אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לפני חצי שנה כשההיתי באהר"ב קניתי את המערכת הזאת: http://www.lasonic.com/Products/Detail.asp?ModelNo=DBX-510&Cat=Home%20Theater%20System&SubCat=Amplifier%20and%20Speaker%20Set ואני רוצה לדעת אם לפי המיפרט הטכני זו מערכת טובה ביחס למחיר שקניתי אותה(150$) תודה למגיבים
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס קול של הרקולס gametheater xp שעולה בסביבות ה 700 שקל אבל יש לי בעיה. יש לי מערכת רמקולים 4.1 ארבעת הרמקולים מתחברים לסאב וופר ועליו יש את הבקרת שליטה כלומר הווליום כיבוי עוצת באס וכפתור 3d. מהסאב וופר יש שתי יציאות לכרטיס קול אחת לקדמיים ואחת לאחוריים. מה אני עושה אם אני קונה את הכרטיס קול? אני מחבר את הרמקולים ישר לכרטיס קול ואת הסאב בנפרד למרות שיש עליו בקרת שליטה לשאר הרמקולים? אני לא מבין איך זה הולך כי כמו שאמרתי קודם יש לסאב שני יציאות לכרטיס קול אחת לקדמיים ואחת לאחוריים אז זה לא מסתדר לי איך אני ירכיב אותם. אם למישהו יש את הכרטיס הזה או שהוא יודע אם יש לו חיבורי כמו שאני צריך שיגיד לי בבקשה. מה שאני צריך זה שיהיה על הפאנל החיצוני של הכרטיס…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים חדשים, אני שומע הרבה מוסיקה ולפעמים גם משחקים. איזה רמקולים יהיה עדיף לקחת: Logitech Z4 Logitech X-530 או Altec Lansing ATP3 . השימושים הם בעיקר מוסיקה ! תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב, 2 רמקולים וסאב. עד 350 ש"ח. הרמקולים מיועדים לשמוע מוזיקה, בווליום נחמד שאפשר להנות מהם. מקווה למצוא רמקולים נחמדים ואיכותיים בתקציב הזה. אשמח לשמוע את עצותכם. תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח של ג'יגהבייט ga-7vax שעליו כרטיס קול OB שתומך ב5.1. הקומבינה של ה5.1 לפי מה שהבנתי מהספר של הלוח ומהתוכנה הוא להקצות את שלוש היציאות האודיו לכל הרמקולים. השאלה שלי היא לגבי אופן החיבור: יש לי רמקולים של Luxeon T5.1. במגבר יש שתי אופציות חיבור. האחת היא חיבור סטריאו כלומר חיבור של RCA במגבר שמתחבר לSPKOUT בלוח. בחיבור זה אני שומע את הסאונד בכל הרמקולים ללא הבדל דת גזע ומין.... החיבור השני הוא חיבור AC3/DTS כלומר אני מחבר שלושה כבלים של RCA אל שלוש היציאות על הלוח ומקצה בתוכנה של הלוח את כל היציאות לרמקולים. אם אני מחבר בתצורה כזו אני שומע מוזיקה (שירים) רק ברמקולים הקדמיים. כלומר אני לא מנצל בכלל את מערכת הרמקולים (אפילו הסאב לא מנגן). זה הגיוני שאני אשמע רק בפרו…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי אודיגי' 2 ZS ואני שם כל מיני אקולייזרים ואפשרויות שיש לכרטיס להציע (כיוון trable ו bass) ועוד כל מיני אקולייזרים שונים, חבר שלי אמר לי שזה גורם לגריעה בצליל ולהריסת האיכות. האם זה נכון?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיפשתי קצת בנעוץ ולא מצאתי את מה שאני מחפש השאלה שלי כאזת: איך אני עורך קובץ כזה הכוונה להוסיף לו כתוביות וצפיה בDVD? חשוב לציין: יש לי מושג איך להיתעסק עים קובץ AVI והמרתו לDVD, התוכנות שאני משתמש בהם לא יעלות לפורמט הזה, תודה על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עדיין מתלבט בין solo6c\7c לבין מערכת 2.1 בגלל עוצמת הבאס שממה שהבנתי לא תספק אותי בSOLO (אני שומע בעיקר טראנס פסיכדלי ו-dubstep). אז בקיצור רציתי לקבל המלצות על מערכות 2.1 עד 900 שקל שיהיו איכותיות, עם צליל מפורט ובאס חזק.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש רמקול שאני יכול לקחת איתי להרצאות. באולם סגור. מספר אנשים בערך 100-150 ראיתי את זה בבאג ION TAILGATER אין לי מושג אם זה טוב או מספיק חזק תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה בחיבור טלוויזיה בנוסף למסך המחשב. כאשר אני מחבר רק אחד מהם הכול בסדר, כאשר שניהם מחוברים יחד המחשב לא מזהה אחד מהם. המסך מחובר ללוח אם ב-DVI והטלוויזיה מתחברת גם היא ללוח אם ב-HDMI. (לוח אם msi g41m4-f) אני עם ווינדוס 7 וחשוב לציין שכשהייתי ב-XP הייתה לי אפשרות לבחור בתוכנה של אינטל את מסך הפלט (מסך או טלוויזיה). בווינדוס 7 אין לי גישה לתוכנה של אינטל, רק דרך אפשרויות התצוגה של לוח הבקרה, ושם כאמור, הוא מזהה רק את המסך. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה ימים חבר שלי שלך לי קובץ וידאו ב פורמט MKV שמתנגן בסדר במחשב אבל השאלה שלי אם הוא מתנגן בכלל בדי.וי.די או שאם כבר בדי.וי.די אז אני צריך רק את ההכי חדש?... ואם לא אז האם יש אפשרות לפרמט את הקובץ לפורמט של DIVX שהדי.וי.די שלי יקרא אותו. ניסיתי את DVD X CONVERTER שזה אכלה תוכנה אבל לא תומכת בקובץ.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שכתוב למעלה.... מכירים את התופעה שאתם מריצים סרט והאודיו שלו נמוך בטירוף וצריך להגביר את הרמקולים לפול ווליום בשביל לשמוע נורמלי ולפעמים עדיין חלש מידי (ויש לי ATP3... ) ואז מישהו שולח לך הודעה באיסיקיו וה אואו כמעט ושובר את החלונות? אמרו לי כבר שאפשר דרך הקודק להגביר את האודיו לסרטים עם אותו הקודק ...אבל זה יגביר סרטים עם אודיו נורמלי יותר ממה שהם אמרוים להיות אני זוכר שלפני הרבה זמן דרך VD הגברת את האודיו בכמה סרטים,אני פשוט לא זוכר איך ואיפה.... תודה לכל העוזרים רועי
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה שלום קוראים לי תמיר אסרף.. הרמקולים שלי נהרסו ודיי נמאס לי מהם (90W RMS של JVC) אני צריך אוזניות במחיר של 200 ש"ח ופחות בלי עליות! עד עכשיו השתמשתי בדגם JVC HAX570 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=357938 של אחי הגדול.. אבל הן נהרסו (ד"א וואי איזה אוזניות פצצה שומעים בהם מעולה וגם לא יקרות) אהבתי את הסאונד בהם מאוד מפורט באס חמוד בלי צלילים מיותרים חחח (תשמעו עם זה טראנס ) עכשיו אני מחפש אוזניות לשימושים הבאים: 1) מוסיקה (98% טראנס פסיכודלי) 2) 85% מהזמן הולך להיות מחובר למחשב אפילו יותר (כרטיס קול מובנה על לוח אם אסוס) 3) ב15% מהזמן הוא יהיה מחובר לMP3 ג'נרי (BeatBox למי שרוצה לדעת קניתי בBestbuy) דרישות: 1) כבל ממש ארוך ואם אין אז לקבל מארי…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל הוא נראה הכי מתאים, מחפש המלצה לקניית תוכנה או תוכנה חופשית מה שטוב יותר - להתקנה במחשב סלוני עם פשטות ואכות ניגון מוזיקה וסרטים.תפריטים אינטואיטיבים הכי חשוב ולא משהו מסובך מדיי. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משום מה לא מצאתי כמעט בכלל סקירות על הרמקולים האלה , אבל ממה שראיתי הם נראים לי ממש מעולים. האם מישהו יכול לתת פידבאק עליהם?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נגנן וידאו נייד לא כמו אייפוד כאילו דומה שיהיה לו מסך 2.5 אינץ מינימום זמן בטריה נורמלי גם כשרואים וידאו וזיכרון על דיסק קשיח לא צריך גדול במיוח לפחות איזה 6 ג'יגה ושיהיה במחיר סביר אם קיים כזה דבר בכלל חחחחחחחח תודה על העזרה אני חיפשתי ולא מצאתי כל כך או שמצאתי דברים אבל לא ידעתי אם הם איכותיים או שווים את המחיר כי החברה שלהם לא כל כך מוכרת
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי על הטלוויזיה יציאת PC AUDIO. מה היא ולמה היא משמשת?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קצת קשה להסביר בכותרת את הבעיה, יש לי לוח אם Asus p5q pro, יש בו יציאה דיגיטלית RCA וחיברתי אותה לרסיברYamaha RX-v559 בנוסף אם זה משנה, יש לי כרטיס קול Creative sound X-Fi Xtreme Audio, אין בו יציאות דיגיטליות והוא מחובר לאוזניות רק. יש לי Windows 7 ושאני עושה בדיקה של Dolby Digital או DTS אני רואה שהרסיבר הופך ל 5.1 וזה מזהה את המצב ועובד מצויין אך בסרטים HD, 6 channels פשוט זה לא עובד, הרסיבר לא הופך ל 6 ערוצים כמו שאמור לקרות אני מוסיף פה תמונות שימחישו מה שקורה. פעם זה עבד לא יודע מה קרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב בשעה טובה קניתי את Z5500 וסידרתי אותו על העצות שלכם. הכול נשמע ממש טוב רק מדבר אחד אני לא מרוצה! מהבאס!! הדבר המפלצתי הזה בכלל לא מרגישים אותו הצלחתי להוציא הרבה יותר עם הATP 3 שלי. יש למישהו עצות?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, אחרי שירדתי מטלויזיה חדשה ושטוחה לחדר, אני חושב על קניית מערכת. התקציב שלי הוא בערך 2500 לכל העסק. אני רוצה מערכת איכותית עם סאונד צלול ונקי מרעשים גם בווליום חזק. אני שומע הכל. בעיקר מטאל, פאנק ואלקטרוני. אני צריך את המערכת בשביל לנגן מוזיקה מהמחשב ולכן אין צורך ברסיבר. אני ממש לא מבין כלום בנושא ואני אשמח לקבל טיפים והמלצות למערכות מומלצות. אני לא רוצה "רמקולים למחשב" אלא מערכת "אמיתית". תודה רבה לעוזרים!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש איזה שהוא כבל שיכול לחבר את החוטים השחורים והאדומים האלה לחיבור נורמלי לחור הירוק במחשב כדי שאוכל לשמוע מהמערכת בתור רמקולים? במקום לקנות רמקולים מעפנים ב30 שקל שיהרסו אחרי חודש . כל דרך אפשרית ? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חושב לקנות רמקולים פשוטים (כמו אלה) למחשב שלי, אבל חושב שהם מחוברים, כמו הרבה רמקולים, בחיבור של כבל חשמלי חשוף, ורציתי לדעת איך לחבר דבר כזה למחשב. (שם יש לי שקעי 3.5mm, למיטב ידיעתי, שמכילים את שני הערוצים) יש איזשהו מכשיר מפצל סטנדרטי למטרה הזו?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום השאלה שלי היא פשוטה למרות שחיפשתי בפורומים באתר לא מצאתי משו לטעמי.. אני מחפש נגן MKV ,אני יודע שבדרך כלל זה סטרימר הבעיה היא שאני לא מחפש להזרים את הסרט לטלויזיה אני מחפש מכשיר טוב, חזק שאני יוכל לחבר אליו USB עם סרט שהורדתי מהאינטרנט בדרך כלל פורמט MKV 1080P ושאני אוכל להצמיד אליו כתוביות בעברית (כמובן בפורמט SUB או STR) לא הכפת לי לקנות סטרימר שעושה את זה רק שיעשה את זה טוב וחלק וכמובן במחיר שפוי הצעות/המלצות מישהו??
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן DIVX על איזה נגן אתם ממליצים שיש בו את הקרטריונים הבאים : עדכוני גרסא , קורא כתוביות בעברית וכל סוגי הדיסקים של DVD . כמו כן אם יש למישהו המלצה ל DVD-R שקורא גם DIVX. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לוח האם במחשב הנייח שלי הוא ASUS A8N-SLI Premium וכרטיס מסך עם DVI בלבד... האם שדרוג של כרטיס מסך עם יציאת HDMI יכול לתמוך גם בפורמטים אודיו חדשים? יש לו כרטיס קול ויציאת SPDIF אופטית מובנת בלוח, אך קראתי שהיא לא ממש תומכת בפורמטים חדישים, 1- האם אות האודיו בכרטיס מסך חדיש עובר ישירות דרך PCI-EXPRES , או שהוא צריך את הכבל הקטן בעל שתי הגידים? 2- האם זה אפשרי שלוח אם כזה ישן לא יכול להעביר פורמטים חדישים בכלל, גם אם נשדרג לכרטיס מסך חדיש? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-