עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי כרטיס קול על הלוח אם שמחובר לטלויזיה ויש לי כרטיס של CREATIVE שמחובר לרמקולים, שניהם מותקנים בוינדוס. השאלה היא איך אני גורם לשניהם להציא סאונד בו זמנית?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני משתמש במערכת של לוגיטק Z-5500 שמחוברת לכרטיס קול של קרייטיב אוודיג'י פלטיניום אי אקס, ורציתי לדעת מה אני אמור לעשות באמת בכרטיס קול ובאילו חיבורים עלי להשתמש בכדי שהרמקולים באמת יעבדו כ-5.1? הכרטיס קול מעודכן לגירסא האחרונה ואני משתמש בכבל אופטי שמחבר מהרמקולים לכרטיס קול... תודה מראש

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי טלוויזיה בחדר בלי חיבור USB ואני מעוניין לחבר לטלוויזיה DOK עם סרטים כדי שאני יוכל לצפות בהם בטלויזיה. יש לי בטלויזיה חיבורי HDMI. האם יש איזה מתאם שאני מחבר אליו תDOK ואז הוא מתחבר לHDMI ויוכל להריץ לי את הסרטים ששם? אם לא, יש איזה פתרון לזה? להתחיל עכשיו לחבר HDMI מהטלויזיה למחשב שלי זה סיבוך כי הכבל יפריע בחדר וזה. אני מעדיף איזה פתרון פשוט. תודה לכולם

• 13 תגובות
    • 5.2k צפיות
  4. Started by J0n1,

אין לי ממיר בבית (אין כבלים/לווין) ואני רוצה לחבר את הטלוויזיה למסך. אם לדוגמא אני ארכוש ממיר, אני אוכל להשתמש בו? או שצריך את הכרטיס הזה שמחברים אליו? או שאפשר לקחת מתאם של אנטנה לRCA/S-video? תודה

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  5. מצאתי את העמוד הזה: http://www.ramelectronics.net/howto-av.ep שתי האפשרויות שראיתי הן 1. HDMI 2. Optical/Coax החיבורים בממיר כבלים נראים ככה: זו יציאה אופטית. בכרטיס קול שלי (אודיג'י) אין כניסה אופטית. ובלוח אם שאני הולך לקנות (M2A-VM) יש רק יציאה אופטית (לא כניסה) - או שזה מתפקד גם בתור כניסה? כלומר נכנס באופטי יוצא באנלוגי? ולגבי HDMI, אני לא מבין איך אני יכול להעזר בזה לעניין שלי. בקיצור, אני ממש מבולבל. המטרה היא לראות טלויזיה דרך המסך LCD של המחשב (שאני עתיד לרכוש) ולשמוע את הסאונד שמגיע מהכבלים דרך המערכת סראונד של המחשב. איך אני עושה את זה, לעזאזל?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי, אני רוצה לחבר את הממיר של YES - שתי כניסות RCA לרמקולי מחשב - PL סטריאו זכר - איך??? מצאתי את שני אילו באתר בחו"ל - אבל לא מצאתי אותם בארץ http://www.cablesnmor.com/rca-stereo-coupler.html http://www.cablesnmor.com/w13200.html האם יש לכם מושג איפה אפשר לקנות את ה STEREO COUPLER? או האם יש רעיון אחר איך לחבר? תודה

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. שלום לחברי הפורום הנכבדים, יש לי SB Live Value שאני רוצה להכניס למחשב עם חיבורי אודיו קדמיים (מיקרופון ואוזניות) יש מצב שאני מחבר את הכניסות האלה לכרטיס קול באיזושהי צורה ? עלהכרטיס עצמו יש כל מיני חיבורים אבל לפי מה שאני מבין זה רק ל-CD, AUX, SPDIF וכאלה. תודה !

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  8. למחשב יש רק lineOut אחד לכן כל פעם שאני רוצה להחליף בין אוזניות לרמקולים אני צריך להתחיל ולהתכופף מאחורי המחשב. יש למישהו פיתרון? אולי אפשר למצוא מפצל עם מתג שיעשה את העבודה אבל אני פוחד שיפגע באיכות הצליל? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. אני צריך אוזניות עם מיקרופון לחיבור לRJ11 יש לי כרגע את האוזניות הפשוטות עם החיבורים הרגילים לכ.קול(ה3.5) יש איזשהו מתאם או מדריך להכנת מתאם שכזה? :s05: בתודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. איך אפשר לחבר סט רמקולים 2.1 לשני מחשבים?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  11. לפני כמה זמן השכרתי סרט מענק הוידאו עכשיו רציתי ליראות אם אני יכול להפעיל אותו דרך המחשב .. הסרט פעל אבל לא יכלתי לבחור כתוביות וכו' כאילו אם אני רוצה ליראות את הסרט ככה כמו DVD בלי שלט... למישהו יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  12. טוב השאלה בכותרת וגם במה הוא תומך ומה האיכות שלו? יש ביקורות ברשת? פשוט הלך לי המחשב ובמידה והכרטיס קול שלו איכותי אם בכלל אפשר איכשהו לחבר אותו לרמקולים זה יכול להיות פיתרון טוב וזול מבחינתי

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  13. Started by ZaKeN17,

צהריים טובים, יש לי 2 כרטיסי קול (שניהם PCI לא Onboard) ואני רוצה שהם יפעלו יחד , חיברתי את שניהם אך רק אחד מהם עובד איך אפשר לעשות ששניהם יפעלו? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  14. אני רוצה לקנות את האוזניות הנ"ל והבנתי שיש באוזניות של Sennheiser הרבה זיופים בין ה-CX300 או CX500 או תוכלו להסביר איך ניתן לראות אם זה מקורי או מזיוף.... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. כולל ברמקול הסנטר... איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Mortar,

אני ואבא שלי רוצים לעשות מוד קטן לרמקול ולהוציא ממנו יציאה לאוזניות, כבר עשינו דבר כזה בעבר בטלויזיה ובכל אופן עוד לא סגור מה אנחנו הולכים לעשות אבל מה שבטוח זה שצריך לפתוח את אחד מהרמקולים הקטנים להתסכל ולהחליט מה עושים. יש רק בעיה קטנה... לא מצאנו ברגים בדקנו מאחורי המדבקות הקטנות ברגליים של הרמקול אבל גם שם אין כלום... יציקה זה בטוח לא... אז איך לעזאזל אפשר לפתוח אותם ? יכול להיות שהדביקו את זה ככה שלא יוכלו לפתוח אותם בכלל ? אין לי גם בעיה לפתוח אותם בכוח ולהדביק מחדש אבל אני לא רוצה שהפאנל ישבר :-\ אם למישהו יש רעיון... או נסיון... תודה.

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  17. שלום רב, אני רוצה לראות את הסרטים שאני מוריד במחשב דרך מסך הטלוויזיה שלי בסלון. הטלוויזיה היא סמסונג 37" HD READY עם כניסות HDMI ו-S-VIDEO בין היתר. ברשותי PS3(אין לי DVD רגיל) המחובר לטלוויזיה. המחשב Q6600 2.4ghz כרטיס מסך geforce 8800gt לוח אם GA-P35-DS3P האם יש דרך לצרוב את הסרטים ולראות אותם דרך ה-PS3? אולי אפשר לחבר את המחשב לטלויזיה? האם האיכות של הסרט תיפגם בטלויזיה? אשמח לקבל קישור למדריך בנושא.

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by J0n1,

קניתי כבל אופטי monster cable 350 לPS2 ולא מצאתי אפשרות לשלוט בווליום שלו, שומעים מצוין אבל כשאני נכנס להגדרות שמע הוא מסומן בצבע אפור (חסום) ואי אפשר לשלוט בווליום. יש לי כרטיס קול פנימי realtek ac97. בנוסף ראיתי בתוכנה של הכרטיס קול שיש שני תדרים, באיזה לבחור? 48KHZ או 44.1KHZ? עוד שאלה: חיברתי את הPS2 למסך שלי ולא משנה באיזה חיבור אני מחבר, יש קצוות שחורים מסביב (כאילו זה CRT) והתמונה די מרצדת בקצוות, מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  19. Started by Tzion,

נכון יש את כל האפשרויות שמיעה האלה כמו: Dolby-Digital, Dolby-ProLogic... (בעצם רק אלה P:) אז השאלה שלי היא מה צריך כדי שיהיה אפשר לשמוע במצבים האלה??? ??? צריך שיהיה בתור הרמקולים כל מיני מקודדים בשביל זה?? האם אפשר לדוגמא לקחת שיר, ולנגן אותו בדולבי פרו לוג'יק? (כמו שעשו בביקורת פה על הADA880) והאם אפשר לעשות זאת רק עם המערכת הזאת בגלל שיש לה מקודד דולבי פרו לוגי'ק, או שאפשר לעשות את זה עם כל מערכת רמקולים- גם באחד בלי מקודד כזה?? או במשחק- האם אפשר בכל משחק לשמוע במצב של Dolby-Digital? או שצריך בשביל זה מקודד שיהיה בתוך הרמקולים?? או נגיד סרט, אם אני אחבר את הטלויזיה למחשב (וישמע דרך הרמקולים של המחשב, אבל אראה סרט של הטלויזיה) אז אפשר לשמוע בדולבי דיגיטל??? ומה קורה אם…

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  20. זה ממש מציק כל פעם לנתק ולחבר את האוזניות. ולפני כמה ימים כשחיברתי את האוזניות משום מה שמעתי גם ברמקולים וגם באוזניות(זה היה הפעם הראשונה שחיברתי את האוזניות האלה למחשב, זה של חבר) ואז יום אחד עשיתי בדיקה בדרייבר לרמקול ימין רמקול שמאל וכו' ופתאום שמעו רק בצד אחד באוזניות ואז הייתי צריך לשנות בדרייבר מ5.1 לאוזניות. ועכשיו זה חזר להיות רגיל, אוזניות מחוברות=לא שומעים ברמקולים. ושמתי לב לעוד משהו, כשאני מחבר את האוזניות אמור לקפוץ לי חלון כזה בכדי לאשר שאכן חיברתי אוזניות ולא משהו אחר וכבר אין את זה. תודה.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Ac-Boy,

שלום יש לי רמקולים של Creative 390SBS. המגעים שלי נורא עדינים כל נגיעה משפיע יש דרך כלשהי לטפל בזה? ואיך אוכל לשמור על הרמקולים? מבחינת אורך חיים וכמובן איכות מתמדת ודברים כאלה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Chymes,

בעבודה יש כמה עובדים שעושים לי דווקא ושמים מוזיקה רועשת. בגלל המוזיקה יש לי כאב ראש כל היום. איך אפשר לשרוף את הרמקולים בלי שיראו שזה נעשה בכוונה? מדובר ברמקולים של Logitech X-230.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום! צ'מעו.. יש לי בוחטה שירים.. והשם קובץ של כולם כתוב יפה.. כמו: Willie Nelson - Blue Skies אבל הIDTAG מבולגןןןן.. ואז באייריבר זה כתוב מסריח.. יש תכנה כלשהי שתכניס את שהקובץ הנ"ל לIDTAG? את שם האומן לאומן ושם השיר לשיר.. אם לא.. איך אתם כותבים את הIDTAG שלכם? יש לי מלא שירים וזה בלתי אפשרי לעבור על כולם.. תודההה

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  24. Started by INFERNO,

רציתי לדעת איזה מערכת סאונד מחוברת למחשב ואני יתחיל בשלי יש לי מגבר Kenwood KA-52 ושני רמקולים רצפתיים של Wharfedale דגם CD 50-2 כרטיס קול מעפן Onborad של קראיטב Vibra 128

• 34 תגובות
    • 4.8k צפיות
  25. איך בודקים אם הכרטיס קול שלי נשרף או לא ? תודה

• 2 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.