אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני צריך רמקולים במערך 2.1, אני רואה יחסית הרבה סרטים, שומע מוזיקה ומשחקים. איזה רמקולים מומלצים לתקציב הזה? הנה כמה רמקולים שראיתי בחיפושים: Creative SBS A300 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=593804 Altec Lansing BXR1121 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676540 Logitech LS21 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=717766 Creative SBS A200 http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=598020
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם כן, איך אני מחבר אותו ובכלל אם אני יכול לחבר לכל מחשב? יש לי כרטיס קול של 2.1 ערוצים שבעזרת דרייבר שלו אני ממיר אותו ל 5.1 (או משהוא בסיגנון) הבעיה היא שאז אין לי מקום למיקרופון...חשבתי אולי אני יכול לחבר פנל קידמי וזה יפתור לי את הבעיה. אם לא אולי יש לכם פיתרון אחר (חוץ מלקנות כרטיס קול חדש...!!!)
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יצא לי להתקל ברמקולים הללו בTMS Genius SP-HF 2000X http://tms.co.il/product/6924 Genius SP-HF 1800 http://tms.co.il/product/6929 קראתי עליהם ביקורות משתמשים ומאוד החמיאו להם. השימוש שלי הוא משחקים\סרטים\מוזיקה שחורה\רוק. לחלופין יש לי את הEACAN A200II מה כדאי יותר?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כלומר, היגיון פשוט יגיד, שהחדש עדיף ! התפתחות טכנולוגית וכו'.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות טלויזיה חדשה לחדר. היא תהיה תלויה על הקיר מול המיטה, במרחק 2.40 מטר ממני. המטרה העיקרית שלה תהיה לצפות בסרטים ותכניות מהמחשב בחיבור HDMI, בעיקר תכני 720p. ואולי גם משחקי מחשב. מצד אחד אני חושב ש 32" תרגיש קצת קטנה מדי, מצד שני 37" עלולה להיות גדולה מדי... אני חושב שהיא תהיה תלויה ככה שאסתכל עליה בזווית מלמטה, זה פוגע באיכות צפיה בצורה משמעותית? (אני לא חד עין במיוחד). ושאלה נוספת, האם כבל HDMI באורך 7-10 מטר יפגע באיכות התמונה משמעותית? על איזה נתונים של הכבל צריך להסתכל בשביל להחליט מה הכי טוב? ראיתי הבדלי מחירים גדולים בין כבלים באותם אורכים.. תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בכוונתי לקנות מסך סמסונג ותוך כדי סקר שוק הסבירו לי באחת החנויות שהחנויות שמוכרות הכי נמוך לפי זאפ מוכרות טלוויזיה שלא מיועדת לשוק הישראלי וללא תפריט בעברית (לא קריטי לי כל כך), האפליקציות שלהם מתעדכנות בהתאם לאזור אחר והאחריות היא לשנה וממקור לא ידוע (קצת יותר קריטי לי). האמת שראיתי חנויות שמוכרות עם תפריטים בעברית (חלקן הראו לי כתבות לא מעודדות על אחריות היבואן) ואני מתאר לעצמי שעניין העדכונים תלוי איפה אתה מחובר ומה אתה בוחר באפשרויות אני צודק? האם ההפרש של ה900 ש"ח באמת שווה את השקט של אחריות מיובאן רשמי?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות SMART TV, יש סיבה לקנות את זה בישראל? או שזה בנתיים טוב רק בארה"ב?!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי על הטלוויזיה יציאת PC AUDIO. מה היא ולמה היא משמשת?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני עוברת לדירה חדשה עם סלון גדול יחסית. ברשותי טלוויזית LCD של סמסונג מדגם LE32S62B ויש גם ממיר של YES. אני רוצה לארגן סידור נחמד לאודיו, ואני לא מבינה בזה מספיק. קודם כל הייתי רוצה לדעת מה עדיף - לקנות מערכת עם רסיבר משולב DVD שמגיעה עם רמקולים או לקנות מערכת סטריאו טובה עם רמקולים? מעבר לזה, רציתי לדעת על איזה סדר גודל מחירים מדובר פה. אני מבינה שאפשר למצוא גם מערכות ב-20,000 שקל בכיף. אני לא צריכה את המערכת הכי טובה בשוק, ואפילו לא קרוב. אני פשוט לא רוצה לקנות זבל שיתחיל לזמזם בווליומים גבוהים, או שעשוי מפלסטיק זול או רמקולים שיגמרו את הקריירה אחרי שנה. הבעיה היא שאני גם לא יודעת מהם השמות המקבילים לאיכות בתחום הזה, וממי להתרחק. אשמח לכל טיפ שתוכלו לתת בנושא. תודה רבה…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך את העיכון קשוחה האחרון לנגן אמריקאי והאתר לא רוצה לעלות ??? אם למישהו יש שישלח לי הודעה בפרטי . תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש היום ברמקולים של לוגיטק, ה Z5500 שלהם ובכרטיס קול של קרייטיב, האוודיג'י הראשון שיצא והוא מגיע עם פאנל שיש בו כל מיני סוגי חיבורים ואחד מהם הוא האופטי בחיבור טוסלינק, השאלה שלי לגבי זה איך הלוגיטק יכולים לשדר 5.1 כמו שהחיבור האנלוגי יודע להוציא? כי שמתי לב שבחיבור האופטי ברמקולים האלה יש 4 מצבים של - סטריאו, סטריאו X2, דולבי דיגיטל PL2 למוסיקה ודולבי דיגיטל PL2 לסרטים, ולעומת זאת בחיבור האנלוגי יש גם דבר שנקרא DIRECT שזה בעצם מצב שהרמקולים משמיעים בדיוק מה שיוצא מהכרטיס קול ובלי שום פיענוח מצידם... לרמקולים האלה אין אפשרות להשמיע 5.1 דרך החיבור האופטי כמו שהאנלוגי יודע להוציא?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מיני מערכת של טייפ ורדיו וגם כניסת AUX בין השאר שיכולה להגביר אוזניות או אולי אומר OC לאוזניות קטנות ומסכנות עד כדי רתיחת האוזניות ושמיעתם מס' מטרים מהם כמו רמקולים חלשים כאלה. אז אפשר להשתמש באוזניות או ברמקולים פשוטים אם צריך אפשר להשתמש באיזה מערכת מסכנה כמגבר והנה הרעיון: לרוב האנשים יש כיסא מסתובב ולדעתי יהיה מגניב לגמרי אם יהיה רמקולים בכל ידית או אולי בצידי גב הכיסא או בחלק האחורי של גב הכיסא גם למי שרוצה סראונד מלא. התוצאה: שמיעה מצידי הגוף שלכם ומאחוריכם, הרגשה מציאותית יותר כמו בסימולטור. אפשר להוסיף סאב וופר ולחבר אותו איכשהו אבל שלא יפול או יכביד על הכיסא והוא גם ידאג לרטט בכיסא. אשמח לשמוע תגובות ממכם חברה ואני מקווה שאני אוכל ליישם את הרעיון בקרוב וגם …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני זקוק לאוזניות אלחוטיות בתקציב של עד 160$ שיתאימו למגבר שלי. למוסיקה (פינק פלויד בצד העדין... ו-METAL לסוגיו בצד הכבד) ולסרטים. אני אשמח לקבל לינקים למוצרים בחנויות בחו"ל (רצוי עם מחירים ומחירי משלוח סבירים ) בנוסף , עוד 2 תהיות... האם לאוזניות חוטיות יש יתרון על האל חוטיות בנוגע לאיכות הסאונד? והאם ישנן אוזניות 5.1 (אמיתי.... לא אפקטי סראונד) ששוות את ההשקעה (לסרטים ול-DVD AUDIO) ומתאימות למגבר? ורק הבהרה קטנה..... למחשב אין שום קשר לעניין.... הכל נעשה בין ה-DVD ל-RECIVER. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי היום באתר נטאקשן רמקולים לרכב דגם peerless pr 65-300 שעולים 99 שקל ורציתי לדעת אם הם טובים, ואודה למי שימצא לי אתר של החברה שבה מפורטים הפרטים המלאים על הרמקולים. האתר של הרמקולים: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=670693
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מדבר נגיד בתקציב של 1500 שקל אבל זה ממש לא חייב להיות התקציב הזה. יש את ה-Z560 של לוג'טיק לדוגמא . אתם אומרים שאפשר להשיג בתקציב הזה +- מערכת סראונד אמיתית אשר מתעלה על ה-Z560 ? לא משנה אם המערכת סראונד היא משומשת , יד שנייה וכדומה... ושוב , כמו שאמרתי , התקציב לא חייב להיות 1500 ש"ח . זו הייתה פשוט דוגמא . אבל לא רוצה שתרחיקו מעבר ל-2500 ש"ח.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי SMART TV של טושיבה דגם 50L7365 אחרי עידכון תוכנה שקיבלתי הטלוזיה רושמת לי הודעה כול פעם שאני מנסה להפעיל שירות רשת no illustration of this service is available in this demo mode please connect your TV to the internet אני יודע שיש לטלוזיה חיבור לרשת יש לה כתובת IP ואני מצליח לעשות PING אליה גירסת התוכנה שלי היא : 7.1.90.34.01.1 MBOOT version : 00503247 נסיתי לאפס את כול הגדרות אבל זה לא עזר איך אני יכול לצאת ממצב ה demo תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי נתקלתי בסוגייה שמעניינת אותי - יש סרטי HD ששוקלים למעלה מ-30 ג'יגה, שהם כמובן באיכות 1080p ומגיעים עם מספר שפות וכתוביות, לעומת זאת יש סרטים באורך דומה ובאיכות 1080p גם כן ששוקלים פחות מ-15 ג'יגה, אני שואל - למה ההבדל העצום ? ברור לי שה-Bit rate הרבה יותר גבוה, השאלה אם זה משפיע באופן דרסטי על האיכות ? (כמובן עם הציוד המתאים, מה שאין לי, אחרת הייתי בודק בעצמי ) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תקציב של 150 דולר לאוזניות , מזמין מאייבי אני מבקש המלצות לאוזניות , מהסוג שהוא מלא כאילו לכל האוזן לא הקטנות המציקות שיהיה חצי אטום , חובה שיהיה איכותי ועדיף שיהיה אחריות לכמה שיותר זמן על הדרך אם אפשר לינק למוכר טוב באיבי שמוכר אוזניות טיובות תודה חברה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ברכב את המערכת הזאת: רדיו-דיסק של פיונייר דגם 580MP, רמקולים של מורל Pulse, רמקולים שהיו ברכב אבל לא רעים האמת משום מה. התכנון הוא שהרמקולים מקדימה יקבלו הגברה וגם יחובר סאב, ככה שאני צריך מגבר עם 4 ערוצים. איזה כדאי לקנות (וגם איפה) בתחום ה 1000 שקל (אם אפשר אז לא לעבור). תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז אחרי נסיון מאוד מוזר עם אודיופיל 192 ונסיונות להגדיר את היציאה הדיגיטלית, וויתרנו (אני ורותם) ונסענו אליי. במפגש האחרון לא שמעתי מספיק את ה880 והייתי מאוד סקרן לגביהן. אז בנוגע לנוחות, בדיוק כמו ב990 אבל מרגישות קצת יותר כבדות על הראש, לא משהו מיוחד שצריך להתייחס אליו. בנוגע לדבר החשוב יותר, הצליל: הדבר הראשון ששמים לב אליו כשמתחילה להתנגן המוזיקה אלה המידים שפורצים החוצה והאיזון הטונלי של הספקטרום ביחד עם במה מצויינת ורזולוציה קרה ואנליטית, שלא ממש התאימה לי אישית אבל רותם אוהב את זה. המיד-באס ב990 יותר טוב והוא יותר פנצ'י לכן הן יותר מתאימות למוזיקה אלקטרונית על סוגיה. ב880 היה חסר לי את ניצוץ האנרגיה שאני כל כך אוהב ב990 אבל אני מניח שהייתי מתרגל אליהן לאחר ת…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה שתסבירו לי קצת על העניין של המתח בארץ והשוני מהמתח בחו"ל כי אני רוצה לקנות אולי רסיבר מebay ומצאתי סחורה שהמתח שלה הוא 110\120 ואני צריך 220. איך אני מוודא שיש סחורה כזאת ולמה שתיהיה סחורה כזאת ב ebay של 220 אם רוב הצרכנים של ebay הם מארה"ב? חוץ מזה, חוץ מאמצעי התשלומים, אני קונה רסיבר במחיר של ebay מוסיף תשלום עבור משלוח של אותו המוכר, חוץ מזה יש מכס שאני חייב לשלם חיפשתי באתר המכס ולא מצאתי בו שיט. הבנתי אם אני קונה מחול אין מעמ ואין 33% מיסים נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היום התחדשתי בכרטיס ויש לי בעיה קטנה (או גדולה). הרמקולים הפוכים, כלומר כל רמקול מתפקד במקום רמקול אחר: הרמקול השמאלי מתפקד במקום הימיני הימיני במקום השמאלי הסאב במקום הסנטר אחורי שמאלי במקום האחורי ימיניי אחורי ימיני לא שומעים (בטסט). איך אני פותר את הבעיה? האם יש לי בעיה בכרטיס? האם יש הגדרה שמסדרת את זה ואני לא יודע להגיע אליה? (הכרטיס מורכב לא יותר משעה) אשמח לעזרה ותודה!@
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבקרת העוצמה לא מופיע לי האפשרות העוצמה שלline in (גם לא ב realtek audio manager). זה קשור לכרטיס קול או סתם בעיה בווינדוס? הכרטיס קול שלי הוא של realtek (הגיע ביחד עם לוח האם של ג'יגה בייט ga-945p-s3) תודה מראש ומצטער אם טעיתי בפורום.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לנו DVD אבל הוא לא קורא הרבה פורמטים ולא קבצי תרגום. הייתי מעדיף משהו שאוכל להעביר אליו את הסרט דרך USB ולא שאצטרך לצרוב דיסקים (זה פאסה, כאילו דה) אבל אם יש הבדל משמעותי במחיר אז עדיף עם דיסקים. התרגום הוא ברוסית, אז צריך שהמכשיר יקרא את זה. משהו זול אם אתם מכירים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש טלוויזיה בגודל של 32"-39". אני צריך שהיו 2 יציאות HDMI. 1080P חובה, ואפשרות תליה. אני אחבר אליה ממיר HD וPS4.. אני ממש לא צריך SMART TV וכל מני דברים כאלה.. מחיר : 2000-3400 שח ככה... תודה אשמח להצעות.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-