אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים, לחבר שלי יש יום הולדת והוא מת לאוזניות חדשות. אנחנו מתלבטים בין 3 דגמים שונים: Razer Carcharias Razer Megalodon Logitech G35 השאלה היא: איזה סוג הכי מומלץ לדעתכם. רוב העיסוקים שלו זה למוזיקה / משחקים. חבר אמר לי רק קארקארייאס, מה אתם חושבים? בתודה, ענבל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש לחדר השינה טלוויזיה דקה (אני מניח ש-32 אינץ יספיקו) - לא משנה אם LCD או פלזמה עם כניסת USB לסרטים + תרגום וכניסת HDMI אחת לפחות. מה ייתן את התמורה הטובה ביותר לתקציב ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום רב, נודה לכם מאוד על עצה טובה יש לנו DVD PROSOUND 9000PS ואנחנו רוצים לראות דרך מסך המחשב קנינו חוט שמחבר ב-2 יציאות מה DVD ויציאה אחת למחשב (איפה שהרמקולים) מה עוד צריך לעשות בשביל שהמחשב יזהה אותו? תודה מראש תזכו למצוות
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים.... יש לי בעייה קטנה...אני מנסה לחבר את הרסיבר שלי למחשב... אני רוצה לחבר אותו בצורה דיגטילית... אין לי יציאה דיגיטלית בכרטיס קול,כלומר היציאה הכתומה... זה אומר שאני צריך לקנות כרטיס קול חדש עם היציאה הכתומה או שיש דרך נוספת? יש לציין שיש לי מחשב חדש ובלוח אם יש יציאה של HDMI S-VIDEO VGA DVI יש לציין שהרסיבר ישן אבל תומך בשידור דיגטילי ו DTS אבל אין לו יציאת HDMI תודה אנשים מחכה לפתרונות !!!!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה הבדל בין רזלוציה וידיו 1600x1200 Pixel לבין באיכות HD 720p 1280x720 ומי יותר איכותי נחשב?
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחודש וחצי רכשתי את המחשב הנייד מדגם Lenovo ThikPad w510 מחשב עבודה חזק במיוחד בעל כרטיס מסך Quadro FX 880M. המחשב מגיע עם יציאת displayport (קישור למי שלא מכיר את היציאה הזאת: http://en.wikipedia.org/wiki/DisplayPort) ללא יציאת HDMI, קניתי ממתאם מכניסת הdisplayport לחיבור נקבה של HDMI וכבל HDMI של HAMA. יש לי טלויזיה של טושיבה דגם 32CV700 (חדשה, נקנתה לפני כשבועיים). ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת המתאם והכבל אך המחשב לא מזהה את הטלויזיה. ניסיתי בעוד 2 טלויזיות מאותו הדגם ועדיין המחשב לא מזהה. ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה בסלון גם של טושיבה רק שהיא 42" דגם אחר וזה עובד מצויין!! ניסיתי גם לעוד טלויזיה של טושיבה 37" גם מדגם אחר וזה עובד. הבעיה היא רק …
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
המלצה לשידרוג לחבר, איך הלוג'יטק והאם הם שידרוג מומלץ ? מדובר על מערכת המחוברת למחשב וצריכה לעבור בעיקר על מוזיקה אבל גם הרבה סרטים ומשחקים מדיי פעם.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום קצת קשה להסביר בכותרת את הבעיה, יש לי לוח אם Asus p5q pro, יש בו יציאה דיגיטלית RCA וחיברתי אותה לרסיברYamaha RX-v559 בנוסף אם זה משנה, יש לי כרטיס קול Creative sound X-Fi Xtreme Audio, אין בו יציאות דיגיטליות והוא מחובר לאוזניות רק. יש לי Windows 7 ושאני עושה בדיקה של Dolby Digital או DTS אני רואה שהרסיבר הופך ל 5.1 וזה מזהה את המצב ועובד מצויין אך בסרטים HD, 6 channels פשוט זה לא עובד, הרסיבר לא הופך ל 6 ערוצים כמו שאמור לקרות אני מוסיף פה תמונות שימחישו מה שקורה. פעם זה עבד לא יודע מה קרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מקליט פודקאסט שבועי דרך סקייפ והרבה מאוד פעמים בזמן ההקלטה אפשר לשמוע מהצד שלי (מדובר בהקלטה של שיחת ועידה) צפצוף דיגיטלי כזה, וזה משהו מאוד מעצבן, חשבתי שזה בעיה אולי בסט שאני משתמש אז קניתי סט אוזניות+מיקרופון חדש, וזה עדיין קורה. אני משתמש בכרטיס קול המובנה של המחשב שלי (לוח אם Asus M4A78-HTPC, כרטיס הקול אם אני לא טועה- ATI SB700) מישהו מכיר את הבעיה ו\או יכול להציע פתרון או לכוון אותי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הרמקולים הקימים שלי במחשב למשהו קצת יותר מקצועי וכול זה התקציב שלי או בין 800 ל-900 שקל אפשר לחרוג 40-50 שקל הרמקולים ישמשו בעיקר למזויקה בווליום גבוה ולפעמים סרטים מדי פעם אני מתלבט בין כמה רמקולים.....microlab x15/x14/solo7 c ויש עוד רמקולים שאני לא למצוא מלא זמן עם מישהו מכיר שיעזור בקשה זה הדגם שלהם:Speed Link Powerstixx Ultra 2.1 עם יש לכם עוד הצעות אשמח לשמוע
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נגן DVD של חברת LUXOR. לאחרונה, המכשיר החל "לגמגם" במהלך צפיה בסרט. יכול להיות מצב שאני צופה בסרט אפילו שעה ואז פתאום מתחיל הגמגום מידי פעם. לעומת זאת יש מצבים שאני מכבה ומדליק ואין גמגמום באותו קטע. אין גמגום באותם הסרטים במחשב. ממה נובעת התופעה? מה ניתן לעשות עם זה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הרסיבר הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=131636 יתאים לחדר של 7-15 מטר מרובע למערכת סראונד? יש לי רמקול רצפה ישן, רמקול קטן אחד של מערכת קולנוע ביתית, רמקול בינוני אחד ושני רמקולים ממערכת nsx-av65 של aiwa השאלה היא האם כדאי לקנות את הרסיבר הזה ב-640 ש"ח או האם כדאי לתקן את המערכת שיש לי שהגלגלת סאונד שלה דפוקה? מוכן להשקיע עוד 200-450 ש"ח אם יש לכם המלצות למערכות אחרות מפרט של המערכת המדוברת
-
- 20 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה לסלון. בעקרון המטרה היא לצפייה בשידורים רגילים, סרטי HD וחיבור המחשב לטלוויזיה (משחקים, סרטים). המרחק הוא 2.5 מטר בערך. התקציב 3000 ש"ח. עכשיו ההתלבטות היא כזאת, האם לקנות LCD 37 אינץ' (יש כמה אופציות) FULL HD, או ללכת על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773459
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ותודה שנכנסתם, רכשתי את הרמקולים Logitech Z5500 שהם רמקולים למחשב 5.1 הרמקולים האלה צריכים להיות בשימוש על ידי 3 מכשירים: - המחשב (יציאה אופטית) - סוני פלייסטיישן 3 (יציאה אופטית \ 2 בננות) - ממיר של הוט (יציאה אופטית \ 2 בננות \ COAX) ברמקולים הקודמים שלי שהיו 5.1 Logitech X530 אני חיברתי את הרמקולים ישירות לכרטיס קול שהיה בלוח-אם, ומהסוני הבאתי את החוטים לחיבור אחד של 2.5 שנכנס למיקרופון בכרטיס רשת, ואותו דבר עשיתי לממיר הבאתי אותו ב 2.5 שנכנס ל Line In אבל כמובן שבכל התהליך הזה אני מאבד המון איכות. אני רוצה את הכרטיס קול הכי טוב שיש לרמקולים האלה, אבל לא יודע מה לעשות: 1.האם לקנות כרטיס קול עם 3 יציאות אופטיות ? (אם יש דבר כזה) 1.1. אם יש דבר כזה, 2 מהיציאות האופט…
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, אם משווים את האוזניות הבאות: K518 LE: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=523640 http://www.akg.com/personal/,pcp_id,272,pid,814,_psmand,12,show,specs.html&:K%20430 K430: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720664 http://www.akg.com/personal/,pcp_id,268,pid,802,_psmand,12,show,specs.html&:K%20518%20LE בשביל נגן סנסה קליפ+, מוזיקת רוק\פופ... אילו עדיפות ? הבנתי שהטווח שלהן שונה, אך אני עדיין לא סגור על איזה דגם ללכת. גם הMax. input power, יש הפרש בצורה מטורפת. תודה מראש לעונים...
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
במצב הרגיל, כשמחברים את המחשב לטלויזיה, הצלילים שיגיעו מהמחשב ייצאו משני המסכים ביחד. האם יש דרך להפריד בין הסאונד, כך שהצלילים ממה שמוצג במסך הטלויזיה יגיעו רק מהרמקולים בטלויזיה והצלילים המגיעים ממסך המחשב ייצאו רק מהרמקולים של המחשב?
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
שלום לכם , יש ברשותי מחשב נייד מסוג, acer aspire 5732ZG הוא תומך בHD ויש ברשותי טלויזיה samsung series 5 full hd 37* אני רוצה לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה ואז לראות את הסרטים דרך הטלויזיה עכשיו השאלה שלי היא. מהיא הדרך הטובה ביותר והזולה ביותר. האם זה דרך כבל HDMI? ושמעתי שיש דבר כזה STREAMER מישהו מוכבן בבקשה להסביר לי מזה? תודה מראש . מצאתי את זה בDEAL EXTREME. לדעתי זה מאוד זה השאלה אם זה מה שאני צריך. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.29769
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד מבית FUJITSU (המדוברת באתר) 530-10. כאמור מחשב מעולה אבל מה, כרטיס קול נוראי... זה מורגש כשאני מחבר אוזניות למחשב או כשאני מחבר אותו לרסיבר דרך יציאת האוזניות (רסיבר של דנון, AVR 1604) שמחובר אל זוג רמקולים גדולים ואיכותיים במיוחד (משהו ישן תחת מבית פיליפס, 2 דרייברים של 12', 2 של 3' ושתי טוויטרים. משהו ברמת CW). הצליל פשוט מסורס... ממש ככה אין לי דרך יותר טובה לתאר זאת. חיברתי אפילו אקולייזר חיצוני ישן ודיי איכותי שנקנה עם הרמקולים בזמנו. כשאני מחבר את ה MP שלי (COWON I7) לאותה יציאה עם אותם הגדרות הבית רועד! (במלוא מובן המילה). הצליל חיי יותר ופשוט חזק יותר. אם אני יקנה כרטיס קול חיצוני שמתחבר דרך USB יהיה שיפור משמעותי? אם כן כמה אני צריך…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש רמקולים למחשב, אני חולה מוסיקה ומחפש את האיכות הכי מטורפת למוסיקה, ומכך הבנתי שעדיף מערכת 2.0 איכותית ולא 5.1 או 2.1. תקציב: אזור ה800+- שקל. אחרי כמה חיפושים וזה הגעתי לכמה דגמים: 1. Microlab Solo 6c שמקבלים ביקורות טובות ונחשבים לאיכותיים. 2. Logitech Z2300 שהם 2.1 במחיר דומה. 3. Creative GigaWorks T40 II המלצות, מחשבות, דעות...
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
הרמקולים האלה סוג:NXT3601 Pure Acoustics עולים בזאפ 1300 שקל יש לי אפשרות להביא אותם ב500 חדשיםם! שווה לי? הם מתחברים לdvd ולמחשב וזה מה שאני צריך ובקרוב גם לרסיבר! מה אומרים הם נחמדים כדי לי לכרוש אותם? מחיר שלהם זול יחסית! נ.ב חשוב לציין שאני לא מחפש משהו ברמה גבוהה ויקר!! אפשר לראות מיפרט שלהם פה: http://www.galsale.co.il/Product.aspx?ProductID=2723
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, תחילה אני צריך המלצה לחנויות טובות, רצוי באיזור הדרום. התכנון הוא: מגבר, 5 רמקולים, ואיזה DVD או אפילו בלו-ריי. הדרישה היא חיבור לYES ב HDMI, אם אפשר אז גם שני חיבורים. חיבור USB וחיבור נוסף לרמקולים. יכול להיות שצריך גם חיבר ל DVD או שזה ה USB? אשמח הצעות לרמקולים. איך רצוי לחלק את הכסף בין כל הרכיבים? הבנתי שהמגבר צריך להיות 30 אחוז מהעסקה.. זה נכון? אשמח לשמוח הצעות מומלצות שלכם. בן
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מה זה אומר ? מה האבדל בין אוזניות Shure SE115-BL ל אוזניות Shure SE115-KE
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת למחשב שתשלב (איכשהו) מוזיקה, סרטים ומשחקים. בהתחלה חשבתי ללכת לכיוון של מדפיים ומגבר יד שניה, אבל זה מסובך לי מידי כי אין לי אוטו אז אני לא יכול ללכת ממקום למקום ולנסות שילובים של רמקולים עם מגברים. אז די פסלתי את הרעיון הזה. הסתכלתי אחר כך, וראיתי כמה ביקורות באינטרנט על הרמקולים המוגברים Audioengine a5 שאומרים שיש להם אחלה סאונד ואיכות בנייה מעולה, אבל אני לא בטוח שהם מתאימים לסרטים ומשחקים. עוד סט רמקולים אחר הוא ה-logitech z5500 שעכשיו נמכר בחצי בערך ממה שהוא היה נמכר עד לפני כמה חודשים (1200 ש"ח בערך), שאומרים שלסרטים ומשחקים הוא מעולה למחירו אבל למוזיקה הוא זוועה.... ד.א ראיתי את הסקירה באתר על ה- Solo c7/c6 אבל פשוט הרמקולים האלו לא נראים לי מ…
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-