אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, יש לי PS3 ומחשב, שניהם מחוברים למסך אחד 226BW המחשב מחובר בRGB רגיל והPS3 מחובר בDVI - HDMI שזה עובד על HD עכשיו החלטתי שאני רוצה לצלם סירטונים מהסוני, לעשות סרטים כמו FRAPS. עכשיו הבנתי שצריך כרטיס טלוויזיה, אבל בעצם לא הבנתי בכלל מה זה עושה, לאן זה הולך, כמה זה עולה וכו'.... אם מישהו יכול להביא לי הסבר מורחב זה יהיה אחלה. אני מחפש משהו בסביבות ה200 שקל.
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
למיטב הבנתי, הערוץ של הסאב-וופר במערכות אלו הוא ערוץ נפרד, ולא כלול בערוץ הסטריאו (כמו ברמקולים בתצורת 2.1). האם נובע מכך שבמוזיקה ישמעו רק את שני הרמקלים הקדמיים ללא הסאב וופר?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
הזמנתי את הכרטיס קול של auzentech ה-X-Meridian יגיע עוד שבוע וחצי!! הנה ביקורת למי שמעוניין: http://www.cluboverclocker.com/reviews/sound/XMeridian/index.htm (קיבל 9.5) נ.ב. יש אנשים שעברו מה-x-fi platinum או X-Fi Fatal1ty לx-meridian והיו מאוד מרוצים
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי בחדר מחשב וסוני פלייסטיישן 3 ושניהם מחוברים למסך שלי (2408wfp) וגם למערכת רמקולים של אלטק לאנסיג בחיבור בננה. הבעיה היא כאשר אני רוצה לעבור מהמחשב לסוני או להפך אני צריך להוציא את הבננה של המחשב\סוני ולחבר את הבננה של הסוני\מחשב. האם יש דרך לעקוף את הבעיה כך ששני המכשירים יהיו מחוברים באופן קבוע לרמקולים ויהיה ניתן לעבור למקור השמע הרצוי בליחצת כפתור? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול פנימי של הלוח אם Abit kv8pro (אין שם שום דבר מיוחד, כניסות אנלוגיות לסראונד ו2 אופטיות) וPS2 אני רוצה שהשמע יועבר לרמקולים שלי במחשב ולא לטלוויזיה, כיצד אפשר לעשות את זה? לקחתי את הבננה הצהובה וחיברתי בעזרת קונקטור לכחול במחשב (LINE IN) ולא שומעים כלום
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות טלויזית LCD בגודל 32 אינץ', אני אשמח אם תמליצו לי על טלויזיות בתקציב של - 3500 ש"ח. שמתי עיין על הטלויזה הזאת של LG: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=703563 לפי הנתונים שלי היא נחשבת לטובה? יש טלויזיות בתקציב שיותר טובות ממנה? תודה לכם, שנה טובה!
-
- 10 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אז ככה פירמטתי את המחשב ומשום מה פתאום האייריבר החליט לא לעבוד לא משנה מה עשיתי איתחלתי אותו עשיתי הכל פשוט שום דבר לא עובד...אני לא מגיע לתפריט תקועה לי הודעה על המסך כל הזמן שתוקעת לי את המכשיר אוףףףף אני יכתוב לכם את ההודעה אולי מישהו יודע על מה אני צריך לעשות חוץ ממה שעשיתי.... system files missing to restore the system files' connect h10 iriver plus.. עשיתי ממש הכל אין לי מושג איך אני יוצא מזה גם בחנות עצמה לא יודעים כלוםםם בתודה מראש... איתי..
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אוקיי, אז מכרתי את הסנהייזר HD201 שלי ועכשיו יש לי קצת כסף ואני רוצה אוזניות ברמה יותר גבוהה אני מחפש משהו שפשוט ישמע טוב ואיכותי, עם הדיסקמן שלי [כן זה מה יש] אני שומע בעיקר דברים שבין רוק למטאל ו-FUNK, אני גם באסיסט ואני מתכוון לחבר אותם למגבר לפעמים אני לא סובל In-Ear, וכן הייתי מעדיף שיחסום רעשים מבחוץ כמו שה-HD עשה [למרות שאיכות הסאונד היא בעדיפות ראשונה אצלי] התקציב הוא בערך 300-400 שקל, אבל הוא מאוד גמיש ואם יש לכם משהו איכותי שיביא תמורה טובה לכסף אני מוכן לשלם עוד קצת יותר בלי בעיה אני רוצה שממש יראו את ההבדל ואני יגיד "וואו" בפעם הראשונה שאשמע אותם [אל תשכחו שהסטנדרטים שלכם גבוהים משלי, והייתי מרוצה מאוד מ-HD201 ואני מחפש משהו שיהיה שיפור מורגש מאלה ואני ממש אשמ…
-
- 11 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היי, חשבתי על הT6060 של קריאטיב, שעולה 600, מה אומרים? בקשר לכרטיס קול לא חשבתי אבל משהו איכותי ביחס למחיר יהיה נחמד ;D
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
חיברתי את הרמקולים לכרטיס קול חיצוני שמתחבר למחשב נייד שליaudigy nx2 חיברתי את הרמקולים דרך ה spdif החיבור עם האור האדום עכשיו שאני שומע שיר ושם ברסיבר של הרמקולים setreoX2 שומעים יותר באחורים מאשר בקידמיים למרות שבבאלנס זה באמצע ושאני שם pro logic2 music אז שומעים רק מהסנטר ומשני הקדמיים גם שאני עושה בדיקה של הרמקולים דרך המחשב שהוא משמיע צליל כל פעם מרמקול אחר ולראות אם הם מחוברים טוב אז הוא אומר רק את השניים הקידמיים בלי הסנטר אבל אם אני רואה סרט אז כן שומעים בכולם למה פעם שומעים באלה ופעם באלה במקום שכל פעם ישמעו מכולם וגם בבדיקה צריכים לשמוע מכולם ושומעים רק מהקידמיים למרות שזה מכוון במחשב על 5.1 תודה יואב
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מאז שהבאתי את כרטיס הקול שלי הביתה למחשב וחיברתי אותו למערכת הסטריאו אני שומע באופן קבוע רעשי רקע קבועים (לא עולה ויורד אלא רעש מונוטוני). כרטיס הקול שלי עובד טוב ללא בעיות - אפילו החלפתי אותו ליתר ביטחון ועדיין שומעים רעשי רקע. הדגם שלו הוא:apache ACS-200 הרסיבר הוא מדגם סוני str db830 מחובר אליו ממיר של "יס" , כבל אנטנה מהיציאת רדיו של מת"ב" , cd של סנסוי ,מיני דיסק דק של סוני , ואקולייזר. היציאה עוברת מרחק של מטר וחצי לכל היותר בהגזמה. הכבל הוא ארוך וללא חיבורים מיוחדים - 2 בננות בצד אחד וחיבור רגיל ליציאת ה-line out. (האמת שאין בכרטיס יציאת line out , אלא רק יציאת spk ) הסבירו לי פעם שאולי החיבור למת"ב עושה את הבעיה , אבל גם שזה מנותק יש רעש (פחות אמנם) מה יהיה הסוף -…
-
הכרטיס אמור להחליף את המובנה ב Gigabyte GA-MA770T-UD3. יחובר למגבר סטריאו ב RCA אליו מחוברים שני רמקולים וסאב בתצורת 2.1. כרגע מחובר עם כבל PL ל RCA. האיכותי ביותר שאפשרי בתקציב הנ"ל ושיהיה רלוונטי גם לעתיד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי בעיה עם הרמקולים שלי, ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור אותה\ להגיד לי מה הסיבה לכך... אז ככה, שאני שומע מוזיקה, אני בדר"כ אוהב לשמוע חזק ושאני מגביר אותם לרמה בינונית, פיצוצים קטנים מתחילים לבקוע מהרמקולים, ואני בכלל לא מגביר עד המקסימום! צירוף תמונה: רעיונות כלשהם? :-[ תודה מראש, DrowNz.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
מצטער על הפוסט הנוסף שאני שם בקשר לטלויזיות פשוט החלטתי ללכת על טלויזיה 32 איכותית מאשר 40 זבל.... אז שמתי עין על 3 טלויזיות מה דעתכם עליהם http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410049 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=413347 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472905
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, האם המפרט הבא חזק מספיק בכדי לנגן סרטי HD באיכות 720P ו-1080P? Core 2 Duo E8400, 3.0Ghz 6MB Cache s775 1333Mhz Gigabyte GA-EG43M-S2H (775 1333Mhz, Intel G43, DDRII 800, PCI-E, VGA, HDMI, 1394a Corsair DHX 2*2GB TwinX DDR II 800Mhz CL4 Seagate Barracuda 500GB 7200 RPM 32MB Sata II * 2 Thermaltake Mozart SX Media Lab Chassis Series Silver
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, יש לי SOUNDBAR מהסוג המצוין למעלה. בחודשים האחרונים אחד השכנים מתחבר אליו ללא רשות דרך BT (לא יודעים מי מהשכנים כמובן) המכשיר משנת 2016 בערך ובעבר באמת היה ניתן להתחבר אליו באופן חופשי - ללא דרך להגדיר משהו סיסמא או להכניס למצב PAIRING לפני מספר שבועות ביצעתי עידכון קושחה לפני כחודש ומאז מכשיר חדש יכול להתחבר אליו (ללא סיסמא) רק כאשר הוא במוד BT - נבדק עם אייפון שהיה מחובר בעבר ל SOUNDBAR על אף האמור - מי שכבר התחבר למכשיר יכול להתחבר ללא בעיה גם כשהמכשיר לא במוד BT ויתרה מכך - זה גורם לניתוק שאר ה INPUTS ובגלל זה זה מפריע לנו למהלך הצפיה בטלוויזיה. כל ההוראות של סמסונג בדבר מחיקה של מכשירים קיימים מהצד של ה SOUNDBA…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
האם לכרטיס flyvideo2000 של life view יש יציאה של וידאו...? ואיפה אני יכול למצוא תוכנה לכרטיס ודרייבר מעודכנים
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
קיבלתי לאחרונה רסיבר ישן של חברת מרנץ - דגם 2235. מדובר בדגם ביניים מסדרה של דגמים שהחברה יצרה במחצית השניה של שנות ה-70 וככל הנראה נחשבים לטובים ואמינים למדי. עיון זריז ברשת העלה שמדובר ברסיבר עם הספק בסטריאו של 35 ואט לערוץ ומקלט FM שנחשב למעולה. חיברתי את הרסיבר, שככל הנראה לא פעל כבר שנים, לחשמל בזהירות ומתוך ציפיה לצליל נפץ ותמרות עשן. למרבה ההפתעה הוא נדלק ואפילו רוב התאורה הפנימית עדיין פועלת. מאחר שאין לי כרגע רמקולים (בוז 2.2 שהיו ברשותי נמסרו לאחי - ברוך שפטרנו) הרסיבר חובר ל-SR80 כאשר המקור הוא CD72 של ארקאם כפי שניתן לראות בתמונה (לפני הצילום פרקתי את הפאנל הקדמי והוא עבר ניקיון יסודי). לציין שלא רק המראה החיצוני קלאסי ומרשים אלא גם המראה הפנימי (אין תמונות מ…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש רמקולים וסורק. חשוב לי שהם יהיו של גניוס. על מה אתם ממליצים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
התקנתי תכרטיס קול שלי.. כמו שאני תמיד מתקין והוא עובד עכשיו התקנתי תדרייבר המחשב מזהה אותו אבל הבעיה שלא שומעים ושאני בודק אם יש למטה את הרמקול למטה (כידוע שהמחשב מזהה כרטיס קול כמו שצריך הוא עושה תרמקול הזה) הוא לא עשה לי מישהו יודע מה עושים? תודה מראש לעוזרים זה דיי דחוף אז כמה שיותר מהר יותר טוב דרך אגב שאני נכנס למנהל ההתקנים יש שם בקר קול של מולטימדיה עם סימן שאלה צהוב כזה וזה אחרי שהתקנתי תדרייבר(אולי הדרייבר לא הותן טוב??)
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בzap מצאתי את זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=36334 המחיר שלו מעולה בשבילי אבל כמה שאלות אני ממש נוב בזה אז ככה זה מכשיר קורא mp3 אז אני יכול להעביר אליו עם כבל שירים מהמחשב ? האם הכבל הזה מגיע איתו ? הבטריות שלו טובות ? נטענות ? לפי הביקורות שם הוא טוב, מה אתם חושבים ? הזכרון שלו של ה256 ראם אני יכול לשים עליו שירים ואח"כ למחוק ? יענו איך אני מחבר אותו למחשב ? זה כמו חיבור של המצלמת אינטרנט ? זה פותח לי מין hd משלה ? אני מקבל איתו נרתיק או משהו ? יש בו מקום לדיסקים או רק שמיעה מהזכרון שלו ? האם הוא שווה ניה ? יש משהו טוב יותר באותו טווח מחירים ? תודה
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
הסכום שאני מוכן להשקיע באיזור ה200 שקל השימוש שלהם נעשה בעיקר בבית מול המחשב (בזמן לימודים-מה שמושך אותי יותר לאוזניות אטומות -הדירה שלי רועשת) וריצות /חדר כושר (לפי מה שקראתי בפורום יש אנשים שמתעקשים על אטימות למים בגלל זיעה ו/או כאלה עם תופסני אוזן) . אני לא מבין כל כך בנושא אבל הסתדרתי מצויין עם האוזניות הפשוטות שהיו לי לריצות ולחד''כ עד היום. אשמח לקבל המלצות אין חשיבות לקניה בארץ/חו''ל. דגמים שכרגע התעניינתי בהם הם ה klipsch reference R6 ,sennheiser cx300 ii/cx400/cx500 תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חושב שהשנושא הזה נוגע להרבה אנשים. לפי מה שממליצים רוב המבינים, VS2421 הם הרמקולים האיכותיים ביותר שיש בסביבות ה300שח.. אבל, מסתובבות שמועות רבות מאוד בפורום הזה, בזאפ, ובפורומים נוספים על בעיות שונות כגון זמזום תמידי, זמזום ליד ראוטרים וכדומה, רעשי רקע מסוגים שונים וכדומה. לאחרונה ישנה שמועה שהנושא תוקן במערכות שהגיעו בזמן האחרון.. אין ספק שאם הבעיות הללו נכונות כדאיות הרמקולים יורדת משמעותית מאוד כי אף אחד לא רוצה להשקיע 350 שקל ולקבל זמזומים.. שאלתי: האם הנושא קיים אצל כולם? יש כאלה שאין אצלם כלל? האם לאחרונה אכן הבעיות חלפו? ולסיכום: אני מקווה שתוכלו להצליח לשכנע אותי והרבה אנשים ללכת על הרמקולים הללו שמבלי הבעיות אמורים להיות נפלאים למחירם. המון תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת לחדר, אני מעדיף סטיראו. בעיקר למוזיקה, אני שומע רוק וקצת אלקטרוני אפשר להגיד, פחות בשביל סרטים ודברים כאלה. נגיד שהתקציב בערך לרמקולים ולמערכת הוא באיזור ה2500 שקל, איך אתם ממליצים לחלק את התקציב. ומה לגבי ציוד יד 2, אפשר המלצות לאיפה לחפש מה מומלץ ממה להתרחק וכו'?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-