי) ומתאימים יותר לחדרים (הסלון די גדול). אודה לעזרתכם.

• 12 תגובות
    • 4k צפיות
  3. Started by com,

אני צריך סט במחיר נמוך למחשב. ראיתי את הB73 של מיקרולב, רמקולים 2.0 חמודים, עשוים מעץ, שאני אוהב - מעדיף על סטאלטים וסאב. גם ההספק שלהם סביר בסה"כ. משהו מכיר? משהו שמע? בסה"כ המחיר מעולה.. (200 שקלים) אם למשהו יש תובנות על הסט הזה, אשמחו לשמוע - כי אני מזמין אותו היום עוד לפני הצהריים... האם יש משהו עדיף בהרבה בטווח המחירים הקרוב ? http://www.microlab.com/?r=Stereosystemen&st=full&id=210

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by XCG120,

ברצוני לרכוש אוזניות איכותיות לMP3 רציתי לשאול איך אני מזהה אוזניות איכותיות ?מה צריך לבדוק? ואיזה חברה הכי מומלצת? ובנוסף מה דעתכם על הדגמים הללו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_3529&products_id=31714 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_2636_3212&products_id=31507

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by wow,

יש לי את הסדרה הישנה והטובה של לוג'יטק, Z640 סט של 4 רמקולים עם סאב, מכרו את הדגם לפני כמה שנים טובות. לי למחשב מחוברים רק 2 רמקולים כי אין לי צורך ב-4 כשאני לא שמע ברמקולים כלום והם דולקים הם משמיעים מין פצפצים כאלו מעצבנים אז אני חייב לכבות אותם כי הרעש ממש מרגיז. מכיוון שמחוברים אצלי רק 2 ועדיין יש לי ארוזים וחדשים את ה-2 הנותרים חיברתי אותם ולהפתעתי הרעש לא פסק ככה שבניגוד למה שחשבתי זו לא הבעיה של הרמקולים. ניסיתי לשחק עם המגעים שלהם גם מהרמקולים וגם מהצד של הסאב אבל זה לא עזר. למישהו אולי יש רעיון ממה הרעש נובע ? אולי הלך הסאב ? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. האם השדה האלקטרומגנטי שיוצר הסאב עלול לגרום נזק לטלויזיית LCD ו\או לממיר של כבלים שנמצאים סמוך אליו? אם כן,מה המרחק המומלץ שיש לשמור בינו לבינם? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי במחשב חיבור מאחור יציאה לרמקולים רוב הזמן אני יושב עם אוזניות אבל יש לי גם רמקולים שלפעמים אני מחבר האם יש איזו שיטה / מכשיר / סוייטץ שאפשר לחבר שאני לא אצטרך לצלולל כל פעם לעומק המחשב כדי להחליף חוטים ובלחיצת כפתור פשוט להחליף את מקור השידור ?

• 3 תגובות
    • 6.4k צפיות
  8. שלום אני מנסה לקנות LCD 32 בחנות אחת ממליצים על SONY 302 בשנייה Toshiba AV700 בשלישית Toshiba LV703 ברביעית Toshiba AV703 בחמישית Toshiba LV733 ורוב האנשים שקנו טלוויזיה של ה HAIR אומרים שזו ההחלטה הכי טובה שלהם לי אישית יש בבית LG 23UR ובחנות ממליצים על LG LD460 אז יש פה 7 דגמים והמלצה מהחברים ללכת על HAIR כולן באותו מחיר 2200 +- הלכתי לחנויות בכל חנות תמיד זו שהמוכר ממליץ עליה נראית הכי טוב כי היא עומדת ומכוילת ככה שהיא תימכר אז מה אתם אומרים מה שווה לקנות? הדבר שהכי חשוב לי בטלוויזיה שהיא תציג סרטים וסדרות בצורה הטובה ביותר גם בערוצים בחדות גבוהה וגם בערוצים הרגילים שלא כמו במסכים שיצא לי לראות שיודעים לשדר טוב רק בחדות גבוהה ואי אפשר לראות בהם חדש…

9. מחפש שלט שידע לטפל בכל אלו: -מחשב (Media player Classic + כניסה למצב המתנה /שינה) -רסיבר (ווליום, מעבר בין ערוצי הרסיבר, כיבוי והדלקה) -טלויזיה (ווליום, מעבר בין ערוצים AV HDMI וכו', כיבוי והדלקה) -ממיר (לא חובה) תקציב כרגע לא מוגבל, היות ואין לי מושג כמה באילו מחירים מתחילים השלטים האלו, אשמח לשמוע כיוון מבחינת מחיר. ההארמוני של לוג'יטק יודע לטפל במחשב? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by saar74,

הי כמו בכותרת, מישהו מכיר את הרמקולים הנ"ל? יש לי את הדגם A200 ולמען האמת אני לא ממש אוהב אותו. ראיתי כמה חוו"ד שטוענות שזה דגם מוצלח בניגוד ל 200. מי הם המומלצים במחירים של 400 ש"ח +- ? תודה, סער.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by WhiteLen,

יש לי מחשב ללא כרטיס גראפי כלומר רק עם יציאות HDMI DVI וחיבור מסך רגיל על לוח האם. אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה ישנה בעלת חיבורים של SCART יש לי מתאם SCART <->RCA אבל אני לא חושב שאפשר לחבר HDMI ל RCA מה דעתך יש פיתרון או שאני צריך יציאה של S.video?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אהלן חברה לא מצאתי תת פורום יותר מתאים לשאלה שלי מזה אז ככה קניתי חיברתי את המחשב שלי דרך הכרטיס מסך למסך המחשב וגם לטלוויזיה שניהם דרך DVI בכרטיס אך בטלוויזיה תיאמתי את זה לVGA אני רוצה לראות את אותה תצוגה בשניהם ומשום מה המסך של המחשב עובד פיקס ובטלוויזיה אני רואה רק את טפט שולחן העבודה בלי סמלים (המחשב שלי וכו....) ושום דבר לא זז שאני עושה פעולות במחשב יש לי geforce 450gts windows 7 טלווזייה :LCD TOSHIBA מסך מחשב :LCD LED LG ניסיתי לשחק בהגדרות של nivdia ולא מצאתי כלום מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  13. Started by tm1988,

היי ניסיתי לסייר פה בפורום אבל אני עדיין לא מוצא את מה שאני מחפש קצת רקע.. אני עומד לפני טיול של כמעט שנה במזרח ואני ממש רוצה אוזניות טובות לנגן שלי, נגן מסוג ארקוס 5 אנדוראיד... כרגע יש לי סנהייזר IE7 אבל אני לא כל כך מרוצה מהעוצמה... כמה שאלות יש לי: 1) אוזניות דיג'יי שווה בכלל לשמוע איתן עם נגן בלי מגבר? 2) נניח שכן, אני מחפש אוזניות דיג'יי, סגורות מן הסתם, אך שיהיו גם מתקפלות כי בכל זאת אני בטיול ולא בבית תודה מראש לעוזרים ושבוע טוב

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. היי לכולם. אני מחפש משהו בסיסי מאוד עם סאונד סביר פלוס לחדר מאוד (!) קטן. משהו כמו זוג רמקולים או 2.1 יספיק בהחלט. לא זקוק לעוצמות גבוהות ומשתמש בעיקר למשחקים וקצת מוזי'קה. התקציב הוא 200 - 400 ש"ח עם חריגה קטנה. להמלצתכם אודה. תומר. EDIT : אההה, ועדיפות למערכת כמה שיותר קטנה (הזכרתי כבר שהחדר מאוד קטן ? )

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by levelone,

שלום. רציתי לדעת מה תיהיה דרך טובה יותר לחבר את המחשב למגבר בשביל להוציא צליל איכותי: שימוש בNuforce u Dac שיתחבר למחשב דרך כבל USB ולמגבר דרך כבל RCA או שימוש בכרטיס בקול Xonar D1, שיתחבר למחשב דרך חיבור PCI ולמגבר דרך כבל אנלוגי 3.5 מ"מ לRCA? תודה, levelone.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום הנכון. ברצוני להעביר קלטות למחשב (דרך וידיאו) אני יודע שדיברו על זה הרבה, אבל רוב הדיונים ישנים . אני צריך כרטיס שיכול לקבל כניסת rca (למשל) אין צורך בטיונר טלויזיה! רק העברה וקידוד למחשב. מחפש כרטיס שלא יוריד באיכות (כמובן שאיכות הקלטות לא משהו) יכול לבוא בחיבור USB או PCI או PCIE מחיר בסביבות ה300 (אפשר פלוס) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  17. כותרת^ ואם אפשר קצת פירוט על המכשיר, חוות דעת וכו' שבת שלום ותודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by My_T,

שלום לכולם, נדפקה לי היציאת HDMI של ה-PS3 כשפגע ברק ליד הבית בסערה שהיתה והקפיץ את החשמל... ממה שקראתי, זו בעיה נפוצה, והקומפוננט ממשיך לפעול למרות זאת (המכשיר עצמו פועל, חיברתי בבננות לטלוויזיה ישנה ויש תמונה). הבעיה היא שבמסך הנוכחי שלי יש רק כניסת HDMI, ולפי מה שהבנתי בגלל שקומפוננט אנלוגי וHDMI דיגיטלי אני אצטרך ממיר ביניהם שיעלה יותר מכבל רגיל. אז כמה שאלות: א. יהיו הבדלים באיכות? רוב המשחקים רצים על 720P, אז זו הרזולוציה שבה אני אשתמש. ב. ממה נובעים פערי המחירים של הממירים? ג. יש פיתרון אחר? ד. איפה אפשר לקנות ממיר טוב בארץ במחיר סביר? או שאולי כדאי להזמין בחו"ל ולחכות למשלוח שיגיע? תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם אמא שלי שומעת מוזיקה ומדברת בסקייפ מאוזניות ב-20 שקל שלא יושבות עליה בנוח ומפיקות סאונד על הפנים, אז חשבתי לתת לה במתנה משהו סביר שלא יפול ממנה כל פעם שהיא תסובב את הראש. חשבתי על ה-PC150 של סיינהייזר, אבל מכיוון שיש לי בבית HD205 שגרועות בנוחות ולוחצות נורא על הגולגולת, אני נרתע מאוזניות בעיצוב כזה שיושבות על אוזן ומעדיף את הגדולות שיותר שמקיפות את כל האוזן. האם יש במסגרת המחיר משהו סביר שמקיף את האוזן ושכולל גם מיקרופון? או שה-PC150 יהיו נוחות? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ido-nava,

כרטיס הקול המשמש אותי עכשיו הוא Creative Xtreme Audio (לא pci-ex) ללא יציאה דיגיטלית (24bit/96kbps) הרמקולים שברשותי הם Logitch Z-5500 5.1 שקניתי מלפני כ 3-4 שנים. רוב השימושים שלי הם 1. סרטים (כל הסרטים הם 1080pבפורמט .mkv בעלי קידוד של DTS). מוזיקה (בעיקר Mp3 320kbps). הייתי רוצה לקבל איכות שמע הרבה הרבה יותר טובה ממה שאני מקבל עכשיו, בעיקר בסרטים... אני מאמין שהרמקולים הם לא צוואר הבקבוק פה אלא הכ.קול שברשותי.. חשבתי על ה Asus Konar למיניהם אך אני ממש לא יודע לאיזה כיוון לבחור מפני כל הפורמטים החדשים שהגיעו (DTS-HD, TRUEHD וכו'....) ואי תמיכת המערכת שלי בפורמטים אלה... התקציב שלי לכ.קול חדש הוא 1000 ש"ח עוד שאלה על הדרך, לפי מייטב ידיעתי, קיימים שני סוגי פיענוח: אנלוגי…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by anox,

היי, החלטתי לשדרג את המסך (והישן נעלב ושבק לגמרי ). אני מחפש מסך "46 שעיקר השימוש בו יהיה מחשב וצפייה בתכני FHD. התקציב שלי הוא באזור ה9K (למרות שכמובן שרצוי פחות). חשבתי על הPHILIPS 7605, אך לא ראיתי ביקורות מתלהבות ככ. מישהו מכיר? בעל מסך כזה שיכול להמליץ? כמו-כן אשמח המלצות כלליות לגבי מסך שתואם את הדרישות שציינתי. אני ממש בבלבלות ואני די לחוץ על זה-אין לי מחשב כבר זמן מה וזה ממש ממש נוראי תודה ואחלה שבת

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. היי חבר'ה, לאחרונה קניתי מחשב חדש עם מ"ה win7 64bit ובינתיים התקנתי רק את המקודדים של divx מאתר הרישמי. ניסיתי להפעיל סרט HD בפורמט mkv שהורדתי - הוידאו עובד טוב, אך אין סאונד (ניסיתי להפעיל אותו במחשב אחר ויש סאונד אז הקובץ תקין). לדעתי זו בעיית מקודדים.. יש לכם איזושהי המלצה לחבילת מקודדים טובה?

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by BeBest,

שלום, אני לקראת מעבר דירה והחלטתי לפנק את עצמי בטלוויזיה חדשה. עיקר הצפייה הוא בתכני 720P (סדרות מחו"ל..), וסרטי 720/1080P כמה דגמים שמצאתי: Samsung LA32C530 LG 32LH20R Samsung 37LD460 LG 37LH70YR איזה מהם עדיף? אולי עדיף משהו אחר? נ.ב לפי מה שאני יודע אין הבדל משמעותי בין 720P ל1080P במסכי 32" ואם אני לוקח FHD צריך טלוויזיה שתוכל למתוח את ה720P (הסדרות) ל1080P ושעדיין יראה כמו שצריך. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. יש לי מחשב שמחובר למגבר של TECHNICS ורמקולים מאיזה מערכת סטריאו. הבעיה היא כזאת בסרטים בעלי קודק AC3 כל הסאונד כולל הקולות ואפקטים הם חלשים מאוד ואני צריך להגביר את מערכת עד לחצי כמעט עך מנת לשמוע ולו בצורה סבירה. במצב רגיל כלומר משחקים ומוזיקה רבע מיכולת ההגברה מספיקה כדי לעשות מהחדר שלי מועדון, או שקה קרב. איך אני מיישר קו עם כל שאר המצבים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by supercars,

ערב טוב, אני זקוק לכרטיס קול עם יציאה אופטית. תקציב: עד 200 ש"ח. כל מה שאני צריך זה שיהיה לו יציאה אופטית. לא אכפת לי אם חיצוני או פנימי. לוח האם שלי Intel Eva Cove DG35EC 1333Mhz איך זה לדוגמה: Audigy Value 7.1 של Creative? הוא די זול ויש לו יציאה אופטית. האם הוא מתאים ללוח אם שלי? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים