עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכם, קודם כל אני מקווה שאני פותח את האשכול בפורום הנכון ולא טועה.. קניתי היום את הG35 של לוג'יטק וזאת אחרי שקראתי ברשת וחיפשתי אוזניות שיהיו לי טובות למשחקים סרטים ומוזיקה.. השקעתי כסף ולא חסכתי וקניתי אותן.. אבל אני מאוכזב ברמות קשות.. הציפייה של מאוזניות של מעל 600 ש"ח היא שכשאשמע מוזיקה יהיה עוצמה הבאס יהיה חזק ואיכותי במשחקים שישמעו את היריות והפיצוצים באיכות פשוט שומעים גרוע וחלש יחסית! השאלה שלי היא מי שמכיר את האוזניות האלה ויודע איך אמורים לשמוע בהם יכול לתאר לי איך זה אצלו? אולי שלי פגומות וצריך להחליף אותן.. כי ראיתי שברשת ממש אוהבים ומשבחים את הדגם הזה.. למשל האוזניות המקוריות של האייפון הרבה יותר חזקות ואיכותיות מימה שאני שומע עם הG35 פשוט שומעים …

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  2. Started by Sharon_B,

שלום לכולם. בזמן האחרון הרמקולים הישנים שלי התחילו לזייף והגיע הזמן לרמקולים חדשים. יש לי התלבטות אם לקחת סט 2.1 או 5.1. בנוסף, ממש אין לי מושג איך למקם את הרמקולים בחדר כך שהסאונד יצא בצורה הטובה ביותר. מידלתי בכלליות איך החדר שלי נראה, הכל עפ"י מידות אמיתיות. אשמח לקבל חוות דעת על שני הדברים. שרון. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים כרגע אני עם מערכת 2.1 של CREATIVE. התקציב שלי הוא בערך 500 שקל והשימוש העיקרי שלהם יהיה למשחקים. עכשיו קראתי את הביקרות שנרשמה פה על המערכת microlab x13 וחשבתי ללכת על הדגם ה"משודרג" שלהם microlab x16. עכשיו רציתי לדעת אם למסגרת התקציב שלי יש קיום(מאחר ועבר הרבה זמן מפירסום הביקרות) מערכת משתלמת יותר? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, מדובר במערכת הזאת - http://www.samsung.com/au/consumer/tv-audio-video/home-theatre/home-theatre-systems/HT-D6750W/XY/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl= אני מחפש מערכת קולנוע ביתית שתתחבר למסך 46D6510 של סמסונג. חשבתי ללכת עם הזרם ולהוסיף גם מערכת מבית סמסונג. האם במחיר הנ"ל(כ4K לדעתי) יש משהו טוב יותר? גודל הסלון כ3x4 ואין צורך במערכת high end - מעדיף משהו קצת מעוצב ושיתן תמורה טובה למחיר. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by deathil93,

שתתמוך ב-FULL HD כמובן והכי חשוב שתקרא סרטים מה-USB. כניסת HDMI זה ברור מאליו. מקסימום 3500 שקל. תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by tzvi770,

שלום, לא מזמן עברתי לדירה חדשה וכעת אני מעוניין לקנות מערכת סטריאו לסלון, יש לכם המלצות על חברה מסוימת? התקציב שלי הוא כמה אלפים (עדיין לא החלטתי) וחוץ מסאונד טוב היא צריכה גם להיראות דקורטיבית כזאת ולא מגושמת

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. בעיות בקטע של שיבושי תמונה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום אני צריך עזרה בלבחור אוזניות IN EAR, המחיר בערך 30$ בארה"ב לנגן mp4 בעיקר מוזיקה (רוק בעיקר אבל גם אחרים) חשוב לי שיהיו עמידות, (עדיף כמובן גם אחריות להרבה זמן), איכות שמע טובה ואטימות טובה אבל לא צריך משהו מדהים רק שאני אוכל לשמוע בנסיעות בווליום נורמלי. תודה רבה!!!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. למה זה? יש לי כרטיס hd4850 וקניתי כבל שהומלץ לי פה בפורום.. יש משו לעשות?

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. אז ככה אני מחפש מגבר/רסיבר לחיבור של: 1. ממיר YES 2. מחשב-HTPC(חיבור דיגיטלי/אופטי) 3. נגן DVD 4. נגן חיצוני הגבר משוער של 100W(פר רמקול) תספיק לי מערכת 5.1 וכמובן שמהגבר יתמוך בכל הפורמטים החדישים: Dolby Pro Logic Dolby Digital DTS כרגע מצאתי מס' דגמים שאני אוכל לרכוש במחיר מוזל, מה מהבאים מומלץ לפי דעתכם: 1. SANSUI דגם 7700AV + סט רמקולים דנים תוצרת אלטקס - דגם HOLLYWOOD http://www.eltax.com/show_product/index.php?newsid=4306 http://rotter.name/User_files/nor/4bfb9e371088845b.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4bfb9e3c1093845b.jpg + Kenwood - KRF-V8030D .2 SL-50 rear speaker AML basic ADC-AC-10S speaker http://www.avprime.co.kr/prod_image/krf-v8030d-s.jpg http://ro…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. רמקולים עם באס של קריאטיב -חיבור בננה PL קטן >>> קונסולת הפלייסטיישן 3 - חיבור של 2 rca ניסיתי לחבר עם כמה מתאמים -זה מאבד את הסטריאו!!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכל חברי הפורום! ברשותי קיימים זוג microlab solo 7c ורציתי לבדוק אם ניתן לחבר להם עוד זוג רמקולים בפלוס ומינוס של כל רמקול, עכשיו לדעתי המגבר של המיקורלאב לא מספיק לכל ארבעת הרמקולים. האם יש איזשהי דרך לגרום לכולם לעבוד באופן מקסימלי מבלי לחבר את המגבר שבא עם הרמקולים של המערכת סטריאו

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by eliil1,

אני מחפש אוזניות בלוטוז ל"נגן" שלי (W980) לריצות , שיחזיקו כמה שיותר זמן (כל האזוניות מחזיקות אצלי משום מה מקסימום חודש) , איכות לא חייב הכי מקצועי,שיהיה בסדר כזה, והכי חשוב שלא יפלו מהאוזניים כל פעם מהזיעה . למישהו פה יש איזה הצעות ? תודה

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. יש לי מחשב hp pavilion dv6-1330ej וטלויזייה טושיבה בומבה איזה חיבור של כבל עם יציאה של 3 בננות יעשה את העבודה הכי טוב?[אם אפשר לינק אני אשמח] ועוד שאלה...יש כבל שמשלב גם קול או שצריך עוד כבל בנפרד??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Balaganim,

איך הכרטיס קול? כרגע יש לי כרטיס קול Creative X-Fi Xtreme Audio, שאליו מחוברים הרמקולים MICROLAB SOLO7, אני יכול למכור את הכרטיס קול שיש לי כרגע להוסיף 500 שקל ולקנות ASUS XONAR D2X, האם ישמעו הבדל משמעותי בין הכרטיסי קול? משהו ששווה 500 שקל? ואם ישמעו הבדל אז במזה יתבטא, איכות קול, עוצמה? ועשו טובה תענו, אף פעם אתם לא עונים לי..

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by shainov,

שלום אנשים, מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל,יהיו משודכים ל HARMAN-KARDON AVR165 ומע' סראונד של JAMO צרכים: יציאה אופטית-חובה. האם הרסיבר מבצע פיענוח ולכן אין צורך בXFI או שפשוט כדאי ללכת על היותר טוב מבינהם (ההפרש הכספי אינו משמעותי)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, מחפש רמקולים 2.1 לשמיעה של סרטים ומוזיקה אלקטרונית. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by noobster,

שלום חברים. הגעתי לפה דרך המלצה מפורום שכן . אני מחפש כונן גיבוי של 1T לפחות לצורך איכסון סרטים וסדרות. חשבתי לשלב אותו בתוך סטרימר (מזרימדיה?). שאלה זריזה מקדימה: האם סטרימר בעל כונן פנימי יכול לשמש ככונן גיבוי בעודו מחובר לרשת? ולשמש להצגת סרטים רק כפונקציה משנית? מעבר זריז העלה אופציות בין Popcorn Hour C-200 לXtreamer ועוד הרבה. אז בבקשה המלצה ממבינים בדבר למשתמש חדש. דרישות: בעל כונן פנימי של לפחות 1T - או אפשרות לחיבור פנימי של כונן בקניה נפרדת. אני מעוניין ביחידה בודדת הכוללת כונן. ולא משהו שיכול להתחבר לכונן חיצוני. כמובן בעל יכולת להתחבר לכונן נוסף חיצוני וקורא כרטיסים אבל הבנתי שזה די סטנדרט בכולם. פיענוח של עברית: לפחות בכתוביות ויישור שורות נורמאלי ו…

• 9 תגובות
    • 4k צפיות
  19. אני בתהליך קנייה של Denon AH-D7000 ומחפש מגבר מנורות (לא חייב) בשביל האוזניות, אז חיפשתי כמה דגמים. מצאתי את זה וזה נראה די טוב: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120619516042&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123 מישהו מכיר?, יש המלצות אחרות בכיוון תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום אני רוצה לקנות LCD 32 אינץ' איזה הכי מומלץ והכי כדאי לי וגם שיהיה זול? מה אתם אומרים על LG Scarlet 32LH70YR LCD ‏32 ‏אינטש בזאפ ראיתי 3800 שקל

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by Spider1,

שלום לכולם אני כבר כמה ימים חושב על פתרון שיתן לי אפשרות לשדר משני מחשבים שונים לרמקולים של מחשב מבלי להוציא ולהכניס הכבל בין המחשבים זאת נראת משימה בלתי אפשרית - הכבל קלט (קצה הכבל) של הרמקולים הוא 3.5 זכר . והמחשבים זאת כניסת נקבה 3.5 לכל אחד. אודה למציאת פתרון בנושא שמגובה עם אפשר הכוונה לחנויות כי לא מצאתי בימים האחרונים פתרון תודה וחג שמח

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  22. Started by curdi1,

שבוע טוב, את רוב הצפיה שלי אני עושה באתרי צפיה ישירה. האם באמצעות סטרימר אוכל לצפות באתרים אלו ע"ג הטלויזיה ?

• 9 תגובות
    • 4.6k צפיות
  23. Started by igal182,

יש לי רסיבר של JVC דגם rx-5042 אני רוצה לחבר אותו למחשב, דרך איזה חיבור בדיוק ברסיבר אני עושה את זה ? תחת איזה שם? איך בדיוק אני עושה את זה? אם אפשר פירוט לפי שלבים. תמונה אחורית של הרסיבר : http://gamma.nic.fi/~jelu99/jvc3.JPG הכרטיס קול במחשב הוא מובנה.

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by Nachum987,

שלום לכולם, קניתי את הרמקולים Logitech Z-5500 וחיברתי אותם לכרטיס קול המובנה שלי במחשב בחיבור אופטי (TOSLINK). כאשר אני מבצע משהו שצורך משאבים מהמעבד, נוצר לי מן רעש סטאטי כזה, מעיין ריצוד שכזה, והוא קורה לי כשאני עושה כמעט כל פעולה במחשב, כשאין פעולות שאני מבצע עם המחשב הקול הזה נעלם לאחר שנייה שתיים, כמו כן גם כשאני מפעיל סרט נוצר לי קול דומיננטי משמעותי של ריצוד שכזה ואין לי מושג איך לפתור את הבעייה. בנוסף כאשר אני מצמיד אוזני לרמקול אני שומע קול סטאטי חלש אומנם אבל ישנו וגם אותו הייתי רוצה לנטרל. האם לדעתכם הבעייה בכרטיס הקול הלא איכותי כביכול?, כבלים ברמה ירודה? (התקנתי את הרמקולים עם הכבלים המצורפים לסט), הגדרות שגויות במחשב?, הארקה?, הסט? כמו כן קניתי כבל אופטי …

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. הי אני רוצה לקנות אוזניות אשר קודם כל יהיו נוחות לעבודה ממושכת. אני עורך סרטים ורוצה נוחות לאורך זמן מלבד זה האוזניות ישמשו למוזיקה, סרטים ומשחקים והייתי רוצה שיהיו איכותיות כמה שניתן בתקציב הנתון. ברור לי שאני לא אקבל משהו דומה לאוזניות לאודיופילים של 1000 ש"ח אבל גם לא רוצה זבל. לצורך השוואה - בינתיים אני משתמש ב-Koss KSC75 שלי שהן סבבה אבל לא נוחות לאורך זמן חשבתי על ה-AKG K512 שאפשר לקנות כרגע במבצע של באג ב-125 ש"ח. מה דעתכם? ראיתי גם את ה-Koss UR40 באופיס דיפו, לא זוכר כמה עלו. איך הן? יש אלטרנטיבות מוצלחות יותר? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים