עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by noodle,

שלום לכם, אני מעוניין לחבר את את המחשב הנייד שלי (VOSTRO 3500) לטלוויזיה ישנה. לפי הבנתי אני צריך HDMI to 3 RCA , יש לי יציאת HDMI במחשב הנייד וכניסת 3 RCA בטלויזיה (אדום, צהוב, לבן). אני רק מעוניין שהטלויזיה תציג את המסך של המחשב ומיועד רק לצפייה בסרטים. האם כבל כזה יעשה את העבודה? תודה לעוזרים. עריכה: עכשיו קראתי גם בפירוט המוצר שהדבר לא מסוגל להציג את המחשב על הטלויזיה וקראתי במקום אחר שצריך ממיר כלשהו, כיצד ניתן להציג מחשב נייד על הטלויזיה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by oramit,

שלום לכולם, הצלחתי להפעיל את הסטרימר - WD TV play הבעיה היא שכשאני מריץ סרט הכתוביות של עובדות לי. (ניסיתי את כל סוגי הכתוביות, הן באותו שם כמו של הסרט.) כתוב לי - כתוביות - כבוי בהגדרות בזמן צפיית הסרט אמור להיות לי אופציה של כתוביות (ככה כתוב במדריך) אבל אין לי את האופציה הזאת. ניסיתי בשפה האנגלית גם, אני צריך לדעת איך אני מוסיף או מגיע לאופציה הזאת של הוספת כתוביות. תודה, אור עמית.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by 47,

לפני חצי שנה כשההיתי באהר"ב קניתי את המערכת הזאת: http://www.lasonic.com/Products/Detail.asp?ModelNo=DBX-510&Cat=Home%20Theater%20System&SubCat=Amplifier%20and%20Speaker%20Set ואני רוצה לדעת אם לפי המיפרט הטכני זו מערכת טובה ביחס למחיר שקניתי אותה(150$) תודה למגיבים

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by nahum8,

מה ההבדלים ביניהם? עד כמה כדאי להשקיע את ה400 ש''ח לדנון? -בגדול, הרסיבר הולך להחליף את הרסיבר הנוכחי שלי ONKYO SR606 שהולך להתחבר למערכת לסלון. לכן, אני רוצה שהאיכות לא תרד שהרבה ביחס למחיר של הרסיבר החדש.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by D-M-X,

איזה אוזניות טובות יש במחיר הזה?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by KRS1,

חבר שלי קנה מינידיסק של סוני דגם NZ505(נראה לי),בכל מקרה הוא קיבל עם המיני דיסק התקנת דריברים(NET MG DRIVERS) ותוכנה(OPENMG JUKEBOX 2.2) שבאמצועתם הוא מעביר שירים מהמחשב לדיסק באיכות ומהירות מצוייהות - בכל מקרה השאלה שרציתי לשאול היא אם אני יכול עם המינידיסק שלי (יותר ישן משלו MZR 700) ועם החיבורים הדיגטליים שלי להעביר שירים גם באמצעות התוכנה - תודה לכל העונים.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by kangri,

היי יש לי כרטיס קול אונבורד פשוט, והייתי רוצה להקליט מהמיני למחשב. איך אני עושה את זה ? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Charg,

היי, אני לפני קנית מחשב סלוני לסרטי HD וכרגע הוא מתאים לתקן HDMI 1.4 שקיים בשוק, הבנתי שבעתיד יצא תקן HDMI 2.0 ורציתי לדעת האם יודעים מתי הוא יצא? האם שווה לחכות עם הקניה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by idanohh,

אני רוצה לקנות נגן DIVX על איזה נגן אתם ממליצים שיש בו את הקרטריונים הבאים : עדכוני גרסא , קורא כתוביות בעברית וכל סוגי הדיסקים של DVD . כמו כן אם יש למישהו המלצה ל DVD-R שקורא גם DIVX. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם אני רוצה להתחיל ליבנות מוזיקת טראנס בתוכנת עריכת סאונד מיקצועית (CUBASE) אני מחפש רמקולים וכרטיס קול או רסיבר (אני די חדש ולא מבין הרבה בסאונד) שייתנו לי סאונד מדוייק, איכותי, ואמיתי. גם שייתנו לי לישמוע מוזיקה בכיף באיכות מטורפת של חלקות ונעימות (חולה על איכות על מה אתם ממליצים ? תודה רבה לעוזרים OCELOT

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by bykeking,

אז ככה, אחרי שירדתי מטלויזיה חדשה ושטוחה לחדר, אני חושב על קניית מערכת. התקציב שלי הוא בערך 2500 לכל העסק. אני רוצה מערכת איכותית עם סאונד צלול ונקי מרעשים גם בווליום חזק. אני שומע הכל. בעיקר מטאל, פאנק ואלקטרוני. אני צריך את המערכת בשביל לנגן מוזיקה מהמחשב ולכן אין צורך ברסיבר. אני ממש לא מבין כלום בנושא ואני אשמח לקבל טיפים והמלצות למערכות מומלצות. אני לא רוצה "רמקולים למחשב" אלא מערכת "אמיתית". תודה רבה לעוזרים!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by u-re,

היי, אני מחפש mp3 לאוטו ונתקלתי בנגן הזה http://www.pompa.co.il/details.asp?id=243&lead_id=&look= הוא נראה כמו פתרון לא רע והמחיר גם הוא לא רע בכלל. כעקרון אני אשמח להמלצות על נגן MP3 בטווח מחירים של עד 1400 ש"ח שיתנו איכות טובה. ואם למישהו בא להמליץ על רמקולים עד 600 ש"ח (אחוריים בלבד) אני אשמח. אני מחפש איכות טובה עם פחות חשיבות לעצמה. ה 40W של הרוקפורד יספק אותי. עריכה: אם מישהו מכיר גם את החנות (Pompa) ויכול לתת חוות דעת ו/או המלצה על חנות באזור ראשון אני אודה לו מאד.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, יש לי מערכת קולנוע ביתית מסוג LG BH3040S שמחוברת באמצעות כבל אופטי לטלוויזיה מסוג LG יש אפשרות לשלוט על הסאונד של המערכת באמצעות השלט של הטלוויזיה במקום להשתמש בשלטים נפרדים ? ניסיתי לדבר עם נציג של היבואן של LG והוא אמר לי שאם אני אחבר את המערכת באמצעות HDMI אני אוכל לשלוט לא הבנתי מה הקשר וגם ככה זה לא עבד.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by AliceInChains,

הוצאתי מנגן COWON D2 אוזניות 74mW כדי להשתמש בהם כתחליף לרמקולים במחשב. חיברתי אותם לחיבור ירוק קדמי ולא שומעים כלום. כל הדרייברים מעודכנים.... עריכה: שכחתי לציין, עכבר ימני על הסמל של הרמקול בסרגל המשימות --> התקני השמעה --> מופיע לי בחיבור הזה "לא מחובר".

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Tzion,

אני צריך שתעשו לי קצת סדר בקשר לכרטיסי קול: מה ההבדל בין Live 5.1, Live Gamer 5.1, Live MP3 5.1, Live DE 5.1, Live Platinum 5.1, Live 5.1 oem וכל הסדרה הזאת של הלייב... (אני יודע שהפלטיניום זה לעריכת מוזיקה מקצועית או משהו כזה..) ומה הכי טוב מביניהם?? ??? האם SoundBlaster היא חברת בת של Creative ואם לא אז מה הקשר ביניהם?? ועל מה אתם ממליצים על כרטיס מסדרת סוונד-בלאסטר לייב או פורטיסימו? אני חושב שLive 5.1 יעשה את העבודה בצורה טובה עם מערכת 4.1, נכון? ועכשיו בקשר לרמקולים: מה עדיף 4.1 Luxeon 4.1/ Genius אני יודע שהם לא משהו אבל אני רוצה 4.1 במחיר סביר וזה מה שיש...

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by miki20008,

מחפס נגן ב 1100 שקל איכותי עים הקלתה רדיו 5 גיגה לפחות לין אין אוות 2 או 1 הכל שיהיה אני עכשיו עים 512 גנרי ולאח שלי יש romba 512 creative משהו בן זונה

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by xxxlr1,

היי, אשמח להצעות והמלצות לטלוויזיות 32 אינץ' לחדר, תקציב 2000 ש"ח פלוס מינוס, בלי יותר מדי חריגות. אשמח לדברים הבאים: שהטלויזיה תהיה מאחת החברות הבאות- LG, Pansonic, Toshiba, Sharp *Full HD *כניסה HDMI חובה, כניסת USB אופציונלי. *עדיפות לתמיכה בעברית [במיוחד בכתוביות כי אני יודע שPANASONIC לא תומכת למרות שהטלויזיות שלהם טובות ומזל שיש HDMI] *תמיכה בפורמטים פופלריים כמו MKV ו/או אודיו H264,AC3 וחבירהם. תודה רבה :]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by gdilan,

מדריך לשימוש ברוקבוקס עם אלבום ארט לבקשת Lironch רק שלא תגידו שאני עצלן בכל מקרה סליחה על איכות התמונות היד שלי לא הייתה יציבה היום והייתי בלחץ קודם כל תורידו סקין שתומך באלבום ארט - דוגמא טובה http://www.pdapoint.net/modules.php?name=F...st=0entry1483 הרוק בוקס שלך חייב להיות בגרסא 0.62 ומעלה - תוריד את זו הפונקציה כבר בפנים http://rockbox.audiostuff.info/rb-exp-20060324-1615.zip אם אין לך רוקבוקס - תתקין יש מדריך בנעוץ הלאה, חלק מה WPS תומכים בתמונות ברזולוציה 75X75 וחלק ב 100X100 שים לב לזה. אני משתמש ב THEME הבא HiPOD_CA שעובד עם קבצים ברזולוציה 75X75 כאן ישנה תוכנה מעולה שקוראים לה Album Cover Art Downloader 1.6.0 תורידו http://www.mympio.com/index.ph…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. כאשר אני עושה ווליום גבוה יחסית או אפילו בינוני יש מדיי פעם קליקים מעצבנים ברמקולים מה יכולה להיות הסיבה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Stasik,

ראיתי היום באתר נטאקשן רמקולים לרכב דגם peerless pr 65-300 שעולים 99 שקל ורציתי לדעת אם הם טובים, ואודה למי שימצא לי אתר של החברה שבה מפורטים הפרטים המלאים על הרמקולים. האתר של הרמקולים: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=670693

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by eladaviv,

יש לי מחשב חדש ואני מעוניין לקנות רמקולים ברמה. שמעתי על החברה שהיא זולה יחסית, שיש לה רמקולים על רמה! מה אתם אומרים כדאי לקנות? (בתקציב עד 400 שקל) -השימוש הוא לצורכי משחק ומוזיקה. אם זה משנה אז הכרטיס קול שלי הוא- creative sound blaster 128bit . תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Radeon38,

שלום חברי פורום אודיו רכשתי לא מזמן את הכרטיס שמצויין בכותרת. המוכר ציין שהכרטיס לא היה הרבה בשימוש והוא כמו חדש. התקנתי אותו על המחשב שלי ומיד אחרי ההתקנה התחילו תקלות של קפיאה מסכים כחולים windows dump. חשוב לציין שהלוח אם הוא מבוסס על שבב אנפורס 4 אולטרא SLI. הכרטיס נבדק על שני לוחות אם מבוססי אנפורס 4 אסוס A8N פרמיום או דלוקס (זה כמעט אותו לוח) אביט KN8 SLI מערכות ההפעלה XP ו - 7 32 ביט תוכנות הכרטיס : דרייברים 2:0 2:2 תוכנת הפעלה גרסת 2:2 ו 2:0 בכל האפשרויות היו התקלות שתיארתי בהתחלה.יש מה לעשות?? האם בגלל שהכרטיס מבוסס PCIE הוא לא מסתדר עם אנפורס 4?? כי אותו כרטיס על PCI עובד חלק.(יש לי אותו בשתי גרסאות)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by avivboker,

שלום השאלה שלי היא פשוטה למרות שחיפשתי בפורומים באתר לא מצאתי משו לטעמי.. אני מחפש נגן MKV ,אני יודע שבדרך כלל זה סטרימר הבעיה היא שאני לא מחפש להזרים את הסרט לטלויזיה אני מחפש מכשיר טוב, חזק שאני יוכל לחבר אליו USB עם סרט שהורדתי מהאינטרנט בדרך כלל פורמט MKV 1080P ושאני אוכל להצמיד אליו כתוביות בעברית (כמובן בפורמט SUB או STR) לא הכפת לי לקנות סטרימר שעושה את זה רק שיעשה את זה טוב וחלק וכמובן במחיר שפוי הצעות/המלצות מישהו??

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by benor,

המכשיר נקנה בערך לפני שנה וחצי, משיטוט ברשת הבנתי שככל הנראה מדובר בתקלה בספק הכח. הצלחתי להדליק אותו פעם אחת ע"י שימוש בכפתור ה- Reset. זה החזיק כשבועיים, עד שאותה תקלה חזרה גם היום ומאז אני לא מצליח להדליק את המכשיר. הבנתי שניתן לקנות בערך ב- 50$ מהאתר של Popcorn Hour (היצרנית) ספק כח חלופי. קודם כל בשביל להיות בטוח שמדובר בספק אני אבדוק אותו עם ספק כח סטנדרטי של מחשב. האם יצא לכם להתקל בתופעה הזו? האם יש ספק כח חלופי במימדים דומים וזול יותר שאוכל להשתמש בו בשביל הסטרימר? תודה. התקלה פחות או יותר מתוארת כאן: C-200 PSU fejler

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Rule The Pc,

אהלן בהפתעה גמורה הגיע לפני כמה דקות שליח שהביא עימו את האיריבר H340 שלי...... הנה כמה תמונות (מצורף..) אני חייב להטעין אותו עכשיו כמה שעות או להתחיל לשחק בו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים