אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
משעמם לי, אני מודה. מחפש איזה פרוייקט לקיץ, עד הגיוס. אני מעוניין לבנות DAC בסביבות ה 200-300 ש"ח לכל הרכיבים. אשמח לקבל עזרה והכוונה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חשבתי לעצמי. [אבא שלי קנה לא מזמן לוגיקט X530 :-* ]. אבל שמתי לב שבבוקס הענק הזה מסתתקר באס קטן ואני בטור אחד ששומע היפהופ וחובב של הרצים וכול הדברים האלו . נו אתם יודעים את האלה שיש להם ואנים אם 10 רמקולים 15 אינצ ויותר מ100000 WATT חשמל הולכים לעשות באס ריסים וכול זה אז בתור אחד שאוהב באסים חזקים הבאס של לוגיקט לא מספק לי את הבאס אז חשבתי לעצמי לקנות Z 2300 בגלל הבאס המאסיבי שלו לחבר למחשב הזה אבל חשבתי איך אפשר לחבר שתי מערכות לכרטיס קול 5.1 אם זה אפשרי ואם יהיו בעיות?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיברתי למחשב שלי שני רמקולים דרך מגבר/רסיבר, ע"י כבל שבצד אחד (בצד של המחשב) יש יציאה כמו של אוזניות, ובצד השני (שאני מחבר למגבר) הכבל מתפצל לשתי יציאות, אחת אדומה (ימין) והשניה שחורה (שמאל). הבעיה היא שאני שומע שיר אז אני שומע רק מהרמקול הימני, וכשאני עושה טסט (של התוכנה) אז שומעים מהרמקול הימני חזק ומהשמאלי חלש. מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב כשאני מחליף בין היציאות אז שומעים מהרמקול השמאלי חזק, ככה שזה לא בעיה של הרמקול. האמת גם קשה לי להאמין שהבעיה בכבל. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב, 2 רמקולים וסאב. עד 350 ש"ח. הרמקולים מיועדים לשמוע מוזיקה, בווליום נחמד שאפשר להנות מהם. מקווה למצוא רמקולים נחמדים ואיכותיים בתקציב הזה. אשמח לשמוע את עצותכם. תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
MEElectronics היא חברת אוזניות קטנה מקליפרוניה שככל הנראה לא ממש מוכרת בישראל (אך דווקא מוכרת לטובה בקרב האודיופילים), וזה לדעתי, ממש חבל. החברה מתמחה בייצור אוזניות שנותנות תמורה מלאה למחירן, בקיצור, אוזניות משתלמות במיוחד. היום הביקורת שלי תעסוק בדגם הA151 שלהם. דגם ה A151 כולל בתוכו דרייברים מסוג ArmatureBalanced, דרייברים שידועים בכך שהם מפיקים את הצליל בדיוק כפי שהוא נועד להשמע. אלו אוזניות In Ear ולכן הן גם נועדו לאטום רעשים מבחוץ. האוזניות אמורות להיות מולבשות מאחורי האוזן ("Over The Ear"), אך ניתן ללבוש אותן בנוחות בכל אחת מן הדרכים שנראות בתמונה: נתונים טכניים: דרייברים מסוג Balanced Armature תחום תדרים: 15Hz-20KHz רגישות: 111 dB התנגדות: 2…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש עכשו רמקולים חדשים ואין לי יותר מידי זמן לחפש חנויות ולשמוע 20 דגמים... חשבתי על הקריאיטיב T40, אבל אני כבר הרבה זמן לא בדקתי מה יש בשוק והT40 קצת מעל לתיקרה שאני מקציב לעצמי... יש הצעות נוספות?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש סטרימר בסגנון הXTREAMER להצגת סרטי 1080P ובנוסף יאפשר קליטת טלוויזיה דיגיטלית (הערוצים שמשודרים כבר עכשיו בארץ). מחיר עד 1000 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה נגן יותר טוב ויותר משתלם? הcreative nomad muvo2 4GB או הmini iPod 4GB תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני חצי שנה כשההיתי באהר"ב קניתי את המערכת הזאת: http://www.lasonic.com/Products/Detail.asp?ModelNo=DBX-510&Cat=Home%20Theater%20System&SubCat=Amplifier%20and%20Speaker%20Set ואני רוצה לדעת אם לפי המיפרט הטכני זו מערכת טובה ביחס למחיר שקניתי אותה(150$) תודה למגיבים
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח Abit IT7 MAX שמגיע עם כרטיס קול 6 ערוצים. האם לדעתכם הכרטיס קול הזה מספיק או שעדיף להוסיף כרטיס קול נוסף?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברייה... אז למי שזוכר פה, בעזרת הדיון פה...החלטתי לרכוש FORTISSIMO III...ואכן אצתי ועשיתי הזמנה אצל זיגזג. אולם מסתבר כי היבואן, כלנית, אינו מביא יותר מוצרי HERCULES. כך גם בפנדה... למישהו יש עיצה מה לעשות??? האם שווה לחכות עד שאולי יום אחד כלנית כן תביא לארץ HERCULESים? או שמא ללכת על כרטיס אחר? איזה??? עזרה, אמיר.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אין לי כל כך ידע בנושא אוזניות, אז מבקש את עזרתכם, נסיתי לקרוא את הטופיקים בנושא האוזניות בתקציב שאני מבקש, אבל כמעט ולא מצאתי זכר לדגמים שאני רוצה לשאול עליהם. השימוש באוזניות יהיה לחיבור למחשב, ולראות סרטים ולשמוע מוזיקה. ראיתי כמה דגמים שנראים מעניינים: - 250 שח: SRH240-A Professional Quality Headphones Sennheiser HD 205 350 שח: Sennheiser HD428 SteelSeries 5H V2 Headset Black השאלה שלי, האם תוספת של 100 שקל תיתן מענה באמת ששווה את התוספת בשביל השימושים שלי. אם יש דגמים נוספים מומלצים, אשמח לשמוע תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב עם לוח אם של אינטל שנקנה לפני שנה, התוכנה שלו אומרת מודל DP55WB. יש לו און בורד סאונד ציפ של רילטק HD אודיו פשוט ונורמלי. הווינדוס הוא 7. בצורה רגילה אני מחבר את יציאת הקול למערכת מיני סטריאו אבל נעזוב זאת לדיון כאן. אם אני מחבר את האוזניות גודל רגיל, לא אוזניות פנים אוזן אלא רגילות, סיינהייזר EH150 ברשותי, ליציאה הרגילה הירוקה של כרטיס הקול האון בורד שלי, בווליום הכי גבוה שאני יכול לשים בווינדוס אני שומע למשל מוזיקה בווליום לא חזק. שאלתי אדם מבין עניין בצאט שעוזר שנים רבות לאנשים , לטענתו הווליום צריך להיות עד אפילו מאוד מאוד גבוה כמו שזה. יש ברשות אותו אדם גם כרטיס קול דדיקייטד, אקס פיי של סאונדבלאסטר שהוא שומע בשנים האחרונות אבל הוא טוען כי עלי לשמוע…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע סנטר + זוג אחוריים שמחוברים לרסיבר של דנון אין לי אוזן "רגישה" ואין לי דרישות גדולות אני לא יודע איך להשקיע את ה1000 שקל האלה יש כאלה שאומרים לי לחפש ביד 2 יש כאלה שאומרים לי לקנות רק חדש יש כאלה שאומרים לי שאני כן צריך סאב וופר ויש שאומרים שלא אשמח לקבל חות דעות והמלצות בנושא תודה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשבוע האחרון הרמקול הימני שלי התחיל לצרום בטונים מסויימים (גבוהיים יחסית) בווליום גבוה. מהי הסיבה? המגבר? החיבורים? הרמקול? יש לי Omega 603 עם מגבר וינטאג'
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מה קורה? אני מחפש לקנות אוזניות לספורט בעדיפות שלא יהיה IN EAR כי זה תמיד אבל תמיד נופל לי מהאוזן בריצה. תקציב 500 ש"ח. אני יודע שאוטוטו BLACK FRIDAY ואני מחכה לזה.. *עדיפות לBLUETOOTH *שומע בעיקר מוסיקה עם המון באסים Hardstyle, EDM, dubstep.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הטלוויזיה שלי ומעשה לבנות מערכת שלמה הכוללת: * טלוויזיה בגודל 42" * רמקולים * רסיבר * סטרימר כל זה בתקציב בסיסי של 6500 ש"ח אם אפשרות לחריגה עד ל-7500. מבחינת הרמקולים העניין הוא קצת בעייתי כי אני לא רוצה להעביר חוטים בכל הבית (ואין לי הכנה לסראונד) אז נראה לי שאני אסתפק ב-2.1 איכותי (בין הספה לטלוויזיה קיים מעבר לכן אי אפשר להעביר חוטים בקלות). אני לא מבין בכלל במערכות קולנוע ביתיות, יש בכלל צורך ברסיבר אם אין 5.1? כמו כן אשמח להסבר קצר ותמציתי בנושא סטרימרים, אפשר לגשת מהם לכל קובץ במחשב? האם הם יכולים לקלוט את הראוטר האלחוטי שנמצא בקומה אחרת? האם צריך שהמחשב שממנו מריצים את הקבצים יהיה דלוק כל זמן הסרט? כל עזרה ועצה בנושא תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, אז בעיקרון יש לי תקציב מאוד מוגבל (באזור ה 100 ש"ח), ביד שניה אין כל כך מוצרים, ואני צריך רמקולים עם RMS טוב. באינטרנט נתקלתי בהצעות דוגמת אלו: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCCSQ310 רמקולים QUE 28W RMS ב 130 ש"ח. או http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JISK8055 רמקולים SUNKYO 45W RMS ב150 ש"ח. (בניגוד לחברות אחרות שנותנות כ10 W RMS במחירים האלו.) תהיתי אם כדאי לקנות אותם, או שהם משקרים בתאור המוצר/המוצר יתקלקל מהר מאוד/ איזשהם פאקים אחרים... הרמקולים בשביל מוזיקה, משחקים, סרטים ומפגשים חברתיים (מסיבה של נניח 20-30 איש). למחשב כמובן. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני יודע שאין לו NetMD-האם אני אוכל להקליט אליו שירים (MP3) מהכרטיס קול onbaord המעפן שלי?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה מגבר (חדש) בשביל לתפעל 2 רמקולים קדמיים בעוצמה של 250Watt RMS כל אחד, אני מחפש מגבר שיש בו כיוונים של מיד, בס וטרבל ויציאות לרמקולים (עם חוטים לא פינים) ואפשרות לAUX בסטריו. הא ועוד דבר זה מכשיר Pre-Amp חדש של מארנץ' הבנתי שהוא יקר אבל השאלה היא עם זה סוג המכשיר שאני צריך?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
חזרתי עכשיו מסוף שבוע באילת וכמו כולם עברתי בקניון מול הים ראיתי בחנות של שקם אלקטריק רמקולים של אלטק ATP3 ב 465 שקל בחנות הדיסקים דיסק קלאב דיסקים לצריבה כפול 48 מפירמות ידועות במחירים ממש זולים שבעים ומשהו שקל ל-50 דיסקים (כמו בנקיו) ועוד הרבה מוצרים במחירים ממש טובים והכל מחירים רגילים ובלי לבקש הנחה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כפי שהכותרת מרמזת, רמקולים איכותיים למחשב, עם העדפה ל-Logitech, חנות באזור המרכז, עד לתקציב של 400 שקל (אפשר לחרוג קצת) משהו אלגנתי, בעל עוצמה, איכותי, אם יש יותר מ 2.1/2.0 אז בשמחה. תודה מראש :P
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 900 שקל. זה חייב להיות 5.1 ! אני מתלבט בין : 1. Genius 5.1 3600W - עולים 880 שקל 2.Hercules xps 510 - עולים 720 שקל 3.Videologic zxr 500 - עולים 890 שקל אני בינתיים מעדיף את ג'יניוס , כי הם היחידים מעץ (תקנו אותי אם אני טועה) וגם הספק של 15W! לכל רמקול . מה דעתכם ? איזה עוד רמקולים יש ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-