אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
קראתי את המאמר המעולה של Fkl0ster שנכתב על ידי אייל פור , אבל עד כמה שזה נתן לי מושג כל שהוא על קניה של מערכת קולנוע ביתית, זה עדיין לא פתר לי את בעיית הזמן שאין לי בימים אלו על מנת לעבור בין חנויות ולבדוק מערכות. לכן אני פונה אל המומחים והמבינים שבפורום זה , בכדי שתמליצו לי על מערכת קולנוע ביתית שכמעט כל יעודה יהיה לצפייה בסרטים. אני צריך את מקור ההגברה 5 רמקולים וסאב . התקציב שלי הוא בין 3000-3500 ש"ח. אודה על המלצות ועל קישורים להצעות מעניינות. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה עולה בארך מערכת טובה ל מוזיקה(METAL) בעיקר (זוג רמקוליים.נגן CD.מגבר) ועוד שאלה חייב להיות מגבר במערכת אני מתכוון לזה שמה הוא עושה רק מגביר את הסאונד או שהוא גם משפר אותו. מה התפקיד שלו במערכת?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך אוזניות איכותיות לטלויזיה, מה שמצאתי זה logitec, אני לא בטוח עד כמה זה איכותי, האם שווה לקנות בחול(ארהב), להזמין משם, או שיש דגמים טובים בארץ גם. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך לשפר את הבאס בסטריאו עם denon avr x2000? כיוון עם המיקרופון התקנה לא הניב ביצועים טובים. אולי לא מיקמתי את המיקרופון מדוייק מספיק.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מגבר של קנווד דגם KA-52 משהו עתיייק בכל מקרה הוא מאפשר מקסימום 4 רמקולים בנתיים מחוברים אליו שני רמקוליים רצפתיית עצבניים של Wharfedale עכשיו יש לי בבית סנטר ממש חמוד וברגע שאני מחבר את הרמקול השלישי אחד מהרמקולים לא רוצה לעבוד האם זה מהכרטיס שלי שתומך במקסימום 2.1 ? או שיש בעיה במגבר? מה אני בדיוק צריך לעשות כדי שזה יעבוד ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המאגנום הוא 150W-RMS האלפא הוא 100W-RMS המחיר של האלפא גבוה משל המאגנום. מאגנום: http://www.oyes.co.il/product.asp?productid=7274&aff=zap אלפא: http://www.oyes.co.il/product.asp?productid=5324&aff=zap
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מערכת מצויינת למחשב 5.1 מחפש חנות שמוכרת אותה במחיר טוב (אני לא רוצה שימחקו לי את ההודעה, אבל אם אפשר על הדרך, אם מישהו מוכר את שלו שיצור איתי קשר בפרטי).
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה הההבדל בין מוניטורים לרמקולים ? והאם מונטורים צריכים מגבר?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, שאלה כללית - האם אני יכול לחבר רמקולים רגילים רק על ידי החוט המקשר שלהם והתאמתו לבננה המתחברת לכרטיס הקול הזה : Asus Xonar Essence STX II 7.1 וזה יעבוד? זאת אומרת לחבר סנטר, אחוריים, קדמיים וסאב ליחידת 7.1 של הכרטיס על ידי כבל -> בננה -> כרטיס. כאשר כמובן אלו לא רמקולים מוגברים. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני זקוק לרמקולים סטנדרטים למחשב עד 100 ש"ח, אז בדקתי כל מיני סוגים, ויש מלא- סאב וופר,הרכב רמקולים 2.1,וגם עוצמה כוללת שזה RMS.. מה זה הדברים האלה בדיוק? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מבקש כי לא ממש מבין בנושא.... עד עכשיו הסתדרתי עם MX300, אבל החלטתי להשתדרג =] חשבתי בהתחלה ללכת על MX550 אבל הגדלתי ת'תקציב אז אין לי ממש מושג על מה ללכת = \ עדיפות לאוזניות כפתור, וגם שלא ישמעו רעש מבחוץ. תודה מראש לכל העונים נ.ב: Just so you know, השימוש בהם יהיה בעיקר בשמיעת שירי MP3 על גבי הPSP, אם זה מידע רלוונטי....
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בקרוב אצלכם, האח המבוגר, אך זול ומכיל פחות אופציות של ה IAUDIO X5: ותודה ל http://dapreview.net/comment.php?comment.news.1921 בלינק יש תמונה של המכשיר החדש.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת רמקולים איכותית למחשב, בעיקר למוזיקה ומשחקים. בעבר היה לי חדר "מחשב + קולנוע ביתי" (חדר לא סטנדרטי בגודל 7x4 מטר), עם מערכת שמורכבת מרסיבר Denon 3801 ו7.1 רמקולים של Axiom, שנתנו סאונד שלא מהעולם הזה במוזיקה, סרטים ומשחקים. אבל עכשיו עברתי לדירה חדשה, יותר "סטנדרטית", כך שמע' הקולנוע הביתי נמצאת בסלון, ויש לי חדר מחשב נפרד שגם אותו צריך לצייד ברמקולים. מצד אחד אין לי תקציב למע' ממש רצינית כמו הנוכחית, שאפילו בגרסה מוקטנת תעלה 5,000-10,000 ש"ח, מצד שני אני כן רוצה סאונד איכותי יחסית. בקיצור, אחרי כמה חיפושים מצאתי את MicroLab H500 שעולים כ-1500 ש"ח (סט של מגבר + 5.1 רמקולים). הבעיה היא שאין כמעט ביקורות עליהם באינטרנט. מצאתי רק ביקורת אחת ברוסית, שדי ש…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי רסיבר AVR1907 - DENON , אני מעוניין לקנות 4 רמקולים, 4 מדפיים, עכשיו - השאלה שלי היא האם יהיה הבדל מאוד משמעותי ללא הסאבוופר והסנטר? אני נמצא בחדר יחסית קטן ואני צריך את המערכת הזו לחדר בלבד. שאלה שנייה - האם יהיה הבדל אם אני אשתמש נגיד ב2 רמקולים של חברה מסויימת וה2 רמקולים השניים של חברה אחרת? איזה דגם הולך עם איזה דגם? או שפשוט עדיף לקנות פעמיים את אותם רמקוליים מדפיים. כרגע חשבתי על B&W DM30 + POLKAUDIO MONITOR 40. הפולק הרבה יותר זול (1400 שח) והשאלה היא האם הסאונד עדיין יהיה יעיל וטוב גם בלי סנטר,סאבוופר והאם החיבור בין 2 החברות והדגמים השונים יתאים ? האם יש לכם המלצות על דגמים אחרים? סכום הכסף הוא בין 2500-3000 ש"ח. תודה רבה!! Polkaudio Moni…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות ואשמח אם תענו לי. הראשונה: הורים שלי טסים ללונדון, השאלה שלי זה איפה יהיה לי הכי זול לקנות אוזניות, בדיוטי פרי אצלנו? אצלם? בלונדון עצמה? מישהו היה בלונדון ומכיר איזה חנות אוזניות טובה? (באינטרנט אין הרבה מידע). השנייה: איזה אוזניות אתם ממליצים לי לקנות עד 500 שקל, אוזניות בשביל מוזיקה בלבד, לא אכפת לי כפתור או Over Ear העיקר שלא יהיה קשור לביטס. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לטלוויזיה 40 אינץ' LED תקציב עד 5000 ש"ח אבל אפשר לחסוך כמובן. לא חשוב לי 3D בכלל. המטרה היא בעיקר לראות סרטים וסדרות מהמחשב אז עדיף שיהיה סטרימר פנימי או חיבור לדיסק און קי (לא ממש מבין בדברים האלו...)
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי הרבה בפורום ובאינטרנט בכלל על סוגי רמקולים מומלצים והגעתי למסקנה שאני אלך על אחד מהדגמים הללו גם בגלל מה שהם נותנים וגם בגלל המחיר שנע בין 400 ל-500 שקלים. למרות כל מה שקראתי לא הצלחתי להגיע לתשובה חד משמעית אילו מהשניים טוב יותר וממה אקבל יותר תמורה, ההבדל במחיר ביניהם בחנויות בהם בדקתי הוא כ-20 שקלים ועל כן לא משחק תפקיד. אשמח לחוות דעתכם, תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=360699 זה הכרטיס, הוא עולה 170 שקל. המערכת שיש לי בבית היא מערכת קולנוע ביתית - 1000W רמקולים 85dB דיי איכותית ויש להם עוצמה מאוד גבוה. בזמנו עלתה 2500 שקל. המערכת היא 5.0 כנראה שיתבסף בקרוב 0.1 . התקציב לא מאפשר משהו יותר טוב אבל רציתי שתביאו חוות דעת. ד"א, היו לי 2 כרטיסי קול לפני זה, שניהם התחילו לעשות בעיות ואז נשרפו. [אחד OB ואחד קניתי 5.1 בסביבות 50+- ] מה אתם אומרים גם זה ישרף? :\
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקבל כמה המלצות.. אפשר לחרוג ל-2300 בערך.. ואם אפשר המלצה על חנות באזור המרכז שאפשר ללכת ולשמוע גם את המערכת עצמה.. תודה על העזרה
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות MP3 יש לי שני דגמים מובילים iAudio X5 וiriver h340 (או שיש אחרים יותר טובים) מה אתם אומרים מה יותר טוב? ומה הפלוסים והמינוסים של כל מכשיר? את ה-iAudio X5 אני לא רואה בzap למה זה? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלויזיה 43 אינג של סוני, ומנסה להבין למה ההבדל המטורף בין שני טלויזיות 43 של סוני? אני די בור בעניין החומרה שלהם, אז אשמח אם מישהו יכול להגיד לי אם היקרה יותר עדיפה או הזולה מספיק איכותית? הזולה יותר: https://www.lastprice.co.il/טלוויזית-LED-43'-SONY/SONY-KD~43XE7096BAEP היקרה יותר: https://www.lastprice.co.il/טלוויזיה-43'-Sony/SONY-KD43XE8096BAEP
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא משנה לי כמה רמקולים העיקר שיהיו איכותים רצוי 5.1 או יותר..בשביל סרטים רצוי שיכלו להתחבר לטלויזיה תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, זקוק להמלצה לטלוויזית LCD 32" בסביבות ה3000 ש"ח [אם יהיה מאוד כדאי אפשר להוסיף כמה מאות שקלים]. מה הכי מומלץ בסכום הזה? **ישמש בעיקר לשידורי טלוויזיה מהמיר של הוט. [אבל FHD מעולם לא הזיק... ] בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מתנה לאחיין שלי לבר מצווה אוזניות. הוא ביקש את הביטס סטודיו אבל רציתי להתייעץ אם יש משהו יותר טוב בטווח של עד 500 ש"חים. הוא בן 13 אז שגם יראו טוב. חשבתי על SkullCandy אבל אני ממש לא מבין בזה כבר. המוזיקה תנוגן מהפלאפון שלו או מאמפי זול כלשהו, והוא די שומע הכל, ממזרחית ועד רוק. תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב למערכת הסטריאו דרך RCA , ולקחתי אותו סוג של כבל מהמפענח אל המערכת . עכשיו שמתי מפצל RCA כזה עם 2 כניסות ויציאה. את היציאה חיברתי למערכת ובכל כניסה שמתי חוט - 1) מהמחשב 2) מהמפענח כמובן שיש Right ו-Left . עכשיו , המחשב "מנמיך" את הווליום של הטלוויזיה עד כדי כך שלא שומעים את הטלוויזיה אלא רק את המחשב. פעם היינו אצל הלווין ואז זה עבד מצוין , כשעברנו לכבלים זה עשה בעיות ועכשיו חזרנו ללוין וזה עושה בעיות..... למישהו יש רעיון ? לי היה רעיון...אבל אני צריך עזרה יש איזה קוד שמקישים בשלט של YES (אני לא עושה פרסומת..!) שהוא מאפשר למפענח להגביר ולהנמיך בעצמו , אם כך אני אוכל להגביר עד הסוף ולנסות לסדר את הבעיה. הבעיה היא , שאין לי את הקוד. פעם הייתה לי חוברת ישנה עם …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-