אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם מסוג IS7-E2G של החברת ABIT קישור: http://www2.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IS7-E2G&fMTYPE=Socket+478 לא יודע למה אבל יש לי רעשים מוזרים ברקע רשרושים זמזומים כאלה שמשגעים אותי הרעשים לא מושפעים מעוצמת הקול ולא אם הכל מושתק אפילו ניסיתי הכל ישנם פעולות שמשנות ומפסיקות קצת את הרעשים בזמן שמבצעים אותם כמו גליליה של עמודים בזמן שההארד דיסק עובד הקצב משתנה והוא מתאים את עצמו לנורה האדומה על המארז שמראה דשהכונן קשיח עובד... עדכנתי דריברים החלפתי אפילו ספק....אבל כלום מה הבעיה????? בתודה אסף...
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. ברשותי הציוד הבא: טלוויזיה 75 אינץ של LG דגם UA75H7000AW רסיבר ימאהה דגם NATURAL SOUND AV RECEIVER AX-V765 הרסיבר הזה מדגם ישן ללא כל יכולות אלחוטיות. אני רוצה לשמוע את הטלוויזיה דרך הרמקולים של הרסיבר ללא שימוש בכבל אופטי או HDMI. השאלה היא: האם יש איזה מתאם BLUTOOTH או משהו דומה שיכול לבצע את הדבר הזה בצורה טובה. בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
בקרוב אצלכם, האח המבוגר, אך זול ומכיל פחות אופציות של ה IAUDIO X5: ותודה ל http://dapreview.net/comment.php?comment.news.1921 בלינק יש תמונה של המכשיר החדש.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 בסביבות 200 ש"ח ומתלבט בין 2 creative sbs 390 או logitech s200 קיים גם לוגיטק r 20 שלפי המפרט הוא קצת יותר חלש אבל גם הציעו לי אותו מה הכי עדיף? בתודה מראש והקנייה מאוד בקרוב כך שאשמח לקבל תשובות בהקדם ואנא תציינו גם למה ולא רק מה ההעדפה שלכם תודה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תסתכלו במפרט ותגידו לי: האם הרמקולים שלי טובים למשחקים (ואני לא מתכוון לקנות חדשים)? אני רוצה לחבר אליהם שני רמקולים של מערכת סטריאו ישנה ועוד שני רמקולים גדולים. האם אפשר לעשות זאת ואם כן איך אני עושה זאת? איך אני עושה שכשאני רואה סרטים אז נגיד יש שני רמקולים מאחורי ושנים מלפנים אז כשבא מטוס או טיל מאחורי אז הצליל יתחיל להתגבר ברמקולים האחוריים וכשהמטוס יעבור אותי הצליל יעבור לרמקולים הקדמיים וילך וייחלש? (במידה ואני רואה dvd) תודה לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
SOUND BLASTER AUDIGY PLATINUM EX יכול להקליט ב24 ביט כמו כרטיס מקצועי או...שרק הoutput שלו 24 ביט ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך עזרה בבחירת רמקולים, מערכת רמקולים כלשהי, אולי עם סאב. שימושים: סרטים, חיבור לטלויזיה samsung 32" Jade A330 , שמשמשת גם כמסך מחשב, אז גם מוזיקה מהמחשב ומשחקים. אין כרטיס קול מיוחד כרגע, רק ה onboard. בכל מקרה, שתהיה אפשרות לשמוע באיכות טובה, גם לשימוש עתידי (מוזיקה HD, סרטי HD וכו'). מעדיף לקנות מ TMS, חשבתי על Microlab באופן כללי. אפשרות חריגה, במידת הצורך, עד 100 ש"ח.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
האם ישנה תוכנה משהו?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיצור אין לי שמץ מזה הדבר הזה, הגיע מסין, עלה לי 350שקלים במיסים, מישהו מזהה? Anatoli. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי במספר סוגי דיסקים: K2-HD, XRCD24, XRCD2, SACD , HDCD. ורציתי לדעת מה ההבדל באיכות ביניהם? לפי מה שאני הבנתי ההקלטות על הK2HD הן ב-24 BIT ו- 100KHZ XRCD24 ב-24 BIT ו-44.1KHZ XRCD2 ב-20 BIT ו-44.1KHZ אבל האם הדבר נכון ומי מבין כולם נחשב לאיכותי ביותר? ועם איזה דיסק הכי מומלץ לבדוק מערכת חדשה? -שאלה לא קשורה: האם כאשר אני מוריד דיסק למחשב ללא דחיסה בכלל , אני מאבד חומר? אני כרגע הורדתי את : Berlioz Symphonie Fantastique של PHILIP משנת 1974 באיכות 24BIT ו-96KHZ...אם איבדתי מהאיכות, ניתן לכמת את זה באחוזים? עריכה: הורדתי את הברליוז וזה הוריד לי את זה באיכות רגילה....16BIT ו-44KHZ
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר לעשות לרמקול מוגבר / פאסיבי בלוטוס? הבנתי שכן...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אתם בטח זוכרים אותי.. פתחתי כמה ת'רדים עם שאלות על רמקולים.. החלטתי שאני אלך על רמקולים רגילים למחשב כי הבנתי שרמקולים שמיועדים לקולנוע ביתי + רסיבר עולים יותר מדי.. =\ ואם כבר אני קונה, אז משהו טוב. אני מוכר את שלי.. אחסוך קצת ואקנה.. והנה שתי שאלות: 1. השימוש של הרמקולים יהיה מוזיקה ומשחקים (לא סרטים) לכן 4.1 מספיק לי נכון? או שמאיזה שהיא סיבה עדיף 5.1? 2. אני חשבתי על כמה דגמים של רמקולים והם: Z-560 (4.1) LOGITECH ADA-890 (4.1) ALTEC LANSING INSPIRE 5300 (5.1) CREATIVE TSS1W (5.1) YAMAHA אל תתייחסו להבדל במחירים ביניהם ובבקשה תענו לשאלה הראשונה קודם כדי שנוכל לענות יותר בקלות על שאלה שניה P: איכות צליל בכולם בערך פחות או יותר …
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות דיוידי מקליט אבל עם הרדיסק...היכן ניתן למצוא חיה כזו? היה לי דיוידי מקליט של אפאקס אבל העין שלו נדפקה,ולכן מחפש דיוידי עם הרדיסק.. על איזה אתם ממליצים, ואם אפשר קישור להיכן לקנות..... תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני דיי סגור עליו, אני יודע שאין לו סאב ורק רציתי לדעת מה חושבים עליו אלו שקנו אותו ומשתמשים בו באופן קבוע, ואלו ששמעו אותו לזמן קצר או ארוך כל פיסת מידע תתקבל בברכה GO שבת שלום, swg
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לקנות אוזניות אין איר יקרות עד 300 שקל אבל אני קצת מתלבט בין ההצעות מצד אחד אמרו לי לקנות SENHEIZER ככה שהדגם היחידי שיש לי ברמה הזאת הוא CX500 תקנו אותי אם אני טועה ומצד שני ממליצים לי על AKG אז לשאלה החשובה מה האוזניות הכי טובות שאני יכול לקנותת במחיר הזה (אין איר) הייתי שמח אם תסבירו לי (די בקיצור ) למה הם טובות יותר מCX500 ואם יש נייסיון אישי עם אוזניות יקרות אני בכלל ישמח אם תרשמו לי למה כדאי אותם תודה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המיקרופון לא עובד לי... ניסיתי לחבר מיקרופון אחר אבל עדיין יש בעיה. אני יספר לכם מה קרה: אני מנסה לדבר עם חבר שלי בskype אבל הוא לא שומע אותי אבל מה שמוזר שהוא שומע את הקולות כמו של האיסיקיו,המוזיקה שלי וכ"ו... אני כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי כל מה שאני יודע ואני ממש נואש! בבקשה עזרה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה עולה בארך מערכת טובה ל מוזיקה(METAL) בעיקר (זוג רמקוליים.נגן CD.מגבר) ועוד שאלה חייב להיות מגבר במערכת אני מתכוון לזה שמה הוא עושה רק מגביר את הסאונד או שהוא גם משפר אותו. מה התפקיד שלו במערכת?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום,מראש אני אומר שלא ערכתי טופס כי איני מעוניין בהמלצה ספציפית של טלויזיה אלא בטכנולוגיה.יש לי כרגע טלויזיית LCD של טושיבה (עם ממיר הוט) ואני פשוט רואה זוועה..תמונה מגעילה ולא נקייה עם קירטועים קטנים כאלה כשמביטים מקרוב. אני רוצה לקנות טלויזיה חדשה והבנתי שבפלזמה רואים הכי חד ונקי..אשמח לדעות בנושא.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי חבר'ה 8) לאחר שנרכש מפרט חדש הגיע הזמן שיהיו גם רמקולים (ולא רק אוזניות). אני מעוניין בסט 2.1 של MicroLab מאחר ששמעתי על החברה דברים טובים. בגדול אני אשמח לקבל הצעות ספציפית מהחנות של הדובים : http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1848_2780_3249 עבדתי איתם בעבר ואני מרוצה מהשירות. אשמח לקבל חוות דעת של אנשים שמשתמשים במוצרים שלהם. תודה ! נועם
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי טס לארה"ב עוד חודש וחצי ואני רוצה לקנות נגן MP3 שם. כנראה שאני אקנה באמזון או משהו כזה (כן, תהיה לו כתובת ולא הוא לא יהיה במלון...) מה שרציתי לדעת זה שני דברים עיקריים. כמובן איזה נגן הכי טוב לקנות (אני רוצה 5 או 6 ג'יגה) וכמובן מה ההגבלות שיש על הנגן שנקנה שם בארה"ב (כלומר זכויות יוצרים וחרא כזה). אם יש למישהו מידע לגבי דברים אלו בקשה לענות. לגבי הנגן. אני לא צריך משהו מפוצץ ואני לא צריך מסך צבעוני ולא לראות תמונות וקבצי טקסט. אני רק רוצה לשמוע שירים. ולכן אל תגידו לי שיש נגן כלשהו שכולנו יודעים מיהו שעושה את כל זה וזהו, אם הוא באמת יותר טוב מבחינת שמע וכאלה תגידו. אני רוצה השוואות לגבי איכות שמע ונוחות שימוש בלבד. התקציב שלי די גמיש כיוון שממחירים שם זול…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבת שלום. שמעתי את הרמקולים הנ"ל בפיוז בגבעתיים ודי נהניתי. העניין הוא שחיפוש באינטרנט כמעט לא העלה דבר אודות הרמקולים האלה, וגם באתר החברה www.jamo.com הרמקולים מוזכרים בקושי במילה וחצי. ביקורות ברשת לא מצאתי כלל. איפה הקאצ' פה? ואם כבר- אז יש המלצה לזוג מדפיים במחיר דומה מהחנות של פיוז? השימושים הם לקולנוע ביתי ולשמיעת מוסיקה. הרמקולים ימוקמו בסלון שנתחם רק מ-3 כוונים וגודלו כ-20 מ"ר. בצד ה-4 החדר פתוח לכוון פינת האוכל. נדב
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעוניין בחוו"ד על הדגם הנ"ל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=760217 כפי שנכתב בנושא, הרמקולים מיועדים לסרטים וגיימינג. אשמח לשמוע אם מישהו מכיר דגם עדיף במסגרת התקציב, אך חייב שיהיה שלט!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי אורגן הנה הדגם שלו : Yamaha PS-35 עכשיו אני רוצה לדעת אם אני יכול לבחר אותו למחשב ע"י קבל MIDI. אני לא ממש מבין בכל זה ולא מצאתי על זה מידע, ואני בטוח שיש פה אנשים שעוסקים בזה יותר אז יוכלו לעזור לי ולהגיד לי במדוייק אם הוא מתאים או לא. אשמח אם תגידו לי במדוייק + קישור נלווה להציץ שם. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר ברמקולים למחשב. אז ככה: רציתי לדעת, אם תוכלו לפרט לי, אילו חברות אתם חושבים שראויות, ואילו אינם שוות מאומה. מאחר וישנן הרבה, אז אני לא מצפה ממכם לכתוב את כולם, אני מדבר על המיינסטרים... תודה רבה רבה רבה! נ.ב. מעניינת אותי חברה בשם: PeerLess. ו Genius. ועוד משהו קטן, חשובה לי האיכות, לא העוצמה שלהם, אז משהו כזה. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-