עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כמו שרשום אני חובב מושבע של אוזניות אין איר ואני מעוניין במשהו חדש... אשמח לקבל חוות דעת ממומחים...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש מחזיק מפלסטיק לאוטו שבתוכו אוכל לשים את האייאודיו X5L שלי כי אני מחבר אותו למערכת

• 9 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by DAVIDD,

מה דעתכם על האוזניות האלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1060&products_id=4415 ואלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1060&products_id=7864 ואוזניות אחרונות הפעם זה סוני http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=sony-street-ip&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=91&aff=zap איזה מהם יותר טובות? אני צריך אותם למחשב... משחקין/מוזיקה קיצר כל מה שעושים על המחשב איך הם??? ואפשר לצאת איתם החוצה יעני עם הMP3 בלי שאנשים יסתכלו עליי כמו על משוגע?? (הם ניראות ממש מפלצתיות) מי שיש לו אותם שיגיד לי איך הם.... תודה...

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  4. אני צריך בבקשה המלצה לנגן טוב שלא יתפרק לי אחרי יומיים. וכמו שאמרתי עד 1000 ש"ח ולא פחות מ-2 ג'גבייט. תודה רבה לכולם

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  5. Started by Godmoney,

נאבדו לי האוזניות שקיבלתי עם ה A2 (ואני יודע שהרבה כאלו יתפלאו בכלל איך השתמשתי בהן עד עכשיו...) ואני רוצה לקנות אוזניות חדשות. אני רוצה לקנות אוזניות כפתור, מאחר שאוזניות שמכסות את כל האוזניים ואוזניות in-ear נראות לא מתאימות לי מבחינת נוחות ועצם זה שאת רוב השמיעה אני עושה בעבודה ובשירותים. יש לכם המלצות לאוזניות כפתור טובות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by tzahi04,

מה אתם אומרים על המקרן בקישור הבא?: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=RUtocia2100MP 1. תקציב: כמה שיותר זול 2. שימוש: לראות סרטי קולנוע מידי פעם דרך המחשב 3. השקעה: האם צריך להשקיע במקרן בהמשך? ובכמה כסף? (אם המנורה נשרפת או לא יודע מה) 4. תכנון: המחשב ומערכת הרמקולים נמצאים בחדרי הפרטי, אך את הסרטים ארצה לראות עם המקרן בסלון, האם אפשר להשאיר את המחשב בחדר ולחבר אותו בכל זאת למקרן בסלון? (אני לא מעוניין בחיבור אלחוטי) תנו לי פתרונות נוחים ומהירים. (אני עצלן)

7. Started by xavi,

מה אומר המושג High Definition ומה ההבדל בינו לבין כרטיס קול רגיל ? תודה

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  8. Started by aviv_assulin,

שבת שלום, יש לי חדר של 3מטר על 2.5 מטר. אני מעוניין בפתרון מוזיקלי שיחבר לי את המחשב (נטו בשביל מוזיקה), והטלויזיה (LCD) למגבר אחד, אני מעוניין ברמקולים חזקים ואיכותיים שיתאימו לחדר - אין עדיפות לרצפתיים או מדפיים, כמו כן אני שומע מוזיקה מכל הסגנונות טראנס רוק ג'אז בלוז ועוד ועוד. התקציב הוא בסביבות ה2000- 2500 ש"ח, ושיכלול הכל - רמקולים ומגבר. אשמח לעזרה משום שאני די מאחורה בידע בנושא הזה, תודה מראש, אביב.

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  9. יש לי כ.טלויזיה (ראו במפרט מחשב), ואני רוצה לדעת אם אני יכול להקליט איתו Gameplay של משחק. כמו תוכנת Fraps ועוד תוכנות הקלטה למיניהן, רק שהפעם עם חומרה... אם זה אפשרי, אני אודה אם תגידו/תראו איך בדיוק. תודה לעונים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Ic3 CuB3,

שמעתי שיצא עכשיו X5 בגרסת 60 GB. האם יש אותו גם בגרסת X5L ? הגיע כבר לארץ ? מה מחירו בארץ ? בדקתי את הפרשי המחירים הכי נמוכים בין X5L 30 GB לבין 20 GB ההפרש הוא 464 ש"ח . בשביל תוספת של 10 GB זהו הפרש הוגן ששווה להשקעו ? נ.ב אם משהו יכול למצוא מחירים נמוכים משאני מצאתי אשמח אם הוא הוא יגיב פה ויגיד. אני מצאתי : 20 ג'יגה - 2020 ש"ח (קומפ-יל), 30 ג'יגה - 2484 ש"ח (הנדי). ובקשר ל IKO. משהו שמע עליו ? אני שמעתי עליו באופיס דיפו שם מוכרים את גירסת הג'יגה + רדיו מובנה ב780 ש"ח....ובדיוטי פרי ב 66 $. ראיתי אותו ....הוא נראה חמוד וקטן אך האם הנגן איכותי ? נוח לשימוש ? אני מקווה שהוא לא אחד מהנגנים הסיניים הפשוטים והזולים שמוכרים באינטרנט בשפע שמתקלקלים לאחר חודש... תודה לעוזרי…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. קיבלתי במתנה מערכת רמקולים 5.1 מחברת Cambridge SoundWorks השייכת ל Creative המערכת מדגם MegaWorks 550 THX עכשיו שני בעיות קטנות , 1. החיבור לחשמל הוא לא חיבור ישראלי הוא חיבור עם שני פינים ארוכים וכתוב עליו In 230V אני חושב שזה חיבור אמריקאי אבל אני לא בטוח בכך . איפה אפשר להשיג טרנספורמטור לחיבור כזה ? 2. החיבור לשלט של המערכת חסר (אין לי אפשרות להשיג את הבנאדם ) איפה אפשר להשיג את השלט הזה למערכת? (כי בלי החלק הזה , המערכת לא יכולה לפעול) לינק למערכת http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=240&nav=1 תודה .

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by pavelr,

כמו שכתוב בכותרת, אני מעוניין ברמקולים הכי איכותיים שאפשר להשיג בתקציב הזה. חשוב גם המראה החיצוני ואפשרות לתלות אותם על הקיר

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן יש לי את הרמקולים של לוג'יטק Z5500 ואני רוצה שהם יהיו גם למחשב שלי אבל אני גם רוצה שהם יהיו לטלוויזיה כדי שאני יוכל לשחק בסוני איתם הנה תמונות של הטלויזיה http://img504.imageshack.us/img504/9398/picture514001ws1.jpg http://img504.imageshack.us/img504/6354/picture514003ti2.jpg

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. המחיר שלהם הוא כ-263$ שזה כ-1130 ש"ח,נמוך משמעותית מהארץ. כמה יעלה משלוח בהתחשב בגודל של החבילה ומשקלה ? האם מישהו אולי יודע אם זה יוצא משתלם בסופו של דבר ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם קנו לי איפוד וידאו 30 ג'יגה בייט, ויש לי כמה שאלות: 1. שקיבלתי אותו הסוללה הייתה על יותר מחצי, אז הטענתי את האיםוד בטעינה ראשונית ואחרי שעה וקצת הסוללה הייתה מלאה...זה הגיוני? טעינה ראשונית היא 4 שעות לפחות.....וחוץ מזה, המטען הוא חשמלי.... 2. איך שהוצאתי את האיפוד מהחשמל אחרי איזה 7 שעות נגמרה לי הבטריה!!! זה הגיוני? עשיתי שימוש רגיל, קצת תמונות, קצת מוזיקה, ללא וידאו. 3. מישהו יודע איך להעביר סרטים לאיפוד?! המרתי עם תוכנה אחת ולא הצלחתי להעביר את הסרט,ואחר כך קודדתי את הסרט עם תוכנה אחת ושוב הסרט לא עבר, למה זה?! אמורים להעביר סרטים כמו שמעבירים שירים אבל זה פשוט לא עובר לי! 4. האם יש תוכנות אחריות שיכולות להחליף את האיטונס?! 5. ומה זה תוכנת Drug&Dr…

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  16. Started by Linkin Park,

איזה כרטיס יותר שווה?? fortissimo 3 7.1 או digifire 7.1 והאם ה- game theater xp שווה את ההשקעה שלו עבור משתמש ביתי כמוני?? תודה!!!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Dunes,

שלום לכולם לפניי חודש הזמנתי את הארקוס AV 480 והוא סוף סוף הגיע המכשיר טיפה עבה מהגירסה המקורית אבל נראה רציני ומסיבי בכל אופן איזה איכות יש למכשיר ואיזה יפה המותק הזה !!! אם אתם מעוניינים בתמונות או תשובות לגביי המכשיר תשאירו הודעה ואני יפרסם פה כמה תמונות . מיקי

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  18. מיסתבר שלפי כמה אתרים פליסטישן 1 (גירסהSCPH-1001 הדגם השני שנוצר ) הוא בעל חיבור ששווה בערך 6000 דולר ,מה שמצחיק שאת הקונסולה אפשר לקנות במשהוא כמו 20 דולר . http://www.destructoid.com/playstation-1-the-audiophile-s-dream--32269.phtml האם זה נכון לדעתכם? עם כן אני הולך להזמין איזה זוג של כאלו . ואגב ,סתם שאלה ,איך אני בודק איזו גירסא של הפליסטישן יש לי ?

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  19. שלום שלום אמנם ניסיתי לחפש בפורום בפוסטים ישנים אבל לא ממש מצאתי נכון להיום אני חושב על Altec Lansing 4121 או על ה ATP3. ממה שקראתי רוב אנשים טוענים שהאלטק נשמעים הכי טוב. אני רוצה את הרמקולים בעיקר למוסיקה וגם קצת למשחקים. חשוב לי במיוחד צליל טוב (הרבה יותר מעוצמה). תודה מראש 8)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. מבקש עזרה במציאת DRIVER לנגן MP3: לפני כשבועיים קניתי במכירה קבוצתית של WALLA SHOPS נגן MPS של חב' Ergotech. ניסיתי לחבר את הנגן למחשב בכניסת ה- USB בכדי להתקין אותו - התהליך של זיהוי חומרה חדשה התחיל בצורה תקינה אבל נעצר כאשר התבקשתי ל- driver בשם: ACTDISK.SYS לא מצאתי את הדריבר בדיסק ההתקנה שקיבלתי וגם לא במחשב. אני עובד עם מערכת הפעלה WIN 2000 PRO. אני לא יודע מה הדגם של הנגן - לא כתוב עליו, אגב הוא עדיין מפורסם ב- WALLA SHOPS במכירה קבוצתית במחיר 330 ש"ח כולל משלוח מישהו יודע היכן ניתן למצוא דריבר מתאים???? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ולרי88,

מה אתם אומרים .. על מה ללכת .. אני בעיקרון מתלבט בין שני אלו .. יש לי תקציב של 1800 שקל .. ואני הולך על אחד משני אלה .. מה אתם מציעים לי לקחת ?

• 9 תגובות
    • 660 צפיות
  22. Started by BURTON,

אני צריך המלצה למערכת 5.1 שתתאים גם למוזיקה וגם לסרטים(אני יודע שאין אחת שטובה לשניהם אבל משהו ביניים יהיה טוב) החדר הוא בגודל 4X4 מטר. צריכה להיות מערכת טובה אבל לא להגזים במחיר.

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  23. תמיד קורה שאני מפעיל מכשיר מסוים, זה במיוחד שמדליקים מתג חשמל בבית, אז יש מן קפיצה ברמקולים של המחשב, ז"א שומעים צליל כזה מעצבן לכמה שניות....?? יש אפשרות למנוע את זה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by TheSoulTaker,

יש סיכוי גדול מאוד שאני קונה את הרמקולים הללו : http://www.klhaudio.com/9250b.htm ורציתי לקבל מימכם תגובות עליהם. אז יאללה , שפכו

25. "בזכות" מערכות האודיו המסורבלות והעתיקות באולמות ההרצאה באוניברסיטה אשתי נסחבת לאוניברסיטה לא פעם עם רמקול נייד לא-ממש-קומפקטי מדגם JBL DUET 200 כתחליף. לזכות הרמקולים האלה יש לציין שהם מספקים לחלוטין ברוב המקרים, גם באולמות גדולים (קניתי שניים כאלה ב-BF לפני שנתיים ב-99 ש"ח לחתיכה... תמורה אדירה לדעתי). אני מחפש רמקול ברמת אודיו/עמידות דומה אבל אם אפשר משהו קומפקטי וקל יותר. מיועד בעיקר לאודיו בסרטים בחיבור למחשב נייד ולדיבור בחיבור למיקרופון אלחוטי. אני חושב שעדיף רמקול בחיבור לחשמל ולא נטען - אלא אם אורך חיי הסוללה הוא של 4-5 שעות בפועל. כרגע התקציב גמיש למדי אבל לא להתפרע לגמרי בבקשה... תודה!

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.