אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
התחדשתי לי בEACAN A600II אני זוכר שהיה פה דיון בנושא בעבר על האם להשאיר את המערכת רמקולים על מינימום עוצמה כשהם דלוקים או לכבות אותם כשהם לא בשימוש. אמרו שם שזה יכול לשפר את אורך החיים שלהם או משהו בסגנון. העניין הוא שאני קורא את החוברת הפעלה של הרמקולים וכתוב שם כך: When the use is ended, please turn all control knobs to the minimum and switch off the power source. עכשיו לא הייתי חושב פעמיים אם לבצע את ההוראות של החוברת, אבל כשאני עושה זאת יש תופעה מוזרה, כ3 שניות לאחר כיבוי הרמקולים וניתוק החשמל ישנו בום חלש כזה מהרמקולים... מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה לקנות את ה LOGITECH Z2300 אבל אני לא מוצא שום חנות באזור אשקלון - אשדוד שמוכרת אותם... אולי מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לנו עדיין טלוויזיה 28" CRT בסלון שהגיע הזמן להחליף, ואנחנו מחפשים אחת חדשה LCD. אין לנו מושג אם ללכת על HD או על full HD, אני משער שזה יהיה תלוי במחיר, וכאן מגיעה השאלה. מה התקציב המינימלי לטלוויזית HD עם איכות צפייה ושמיעה טובה ומה התקציב המינימלי לטלוויזית full HD עם אותה האיכות? סתם להשוואה, אני משתמש במסך LCD Samsung 2253BW בחדר והאיכות שלו מעולה בשבילי. השימושים הם רק בתור טלוויזיה לצפייה, סרטים סדרות וכו'. אין אקסבוקס או משהו דומה, ומרחק הצפייה הוא 4 מטר + היא תהיה ליד דלת הגינה, מקווה שיש טלוויזיות שזה לא הורס את התמונה שלהם.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
היי, אני רוצה בקרוב לקנות אוזניות כפתור בארה"ב במקום האוזניות של האייפוד שנהרסו לי. התקציב הוא משהו כמו 30-50 דולר, אלא אם כן יש משהו משתלם במחיר גבוה יותר. אשמח לקבל עצות ממישהו שיש לו נסיון עם דגם מסויים, אבל גם לינקים לביקורות יעזרו מאוד... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
כותרת תודה
-
- 40 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בקרוב אנחנו עוברים דירה, החדר שלי יוצא במרחק קיר מהסלון, וחשבתי על רעיון יצירתי של שילוב בין המחשב שלי (מצד אחד של הקיר) לטלווזיה ושאר המכלולים (מהצד השני של הקיר), זה נראה לי עסק לא פשוט... רשימת הציוד (המשוערת) בדירה היא כדלקמן: בסלון: - טלוויזיה - מגבר + רסיבר (עוד לא רכשנו) - רמקולים (עוד לא רכשנו ) - מכשיר DVD דיוידי (עוד לא רכשנו) - נגן תקליטים (וינילים) (עוד לא רכשנו) - מכשיר וידאו - ממיר של הטלוויזיה בכבלים (ערוצי זהב) - חיבור כבלים בקיר - חיבור רדיו בקיר (גם של הכבלים, זה שקולטים בו טוב) בחדר שלי: - המחשב (כולל כל הכרטיסים שיהיו דרושים) - מסך CRT - רמקולים עם מגבר פנימי אני מעוניין שאת הדברים הבאים יהיה ניתן לעשות בסלון -או- בחדר -או- בשניהם בו זמנית: 1. לראות\ל…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רציתי לקנות אוזניות קשת סגורות בעיקר להאזנה ל-MP3 מחוץ לבית. אני חיפשתי הרבה בגוגל אבל לצערי אני לא מצליח למצוא דגם שיש עליו הסכמה כללית שהוא טוב למחירו. לכל אוזנייה טובה של סנהייזר מצאתי לפחות כמה דעות שאומרות שהן נשמעות ריקניות וגרועות. מצאתי גם המלצה לאוזניות של שור SRH440 אבל ממה שאני הבנתי אלה אוזניות יותר מקצועיות ולא בהכרח טובות להקשבה למוזיקה סתם לפנאי, וגם כמעט ולא מצאתי חנויות שמייבאות אותן. רציתי לשאול האם יש אוזניות קשת מומלצות עד 400 ש"ח עם סאונד יחסית טוב, אבל מה שחשוב לי לאוזניות זה או BRAIDED CABLE, או כבל מתנתק, כי רוב האוזניות שהשתמשתי בהם הכבלים החלו להיקרע לאט וזה די מפריע לי. אני מקשיב בעיקר לרוק ומטאל, מלד זפלין עד אנתרקס, מקשיב לMP3 320 או…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, אני אשמח לעזרתכם, יש לי מגבר/ רסיבר של פיוניר דגם htz-121 ואין לי מושג איך אני מחברת אותו לטלויזיה ולממיר... מבאס לגמרי שזה כזה מסובך, או שרק לי זה מסובך..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שזה פועל בתור אנלוגי למקרה מחברים סאב וופר וסנטר לשם אבל במקרה שלא אני יודע שזה לרמקולים דיגיטליים שהם 2.1 האם אני צודק? הרמקולים creative inspire t7900 הם דיגיטליים או כמו ה 5300 או אנלוגיים כמו 5200?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול לא טוב של creative onboard על לוח אם GIGABYTE 7VRXP וידוע שיש בעיה עם זה,וזה עושה קולות מוזרים וחורקים כששומעים סאונד, אפשר לעדכן את הביוס לזה, אבל אי אפשר להוריד את זה מהאתר של ג'יגהבייט וגם אני לא רוצה ,כי אני רוצה להחליף כרטיס גם ככה... זה מה שרשום על הביוס באתר של ג'יגהבייט: Fixed : Onboard sound chip plays a broken sound when some UDMA mode 6 Hard Disk installed השאלה היא,האם כשאני אקנה את הפורטיסימו 3 -fortisimo של hercules הבעיה לא תמשך?????? אני חושב שלא, כי הצ'יפ החדש של ה-hercules לא מקולקל... ומה אתם חושבים???????.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי SB Live! עם 4 רמקולים וברצוני להעלות את הטרבל לרמקולים האחוריים מבלי שזה ישפיע על הקדמיים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אזז ככה רק אם יהיה מספיק ביקוש ומספיק ציוד נתחיל לפתח את זה יותר הדבר הייחיד שאני יכל להגיד שזה יהיה בגוש דן (כניראה תל-אביב) באחד מימי השישי אין תאריך ואין שעה ובבקשה בלי ספאם!!! אז כל מי שרוצה לבוא למיפגש שירשום פה ואם יש לו ציוד מעניין שהוא מוכן להביא שיודיע. תודה מראש על שיתוף הפעולה ציוד: אוזניות icans Ipod video cowon a2
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש למישהו נסיון עם הדגם הזה? יכול להתאים להרצת XBMC בחדר שינה כאשר המקורות הם ברשת הביתית (חיבור קווי) ? תומך בחלונות 8.1 גירסת 64 ביט ?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני ינסה להסביר קצת יותר למה אני מתכוון... המצב המצוי כרגע: כבל האודיו של המארז מחובר ישירות לכרטיס הקול המובנה בלוח (שאינו מאופשר בביוס). המצב הרצוי: יש לי כרטיס קול אודיגי 2 שבו אני משתמש ביום יום, אני מעוניין לחבר את הכבל של המארז עם היציאות של הסאונד והמיקרופון בקידמת המארז ישירות אל האודיגי 2 (החיבור של האוזניות ישירות אל כרטיס הקול מאחורי המחשב לא נגיש ), כיצד אני יכול לעשות זאת? תודה לעוזרים, אלעד. [br]פורסם בתאריך: 1.01.2009 בשעה 21:59:47 לכל המעוניין, הספקתי למצוא את התשובה בגוגל (הכנת מתאם):http://audigy2zshowto.blogspot.com/ תודה לכל מי שניסה לעזור. אגב, יש מספר שיטות אבל זו השיטה הכי נחמדה שמצאתי, אם אתם יודעים איפה ניתן לקנות מתאם כזה מוכן מראש אשמח לדעת.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
לפני כמה ימים פתחתי נושא בקשר לאודיג'י 2, שמעתי כמה הוא יקר ואיזה כרטיסים בכאילו טובים יותר ועוד דברים מענינות מאוד - כן כן מענינות אז ככה : לא מכיר פה אף אחד ספציפי ואין לי דעה משוחדת בגרוש וכל מה ששמעתי זה רק השמצות וקישקושים הלכתי ועשיתי השוואה בין iHERCULES DIGIFIRE 7.1 ל AUDIGY 2 . מה אני אגיד לכם אנשים טובים שלי ??? ההרקולס טוב מאוד אפילו מעולה למי שלא רוצה יותר מידי והמחיר שלו אטרקטיבי ביותר.והוא תואם למשחקים ולסרטים ולמוזיקה ולבלה בלה .. . אבל ... וזה כזה אבל ... מי שלא שמע את האודיג'י במע' רמקולים טובה כמו LOGITECH Z680 או PROMEDIA 5.1 ומעלה ,ואל תבינו שצריך רמקולים כאלה בלבד כדי שהוא ישמע מדהים, מי שלא הקשיב למנוע האפקטים ולא שיחק משחקים ב ENVIRMENT HQ ומי ש…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, האם יש אפשרות לחבר מערכת רמקולים 5.1 שמיועדת למחשב, לטלוויזיה ושישמעו סראונד (הצפייה בטלוויזיה מתבצעת דרך USB או סטרימר לצורך העניין)? אם כן איך עושים את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום לגבי הרמקולים הבאים: http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid=SK9802&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=55&aff=Zap〈=HE אני רוצה לחבר אותם למחשב בעיקר אבל רציתי לדעת: האם אפשר לתלות אותם עם מתלים סטנדרטיים? עם איזה סוג חיבור מחברים את זה לרדיו?input? תודה.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום שלום, אני חושב לקנות מחשב חדש - ואני רוצה ללכת על לוחות מבוססים nforce2 - עכשיו אמנם שמעתי שהבקר קול שלהם מצויין אבל רוב הלוחות החליפו את הבקרים. השאלה היא כזו - מה עדיף - לוח EP-8RDA+ של epox שעליו NForce Dolby APU through Realtek ALC650 6-channel full-duplex integrated sound PHY או לקנות sound plaster live 5.1 או אולי בכלל להשאר עם הכרטיס שיש לי - soundblaster live value 4.1 נכון לעכשיו אני מחבר את המחשב למגבר ומשם לזוג רמקולים - אבל אני חשב לקנות בקרוב מערכת רמקולים למחשב. השאלה היא בעצם אם הraeltec שעל הלוח כזה גרוע והכרטיס הפשוט של SB יהיה יותר טוב או שאולי הוא באותה רמה וחבל לבזבז כסף - או להשתמש ב SB הישן ... תודה
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, יש לי טלויזיה טושיבה REGZA 26WL66E וחיברתי אותה למחשב עם כבל HDMI לכרטיס מסך RADEON HD4850, אבל אני עדיין רואה מסך כחול. ניסיתי לשחק עם ההגדרות אבל זה לא עוזר, יש למישהו רעיון מה צריך לעשות כדי שזה יעבוד? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום... Holy JC מהפורום הציע לי את הרמקולים שלו ב600 שקל. רמקולים בני שנה וקצת במצב טוב+ (הם פשוט לא היו בשימוש הרבה זמן). הוא נתן לי אותם לבדיקה. הרמקולים יפים ואני באמת אוהב איך שהם ניראים והסאב הוא 188W-RMS שזה אמור ליהיות המון. הרמקולים לא עוברים את האמצע של הווליום ומתחילים להתחרבש ולהיקרע. הסאב שלי הADA880 הוא 50RMS והוא נשמע יותר חזק ועמוק. חשבתי לקנות כ.קול AUDIGY2 VALUE אולי זה יעזור באיזה שהוא אופן? והאם 600 שקל זה שווה על כאלה רמקולים או שאני יכול להשיג טוב יותר?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר הרבה זמן שרציתי לקנות את הזן ויז'ן M הגעתי למסקנה שאני לא באמת צריך נגן כל כך טוב! גם המחיר בארץ מאוד גבוה וגם יש לי בעיה, אני נוסע בסקט ואני קופץ הרבה אז נראה לי זה ייהרס לי מהר. אני חושב שאני יסתפק בנגן טוב אבל לא עד כדי כך... לכן אני רוצה את עזרתכם עכשיו. אני מחפש נגן עם: * מעל ל-7 ג'יגה (עדיף מעל) * שיהיה קטן * שיהיה נוח לשימוש * איכות סאונד שתהיה הכי טובה * לא שביר! (אני ישתמש בו בזמן של התעמלות) * שיגיע עם באנדל סביר * שיוכל להקליט זה כמעט מה שבגדר חובה. מה שלא חובה: * צבעוני לא חובה * רדיו לא חובה התקציב הוא בין 1000-1600. תודה לכל העוזרים!
-
- 33 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אוקי אז אחרי שבדקתי איך הפלאג אין הזה עובד על VMC , ניסיתי ב mce2005 רץ על vpc 2007 הוא אכן נוסף לMC, אבל שאתה בוחר בו ,לא קורה כלום ,חוץ מצליל של בחירה ,הוא לא תומך ב 2005? או שאני פספסתי משהוא ? למי שלא מכיר ,זה בעצם תוסף ל MC, שיש לו גישה ל FDD show ,מה שהוא מאפשר בעצם זה להחליף נגיד פס קול של סרט ,לבטל כתביות וכו' ,ישר ממשק הMC, ויש לו עוד כמה דבריפ נחמדים ,עם אין שום דרך אז יצרך לנסות את VMC ,עם כי המערכת שעליה זה יותר לא חזקה במיוחד ..
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום אני צריך אוזניות לנגן COWON D2 אוזניות IN EAR, עד 100 ש"ח לכל סוגי המוזיקה תודה.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
יש בירשותי את האושניות jvc ha g101 ואני רוצה לבצע מודינג טוב אז חשבתי על להוסיף צמר גפן עכשיו תזבירו לי מה ההשפעה של זה ודבר שני אני רוצה לשים כבר משופר כזה כמו פה http://img180.imageshack.us/img180/7346/img2353ut0.jpg או זה http://img181.imageshack.us/img181/4918/img2300vs9.jpg או כזה http://img291.imageshack.us/img291/3592/img2320wl2.jpg איפה אני מסיג כזה ? ואיפה Anatoli ???????
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-