עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by מינימי,

היי יש לי בעיה, המחשב שלי משום מה לא מזהה את ה-ipod שלי.. מה לעשות??? אגב מדובר ב-ipod חדש ..

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by rankomemy,

יש לי נייד ישן של HP 6910P. יש לו כרטיס קול שאמור להיות עם דרייבר של SOUND MAX על מנת להגדיר אותו. הכרטיס כרגע עובד, הבעיה היחידה היא שאני לא יכול לשלוט בהגדרות הדרייבר (יציאות וכד''). כבר למעלה משעה אני מחפש באינטרנט דרייבר שיתאים לWIN7 וכמה שזה נשמע חובבני אני לא מצליח! מהאתר של HP אין גרסא ל7. SOUNDMAX (שאמור להיות ) מותאם לWIN 7 מותקן אבל לא נפתח חלון אפליקציה של הגדרות.. גם ניסיתי להתקין דרייבר של רילטק (פתרון שנתנו ברשת) ולא עובד...

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. אני מחפש מסך טלוויזיה שאפשר לחבר לנייד בעת הצורך התקציב הוא עד 2K ואני רוצה 32 אינץ הבנתי שLED הוא הרבה יותר טוב ומצאתי את זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=786338 רציתי לדעת מה דעתכם ואם יש לכם משהו אחר להציע? תודה חשוב לי שיהיה אפשר לחבר HD

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Charg,

היי, אני לפני קנית מחשב סלוני לסרטי HD וכרגע הוא מתאים לתקן HDMI 1.4 שקיים בשוק, הבנתי שבעתיד יצא תקן HDMI 2.0 ורציתי לדעת האם יודעים מתי הוא יצא? האם שווה לחכות עם הקניה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by חן וייסמן,

אז ככה, אין הגבלת כסף. הדברים החשובים שיהיו זה דבר ראשון גודל- כמה שיותר קטן ווידאו.... הדבר שכרגע הכי עומד על הפרק זה או איי-פוד וידאו שיש לו די הרבה בעיות או ללכת על איי-ריבר H10 שכרגע אין לו אופציית וידאו אבל יש מצב שיהיה בעתיד... אם יש לכם אילו שהן הצעות אשמח מאוד. תודה.

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. היי לכולם! אני חדש בפורום ואני מחפש סטרימר. שאלה ראשונה האם זה שווה לקנות את זה? ואם כן, איפה אני יכול למצוא בזול? כי ראיתי בכמה מקומות והיה מאוד יקר.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by benwin21,

חבר שלי נתן לי מערכת 3 דיסקים של איווה nsx sz200 http://anuncios.guiasamarillas.es/pictures/foto_3_minicadena_aiwa_nsx_sz200_nueva.jpg המחשב שלי מחובר לטלוויזיה עם כבל hdmi, אני רוצה שישמעו את המחשב גם מהרמקולים של המערכת וגם מהטלוויזיה. חיברתי את המערכת לכניסת רמקולים של המחשב אבל אז זה מבטל את הסאונד של הטלוויזיה. אותו דבר אם אני מחבר את לחיבור של האוזניות. יש לכם הצעות איך לעשות שישמעו במערכת גם את הטלוויזיה וגם את המערכת(מתי שאני רואה טלוויזיה שישמעו את המערכת עם טלוויזיה ומתי שאני במחשב שישמעו את המחשב עם הטלוויזיה והמערכת). טלוויזיה סוני ex302 לוח אם של מחשב ga-880 ud3h

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by AreaDooM,

שלום אני חושב על לקנות אותו בארה"ב ב1500 ש"ח זה האם כדאי לי לקנות את הנגן או שעדיף משהו אחר ? אממ אם יש משהו יותר טוב בחמיר הזה +/- מהאתר הזה : www.bhphotovideo.comאז תגידו לי ותסבירו למה כי אני לא מאד בקיא בתכום.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום, אני מחפש רמקולים 2.0 שיחליפו את הקרייאטיב 2.1 הישנים כדי לקבל סאונד טוב יותר. אני שומע מוזיקה קלאסית (בטהובן וכד') ורוק לסוגיו. הרמקולים יחוברו ליציאת הסאונד של הכרטיס קול המובנה של הלוח אם ואולי בהמשך יצורף כרטיס קול במיוחד. התקציב הוא עד 550 שקל, אבל כמובן שמעדיף כמה שפחות. לצערי זה חייב להיות אך ורק דרך KSP בגלל זיכוי שצריך לממש לפני שיפוג תוקפו. יצא לי לראות דגמים רבים של מיקרולאב שם (1C, 3C, 4C, 5C, 15 ועוד..) ואין לי מושג מה בת'כלס ההבדל ביניהם חוץ מקצת עיצוב והבדלים בגודל (שהם גם לא משמעותיים לרוב). אין לי העדפה לחברה מסויימת. מבחינת המיקום של הרמקולים - אני אשב באמצע החדר, ז"א שיש לי 2.5 מטר לכל כיוון ממני אפשרות להציב את הרמקולים. אפשר גם להציב אותם גבוה (ע…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Lioreliasi,

היי לכולם, אני אשמח לעזרתכם, יש לי מגבר/ רסיבר של פיוניר דגם htz-121 ואין לי מושג איך אני מחברת אותו לטלויזיה ולממיר... מבאס לגמרי שזה כזה מסובך, או שרק לי זה מסובך..

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Dor Adiv,

שלום אני כנראה עומד לרוכש סאונד בר של jbl 5.1 surround ( הדגם שלא כולל את הרמקולים האלחוטיים ) עכשיו השאלה היא כזאת , אני רוצה להשתמש בסאונד בר הזה לטלוויזיה למחשב ולפלייסטיישן 4 לצערי אין למערכת יציאה של aux שניתנת לחיבור למחשב , האם זה אפשרי לקנות כבל אופטי עם יציאה של 3.5 שיתחבר למחשב בלי בעיות וזה יתייחס אליו כאל רמקול רגיל או שחובה לקנות מתאם מסויים ? ובנוסף האם זה אפשרי לחבר כבל hdmi מלוח האם/ כרטיס מסך ליציאת hdmi in במערכת ? תודה לעונים

12. יש לי רמקולים מדגם sbs 370 של creative שהסאב/שלט שלהם עושה בעיות. אני רוצה לחבר רק את הרמקולים של המערכת לממיר כדי לשמוע דרכם, אבל שומעים חלש מאוד ואני לא מצליח להגביר. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by דובי770,

אני מחפש מסך 50 אינצ', FHD הדגש הוא על זול. המסך ישמש כמוניטור במשרד, הגודל חשוב כי זה לחדר גדול. תודה לעוזרים דובי.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by yair_gobani,

שלום, רציתי לשאול אם הרמקולים האלו: Creative Inspire 4.1 (4400) טובים. אז איך הם? נ.ב - אני קונה אותם במבצע 499 ש"ח יאיר

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/35/products_id/6393?osCsid=7b78089c00f7ded105f3236891f0d964 VS http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/35/products_id/5804?osCsid=7b78089c00f7ded105f3236891f0d964 שימושים: סירטונים, משחקים, משחקי רשת, סרטים. תקציב: עד עד עד 250- כמה שפחות יותר עדיף. הערות: רמקולים טובים, איכותיים, 30W אפילו יספיק.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by 8-Ball,

שלום, יש לי מערכת סטריאו ישנה ואני רוצה לחבר אותה למחשב. אבל אני לא בטוח שאפשר, כי מאחורה אין לה שום כניסות חוץ מ4 שהם ה פלוס ומינוס של ימין ושל שמאל שזה אפילו לא בננות אלא כבלים דקים כאלה בשחור ואדום אני בטוח שאתם יודעים על מה אני מדבר. האם אפשר לחבר מערכת כזאת למחשב? אם כן איך, איזה כבל? איך מחברים? וכמה עולה? תודה לעונים

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by meirnatif,

כאשר אני מנסה לצפות בסרטים מכל הסוגים (קנויים/צרובים) אני מקבל את ההודעה unknown disc. בהתחלה זה היה לפעמים ועכשיו כמעט בכל הסרטים. ??? ה-DVD נקנה לפני יותר משנה והוא בין המקליטים המומלצים. טכנאי אמר לי שאי אפשר לתקן. האם מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני רוצה לקנות נגן MP3 על סגנון האייפוד והאייריבר....יענו מבוסס הארד דיסק....אני רוצה של 5-15 ג'יגה...לא יותר לא פחות... בכמה שיותר זול וכמה שיותר טוב....על איזה אתם ממליצים?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Tall-Guy,

שלום חברים, אחרי עשר שנים ה Altec Lansing ATP3 שלי מתו. ניסיתי לתקן אותן בחנות רמקולים, אבל כנראה שמשהו מקצר את המגבר (הרמקולים לפעמים עובדים ולפעמים לא) ועלות התיקון לדברי הטכנאי לא שווה את זה. אני מחפש מערכת 2.1 כתחליף. מצד אחד - הם פינקו אותי יחסית ועד היום נחשבים ל Golden Crown של רמקולים זולים וטובים. עד היום שאני מגיע לחברים עם רמקולים זולים, אי אפשר שלא לשים לב להבדלי האיכות. אפילו אנשים עם אוזן פחות רגישה תמיד היו זורקים אצלי בבית שה "הרמקולים האלה נשמעים מצוין!". מצד שני, אני לא יכול להוציא עכשיו סכום רציני על רמקולים חדשים. אני אשמח להמלצה על תחליף ראוי ל ATP3. משהו שנותן לפחות את אותה איכות הצליל. בדקתי קצת, ונראה שיש המלצה על MicroLab FC330 (והמחיר - כ…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. מה זה אומר ? מה האבדל בין אוזניות Shure SE115-BL ל אוזניות Shure SE115-KE

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by nirhend,

קניתי אתמול כרטיס HD4550 של גיגהבייט, חיברתי לרסיבר Denon 2307, התקנתי את הדרייבים, העברתי בהגדרות שכרטיס קול ברירת מחדל זה הHDMI, המחשב מציג כאילו הוא מוציא קול והכל בסדר אבל נאדה, לא שומע כלום. ההגדרות ברסיבר תקינות לחלוטין. בבדיקה מול מכשיר אחר בHDMI כדוגמאת הDVD שלי אין שום בעיה. מה לעשות??? הורדתי דרייבים מחדש (אני עובד עם Windows 7 RC1 והורדתי דרייבים למערכת זאת), כמו כן הורדתי דרייבים עדכניים של realtek R2.25. ועדיין אין פיתרון. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Green,

היי אני מחפש נגן 60 גיגה היחיד שראיתי היה האיפוד ואני יודע שיש עליו הרבה ביקורות רעות ויש הרבה נגנים עדיפים עליו אבל הוא היחיד שראיתי 60 גיגה וקטן כמו שאני רוצה השאלה אם יש מתחרים עדיפים עליו... תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אני כנראה קונה H10 6ג'יגה ואני מעוניין לדעת איך מתקינים ומאיפה נמורידים רוקבוקס תודה יונתן

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Bartleby,

מיועדים למשחקים בעיקר, אבל גם לסרטים. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by 47,

לפני חצי שנה כשההיתי באהר"ב קניתי את המערכת הזאת: http://www.lasonic.com/Products/Detail.asp?ModelNo=DBX-510&Cat=Home%20Theater%20System&SubCat=Amplifier%20and%20Speaker%20Set ואני רוצה לדעת אם לפי המיפרט הטכני זו מערכת טובה ביחס למחיר שקניתי אותה(150$) תודה למגיבים

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים