עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Nasok,

טוב בשעה טובה קניתי את Z5500 וסידרתי אותו על העצות שלכם. הכול נשמע ממש טוב רק מדבר אחד אני לא מרוצה! מהבאס!! הדבר המפלצתי הזה בכלל לא מרגישים אותו הצלחתי להוציא הרבה יותר עם הATP 3 שלי. יש למישהו עצות?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by J0n1,

בשבוע האחרון הרמקול הימני שלי התחיל לצרום בטונים מסויימים (גבוהיים יחסית) בווליום גבוה. מהי הסיבה? המגבר? החיבורים? הרמקול? יש לי Omega 603 עם מגבר וינטאג'

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. אהלן אהלן הייתי היום בחנות בירושלים וביקשתי המלצה לזוג רמקולים אחוריים + זוג קדמיים (לאוטו למי שלא עוקב)... המליצו לי על זוג פיוניר 6/9 240 וואט לאחור, וזוג פיוניר 160 וואט מקדימה... זה כל מה שאמרו לי על הדגמים אך אני מניח שאין עוד דגמים זהים של פיוניר.... מה אתם אומרים? רצו על הכול 700 ש"ח? מי שבאמת מבין בבקשה שימליץ על מערכת או יגיד מה דעתו על זה... התקציב ד"א הוא עד1000 לכל המערכת... רדיו-דיסק יש כבר (פיוניר 4*50 וואט) תודה רבה 8)

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by miki20008,

מחפס נגן ב 1100 שקל איכותי עים הקלתה רדיו 5 גיגה לפחות לין אין אוות 2 או 1 הכל שיהיה אני עכשיו עים 512 גנרי ולאח שלי יש romba 512 creative משהו בן זונה

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני צריך לדעת איך למקם בצורה הכי טובה מערכת רמקולים 4.1 (LOGITECH Z-560) . אנ י יודע בכלליות איך למקם (שני רמקולים במרחק שווה מהמסך , רצוי הסאבופר ביניהם באמצע אך אפשר גם ביניהם ולא באמצע , שני רמקולים אחוריים בקווים מקבילים עם האחים הקדמיים שלהם) אבל יש עוד כמה פרטים שאני לא יודע כמו , באיזה גובה בערך צריכים להיות הרמקולים הקדמיים , באיזה גובה צריכים להיות הרמקולים האחוריים וכדומה...בקיצור , פרטו כמה שאפשר , בתודה רבה מראש .

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Drek Boy,

שלום אני מחפש נגנן וידאו נייד לא כמו אייפוד כאילו דומה שיהיה לו מסך 2.5 אינץ מינימום זמן בטריה נורמלי גם כשרואים וידאו וזיכרון על דיסק קשיח לא צריך גדול במיוח לפחות איזה 6 ג'יגה ושיהיה במחיר סביר אם קיים כזה דבר בכלל חחחחחחחח תודה על העזרה אני חיפשתי ולא מצאתי כל כך או שמצאתי דברים אבל לא ידעתי אם הם איכותיים או שווים את המחיר כי החברה שלהם לא כל כך מוכרת

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Nom1fan,

שלום לכולם! רכשתי לפני מס' ימים את המזרים מדיה Xtreamer ואני מאוד מרוצה. יש לי רק קושי אחד. רכשתי איתו את האנטנה שלו , והחיבור לאינטרנט באמצעותה (דרך הראוטר שלי - D-link 2650U תקן G) היה קל ופשוט. לעומת זאת, כאשר אני מנסה להגדיר שיתוף קבצים ברשת בין המזרים לבין הכונן הקשיח במחשב הנייח שלי, אני נתקל בבעיות. יש פתרונות שונים ומשונים באינטרנט, וניסיתי רבים מהם, אך ללא תועלת. המזרים פשוט לא מזהה את ההרדיסק במחשב הנייח. אולי תוכלו לעזור לי בזה? יש לי Win 7 64-bit. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ariel-ro,

שלום! לדודה שלי יש בעיה בטלוויזיה, שהיא לא יכולה לסרוק תחנות, לקחנו לטכנאי והכל, ומחכים לחוות דעת. אז רציתי לשאול האם יש מפצל כלשהו בין החיבור העגול בממיר(יש לה ממיר אנלוגי) לבין חיבור אדום לבן צהוב(RCA) שיש בטלוויזיה, כדי שהיא לא תצטרך לסרוק תודה אריאל

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by master af,

לוח האם במחשב הנייח שלי הוא ASUS A8N-SLI Premium וכרטיס מסך עם DVI בלבד... האם שדרוג של כרטיס מסך עם יציאת HDMI יכול לתמוך גם בפורמטים אודיו חדשים? יש לו כרטיס קול ויציאת SPDIF אופטית מובנת בלוח, אך קראתי שהיא לא ממש תומכת בפורמטים חדישים, 1- האם אות האודיו בכרטיס מסך חדיש עובר ישירות דרך PCI-EXPRES , או שהוא צריך את הכבל הקטן בעל שתי הגידים? 2- האם זה אפשרי שלוח אם כזה ישן לא יכול להעביר פורמטים חדישים בכלל, גם אם נשדרג לכרטיס מסך חדיש? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. כאשר אני עושה ווליום גבוה יחסית או אפילו בינוני יש מדיי פעם קליקים מעצבנים ברמקולים מה יכולה להיות הסיבה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני מחפש מסך טלוויזיה שאפשר לחבר לנייד בעת הצורך התקציב הוא עד 2K ואני רוצה 32 אינץ הבנתי שLED הוא הרבה יותר טוב ומצאתי את זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=786338 רציתי לדעת מה דעתכם ואם יש לכם משהו אחר להציע? תודה חשוב לי שיהיה אפשר לחבר HD

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום! אני צריך עזרה בבחירת אוזניות. השיקול המרכזי והכמעט בלעדי הוא איכות הסאונד. אני מתלבט בין: koss portapro sennheiser cx300 sennheiser px100 מה עדיף? ואיפה הכי כדאי לקנות באיזור חיפה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by bykeking,

אז ככה, אחרי שירדתי מטלויזיה חדשה ושטוחה לחדר, אני חושב על קניית מערכת. התקציב שלי הוא בערך 2500 לכל העסק. אני רוצה מערכת איכותית עם סאונד צלול ונקי מרעשים גם בווליום חזק. אני שומע הכל. בעיקר מטאל, פאנק ואלקטרוני. אני צריך את המערכת בשביל לנגן מוזיקה מהמחשב ולכן אין צורך ברסיבר. אני ממש לא מבין כלום בנושא ואני אשמח לקבל טיפים והמלצות למערכות מומלצות. אני לא רוצה "רמקולים למחשב" אלא מערכת "אמיתית". תודה רבה לעוזרים!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. התוכנית המקורית שלי היתה לקנות משהו סביר יותר ב200 פאונד (אני גר בבריטניה) אבל אחרי כמה הוצאות לא מתוכננות (מיסו אותי ביתר ואלוהים יודע מתי אני אראה את הכסף בחזרה) החלטתי ללכת על סידור קצת יותר פשוט כרגע ולקנות solo6c בשביל התחלה ואחרי זה נראה. למיטב הבנתי יש דור ישן וחדש, ההבדל במחיר ביניהם די משמעותי,90 פאונד מול 120, האם יש הבדל ממשי בחומרת הרמקולים שמצדיק הפרש של 30 אחוז?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Stasik,

ראיתי היום באתר נטאקשן רמקולים לרכב דגם peerless pr 65-300 שעולים 99 שקל ורציתי לדעת אם הם טובים, ואודה למי שימצא לי אתר של החברה שבה מפורטים הפרטים המלאים על הרמקולים. האתר של הרמקולים: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=670693

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. 1. האזנה באמצעות VLC דרך חיבור PL עם כרטיס קול מובנה (לוח X38 של גיגבייט). 2. דיסקים בפורמט DTS וגם FLAC לעיתים. 3. בעיקר שומע רוק כבד, מטאל, אלקטרוני אבל גם לא מעט בלוז, רגאיי, דאב ו... Prodigy כמובן. 4. התקציב מעט גמיש אבל רק אם מדובר בהבדל של ממש. צריכות להיות קומפקטיות אם אפשר (אבל ממש לא IN-EAR) ונוחות להאזנה ממושכת. כרגע המועמדות שלי הן ה- KOSS PortaPro הוותיקות ב~230-250 ש"ח. המליצו לי גם על ה-AKG 412P ב-130 ש" בלבד (נראות שבריריות משהו). אשמח להמלצות נוספות. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by aviaderi,

שלום לכולם. אם זה לא הפורום המתאים, סליחה מראש ותעבירו בבקשה. ברשותי כרטיס ATI RADEON 9250 VIVO המחובר גם בכניסה וגם ביציאה לטלויזיה והכל עובד כמו שצריך. לא מזמן מצאתי בבית כבל שבקצהו האחד פלאג RCA ובקצהו השני פלאג אנטנה (RF). ניסיתי לחבר את האנטנה לכרטיס, בשביל לנסות לסרוק ערוצים (לפחות את אלה החופשיים), אך כל מה שאני רואה זה מסך שחור עם פסים מרצדים ירוקים לפעמים. שאלתי היא האם ניתן בכלל לקלוט אנטנה דרך חיבור RCA, ואם כן- איך? תודה מראש לעוזרים. אביעד.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. http://www.cowboom.com/product/538992 מדובר בדגם עם חלק נוסף - ספיקר לחיבור לטלפון סלולרי. אין משלוח לישראל אבל משלוח מוזל דרך usaddress יביא את המחיר לכ-65 דולר. המחיר בארץ 300 שח ומעלה, לאוזניות בלבד. מי שגר או עובר בארה"ב הרוויח

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Froze,

אהלן אני רוצה לקנות מערכת חדשה לחדר שלי (כיום אני משתמש ברמקולים מתקופת המנדט הבריטי) ואני מתלבט בין ה G51 ו X540 של לוג'יטק. יש לי מחשב (עם כרטיס קול רגיל) ופליסטיישן 3 . הבנתי שאפשר לשמוע בסראנוד בהם, זה נכון? יש להם חיבור אופטי לPS3? ואיזה יותר מומלצת? זה בעיקר למשחקים על הקונסולה ומוזיקה וסרטים במחשב. יש לי חדר בינוני אם זה משנה.. תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ohad,

שלום לכולם רציתי לדעת העים אפשר להוסיף כרטיס קול בלוח האם כמו שמוסיפים כרטיסים גראפיים על לוח שיש בו כרטיס קול מובנה חייב תשובה בהקדם מהר!!!!!!!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by avivboker,

שלום השאלה שלי היא פשוטה למרות שחיפשתי בפורומים באתר לא מצאתי משו לטעמי.. אני מחפש נגן MKV ,אני יודע שבדרך כלל זה סטרימר הבעיה היא שאני לא מחפש להזרים את הסרט לטלויזיה אני מחפש מכשיר טוב, חזק שאני יוכל לחבר אליו USB עם סרט שהורדתי מהאינטרנט בדרך כלל פורמט MKV 1080P ושאני אוכל להצמיד אליו כתוביות בעברית (כמובן בפורמט SUB או STR) לא הכפת לי לקנות סטרימר שעושה את זה רק שיעשה את זה טוב וחלק וכמובן במחיר שפוי הצעות/המלצות מישהו??

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by bar820,

שלום לכולם! יש לי בעיה בחיבור טלוויזיה בנוסף למסך המחשב. כאשר אני מחבר רק אחד מהם הכול בסדר, כאשר שניהם מחוברים יחד המחשב לא מזהה אחד מהם. המסך מחובר ללוח אם ב-DVI והטלוויזיה מתחברת גם היא ללוח אם ב-HDMI. (לוח אם msi g41m4-f) אני עם ווינדוס 7 וחשוב לציין שכשהייתי ב-XP הייתה לי אפשרות לבחור בתוכנה של אינטל את מסך הפלט (מסך או טלוויזיה). בווינדוס 7 אין לי גישה לתוכנה של אינטל, רק דרך אפשרויות התצוגה של לוח הבקרה, ושם כאמור, הוא מזהה רק את המסך. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום, יש לי מערכת קולנוע ביתית מסוג LG BH3040S שמחוברת באמצעות כבל אופטי לטלוויזיה מסוג LG יש אפשרות לשלוט על הסאונד של המערכת באמצעות השלט של הטלוויזיה במקום להשתמש בשלטים נפרדים ? ניסיתי לדבר עם נציג של היבואן של LG והוא אמר לי שאם אני אחבר את המערכת באמצעות HDMI אני אוכל לשלוט לא הבנתי מה הקשר וגם ככה זה לא עבד.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by eladaviv,

יש לי מחשב חדש ואני מעוניין לקנות רמקולים ברמה. שמעתי על החברה שהיא זולה יחסית, שיש לה רמקולים על רמה! מה אתם אומרים כדאי לקנות? (בתקציב עד 400 שקל) -השימוש הוא לצורכי משחק ומוזיקה. אם זה משנה אז הכרטיס קול שלי הוא- creative sound blaster 128bit . תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. חיפשתי קצת בנעוץ ולא מצאתי את מה שאני מחפש השאלה שלי כאזת: איך אני עורך קובץ כזה הכוונה להוסיף לו כתוביות וצפיה בDVD? חשוב לציין: יש לי מושג איך להיתעסק עים קובץ AVI והמרתו לDVD, התוכנות שאני משתמש בהם לא יעלות לפורמט הזה, תודה על העזרה!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.