אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, בימים הקרובים ארכוש רסיבר VSXD514 Pioneer , הוא 5.1 ודי חדש (2005) כרגע אני עובד עם 4 רמקולים (2FRONT 2REAR) עם 2 רסיברים מקרטעים. אך אני מבסוט מהרמקולים בינתיים. העניין הוא, שאני עובד עם כרטיס קול SB Live Value שהוא 4.1 ואני מחבר אותו לרסיברים של הרמקולים בצורה אנלוגית. מה שלא קיים ברסיבר שאני עומד לרכוש. השאלה שלי היא, האם יש דרך לחבר את הכרטיס קול הזה, והאם בכלל כדאי לחבר אותו, לרסיבר החדש? מן הסתם התשובה על כך היא לא, לכן, שאלתי הבאה היא, איזה כרטיס קול יתאים לי ספציפית? אני רק צריך שיתחבר לי לרסיבר בצורה טובה. נ.ב. יש לי כרטיס קול מובנה בלוח ABIT NF7 - יש לו 5.1 וגם יציאה אופטית, שווה להשתמש לו ביציאה האופטית ולחבר לרסיבר החדש? או שהאיכות על הפנים? (OnBoard…
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני זקוק לרמקולים סטנדרטים למחשב עד 100 ש"ח, אז בדקתי כל מיני סוגים, ויש מלא- סאב וופר,הרכב רמקולים 2.1,וגם עוצמה כוללת שזה RMS.. מה זה הדברים האלה בדיוק? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי סאב וופר של bose ובכניסה של המגבר יש לי כניסה של RCA אבל בכניסה של הסאב אין לי RCA בכלל יש לי כניסות של הכבלים של הרמקולים IN ו OUT תמונה http://www.up2me.co.il/images/56768249.jpg
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בקרוב אצלכם, האח המבוגר, אך זול ומכיל פחות אופציות של ה IAUDIO X5: ותודה ל http://dapreview.net/comment.php?comment.news.1921 בלינק יש תמונה של המכשיר החדש.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוזניות פשוט מדהימות!!! חיברתי אותן לנגן שלי - iaudio u3, שומעים פשוט מדהים!, לא ידעתי אפילו שאפשר לשמוע מוזיקה בצורה איכותית כל כך! המליצו לי כאן על ה cx-300, כשבאתי לחנות העיניים ישר קפצו על ה 205, וזה פשוט חוויה! http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=555555559&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=161&aff=Zap עלו 450
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי סטרימר Xtreamer SideWinder ורמקולים 5.1 שבעבר השתמשתי בהם למחשב - Logitech X540. אני רוצה לחבר את הרמקולים לסטרימר / טלוויזיה בשביל לקבל סאונד 5.1,אך החיבורים שלהם הם 3.5mm ולסטרימר ולטלוויזיה אין כאלה יציאות. לסטרימר כן יש יציאה אופטית,אז חשבתי להשתמש בזה איכשהו.. הרעיון שלי הוא לקנות את זה: http://www.ebay.com/itm/AC3-DTS-Digital-Optical-Audio-To-5-1-2-1-Channel-Stereo-Analog-RCA-Converter-/140899945054?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item20ce4a8a5e ולחבר את הרמקולים והסטרימר...אבל אני לא מאוד בקיא בתחום ולא יודע אם זה יעבוד כמו שצריך ויתן סאונד 5.1 אמיתי? עוד משהו שמצאתי היה זה: http://www.ebay.com/itm/Logitech-5-1-Game-Console-Audio-Adapter-RC…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לאוזניות לשימוש חוץ בתקציב של עד 250 שקל. אני לא מעוניין באוזניות כפתור למיניהן אלא קשת. האוזניות ישמשו בעיקר לרוק. רצוי שיהיו ניתנות לקיפול כדי לאחסן בתיק (מהסיבה הזו גם כבל "עמיד" מהווה יתרון). תודה מראש, אורי
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, בחיבור אלחוטי האם ניתן לראות סרט עם כתוביות בעברית? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי כרטיס קול 5.1 של קריאטיב. 4 כניסות בשלל צבעים, שום יציאה דיגיטלית. מה אני צריך לעשות?? איזה כבלים לקנות ? בבקשה תפרטו ככל שתוכלו יש לי רסיבר של קנווד.
-
שלום לכם. לפני כחודש רכשתי את ה-ATP3 של אלטק-לנסינג. בכל אופן, בזמן האחרון שמתי לב שהרמקול הימני לא זהה בצליל לרמקול השמאלי. בהתחלה חשבתי שזה המיקום שלהם אבל ערכתי ניסוי, השכבתי את שני הרמקולים מול האוזניים שלי ומסתבר שצדקתי. הרמקול הימני מדגיש יותר את ה-MID, והשמאלי מדגיש יותר את הצלילים הגבוהים (אני מדבר על רמקולי ה-MID שממוקמים בתחתית, לא על הטוויטרים). ההבדל די מורגש... האם זה הגיוני או בגדר הסביר (או שמה צריך להחליף אותם)? אשמח לשמוע גם מבעלי ATP אם זה קורה גם אצלם. זה קצת מטריד אותי.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, שאלה כללית - האם אני יכול לחבר רמקולים רגילים רק על ידי החוט המקשר שלהם והתאמתו לבננה המתחברת לכרטיס הקול הזה : Asus Xonar Essence STX II 7.1 וזה יעבוד? זאת אומרת לחבר סנטר, אחוריים, קדמיים וסאב ליחידת 7.1 של הכרטיס על ידי כבל -> בננה -> כרטיס. כאשר כמובן אלו לא רמקולים מוגברים. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם הריסבר הזה טוב ושווה קניה? http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=845655
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
SOUND BLASTER AUDIGY PLATINUM EX יכול להקליט ב24 ביט כמו כרטיס מקצועי או...שרק הoutput שלו 24 ביט ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבת שלום אני מעוניין לקנות מערכת[אוזניות+מגבר+כרטיס קול] שהתקציב הוא - 300$ לאוזניות והמגבר יהיה Aqua[נראה לי מספיק בתור התחלה] וכרטיס קול 1212M[אותו כמובן אני מזמין מחו''ל]. עכשיו בHead-fi המליצו לי על Alessandro MS2i\Grado 325i. מה שאני שומע זה רוק[חלקו רגוע\חלקו יותר רועש], ישראלי[כמו עבודה עברית], כל מיני מנגינות מרגיעות[לא סימפוניות ומוזיקה קלאסית], ושירים רגועים רגועים כמו של הביטלס. יש עוד המלצות בתקציב הנ''ל ? BTW אני לא אוהב שהבאס גונב את ההצגה[לא אוהב באס בומי ומלא עוצמה] - אבל אני לא אוהב שאין בכלל באס. שיהיה באס מאוזן ונעים. בתודה, Quantom.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו התנסה עם החלפת הHard Disk שבתוך הממירים של הוט מג'יק (לא HD), לפי הוט הדיסק שמגיע הוא בגודל 160G והמקום עליו הולך ונגמר... מן הסתם הוא מוצפן ותוכנת ההקלטה יושבת עליו, השאלה היא אם נעשה לו IMAGE ואז נשפוך אותו לHD גדול יותר ונרחיב לו את המחיצות, האם יעבוד? מישהו כבר ביצע?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אשמח אם תמליצו לי על כמה דגמים של טלוויזיות LCD/LED בגודל של 46". התקציב הוא 5000 ש"ח אבל אפשר חריגה קטנה אם זה ממש שווה. דרישות: - לפחות חיבור USB אחד שיתמוך בכמה שיותר פורמטים של סרטים. - Full HD 1080P בינתיים אני מתעניין בסמסונג 46C530. מה אתם חושבים על הטלוויזיה הזו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. את הציוד הנ'ל אני מעוניין לרכוש לחדר בגודל בינוני-קטן. רסיבר - אני מעוניין לרכוש רסיבר איכותי שאליו יתחבר המחשב ובנוסף גם XBOX360. יתכן ובהמשך ארצה לחבר אליו כרטיס קול מקצועי. הרסיבר לא צריך לכלול את כל השיכלולים שיש היום כיוון שכבר יש לי כזה בסכום של 2000 שקל בסלון. אני מאוד מעדיף שהרסיבר יהיה כמה שיותר קטן ולא גדול כמו הרסיברים של הקולנוע ביתי. אם אין ברירה, אפשר שהוא יהיה גדול ואני פשוט אשים אותו במקום אחר בחדר ולא לידי ואשלוט עליו עם השלט. רמקולים - אפשרי שיהיו שני רמקולים+באס וופר בניפרד או בתוכם. עדיף שיהיה בתוכם וכך יהיה יותר מקום פנוי בחדר. כרגע יש לי שני רמקולים ישנים גדולים של SANYO שהאיכות שלהם סבבה אבל אני רוצה משהו יותר איכותי מהם. אליהם מחוברת כרגע מע…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=360699 זה הכרטיס, הוא עולה 170 שקל. המערכת שיש לי בבית היא מערכת קולנוע ביתית - 1000W רמקולים 85dB דיי איכותית ויש להם עוצמה מאוד גבוה. בזמנו עלתה 2500 שקל. המערכת היא 5.0 כנראה שיתבסף בקרוב 0.1 . התקציב לא מאפשר משהו יותר טוב אבל רציתי שתביאו חוות דעת. ד"א, היו לי 2 כרטיסי קול לפני זה, שניהם התחילו לעשות בעיות ואז נשרפו. [אחד OB ואחד קניתי 5.1 בסביבות 50+- ] מה אתם אומרים גם זה ישרף? :\
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למוזיקה סרטים ומשחקים, חשבתי על הCreative T20, אבל הבנתי שהבאסים בהם לא משהו? יש עוד הצעות?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה קורה? קניתי לאחרונה טלוויזית LED חדשה 32 לחדר וכדי לתלות אותה לקיר השתמשתי בזרוע מדגם Sansui SN 234WM הבעייה שלי היא שעכשיו אין לי איפה לשים את הממיר YES TOTAL.. עד עכשיו הוא היה מחובר לטלוויזית CRT ענקית ופשוט עמד עליו. עכשיו בגלל שזה LED זה דק מדי. הבנתי מהמתקין שיש אפשרות לקנות תוסף לזרוע שקניתי שמתחברת מלמטה וזה בעצם מחזיק את הממיר. מישהו יודע איפה קונים כזה דבר? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות טלויזיה חדשה לחדר. היא תהיה תלויה על הקיר מול המיטה, במרחק 2.40 מטר ממני. המטרה העיקרית שלה תהיה לצפות בסרטים ותכניות מהמחשב בחיבור HDMI, בעיקר תכני 720p. ואולי גם משחקי מחשב. מצד אחד אני חושב ש 32" תרגיש קצת קטנה מדי, מצד שני 37" עלולה להיות גדולה מדי... אני חושב שהיא תהיה תלויה ככה שאסתכל עליה בזווית מלמטה, זה פוגע באיכות צפיה בצורה משמעותית? (אני לא חד עין במיוחד). ושאלה נוספת, האם כבל HDMI באורך 7-10 מטר יפגע באיכות התמונה משמעותית? על איזה נתונים של הכבל צריך להסתכל בשביל להחליט מה הכי טוב? ראיתי הבדלי מחירים גדולים בין כבלים באותם אורכים.. תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מבקש כי לא ממש מבין בנושא.... עד עכשיו הסתדרתי עם MX300, אבל החלטתי להשתדרג =] חשבתי בהתחלה ללכת על MX550 אבל הגדלתי ת'תקציב אז אין לי ממש מושג על מה ללכת = \ עדיפות לאוזניות כפתור, וגם שלא ישמעו רעש מבחוץ. תודה מראש לכל העונים נ.ב: Just so you know, השימוש בהם יהיה בעיקר בשמיעת שירי MP3 על גבי הPSP, אם זה מידע רלוונטי....
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוזניות ניידות,מה מהם עדיף?... מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהן? לי יצא לשמוע מעט את הAKG K26P והן מלאות באס
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי עקב המבצע בבאג החלטתי לקנות את אחת מהאוזניות האלה המכשיר אליו יתחברו האוזניות זה iPod Touch 3g מוזיקה שאני שומע זה: רוק, מטאל, קצת אלקטרוני והיפ הופ. בקיצור מאוד מגוון המלצות יתקבלו בברכה, תודה מראש ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה הההבדל בין מוניטורים לרמקולים ? והאם מונטורים צריכים מגבר?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-