עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by maphisto324,

שלום לכולם אני מחפש אוזניות שיחוברו ישירות לכרטיס הקול במחשב. האוזניות יהיו לשימוש כולל של בעיקר מוזיקה, וסרטים, וגם מעט למשחקים. יש לי הנחה קטנה בכלי זמר, ושם ישנן את ה- 1. AKG K77 ב- 245 ש"ח 2. AKG K44 ב-198 ש"ח יש הבדל ניכר בין השתיים? הסתכלתי על כמה דגמים שרירותיים נוספים וראיתי דבר מוזר- שבסביבות אותה האיכות והרמה- אוזניות פתוחות יקרות יותר מסגורות. למה זה? אם הייתה לי אפשרות הייתי מעדיף אוזניות פתוחות שלא אוטמות את רעשי הסביבה ב-100% וגם לדעתי נראות טוב יותר. יש דגמים נוספים שטובים בהרבה מהשתיים הנ"ל? אם גם יש אפשרות במחיר, ואין פגיעה רצינית באיכות, הייתי מעוניין גם באוזניות עם חוט ארוך במיוחד (1.5M) שאוכל לחבר את האוזניות ליציאת הקול בלטלויזיה. תודה על כל תגובה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by 246810,

אני רוצה לקנות רמקולים למחשב עד 500 שקל מה אתם ממליצים? מה בנוגע לרמקולים בתקציב של 350 שקל כמו הMICROLAB FC330 איך הם ? או שעדיף את הX16?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  3. Started by J S Bach,

היי, אני זקוק להמלצה על טלוויזיה 32-37" שלא עולה יותר ב-3000. תודה. =][br]פורסם בתאריך: 3.03.2011 בשעה 17:18:08 הקפצה....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. לא תמיד אפשר למצא מה שמחפשים באיבי, וגם הזיופים לא עוזרים, אז אני מחפש חנות או אתר ששולח אוזניות לארץ במחיר סביר.

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by NTT,

שלום, אני משתמש מחשב ממוצע, יש לי מערכת של רמקולים 2.1 טובים של JBL ואני אוהב לשמוע מוזיקה במחשב. עד עכשיו השתמשתי בכרטיס קול של ASUS שמגיע עם הלוח אם, SupremeFX II והיה לי אחלה. אבל עכשיו אני גם קונה מקלדת שליטה בשביל לנגן על Virtual Instruments במחשב(לא לשם הקלטות) וחשוב לי REAL TIME,כלומר שהמחשב ישמיע לי צליל באותו הרגע שאני לוחץ על הקלידים. ולשם כך הבנתי שאני צריך כרטיס קול שיש לו ASIO. אז מה שאני מחפש זה כרטיס קול שישמיע לי מוזיקה באיכות טובה(לפחות כמו שהיה לי עד עכשיו) ושיהיה לו ASIO, ואם אפשר אחד כמה שיותר זול אך שיהיה ברמה טובה לצרכים שלי (שוב, אני לא הולך להקליט שום אלבום במחשב) אם אפשר המלצות לכרטיסים...תודה רבה :-)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by 246810,

אם הX16 עדיף על הX13 אז למה עשו באתר ביקורת על הX13 ולא על הX16? דרך אגב המוכר בחנות אמר שאם אני רוצה מוזיקה יותר עם טרנסים ובומים אז הX13 עדיף אבל עם אני רוצה להקשיב למילים ולשמוע ברור אז FC330 מתאימים.דרך אגב איך הם? ולסיכום הX13 ו16 הם עם שלט מה קורה אם זה מתקלקל? זה אחת הסיבות שאני מעדיף ללכת על הFC330 אני אשמח אם תוכל לתת לי יתרונות וחסרונות של שלושת הרמקולים או אולי ביקורות כדי שאני אוכל להחליט סופי תודה על כל העזרה (אני כבר שובר את הראש בנוגע לקנייה הזאת למעלה מחודש)

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  7. היי, קנינו לא מזמן את הטלוויזה הבאה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755614 עכשיו ה-USB תומך בקבצי MKV, הבעיה היא שיש הרבה קבצים שהשמע שלהם לא נתמך... והתמונה עובדת בסדר גמור. לפני עלון המידע הפורמטים הבאים נתמכים: פורמט אודיו: WMA ,ADPCM ,HEAAC ,LPCM ,MP3 ,Mpeg ,AAC ,Dolby Digital. משום מה רוב סרטי הבלו ריי לא נתמכים, מישהו יודע למה, כלומר האם יש פורמט מיוחד של סאונד ברוב סרטי הבלו ריי שהטלוויזיה שלי לא תומכת בה? אודה לכם מאוד.

8. שלום, קניתי אוזניות של audio-technica,דגם ATH-CKL200 מבאג לפני כמעט חצי שנה, ואני חושב שאני צריך לנקות אותם. על איזה דרכים שמעתם שאפשר לנקות אוזניות כאלו? אם לא הבנתם מה אני רוצה לנקות - אני משדבר על הרשת הזאת שרואים דרך החור של הtip (אם הוא מחובר כמובן).

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום רב ! דרושות אוזניות, עד 100$. אפשרות לרכוש מארצות הברית. שמיעת מוזיקה (בעיקר רוק) עריכת סאונד (בעיקר לסרטים לא צריך אבל להסחף) גיימינג ( ממש קצת! לא צריך משהו יעודי) והכי חשוב מכל!!!!! אוזניות חייבות להיות מקסימום נוחות ! חובה חובה חובה, מרופדות ולא כואבות באוזן, יש לי אוזניות של סוני, עם נויז קנסליישן, וזה פשוט חרא של אוזניות כלכך כואבות. לא הייתי רוצה משהו כזה, חשוב אוזניות מרופדות ונוחות. בגדול אני רוצה אוזניות ALL AROUND טובות, שארגיש שאני נהנה מהסאונד. חשוב לציין שיש לי כרטיס קול אונבורד, אז, אם צריך איזה אביזר נלווה כדי להנות אשמח להמלצה חשבתי ללכת על סנהייזר HD555 מה דעתכם על האוזניות האלו ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Lirans,

שלום רכשתי לאחרונה את המערכת הנ"ל. ישנם רעשי רקע בכל וויליום ובכל חיבור (גם אם אין שום כבל מחובר מלבד הרמקולים). מבדיקות במעבדה והשוואה מול רסיבר חדש מאותו דגם, הרעשים אמורים להיות וככה זה בדגמים זולים יחסית. מבדיקה בבית רסיבר אחר (גם פשוט) עם אותו רמקול מייצר פחות רעשי רקע באופן משמעותי. כמה אמור לעלות רסיבר חדש שבו אני לא אשמע רעשי רקע? שאלה נוספת. בחיבור דיגיטלי מPS3 כאשר אני בתפריט הקונסולה XMB, אני שומע את רעש הרקע הרגיל. כאשר אני לוחץ על אחד החיצים ועובר אפשרות בתפריט נשמע קול המעבר בין האפשרויות ובמקביל אני שומע את רעש הרקע חזק באופן מאוד בולט. כשנייה לאחר קול התפריט הרעש חוזר לרמתו הרגילה. האם זאת בעיה מוכרת? זה נובע מהרסיבר בלבד? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. אז בעקבות התעוררות הפורום בזמן האחרון והרצון המתמיד שלי לכוון אנשים לקניה נכונה החלטתי לפרסם מדעתי, מנסיוני ולראות עיניי את המדריך לקנית האזניות המתאימות לכל תקציב. חילקתי את האוזניות לפי רמת מחירים ולפי סוגן: פתוחות, סגורות, IEM באוזניות הפתוחות והסגורות דילגתי על הקטגוריה הראשונה כי אין משהו שבאמת שווה לכתוב עליו. בכל רמת תקציב אתן אוזניה אחת מחו"ל, אחת מהארץ. *לא חושב מכס/מע"מ ומשלוח אוזניות חו"ל* אין התייחסות להתאמה של האוזניות למגבר/מקור כזה או אחר. IEM עד 100 ש"ח Sennheiser CX300 (ישראל) יתרונות: התמורה הטובה ביותר לתקציב המינימלי. חסרונות: אטימות בינונית. זיופים רבים - לקנות רק דרך משווק מורשה. Meelectronics M9 יתרונות: החברה ידועה במבצעיה המשתלמי…

• 58 תגובות
    • 29.9k צפיות
  12. Started by Los,

אני מעוניין להחליף את האוזניות שברשותי sennheiser cx980. חשבתי על SHURE 535 או WESTONE 4 , אשמח לשמוע דעות בנושא הנגן שיש לי הוא COWON J3 .

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  13. Started by benwin21,

חבר שלי נתן לי מערכת 3 דיסקים של איווה nsx sz200 http://anuncios.guiasamarillas.es/pictures/foto_3_minicadena_aiwa_nsx_sz200_nueva.jpg המחשב שלי מחובר לטלוויזיה עם כבל hdmi, אני רוצה שישמעו את המחשב גם מהרמקולים של המערכת וגם מהטלוויזיה. חיברתי את המערכת לכניסת רמקולים של המחשב אבל אז זה מבטל את הסאונד של הטלוויזיה. אותו דבר אם אני מחבר את לחיבור של האוזניות. יש לכם הצעות איך לעשות שישמעו במערכת גם את הטלוויזיה וגם את המערכת(מתי שאני רואה טלוויזיה שישמעו את המערכת עם טלוויזיה ומתי שאני במחשב שישמעו את המחשב עם הטלוויזיה והמערכת). טלוויזיה סוני ex302 לוח אם של מחשב ga-880 ud3h

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by dennis14,

אני מעוניין לצפות בטלוויזיה במחשב שלי ולכן החלטתי לקנות TVBOX. יש לי מסך 24' של פיליפס בחיבור DVI עם רזולוצייה של 1920X1200 (דגם 240PW9EB), לטלווייזיה בבית יש חיבורים של S-VIDEO ו - COMPONENT (היא ישנה, לא LCD אפילו). מכיוון שאני לא תמצא בנושא יש לי מספר שאלות לגבי דגמים שראיתי, הדגמים הם: ה - V300/V600 של COMPRO. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_2856&products_id=21572 http://tms.co.il/product/5080 וה - AverMedia AVerTV DVI Box7/9 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_203&products_id=24909 http://www.trg.co.il/sg_product~M099~15~0.htm 1. מה היתרון בגרסאות המתקדמות והיקרות יותר של כל חברה על פני הזולות יותר ? הם זה שווה את התו…

• 18 תגובות
    • 4.5k צפיות
  15. Started by ori_5544,

שלום אני רוצה לקנות סטרימר במחיר עד 1000 שקל שיתמוך בסרטי hd ברוב הפורמטים שינגן כתוביות בעברית בפורמט srt חשבתי על הנגן הזה Popcorn A210

• 9 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. Started by Mejadla,

שלום, יש לי את הרמקולים Z-5500 של לוג'יטק. המחשב שלי מחובר ב-RCA למערכת והממיר בכבל אופטי.. שומעים טוב והכל עובד, אבל הבעיה היא שעכשיו אם אני מנמיך את הוולים מהממיר או שם מיוט זה לא משפיע למערכת. שינוי העוצמה עבר למערכת. יש דרך לשנות את זה? כי שעכשיו אני רואה טלוויזיה אני צריך להיות עם שני שלטים. האם יש דרך לעשות שגם הממיר ישלוט על הוולים שהוא מוציא למערכת דרך הכבל אופטי? תודה ושבוע טוב.

• 7 תגובות
    • 6.2k צפיות
  17. Started by Zambar,

שלום לכל מי שיכול לעזור, נפלה בחלקי הזדמנות חד פעמית להשיג אוזניות Grado SR80i מחודשות במחיר 350 ש"ח בלבד (!!!). מגיסא, אני יכול לקבל את אותן האוזניות, חדש מהאריזה, ב-450 ש"ח. התקציב שלי לא ממש מאפשר לי לחרוג מעבר ל-370 ש"ח, למרות שאם אני ממש אתאמץ אני אוכל לעמוד בזה. השאלה שלי היא, האם יש הבדל כלשהו בין אוזניה מחודשת לחדשה? יש לי ממה לחשוש? או לקפוץ על המציאה עם חיוך רחב? בתודה לכל העונים!

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  18. Started by 246810,

אני מתלבט לפני קנייה בין כמה דגמים MICROLAB X13 או FC330 מה עדיף לשימוש של מוזיקה ? והאם הם הרבה יותר טובים מהSOLO או שם קצת מעליו מבחינת ביצועים?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי בעייה בצפייה בסרטים בחיבור הלפטופ לטלויזיה-כל פעם שיש מעבר מסצינה בהירה לסצינה חשוכה, נשארים מן מריחות בצבע עפור והמריחות בדר"כ הם של קוי מתאר מהסצינה הבהירה, לדוגמא דמות מסויימת מכבה את האור והחדר נהיה כולו חשוך אז נשארים חלק מקוי המתאר של הדמות במין מריחות כאלו עפורות ברגע שהדמות מדליקה את האור המריחות נעלמות והכל חוזר לקדמותו. ניסיתי לצלם תמונה של הבעייה אני מקווה שתצליחו לראות, בסצינה שניסיתי לעשות לה SCREENSHOT הדמות לפני זה השתמשה במצית וברגע שהמצית כובתה נשארו בעצם מריחות בצבע אפור של אותם אזורים שבהם המצית האירה פרטים על המערכת: לפטופ של ASUS דגם U35JC, בעל כרטיס מסך GEFORCE 310M הלפטופ מחובר לטלויזית סמסונג 32LA450 ע"י כבל HDMI התוכנה שבה אני מש…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by gabriel6,

שלום, יש לי פלאזמה 50 אינטש של סמסונג תלויה על קיר גבס אני רוצה לתלות מדף אשר יחזיק רסיבר + נגן אופטי (כרגע DVD אוטוטו בלוריי) וממיר כבלים משקל מוערך 15 ק"ג רוחב של 60 ס"מ עומק של 45 ס"מ MAX (המידות די גמישות) האם יש מדף כזה בנמצא עם קיט להרכבה על קיר גבס? סכום בסביבות כמה מאות... אסתטיקה לא מעניינת אותי - אבל לא להגזים - הכוונה זה לא צריך להיות משהו מדהים ביופיו אבל לא חתיכת פח מוחזקת על ידי 100 נעצים... תודה, גבריאל למודים - אם הנושא מתאים יותר לכללי - נא העבירו - תודה

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by carman6,

אהלן, אני מעוניין לחבר ממיר HOT למסך/מערכת המחשב בשל חוסר מקום בחדר. הכוונה היא שאוכל לראות שידורים של HOT על מסך המחשב. הרבה הציעו לי פתרון כמו כרטיס טלווזיה/ממיר מתאים ורציתי לשמוע את עצתכם בנושא. אציין שאני מעוניין לקנות בנוסף מסך חדש למחשב בטווח המחירים 600-800 שקל, ואם כרטיס הטלוויזיה או מה שזה לא יהיה יהיה באזור ה-200 שקל אפשר לומר שהתקציב המקסימלי שלי לעניין הזה הוא 1000 שקל. החומרה הרלוונטית שלי: מסך CRT 17 נכון לעכשיו. כרטיס מסך Geforce 8600GT בעל יציאות DVI. כרטיס קול פנימי Realtek. רמקולים creative 2.1 אסמך אם תוכלו לפרט על החיבורים הנדרשים ועל הפתרון הכי נוח במסגרת התקציב. תודה מראש, שמעון

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by Nirkaw,

שלום רב, היום קיבלנו את הממיר HD החש שהזמנו מYes. יצא לי להתלהב ולהעביר לערוצי הHD אבל למרבי הפתעתי לא הבחנתי בשום HD, העברתי בין הערוצים הרגילים לHD ולא ראיתי שום שינוי ואני פשוט לא יודע למה. הבחנתי בזה שאולי הבעיה טמונה בעניין שהתדר בטלוויזיה מופנה לAV1 ולא לHDMI, כשהחלפתי לHDMI לא הופיעה לי תמונה כלל (כן, הכבל HDMI מחובר לממיר לטלוויזיה). מה שהכי מצחיק זה כשאי עושה על AV1 ועובר לערוץ הHD ואז מנתק את כבל הHD לא קורה כלום וזה ממשיך להצגיג את התמונה ש"כביכול" HD, מישהו אולי יודע מה הבעיה? להזמין טכנאי?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אני מחפש אזניות בתקציב של עד 500"שח למשחקים ונתקלתי באלו ב-rsm, מישהו מכיר אותם או שיש לו המלצה על אזניות טובות למשחקים (עדיף כאלה שכוללות סראונד וירטואלי).

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  24. Started by BIGBENG5,

יש לי את האוזניות AKG K330 שהם ממש טובות אבל הם לא הכי נוחות באוזן ונופלות לי די הרבה אז ניראה לי שהגיע הזמן להחליף יש איזה המלצה לאוזניות IN-EAR עד איזה 500 שקל.. יש משו ששווה את הכסף ואני באמת ירגיש בהבדל? מה אתם אומרים על הCKM55 בדקתי עליהם קצת והם ניראות די טוב.. תודה סהר

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  25. שלום לכולם בעיקרון אני מחפש מערכת רמקולים(הרכב של 5 רמקולים) שתיתן נטו את הסאונד הכי איכותי שאפשר עד 1500 שקל , ראיתי הרבה סוגים אך אין יותר מדי מידע מהתנסות אישית במוצר סך הכל אני צריך רמקולים עם הרבה כוח, שנותנים סראונד טוב וצליל הכי טוב שאפשר אם למישהו יש מידע על רמקולים ספיציפים כאלו ,ושמע בהם את הסאונד וכו ויכול לעזור לי אני מאד אשמח tnx

• 0 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים