אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מסך lcd 32 אינץ' התקציב שלי הוא עד 2400 ש"ח. המרחק צפייה נע בין 2.4 ל-5 מטרים(5 מטרים צפייה מהמיטה) השימושים של המסך הם חיבור ליס(לא hd), חיבור למערכת tz230/dz330 של סוני(מערכת+dvd 1080p) וחיבור למחשב בכדי לשחק במשחקים על גבי המסך. האם אתם יכולים להמליץ לי על מסכים טובים עדיף שיהיה גם חיבור scrat או s-video כדי לא ליצור בעיות של הממיר. אם לדעתכם מתאים יותר 37 אינץ' אז אשמח גם לשמוע הצעות בטווח מחירים זה. לא ארבה גם לצפות בשידורי fhd נ.ב שאלה קטנה. נגיד וקניתי את המסך lg-ld550 או 32lh20r אשר לא מכילים חיבור scrat, אם אני אחבר את הממיר למערכת עם חיבור scrat ואת המערכת אחבר לטלוויזיה עם חיבור hdmi האם זה אראה בטלוויזיה בלי צורך בקניית converter …
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אפשר לחרוג מהמחיר קצת אם ההבדל הוא ממש משמעותי... אני מחפש אוזניות שדרכם אפשר לשמוע את הגיטרה בס באיכות גבוהה ולא לאבד איכות בסרטים ומשחקים. יש חיה כזאת? אה, ויש לי כרטיס קול חיצוני להקלטת גיטרות ומיקרופונים אז אני אשמח אם אפשר אוזניות שלא דורשות מגבר.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי את הרמקולים הנ"ל לפני מספר שנים בעקבות המלצה בפורום הזה (הם כבר לא משווקים). הם אכן רמקולים טובים ועושים את העבודה. החלטתי להתחדש ברמקולים חדשים, רציתי לדעת אילו רמקולים של "היום" נחשבים ברמה הזו והלאה. הבנתי ש-Micro Lab 6C נחשבים לאיכותיים - האם הם איכותיים יותר מה-encounter (הצרכים הם בעיקר למוזיקה) תודה ליאור
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
ה-CX300 האהובות שלי נקרעו ואני צריך אוזניות חדשות. אני מחפש המלצה לאוזניות IN-EAR איכותיות בעלות אותה איכות שמע מדהימה,אוטמות רעש חיצוני ומקור אמין לקנות אותן בארץ. תקציב 200-300 ש"ח. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לקבל דעות לגבי הרמקולים של Microlab מדגם X23 5.1. האם הרקמולים יהיו טובים למוזיקה?, הבנתי שמערכת רמקולים של 5.1 מתאימים יותר לסרטים ומשחקים אבל עם זאת אני משתמש ברמקולים גם למוזיקה. האם הרמקולים האלה ניתנים לתלייה על הקיר? ולגבי איכות השמע, היא טובה? תודה. עריכה: עכשיו שמתי לב שפרסמתי את הנושא בפורום הלא נכון. מנהלים בבקשה תעבירו את הנושא לפורום "אודיו וקולנוע ביתי" , תודה.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום. לא מבין בכרטיסי קול יותר מדי (בלשון המעטה) שלפתי את הכרטיס קול הזה מהמחשב הישן שלי, ואני מתלבט אם לשמור אותו - או שהוא לא שווה כלום? בעקרון - אם הוא טוב יותר מכרטיס מובנה, אז אשמור אותו. הנה:
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום יש לי PS3 והוא מחובר לHDMI עכשיו במקום שכל פעם לא אצטרך לבעביר מהמחשב ל מסך בשביך ה PS3 אז חשבתי הבנתי שמפצל יכול לעזור עכשיו בעזרת מפצל שאחבר לסאב ואז כבל אחד למחשב ואחד למסך זה יהיה לי אותה איכות קול כמו שאני מחבר ישר למסך מדובר בכבל מפצל חיבור 3.5mm שמתחבר לסאב ועז ממנו אני יכול לחבר שני כבלים תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש רמקולים שיתחברו גם למחשב וגם לטלוויזיה(דרך אגב איך מחברים רמקולים של מחשב לטלויזיה?) אני מתלבט בין כמה דברים 1 האם לרכוש מערכת קולנוע ביתית או שעדיף רמקולים של מחשב 2.1 או 5.1 ? 2 איזה דגם למחשב הכי טוב מבחינת איכות מוזיקה נקייה וצלילים אני מתלבט בין כמה דגמים X13 של MICROLAB אוX16 או PHILIPS SPA או MICROLAB X23 או קולנוע ביתי של פיליפס HTS3373 מה עדיף ולמה? ואיפה לקנות ? אולי פנדה מחשבים?
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות in-ear לנגן MP3 (איכותיות עד כמה שניתן בגבולות התקציב). רציתי לקנות את הCX300 אבל לצערי הן לא זמינות (ניסיתי כבר 2 חנויות ובשני המקרים אמרו שהן לא זמינות אצל היבואן). יש משהו אחר שיכול להתאים במחיר דומה (130-180)?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי, קניתי רמקולים Microlab X-16 לפי המלצות באתר. ברשותי רמקולים INSPIRE 2.1 2400 של CREATIVE מלפני בסביבות 9 שניםשגודלם פחות מחצי מהרמקולים של ה X-16. ההספק של ה CREATIVE אמור להיות 21W בעוד שה X16 אמורים להיות 72W. כאשר הפעלתי עם המחשב על שיר כלשהו (מ YOUTUBE) , שמתי את שני הרמקולים על עוצמה מקסימלית ולדעתי העוצמה של ה CREATIVE הקטנים יותר הייתה מעט יותר חזקה. ממה שקראתי בפורומים אנשים אמרו שהפעילו את ה X16 ב 10% מהיכולת שלהם וזה כבר היה חזק, ואני, שבד"כ איני אוהב מוסיקה בעוצמה גבוהה, לא התרשמתי שהעוצמה חזקה נורא. אומנם הייתה עוצמה מכובדת אבל לא משהו שהשכנים יתלוננו ממנו, ואני ישבתי ליד המחשב ולא סבלתי מהעוצמה. האם זה תקין? ציפיתי שרמקולים כאלו לא יאפשרו לי להפעיל אותם ב…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת אם יש תוכנה שבא ניתן נגזור מסרט את פס הקול שלו? נכון להיום אני מנגן את הסרט ומקליט אותו בתוכנה אחרת.... הבעיה שהזמן שזה לוקח את אותו הזמן של הסרט... שזה יותר מידי! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הרמקולים Philips SPA7350 , ורציתי לדעת (בעיקר מאנשים שיש להם אותם) איך הם, איך הבאס, העוצמה שלהם, האם הם מזייפים והכי חשבו בשבילי, כשאני לא שומע שום מוזיקה, והרמקולים עובדים, האם יש איזשהו רעש סטטי מציק? http://ypk.cs4u.co.il/wbl_vcs31_P_Images/cuc%5Cpic%5C1MFSPA7350_3.jpg תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, חיפשתי כאן בפורום ולא הצלחתי למצוא את התשובה שמתאימה לי, ואשמח לעזרתכם. אם פיספסתי ואני שואל סתם משהו שכבר ענו עליו, אני מתנצל, ואשמח לקבל הפניה למקום המתאים. יש לי מחשב עם יציאות סראונד רגילות (יש בכרטיס קול 6 PL-ים), נראה לי שזה הסטנדט היום, אבל בכל מקרה הנה קישור ללוח אם: http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AX78&fMTYPE=Socket AM2 כמו כן יש גם יציאה אופטית TOSLINK. אני רוצה לחבר את המחשב ל-DVD/מערכת קולנוע ביתית שיש לי (SONY DAV-TZ320) בכדי לשמוע דרכו בסראונד. הבעייה היא שלפי מה שאני מבין הדרך היחידה להכניס סאונד למערכת היא דרך כבל SCART. האם יש לי דרך להוציא סאונד מהמחשב למערכת דרך כבל SCART, אם כן, איזה כבל אני צ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות עד הטווח של 1000 ש"ח הדבר החשוב הוא שאני רוצה, שזו תיהיה השקעה לטווח ארוך לכן, יש צורך בכך שכשאוזניות כמו אוזניות, נהרסות כי הכבל שלהן נדפק יהיה אפשר פשוט להחליף אותו. השימושים של האוזניות שאני מחפש הם בעיקר לגיימינג שאכל לשמוע בסראונד. ושיהיו לפחות סבירות בסרטים. לגבי מוזיקה זה פחות מפריע לי.. אוזניות הברקודה של RAZER כאן נשמעו הכי טובות אבל נראה שהכבל שלהן נכנס לתוך האוזניה ולכן ברגע שהוא נהרס יש צורך להחליף הכל. זה נכון? או שיש אופציה אחרת, אם כן הן בהחלט נשמעות מושלמות בשבילי. לעומת זאת הPROGAMER שהחליפו את Medusa הן לא כל כך טובות בסראונד לפי הסיקור שכתבתם כאן אבל להן יש את האפשרות פשוט להחליף את הכבל PL ברגע שהוא נהרס. אפשר לקבל עצה לגבי אוזניות טו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני רוצה לראות טלוויזיה דרך המחשב, מה אני צריך בעצם? כרטיס טלוויזיה צריך ממיר או שהוא "עובד לבד"? יש לי ממיר ישן tad 55a של ערוצי זהב, זה יכול לעזור במשהו? כעקרון מספיק לי רק ערוץ 22, אבל כמובן אם אפשר יותר אז עדיף
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר על לחבר רסיבר פרמטיבי בעל יציאת coax (הבנתי שמדובר בחיבור דיגיטלי) למע' רמקולים Logitech z5500.. מה לגבי יציאה אופטית של DVD שתחובר לאותם רמקולים עם כבל אופטי? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות 2 קומפוננטים חדשים, ואני מחפש חנות שמוכרת כאלה. את ההלחמות מאחורה וההברגה לגוף הרמקול אני אבצע לבד (אלא אם זה כיף של החנות והם יהיו מוכנים לעשות את זה בחינם). אתם מכירים מקום כלשהו? אופיר.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי! השבוע רכשתי את האוזניות הנ"ל ואני ממש נהנה מהם, אך לדעתי אני יכול להוציא מהם יותר אם אני אקנה כרטיס קול ולא אשתמש בכרטיס קול המובנה של המחשב. איזה כרטיס קול מומלץ לאוזניות? עדיף מחיר סביר.
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מצטער על כותרת לא כ"כ ברורה פשוט קצת קשה לי להסביר בשורה אחת יש לי אוזניות samsung HM3500 בלוטות' יש להן כפתור הדלקה ווליום וכפתור ראשי שאמור לקבל ולנתק שיחות כרגע אין לי BT בפלאפון ואני משתמש באוזניות עם המחשב מבדיקה קטנה עולה שאם אני מקבל שיחה קולית בג'ימייל אני לא יכול לענות עם הכפתור זה ניתן לשינוי/קינפוג וכו'? יש איזה דריבר שמגיע עם אוזניות BT שנותן לשחק עם ההגדות? (אני לא קיבלתי שום דבר) תודה, אריה
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי באוזניות סגורות וזהו נמאס לי בכל מקרה אני רוצה לעבור לאוזניות פתוחות (קשת) הדרישות שלי הן שיהיו איכותיות! ועם באסים איכותיים וחזקים (שומע מוסיקה שחורה) השימוש שלי הוא בעיקר למכון כושר התקציב שלי בסביבות ה 300 ש"ח האוזניות שהמליצו לי עליהן הן סנהייזר HD 205 (לפי התמונות הן נראות קצת מגושמות בשביל מכון כושר - אבל אם אין ברירה אני ירכוש אותן...חייב אוזניות בדרישות שלי) לפי שאני רוכש רציתי לקבל עליהן עוד חוות דעת או אפילו דגמים אחרים של אוזניות..
-
- 27 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר את האוזניות ZAGGsmartbuds ויכול לתת חוות דעת עליהם? במיוחד אם מדובר על עלות של 30$ כולל משלוח.
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי שלום לכולם. השבוע קניתי טלוויזיה של LG 32 FULL HD הדגם הוא LD460 הטלוויזיה היא פול HD כמו שרשמתי למעלה... יש לי בבית ממיר רגיל של YES ואני לא מתכנן כרגע לקנות את הממיר HD כי YES רוצה הרבה כסף... 60 שקל לחודש על הממיר. מה שמטריד אותי שלא רואים טוב את הערוצים הרגילים...(ערוץ 10 ערוץ 22 ערוץ 24 וכל השאר...) בעצם לא רואים תמונה חלקה..אלא מטושטש כזה עם נקודות מעצבנות... מי מה שהבנתי פחות או יותר זה בגלל שהיא פול HD , והיא בטכנולוגיה גבוהה... והערוצים הרגילים שהממיר של YES משדר הם בפורמט נמוך של 300p-400p הם זאתי הסיבה? אפשר לעשות משהו? מישהו ממליץ מה לעשות...? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי ברשותי זוג רמקולים Epos ES11 (מוגברים על ידי Musical Fidelity A1) הבנתי שרצוי להניח אותם על סטנדים. לא דאגתי לכך כשרכשתי את המערכת משום שבזמנו לא היה לי מקום בחדר לסטנדים. אז, רציתי לדעת: א. היכן ניתן לרכוש סטנדים חדשים? ב. מה אני אמור לחפש בסטנד, כלומר איך לדעת אם הוא יתאים ויספק את הסחורה? האם כל סטנד בגובה המתאים (הבנתי שזה אמור ליהיות כ-60 ס"מ) שיכול לשאת את הרמקולים (כ-8 קילוגרם כל אחד) יתאים או שצריך לבדוק עוד פרמטרים (למשל: רגליות בצורת ספייקים?)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-