עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. נפלו לידי הרמקולים הנ"ל. אין לי ספק שהם יותר טובים המרמקולים הישנים שהיו לי (כי הם קצת מזמזמים), אבל רציתי לשאול אם מישהו יודע עליהם משהו. בגוגל אני מוצא רק פורומים בגרמנית ובאתר החברה אני לא מצליח לאתר את הדגם הזה. ועוד שאלה: באחד הרמקולים יש משהו משוחרר. כשמטים אותו מצד לצד זה נשמע כאילו יש גולה שמטיילת בפנים... נשמע כמו בעיה רצינית?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by amitos80,

שלום חברים אני מעוניין לחבר את המחשב לLCD שלי אלחוטית. יש לי רשת אלחוטית בבית ואני מחפש מוצר שיעבוד ב WIFI (לא חייב) אבל שמתחבר ליציאת VGA כדי להעביר תמונה באיכות טובה... אם למישהו יש המלצות למכשיר כזה או פתרון אחר שמעביר תמונה באיכות טובה מספיק לראות סרטים אשמח לשמוע תודה מראש עמית

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by borisd9,

משום מה לא מצאתי כמעט בכלל סקירות על הרמקולים האלה , אבל ממה שראיתי הם נראים לי ממש מעולים. האם מישהו יכול לתת פידבאק עליהם?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Dor Adiv,

שלום אני כנראה עומד לרוכש סאונד בר של jbl 5.1 surround ( הדגם שלא כולל את הרמקולים האלחוטיים ) עכשיו השאלה היא כזאת , אני רוצה להשתמש בסאונד בר הזה לטלוויזיה למחשב ולפלייסטיישן 4 לצערי אין למערכת יציאה של aux שניתנת לחיבור למחשב , האם זה אפשרי לקנות כבל אופטי עם יציאה של 3.5 שיתחבר למחשב בלי בעיות וזה יתייחס אליו כאל רמקול רגיל או שחובה לקנות מתאם מסויים ? ובנוסף האם זה אפשרי לחבר כבל hdmi מלוח האם/ כרטיס מסך ליציאת hdmi in במערכת ? תודה לעונים

5. היי. אז נפלה ההחלטה על רכישת מערכת חדשה הכל כולל הכל. אם תוכלו לסייע לי בהרכבה, אודה לכם מאוד :-) המערכת צריכה לכלול: 1. טלוויזיה 42 אינטש עד 50 אינטש תומך Full HD (אין צורך ברמקולים כלל). 2. רמקולים סט 5.1 עדיפות לעיצוב מתכתי אפור\שחור (עדיף לא עץ... אבל לא מחייב) - זוג קדמיים רצפתיים גדולים גבוהים, זוג אחוריים קטנים תלויים על הקיר, מרכזי אחד קדמי סטייל דיוידי, סאב וופר. 3. מקלדת ועכבר. חשבתי על זה: http://www.vertigo.co.il/showSingleProduct.asp?p_id=71 4. מחשב מדיה סנטר (וכאן הבעייתיות). המחשב צריך לכלול: חובה: דיוידי מובנה קורא הכל (רצוי מאוד גם בלוריי, רצוי שיהיה אפשר גם להקליט איתו על גבי דיסקים [לצרוב כאילו]). תומך Full HD שלט חובה משמש כרסיבר לכל הרמקולים 5.1 (כלומ…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by yossia23,

שלום חברה יש לי מכשיר DVD APEX 811 מעודכן עם הFIRMWARE האחרון הורדתי מהאינטרנט סרטים (חוקיים) בפורמט WMV ועשיתי להם המרה ל AVI DIVX עם תוכנת Total Video Converter וצרבתי על DVD-R כשאני מכניס את הדיסק לDVD -אני שומע רק קול בלי תמונה בסרטים אחרים אין בעיות למה זה? מה לעשות כדי שזה יפעל? זה הנתונים של המכשיר DVD שלי: MPEG-4/DivX: DivX3.11/4.02/5.02/5.03/5.05 later DivX Pro/Xvid/BivX/3ivX בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום. שני הרסיברים המצוינים - Kenwood 8060 ו-Yamaha 630 ניתנים לרכישה כיום בטווח מחירים זהה - קצת פחות מ-3,000 ש"ח. איזה מהם עדיף אם אני מחפש מערכת קולנוע ביתי שמיועדת בעיקר לסרטים ולא לשמיעת מוסיקה ? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Check_Point,

שלום. אני מחפש נגן DVD ביתי . שיהיה אמין ואיכותי, שאפשר יהיה לחבר אותו ישירות למערכת סטריאו. חשוב שה- DVD יתמוך בכל סוגי הפורמטים, ושיוכל לנגן mP3 . כרגע אין הגבלת תקציב. מצד אחד אני לא רוצה משהו ג'נרי שמוכרים בהיפרנטו בשקל תשעים, ומצד שני לא משהו מפוצץ.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. 1. האזנה באמצעות VLC דרך חיבור PL עם כרטיס קול מובנה (לוח X38 של גיגבייט). 2. דיסקים בפורמט DTS וגם FLAC לעיתים. 3. בעיקר שומע רוק כבד, מטאל, אלקטרוני אבל גם לא מעט בלוז, רגאיי, דאב ו... Prodigy כמובן. 4. התקציב מעט גמיש אבל רק אם מדובר בהבדל של ממש. צריכות להיות קומפקטיות אם אפשר (אבל ממש לא IN-EAR) ונוחות להאזנה ממושכת. כרגע המועמדות שלי הן ה- KOSS PortaPro הוותיקות ב~230-250 ש"ח. המליצו לי גם על ה-AKG 412P ב-130 ש" בלבד (נראות שבריריות משהו). אשמח להמלצות נוספות. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני רוצה לקנות אוזניות שהן אטומות לרעש ואיכותיות אם אפשר לקבל המלצה אני אשמח אני חשבתי ללכת על Sennheiser CX300 או Sennheiser CX300II איך הן בהשוואה לאוזניות אחרות

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אשמח להמלצה לכרטיס קול ל raspberry pi כרגע יש לי רמקולי מחשב 5.1 של קריאטיב. האם יש כרטיס קול 5.1 ל raspberry pi תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אפילו בפחות מהמחיר העיקר שהאיכות טובה...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום רב ! דרושות אוזניות, עד 100$. אפשרות לרכוש מארצות הברית. שמיעת מוזיקה (בעיקר רוק) עריכת סאונד (בעיקר לסרטים לא צריך אבל להסחף) גיימינג ( ממש קצת! לא צריך משהו יעודי) והכי חשוב מכל!!!!! אוזניות חייבות להיות מקסימום נוחות ! חובה חובה חובה, מרופדות ולא כואבות באוזן, יש לי אוזניות של סוני, עם נויז קנסליישן, וזה פשוט חרא של אוזניות כלכך כואבות. לא הייתי רוצה משהו כזה, חשוב אוזניות מרופדות ונוחות. בגדול אני רוצה אוזניות ALL AROUND טובות, שארגיש שאני נהנה מהסאונד. חשוב לציין שיש לי כרטיס קול אונבורד, אז, אם צריך איזה אביזר נלווה כדי להנות אשמח להמלצה חשבתי ללכת על סנהייזר HD555 מה דעתכם על האוזניות האלו ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by tgr,

שלום לכולם, אני עושה כמה שינויים בחדר והמצב הוא שבין הממיר (יס מקס) לטלויזיה יחבור כבל של 11-12 מטר. יש לי אפשרות להוציא מהממיר s-video, scart ו-rca. לטלויזיה אני יכול לחבר HDMI, VGA, RCA. בהתחשב בעובדה שהכבל חייב להיות קצת יותר מ-10 מטר, על איזה חיבור הייתם ממליצים וכיצד (מתאמים?) - על מנת לקבל את איכות הוידאו והסאונד הטובים ביותר ? תודה רבה טל

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by tuskaa,

רציתי לשאול בנוגע למוצר הבא: http://www.pcgames.co.il/products/pr...&showTube=1099 האם אני יוכל לחבר אותו ל-Siberia V2 רגילות? האם זה באמת מביא לי שמיעה באיכות 7.1 Surroound ? פשוט מתי שקניתי אוזניות האלה אז לא היה לי מספיק ל-USB ועכשיו יש לי סכום כסף לקנות את ה-USB הזה, אז רצתי לשול אם אני יישמע כמו SIBERIA V2 USB רגילות, והאם זה באמת טוב.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Stasik,

ראיתי היום באתר נטאקשן רמקולים לרכב דגם peerless pr 65-300 שעולים 99 שקל ורציתי לדעת אם הם טובים, ואודה למי שימצא לי אתר של החברה שבה מפורטים הפרטים המלאים על הרמקולים. האתר של הרמקולים: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=670693

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. כמו שנאמר בכותרת, אחרי שראיתי את הכתבה על זה בעמוד הראשי התעניינתי. אין לי בכלל טלוויזיה בבית, אין הוט ואין יס, אין כלום (אני בדירת סטודנטים ורואה הכל במחשב, מוריד וכו'). בקיצור, נראה לי פרקטי לקנות כזה ממיר דיגיטלי למחשב ולהתחיל לראות ערוץ 1/2/10 במחשב - בעיקר לקראת המונדיאל שישודר רובו בערוץ 1 ;D מעיון קצר בקטגוריה הרלוונטית בזאפ ראיתי שיש די הרבה אופציות מ-80 שקל ועד כמה מאות. חלק באים עם שלט, זה ממש לא מעניין אותי. לגבי הקלטה גם לא ממש נראה לי חשוב, אני מניח שזה אפשרי בכל מקרה עם תוכנות צד שלישי - אם כי העניין של 'pause' לשידור חי נראה מאד נוח, מה שיש ברובם לפי מה שהבנתי. במחיר של 100-200 שקל זה הרבה יותר פרקטי בשבילי מכל אופציה אחרת, בוודאי בשביל לראות את המונדיאל. …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Tzion,

אני צריך שתעשו לי קצת סדר בקשר לכרטיסי קול: מה ההבדל בין Live 5.1, Live Gamer 5.1, Live MP3 5.1, Live DE 5.1, Live Platinum 5.1, Live 5.1 oem וכל הסדרה הזאת של הלייב... (אני יודע שהפלטיניום זה לעריכת מוזיקה מקצועית או משהו כזה..) ומה הכי טוב מביניהם?? ??? האם SoundBlaster היא חברת בת של Creative ואם לא אז מה הקשר ביניהם?? ועל מה אתם ממליצים על כרטיס מסדרת סוונד-בלאסטר לייב או פורטיסימו? אני חושב שLive 5.1 יעשה את העבודה בצורה טובה עם מערכת 4.1, נכון? ועכשיו בקשר לרמקולים: מה עדיף 4.1 Luxeon 4.1/ Genius אני יודע שהם לא משהו אבל אני רוצה 4.1 במחיר סביר וזה מה שיש...

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם קניתי לפני כמה חודשים אוזניות סנהיזר HD595 אני פשוט שמח שקניתי את האוזניות האלה זה פשוט סאונד חבל על הזמן !!! עכשיו השאלה שלי האם שווה להשקיע במגבר בשבילם? הכוונה שלי היא שפשוט לדעתי הסאונד הוא נפלא מספיק וכמה כבר יכול להיות טוב יותר??@ והאם שאני קונה מגבר יעודי לאוזניות יש צורך קודם כול בקרטיס קול איכותי או שהמגבר כבר יעשה את העבודה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני רוצה לקנות נגן MP3 על סגנון האייפוד והאייריבר....יענו מבוסס הארד דיסק....אני רוצה של 5-15 ג'יגה...לא יותר לא פחות... בכמה שיותר זול וכמה שיותר טוב....על איזה אתם ממליצים?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by aviaderi,

שלום לכולם. אם זה לא הפורום המתאים, סליחה מראש ותעבירו בבקשה. ברשותי כרטיס ATI RADEON 9250 VIVO המחובר גם בכניסה וגם ביציאה לטלויזיה והכל עובד כמו שצריך. לא מזמן מצאתי בבית כבל שבקצהו האחד פלאג RCA ובקצהו השני פלאג אנטנה (RF). ניסיתי לחבר את האנטנה לכרטיס, בשביל לנסות לסרוק ערוצים (לפחות את אלה החופשיים), אך כל מה שאני רואה זה מסך שחור עם פסים מרצדים ירוקים לפעמים. שאלתי היא האם ניתן בכלל לקלוט אנטנה דרך חיבור RCA, ואם כן- איך? תודה מראש לעוזרים. אביעד.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by JUVEnivTUS,

שלום יש לי על הטלוויזיה יציאת PC AUDIO. מה היא ולמה היא משמשת?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. מה זה אומר ? מה האבדל בין אוזניות Shure SE115-BL ל אוזניות Shure SE115-KE

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by gdilan,

מדריך לשימוש ברוקבוקס עם אלבום ארט לבקשת Lironch רק שלא תגידו שאני עצלן בכל מקרה סליחה על איכות התמונות היד שלי לא הייתה יציבה היום והייתי בלחץ קודם כל תורידו סקין שתומך באלבום ארט - דוגמא טובה http://www.pdapoint.net/modules.php?name=F...st=0entry1483 הרוק בוקס שלך חייב להיות בגרסא 0.62 ומעלה - תוריד את זו הפונקציה כבר בפנים http://rockbox.audiostuff.info/rb-exp-20060324-1615.zip אם אין לך רוקבוקס - תתקין יש מדריך בנעוץ הלאה, חלק מה WPS תומכים בתמונות ברזולוציה 75X75 וחלק ב 100X100 שים לב לזה. אני משתמש ב THEME הבא HiPOD_CA שעובד עם קבצים ברזולוציה 75X75 כאן ישנה תוכנה מעולה שקוראים לה Album Cover Art Downloader 1.6.0 תורידו http://www.mympio.com/index.ph…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by AreaDooM,

שלום אני חושב על לקנות אותו בארה"ב ב1500 ש"ח זה האם כדאי לי לקנות את הנגן או שעדיף משהו אחר ? אממ אם יש משהו יותר טוב בחמיר הזה +/- מהאתר הזה : www.bhphotovideo.comאז תגידו לי ותסבירו למה כי אני לא מאד בקיא בתכום.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים