אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
מחפש דגם ממולץ על אפשרות לקריאת MP3 , ואיכות שמיעה מקסימלית שניתן להשיג במחיר , לגבי עיצוב , זה כבר עניין של טעם ...
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
האם אני יכול להביא משהוא יותר איכותי מי Altec Lansing MX5021 ב770 שקל איך הם ביחס למחיר הזה מישתלמים? סוג המוזיקה שאני שומע זה ראפ היפ הופ גם מיזרחית אם יש משהוא יותר טוב אז בטווח ה800 - אם אפשר לקבל חוות דעת ממי שיש לו אותם אני ישמח תודה רבה לכולם
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה למסך טלויזיה LCD 42 אינטש. צופה ב-HOT כל הזמן ומדיי פעם DVD ו-PS3 התקציב מקסימום 7 אלף. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש מחשב כמערכת סאונד לקולנוע ביתי מפאת תקציב נמוך של כ800 שח. חשבתי להשתמש ב540 של לוגיטק כרמקולים של 5.1 וכרטיס קול x fi extrem בגלל הכניסה האופטית שלו מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
כמו שרשום אני חובב מושבע של אוזניות אין איר ואני מעוניין במשהו חדש... אשמח לקבל חוות דעת ממומחים...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה לפני שאני קונה נגן (כנראה D2) אני רוצה להצטייד באוזניות איכותיות.ההתלבטות היא בין כמה דגמים של חברות שונות והמטרה היא להגיע לצליל נקי אך לא צורם ועם זאת איכות באס טובה ללא רעשים כשהווליום גבוה מדי.חשוב לי גם שיהיו נוחות ושישבו טוב בלי לסדר כל שנייה. האופציות: http://www.pompa.co.il/sg_product~EAR~110~531.htm בוס דגם IN-EAR http://www.pompa.co.il/pl_product~ICANS~110~531.htm סנהייזר CX500 http://www.pompa.co.il/pl_product~CX500~110~531.htm אולטרסון ICANS http://www.ozniyot.co.il/Product.asp?ProID=25 סנהייזר PX200 http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=4491 שור SCL2 המחירים די זהים (למעט ה-PX200 ש"זולות" מהשאר) אך אני לא מוכן להשקיע יותר. חשו…
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
צריך הצלצה לכבל HDMI לחבר את המחשב הטלוויזיה היא 37 אינצ' של BEKO HD ready כבל ב 100 שקל לא יעשה את העבודה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לקנות את הD2 וגם לקנות לי אוזניות חדשות (כרגע אני עם CX300) חשבתי על דגמים של shure : SCL2 SCL3 SE110 SE210 כולם עולים 100$+- באייביי מה שחשוב לי באוזניות זה : אטימות טובה באסים וצליל חד ונקי תודה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה HD שמחוברת בקבל HDMI ל4850, כדי לצפות בסרט HD שיש לי במחשב אני חייב כונן בלו ריי או שיש תוכנה כמו WMP למשל שמסוגלת להראות סרטים באיכות הזאת?
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אהלן אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול.. האם קיים מפצל כזה מיציאת DVI של הכרטיס מסך ל SVIDEO ? אני מעוניין לחבר את היציאה לטלוויזיה שיש בה רק חיבור RCA ישלי כבל מ SVIDEO ל RCA קיים מפצל כזה ?
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
היי בדיוק "נחתו" פה (תודות לתומר יפה המאוד נחמד!!) אוזניות GRADO GS1000. נחשבות הטובות ביותר של GRADO, ומן הרגע הראשון ששמעתי אותן התאהבתי בצליל שלהן. אני ארשום אולי מאוחר יותר ביקורת רצינית יותר פה וגם אעלה תמונות (פשוט חבר תכף בא) אבל אני רק יכול להגיד שהן פשוט מדהימות!!! וככול שהמקור שיש טוב יותר, והמגבר טוב יותר, ככה הן ישמעו טוב יותר. חוץ מזה, שצריך לתת להם כמה ימים לפני שאוכל להגיד דעתי, כדי שיהיה BURN IN איכותי (לוקח להן בין 100 ל200 שעות לפי מה שאנשים אומרים באמת ל"הפתח" מבחינת הצליל) יותר מאוחר (בלילה או מחר) אעלה תמונות פלוס ביקורת קטנה ויותר מעמיקה על האוזניות שמהוות השגת "חלום" מבחינתי.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתנצל מראש אם שמתי את המודעה במקום הלא נכון. בכל מקרה יש לי בעיה טיפה מוזרה בהשמעת מוזיקה וכדומה רק דברים שעובדים דרך ה WMP עובדים. למה אני מתכוון אתם שואלים? אם אני אפתח איזה סרט ב WMP יהיה קול וגם אם אני אפתח איזה רדיו אינטרנטי שעושה שימוש ב WMP ,אבל אם אני ארצה לדוגמא לשמוע סרטון ביוטיוב לא יהיה קול. למישהו יש רעיון?
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
תגידו שאלה אמיתית, במקום לקנות רמקולים וכרטיס קול בהרבה כסף אפשר פשוט לחבר את המחשב למערכת סטאריו בכבל שעולה 10 שקל. מה דעתכם אני לא צודק?
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מחפש המלצה לכרטיס טלויזיה טוב ואמין שיתן הקלטה הכי איכותית שניתן ויעבוד היטב עם ויסטה 32 ביט המחשב עם מרובע ליבות ומסך 22 תקציב סביב 350 שח תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מחפש אוזניות סראונד בעיקר לcounter-strike שימושים נוספים הם סרטים של HD בשביל זה הסראונד, ומוזיקה. גם כן לאייפון ולאייפוד (כן יש לי גם וגם).
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן, בימים הקרובים אני מתכנן לקנות סט רמקולים חדשים למחשב והבעיה היא שאני לא יודע איזה סט לבחור, קראתי את זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=334685.0 אבל ראיתי שזה לא מעודכן כבר חצי שנה ולכן החלטתי לפתוח את הנושא הזה. הרמקולים הם בעיקר למוזיקה, לכן הבנתי שכדאי 2.1 ולא 5.1... אבל בכל זאת רציתי להתייעץ איזה רמקולים אתם מציעים לי (שוב, בעיקר למוזיקה), גם אם זה 5.1 וגם אם זה 2.1.... טווח המחירים הוא באיזור ה-500 ש"ח...
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
צהריים טובים. השבוע צרבתי סרט על דיסק והוא יצא צרוב טוב הקפדתי על צריבה במהירות איטית ,אבל לסרט לא צורף האודיו. וקרה לי גם שנתקע סרט אחר שצרבתי אחרי כמה דקות.. במה הבעיה כנראה? דיסקים דפוקים? או שהצורב עשה את שלו? אולי בהגדרות צריבה הייתי צריך לבחור משהו אחר ? תודה על כל תגובה מראש המשך יום טוב
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי, יש לכם אולי המלצה בשבילי, השימוש של הטלויזיה יהיה חיבור מהמחשב ושידור יס ובעתיד XBOX 360 יש כל כך הרבה פרמטרים בטלוזיות שאין לי מושג מה טוב ומה לא טוב.. שמעתי על הטלוזיה הזאת Samsung LA32A450 האם היא הכי מומלצת בסביבת המחירים האלה או שיש יותר טובות??
-
- 9 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי DVD שתומך בחיבורים USB + HDMI אני רוצה לחבר אליו לUSB דיסק חיצוני עם סרטי HD האם יהיה ניתן לראות HD בפלזמה? הטלוויזיה היא פלזמה HD-ready וסוג ה- DVD הואYepo D300HDMI http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JID300HDMI ה-DVD הזה תומך HD נכון?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב. הסאב הישן שלי מת רשמית הבוקר... הגיע הזמן לקנות חדש!!!! התקציב רשום בכותרת. הדרישות הן כמובן כמו של כולם, שאיכות הסאונד תיהיה נקיה. רק רציתי לציין שאני מחפשת עיצוב מעניין. שלא יהיה סתם סאב מרובע ורמקולים מרובעים יחד איתו, אלא משהו צורתי, אבל גם לא חללי מידי. אם אי אפשר לשלב גם עיצוב וגם איכות ביחד אז כמובן אני מעדיפה איכות. תודה רבה לממליצים. נ.ב מהן החברות כיום שיותר נחשבות בנושא השמע למחשב?[br]פורסם בתאריך: 6.12.2008 בשעה 08:06:25 מה דעתכם על זה: טיפה חורג מהתקציב אבל לא נורא. אשמח לדעות.
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש פלזמה או LCD, אני לא יודע מה נחשב היום עדיף, אני יודע שלפני שנה בערך אמרו שפלזמה יותר טוב לגדלים כאלה. בכל אופן, מרחק הצפייה הוא משהו כמו 2 מטר או 2.5 מטר אז תגידו לי אם 42 אפשרי בכלל. התקציב הוא כמו שאמרתי בכותרת 15-20 אלף, אבל גמיש אז אם יש משהו הרבה יותר טוב באלף או אלפיים שקל יותר זה אפשרי. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בשיתוף עם ההורים פלזמה לסלון בתקציב עד 10,000 ש"ח. לאחר התייעצות עם אנשים מבינים הבנתי שפלזמות של פנסוניק נחשבות מספר רמות מעל פלזמות של יצרניות אחרות. (חוץ מפיונר) חלק אף העניקו לפלזמות אלה את הכינוי Kuro לעניים. 37" דור עשירי עולה 8,000 עם אחריות של יורוקום. (יבואן רשמי) 42" דור עשירו עולה 9,900 עם אחריות של יורוקום. נתחיל בזה ש-2,000 ש"ח זה הרבה מאד כסף. אני גם לא יודע אם בכלל משתלם להשקיע את הסכום הנ"ל כי אני חושש ש-42" תהיה פשוט גדולה מידי בשביל 3 מטר מרחק צפייה. מצד שני אני פוחד ש-37 תהיה קטנה מידי. מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה מקווה להשתלב ולהתברג כמו שצריך לעזור ולהיעזר.... וכרגיל כמו כל ישראלי בקשה קטנה על ההתחלה .. אני חיייבב עזרהה אני תקועעע עעמוק עם המגבר שלי עושה בעיות פצצות זה ההסיטורייה שלו ..: זה מגבר sansui rz-7700-av שנקנה במסגרת עסקת חבילה בדיוטי פרי לפני שנים טובות ... קנינו אותו דיוידי ומערכת רמקולים 5.1 של אלטקס... ( שאני משתדל לתת כמה שיותר פרטים ) לקחתי את המגבר אליי לחדר ואת הרמקולים וחיברתי .... הכל עובד בפנאן ובסבבה... חוץ מבעייה אחת ... כשאני מגביהה טיפה יותר מידי גבוהה המגבר קופץ למצב פרוטקשיין (Protection) שאני אישית חושב שנוצר עומס על המערכת אז כדאי להגן עליי הוא מנטרל ת'עצמו ... ואז בצעצם אני נאלץ לחכות כמה שניות ואז להפעיל אותו שוב …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה קניתי WinTV-PVR-150MCE Kit יש לי ויסטה ומדיה סנטר הכל עובד טוב ויפה רק האם אפשר לשפר איכות צפיה ושמע? וכשאני מפעיל במסנג'ר מצלמת אינטרנט זה מראה שידורי טלויזיה ולא אותי(המצלמה לא נדלקת בכלל) תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-