אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לכולם הרמקולים שלי שווקים חיים, התעורר הצורך בחדרשים. אני צריך מערכת 5.1 סבירה, שתענה על הדרישות הבאות: -סאונד סביר -חוטים ארוכים לסאטלייטים -מגבר standalone ושלט רחוק עם כל השאר אפשר לשחק. אשמח לקבל המלצות, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצות לאוזניות עד 200 שח אם שווה לחרוג קצת אז אין בעיה בנתיים שמתי עין על הCX500. ומשום מה הSESNA CLIPּ החליט שהוא לא רוצה להידלק יותר אז אני צריך גם MP בין 100 לגג 250 שח. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשנה קניתי את המערכת G51 של Logitech וראיתי את המבצע שיש על ה Z5500 ב 1300 והוא ממש מפתה אותי בגלל שממש רציתי לקנות אותו אז אבל הוא עלה כפול (2400), האם מישהו יודע אם ההבדל הוא כזה משמעותי ששווה לי לעשות את השדרוג הזה ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום, לפני כשבוע-שבועיים קניתי מחשב נייד של דל ( Inspiron Mini 1012 ).. הבעיה היא לא עם המחשב אלא אם NEXTOP...עבר די הרבה זמן מאז שקניתי את המחשב ואפילו לא קיבלתי שיחת טלפון אחת מהם לגבי המחשב. וגם כשאני מנסה להתקשר אליהם תמיד עונה לי נציגה של "שירות ההודעות" (שהיא לא קשורה לחברה) ואומרת לי להשאיר פרטים...ומה שמצחיק זה שהם לא חוזרים אלי. אז למישהו יש מושג מה הולך איתם? הם פשטו רגל או משהו כזה? אני אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על זה
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לנו מין פסנתר חשמלי כזה בבית והעוצמה שלו די מספקת כדאי לי להוציא את הרמקולים שלו ולעשות מוד כדי שבם יהיו רמקולי PC?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלט אוניברסלי יכול לשלוט גם על הווליום של נגן עם 3 דיסקים כזה: אותו חברה רק עיצוב שונה. אני שואל כי נהרס לו הגלגלת של הווליום. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
רציתי לברר איתכם משהו הציעו לי מגבר בן שנה לאוטו מדגם JBL CS-60.4 http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=CS-604&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398&aff=Zap〈=he וסאב JBL בתיבה נראה לי 12-8 אינצ' גם בן שנה בסביבות 1000 ש"ח זה שווה את זה למחיר משומש? והאם הוא לא יהרס כי הוא ישב בארון איזה חצי שנה? אני הולך לחבר את זה לקומפוננט מקדימה של JBL 6.5 או של חברה טובה אחרת עד 700 שקל ואם יש לכם המלצות לקומפוננט אני אשמח שתגידו לי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. אני צריך כרטיס טלויזיה עד 200 שקלים כדי לצפות ביס. ראיתי כרטיסי לכידה עם שני כניסות וידאו בלבד - קומפוזיט וסופר וידאו. אני מניח שהכרטיסים האלו איכותיים יותר מהכרטיסים העמוסים בפיצרים, אנטנה, רדיו FM, שלט רחוק, כל אלו מיותרים לי. השאלה היא - האם יש משמעות עם האודיו של הממיר יס (או כל מקור וידאו אחר) נכנס דרך הלין אין של הכרטיס לכידה, או שנכנס דרך הלין אין של הכרטיס קול? האם כל פעם שארצה להקליט/לצפות אני אצטרך להגדיר שיקבל את האודיו מכרטיס הקול או שחוץ מהגדרה אחת אין שום הבדל? ובאופן כללי, אשמח להמלצות על כרטיס טלויזיה (עקרונית זקוק רק ללכידה - לא לטיוינר, או רדיו, או שלט) אחרי שגיליתי שCOMPRO C500 לא זמין כרגע אצל היבואן (באופן כללי שמתי עין על http://www.pandas.co.…
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מערכת 5.1 בתקציב של 1000 שקל גג 1200 שקל מעדיף שלא לעבור את הרף הזה אבל אם יש משהו ממש טוב אפשר להגיע ל1300. השימושים שלי הם לסרטים כי המערכת הולכת להתחבר למחשב HTPC שמחובר לטלויזיה. חשבתי ע להMICROLAB X15 אבל אחרי שלא מצאתי עליהם ביקורות אנ יקצת חושש לקנות אותם השמח לשמוע ביקרות עליהם או על רמקולים אחרים. תודה רבה ושבוע טוב שקד
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות אוזניות להקלטות ביתיות \ שמיעת מוזיקה... שמעתי על דגם שיש ברשת באג של חברת AKG. אני מאד לא מנוסה בעיניין האוזניות כך שהדעה שלכם תהיה ההחלטה שלי. תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנחנו מחפשים לקנות טלוויזיה חדשה לסלון, אני לא ממש בקיע בנושא ולכן אני שואל כאן, מה שהכי חשוב לי זה קישוריות, שתיהיה הכי מתקדמת.. איכות תמונה טובה, 1080פ. לא ממש חשוב התלת מימד כי אני לא ממש מתלהב מזה כל עוד זה עם משקפיים. אם למישהו יש המלצה אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=4279 נראה ממש זול. המטרה שלי היא לראות ערוץ 1,2,10 במחשב. כתוב שזה תומך HD. מישהו יודע משהו על זה? איך זה כזה זול? זה באמת עובד? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רק אני או שהמחירים מאוד נמוכים? http://www.ninja-polo.com/index.php/ear-phones-main/sennheiser-ear-phones.html בקצרה, מה הכי עדיף?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הטלוויזיה מיועדת להיות תלויה על הקיר מול השולחן אוכל מיועדת בעיקר לצפיה בחדשות ולא ב-HD המרחק מהצופה הוא מטר וחצי כך שנראה לי ש-32 אינץ' יספיק כמו כן, בגלל שאין צורך ב-HD אני גם חושב שפלזמה עדיף אשמח לשמוע המלצות תודה
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה לסלון. בעקרון המטרה היא לצפייה בשידורים רגילים, סרטי HD וחיבור המחשב לטלוויזיה (משחקים, סרטים). המרחק הוא 2.5 מטר בערך. התקציב 3000 ש"ח. עכשיו ההתלבטות היא כזאת, האם לקנות LCD 37 אינץ' (יש כמה אופציות) FULL HD, או ללכת על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773459
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עזרה בבחירת מסך תלת מימיד בגודל 46 עד 13 אלף שקל אני חשבתי על סמצסונג C750 מחיר :9500 שקל או את סמסונג C8000 עולה 13 אלף שקל האם שווה להשקיע עוד 3500 אלף שקל?
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
בעקבות המבצע שיש עכשיו בבאג של ה-1+1 אני החלטתי לקנות אוזניות. ההתלבטות שלי היא בין 3 הדגמים של /AKG 518/450/430 השימושים שלי לאוזניות זה בעיקר מוזיקה דרך מחשב נייד/ מכשיר ארקוס... מה שחשוב לי זה עוצמה גבוהה, באסים סבירים ובידוד כלפי חוץ, כלומר, מי שלידי לא ישמע את המוזיקה... מה היתרונות/חסרונות של כל אחד לעומת השני? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות סגורות (אפשרי גם פתוחות) בתקציב של עד 200 ש"ח.. הדרישות שלי הן לא גבוהות, האוזניות עתידות להתחבר לנגן SANSA ולהשמיע בעיקר שלמה ארצי, פשוט לא נוח לי לשמוע עם INEAR.. על האוזניות להיות חזקות.. אני הולך לישון עם מוזיקה ובנוסף הן עתידות להטלטל הרבה (צבא..) דרישה נוספת היא שהאוזנייה עצמה/הרמקול העגול (אין לי מושג איך קוראים לזה) תהיה כמה שיותר קטנה, כמה שפחות בומבסטית (מבחינת קוטר עובי וכו'..) מה דעתכם על אוזניות philips SBCHP400? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי נתקלתי בסוגייה שמעניינת אותי - יש סרטי HD ששוקלים למעלה מ-30 ג'יגה, שהם כמובן באיכות 1080p ומגיעים עם מספר שפות וכתוביות, לעומת זאת יש סרטים באורך דומה ובאיכות 1080p גם כן ששוקלים פחות מ-15 ג'יגה, אני שואל - למה ההבדל העצום ? ברור לי שה-Bit rate הרבה יותר גבוה, השאלה אם זה משפיע באופן דרסטי על האיכות ? (כמובן עם הציוד המתאים, מה שאין לי, אחרת הייתי בודק בעצמי ) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מערכת HTZ 180 שמאחורה יש לי חיבור RCA (אדום ולבן) שהוא מקבל קלט - כלומר אני מחבר את יציאת השמע מהמחשב למערכת ב RCA ושומע במערכת את המוזיקה שיוצאת מהמחשב. זה עם חיבור RCA ל 3.5 אותו דבר אני יכול לחבר את הטלויזיה למערכת RCA ל RCA וככה לשמוע את מה האודיו שיוצא מהטלויזיה במערכת. העניין הוא שאני רוצה לחבר גם את המחשב וגם את הטלויזה בו זמנית למערכת כדי לשמוע את שניהם, הבעיה שיש לי כניסה של RCA (של קלט המערכת) אחת בלבד. האם ישנו מפצל כך שבמערכת כביכול יהיו שתי כניסות של קלט לשמע.??? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך דק ויש הרבה הרבה ולא יודעת לאיזה כיון ללכת : מסך מחשב או מסך טלויזיה או משולב. אני מעוניינת במסך דק שיראה את הערוצים הישראלים(1,2,33) ולצפות בסרטים או סדרות מהמחשב(כמו ערוצים באתר וואלה. או מאקו) ולצפות בצפייה ישירה מהמחשב. בדקתי את המרחק בסלון הוא:3.20 מטרים. אשמח לשמוע רעיונות.מה מתאים לי.??? תודה זהבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מחפש אוזניות איכותיות למחשב לשימושי מוזיקה, משחקים, סדרות ... התקציב שלי הוא בערך 200-250 ש"ח, יש מקום להתגמשות אני לא צריך מיקרופון מובנה, יש לי במצלמה. אין עדיפות לחברה ספציפית, רק שיהיו איכותיות. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מתישהוא סט של שני רמקולים ומגבר סטארו טוב (1500 שקל יושקעו להערכתי) ברשותי לו גיגהבייט GA-880GM-UD2H עם כרטיס קול מובנה - Realtek ALC892 codec - High Definition Audio האם הכרטיס מוציא סאונד נקי וטוב? אין לי שום צרכים אחרים מהכרטיס חוץ מזה.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-