אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי את המערכת x530 של Logitech במחשב שמתי את הרמקוליים האחוריים לצד הקדמיים כי אין לי איפה לתלות אותם השאלה היא איך אני גורם לרמקוליים האחוריים לנגן בדיוק מה שהקדמיים מנגנים? יש לי כרטיס קול אוןבורד של Realtek אני משתמש בWinamp כנגן המוזיקה שלי ניסיתי לחפש פתרון בגוגל, פתחתי דיון בפורום הרשמי של וינאמפ...לא הצלחתי למצוא פתרון יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מתלבט בין הבאים לצורך שמיעת מוסיקה מהמחשב. ההתלבטות המרכזית - האם ללכת על JVC (לא רשום דגם. מצורף תמונה. רשום אבל 1980...) או על Marantz 2015 שהוא ישן אבל קלאסי. (איכות שמע ממש טובה בד"כ) שניהם עולים בסביבות ה-400 ש"ח מיד שניה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
אני רוצה רמקולים לHTPC בעיקר לסרטים וטלויזיה ופחות לשמוע מוזיקה. אני מתכוון לשים אותם בחדר קטן ואני לא רוצה לשים 5.1 או משהו כזה. אני מתלבט בין soundsticks III לSOLO6C. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם - שאלת תם (בל): עד היום, המחשב היה מחובר ל-AUX במערכת הישנה (והדי איכותית) שלי, שבעקבות קצר חשמלי הלילה, נראה שהושמדה. כתחליף, לא נראה לי שצריך מערכת אחרת (עם CD וכו'), כי אני שומע מוסיקה ורואה סרטים רק דרך המחשב, ורק רוצה לחבר אותו לרמקולים שכבר יש לי (סטריאו). השאלה היא - מה אני כן צריך? - זו שאלת תם כי אני לא מבין במיכשור אודיו, ואשמח להסבר קצר מה בעצם אני מחפש (מגבר?) ומה כדאי לקחת. אשמח שההוצאה בשלב זה תהיה מינימלית. (מי אמר יד-2?) תודה, ערן
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות 2 קומפוננטים חדשים, ואני מחפש חנות שמוכרת כאלה. את ההלחמות מאחורה וההברגה לגוף הרמקול אני אבצע לבד (אלא אם זה כיף של החנות והם יהיו מוכנים לעשות את זה בחינם). אתם מכירים מקום כלשהו? אופיר.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך הם? שכן שלי הביא מארה"ב לבן שלו אבל הבן לא אוהב IN EAR, אז הוא רוצה למכור לי ב-200.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני מחפש רמקולים לנייד שלי, אני צריך שגם הרמקולים יהיו ניידים, האיכות חשובה מאוד, יש אפשרות גם ל 2.1 אם הסאב מספיק קטן ו/או צר מה מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי אוזניות SteelSeries 5HV2 עם ככרטיס קול USB (כן אני יודע שאלה אוזניות חארטה..(gaming)) ולפני כמה זמן קפץ החשמל בבית שלי וכל המחשב קרס כי אין לי אלפסק... ושהדלקתי את המחשב לאחר מכן הווליום של האוזניות ממש ממש ממש ממש ממשששש נחלש.. ושומעים חלש איפלו שאני שם על ווליום שהיה נחשב מחריש ממש לפני שקפץ החשמל.. בקושי שומעים משהוא עכשיו השאלה שלי אם באחריות הם בכלל שמים לב לזה ומתקנים את זה... ואם אפשר לסדר את הבעיה הזאת ממחיקת דריבר והתקנתו מחדש או משהוא כזה.. או שאני צריך לקחת את זה לאחריות ואין דרך אחרת לתקן את זה... זה ממש מוזר כי האוזניות פועלות רק הווליום חלש שומעים אבל הוא ממש חלש... יכול להיות שהבעיה גם בכרטיס קול ה USB? אולי הוא נדפק? =\
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
בתוכנה המרה מסוימת מצויינת רק רמת דחיסה 0-8 לflac.הבנתי שזה 44100 אבל האם 16 ביט ב44100 זה המינימום או יש גם 8?
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אהלן! מתוכננת קנייה בחו"ל של ה Sennheiser HD555 ורציתי לשמוע את דעתכם אם יש אוזניות אחרות באותו טווח המחירים שגם כן מומלצות, טווח המחירים המדובר הוא בסביבות ה 70$-100$ דולר והקנייה נעשית בארה"ב. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כבר כמה ימים אוזניות איכותיות כמה שניתן. כל הידע שלי באוזניות מתבסס יותר לתחום אוזניות ה- Over Ear, אבל עכשיו שאני זקוק ל- In Ear אני אשמח לעזרתכם. עם חיפוש קצרצר באינטרנט, חשבתי אולי ללכת על Sennheiser MX 880. מה דעתכם עליו? אני חושב שככל הנראה אקנה מאיביי וככה אחסוך עלויות. מה שמאוד חשוב לי, ואולי אפיל הכי, זה שהאוזניות יהיו אוזניות "כפתור" מהסגנון הישן ולא אוזניות "אצבע" שנכנסו חזק לשוק לאחרונה. במידה וחשוב לדעת איזה סגנון מוזיקה אני שומע ובאיזה מכשיר, אז: שומע מוזיקה בסגנון רוק קלאסי, גם קצת רוק כבד, אבל בעיקר רוק קלאסי והרבה פולק. ואני אשמע את המוזיקה בעיקר דרך אייפון 4 (שכל קבצי האודיו הם כמובן 320kbps) אשמח לשמוע הצעות! זה חשוב לי מאוד.…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש זרוע ל SAMSUNG LA32C530 אשמח להמלצות עם אפשר קישורים לדגמים שכדאי לקנות שאני לא יקנה סתם דגם ויבוא המתקין ויגיד לי שהזרוע לא מתאימה לדוגמא הזרוע הזאת מתאימה http://expresshatkanot.coi.co.il/זרוע-דו-מפרקית-במחיר-של-159-שח!!.htm וחוץ מזה עוד המלצות תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להתחדש ברמקולים, חשבתי על הZ5500 מה אתם אומרים? התקציב שלי הוא עד 1700-1800 ש"ח, יש משהו יותר טוב במחיר הזה? ויש לי עוד שאלה, כדאי לי לקנות כרטיס קול? האם זה יהיה ממש משמעותי?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות שיתאימו למוזיקה וגם למשחקים.. חשבת על הכיוון של Shure או Sennheiser תביאו המלצות וקישורים, תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבין המבינים שביניכם. אני רוצה לקנות רסיבר ורמקולים לחדר. אין לי צורך בDVD או BluRay. רוצה לחבר לטלוויזיה ולמחשב, למטרות סרטים בFULL HD,משחקים,מוזיקה לקבלת אפקט קולנוע ביתי. אשמח אם תמליצו על משהו שיחזיק ויתאים לזמן רב גם למקרה כאשר אני ירצה להתחדש בPS3. לא רוצה להחליף על כל בעיה קטנה. זה מה שהמליצו לי בינתיים: רמקולים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=469162 רסיבר: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.asp ... 68#shidrug אני כנראה יצתרך רסיבר אחר על מנת לחבר את כל 6 הרמקולים. תודה
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום . יש לי בקשה קצת חריגה, אני מחפש אוזניות In-Ear אלחוטיות או פתרון יצירתי אחר שיעלים לי את הכבלים. אני כבר לא יכול לסבול את הכבלים הקצרים שבעקבותם אני קונה מאריך שתוך חודש החיבור שלו נהרס. נמאס לי להיות כבול ובכל תזוזה להסתכן בתלישת האוזניים. נמאס להסתבך עם הכבלים ולהיתקע בפינות. מישהו מכיר דבר כזה? אני לא צריך איכות מטורפת, ואין דרישות אחרות, מצידי שיהיה וורוד פוקסיה עם הלו קיטי. בואו נשאיר את התקציב פתוח לעת עתה, אני רק רוצה פתרון :'(. HELP תודה מראש, שי
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח עם תעזרו לי עם טיפ לגבי התקן שבעזרתו ניתן לחבר את המחשב חדש לטלויזיה (s-video). פעם שמעתי על "קופסה" חיצונית עם מס' התקנים שפותרת את הבעיה. תודה, גלעד
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום האוזניות הקודומות נעבדו לי ולכן אני צריך אוזניות הקדמות היו Creative EP630 ממש נהנתי מהם ממש טובות אז אני מחפש משהוא בסביבה ואני צריך שחוט של האוזניות יהיו שווים באורכם בקיצור קבל פשוט ולא כל השטויות השימוש העקרי שלי איתם הוא שמיעת מוזיקה בזמן ריצה
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה קצת מוזרה.. אני מחפש נגן מוזיקה פשוט ביותר שישמש איש מבוגר.. אני צריך נגן פשוט, שיהיה ניתן להטעין לו שירים (או MP3 או דיסק) אבל שיהיה פשוט לשימוש, הכוונה היא שיהיו פשוט 4 לחצנים: play, stop, vol+, vol- w עם חיבור לאוזניות. זאת משום שהאדם שישתמש בו הינו אדם מבוגר, שאין ביכולתו להפעיל מכשירי MP3 / דיסקמנים רגילים.. אני רוצה שהשימוש בו יהיה פשוט ביותר.. פשוט לוחצים play והשיר מתנגן מאיפה שהפסיק לאחרונה.. והשירים שנמצאים על הנגן פשוט ירוצו אחד אחרי השני בלופ. אה ולא חובה שהוא יהיה נייד, כלומר עדיף חיבור לחשמל. אשמח גם להמלצה לאוזניות (בשום פנים לא inear) שיכולות להתאים.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך מחברים מערכת רמקולים למחשב 1.5 של logitech לטלויזיה LCD הרמקולים הם logitech z5500 http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/224 יש בהם חיבורים שאין ברמקולים אחרים אז תבדקו איזה חיבורים יש בהם אולי זה יעזור... יש להם גם עוד משהו נוסף של בקרה... אני רוצה שיתקבל סראונד אמיתי ולא מדומה באיכות הכי טובה (למשל אם רואים סרט ומכונית מתקרבת מצד שמאל מאחורה אז ישמעו אותה ברמקול השמאלי האחורי) ושהרמקולים יהיו מחוברים גם למחשב בו זמנית. האם צריך עוד משהו בשביל זה כמו רסיבר. יש לי ממיר רגיל של הוט (לא הקטן ולא HD) חשוב לי שיתקבל סראונד אמיתי כמו במערכת קולנוע ביתית!!!
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, בעיתון ממון פרסמו מכרז שבו מוכרים טלוויזיה METZ JT37 ב2400 ש"ח. האם זו טלוויזיה טובה +- ? האם המחיר הוא מחיר כדאי ? אנחנו מחפשים להחליף את הטלוויזיה בסלון שהיא "28 CRT מרחק הצפיה שלנו הוא כ2.5-3 מסתכלים לרוב שידורי טלוויזיה רגילים בכבלים (אם יהיה שווה את זה נאי מאמין שנסתכל גם ערוצי HD) אשמח לדעות והמלצות למשהו אחר אם יש לכם תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה נימאס לי כבר מי המובנה המעפן הזה שלא שווה כלום, אז החלטתי ליקנות כרטיס מיקצועי שיתחבר בנתיים למערכת 2.1 ובעוד כחודש למערכת 5.1, עכשיו אני גיימר ואני רוצה את מלוא הביצועים מי המערכת לכן כרטיס הקול יוכל לספק לי את זה בצורה הכי טובה, בנוסף אני ממש אוהב מוזיקה אלקטרונית לכן הכרטיס ישמש אותי גם בעיקר למוזיקה, גיימנג משהו כמו 40% ומוזיקה סביב ה60% לכן אני צריך כרטיס כמה שיותר טוב לצרכים שלי, התקציב עומד על 500-600 שקל שזה המקסימום ורק עם יהיה הבדל משמעותי אני יקנה תיותר יקרים העיקר איכות!!! אינה הכרטיסים שחשבתי עליהם, מה אתם אומרים ? 1- http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=7307 הכי זול שמצאתי דווקה יצא בKSP אבל זה לא משנה איפו תתבצא הקניה. 2- http://ksp.co.il…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש טלוויזיית lcd של 32 אינץ'. מה יתחבר לטלוויזיה- מחשב, יס רגיל, dvd, מערכת(2.1-4.1) שימוש- משחקי מחשב(יריות), יס באיכות רגילה, dvd מרחק צפיה- 2.20-3 מטר תקציב- מוכן להשקיע עד 2500 ש"ח. אני לא כל כך מחפש חנויות מסויימות, אלא שמות של דגמים ומחיר ממוצע שלהם כי יש לי חנות שאני מתכוון לקנות בה. במקרה שלא יהיו להם את הדגמים. יש לכם המלצות לחברות שהמוצרים שלהם לרוב איכותיים, או המלצות לאיך לבחור? נ.ב אשמח גם אם תמליצו לי על מערכת של 2.1 עד 600 ש"ח(יש לי עוד 2 רמקולים להוסיף) ואם אפשר אז שתהיה לי האפשרות להוסיף גם סאב. תודה רבה. -בן
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-