אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
בעיקר למוזיקה/סרטים. פחות לגיימינג. באס חשוב לי מאוד. אני אודיופיל צעצוע חובב היפ-הופ "אלטרנטיבי" (j dilla, pete rock, וכו'), ג'אז, טריפ-הופ וכו'. לא חייב מיקרופון. רצוי over-ear. לא אלחוטיות/בלוטות'. רצוי ברשת KSP: סניף קרית ביאליק / סניף קריון קרית ביאליק. רשת Ivory סניף קריות. אוזניות קודמות שהלכו לעולמן: AKG K518 Red - http://eu.akg.com/akg-product-detail_eu/k518-neon-red.html יש לי גם Beats Studio 2014 ואני לא סובל את הסאונד שלהן, מעבר לזה שצריך להטעין אותן לשימוש במחשב. תציעו גם אוזניות שהן מתחת או מעל לתקציב, דגמים ישנים, חדשים לא משנה. מראה גם לא משנה, כי בתכלס הן חבויות בתוך חדר ולא משו שמטיילים איתו בחוץ. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי רמקולים של קרייטיב, די בטוח ש-INSPIRE 2.1 2500 וCreative . אני רוצה לתלות אותם על הקיר ולשם כך אני צריך כבל יותר ארוך.. איך עושים את זה? זה הולך כמו בכבל של חשמל? או שצריך להביא לאיש מקצוע שיחתוך את הכבל הקיים ויחבר אליו כבל אחר? איפה אני עושה את זה/קונה מה שצריך ומה עליי לבקש? תודה רבה, אלעד
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב 5.1 או7.1 תקציב עד 3 אלף אולי חריגה קטנה תודהל עוזרים. שיהיון איכותיים עם הרבה עוצמה ושיהיה נוח לתלייה על הקיר.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
האם יש שלט אוניברסלי למקרנים? נראה שאין אפשרות להפעיל ידנית, וזה בכלל אמור להיות תלוי על התקרה..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לקנות אוזניות מקצועיות ל-DJ. התקציב הוא בסביבות 400-450. אם הן יהיו יותר זולות בארה"ב, הן יקנו משם. מה אתם אומרים על Numark PHX? איך הן? בן דוד שלי טס בקרוב לארה"ב והוא יכול לקנות לי אותם ושם הם עולות בסביבות ה-50$. יש הצעות? =] תודה.
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לרכוש את ה רמקולים הנ"ל יאמאהא tss 10 עכשיו זה מוצר חדש חדש שהגיע רק לפני שבועיים לארץ !!! איין אותו עוד כמעט בשום אתר או מקום ואני לא מוצא אותו. בבקשה עזרה במציאתו כל מידע יעזור ואם אפשר הצעת מחיר גם זה יהיה מעולה בתודה מראש .
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לשמוע אוזניות כמו GRADO SR60/SR80 סנהייזר שונות וגם AKG. השאלה איפה יש מבחר כזה של אוזניות שניתן לשמוע בו? עדיף באזור השרון למרות שאזור ת"א זה גם אפשרי. ירושלים גם אופציה, לא הכי נוחה אבל אפשרית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אני מחפש מחפש קורא DVD (בלי מסך, לא צריך חיבור למסך, רק יציאת שמע) לרמקולים 5.1 של Creative, הרמקולים בעיקרון אמורים להיות למחשב, יש לרמקולים 2 סוגי חיבורים, האחד מיועד לנגן MP3 והוא בעל כניסת סטריאו רגילה, אבל דרך החיבור הזה רק 2 רמקולים עובדים, החיבור השני מיועד למחשב והוא בעל 3 חיבורים (לסאב, לקדמיים ולאחוריים). אני מחפש קורא DVD שיעבוד עם החיבור למחשב כך שכל הרמקולים יעבדו דרכו, יש למישהו הצעות? הדגם של הרמקולים הוא Creative Inspire T6060, קישור למפרט באתר היצרן של הרמקולים: http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=14090&nav=0&listby=usage אני מקווה שהסברתי את עצמי טוב, פשוט אני לא יודע איך קוראים לסוג החיבור הזה…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום מה אתם אומרים על DDR5000 או אם יש המלצה על SAFA שמעתי שהם טובים בטייפ מנהלים. אשמח להמלצה קונקרטים עם שם החברה והדגם. תודה
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
[table][tr] [td][/td][td] [table] [tr] [td] [/td] [td] [/td] [/tr][tr] [td][/td][td] TVIX-HD M-6500A ישנם קבצים בסיומת MP4 אשר קורא וכאלו אשר אינו קורא [/td] [/tr] [/table] [/td][/tr] [tr] [td][/td][td] [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td]מצ"ב MEDIAINFO של הקבצים הייתי רוצה לדעת האם חוץ מהמרה ניתן לקמפג את המזרים שיקרא את הקובץ הבעייתי גירסת קושחה 1.5.19HB קובץ מנגן: General Complete name : E:\tvixhd2\amir\Veep.S01E06.HDTV.x264-ASAP.mp4 Format : MPEG-4 Format profile : Base Media Codec ID : isom File size : 216 MiB Duration : 26mn 20s Overall bit rate …
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, זקוק להמלצה על אוזניות עד 1,000 ש"ח. יש שני מועמדים פוטנציאלים עד כה: Bose on-Ear - שמעתי בחנות של איפון בחיפה, מה אני יגיד לכם? פשוט תענוג. אוזניות של חברת Sennheiser שחבר שמבין המליץ לי עליהם (רק לא ציין את הדגם המומלץ) כמובן הכל בא בחשבון ואשמח לקבל המלצות. הייעוד: מוזיקה. (טראנסים שקטים/ טיאסטו/ מוזיקה אלקטרונית/ דאנס/ איביזיה) אני ישתמש בזה דרך הnokia N95 או המחשב שלי. בתודה, שלום. עריכה: האם יש אוזניות במומלץ במיוחד לקנות בחו"ל?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם, ואם אפשר לינקים... עוד יותר טוב ותודה רבה
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
קודם כל אני מחפש אוזניות משולבות מיקרופון שהכי חשוב לי שיהיו נוחות, זה בעדיפות ראשונה אצלי בקניית אוזניות.. אני משתמש באוזניות לזמן ממושך, לפעמים אני גם נח במיטה ומדבר (המחשב קרוב לי למיטה).. כמובן חשוב לי שיהיו איכותיות למשחקים ומוזיקה (אבל נוחות עדיין חשובה לי יותר, ואני מדבר על נוחות לאורך זמן ולא רק בהתחלה, שאחרי מספר שעות מרגישים לחץ כזה באוזניים), כמובן שלא ישברו לי, אני נח במיטה ומדבר, לעיתים אני גם יכול להירדם כשאני ממש עייף.. וחשוב לי אוזניות USB, כי באונזיות מסוימות מאוד קשה לי עם החיבורים מקדימה של המחשב, לפעמים אני צריך לשחק עם זה עד שזה יעבוד כמו שצריך.. תקציב עד 150 שקל.. וההתלבטות היא בעצם בין 2 אוזניות של אותה החברה מסוגים שונים.. Microsoft LifeChat LX-300…
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
החלטתי לקנות מערכת סטריאו לחדר , אני מתלבט בין כמה דברים . בידיעות ' ממון ' יש כל יום שישי מכרז , והמכרז האחרון היה זה - מערכת מיני סטריאו - מערכת מיני סטריאו של פנסוניק , דגם SC-AK410 , עם קורא דיסקים צרובים , שלט רחוק , דאבל - קאסט על שליטה אלקטרונית , מנגן MP3 , עוצמת שמע של 300 וואט , מחסנית לחמישה תקליטורים עם אפשרות לתכנות . המחיר של המערכת הזו עומד על 1150 ש"ח . תאמינו לי שאני לא מבין בזה כלום , ממש כלום . האפשרות השניה שלי , היא לקנות מערכת סטריאו שאתם תמליצו לי עליה , בתקציב של עד 1200 שקל . האפשרות השלישית שלי היא לקנות רמקולים למחשב , שיהיו חזקים לסרטים ולמוזיקה , ואני אשתמש במחשב בתור מערכת . התקציב עומד על 1200 ש"ח ... יש המלצות ? ד"א , אני בכל מקרה מחב…
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
איך אני מחזיר אותו לגירסא הקודמת? אני מחבר למחשב וכלום לא קורה...
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי הכותרת אני במצב לא טוב. איך אני מחבר בינהם ומקבל סטריאו? חשבתי לקנות כבל RCA וממיר כזה: http://electronics.shop.ebay.com/Audio-Cables-Connectors-/14964/i.html?rt=nc&LH_ItemCondition=1&_nkw=analog%20to%20digital&_catref=1&_fln=1&_ipg=&_ssov=1&_trksid=p3286.c0.m282 יש דרך יותר פשוטה? *דרך אגב קניתי אתמול מיד 2 רמקולים קדמיים Infinity Primus 250 ב- 600 ש"ח. מחיר טוב?
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי נגן של חברת SMART בנפח של 1G והוא תומך בעברית... הבעייה היא כזאת: כשאני בוחר את השפה העיברית הוא מציג לי שירים בעברית לא הכי תקינה לדוגמא: מש =_+-0 1 שזה אמור להיות משה כהן - ההופעה מלוס אנג'לס.. מצחיק נכון? וכשהעברית מופעלת, כלומר הממשק של המכשיר (התפריטים וכו') מוצגים בעברית אז אם אני רוצה לנגן שירים שהם באנלית אז הם מופיעים לי ככה: IZAKS - NUR & TIH שזה אמור להיות SKAZI - Hit & Run.... מה שכן עובד.. אם אני מחליף את השפת ממשק של המכשיר לאנגלית.. אז הוא קורא לי את השירים באמנגלית בצורה תקינ (ולא הפוכה כמו שהוצג מקודם) אבל אז הוא לא קורא לי את השירים בעברית בכלל ומופיע לי ג'יבריש... הנה תמונה: מה עושים??!!?!? יש איזשהי גרסה שאפשר לעדכן למכשיר וזה י…
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
רכשתי 2 מחשבים חדשים (זהים) לבית, התקנתי את כל הדרייברים שהגיעו עם הדיסק של לוח האם (כולל כרטיס קול שהוא BUILT IN), אבל אני לא מצליח לשמוע Sound, נראה שלא מותקן משהו חיוני, להלן תמונות מסך עם פרטים חשובים, אשמח לספק כל פרט נוסף שדרוש. התקלה זהה בשני המחשבים (התקנתי XP PRO) חשוב לציין שלמרות שבמנהל ההתקנים אין שום התקן עם סימן שאלה צהוב, לעיתים לאחר ריסטרט המחשב מודיע על חומרה חדשה שנמצאה (אני מניח שזה כרטיס הקול המובנה), אך לא מוצא דרייברים (גם לא בדיסק). מה עושים ? (אולי מורידים דרייברים מהאתר של יצרן לוח האם ? אם כן, לא מצאתי...) תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי, יש לי geforce 8800 gts 640MB של חברת Inno 3d ולפי הבדיקות שעשיתי באינטרנט יש לו חיבור S-video 7 pin לא סטנדרטי. http://en.wikipedia.org/wiki/Mini-DIN_connector#7-pin_2 הכל טוב ויפה, רק שהבנתי שיש חיבורים כאלה עם הגבלות שחייבים מתאמים מיוחדים כדי לצפות בוידאו. השאלה שלי זה איך אני יכול לדעת לפני שאני קונה (בסביבות 40-50 ש"ח) אם זה בכלל יעביר וידאו?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום וחג שמח אני צריך הצעה לרמקולים 2.1הכי טובים שאפשר לקנות באזור ה 150 שקל לחבר למק, למוזיקה וסרטים. אני ראיתי את http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-speakers&db135660=135662,135677,135676,135675,290387&db58893=129103,129104&db26647=26963,26964&db58835=58837&orderby=price Creative SBS A100/A200 MicroLab M113/M119/M111 Logitech S220 ואם אלה של 160 או 170 ממש שווים את זה אז תציאו...
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש אוזניות לשימוש בעיקר עם האייפון, אך גם במחשב כשאני בבית ואני רוצה לשמוע מוסיקה בשקט התקציב הוא לא כ"כ מוגדר, כי אני לא כ"כ מבין בתחום הזה של האוזניות. ה"שם" היחיד שעוד איכשהו שמעתי עליו הוא ה-Beats. אני מחפש משהו בסגנון, אוזניות שיושבות על הראש, ולא In-ear. הבנתי שה-Beats לא שוות את הכסף, ובעיקר משלמים על המותג. בחיפושים שעשיתי עד עכשיו הגעתי לאוזניות האלה: http://www.solrepublic.com/headphones והדגם שנראה לי מתאים זה ה-tracks hd. קראתי עליהם ביקורות לא רעות בכלל, ונראה שהם אמורות להתחרות ב-Beats. אשמח לשמוע אופציות נוספות בסדר גודל הזה. (נניח שהתקציב המקסימלי הוא ה-200 דולר של ה-beats solo hd, אבל הייתי מעדיף לא להתקרב אליו) כעיקרון אני מע…
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי מחובר בכבל HDMI DVI למסך Samsung R81. יש לי כרטיס מסך של x800 gto ATI. המחשב שלי מזהה את ה-R81 אבל משום מה לא להפך. ה-R81 פשוט לא מקבל שום דבר מהמחשב. הכבל מחובר ב-100% לפי זה שהמחשב מזהה וגם ניתקתי וחיברתי. ניסיתי להתחבר בכל הרזולוצייות שיש בערך, ובשביל לוודא שזאתי לא בעיה בהגדרות של המחשב, ניתקתי את הכבל של המסך מחשב וכיביתי את המחשב והשארתי רק את הכבל שמתחבר ל-R81 והדלקתי. ככה הוא חייב לעלות ברזולוצייה מינימלית לפחות, אבל גם זה לא עבד. ניסיתי Clone Extended - כלום. בבקשה תעזרו לי, תודה מראש, אדם
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אני מתכוון ללוחות עם כרטיס קול מובנה , השאלה היא לא על תמיכה במשחקים , רק איכות סאונד אני מתכוון לקנות את הלוח אם ASUS P5W DH Deluxe ויש לי את הכרטיס קול Audigy2 ZS , באיזה אופצייה עדיף להשתמש ?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס audigy 2zs הערוץ של הסאב פתוח עד הסוף וכך גם במגבר פעם הסאב שלי היה נשמע יותר חזק אני רוצה לדעת אם יש איזו שהיא תוכנה חיצונית להגברת ה gain של הסאב..
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן אנשים! העניין שלי הוא כזה: קניתי מחשב חדש עם רמקולים T6060 של קריאייטיב. יש לי חדר די קטן והבאסה היא שאני יכול לשמוע מהחדר שלי שבקומה העליונה לחישות מהקומה התחתונה והפוך. לכן,אני מעוניין לשפר את האקוסטיקה שגם אם אני אפיל משקולת בחדר אף אחד לא ישמע... איך אני עושה את זה מבלי לכער את החדר עם כל מיני תבניות ביצים?? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-