אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום כשאני מחבר HDMI אז הוא עובד ברסיבר רק אם עשיתי איפוס רסיבר (onkyo sr 606) בכל שימוש. עד לפני כמה ימים עבד דווקא תקין. רציתי לשאול איך אני יכול לדעת שזה לא בעית הגדרות? איש מעבדה אמר לי שזה תיקון יקר אבל הוא לא ראה את המכשיר. אתם מכירים טכנאי מתאים? צריך גם כיוון עוצמות כי זרקתי את המיקרופון התקנה פעם. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, ראיתי מספרי נגני MP3, שיש להם אופציה להציג את המילים של השיר. ויש לי כמה שאלות: 1)איך זה עובד ? 2)האם צריך לצרף קובץ טקסט לנגן (כאשר מעבירים את השירים) ? 3)האם בכל השירים האופציה קיימת, או רק בחלק ? 4)למי שיש את הנגן, זה עובד בצורה טובה ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
איך אני בודק (במחשב) איזה region סרט DVD שיש לי?
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי, יש לי את המערכת x530 של Logitech במחשב שמתי את הרמקוליים האחוריים לצד הקדמיים כי אין לי איפה לתלות אותם השאלה היא איך אני גורם לרמקוליים האחוריים לנגן בדיוק מה שהקדמיים מנגנים? יש לי כרטיס קול אוןבורד של Realtek אני משתמש בWinamp כנגן המוזיקה שלי ניסיתי לחפש פתרון בגוגל, פתחתי דיון בפורום הרשמי של וינאמפ...לא הצלחתי למצוא פתרון יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
נפגשתי לא מזמן עם הפורמט המוזר APE ואני מעוניין להפכו ל קבצי MP3 עם איזו תוכנה מומלץ לעשות זאת? ובכל מה זה הפורמט הזה למה הוא תוכנן האם הוא פחות טוב או יותר טוב מהMP3? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
יש לי סאן דיסק 256 מ"ב (עוצמת הגברה עד 40), אני כמעט אף פעם לא מרגיש שהעוצמה חזקה מדי, אבל בכל זאת - מה אם העוצמה פוגעת לי באוזן ואני לא שם לב? איך אני יודע עד כמה להגביה את הסאונד מבלי לפגוע באוזן? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יכול לדעת אם יש לי יציאת TV במחשב? אני לא מבין בזה כל כך אז אם אפשר הסבר קצרצר יהיה מעולה תודה רבה, אבי.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אני רוצה בקיצור...לחבר את המערכת שלי למחשב בחיבור אופטי... במערכת יש...השאלה היא האם בכרטיס קול יש... איך זה אמור להיראות?? יש לי כרטיס קול של קריאיטיב LIVE! 5.1....
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן איפוד מיני ואני לא בטוח איזה דור הוא. על האריזה שלו רשום 18 שעות סוללה וזה אומר שזה דור שני אבל אין לי באמת זמן סוללה גדול וגם התאורה של המסך בצבע יותר לבן מאשר כחול כמו שרואים בתמונות. בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
זה הרסיבר: http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=TXSR308&Cat2Cat1ID=146&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אני רוצה לצרף אליו מערכת 5.1 , רמקולים קטנים הניתנים לתלייה על הקיר ובמצב ה"גרוע" שניים קדמיים עומדים. מחפש רמקולים איכותיים שינצלו את ההספק של הרסיבר בצורה הטובה ביותר. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי Creative SB Live! יש בו 5 כניסות....5 צבעים שונים....(אין לי מצלמה אז אני לא יכול לצלם) יש לי אוזניות סראונד של זלמן ואני לא יודע לאן לחבר....מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מה הכרטיס קול שלי בשביל שאני יוכל לעדכן אותו וכמו כן במה הכרטיס קול שלי תומך אז יש לי שאלה פשוטה איך אני יודע מה הכרטיס קול שלי???? מצפה לתגובות תודה מראש לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אז ככה , יש לי שלושה סירטוני וידאו שאני רוצה לצרוב ל DVD , אני רוצה ליצור תפריט , לא משהו מפציץ רק שיעבוד . שבסוף כול סירטון יחזור לתפריט , ויהי אפשר לגשת לכול סירטון דרך התפריט . אני משתמש בנרו , אם יש תוכנה טובה יותר אשמח לקבל הצעות . אבל איך אני יוצר את התפריט הזה ? תודה לעוזרים .. הסתדרתי , אפשר למחוק ...
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש דרך לראות את זה דרך המחשב?אני רוצה לדעת איזה סוג וחברה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותי טלויזיה LG RT-29FB75 או RT-29CC25 לא בטוח. חוברת ההוראות שלי מציינת את 2 הדגמים. כיצד אני יכול לדעת את עוצמת הRMS שלהם? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי רסיבר של ימאה rx-v650 הרסיבר מגיע עם שלט אוניברסלי את השלט ניתן לתכנת ע"י הכנסת קודים של 4 ספרות. קניתי לא מזמן דיוידי וטלויזיה של ITT ממחסני חשמל ואני רוצה לשלוט על הכל משלט אחד ניסיתי קרוב ל 50 קודים שונים ועדיין לא מצאתי קוד מתאים . מישהו מכיר אופציה של סריקה או לימוד בשלט של הימאאה? או אולי אתם יודעים איך אפשר לדעת מה הקוד של השלט המקורי ?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מערכת של 4.1 אינספייר 4400 כפי שציינתי בכותרת אבל הכבל של הרמקולים האחוריים קצר מדי איך אני מאריך אותם?? תודה רבה, ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי סרט אם סאונד טוב פשוט מונמך מאוד אני רוצה להגביר את הסאונד שלו (כמו בתוכנות אודיו) בגלל שזה קובץ ווידאו אני לא יודע איך אם יש תוכנה או דרך אחרת לעשות את זה אני ישמח לדעת, תודה מראש למי שעוזר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,\יש לי טלווזי HDR, וDVD רגיל. הDVD קורא DVIX. רציתי לדעת איך אני יכול להמיר סרטי MKV שיש לי על המחשב לסרטי HD READY בפורמט שהDVD יקרא? תודה לעוזרים! אלון
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שמעתי באיזי מקום שזה אפשרי להפעיל מגבר של מכונית דרך ספק המחשב איך עושים את זה ? תודה על הקריאה
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בלי מיקרופון ומגבר כי אז הוא קולט גם רעשים אחרים. יש לי מתאם של הג'ק הגדול לג'ק הרגיל(כמו של מחשב) שאני מחבר אותו לLINE IN זה עובד אבל שומעים כמו גיטרה רגילה.. בלי הדיסטורשיין.. איך אני יכול להקליט בלי המיקרופון את הגיטרה עם ה"צלילי רוק"? תודה רבה
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי שם מגבר.. וגם דיוידי.. (ורמקולים כמובן..) איך אפשר לחבר? צריך איזה כבל מיוחד?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
במחשב יש לי 3 יציאות HDMI dvi vga כיצד אני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה שיש לי בה רק חיבור של RCA (בננות - אדום,לבן,צהוב) בעבר הייתה לי יציאת S-video ועכשיו אין לי איזה אפשרויות יש לי ? תודה
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק חיצוני (פנימי "3.5 עם קופסה, WD 200GB), ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה שאני אוכל לצפות בסרטים\סדרות בטלויזיה (34" METZ CRT). יש לי גם מכשיר DVD (עם VHS) של LG. האם יש אפשרות לחבר את הדיסק הקשיח לטלויזיה או ל-DVD כדי שאני אוכל לצפות ממנו ולא אצטרך לצרוב על מדיות DVD את הכל? תודה רבה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 624 צפיות
-