אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
OK זה הצעצוע החדש שלי Ipod Photo 60 GB כרגע יש עליו רק 3000 שירים קודם תמונות ואחרי זה ההתרשמות הראשונית שלי (משימוש של יומיים) התרשמות כללית עכשיו: האוזניות זבלללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם נהרסו כבר ביום הראשון, אוזניה אחת צורמת ובשניה יש ווליום נמוך. ציפוי המתכת שיש בתחתית הנגן עדין כלכך שהאבק שעף ברוח יכול לשרוט אותו (אני לא רחוק מהאמת). שימושיות: למרות שהפעלת המכשיר פשוטה יחסית ודי קלה להבנה כבר בשימוש הראשון, היא לא ידידותית למשתמש בהיבט של יעילות שימוש (צמיד צריך לחזור אחורה לאפשרויות במקום קיצור דרך, לפי דעתי שימוש בצלמיות היה מקל על השימוש בצורה רבה, חבל שהכל טקסטואלי. העברת שירים מהר לא בראה בחשבון, לחיצה זריזה על ה"קדימה" לא מריצה את מספרי השירים ורק לא…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם שווה לחכות לH10 JUNIOR או לקנות IAUDIO U2\G3? אגב אני עד עכשיו מתלבט בין G3 לU2 מבחינת סוללה..מבחינת זמן, הG3 מצליח להוציא בערך 40 ולא 50. אבל מה? אם אני אקנה U2 והבטריה תמות בעוד כמה שנים, להחליף אותה יהיה סיפור. מצד שני, הG3 דורש קניה של בטריות = עוד כסף עריכה: http://reviews.cnet.com/4520-7964_7-5134106-1.html?tag=tnav זה מדריך שמסביר מצוין באנגלית בקשר לקנית נגני MP3 בכלליות
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות טלוויזית LED לא יקרה בגודל 40": ראיתי את שני האופציות הבאות: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=850381 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=851103 רציתי לדעת אם יש סיבה ל500 ש"ח הפרש, ובכללי מה כדאי מבין ה2 האלו(או משהו אחר באותו טווח מחירים פחות או יותר) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הרמקולים Philips SPA7350 , ורציתי לדעת (בעיקר מאנשים שיש להם אותם) איך הם, איך הבאס, העוצמה שלהם, האם הם מזייפים והכי חשבו בשבילי, כשאני לא שומע שום מוזיקה, והרמקולים עובדים, האם יש איזשהו רעש סטטי מציק? http://ypk.cs4u.co.il/wbl_vcs31_P_Images/cuc%5Cpic%5C1MFSPA7350_3.jpg תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו התנסה עם החלפת הHard Disk שבתוך הממירים של הוט מג'יק (לא HD), לפי הוט הדיסק שמגיע הוא בגודל 160G והמקום עליו הולך ונגמר... מן הסתם הוא מוצפן ותוכנת ההקלטה יושבת עליו, השאלה היא אם נעשה לו IMAGE ואז נשפוך אותו לHD גדול יותר ונרחיב לו את המחיצות, האם יעבוד? מישהו כבר ביצע?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום קניתי את המערכת הנ"ל, על פניו המערכת ניראת מאוד איכותית ונשמעת מצוין. הבעיה היא שאחרי שחיברתי הכל וודאתי שהכל מחובר כראוי, הכל עובד מצוין מלבד הרמקול המרכזי (המאורך) ולא משנה איזה קונפיגורציה ומשחק באפשרויות לא הצלחתי להוציא ממנו סאונד... מה יכולה להיות הבעיה?\\ בגלל שאין למערכת הזאת יציאה אופטית דבר שהייתי בדיעבד צריך לבדוק לפני שקניתי אותה אני לא יכול לחבר את הPS3 אליה, אתם ממליצים לי ללכת ולהחזיר אותה ולהביא מערכת שיש בה יציאה אופטית? תודה לעוזרים ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סוף סוף יש קצת כסף, אז החלטתי לקנות רמקולים. אני אשתמש בהם כמעט אך ורק למוזיקה (אני רואה גם סרטים ומשחק קצת, אבל אם אני מסתדר עם אוזניות - לא תהיה לי שום בעיה עם זוג רמקולים), לכן אני מתכנן לקנות זוג סטריאו נחמד ולא סראונד 5.1 בינוני. כמו שאמרתי, זה מיועד בעיקר למוזיקה - בעיקר רוק על גווניו (ללא מטאל. כמה לדוגמא: לדזפ, רדיוהד, פינק פלויד, TVOTR והמון להקות אינדי), קצת בלוז וFאנק (ב.ב. קינג, גארי מור, קלפטון, פרינס וכו'). ופה ושם קצת אלקטרו (Simian Mobile Disco לדוגמא) וקצת מוזיקה שחורה וג'אז/פיוז'ן. הרמקולים יהיה בחדר (ממ"ד) בגודל של איזה 3X4 (ניחוש), ואני לא נוטה לשמוע מוזיקה בווליום שמרעיד לי את החדר. לא יודע אם החיסרון בסאב ב2.0 יפריע לי כ"כ. אני לא מחפש את הבאס הנמוך …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מממ מישהו יכול אולי לתת לי חוות דעת על המוצר להעריך כמה הוא שווה וכאלה?... בזאפ אין מחיר של המוצר ולא רשום כלום קראתי חוות דעת ואנשים אומרים שפירלס חרא אבל מצד שני אומרים שמגירסא מג'יק 7 ואחרי - הרמקולים שונים לגמרי מהסדרות הקודמות והרבה יותר איכותיים *הדגם הזה הוא דגם מיושן או חדש יותר ? והאם נראה לכם שווה קניה למישהו שלא יכול להוציא סכום כסף גדול או סתם בזבוז של המעט כסף שיש? תודה מראש דניאל
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכותרת והתיאור אומרים הכל, אבל אני ישאל שוב................ אני מעוניין לבנות סאבוופר! אני צריך תוכניות שיחזיקו 2 רמקולים בגודל של (X=24, Y=17, Z=10)[הכל בס"מ] אני חוזר, 2 רמקולים כאלה! צריך תוכניות מפורטות! תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר אותו כבר הרבה זמן לטלוויזיה , כיום שאני מדליק אותו הוא מחובר לטלווויזיה אבל אין לי שליטה על הווליום , כלומר יש ווליום מסויים שהוא היחיד שאפשר לשמוע אליו גם אם מגביהים וגם אם מנמיכים. הטכנאי של ייס שהיה אצלי אמר לי לקנות כבל RCI והשאיר לי חיבור בשבילו בממיר , חיברתי אותו לממיר אבל אני לא יודע לאן לחבר ברסיבר. ניסיתי לחבר ל-VCR ול-TV/DBS אבל עדיין אין לי שליטה על הווליום. יש אפשרות לחבר גם את הסאב לטלוויזיה? הנה תמונות של המערכת והסאב אם זה עוזר: http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=211D73931D41406EAE7B4519EBD381D6&alid=92371 תודה גדולה מראש! מיקי!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברה! תשמעו, קניתי DVDלפני כ4 חודשים +חבילה של רמקולים 5.1 .ואני כבר איזה חודשיים לא משתמש ברמקולים ורואה סרטים בDVD כאשר את הקול אני שומע מהטלוויזה. עכשיו השאלה שלי- אני יכול לחבר את הרמקולים (שבאו עם הDVD ) למחשב במקום שני הרמקולים הסטאנדרטים והמעפנים?אם כן אפשר בבקשה הסבר? יש לי כרטיס קול מובנה בתוך לוח אם והוא Realtek AC'97 Audio מחכה לתשובה,תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כרגע משתמש בaltec lansing bxr1221 בלי ה subwoofer והן לא 100% תקינות. בנוסף ממש מפריע לי שהווליום המקסימלי הוא ממש נמוך. אני מחפש רמקולים בסגנון דומה. צריכים להיות קומפקטיים לפחות כמו אלו שאני משתמש, ועם עוצמה הרבה יותר חזקה. אציין שאני לא מבחין יותר מידי בין איכויות שמע בין רמקולים, כל עוד הרמקול נשמע סביר ע"י רוב האנשים, לי זה מספיק טוב. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ברצוני לבנות מערכת קולנוע ביתית איכותית חשוב לי לציין שהרמקולים צרכים להיות איכותים גם מבחינת צורה שהיו קטנים בגלל המיקום וגם שהמערכת תשמש לי לשמיעה אדיו וקליפים באיכות גבוה השמח להצעות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי את הרמקולים סולו 6, על פי התמונה להשאיר כך או להגדיר הכי גבוה? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי את הטלויזיה במסגרת מבצע טריפל של הוט. התמונה מאוד חשוכה (אמנם האיכות של התמונה גבוהה מאוד).לא משנה מה אני עושה,משנה מצב צפייה (מauto לdynamic או שאר המצבים) התמונה אולי מקבלת קצת יותר אור אבל זה עדיין חשוך יחסית ומציק בעיינים.גם אם אני בmanual מגדיר את הbrightness והcontrast להיות ב100% עדיין התמונה יחסית חשוכה למה שאני רגיל מטלויזית הCRT הקודמת. כמו שציינתי מקודם איכות התמונה מעולה,פרט לכך (וזה נשמע מצחיק) שהצבעים אולי אפילו חדים מדיי בצפייה בHD כך שסרטים מצולמים נראים לפעמים כמו סרטי אנימציה תלת מימדיים (יכול להיות שזה גם בגלל שהתמונה חשוכה) איך אפשר לסדר את זה?,האם זו תקלה בטלויזיה?,צריך אולי לשחק עם הbacklight בנוסף לbrightness והcontrast? (את הauto back light …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי על לקנות כרטיס קול חדש למחשב,השאלה היא האם בתקציב שאקצה לכך(כ350 ש"ח) יש כרטיס 5.1 שיתן לי שיפור ניכר בביצועים? (אני מרבה לשמוע MP3 באיכות 320 ולעיתים FLAC) מעבר לכרטיס המובנה בלוח האם?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, התקלקלו להן ה-CX300 שהיו לי, ונמאס לי מהאזניות של האייפון. מחפש אוזניות IE איכותיות עד 250 ש"ח. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. קניתי השבוע את ה 6C והיום פתחתי את הקופסה. שמתי לב שהקונקטורים של הכבל אודיו שונים.(יש לי את ה 4C) ושהשליטה על הווליום/באס וכו היא מהצד. חיפשתי קצת ברשת, ומצאתי חנות אחת שמוכרת אותם http://hard.rozetka.com.ua/24494/p24494/ חוץ מהשלט, הכל אותו דבר כמו בלינק. יכול להיות שזו הגרסה הראשונה של הרמקולים? או שאולי יצאה גרסה חדשה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שיש ADD-ON אבל זה סתם מאעפן ולא אהבתי אהבתי יותר את ה youtube tv שלהם שאלה אם יש משהו כזה לרסברי פי? או דרך להזרים לUNPNP ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה יותר טוב??? לכרטיס של קריאיטיב יש גם כניסות ויציאות אופטיות כמו לשל הרקולס? יש לו גם כניסות ויציאות מוזהבות? מכרתי את הכרטיס שלי של הרקולס GTXP 5.1 ב480 שקל ואני רוצה לקנות חדש מה כדאי מכרתי אותו במחיר טוב? ???
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא יודע אם זה משנה, אבל יש לי כרטיס קול: SB Live תודה !
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה האפשרויות שיש לי אם אני רוצה לשחק במחשב על מסך הטלוויזיה, לראות סרט מהמחשב במסך הטלויזיה או סתם תמונות. יש לי מסך מחשב סמסונג "22 T220, מסך טלויזיה של fullHD 32" LG , וכרטיס מסך HD4670. הבנתי שיש גם אופציה אלחוטית להעברת הנתונים. אני מקווה שאני בפורום הנכון, במידה ולא אשמח לדעת איפה כן אפשר לשאול...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מסך בין ככה 32-42, מרחק ישיבה הוא בערך 3.5מטר קצת פחות ואמרו לי שאני צריך 37 ומעלה (בגלל הכתוביות) רציתי לדעת אם זה נכון? דבר שני בקרתי בחנות שאני תמיד קונה בה והוא הציע לי כמה מסכים, ומסך אחד בעיקר הלהיב אותי..אני לא יודע איזה דגם הוא כי לא מצאתי בחנות אבל זה דגם של SANSUI 42' Full HD נגדיות 1:2000 ודינמי 1:8000 אם מישהו מכיר את המסך או החברה ויכול להמליץ עליה? אני רוצה לקנות מחר.. ואם היא שווה את המחיר 5900 כולל כבלים ומתלה לקיר. תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוזניות פשוט מדהימות!!! חיברתי אותן לנגן שלי - iaudio u3, שומעים פשוט מדהים!, לא ידעתי אפילו שאפשר לשמוע מוזיקה בצורה איכותית כל כך! המליצו לי כאן על ה cx-300, כשבאתי לחנות העיניים ישר קפצו על ה 205, וזה פשוט חוויה! http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=555555559&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=161&aff=Zap עלו 450
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להתחיל ליבנות מוזיקת טראנס בתוכנת עריכת סאונד מיקצועית (CUBASE) אני מחפש רמקולים וכרטיס קול או רסיבר (אני די חדש ולא מבין הרבה בסאונד) שייתנו לי סאונד מדוייק, איכותי, ואמיתי. גם שייתנו לי לישמוע מוזיקה בכיף באיכות מטורפת של חלקות ונעימות (חולה על איכות על מה אתם ממליצים ? תודה רבה לעוזרים OCELOT
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-