אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לחברה שלי יש מערכת קולנוע ביתי 5.1 של ITT מחוברת לה למחשב לAudigy2 קיצר, שומעים מצויין אבל מה הבס חלש נורא וניסיתי להגביר אותו בסאב, המקסימום שלו עדיין חלש, ניסיתי להגביר בתוכנות עדיין זה רק עושה לו רעשים כאילו שהוא נחנק וזה מוזר כי הסאב ממש ענקי ויש לו תדרים טובים לפי מה שכתוב עליו, אבל עדיין הבס חלש מאוד רציתי לדעת אולי זה בגלל התדרים אולי הוא לא מקבל את התדרים טוב, יש דרך שאני יכול לסדר את זה נגיד לפתוח אותו ולכוון משהו בפנים או אני לא יודע מה... כי זה ממש מרגיז שהבס כזה חלש והכל מחובר מצויין וחיברתי אותו גם לדי וי די כדי לבדוק, זה ככה בהכל... זה מרגיז נורא, עם יש דרך לסדר את זה אני ישמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני רץ כל יום איזה 55 דקות, והגעתי למסקנה שזה משעמם. אז יש לי נגן MP3, ויש לי רצועת יד בשבילו, הדבר הבא שאני צריך זה אוזניות. אני מבקש ממי שיש לו ניסיון עם ריצה בשילוב עם אוזניות, שייתן את הדגם ואני אנסה למצוא אותו. ככה או ככה - אני חושב שהכי משתלב טוב עם ריצה זה רוק כבד, מטאל, אולי גם רוק רגיל וכו' וכו'... תחום הסגנונות הזה, אז אם מישהו יודע על אוזניות שמתאימות לריצה שטובות לשחזור הסגנונות האלה, זה יהיה מעולה. התקציב שלי הוא 150 שקל, אפשר גם לחרוג בטווח של 50 שקל אם ממש משתלם. תנו בראש
-
- 11 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
אהלן, יש ברשותי רמקול ישן, שעל המדבקה רשום את כל הפרטים ומטובע לוגו של החברה, אך לא מצאתי זכר לדגם שלו באתר של החברה (SEAS). חיפשתי כל מני דרכים לשיפור האקוסטיקה, ומצאתי שיש מעין reflex מאחורי הרמקול בתדרים נמוכים (באס), ובזמן ניגון יש זרימה חזקה של אוויר מהחורים של הברגים ב-midrange. היום החלטתי לפרק אותו ע"י הוצאת הברגים קודם כל מה-MIDRANGE, ולהפתעתי הרבה מצאתי שהרמקול קודם כל עשוי מדיקט (חומר גרוע במיוחד עבור תושבת לבורג), דבר שני ה-MIDRANGE שלו בכלל מחברה אחרת (YAMAHA) כשהרמקול בכלל של חברת SEAS. מה שכן, ה-WOOFER היה של SEAS...(את ה-TWEETER לא יכולתי להוציא). התיבה של הרמקול אכן עשויה כולה מדיקט, רק החלק האחורי עשוי מעץ - ומה שעוד יותר מעניין זה שהרמקול כולו הי…
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
למרות שאני מאוד מרוצה מהאקווה עם ה990 (השילוב קרוב למושלם לדעתי) אני מתפתה מאוד לשינוי לאחר שנה וחצי סטטיות בסט אפ שלי. הOMZ כמובן נשאר, ואני מחכה יותר מדי שאורי יגיע לארץ לעדכן לי גרסה. עכשיו, חשבתי על מנורות לאוזניות הבאות שלי (מי שיודע יודע, אשכול על העניין יהיה ברגע שזה ייסגר). Woo Audio 3+ Little Dot Mk III Darkvoice 332 מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אז ככה חסכתי לי 5000 ש"ח לטלויזיה כי שלי כבר עשתה את שלה עכשיו אין לי מושג בנידון יש לי את מחשב מה שבמפרט שלי ועכשיו אני שעות רואה סרטים במחשב דרך הטלויזיה אני מחפש טלויזיה איכותית שתיהיה שווה את המחיר אשמח אם תעזרו לי בנידון
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מתלבט כבר כמה זמן בין שני המוצרים האלו. למישהו יש דעה בעניין?
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
לא הממש קטנות,הרגילות...נראה לי שזה זה אם כן איזה אתם מכירים שיש לו נפח של 1GB ???
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, מעוניין לקנות טלויזית LCD לחדר לא כל כך גדול. [4.2 על 2.7 מטר לערך]. חשבתי על גודל של 22 אינץ'. השאלה מה הגודל האידיאלי לחדר בסדר גודל שכזה? ואיזו טלויזיה עדיפה. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולכם אני חדש כאן... אבל מתגובות שלכם אני רואה כמה אתם רציניים ויכולים לעזור לי אז אני פונה אליכם לעזרה. כרגע אנחנו בונים בעליית גג חדר אשר אנחנו רוצים להפוך לחדר שבו נוכל לשבת לצפות בסרטים לשחק במחשב ולהעביר בו את הזמן. אוקיי אז אחרי שקצת חפרתי אני יתחיל עם הפירוט החדר הוא ברוחב 5.62 מטר ואורך 4.37 כאשר הטלוויזיה חייבת להיות על הקיר הצפוני שהוא 5.67 מטר (בעקבות חלונות המפריעים בשאר הקירות). אני מעוניין בהצעות לטלוויזיה אשר לאחר בדיקה צריכה להיות 40 -42 אינצ' וחייבת להיות ב-full hd כאשר לא משנה אם תיהיה לד או lcd. בנוסף לכך אני מעוניין ברסיבר שיהיה איכותי וחזק. וברמקולים שגם יהיו חזקים איכותיים ושיתאימו לרסיבר. התקציב שלי לכל הדברים האלה ביחד הוא 8000-9000 ש"ח כאשר …
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
בואו נראה אותכם. בוא לדבר על הנושאים האלה שאתם אוהבים. מבינים המון בתחום??? בואו תראו לנו מה אתם יודעים שאנחנו לא. ******* פורטל אחד מעל כולם הרשמו לפורום http://www.*******.co.il
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה: אמא שלי פירקה את הסאב וופר (הענק, מטורף והיקר) שלה מהרכב כי הוא היה חוסם את הבאגאז' (משהו חייתי שהיא קנתה בנפרד לרכב). בקיצור, אני מת לקחת אותו ולהוסיף אותו לרמקולים שלי (logitech X-540), בנוסף לסאב וופר הנוכחי (בגלל שכל הכבלים של הרמקולים מתחברים אליו). יש דרך לעשות את זה?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את H10 5G לפני כמה ימים אבל הבעיה שלי היא שהווינדוס לא מזהה את הנגן ולכן אני לא יכול להוריד אליו שירים ואני לא יודע מה לעשות הוא בא עם תוכנת MP10 אבל אין לי מה לעשות עם זה כי המחשב לא מזהה ולא מתקין את הנגן הוא אמור לזהות לי אותו כסוג של הארד דיסק אבל זה לא קורה מה עלי לעשות?(יש לי WIN XP) עזרו לי בבקשה. תודה מראש. מאור
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יש לי סריטמר דגם Xtreamer sidewinder המוכר. נתקלתי בפורמט ווידאו לא מוכר לי. יש לי אפשרות להשיג קובץ שמורכב מהרבה חלקים שונים שכולם מרכיבים בסוף סרט אחד. יש שם גם כתוביות וכמה פסי קול שונים. הסיומות שיש שם הם כאלו: m2ts , mpls , clpi ועוד כמה. הקבצים עם הסיומת m2ts שוקלים הכי הרבה (החל מ-2 מגה עד 21 גיגה) שאר הסיומות הם קילוביטים בודדים. הכל ביחד שוקל 29 גיגה. בקיצור השאלה שלי היא אם ה- Xtreamer יכול לנגן דבר כזה? ומה זה בכלל? אולי bluray? ועוד דבר חשוב זה שאני מנגן את הסרטים דרך כבל רשת ל- Xtreamer. הוא יוכל להריץ כזה קצב מידע כבד (מדובר על רשת 10/100)? אם צריך עוד נתונים תשאלו.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אוזניות עם מיקרופון , יחסית חדשות, אני מנסה להקליט משהו ואני לא מצליח , איך אני יכול להגדיר את המיקרופון שלי כדי שאני אוכל להשתמש בו ?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
טוב יש לי את הרמקולים האלה MX5021וAltec Lansing כבר משהו כמו שנה ואני מרוצה מהם עד הגג חוץ מ2 דברים הראשון הוא בזמן האחרון נידמה לי שזה התחיל ליהיות או שזה תמיד היה ופשוט היתעלמתי מזה רק עכשיו אני שם לב.. כל הזמן כשאין לא מוזיקה ולא שום דבר שאמישתמש בסאונד אז יש רחש חזק חזק מהרמקולים.... כזה פששששששששששששששש איך מבטלים את זה? ודבר שני זה בווליום שהוא בקפיצות ולא לפי הרצון שלי
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
על פי מה שהבנתי ההבדל העיקרי בין ALTEC LANSING ADA- 880W ל ADA 890 שADA- 880W לא תומכת בתקן זה ואילו 890 כן מה פרוש הדבר?
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי מחשב עם כרטיס קול SB LIVE 5.1, ומגבר ימאהה 5.1 עם כניסת קואקס. הבעייה שהם רחוקים ואני רוצה לדעת מה המרחק המקסימלי לכבל ביניהם, ומה האיכות הנדרשת. (הרי זהו אות דיגיטלי שנשלח, אין איבוד של איכות, או שקולטים או שלא, לפחות ככה אני חושב) אני מדבר על מרחק של כ-20 מטר. אם אני קונה כבל טוב ומלחים את החיבורים בקצוות, יש איזושהי הגבלה ידועה ? תודה על כל תגובה שגיב
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש טלוויזית LCD עם איכות תמונה כמה שיותר טובה, עדיף בלי מריחות שיהיה לה רמקולים מובנים ( לא חשוב איזה). עכשיו יש לי שאלה, אם הטלוויזיה תיהיה HD אבל לא ישדרו אלייה ב HD אז יהיו בעיות ? כי ניראה לי שעד שיהיה לי בבית HD יהיה לפחות שנתיים.. אה, צריך שיהיה לה אופצייה לתלייה, תודה !!
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
בעקבות הדיון על אורך החיים של ה BR בו הועלתה הטענה שהורדת סרטים ישירות מהרשת תהרוג את הפורמט הפיזי, החלטתי להתעניין קצת על הנושא ולהבין על מה בעצם מדובר. בגלל שכאזרחי ישראל רב השירותים האלו לא פתוחים בפננו שאופציה, ולכן אין לנו ניסיון מעשי עימם, החלטתי לחפש קצת מאמרים ברשת ולהבין האם באמת יש אלטרנטיבה ראויה ל BR למי שלא רוצה לרכוש נגן ייעודי ולהתעסק עם מדיות פיזיות. בעקבות החיפושים בנושא מצאתי את המאמר הבא: http://blogs.zdnet.com/Ou/?p=511 אני חייב לציין שהמאמר הנ"ל די פקח את עיניי. הידעתם שרב שירותי הרשת שמספקים סירטי "HD" בסטרימינג לא מתקרבים בכלל לאיכות HD אמיתית וברובם האיכות אפילו לא מתקרבת לאיכות DVD. מדהים. מה שמביא אותי למסקנה הבלתי נמנעת - עד שרוחב הפס הריאלי ללק…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רוצים להקליט להקות או זמרים במשב? בעיות בתוכנות? חומרה? חומרי בידוד? תשאירו שאלות.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אלה שיש להם את המערכת איך הם בסרטים? כי אמרו לי שמרגישים מחסור בסנטר דבר נוסף אם אני רוצה להוסיף רמקול נוסף שישמש כסנטר אני יכול לחבר אותו רק ישירות לכ.קול או שאולי יש כניסה מתאימה בסאב של Z560 (אני מניח שאין) יש אפשרות להזמין אותם באינטרנט מחול? אם כן אז איך וכמה זה יעלה לי כל הסיפור (מכס+משלוח+...) שווה להתעסק עם זה בכלל? קראתי באיזה ביקורת שהספק האמיתי של המערכת אפילו לא מתקרב להספק שמפרסם היצרן למשל היצרן מפרסם שההספק של כל רמקול זה 58 RMS ובביקורת הם מראים שזה בעצם 15 RMS וגם הכבלים שבאים עם המערכת הם לא מספיק טובים ומראים על תת רמה מסוימת מה אתם אומרים על כל זה?
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
משהו שיעבוד כי קראיתי שיש כוננים חיצונים שלא עובדים טוב עם המכשיר התקציב בסביבות ה 300 שקל תודה !
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
קיבלתי תאוזניות D: את הHD280 אחלה אוזניות תודה למי שעזר לי בהחלטה באשכול הקודם
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-