עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by moti7,

אני מתכנן לקנות את הרמקולים Philips SPA7350 , ורציתי לדעת (בעיקר מאנשים שיש להם אותם) איך הם, איך הבאס, העוצמה שלהם, האם הם מזייפים והכי חשבו בשבילי, כשאני לא שומע שום מוזיקה, והרמקולים עובדים, האם יש איזשהו רעש סטטי מציק? http://ypk.cs4u.co.il/wbl_vcs31_P_Images/cuc%5Cpic%5C1MFSPA7350_3.jpg תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני מחפש אוזניות עד הטווח של 1000 ש"ח הדבר החשוב הוא שאני רוצה, שזו תיהיה השקעה לטווח ארוך לכן, יש צורך בכך שכשאוזניות כמו אוזניות, נהרסות כי הכבל שלהן נדפק יהיה אפשר פשוט להחליף אותו. השימושים של האוזניות שאני מחפש הם בעיקר לגיימינג שאכל לשמוע בסראונד. ושיהיו לפחות סבירות בסרטים. לגבי מוזיקה זה פחות מפריע לי.. אוזניות הברקודה של RAZER כאן נשמעו הכי טובות אבל נראה שהכבל שלהן נכנס לתוך האוזניה ולכן ברגע שהוא נהרס יש צורך להחליף הכל. זה נכון? או שיש אופציה אחרת, אם כן הן בהחלט נשמעות מושלמות בשבילי. לעומת זאת הPROGAMER שהחליפו את Medusa הן לא כל כך טובות בסראונד לפי הסיקור שכתבתם כאן אבל להן יש את האפשרות פשוט להחליף את הכבל PL ברגע שהוא נהרס. אפשר לקבל עצה לגבי אוזניות טו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם! קניתי רמקולים A300 קאייטיב (תקציבי קטן וחמוד). התקנתי את הרמקולים ואני רוצה לבצע כמה דברים: 1) להפוך את צדדי השמע (ימין לשמאל ושמאל לימין) 2) להעביר את כל הסאונד שאני מוציא מהמחשב דרך איקולייזר (שיהיה יותר מ8 תחומים) המחשב הוא ASUS 1000HE תודה רבה לכולם!

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום יש לי PS3 והוא מחובר לHDMI עכשיו במקום שכל פעם לא אצטרך לבעביר מהמחשב ל מסך בשביך ה PS3 אז חשבתי הבנתי שמפצל יכול לעזור עכשיו בעזרת מפצל שאחבר לסאב ואז כבל אחד למחשב ואחד למסך זה יהיה לי אותה איכות קול כמו שאני מחבר ישר למסך מדובר בכבל מפצל חיבור 3.5mm שמתחבר לסאב ועז ממנו אני יכול לחבר שני כבלים תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. מצטער על כותרת לא כ"כ ברורה פשוט קצת קשה לי להסביר בשורה אחת יש לי אוזניות samsung HM3500 בלוטות' יש להן כפתור הדלקה ווליום וכפתור ראשי שאמור לקבל ולנתק שיחות כרגע אין לי BT בפלאפון ואני משתמש באוזניות עם המחשב מבדיקה קטנה עולה שאם אני מקבל שיחה קולית בג'ימייל אני לא יכול לענות עם הכפתור זה ניתן לשינוי/קינפוג וכו'? יש איזה דריבר שמגיע עם אוזניות BT שנותן לשחק עם ההגדות? (אני לא קיבלתי שום דבר) תודה, אריה

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  6. אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מסך lcd 32 אינץ' התקציב שלי הוא עד 2400 ש"ח. המרחק צפייה נע בין 2.4 ל-5 מטרים(5 מטרים צפייה מהמיטה) השימושים של המסך הם חיבור ליס(לא hd), חיבור למערכת tz230/dz330 של סוני(מערכת+dvd 1080p) וחיבור למחשב בכדי לשחק במשחקים על גבי המסך. האם אתם יכולים להמליץ לי על מסכים טובים עדיף שיהיה גם חיבור scrat או s-video כדי לא ליצור בעיות של הממיר. אם לדעתכם מתאים יותר 37 אינץ' אז אשמח גם לשמוע הצעות בטווח מחירים זה. לא ארבה גם לצפות בשידורי fhd נ.ב שאלה קטנה. נגיד וקניתי את המסך lg-ld550 או 32lh20r אשר לא מכילים חיבור scrat, אם אני אחבר את הממיר למערכת עם חיבור scrat ואת המערכת אחבר לטלוויזיה עם חיבור hdmi האם זה אראה בטלוויזיה בלי צורך בקניית converter …

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אני מעוניין לרכוש רמקולים שיתחברו גם למחשב וגם לטלוויזיה(דרך אגב איך מחברים רמקולים של מחשב לטלויזיה?) אני מתלבט בין כמה דברים 1 האם לרכוש מערכת קולנוע ביתית או שעדיף רמקולים של מחשב 2.1 או 5.1 ? 2 איזה דגם למחשב הכי טוב מבחינת איכות מוזיקה נקייה וצלילים אני מתלבט בין כמה דגמים X13 של MICROLAB אוX16 או PHILIPS SPA או MICROLAB X23 או קולנוע ביתי של פיליפס HTS3373 מה עדיף ולמה? ואיפה לקנות ? אולי פנדה מחשבים?

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by Aviad6,

אהלן לכולם אני עד עכשיו הייתי משתמש באוזניות cx400 והם כבר ממש התפגרו לי חבר שלי קנה K404 מבאג ושמעתי קצת וראיתי שגם לאוזניות פתוחות יכול להיות באסים נורא יפים כמו שנותנים לנו הIEM. בכל מקרה החלטתי לנסות ולחפש אוזניות חדשות ואין לי שום מושג בנושא אני יודע שאני ממש אוהב איכות אבל לא ידוע עד כמה כי אף פעם לא יצא לי לנסות את האודיופיליות שלי בצורה ממש רצינית. אני מחפש אוזניות חדשות או משומשות עד ה400 שקל וכבר הסתבכתי לגמרי אם הקריאה בHEADFI ובשאר מחוזות האיטרנט אני שמתי את עיני על הK450 (למרות שאני יודע שזה לא בתקציב אבל אני יוכל אולי לייבא אותם מחול) ועל הK518 (ראיתי מחירים ממש יפים) עכשיו השאלה אם אולי יספיק לי להשתמש בK404 או בK420, K403 וכו' מה אתם חושבים?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by דנדן,

מישהו מכיר את האוזניות ZAGGsmartbuds ויכול לתת חוות דעת עליהם? במיוחד אם מדובר על עלות של 30$ כולל משלוח.

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  10. Started by L1ron,

היי שלום לכולם. השבוע קניתי טלוויזיה של LG 32 FULL HD הדגם הוא LD460 הטלוויזיה היא פול HD כמו שרשמתי למעלה... יש לי בבית ממיר רגיל של YES ואני לא מתכנן כרגע לקנות את הממיר HD כי YES רוצה הרבה כסף... 60 שקל לחודש על הממיר. מה שמטריד אותי שלא רואים טוב את הערוצים הרגילים...(ערוץ 10 ערוץ 22 ערוץ 24 וכל השאר...) בעצם לא רואים תמונה חלקה..אלא מטושטש כזה עם נקודות מעצבנות... מי מה שהבנתי פחות או יותר זה בגלל שהיא פול HD , והיא בטכנולוגיה גבוהה... והערוצים הרגילים שהממיר של YES משדר הם בפורמט נמוך של 300p-400p הם זאתי הסיבה? אפשר לעשות משהו? מישהו ממליץ מה לעשות...? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by ShahafH,

היי! השבוע רכשתי את האוזניות הנ"ל ואני ממש נהנה מהם, אך לדעתי אני יכול להוציא מהם יותר אם אני אקנה כרטיס קול ולא אשתמש בכרטיס קול המובנה של המחשב. איזה כרטיס קול מומלץ לאוזניות? עדיף מחיר סביר.

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  12. Started by tomerA,

מישהו מכיר\קנה ויכול להגיד לי איך הם למוסיקת רוק\מטאל?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by benwin21,

אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מערכת סטריאו במחיר של עד 700 ש"ח עם חיבורים כאלה כמה שיותר יותר טוב. אין לי בעיה לחרוג מעט מן התקציב אם זה יאפשר לקנות משהו שהוא כמה רמות מעל השאר.(100-130 ש"ח) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי ברשותי זוג רמקולים Epos ES11 (מוגברים על ידי Musical Fidelity A1) הבנתי שרצוי להניח אותם על סטנדים. לא דאגתי לכך כשרכשתי את המערכת משום שבזמנו לא היה לי מקום בחדר לסטנדים. אז, רציתי לדעת: א. היכן ניתן לרכוש סטנדים חדשים? ב. מה אני אמור לחפש בסטנד, כלומר איך לדעת אם הוא יתאים ויספק את הסחורה? האם כל סטנד בגובה המתאים (הבנתי שזה אמור ליהיות כ-60 ס"מ) שיכול לשאת את הרמקולים (כ-8 קילוגרם כל אחד) יתאים או שצריך לבדוק עוד פרמטרים (למשל: רגליות בצורת ספייקים?)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מדובר על לחבר רסיבר פרמטיבי בעל יציאת coax (הבנתי שמדובר בחיבור דיגיטלי) למע' רמקולים Logitech z5500.. מה לגבי יציאה אופטית של DVD שתחובר לאותם רמקולים עם כבל אופטי? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. לא כולל נגני MP3., מעבר לזה הכל ב-30 אחוז פחות. לדוגמה רמקולים GigaWorks T40 Series II או HD50 שעולים בארץ כמעט 900 שח, יעלו עם משלוח דרך mustop.com בערך 500 שח. ;D

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  17. Started by tomerA,

יש לי אוזניות in-ear שהם די מלוכלכות משעווה, ניסיתי לנקות אותם עם חתיכת בד וזה רק מרח את השעווה יותר. ראיתי את המדריך הזה http://www.ehow.com/how_5180322_clea...eadphones.html אבל אני לא יודע אם זה לא יהרוס את אוזניות. יש לי את הדגם CX 300.

• 5 תגובות
    • 9.7k צפיות
  18. Started by _daFink,

ערב טוב, אני רוצה לחבר את הPS3 למסך מחשב, ואם אני קונה כבל HDMI TO DVI ע"מ לעשות זאת, אני משער שלא יהיה לי סאונד... (המסך שלי Samsung SyncMaster 740BF) פיתרון? (יש לי גם מערכת סטריאו ליד הPS3 והמחשב, אם זה עוזר איכשהו לבעיה)

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  19. אני מחפש אוזניות in-ear לנגן MP3 (איכותיות עד כמה שניתן בגבולות התקציב). רציתי לקנות את הCX300 אבל לצערי הן לא זמינות (ניסיתי כבר 2 חנויות ובשני המקרים אמרו שהן לא זמינות אצל היבואן). יש משהו אחר שיכול להתאים במחיר דומה (130-180)?

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by rotem_o,

שלום לכולם, ברגע חיבור טועה של האוזניות לטלוויזיה נשמע קול צרצור זועם עמוק מין האוזניות ומאז הסאונד שנשמע בהם חלש ו'טרנזיסטורי' האם המצב אבוד והאוזניות נשרפו???

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Holography,

בעיקר למוזיקה, בסביבות ה5K ובתוך התקציב צריך להכלל גם מגבר. רב תודות.

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  22. Started by urifff,

מה אתם אומרים? או שמה בכלל Logitech Z323? לכולם מחיר דומה. מה כדאי?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by NiMo1771,

אם אני רוצה לראות טלוויזיה דרך המחשב, מה אני צריך בעצם? כרטיס טלוויזיה צריך ממיר או שהוא "עובד לבד"? יש לי ממיר ישן tad 55a של ערוצי זהב, זה יכול לעזור במשהו? כעקרון מספיק לי רק ערוץ 22, אבל כמובן אם אפשר יותר אז עדיף

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Samnet,

מישהו יודע מתי זה מגיע לארץ? האפשרות לצפות ולשמוע את המחשב במסך הטלויזיה ללא חוטים.. וללא שום מתאם שישב על המחשב. מתאים לכל בעלי הi3 i5 i7 של אינטל ..

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Revolver,

הי, קניתי רמקולים Microlab X-16 לפי המלצות באתר. ברשותי רמקולים INSPIRE 2.1 2400 של CREATIVE מלפני בסביבות 9 שניםשגודלם פחות מחצי מהרמקולים של ה X-16. ההספק של ה CREATIVE אמור להיות 21W בעוד שה X16 אמורים להיות 72W. כאשר הפעלתי עם המחשב על שיר כלשהו (מ YOUTUBE) , שמתי את שני הרמקולים על עוצמה מקסימלית ולדעתי העוצמה של ה CREATIVE הקטנים יותר הייתה מעט יותר חזקה. ממה שקראתי בפורומים אנשים אמרו שהפעילו את ה X16 ב 10% מהיכולת שלהם וזה כבר היה חזק, ואני, שבד"כ איני אוהב מוסיקה בעוצמה גבוהה, לא התרשמתי שהעוצמה חזקה נורא. אומנם הייתה עוצמה מכובדת אבל לא משהו שהשכנים יתלוננו ממנו, ואני ישבתי ליד המחשב ולא סבלתי מהעוצמה. האם זה תקין? ציפיתי שרמקולים כאלו לא יאפשרו לי להפעיל אותם ב…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים