עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ben96,

1.המערכת שלי תחובר בע"ה עם AC-3 ..... זה איכות סראונד טובה ? 2.כל סרט שאני מוריד יצטרך ללהיות תומך בAC-3 ??? תודה מראש לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום יש לי רמקולים של logitech z5500 וכרטיס קול חיצוני בחיבור usb של קריאטיב x-fi 5.1 וכאשר אני מחבר אותם עם הכבל האופטי מתי שאני רואה סרט שתומך ב5.1 אני לא שומע את הדיבור רק רעשי רקע אם זה סרט שלא תומך ב5.1 אני שומע את כל הצלילים שאני מחבר עם lp רגיל הירוק שחור וכתום יש מצב אחד שנקרא 6 ch direct שרק בו ניתן לשמוע את הדיבור בסרטים שתומכים ב5.1 מה צריך לעשות שאני יוכל לשמוע את הדיבור דרך הכבל האופטי? תודה יואב

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by psybrain,

יש כל כך הרבה רמקולים למחשב טובים שכבר אני לא יודע מה לקחת.. אני מתלבט לגבי כמה סוגים .. אני צריך חוות דעת ואנשים אם יש להם אני שמח לשמוע ביקורות... 1. klipsch promedia 2.1 2. m-audio Studiophile av 40 3. audioengine a5 בגדול ההשקעה היא עד 1500 שקל .. האודיואינגין הוא יותר מ 1500 שקל עכשיו שמעתי עליו הרבה ביקורות טובות השאלה היא אם הוא מצדיק תמחיר שלו ביחס לרמקולים הנוספים מאלה שיש פה משמעותית או שהמחיר לא כדי ביחס לרמקולים שרשמתי.. עכשיו הקליפש יש לו סאב.. ותאמת לא יפכת לי כל כך סאב.. אני מעדיף מוזיקה איכותית, יותר מבאסים .. אני בקטע של מוזיקה מדוייקת ויותר עשירה מסתם בום בום.. אני קצת מתוסבך אשמח לעזרה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by amit_p,

איזה נגן יותר טוב ויותר משתלם? הcreative nomad muvo2 4GB או הmini iPod 4GB תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by raYo,

היי. קיבלתי היום את ה - iPod Video 30GB שלי ואני כרגע מטעין אותו, הייתי מעוניין לדעת כמה שעות אני אמור להטעין אותו בהטענה הראשונית? בתודה, טל.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום כולם כיום אני משתמש באוזניות שקניתי לפני שבע שנים מקרביץ בשלושים שקל האוזניות התחילו להתפורר ולהתפרק לי וזה ראוי לציון שהחזיקו מעמד שבע שנים רציתי להחליף אותם לאוזניות חדשות והפעם החלטתי להשקיע טיפה יותר מ30 שקל הייתי רוצה המלצה על אוזניות עד 400 אולי 450 שקל והאוזניות חייבות לבוא עוד מיקרופון מובנה לא משנה אם הוא ניתן לפירוק אבל שיהיה מיקרופון ולדעת לפי דעתכם מה עדיף חוטי/אלחוטי חיבור USB או רגיל תודה רבה יום טוב ושבוע טוב לכולכם

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי מחשב עם כרטיס קול מובנה. אני צריך להוציא ממנו מוזיקה ל-2 חדרי המתנה שונים - מוזיקה שונה בכל חדר. האם אפשרי להוסיף כרטיס קול למחשב ולבצע את זה ? איל מבצעים/מגדירים זאת ? איזה כרטיס קול מומלץ ? תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. היי, אני מתנצל מראש אם השאלה שלי פשוטה מאוד לפתרון, אך כרגע איני רואה אותו לנגד עיני. קניתי מסך LED חדש עם מחשב סלוני שתומך כמובן ב FULL HD. המחשב סלוני שקניתי תומך בלוח אם שלו בסאונד 7.1 ערוצים, כמו כן יש לו גם יציאת קול דיגיטלית ואופטית. יש לי מערכת רמקולים ישנה שחוברה בעבר למחשב אחר עם סאונד היקפי (5.1 ערוצים). עד כאן הנתונים, עכשיו אסביר את הבעיה שלי. את המחשב אני מחבר למסך ה LED עם כבל HDMI (לכן הוא יעביר גם את אות הווידאו ואת אות האודיו ). לכן לא משנה איזה חיבור מערכת רמקולים אני אעשה למחשב שלי הסאונד יצא מהטלוויזיה והיא כידוע תוציא לי סאונד סטראופוני מהרמקולים שלה. למיטב ידיעתי אין לי אפשרות לחבר את הרמקולים לטלוויזיה ישירות שהם יוציאו לי את הסאונד ההיקפי שאני מח…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by הדדי,

שלום , האם שווה לקנות APPLE TV בארצות הברית ? מה מיוחד בו והאם כדאי לקנות מזרים מדיה אחר שמתאים למדינתנו???... תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by kangri,

היי יש לי כרטיס קול אונבורד פשוט, והייתי רוצה להקליט מהמיני למחשב. איך אני עושה את זה ? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by פולי הקנטאור,

יש לי מחשב HP ProBook 440 G4 ואוזניות Audio-technica M40x. המחשב לא מוציא שום סאונד (גם ברמקולים) וניסיתי את כל הפתרונות שיש באתר של HP, ניסיתי להחליף כבלים, בדקתי שהאוזניות מתפקדות גם בחיבור למכשיר אחר וכלום לא עבד. יש למישהו פתרון? תודה רבה מאוד לכל העונים והעוזרים.

12. Started by or,

למה לנעול כל פעם מה הבעיות לתת הסבר קטן על למה נעלתם ואז אני יפסיק לפתוח סתם תדרים עצבנים על למה נעלתם, אז מה הקטע שלכם תנו הסבר קטן ואני יפסיק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by hen1235,

משום מה כשאני מאמץ את המחשב (WINRAR, אימיול) ושומע מוזיקה ביחד יוצאים לי קולות מוזרים מהרמקולים, כאלו קולות חלשים של פיצוץ, הם הורסים לי את המוזיקה והם גם מתגברים ככל שהמחשב מתאמץ יותר... מישהו יודע איך אני נפטר מהם???

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by dviraz,

אני רוצה לחבר את המערכת סטריאו שלי למחשב איך אני עושה זאת אם אפשר להוסיף תמונה אני ישמח!!! :)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by ktulu,

היי, אם השאלה לא מתאימה לכאן, נא להעביר למקום המתאים. יש לי מחשב נייד של HP עם חיבור HDMI. יש לי מסך LCD של טושיבה עם HDMI. קניתי כבר HDMI ל HDMI וחיברתי בין המחשב לטלויזיה. מבחינת תמונה אני בסדר, אני חושב, אין לי בעיה. הבעיה היא בסאונד. אני מקבל סאונד בסך הכל לא רע, אבל בליווי רעשי רקע מעצבנים כאלו, לא מוצא את המילה המדוייקת לתאר את זה, אבל באנגלית הייתי אומר ש: sound crackles משהו כזה. למישהו יש רעיונות מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי אני לא יודע כמה פה מכירים את האוזניות האלו של סייזנהיר הHD650 אבל הם אוזניות ה"דגל" שלהם נכון להיון. המחיר שלהם בארץ נע בין 2600 ל3000 שקל. והם נחשבות אוזניות אודיופילים טובות מאוד (לא אוזניות אייפוד שוק של 20 שקל שמקבלים עם האייפוד שעולה 2000 שקל, אבל שם אוזניות של 20 שקל) בכל מקרה אני לא בטוח שאוהב את הסאונד שלהם הסגנון שלי הוא מטאל, רוק, רוק כבד וגם קלאסית וקצת אלקטרו. אני אוהב באסים, אבל לא בצורה מטורפת ומגוזמת (לא כמו איזה מכונית עם באס עצום בבאגז' ) אוהב צליל נקי ומדוייק. ואוהב לשמוע הרבה פרטים במוסיקה שלי. העניין הוא, שאני יכול להשיג אותם במחיר של כ200 דולר (תעשו חשבון, 200 דולר = 800 שקל גג לעומת 2700 שקל לזוג חדש בארץ) השאלה האם כדאי?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by onatan,

מישהו יודע איפה ניתן לתקן רסיבר נקמיצ'י AV 10 (שנאי שנפגע ככל הנראה) באזור המרכז? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by xDa,

שלום, אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אוזניות איכותיות יחסית עד 500 שקלים. בעיקרון לאנדרואיד גלקסי 5,שיהיה מיקרופון ואפשרות שליטה על שירים ושיחות.(לא הכי חשוב אבל רצוי.) אפשרי On ear או In ear,אחד מהשניים. כרגע Over ear לא מתאים לי בתור חייל. בהתחלה חשבתי על אלה: http://smsaudio.com/products/street-by-50-on-ear אבל קיבלתי המלצה חמה לא להתקרב,שהם גם לא תאומות אנדרואיד. האם זה נכון? בקשר לסיגנון מוזיקה,אני שומע כמעט הכל מהכל. אשמח להמלצה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by שרון מהוד השרון,

שלום לכולם. אני מחפש טלוויזיה בגודל של 32"-39". אני צריך שהיו 2 יציאות HDMI. 1080P חובה, ואפשרות תליה. אני אחבר אליה ממיר HD וPS4.. אני ממש לא צריך SMART TV וכל מני דברים כאלה.. מחיר : 2000-3400 שח ככה... תודה אשמח להצעות.

20. Started by Royz,

שלום. אני צריך לקנות כרטיס קול חדש מכיוון שהישן הלך לעולמו. אני מחפש כרטיס קול איכותי למשחקים - חשוב לציין שהפעילות העיקרית שלי במחשב היא משחקים. כמובן חשוב שיהיה אפשר לשמוע איתו מוזיקה באיכות נורמאלת. יש הצעות? תודה מראש לכל העוזרים!

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. יש לי מיני מערכת של טייפ ורדיו וגם כניסת AUX בין השאר שיכולה להגביר אוזניות או אולי אומר OC לאוזניות קטנות ומסכנות עד כדי רתיחת האוזניות ושמיעתם מס' מטרים מהם כמו רמקולים חלשים כאלה. אז אפשר להשתמש באוזניות או ברמקולים פשוטים אם צריך אפשר להשתמש באיזה מערכת מסכנה כמגבר והנה הרעיון: לרוב האנשים יש כיסא מסתובב ולדעתי יהיה מגניב לגמרי אם יהיה רמקולים בכל ידית או אולי בצידי גב הכיסא או בחלק האחורי של גב הכיסא גם למי שרוצה סראונד מלא. התוצאה: שמיעה מצידי הגוף שלכם ומאחוריכם, הרגשה מציאותית יותר כמו בסימולטור. אפשר להוסיף סאב וופר ולחבר אותו איכשהו אבל שלא יפול או יכביד על הכיסא והוא גם ידאג לרטט בכיסא. אשמח לשמוע תגובות ממכם חברה ואני מקווה שאני אוכל ליישם את הרעיון בקרוב וגם …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכולם יש לי לפטופ עם וינדוס 7 חיברתי אותו עם כבל HDMI ל-LCD כדי לצפות בסרט, אבל לא שומעים קול אני יודע איך מגדירים את הקול ב-XP אבל לא מוצא את האפשרות ב-7 מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by adam_mor,

שלום, יש לי מגבר של onkyo מחובר לחמישה רמקולים של jbl ולמגבר היה מחובר כבר כשנה ממיר כסוף קטן של חברת ייס. כל הסיפור עבד נהדר עד ששדרגתי את הטלויזיה ל lcd והרמקולים התחילו להרעיש בזמזום מטריד. חיברתי וניתקתי הכל ולבסוף הגעתי למקנה שהבעיה נובעת מ-ייס בצורה כלשהי אם הכל מחובר ואני מנתק את הממיר ייס מהחשמל הזמזום ממשיך! אבל כשאני מוציא את האנטנה של ייס מהקיר הזמזום מפסיק. יש למישהו מושג מה עושים כי שוחחתי לשרות לקוחות של ייס ואין להם מושג תודה אדם

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by SpiritKnight,

ראיתי את זה בערך ב150 ש"ח(לא בטוח, עזבו מחיר עכשיו)הרמקולים טובים?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/35/products_id/6393?osCsid=7b78089c00f7ded105f3236891f0d964 VS http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/35/products_id/5804?osCsid=7b78089c00f7ded105f3236891f0d964 שימושים: סירטונים, משחקים, משחקי רשת, סרטים. תקציב: עד עד עד 250- כמה שפחות יותר עדיף. הערות: רמקולים טובים, איכותיים, 30W אפילו יספיק.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.