עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני רוצה להפוך את הTriple fi 10 שלי לקאסטום.. איפה בארץ אפשר לקחת מידות של האוזניים ובמחיר סביר? ודרך אגב, יש מקום בארץ שיכול לעשות Remolding? כי בנתיים אני מתכוון לשלוח אותם לחו"ל.

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  2. הי, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב 2.1 והרשימה שלי היא SonicGear 7 SonicGear 8 Microlab X-16 (שהם שדרוג קל של X-13 להבנתי). הם באותם סדרי גודל מחיר. מישהו מכיר ושמע ויודע להמליץ לעזור בבחירה בין הדגמים? יתרונות/חסרונות? תודה

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  3. Started by meir21,

אהלן אני מחפש לקנות Hauppage HD-PVR כדי ללכוד מהטלוויזיה בHD . אבל קשה למצוא את זה בארץ.האם יש סכנה בלהביא מחו''ל בבחינת מכס וזה .אם יש כאן מישהו שקנה / הזמין , אני אשמח לקבל עזרה בבקשה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by CroCoDile,

ראשית, אני מקווה שאני מפנה את השאלה לפורום הנכון. ותסלחו לי אם לא... רכשתי היום סטרימר WD TV HD MEDIA PLAYER. מראש ידעתי שיש לו בעיה עם קריאת כתוביות בעברית, ושיהיה צורך להמיר את הכתוביות מ-פורמט SRT ל-SUB. מה שלא ידעתי הוא כמה לא פשוטה המרה כזו יכולה להיות... :-\ ראשית הורדתי את התוכנה שהיבואן ממליץ עליה - AVIAddXSub. התוכנה עובדת, הבעיה היא שהכתוביות יוצאות ורודות (!). בהגדרות הן לבנות עם מסגרת שחורה, אבל כשמפעילים אותן (גם בסטרימר וגם על המחשב) הן ורודות עם מסגרת כחולה. בהתחלה הן גם הופיעו כמעט באמצע המסך במקום בתחתיתו, אבל את זה עוד הצלחתי לסדר לבד. ואם זה לא מספיק אז הן יצאו "מרוחות" ומטושטשות. כשלון ראשון. כשנואשתי מהתוכנה הזו פתחתי את האינטרנט ומצאתי המלצות ל…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by rony1880,

היי רציתי לדעת אם יש הבדל באיכות שידור מהמכשיר Xtreamer Pro Digital HDTV Media Player לבין האיכות שידר HD שאני מוציא ממחשב נייד עם כרטיס מסך 5650 , הכוונה מאיזה מכשיר אני יראה יותר טוב סרטיי HD?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. כן כן , אני יודע כבר קראתי הרבה על אוזניות אבל אני מחפש מישהו שיש לו את הדגמים הנ"ל לחוות חוות דעת אמיתית ולא משוחדת אני מעוניין לקנות אוזניות למשחקים וכרגע אלה עלו כמתמודדות מעניינות - בטווח מחיר סביר פחות או יותר? אני מודע לנושאי הגימיק של 7.1 - אבל זה באמת מסקרן אותי יש לי כרגע כרטיס קול XFI - העניין שאין (כמעט) אוזניות אנלוגיות 5.1 טובות - Syberia V2 (SteelSeries) - Razer Megalodon - Logitech G35 - Senhaiser PC 333D (אלו נראות ממש מעניינות כי סנהייסר ידועה , מן הסתם , באוזניות באיכות גבוהה) - H7 - Roccat Kave (שמעתי אותן , ואין להם ממש בס אלא רטט) מחכה לתשובה והצעות תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by אקו1,

שלום עוד נושא:אני משתמש בrealplayer לוידאו אבל לא מבין איך ניתן להעביר לסרט לא מתורגם קובץ srt באנגלית לתרגום.שיש לי.ישנה איזושהי תוכנה לזה? :

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. יש לי בחדר מחשב וממיר של הוט HD האם יש סיכוי לחבר את המחשב ישירות למסך LCD של המחשב או למחשב ומשם לראות על המסך ? מה צריך לעשות תודה

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by ran07,

אהלן יש לי PS3 והוא מחובר לHDMI לכן אני מחבר את הרמקולים כל פעם למסך ומחזיר למחשב עכשיו איזה כבל מפצל אני יכול לשים בשביל שיחבר את המחשב והPS3 ביחד אם אפשר להראות לי תמונה של הכבל באיזשהו אתר תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Kataklystic,

אני רוצה לקנות רסיבר חדש המטרות הן סרטים מוזיקה ומשחקים במחשב וPS3 אז ככה הרסיבר יתחבר לכרטיס קול X-Fi Fatal1ty Platinum במחשב לPS3 לממיר הוט ויצא לטלוויזיה LG32LH70. התקציב הוא 3000 שקל לרסיבר ו- 1500-2000 שקל לרמקולים. החדר הוא בינוני, המגברים שאני מתלבט בניהם הם Harman Kardon AVR260 ו Yamaha RX-V567. אני רוצה לדעת אם למישהו יש ניסיון עם המגברים הנ"ל אשמח לעזרה בבחירה, אם יש מגבר אחר שנראה ליותר טוב אשמח להצעות. לפי מה שאני הבנתי לימאהא יש upscaling רק ממקור אנלוגי ככה שכניסה דיגיטלית לא תעלה ברזולוציה. בHarman Kardon יש את הצ'יפ iDCD שחלק אומרים שהוא ממש טוב וחלק לא אם מישהו יודע זה יעזור לי. אשמח גם להצעות רמקולים. תודה רבה, ערן.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by psybrain,

יש כל כך הרבה רמקולים למחשב טובים שכבר אני לא יודע מה לקחת.. אני מתלבט לגבי כמה סוגים .. אני צריך חוות דעת ואנשים אם יש להם אני שמח לשמוע ביקורות... 1. klipsch promedia 2.1 2. m-audio Studiophile av 40 3. audioengine a5 בגדול ההשקעה היא עד 1500 שקל .. האודיואינגין הוא יותר מ 1500 שקל עכשיו שמעתי עליו הרבה ביקורות טובות השאלה היא אם הוא מצדיק תמחיר שלו ביחס לרמקולים הנוספים מאלה שיש פה משמעותית או שהמחיר לא כדי ביחס לרמקולים שרשמתי.. עכשיו הקליפש יש לו סאב.. ותאמת לא יפכת לי כל כך סאב.. אני מעדיף מוזיקה איכותית, יותר מבאסים .. אני בקטע של מוזיקה מדוייקת ויותר עשירה מסתם בום בום.. אני קצת מתוסבך אשמח לעזרה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by levyli,

שלום, מחפש המלצה על מערכת קולנוע ביתי\סטריאו מיני\מיקרו עם 2 רמקולים ואופציה לסאב וופר. יש לי סלון לא גדול (4X4 מ'). תקציב עד 1500 ש"ח. חשבתי על המערכת הזו: http://www.citydeal.co.il/pl_product~9596~3~311.htm מישהו מכיר? יכול להמליץ עליה או משהו טוב יותר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by steelmanx,

אני מחפש לקנות אוזניות פתוחות(מהסוג של Sennheiser HD555) מארה"ב במחיר של עד 100$. האוזניות שיש לי כרגע הם Koss KSC75 מה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  14. Started by Guarding angel,

מעוניין בטלוויזיה לסלון מחפש 40~42" עד סכום של 4500שח עם אחריות מקורית. שהטלוויזיה תיתן איכות תמונה טובה בשידורי SD ככול האפשר. מעבד תמונה 100HZ אם אפשרי. ראיתי את ה-LG 42LE5300 והיא נראית סבבה האם יש לה מתחרה כולשהי אם הסכום עולה ל-5000? http://www.prad.de/new/tv/test-lg-37le5300-teil16.html#Film ביקורת

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by thebenjamin,

מחפש רמקולים 2.1 עד 300-350 ש"ח... למוזיקה וסרטים, מעט משחקים יהיה נחמד אם יהיה שלט וחיבור לאוזניות..

16. Started by Zinger777,

היי, יש לי את הTV - Toshiba 46SL733 במרחק 2 מטר משם - מחשב עם כרטיס מסך MSI 4870 512MB (יש לי מתאם בין DVI לHDMI) במרחק 10 מטר משם - מחשב עם כרטיס מסך HIS 5770 1GB וכמובן שאני רוצה לעבוד ברזולוציה מקסימלית - 1920*1080. אני רוצה לחבר את שניהם לTV (לא באותו זמן) עם אותו כבל. כבל HDMI יעשה בעיות כלשהן כמו ניתוקים, קפיצות, איבוד איכות התמונה במרחק של 10 מטר? עוד שאלה קטנה - הTV הנ"ל תומכת בכבל מסוג 1.3. אם אני אחבר כבל מסוג 1.4 זה עלול לעשות בעיות כלשהן או שהיא תעבוד פשוט אבל אני אראה 1.3 ולא 1.4? ישנה דרך להעביר אודיו דרך הכבל עצמו? תודה מראש, Zinger777.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by PuG3o6,

שלום. ראיתי באתר מסויים שיש מבצע על הLCD הזאת. במחיר של 2750 שח +אחריות ל 3 שנים. האם כדאי או שיש LCD אחרת יותר טובה במחיר הזה? אני רוצה +32 אינץ' FULL HD , קורא USB קורא MKV AVI.. רצוי מחברה מובילה תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by MasterDK,

שלום חברים, אני מחפש אוזניות למחשבף גדולות כאלה (לא אוזניות קטנות) עד 100-150 ש"ח (עדיף כמובן כמה שיותר זול), שיהיו דיי איכותיות ויחזיקו דיי הרבה זמן (כי האחרון לא החזיקו אפילו חצי שנה). תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by dandi7,

שלום, אני מחפש דרך להחליף את הכבל של האוזניות כיוון שהוא פגום. האם קיימת אפשרות להחליף אותו בכבל איכותי אחר? הבעייה היא שהאוזניות נקנו לפני מספר שנים בארה"ב והן לא באחריות היצרן. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by bommer123,

בוקר טוב לכולם, אני מעוניין לקנות טלויזיה LED חדשה בגודל 50 אינטש לסלון. המרחק בין הישיבה לטלויזיה הינו 4 מטרים. איזה מסכים מומלצים בגודל הנ"ל ונותנים את הפונקיוצ הטובות ביותר כגון יחס ניגודיות,חיבור USB , כניסות משלל הסוגים. המחיר כרגע אינו מהווה שיקול תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by אקו1,

למומחים או מי שניסה:כדי להוציא קבצי flac שיהיו גם באיכות טובה וגם בkbps הטוב ביותר מה צריך לבחור:sample rate 96000 או פחות ואיזה level מ0 עד 8 שמתי לב שב96000 דווקא בlevel 8 הkbps נמוך משמעותית מlevel 0 .הקבצים נשמרים במחשב.מה נכון?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by psybrain,

אני צריך חוות דעת על שני המוצרים האלה ומי מבין שניהם יותר טוב ויש לו איכות סאוונד יותר איכותית ויותר עשירה ומדוייקת? http://www.audioengine.co.il/tech.htm http://www.m-audio.com/products/en_us/StudiophileAV40.html

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by rotemlp,

היי חברים חבר טוב שלי מעוניין לקנות רמקולים למחשב (בעיקר למוסיקה) בתקציב עד 400 ש"ח. ראיתי שיש פה המלצה ל X-13 אבל הם קצת חורגים מהתקציב.. תוכלו להמליץ על משהו אחר? רצוי משהו שפחות או יותר משתווה ל ATP3 באיכות. רותם

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by eyal1506,

שלום לכולם. ברשותי רמקולים למחשב מדגם creative sbs a300 אני מחפש להחליף אותם למשהו איכותי יותר כי הסאב שלהם צורם לי ואני מרגיש שהם לא שווים שקל. לאחרונה נדלקתי קשות על Harman Kardon soundsticks III. אני יכול לקנות אותם בדיוטי פרי ב - 169 דולר שזה 620 שקל. השאלה אם המוצר גם יפה וגם אופה או מדובר במוצר עיצובי ויפה נטו? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. אני מחפש אפשרויות הקלטה במכשיר הישר מממיר הוט או כבלים כמו די וי די מקליט השאלה אם יש עוד מכשירים עם הארד דיסקים או משהו כזה? כן אני יודע שיש יס מקס והוט מג'יק אבל אני מחפש פתרון שאינו דורש תשלום חודשי!

• 0 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים