עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן, החלטתי להפנק בטלויזיה חדשה לחדר רציתי לשאול איזה גודל מתאים למרחק צפיה של 2ומטר ו 80 סנטימטר. חשבתי על 37". יש לנו בסלון מסך 42" ותאמת זה נראה די קטן מדי אז אני לא רוצה להסתכן עם 32". על הדרך אם אפשר המלצות למסך עד 2500 ש"ח, עדיף FHD, לגיימינג וסטרימינג מהמחשב תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אז ככה , החלטתי לקנות LCD לחדר השינה שלי מרחק הצפיה שלי מהטלויזיה (אחרי חישוב של המסך ואיפה הראש וכל הבלאגן הזה...) הוא 2.30 בערך... עכשיו אני עדיין שוקל אם לקנות ממיר HD לחדר לכן רציתי שתעזרו לי ב2 האפשרויות... אם עיקר השימוש שלי בטלויזיה הוא באיכות רגילה לקנות 32 או 37 ואם עיקר השימוש יהיה בHD אז 32 או 37 ? עכשיו 2 הטלויזיות שהכי התלהבתי מהן היו של LG בגלל המחיר בגלל האיכות ובעיקר בגלל הUSB אז תנו לי דעה קטנה עליהן : זאתי 32 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755614 וזאת ה37 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755053 תודה רבה , מחכה לתשובתכם

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by uriya,

שלום לכולם אז ככה, יש לי מיני דיסק שקיבלתי, הוא יחסית ישן, לא עם יציאה של usb אלא יציאה של line in , השאלה שלי היא כזו האם אני יכול, אם באמצעות תוכנה או לעשות משהו בכרטיס קול בהגדות שלו, להקליט למיני דיסק אבל עדיין לשמוע משהו במחשב שלא יקליט את זה למיני דיסק אני מקווה שהייתי מספיק ברור בשאלתי..... תודה מראש אוריה

• 16 תגובות
    • 5.4k צפיות
  4. חיברתי למחשב מבוסס כרטיס NVIDIA שני מסכים מסך מחשב רגיל בחיבור DVI טלויזית LCD בגודל 40 בחיבור HDMI שניהם מוגדרים ועובדים בתוכנה של NVIDIA אני מעוניין לדעת איך להחליף את התצוגות בין המסכים בצורה הטובה ביותר כך שרק מסך אחד נבחר יראה תצוגה ולא שניהם ביחד.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני קונה מחשב חדש עם לוח של GA-P67A-UD4 גיגאבייט האם צריך לרמקולים האלה כרטיס קול במיוחד לו ? או שזה מספיק?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by YTZ,

http://www.logitech.com/en-roeu/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/7929?modulename=BluelineHPBanner&moduleaction=GoBigger

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. Started by sooliman,

בלי סאב וואפר אבל שלא יהיו גדולים כמו המיקרו לאב סולו.. משהו קטן איכותי.. תקציב 400 שקל גם אם צריך..

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יש לי אוזניות שלהם עדיין בתקופת האחריות, וכנראה יש לי בעיה עם החיבור אתם יודעים אם האחריות מכסה את זה? כי כתוב בפירוש שהאחריות לא מכסה בעיות בכבל, אבל מה עם החיבור? אני רוצה לדעת אם זה שווה את הטרחה של לשלוח להם אותן כי עלות המשלוח אמורה ליפול עליי מדובר בדגם CX-200 תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. http://www.cowboom.com/product/538992 מדובר בדגם עם חלק נוסף - ספיקר לחיבור לטלפון סלולרי. אין משלוח לישראל אבל משלוח מוזל דרך usaddress יביא את המחיר לכ-65 דולר. המחיר בארץ 300 שח ומעלה, לאוזניות בלבד. מי שגר או עובר בארה"ב הרוויח

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אז ככה אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות שיתחברו לטלוויזיה ואז לפי מה שאני מבין כשאני משחק בסוני הוא ישדר לי את הסאונד ישירות לאוזניות ולא דרך הרמקולים נכון? כי הבנתי הרי לסוני יש תאימות עם אוזניות BT אבל ניסיתי לחפש ולהבין עם מה הוא תואם והבנתי שלחלק הוא לא ישדר אודיו וחלק יהיה רק מיקרופון קיצר רק היסתבכתי עוד יותר אז חשבתי פשוט לקנות אוזניות אלחוטיות לטלוויזיה במקום להיסתבך עם תאימות PS3.. תקנו אותי ואם תוכלו להסביר לי עוד אני אשמח ובנסוף אשמח גם להמלצה עד 400ש'ח תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. שלום, קניתי טלויזיה LG מסוג LED 42 - Full HD לטלויזיה יש חיבור USB שיכול להפעיל סרטי HD. כאשר אני מנגן דרך הUSB סרטים באיכות HD לא משנה אם זה 1080 או 720 הצפייה אינה חלקה - יש ריצודים/ אני יכול להסביר את זה כירידה מסויימת בקצב הפריימים לשנייה שגורר לתנועה לא רציפה. הדבר הזה מתרחש באופן רציף ורואים את זה בעיקר שיש תנועות ותזוזות. השאלה שלי 1. האם הצפייה האיטית נובעת ממגבלות של הטלויזיה או מעצם העובדה שהטלויזיה מבצעת את הפעלת הסרט דרך הUSB והוא המגביל - משמע ניגון של הסרט והפעלתו דרך מעבד הטלויזיה ולכן מגבלות המעבד הן שאחריות לזה? 2. במידה ואני מחבר את הטלויזיה לPS3 או STREAMER או מחשב נייד דרך חיבור HDMI ודרכו אני אנגן את הסרט. על ידי כך אני מתגבר על המעבד החלש בטלויזיה…

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by 246810,

שלום אני רוצה לקנות את הרמקולים X13 ויש לי כרטיס קול מובנה האם הרטיס המובנה יספיק בשביל להפעיל את הרמקולים או שאני אצטרך לקנות כרטיס קול חדש? ולמה כרטיס קול יעזור בכלל?

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  13. השאלה בכותרת... מכיוון שיש לי את הSoundsticks II וגם Sennheiser HD595 אשר שניהם משתמשים ב3.5 רציתי לדעת אם יש מפצל שניתן גם לבחור דרך איזה התקן להשמיע קול בגלל שאינני רוצה שאחד יגזול עוצמה מהשני.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by DaTHE,

שלום, מחפש רמקולים איכותים למחשב, לא מתכוון להקפיץ את השכונה או משהו בסגנון. השימושים: בעיקר שמיעת מוזיקה ומידי פעם סרטים. תקציב: 250-300 ש"ח. עדיפות ל- 2.1 אלא אם יש אפשרות ליותר, לא מתכוון להתפרע בעניין. לא מעוניין במערכת קופצנית.. תודה.

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  15. שלום רב אני טס לחול ללא פלאפון ומתכנן את כל השיחות עם הארץ לעשות דרך סקייפ. אני רוצה לקנות אוזניות + מיקרופון איכותיות מספיק כך שאני אשמע וישמעו אותי כמו בטלפון. עד 250 ש"ח בנוסף האם אפשר המלצה למיקרופון שולחני איכותי גם התקציב שלו עד 250 ש"ח תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. שלום. יש לנו DVD אבל הוא לא קורא הרבה פורמטים ולא קבצי תרגום. הייתי מעדיף משהו שאוכל להעביר אליו את הסרט דרך USB ולא שאצטרך לצרוב דיסקים (זה פאסה, כאילו דה) אבל אם יש הבדל משמעותי במחיר אז עדיף עם דיסקים. התרגום הוא ברוסית, אז צריך שהמכשיר יקרא את זה. משהו זול אם אתם מכירים.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Alexkmr,

חתכתי את הTRS הישן, קלפתי את הכבלים. עכשיו בכל צד של כבל יש בתוכו עוד כבל קטן. בנוסף לזה בTRS יש 3 הלחמות שצריך לעשות. L R G ואני לא ממש מבין מה מו מי. תודה. -- מצאתי מדריך ברשת שמסביר טוב, לצערי נכון לעכשיו אני לא מוצא את הלינק. אבל להבא אם משהו יצתרך עזרה בדבר דומה אני יכתוב בקצרה איך עושים את זה. הכבלים הקטנים- הנפרדים זה ה R L. את מה שסביבם צריך להלחים בייחד=G. שאלה אחרת, אשמח להסבר איך אני יכול לכווץ את השרינק?פן זה בסדר? והאם כשאני מכווץ את הכבלים עם השרינק אני צריך לבודד אותם שלא יהיה בילבול באותות? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אחרי ששאלתי פה והציעו לי לקנות מחול ויתרתי על זה והחלטתי לקנות בארץ אוזניות ( IN EAR !) הלכתי על חנוויות שאני יכול לקנות מהם .( לא איטרנט ורק משהו שקרוב אליי) אז אחרי סינון הגעתי להתלבטות בין כמה אוזניות Shure SE102 קיאספי מוכרים אותם ב295 במקום 400 אצל באג ויש את אלה AKG K330 - 250 AKG Q350 - 280 אני לא מכיר את AKG אבל גם לא את הדגם של הSHURE אני מחפש אוזניות לשמיעת רוק עם דגש על צליל נקי ובאס חזק בתתקציב של 300 שקל ונראה לי שזה הכי טוב שיש עוד שאלה יש לי .. : היו לי סנהיזר CX300 II ודי אהבתי אותם ועלו לי 115 מקיאספי (לא זיוף) אז האוזניות האלה שאני שואל עליהם באמת יותר טובות ? אני מקווה שכן ושאני לא יוסיף כלכך הרבה (כמעט פי 3) על אותה הרמה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by dominic16,

שלום לפני כה 4.5 שנים קניתי טלויזיה של lg 32lc2r HD ב 5000 היא ממש טובה ואני מאוד מרוצה ממנה עכישו אני צריך טלויזיה חדשה 32" שלא תהיה גרועה ממנה לא ממש משנה לי אם זה LED או או רגיל וגם אם זה FHD או HDR הטלויזיה ברובה תהיה מחוברת לממיר רגיל וקצת גם למחשב לתכנים בעיקר ב HDR אבל לפעמים גם FHD אם היתי אומר באחוזים אז כחה 80% רגיל 20%HD עכשיו די חשוב לי שלא יהיה ל OVERSCAN כי בזות שיש לי עכשיו יש OVERSCAN תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by huber,

שלום אנשים. בימים האחרונים הסנטר שלי משום מה לא מתפקד. אני יודע שהוא עובד פיזית (הרמקול עצמו, הכבל וכו) מכיוון שכאשר אני משחק ב PS3 הוא משמיע את הצלילים שמשודרים אליו (הדיבור במשחק), אך רק כאשר אני משדר סאונד מה HTPC משום מה רק שני הקידמיים עובדים ללא הסנטר. ניסיתי להסיר ולהתקין את ה SHARK CODEC PACK ואת הדרייבר של הכרטיס קול, ללא הועיל. זוהי החומרה איתה אני רץ: כרטיס קול בלוח הבא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3436#ov שמחובר מהיציאה האופטית לרסיבר Yamaha RX-V863. שוב, זה 99.9 אחוז הגדרות ב HTPC מכיוון שבחיבור לקונסולה הכל עובד שפיר. רעיונות אפא ומה לבדוק שלא בדקתי עדיין?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. היי כבר כמה שנים טובות שאני משתמש במערכת Creative Inspire T4400 4.1 ישנה. איכשהו אני החזקתי איתה עד עכשיו למרות ששני הרמקולים האחוריים שלה התקלקלו והוחלפו ברמקולים מאולתרים, אבל עכשיו בכלל אני חושב שמשהו במגבר נדפק, וכשיש הרבה רעש, נראה שהרמקולים פשוט לא מחזיקים מעמד והסאונד נהיה מקוטע. משהו מוזר שלא נקתלתי בו בעבר. אז הגיע הזמן לקנות חדשים! כרגע אני עובד בצורה הזו - אחוריים נמצאים על ארון כמטר וחצי מאחוריי - קדמיים על ארון ספרים ממש מעל המחשב בזמנו זה היה נראה הסידור הכי טוב בשביל Surround, אבל האמת שאף פעם לא באמת הרגשתי את אפקט ה-Surround במשחקים או בסרטים, אולי זה בגלל הסידור הזה, או שפשוט המערכת לא טובה. (או שאני לא שומע טוב??) השימושים שלי הם די כלליים…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. האם עדיין אלו הרמקולים המשתלמים ביותר? אין לי מקום בחדר לרסיבר ולמערכת רמקולים רצינית, אז ככה שמערכת רמקולים למחשב תהיה בחירה טובה. המערכת תחובר למחשב בכבל אופטי (לוח GB EX58A-UD3R), מידות החדר הן 3.7 על 4, בחדר יהיה מקרן ויויטק 1080 ומסך גלילה חשמלי, אז ככה שהמטרה של הרמקולים : קולנוע ביתי.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by 246810,

אני זקוק להמלצה לרמקולים עד 500 שקל מה ההצעות?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  24. שלום , צריך רמקולים סביבות עד 400 ש"ח פחות או יותר, אני יכול להשיג JBL SPYRO 2.1 ב 350 מישהו יכול להגיד לי איך זה? שווה? יש גם רמקולים של LOGITECH טובים אבל יקרים... אשמח להמצלות דעות וכו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. אני מעוניין לנגן שירים במערכת בחדר השינה דרך הטלפון הסלולארי שלי, מבלי להידרש לחבר אותו פיזית עם כבל. אני מעוניין במקום להשתמש בכבל, להזרים שירים באמצעות בלוטות. לשם כך, אני צריך שהמערכת שלי תוכל לקלוט תשדורות בלוטות. האם יש מקלט בלוטות שאפשר לחבר לכניסת AUX של 3.5mm?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים