אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מחפש עכשו רמקולים חדשים ואין לי יותר מידי זמן לחפש חנויות ולשמוע 20 דגמים... חשבתי על הקריאיטיב T40, אבל אני כבר הרבה זמן לא בדקתי מה יש בשוק והT40 קצת מעל לתיקרה שאני מקציב לעצמי... יש הצעות נוספות?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי מערכת של 5.1 רמקולים (SEG). המערכת מחוברת לדי וי די, והדיוידי לטלוויזיה בעזרת כבל בננה. כיום ניתן לשמוע דרך הרמקולים רק כאשר מתנגן דיסק בדיוידי. האם ניתן לחבר את הרמקולים בצורה כזו שישמעו גם את הטלויזיה דרכם? אם כן, כיצד? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על ה- JBL SCS-140 מבחינת איכות ועוצמת השמע? אפשר לחבר אותם ישירות למחשב או שצריך מתאמים מיוחדים?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מה חשוב שיהיה בנגן: איכות שמע מעולה!!!!! שיהיה כמה שיותר קטן!!! 20GB לפחות. העברת מידע מהירה USB2 או FIREWIRE. נוח לשימוש שיהיה אפשר לסדר על פי תיקיות ,שיהיה אפשרות של ניגון באקראי. קורא פורמטים:MP3 ,WAV ,WMA ואפשרות של איחסון דברים. אמממ הבנתי עכשיו שהנגנים ציבעונים ויש אפשרויות תמונה ודברים כאלה ,זה לא ממש חשוב לי יותר חשוב לי איכות השמע ומה שאמרתי לפני ,אבל אם יש אפשרות שזה יהיה ובלי הרבה יותר כסף אז למה לא. וכמובן שיהיה אמין כי לא תהיה לי אחריות אחרי הכל זה מארה"ב:\ אז אם אפשר בבקשה הצעות ,המלצות על נגנים. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לזוג רמקולים + סאב וופר ומגבר שיחוברו למחשב ואם כדאי אז גם כרטיס קול. תקציב 2000 ש"ח. הערה: הרמקולים בעיקר למוזיקה והדגש שהיה על הבס ואיכות טובה עד כמה שניתן בתקציב הנ"ל.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לפטופ עם וינדוס 7 חיברתי אותו עם כבל HDMI ל-LCD כדי לצפות בסרט, אבל לא שומעים קול אני יודע איך מגדירים את הקול ב-XP אבל לא מוצא את האפשרות ב-7 מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם. לפני כחודש רכשתי את ה-ATP3 של אלטק-לנסינג. בכל אופן, בזמן האחרון שמתי לב שהרמקול הימני לא זהה בצליל לרמקול השמאלי. בהתחלה חשבתי שזה המיקום שלהם אבל ערכתי ניסוי, השכבתי את שני הרמקולים מול האוזניים שלי ומסתבר שצדקתי. הרמקול הימני מדגיש יותר את ה-MID, והשמאלי מדגיש יותר את הצלילים הגבוהים (אני מדבר על רמקולי ה-MID שממוקמים בתחתית, לא על הטוויטרים). ההבדל די מורגש... האם זה הגיוני או בגדר הסביר (או שמה צריך להחליף אותם)? אשמח לשמוע גם מבעלי ATP אם זה קורה גם אצלם. זה קצת מטריד אותי.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום השגתי לאחרונה מספר שירים באיכות FLAC עד היום כל המוזיקה שלי באיכות MP3 של לפחות 192kbps אני יודע שזה מאוד אינדיוידואלי וכל אחד והאוזניים שלו, אבל בכל אופן, פחות או יותר, איזה ציוד "צריך" בשביל להבחין בהבדל באיכות בין FLAC ל-MP3 נניח אפילו של 320kbps ? כיום אני עם ATP3 וכרטיס קול OB של לוח בן 3 שנים ואת האמת? לא ממש הרגשתי שיפור משמעותי בשירים, אולי הסאונד קצת יותר "נקי" אבל לא באופן שממש אמרתי וואו זה באמת איכות ממש טובה לעומת ה-320kbps.. מבחינת אוזניות- בימים הקרובים צריך להגיע אליי Sennheiser HD 457 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אין לי כל כך ידע בנושא אוזניות, אז מבקש את עזרתכם, נסיתי לקרוא את הטופיקים בנושא האוזניות בתקציב שאני מבקש, אבל כמעט ולא מצאתי זכר לדגמים שאני רוצה לשאול עליהם. השימוש באוזניות יהיה לחיבור למחשב, ולראות סרטים ולשמוע מוזיקה. ראיתי כמה דגמים שנראים מעניינים: - 250 שח: SRH240-A Professional Quality Headphones Sennheiser HD 205 350 שח: Sennheiser HD428 SteelSeries 5H V2 Headset Black השאלה שלי, האם תוספת של 100 שקל תיתן מענה באמת ששווה את התוספת בשביל השימושים שלי. אם יש דגמים נוספים מומלצים, אשמח לשמוע תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים. הורי מתכננים לקנות טלוויזיית FULL HD חדשה לסלון שתתחבר ל-DVD ולממיר הדיגיטלי של HOT שברשותנו. הם מעוניינים בטלוויזיה גדולה, בגדלים שנעים בין 46" ל-52". הגבול של התקציב הוא 12,000 ש"ח. אין בעיה לקנות מחנות כלשהי ברחבי הארץ, אם זה מוזיל עלויות. השימוש כפי שצוין יהיה אך ורק צפיה בסדרות ובסרטים. תודה רבה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=360699 זה הכרטיס, הוא עולה 170 שקל. המערכת שיש לי בבית היא מערכת קולנוע ביתית - 1000W רמקולים 85dB דיי איכותית ויש להם עוצמה מאוד גבוה. בזמנו עלתה 2500 שקל. המערכת היא 5.0 כנראה שיתבסף בקרוב 0.1 . התקציב לא מאפשר משהו יותר טוב אבל רציתי שתביאו חוות דעת. ד"א, היו לי 2 כרטיסי קול לפני זה, שניהם התחילו לעשות בעיות ואז נשרפו. [אחד OB ואחד קניתי 5.1 בסביבות 50+- ] מה אתם אומרים גם זה ישרף? :\
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכם.. העפתי את המחשב שלי מהחדר בגלל כל החום שהוא היה פולט וכי הוא תפס מלא מקום.. במקומו השארתי את הנייד שלי.. יש לי בעיה קטנה כי בחדר יש לי מערכת 4.1 רמקולים של רמקולים שתלויים בפינות החדר.. בנייד שלי יש כניסה למיקרופון ויציאה לאוזניות\SPDIF .. מאחר ואני לא יודע איך לחבר את הרמקולים למחשב ככה שישמעו מכל ה4 אז החלטתי לקנות כרטיס קול חיצוני. בינתיים מצאתי : PCMCIA Sound Blaster Audigy 2 ZS Notebook Audio Card CREATIVE USB SOUND BLASTER LIVE! 24BIT EXTERNAL Zalman ZM-RSSC Creative Audigy 2 NX Creative Digital Music מה אתם חושבים עליהם ? יש לכם הצעות לכרטיסים אחרים ? אני לא נעול על קריאטיב.. ואני גם לא רוצה את הדבר הכי יקר\מה שממלה את התקציב שלי .. גם משהו …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
וכמה אמור לשקול שיר ממוצע בפורמט כזה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם ישנה תוכנה משהו?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לרגל התנתקות צפויה מהוט, אני רוצה לרכוש מוצר שיאפשר לי בעיקר: 1. צפיה בסרטים מהמחשב (או שנמצאים על דיסק המחובר לכלי) 2. קליטת שידורים דיגיטלים (עידן) נאמר לי שיש סטרימרים הכוללים כבר את הממיר הדיגיטלי - האמנם? - אשמח להמלצות. אגב - פחות קריטי לי שיקלוט ישר מהמחשב. אם יוצא יותר זול, אין לי בעיה עם מכשיר שצריך להעביר אליו עם דיסק חיצוני. (גם ככה, בינתיים אין לי רשת אלחוטית בבית. אולי בעתיד תהיה) בנוסף - ראיתי ביד 2 שמוכרים "ממירים לווייניים" לקליטת ערוצים מהעולם - האם הם קולטים גם ערוץ 2\10? תודה, ערן
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בעקבות הדיון על אורך החיים של ה BR בו הועלתה הטענה שהורדת סרטים ישירות מהרשת תהרוג את הפורמט הפיזי, החלטתי להתעניין קצת על הנושא ולהבין על מה בעצם מדובר. בגלל שכאזרחי ישראל רב השירותים האלו לא פתוחים בפננו שאופציה, ולכן אין לנו ניסיון מעשי עימם, החלטתי לחפש קצת מאמרים ברשת ולהבין האם באמת יש אלטרנטיבה ראויה ל BR למי שלא רוצה לרכוש נגן ייעודי ולהתעסק עם מדיות פיזיות. בעקבות החיפושים בנושא מצאתי את המאמר הבא: http://blogs.zdnet.com/Ou/?p=511 אני חייב לציין שהמאמר הנ"ל די פקח את עיניי. הידעתם שרב שירותי הרשת שמספקים סירטי "HD" בסטרימינג לא מתקרבים בכלל לאיכות HD אמיתית וברובם האיכות אפילו לא מתקרבת לאיכות DVD. מדהים. מה שמביא אותי למסקנה הבלתי נמנעת - עד שרוחב הפס הריאלי ללק…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי כמה לוחות אם שיש להם כרטיס קול מובנה ..חלקם עם 6 ערוצים וחלקם 7 או 8 . לא כ"כ מבין בזה ...האם זה קשור לכמות היציאות\כניסות בחלק האחורי של הלוח ? או שזה מיועד לערוצי הקלטה עם תוכנות או בכלל שזה קשור לכמות הרמקולים שניתן לחבר למחשב (קולנוע ביתי) ? אודה אם תוכלו להסביר בקצרה בנושא או אפילו קישור למאמר \ ת'רד (עברית) .
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות רקולים חדשים למחשב כי שלי כבר הולכים למות.. השימושים : 1. מוזיקה- באמת שמכל סוג, מאחותי ששומעת מזרחית עד אלי ולאבא שלי ששומעים רוק לסוגיו, גם פופ..באמת שהכל מהכל ישמע ברמקולים. 2. מעט משחקים - מידי פעם אני משחק ושומע ברמקולים. - לא כזה חשוב. 3. סרטים. עדיפות לרמקולים שקיימים ב- KSP כי זו החנות היחידה שיש לי בעיר (בית שמש). מה שחשבתי זה אלו : Altec Lansing VS4621, 2.1 http://ksp.co.il/?uin=10328 Microlab SOLO 4C 2.0 http://ksp.co.il/?uin=12992 Microlab X13 2.1 http://ksp.co.il/?uin=15357 כמובן שגם הצעות אחרות יתקבלו בברכה.. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות לחדר שלי מערכת רמקולים 5.1 מתחת ל-1800 שקל שהרווחתי עד עכשיו בחופש אני לא צריך DVD אבל אני כן ארצה אפשרות לחבר את המערכת לפליסטיישן 2 שלי וגם למחשב בו זמנית אם זה אפשרי או שצריך בשביל זה רסיבר ... חשבתי לקנות סאב ורמקולים לוויניים על מנת לא לפוצץ את החדר ברמקולים גדולים. האם לקנות מערכת שהרמקולים מתחברים לסאב או ששוה להשקיע ברסיבר או שאני לא אמצא רסיבר סביר בגבול התקציב. תודה אגב השתמשתי באופציית החיפוש ולא הצלחתי למצוא תוצאות המתאימות למה שאני צריך.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשוב לי שהאוזניות יחזיקו מעמד לאורך זמן, מעדיף אוזניות כפתור. האיכות די משנית לדברים הללו, גם איכות בינונית+ תספיק, אבל שיהיו מחברה מוכרת.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רץ לפחות שלוש פעמים בשבוע וחשבתי לשלב גם מוזיקה. אני מתכנן לקנות את ה-Clip, אבל הבנתי שהאוזניות המצורפות ממש גרועות ולכן אני מעוניין לרכוש את ה-CX300 בנוסף. איך האוזניות הנ"ל מתפקדות בריצה? הן נופלות מהאוזניים או נשארות יציבות בפנים? הן נהרסות מזיעה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לי יש ברשותי כרטיס קול אין לי שמץ של מושג איזה דגם הוא או איך ליבדוק ועוד יותר אין לי מושג איך לעדכן דריברים... help some1?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, שאלתי כבר כמה שאלות בנוגע ל-Z5500 והתלבטתי הרבה ובסוף החלטתי שלא לקנות אותה. ראיתי שיצאה הz906 והחלטתי שאותה אני רוצה. עכשיו השאלה היא:אני צריך לחבר אותה למחשב ps3 וממיר hot,הבנתי שהמערכת יכולה להתחבר לשלושתם והשאלה היא איך? עם איזה כבלים? אני בתהליך של מעבר דירה והכבלים עוברים בקיר כך שאני צריך תשובה כמה שיותר מהירה כדי לארגן את זה. תודה רבה לעונים, אביתר.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה.. בXUKE יש 22 וואט עוצמה לאוזניות.. כמה יש לסאנדיסק? נראה לי מצאתי : "hát ha legalább 2x12mW lenne az már elfogadható..." http://it.news.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=144531 מישו יכול לאמת דבריי? במה מתבטאת רמת העוצמה הנ"ל? זה הבדל של פי2!! אני מבקש ממי שיש לו את אחד הנגנים.. שיביא תמונות וביקורות!!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-