אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז ככה, כרגע יש לי מערכת Creative 7900 וכרטיס קול audigy 2 value.. + מגבר ישן 2.1 של פיוניר ו2 רמקולים של פיוניר מטורפים לגמרי [הבניין רועד] עכשיו הכל מחובר לי בקומבינה שעשיתי עם מפצלים ושטויות... בקיצור יש לי כמה שאלות. מהקריאטיב אני לא ממש מסופק.. לא מספיק עוצמתיים.. ואני רוצה להחליף אותם בלוג'יטק Z-5500.. ולהחליף ת'כרטיס קול ב AUDIOTRAK Prodigy 7.1/ 1- החלפת הכרטיס קול ממש נחוצה? אני ירגיש הבדל? 2- אני יוכל לחבר את הלוג'יטק לכרטיס קול.. + תמגבר עם 2 הרמקולים של הפיוניר ללא שום קומבינה.. יעני שהם יהיו הרמקולים LEFT ו RIGHT? תודה רבה. אם יש לכם עיסקה יותר טובה תשתפו אותי בשמחה.. אגב אם זה חשוב..אני משתמש במערכת רק לשמיעת מוזיקה והרבה., בעיקר מטאל.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחדשתי עכשיו ב-GRADO SR60.. אחלה אוזניות יחסית לתקציב D: ! תודה לאנאטולי יוסי ועוד כמה על ההמלצות, קניתי אותה בסינמה פארדיסו וגם שמעתי שמה ככה שהיה נחמד. השאלה שלי היא האם מוכרים קייסים לאוזניות בארץ? לא נוח לדחוף את האוזניות האלו ככה סתם לתיק, כמובן שהקייסים תלוים בגודל של האוזניות, ככה שחשבתי אולי למישהו יש פתרון? תודה D:
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים צנועים לא משהו רציני... אנא המליצו לי לדגמים שמגיעים עד 50 ש"ח.... אני חושב שזה תקציב שיספיק לי בשביל זוג רמקולים לא רצינים לא צריך סאב וכד'... תודה
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות רמקולים +מגבר התקציב הוא בערך 3K יש איזה שהן חנויות באזור כפר סבא-רעננה-נתניה-הרצליה-תל אביב ששוות ניסעה כדי לבדוק בהן רמקולים?
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני צריך חומר על מסכי פלזמה להכנת עבודה בנושא. כמה שיותר מעמיק יותר טוב למישהו יש מקורות ברשת או אחרים?
-
- 9 תגובות
- 563 צפיות
-
-
רמקולים ממש זולים שעדיין יהיו באיכות בסדר... אני לא צריך סאב וופר, לא צריך משהו איכותי - אני מאוד רחוק מאודיופיליה. באמת הכי זול שעוד אפשר להגיד שהוא טוב
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/entry/1234000680057883/ מתחרה ב IPOD NANO ?
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
מצטער על הבורות אבל אני חייב לשאול מה קורה בעצם בזמן ההגנה ואחרי ה25 דקות
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי קניתי נגן שתומך בעברית אבל מציג אותה בצורה הפוכה (יד=די) רציתי לשאול אם יש תוכנה אשר הופכת אוטומטית את שם הקובץ. מצאתי דרך החיפוש פה תוכנה שמישהו פה בנה (i captool נדמה לי) אבל אי אפשר להוריד אותה. אז אם למישהו יש לינק לתוכנה הזאת או שמכיר תוכנה אחרת תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קנו לי נגן DeeJay בגודל ג'יגה כשאני מנסה להעתיק אליו דברים הוא מאפשר לי להעתיק אליו רק בסביבות ה700 מגה ואחרי זה רושם לי "Please remove the write protection" השאלה שלי היא האם זה נורמלי? כלומר האם המכשיר שומר לעצמו מקום מסויים בשביל תוכנות\דברים אחרים כמו הקלטות של קול מראש? ואם כן אז האם לפרמט את הנגן כדי לתת לי את כל המקום יהיה חכם? עדכון: לא בטוח לגבי המקום, אבל הנגן מאפשר לי להעתיק אליו 138 קבצים בדיוק ההודעה מופיעה כשמנסים להעתיק את הקובץ ה139 מישהו נתקל פעם בתופעה כזו?
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לכם במקרה איזה פרום שאפשר לדבר שם על טלויזיות כי אני רוצה לקנות איזה טלויזיה:[
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לכם מושג למה INSPIRE 2.1 T2900 Creative עולה יותר מINSPIRE T3000 Creative ? http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&orderby=price&DB26647=26964&pageInfo=3 http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&orderby=price&DB26647=26964&pageInfo=4 אהה...ויש לכם המלצה יותר טובה מהשניים...אז בבקשה ;D
-
- 9 תגובות
- 605 צפיות
-
-
בתקציב של עד 1700 ש"ח איזה נגן (בנפח של 20 ג'יגה) הכי מומלץ כיום לפי דעתכם כשהנטייה היא ל IRIVER H320 תודה ואצ'ה עליכם.
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
hay guys למזלי היתה לי אפשרות לבדוק באופן אישי 2 נגנים שאנשים מתלהבים מהם ,אולם התאכזבתי משניהם (בהתחשב במחיר המופקע שבו הם נימכרים בארץ) iriver 340 איטי בטרוף , הנשמה יוצאת עד שהוא מגיב חיסרון קריטי נוסף -רק 14 שעות עבודה (נכון שנתוני היצרן מדברים על 16 שעות אולם המציאות שונה . בנוסף ה-otg (חיבור ה-usb להתקנים חיצוניים ,כמו מצלמות ) הוא רק במהירות 1.1 שזה אומר שלוקח חצי שעה להעביר 1giga של כרטיס sd x5l otg בעייתי עם הרבה מצלמות בשוק (בעיקר עם canon) אם רוצים לחבר מיקרופון חיצוני חייבים לחבר מתאם מיוחד שמאריך את המכשיר בצורה קריטית ומסרבל את השימוש בו והחמור מכול לאחר מספר חודשים המגעים בין המכשיר לבין המתאם מתרופפים ואיכות ההקלטה ניפגמת שלא לדבר שהמתאם עלול ללכת ל…
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני מחפש נגן של לפחות 1G עד 100$ אני קונה בניויורק, אמרו לי שיש בעיה עם נגנים מארה"ב - אי אפשר לעלות אליהם קבצים רגילים, רק mp3 בבקשה תעזרו לי לבחור משהו טוב תודה
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם. אם זה לא הפורום המתאים, סליחה מראש ותעבירו בבקשה. ברשותי כרטיס ATI RADEON 9250 VIVO המחובר גם בכניסה וגם ביציאה לטלויזיה והכל עובד כמו שצריך. לא מזמן מצאתי בבית כבל שבקצהו האחד פלאג RCA ובקצהו השני פלאג אנטנה (RF). ניסיתי לחבר את האנטנה לכרטיס, בשביל לנסות לסרוק ערוצים (לפחות את אלה החופשיים), אך כל מה שאני רואה זה מסך שחור עם פסים מרצדים ירוקים לפעמים. שאלתי היא האם ניתן בכלל לקלוט אנטנה דרך חיבור RCA, ואם כן- איך? תודה מראש לעוזרים. אביעד.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי זאת חברה אמריקאית והנגנים שלה ברמה של sandisk חשבתי לקנות את זה http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=newstick1024fm&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 הם באמת שווים משהו? ומישהו שמע על hy technology?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצאתי מישהו שמוכר את ה-Creative Jukebox Zen Xtra 30GB שלו ב-900 ש"ח, האם לדעתכם כדאי לקנותו? הבנתי שאפשר להשתמש בו גם ככונן רגיל לכל דבר, וזה ממש מצויין בשבילי ולהעברת קבצים. כמובן שהיעוד העיקרי הוא האזנה למוסיקה, ואני מעוניין לדעת איך הוא מבחינת ביצועים בניגון מוסיקה (סוללה, נוחות, איכות, עמידות וכד')? שאלה חשובה נוספת: האם אפשר להעביר אליו תמונות ישירות מהמצלמה הדיגיטלית שלי?
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אהלן קראתי את הסטיקי ואני עדין מתלבט הייתי רוצה לקנות נגן MP3 (מבוסס HD) בנפח של 5-6GB (או יותר) תמיכה בעברית חשובה לי התקציב הוא בסביבות ה1300 ש"ח חשבתי בכיוון של הH-10 6GB או הZen Micro אבל שמעתי דעות מעורבות עליו אם מישהו שיש לו אותו יכול לספר לי עליו זה יעזור מאוד כמו כן אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לשמוע
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני מתלבט בקניית iPod, או iRiver ... שמעתי ש iRiver יותר טובים מאייפוד, יותר מתקדמים .. מישהו יכול לתת לי מידע על שניהם ?? שאני אוכל להשוות מה זה בכלל אייפוד\אייריבר כמה זה עולה ? אילו דגמים יש? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
איזה אוזניות יותר טובות: sennheiser mx500 או sennheiser mx550 אני מבקש שרק מי שמבין יענה, ויפרט גם למה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מגבר\רסיבר בעיקר למוזיקה (סטראו), תמליצו לי בבקשה על החברות ודגמים של מגברים\רסיברים בתקציב עד 2500 ש"ח. האם זה טוב להשתמש במערכת במכשיר DVD ולא במכשיר CD? תמליצו לי גם על חברות הרמקולים איכותיים שאני לא אבזבז זמן בחנות בלשמוע רמקולים גרועים!
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-
-
רציתי לקבל חוות דעת על הרמקולים הבאים: Altec Lansing ATP3 אמרו שיש בעי עם הכפתור הדלקה שהוא גם הווליום....משהו כזה... האם זה לא מפריע לעוצמת הווליום או שכן?
-
- 9 תגובות
- 645 צפיות
-
-
Yamaha HTR-5730 Pioneer VSX 515 onkyo TX-LR552 הימאהה עולה בסביבות ה 130$ הפיוניר והאונקיו 150$ ברצוני לרכוש אותם מחו"ל, ואני מתלבט איזה מהם עדיף, ONKYO http://www.us.onkyo.com/model.cfm?m=TX-LR552&class=Receiver&p=i yamaha http://www.yamaha.ca/av/Receivers/HTR_5730S.jsp Pioneer http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=223&catid=5&subcatid=7 עוד לא שמעתי אף אחד מהם, אם יש אנשים שרכשו אותם אני אשמח לקבל תגובות והמלצות. בדקתי תגובות של אנשים ברשת, על האונקיו אמרו, שהוא קטן, קומפקטי, צליל טוב, וסהכ הוא סבבה, רק שהשלט קצת מגעיל, והמסך תצוגה קטן והוא לא osd מאחורי הרסיבר לא רשום איפה הוא מיוצר בכלל, רשום רק onkyo japan אפשר לראות גם…
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-