אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שמעו קניתי אייפוד 30 ג'יגה ואני מאוכזב מהאוזניות של אפל אז אני רוצה לקנות אוזניות in ear שיהיו איכותיות ונוחות. ראיתי דגם של http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714548 bose in ear ומצאתי מישהו לקנות ממנו ב120 חדשות במקום ב320. וראיתי גם מגבר נייד לאוזניות שעולה באיביי 70 שקל fiio e5 מישהו יכול להגיד איך הוא? אם יש המלצות על אוזניות אחרות אני ישמח לשמוע יומטוב!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום הלכתי לחנות בירושלים לקנות אחרי חשיבה מרובה רסיבר ורמקולים. רק דבר אחד לפני שאני מתחיל קניתי מחנות ליאור מירושלים בקניון מלחה אחרי שמאוד התאכזבתי מהשרות של החנויות באיזור המוכר אלברט היה פשוט מקצוען ממדרגה ראשונה ואני חייב לציין שכשהלכתי לשם לפני שבוע לא ציפיתי לזה בכלל והוא היה מעל ומעבר ורק בגללו חזרתי לשם לקנות. אז התלבטתי בין Yamaha RX-V567 ל Harman Kardon AVR260. לאחר שמיעה של כמה דקות על אותו רמקולים את שניהם זה היה ברור שאני לוקח את הYamaha (עלה 2900). הרמקולים שקניתי הם שני סטים של Polkaudio מדפיים מסוג R150 לקדימה ואחורה. סנטר Wharfedale Diamond 9.CS (מתצוגה). וסאב קניתי את Dreamsub של Pure Acustic (חדר קטן) הרמקולים עלו לי 1100 כל זוג של R150 ו700 הסאב. סה"…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת בשביל חבר תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כל האתרים שמצאתי הם לא ברמה שאפשר לצפות טוב , יש אתר שרואים בו טוב לדוגמא ערוץ 2.?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מחפש רמקולים 2.1 עד 300-350 ש"ח... למוזיקה וסרטים, מעט משחקים יהיה נחמד אם יהיה שלט וחיבור לאוזניות..
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
Audio-Technica M50 או Sennheiser HD555 או Shure SRH750DJ הם ישמשו אותי לשמיעת מוזיקה וסרטים דרך המחשב (כרטיס קול-Asus Xonar D2X PCI-E) וגם למשחקים.. אבל יותר בקטנה, וגם אני אשמע איתם בMP3 אני דיי נוטה לכיוון הAudio-Technica M50 אבל אמרו לי שהם לא כ"כ מתאימות לשימוש היום יומי.. ויותר לאולפן.. ואם יש הצעות נוספות אז לא לעבור את ה800 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, מתלבט בין 3 הדגמים הבאים: 1) Altec Lansing VS2621 2) Creative Inspire T3130 3) Logitech Z323 מה דעתכם? יתרונות וחסרונות? אשמח ליעוץ. תודה.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום . יש לי בקשה קצת חריגה, אני מחפש אוזניות In-Ear אלחוטיות או פתרון יצירתי אחר שיעלים לי את הכבלים. אני כבר לא יכול לסבול את הכבלים הקצרים שבעקבותם אני קונה מאריך שתוך חודש החיבור שלו נהרס. נמאס לי להיות כבול ובכל תזוזה להסתכן בתלישת האוזניים. נמאס להסתבך עם הכבלים ולהיתקע בפינות. מישהו מכיר דבר כזה? אני לא צריך איכות מטורפת, ואין דרישות אחרות, מצידי שיהיה וורוד פוקסיה עם הלו קיטי. בואו נשאיר את התקציב פתוח לעת עתה, אני רק רוצה פתרון :'(. HELP תודה מראש, שי
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
חלקכם שמכירים אותי יודעים שהיה לי את הJH13. גם כל מי שמכיר אותי יותר לעומק שמע ממני שהJH13 זה רכיב האודיו המושלם ביותר, נטול חסרונות ופגמים עם סאונד מאוזן בצורה בלתי רגילה ויכולת להכניס אותך אמוציונלית למוזיקה. אבל, רצה הגורל ולא הסתדר לי עניין הנוחות באוזניים ולאחר נסיונות מספר הבנתי שהעלויות הכספיות לא שוות את זה (משלוח לארץ ובחזרה, זמן המתנה) והחלטתי לחזור לfull-size. אבל אחרי חוויה אינטנסיבית כזו, ואחרי ששמעתי את הHD800 של דור, אמרתי לעצמי שלבינוניות היחסית אני לא חוזר (כלומר - DT880, K701 וכדומה לא באות בחשבון). לאחר חקר מעמיק ועם כניסת שחקנית חדשה לשוק החלטתי שאני בונה את הסט אפ הטוב ביותר שאני יכול, ועודני חייל בסדיר (פאק עוד חודשיים לשחרור). הוחלטו האמצעים הב…
-
- 21 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
-
קיבלתי את הטלויזיה במסגרת מבצע טריפל של הוט. התמונה מאוד חשוכה (אמנם האיכות של התמונה גבוהה מאוד).לא משנה מה אני עושה,משנה מצב צפייה (מauto לdynamic או שאר המצבים) התמונה אולי מקבלת קצת יותר אור אבל זה עדיין חשוך יחסית ומציק בעיינים.גם אם אני בmanual מגדיר את הbrightness והcontrast להיות ב100% עדיין התמונה יחסית חשוכה למה שאני רגיל מטלויזית הCRT הקודמת. כמו שציינתי מקודם איכות התמונה מעולה,פרט לכך (וזה נשמע מצחיק) שהצבעים אולי אפילו חדים מדיי בצפייה בHD כך שסרטים מצולמים נראים לפעמים כמו סרטי אנימציה תלת מימדיים (יכול להיות שזה גם בגלל שהתמונה חשוכה) איך אפשר לסדר את זה?,האם זו תקלה בטלויזיה?,צריך אולי לשחק עם הbacklight בנוסף לbrightness והcontrast? (את הauto back light …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה קצת מוזרה.. אני מחפש נגן מוזיקה פשוט ביותר שישמש איש מבוגר.. אני צריך נגן פשוט, שיהיה ניתן להטעין לו שירים (או MP3 או דיסק) אבל שיהיה פשוט לשימוש, הכוונה היא שיהיו פשוט 4 לחצנים: play, stop, vol+, vol- w עם חיבור לאוזניות. זאת משום שהאדם שישתמש בו הינו אדם מבוגר, שאין ביכולתו להפעיל מכשירי MP3 / דיסקמנים רגילים.. אני רוצה שהשימוש בו יהיה פשוט ביותר.. פשוט לוחצים play והשיר מתנגן מאיפה שהפסיק לאחרונה.. והשירים שנמצאים על הנגן פשוט ירוצו אחד אחרי השני בלופ. אה ולא חובה שהוא יהיה נייד, כלומר עדיף חיבור לחשמל. אשמח גם להמלצה לאוזניות (בשום פנים לא inear) שיכולות להתאים.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול כמה שאלות: 1 - מבחינת קרינה? איך הייתם מדרגים ביחס אחד לשני led,lcd ופלזמה 2 - איך הדגם שרשמתי בכותרת? למישהו יש ניסיון אישי איתו? 3 - כמה זה משנה אם האחריות היא של קבוצת חי (יבואן רשמי) או של יבואן אחר? 4 - יש דגם אחר מומלץ בטווח מחירים הזה? (עד 5,000) בתודה, רועי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טלוויזייה (LCD כמובן) לחדר, ובודק את האלטרנטיבות. קודם כל, כמה עובדות: א. התקציב הוא 4.5K ב. התוכן יהיה סרטים / סדרות ב HD וכן מידי פעם תכנים ב SD (ממיר YES), לכן חשוב שהמצב ב SD לא יהיה קטסטרופלי ג. מרחק הצפיה הוא 3.75 מטר. ד. הצפיה תעשה על מיטה - בשכיבה (עם משענת ראש מורמת), לא על ספה בישיבה. ה. ישנה חשיבות מועטת מאוד ל"גימיקים" ואפשרויות סטרימינג למיניהן, אבל אם ניתן (כמובן לא על חשבון איכות תמונה!) יהיה נחמד לקבל גם מקלט DVB-T וכניסת USB אחת או שתיים. ו. חשיבות הכי גבוהה לאיכות תמונה ולמגוון כניסות (HDMI, DP, קומפוסיט, קומפוננט, סקארט). ועכשיו לשאלות: א. אולי השאלה הנשאלת ביותר.. איזה גודל הכי יתאים? חשבתי על 42" / 40" / 37". ב. האם עדיף תאו…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה רמקולים לHTPC בעיקר לסרטים וטלויזיה ופחות לשמוע מוזיקה. אני מתכוון לשים אותם בחדר קטן ואני לא רוצה לשים 5.1 או משהו כזה. אני מתלבט בין soundsticks III לSOLO6C. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
מתלבט בין הבאים לצורך שמיעת מוסיקה מהמחשב. ההתלבטות המרכזית - האם ללכת על JVC (לא רשום דגם. מצורף תמונה. רשום אבל 1980...) או על Marantz 2015 שהוא ישן אבל קלאסי. (איכות שמע ממש טובה בד"כ) שניהם עולים בסביבות ה-400 ש"ח מיד שניה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
היי, יש לי את המערכת x530 של Logitech במחשב שמתי את הרמקוליים האחוריים לצד הקדמיים כי אין לי איפה לתלות אותם השאלה היא איך אני גורם לרמקוליים האחוריים לנגן בדיוק מה שהקדמיים מנגנים? יש לי כרטיס קול אוןבורד של Realtek אני משתמש בWinamp כנגן המוזיקה שלי ניסיתי לחפש פתרון בגוגל, פתחתי דיון בפורום הרשמי של וינאמפ...לא הצלחתי למצוא פתרון יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי אוזניות SteelSeries 5HV2 עם ככרטיס קול USB (כן אני יודע שאלה אוזניות חארטה..(gaming)) ולפני כמה זמן קפץ החשמל בבית שלי וכל המחשב קרס כי אין לי אלפסק... ושהדלקתי את המחשב לאחר מכן הווליום של האוזניות ממש ממש ממש ממש ממשששש נחלש.. ושומעים חלש איפלו שאני שם על ווליום שהיה נחשב מחריש ממש לפני שקפץ החשמל.. בקושי שומעים משהוא עכשיו השאלה שלי אם באחריות הם בכלל שמים לב לזה ומתקנים את זה... ואם אפשר לסדר את הבעיה הזאת ממחיקת דריבר והתקנתו מחדש או משהוא כזה.. או שאני צריך לקחת את זה לאחריות ואין דרך אחרת לתקן את זה... זה ממש מוזר כי האוזניות פועלות רק הווליום חלש שומעים אבל הוא ממש חלש... יכול להיות שהבעיה גם בכרטיס קול ה USB? אולי הוא נדפק? =\
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום אני מחפש זרוע ל SAMSUNG LA32C530 אשמח להמלצות עם אפשר קישורים לדגמים שכדאי לקנות שאני לא יקנה סתם דגם ויבוא המתקין ויגיד לי שהזרוע לא מתאימה לדוגמא הזרוע הזאת מתאימה http://expresshatkanot.coi.co.il/זרוע-דו-מפרקית-במחיר-של-159-שח!!.htm וחוץ מזה עוד המלצות תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם - שאלת תם (בל): עד היום, המחשב היה מחובר ל-AUX במערכת הישנה (והדי איכותית) שלי, שבעקבות קצר חשמלי הלילה, נראה שהושמדה. כתחליף, לא נראה לי שצריך מערכת אחרת (עם CD וכו'), כי אני שומע מוסיקה ורואה סרטים רק דרך המחשב, ורק רוצה לחבר אותו לרמקולים שכבר יש לי (סטריאו). השאלה היא - מה אני כן צריך? - זו שאלת תם כי אני לא מבין במיכשור אודיו, ואשמח להסבר קצר מה בעצם אני מחפש (מגבר?) ומה כדאי לקחת. אשמח שההוצאה בשלב זה תהיה מינימלית. (מי אמר יד-2?) תודה, ערן
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
אהלן! מתוכננת קנייה בחו"ל של ה Sennheiser HD555 ורציתי לשמוע את דעתכם אם יש אוזניות אחרות באותו טווח המחירים שגם כן מומלצות, טווח המחירים המדובר הוא בסביבות ה 70$-100$ דולר והקנייה נעשית בארה"ב. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה על טלוויזיה 42". מרחק צפייה של מטר וחצי - שני מטרים. רובו המוחלט של השימוש שלי הוא בצפייה בממיר של HOT, מג'יק ו-VOD, כמעט ולא צופה ב-DVD. ל-HOT אין ממיר שהוא גם מג'יק וגם HD ולכן גם לא יוצא לי לצפות באיכות HD. רוצה שתיהיה אפשרות לחבר את הטלוויזיה למחשב. התקציב הוא 3,000-4,000 ש"ח. אפשר לחרוג עד 5,000 אם יש תמורה שווה באמת. תודה רבה גל
-
- 10 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אז ככה נימאס לי כבר מי המובנה המעפן הזה שלא שווה כלום, אז החלטתי ליקנות כרטיס מיקצועי שיתחבר בנתיים למערכת 2.1 ובעוד כחודש למערכת 5.1, עכשיו אני גיימר ואני רוצה את מלוא הביצועים מי המערכת לכן כרטיס הקול יוכל לספק לי את זה בצורה הכי טובה, בנוסף אני ממש אוהב מוזיקה אלקטרונית לכן הכרטיס ישמש אותי גם בעיקר למוזיקה, גיימנג משהו כמו 40% ומוזיקה סביב ה60% לכן אני צריך כרטיס כמה שיותר טוב לצרכים שלי, התקציב עומד על 500-600 שקל שזה המקסימום ורק עם יהיה הבדל משמעותי אני יקנה תיותר יקרים העיקר איכות!!! אינה הכרטיסים שחשבתי עליהם, מה אתם אומרים ? 1- http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=7307 הכי זול שמצאתי דווקה יצא בKSP אבל זה לא משנה איפו תתבצא הקניה. 2- http://ksp.co.il…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-