עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Sparkle,

שווה לקנות את האוזניות לצרכי מוזיקה כאשר אני משתמש בנגן D2? יש אוזניות עד 400 שקל שיהיו יותר טובות מהדגם הנ"ל למוזיקה?

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  2. Started by swg,

^ במחשב אחר הם עובדים יופי. במחשב הזה שומעים ממש חלש. הדרייברים מעודכנים, הכבלים חדשים. הכל פיקס, חוץ מזה ששומעים מאד חלש. מה אפשר לעשות? להחליף כ.קול, או שיש עוד צעד לפני...? תודה

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. אם אני קונה רסיבר, אני יכול לחבר אליו איזה רמקולים שאני רוצה? גם מסוגים שונים עם ohms שונה (נניח חלק של 4 וחלק של 8)? נניח שאחד הרמקולים מוציא סאונד יותר חזק מהאחרים (כי זה לא אותו סוג) אז אפשר לשנות את זה (ספציפית לכל רמקול)? תודה מראש ערן.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  4. שלום לכולם... יש לי בעיה שמאוד מקשה עלי... הסאונד היוצא מהמחשב (Output) יוצא בערוץ ה-Wave במקום בערוץ ה- Master Volume.... וזה גורם לכך ששום מקלדת מולטימדיה לא יכולה לשלוט על הווליום....וזה מאוד לא נוח להתכופף כל פעם לסאב... אז אולי למישהו יש פתרון בשבילי... כאמור..כל המקלדות מחלישות ומגבירות את ערוץ הMaster Volume כי זה הערוץ שאמור לשלוט על כל הסאונד שיוצא מן המחשב.... אבל!! אצלי הסאונד היוצא, יוצא דווקא בערוץ ה-Wave.. וזה מקשה על חיי! תודה מראש לכל העוזרים Anas-Nanas דרך אגב...: אני משתמש בכרטיס מובנה על הלוח....:Intel® Integrated Audio

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  5. Started by MiD,

אני לא כ"כ מבין בזה, אבל רציתי בכל זאת לדעת על זה קצת יותר... האם בניתם מתישהו? איזה אתרים טובים יש לכם בנושא (בעברית או באנגלית או ברוסית)? איזה חניות (אם אפשר באינטרנט) מוכרות את הציוד הנדרש לשם כך? (למשל כמו:www.partsexpress.com www.mcmelectronics.com) וכמה הציוד הנדרש יכול לעלות (בארץ כמובן)? יש לכם עוד טיפים? אודה מאוד לכל מי שיעזור לי בעניין זה!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by oneworld21,

האם יש כזה דבר כבל שממיר מ svideo ל component ? חיפשתי המון באינטרנט ולא מצאתי כזה דבר אם יש תוכלו לעזור לי מאיפה קונים? בגדול הבעיה שלי היא שיש לי: * כרטיס מסך GeForce עם tvout + יציאת svideo * טלוויזיה עם כניסת RCA וכניסות component הכרטיס היה מחובר עם tvout לטלוויזיה ובזמן הפסקת חשמל נדפקו לי שתי היציאות (גם הצד של הטלוויזיה וגם הצד של הכרטיס מסך לא עובדות ועכשיו אין מצב שאני יכול לחבר ב RCA רגיל את הטלוויזיה למחשב) יש לי כניסות component בטלוויזיה ויציאת svideo בכרטיס מסך חיברתי את יציאת svideo שבמחשב עם כבל ממיר ל RCA בצד השני לטלוויזה לאחת מכניסות ה component של הטלוויזיה ורואים תמונה אבל בשחור לבן - אז חשבתי שאם אני יקנה כבל כמו שכתבתי למעלה זה יעזור כי זה יעביר …

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  7. Started by idan1836,

שלום, אני מקבל את האייפוד פוטו שלי עוד מעט, ורציתי לדעת כמה דברים: - אפשר לחבר אותו לרדיו טייפ באוטו עם הקלטת הזו שמחברים שאפשר לקנות בסביבות ה30 שקל של Silver Line, ולא לקנות את המיוחד של אייפוד שעולה כמה עשרות דולרים ? - אפשר לחבר את האייפוד למגבר עם כבל Line In ו Line Out פשוט כזה, במקום לקנות את היקר שמציעה חברת אפל ? תודה ..

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by srulikg,

שלום. היו לי רמקולים של אלטק לנסינג, ה-ATP3. אחרי שהדגם התקלקל קניתי את היורש שלו, VS4121. עכשיו גם הדגם הזה מתחיל לעשות בעיות ואני מעוניין לקנות חדשים. הבנתי שהיורש של ה-VS4121 הוא VS4621, אבל ראיתי שזה קיבל הרבה ביקורות שליליות. אז אילו רמקולים כדאי לי לקנות כדי להחליף את ה-VS4121? הרמקולים של MicroLab טובים כמו של אלטק לנסינג? יש דגם ספציפי שמומלץ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  9. שלום לכולם! כבר שנים שיש לי את המערכת הזו, Altec Lansing ATP3 ואני פשוט מרוצה ממנה. כעת אני קונה מחשב חדש לעמדה חדשה לגמרי ומחפש רמקולים שהם ממשיכי דרכם, או ברמתם ומעלה. האם יש כאלה? אשמח לעצות תודה!

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  10. Started by danior^^^,

קיבלתי אתמול את הiriver h340 החדש שלי. הורדתי את העדכון לגבי עברית של אוהד מותאם ל-v1.28 ואכן, כאשר השיר מתנגן רואים עברית (הפוכה אבל ניחא, אני אפתור את זה אח"כ..) אבל השמות של התיקיות וכו' עדיין כאלו:___ הבנתי שצריך לעשות משהו עם ה-db (?)- אבל מה? אני לא ממש מבין במחשבים וכל מיני ביטויים כאלו לא אומרים לי כלום... מישהו בבקשה יכול להסביר לי בשפה פשוטה מה לעשות (וסליחה מראש על הבורות) אני מבין שהנושא טחון מכל הכיוונים אבל אני כבר שעות מחפש ולא מוצא כלום

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  11. Started by esaly,

חבר'ה! יש לי שאלה....אני רוצה לקנות רמקולים לDVD APEX 811 שלי ואני מתלבט איזה.. השאלה היא אם אני צריך מגבר כי יש אפשרות לחבר את הרמקולים ישירות אל הDVD... ראיתי את הרמקולים של JBL דגם SCS-146...מישהו מכיר אותם? הבנתי שאלה אחלה רמקולים...השאלה היא אם אני אוכל לחבר אותם ישירות לנגן ולממיר של הוט (DOXIS) בלי צורך במגבר... אשמח לעזרה... תודה מראש ושנה טובה!!

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  12. Started by guyt,

אהלן חברים, עד לאחרונה היה לי מחשב יחסית ישן (משנת 2003) שאותו חיברתי עם SVIDEO לטלוויזה.. המחשב קרס לאחרונה ואני עומד לקנות מחשב חדש.. לצערי לא יצא לי להתעדכן יותר מידי עם החידושים החדשים שיש היום בכל התחום.. רציתי לדעת האם עוד נהוג לחבר את המשחב לטלוויזה בצורה זו ואם כן איזה כרטיס מסך אני צריך לקנות לצורך הנושא ובלי קשר האם יש דרכים אחרות היום הייתי שמח לשמוע ולהתייעץ לפני שאני קונה מחשב חדש.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  13. אני חדש בתחום . אשמח אם תיידעו אותי בגדול אני קונה טלויזיה חכמה ומחבר לה כבל HDMI מהמחשב לטלויזיה. הבנתי שכבל זה מעביר גם סאונד אם כך האם אני צריך לחבר את הרמקולים לטלויזיה או למחשב? השימוש העיקרי - צפייה בתכני המחשב דרך מרקע הטלויזיה. תודה רבה לעונים.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. אם זה אבל באמת שווה את הכסף... אם אפשר לקנות אבל משהו איכותי בפחות, אז זה מבורך אז אילו אפשרויות יש לי?

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. אני קונה בקרוב מיקסר, כנראה של סוני, רציתי לדעת אם מיקסר מחליף את התפקיד של הכרטיס קול? גם מבחינת הקלטות וגם ניגון לייב. תודה.

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  16. Started by stojakovic,

קראתי את הביקורת (אחלה ביקורות ד"א :xyxthumbs: ) ושמתי לב שרשמו שהכרטיס לא יפיק צליל סראונד מהיציאה הדיגיטלית במשחקים שלא קודדו בDD או DTS בגלל שאין בכרטיס המרה בזמן אמת... עכשיו, אני שואל את זה בהקשר ל Z-5500 של לוג'יטק, שלפי מה שהבנתי, לה כן יש המרה בזמן אמת... אז אם אני אשלב בין הרמקולים האלה לאקסטרים-מיוזיק כן יהיה לי סראונד במשחקים או לא? ובכללי, איך יהיה השילוב בין הרמקולים האלה לכרטיס קול הזה? האם הכל יתמך כמו שצריך? תודה... וסליחה על החפירה...

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  17. Started by SHOVAL122,

שלום, אני מעוניין ב טלויזיה\LCD בין 900-1000 שקל... איזור מומלץ לקנייה: חיפה , נשר , קריות ייעוד : XBOX .. אז תודה רבה

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  18. הATP הישנים שלי כבר לא מספקים. חשבתי לעבור לסוניק גיר, שמעתי שהם מאוד טובים בתחום עכשיו: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=715989 הנתונים יותר טובים מהATP3 שיש לי כרגע, ויש להם מיד שפונה כלפי המאזין ולא כלפי השולחן כמו בATP3. או שאולי חשבתי לעבור ל5.1 של לוג'יטק. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=37907 מה דעתכם? אני לא מבין גדול בתחום ה5.1, האם אני צריך כרטיס חדש? (יש לי כרטיס קול! רגיל מובנה) האם כל סרט שאני רואה יקבל תחושב סראונד, או רק אלה שאני מוריד ב5.1? ואיך זה בא לידי ביטוי בשירים... אשמח לשמוע את דעתכם. תודה!

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  19. מסך 55 אינץ' LED ומעלה FULLHD SMART TV ותלת מימד עדיפות לחברת Samsung ... תקציב עד עשר אלף.. על איזה דגם אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  20. Started by ice cube,

אני מתכוון לקנות נגן כלשהו עד 1120 שקל עכשיו אני צריך ממישהו שמבין שיגיד לי לפי דעתו מה הכי כדאי ומשתלם לקנות עד המחיר הזה http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=38384 חשבתי לקנות את זה ואני רוצה שתגידו אם כדאי...תודה ICE CUBE

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  21. Started by daninani,

שמעו קניתי אייפוד 30 ג'יגה ואני מאוכזב מהאוזניות של אפל אז אני רוצה לקנות אוזניות in ear שיהיו איכותיות ונוחות. ראיתי דגם של http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714548 bose in ear ומצאתי מישהו לקנות ממנו ב120 חדשות במקום ב320. וראיתי גם מגבר נייד לאוזניות שעולה באיביי 70 שקל fiio e5 מישהו יכול להגיד איך הוא? אם יש המלצות על אוזניות אחרות אני ישמח לשמוע יומטוב!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. וגם אם שווה לחכות אול לקנות עכשיו Audigy 2 ZS תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  23. כי זה הבדל של כסף רציני.. וזה מהכסף שלי.. אני נוטה יותר לZ5500 אבל אנמי מפחד שאין הבדל גדול ביניהם ואני סתם יזרוק כסף שקרעתי ת'תחת בשבילו.. אז האם באמת שווה להשקיע ב5500 על פני ה5300 ולהוסיף את כל הכסף? ואין משהו משתלם יותר מהZ5500 באותו המחיר נכון?

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  24. Started by RayZ,

אז ככה... אני מאוד חזק בקטע של מוסיקה לכן אני מחפש שילוב אולטימטיבי של כרטיס קול ואוזניות שיצרו איכות קול ברמה גבוהה. אני אפרט לאיזה סוג של איכות אני מתכוון- זה חשוב. חשוב לי שהצליל יהיה חד ב-100% כך שכל צליל ישמע. אתם יודעים... באוזניות וכרטיס קול פשוטים אפשר לשמוע אפקטים ברקע אבל הם נורא חלשים שאם לא מודעים אליהם לרוב לא שמים לב אליהם. אני מחפש משהו איכותי ממש, בקיצור. בנוגע לבאס- אני לא חובב איכות באס אבל זה הכרחי כשיהיה איזה באס בסיסי, העיקר שלא יתפוס מקום מוגזם מדי באיכות הצליל ויעלים מהאוזן תדרים אחרים בצליל. אני כרגע עובד עם כרטיס קול און בורד ואוזניות EH150 של סנסהייזר. תקציב לכרטיס קול- 500 ש"ח, תקציב לאוזניות- מוכן להשקיע עד 2500 ש"ח. אבל אם יש מה שאני מחפש בדי…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. המחשב של חבר, עוד לא יצא לי לבדוק את זה בעצמי אצלו. אשמח לקבל עצות לפני שאני בודק. מדובר בASUS P5B DLX המחובר בכבל אופטי למערכת CREATIVE DTT 3500. המערכת הייתה מחוברת לABIT NF7-S ללא בעיות כלל. נכון לכרגע ניתן לקבל רק סאונד סטראו בשני רמקולים. כל עזרה תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.