אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מזל טוב לי כבר אחרי הרבה זמן שאני מחפש אוזניות למחשב , קניתי את ה The best.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני חושב כרגע על microlab m-200 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/microlab-200-sub-sat-remote-phones-aux-black-40w-rms-p-8245?language=he אבל אני מוכן לעלות עד 350 ש"ח עבור שיפור רציני. מה שחשוב לי זה איכות הסאונד, ואני קונה בארץ. תודה מראש לכל מי שעוזר!!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי את הרמקולים logitech z323 כאשר אני מדליק את הרמקולים או מגביר/ מנמיך את הווליום ישנו קול מעצבן מהרמקול השני זה קורה רק באותן שניות שאני מדליק או משנה את הווליום. אם אני לא נוגע ברמקולים אז הכל בסדר והבעיה נעלמת. וכמו שאמרתי, זה קורה רק באותו הרמקול שאין בו את כפתור השליטה על הווליום. הצעות כלשהן? תודה אסף
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
www.adata.com.tw/en/p-m1-01.htm www.ksp.co.il hay everybody ראיתי את הנגן הזה באתר של ksp שהתכונות הבולטות שלו הם שיש לו כניסה line in זיכרון מובנה של 256 מגה ביט וגם חריץ הרחבה לכרטיס זיכרון sd כך שבתכלס ניתן להגיע ל 768 מגה ביט אם מוסיפים כרטיס זיכרון של 512 והתוצאה הסופית היא נגן עם נפח זיכרון מכובד , סופר קומפקטי וסופר עמיד שמשתמש בסוללות סטנדרטיות וזולות שאמור לכאורה להאריך חיים בניגוד לנגנים כמו ipod שמובססים על דיסק קשיח זעיר רגיש מאוד לזעזועים ולנפילות שגם אם תישמור עליו בצמר גפן (מה שכמובן לא קורה עם מכשיר נייד שנתון לזעזועים ומדי פעם לנפילות בילתי נימנעות) הוא במקרה הטוב יחזיק מעמד מקסימום שלוש שנים -אורך חיים ממוצע של דיסק קשיח רוב הסיכויים שהס…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע ששאלו פה כבר הרבה שאלות בנושא נגני MP3 אבל בכל זאת רציתי לדעם אם מישהו שמע על נגן עם 1GB או קצת יותר (אבל פחות מ-5 או 6) במחיר נורמלי (לא כמו זה של edigital שעולה 400$) עד 180$ בערך (לא יותר מ-200$) ???
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה חיברתי אוזניות לטלווזית LCD שלי - la32c530 של סמסונג. כששיניתי את עוצמת הקול השינוי נעשה רק ברמקולים המובנים של הטלויזיה ולא באוזניות. איך אני יכול לשנות את עוצמת הקול של האוזניות?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
CREATIVE L-TRIGUE 3400SE א. האם הם איכותיים...? ב. האם שווים את המחיר...? (700) ג. בבקשה לא להציע לי רמקולים אחרים ולתת חוות דעת רק על אלו ד. למי שלא מבין על מה אני מדבר אז הנה קישור נחמד וחביב http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=10733&nav=artwork ה. האם למישהו יש אותם שיכול לתת חוות דעת על הבאסים שלו ואיכות הצליל...? תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אוקיי, אני אחד מברי המזל\חסרי המזל שלא מרגישים שום הבדל בין mp3 192 ביט לבין wma 64 ביט (סתם דוגמא... אני גם לא מבדיל בין mp3 לאיכות של דיסק O_o). בשלישי באוקטובר אני טס לארה"ב (נקווה שדון פרץ יסיים לשחק עד אז), וחשבתי לקנות שם אוזניות ברמה בשביל המובו2 שלי ובשביל הihp120 שיצטרף אליו. לאור יכולות השמיעה שלי, אתם חושבים שיש טעם, או שאני לא אבחין בשום הבדל בין אוזניות פשוטות יחסית לבין משהו ברמה?
-
- 10 תגובות
- 726 צפיות
-
-
*אני לא מתכוון להזמין מחו"ל אבל כל עוד החנות בארץ לא משנה לי איפה היא בארץ Icemat siberia מגיע עם מיקרופון נפרד Sennheiser PC150 מגיע עם מיקורפון צמוד ZALMAN ZM-RS6F 5.1 HEADPHONE SURROUND מגיעות בלי מיקרופון אבל תומכות ב 5.1 ערוצים ועולות פחות מה ICEMAT איזה אוזניות הכי עדיפות? אני מתכוון בעיקר לשחק איתם משחקים כמו CS אז חשוב לי שאני אוכל להישאר איתם על הראש הרבה זמן וגם חשוב לי שמיקרופון יהיה אייכותי. אם יש לכם המלצות על אוזניות אחרות באותם מכירים גם אין לי בעיה.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
נראה לי שזה קורא שמדברים קרוב למיקרופון או שהמקריפון קגיש מדיי יש מין צליל כזה צורם וגבוה שלפעמים מדברים חזק יותר האם ניתן לתקן את זה עם Aodbe audition, תודה
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב סלוני עם וינדוס 7, 64 ביט, עם 4 ג"ב ראם. אני מעוניין לעבוד אך ורק עם התוכנה של המדיה סנטר של וינדוס 7 ולא עם התוכנות של יצרני כ. הטלויזיה. אין לי בעיה לשלם עד 500-550 שקל אם זה הכרחי (למרות שאני מאמין שאפשר להסתפק בפחות), יחובר לממיר רגיל של YES (דגם 3100, בקומפוזיט), כמובן חשוב שתהיה לו עינית IR להעברת ערוצים דרך המדיה סנטר. תודה!
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
הרסיבר - http://hi-fi.co.il/sg_product~RXV367~35~253.htm הרמקולים שהמליצו לי - http://hi-fi.co.il/sg_product~270~35~262.htm , זה מתאים לרסביר מבחינת אום וDB? ואם יש עוד המלצות?
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אוזניות גימינג שמיועדות אך ורק לזה . לא למוזיקה ולא לסרטים. שיהיו עם מיקרופון ועם זה אפשרי שיאטמו יחסית את האוזניים . אני לא מחפש אוזניות מושלמות ,רק שיעשו את העבודה בביצועים מינימלים. תקציב עד 300 שח . אם אפשר לא לחרוג מזה כי התקציב ההתחלתי היה 250 שח . תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים יש לי כמה שאלות בנושא כרטיסי קול: - אני אישית לא גיימר ובעיקר שומע מוזיקה במחשב. האם יש יתרונות מוכחים מבחינת איכות סאונד לכרטיס נפרד (למשל X-FI של קריאייטיב) או שיכול להספיק לי הכרטיס הנוכחי (7.1 של רילטק) המובנה - במידה ואני משתמש ביציאה האופטית דיגיטלית האם יש הבדל באיכות בין היציאה הזאת בכרטיס נפרד לבין אותה יציאה בכרטיס המובנה או שאין בהדל באיכות כי שניהם דיגיטלים תודה ויום טוב לכולם
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הרצועה לתלייה על הצוואר ממש לא מצאה חן בעיני, גורמת ליותר מדי חוטים ומסתבכת עם האוזניות לפעמים, האם מישהו יודע איפה מוכרים (אם בכלל) נרתיק למכשיר? או האם מישהו מצא נרתיק חלופי שאינו מיועד במקור למכשיר אך מתאים לו שניתן לרכוש בנפרד? דף המוצר באתר היצרן: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=215&product=9771 תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
קניתי את האוזניות, אבל הצורה של הפלאג 3.5 שונה מכל התמונות שיש ברשת. בתמונות יש לגומי שמעל הפלאג צורה ריבועית כמו פה בתמונה האחרונה http://www.anythingbutipod.com/forum/showpost.php?p=169342&postcount=51 ובשלי יש צורה עגולה. האם זה זיוף? דרך אגב, איך מוסיפים קיצור כמו שצריך בלי שכל הכתובת תופיע?
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_portable_504771
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
אני לא שומע שום קול ברמקולים שלי! הכל מחובר רק אין קול אני צריך דרייור בשבילהם של "קריאטיב" או איך שכותבים את זה מישהו יכול להשיג לי בבקשה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב עליו מאוחסנים המון קבצים (אודיו, וידאו ותמונות) - וזה המחשב היחיד שלי בבית. אני רוצה להיות מסוגל לשלוט עליו באמצעות שלט (מהספה - מכיוון שכך אנו צופים בהכל), השלט צריך לשלוט לפחות על פליי, פאוז וווליום (עדיף שגם אפשר יהיה לפתוח קבצים ותוכנות, אבל אפשר גם בלי זה). מה הפתרון הכי טוב/זול? כאמור אין צורך בשליטה בטלוויזיה (אנחנו משתמשים במסך המחשב עצמו וזה מספיק) תודה!
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע רמקולים של CREATIVE INSPIRE 2.1 שקניתי מלפני 5-6 שנים כבר... אני רוצה להחליף אותם במשהו חדש בסביבות 300 ש"ח.. אשמח אם תמליצו לי על רמקולים טובים תודה!
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך של ATI (5750 ליתר דיוק). עד עכשיו היה לי כרטיס של NVIDIA ובכדי לשכפ תצוגות (לראות את אותו הדבר בשתי התצוגות ככה למשל אני רואה סרט על הטלויזית LCD שלי) הייתי צריך רק ללחוץ על CLONE DISPLAY וזה הכל. אני כרגע מסתבך עם הדרייבר של ATI ואין לי מושג איך עושים את זה עם הCATALYST תעזרו לי בבקשה שחכתי לציין שהמערכת הפעלה היא ווינדוס 7
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודשיים רכשתי את הרמקולים הנ"ל, ובמהלך כל שיר הווליום עולה ויורד עצמאית מבלי שאגע בווליום במקלדת/ רמקולים. הרמקולים בנויים מסאב+4 רמקולים+סנטר. חשוב לציין שהפוטנציומטר של הרמקולים מאוד (!) רגיש, והסאב + 2 רמקולים יושבים על ממיר של הוט. בהתחלה חשבתי שזה מהמדיה פלייר, אבל גם סרטונים באתרים כמו youtube הראו את אותה הבעיה ובנוסף חשבתי שאולי בגלל שהסאב יושב על הממיר אולי זה נובע ממגנט או איזה זרם שמשפיע. מישהו חווה את אותה בעיה עם הרמקולים? זה מגיע לרמות שאי אפשר לשמוע כלום בהם. כמובן שאם הבעיה תתגלה מהרמקול או כל חלק שלו נממש את האחריות. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ihp120 אבל לא בארץ כי המחירים יקרים מדי. אני מחפש אתרים אמינים וזולים (בסדר הזה, אבל בו זמנית) בחו"ל. אז אם מישהו מכיר שיאמר. חוץ מזה אם ניתן לשלב גם אוזניות (רגילות, לא אוזן) במחיר של עד 80$ (גג, רצוי פחות) באותו אתר אז נהדר. תודה
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-