עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nadav2605,

שלום, אני לא יודע מה להחליט בבקשה תעזרו לי!!!!! אני מתלבט בין הh320 לx5! לh320 יש מסך יותר גדול ויותר ברור הx5 מנגן וידאו ב15 FPS לעומת 10 FPS של הh320 הx5 שוקל הרבה פחות וגם קצת יותר קטן h320 בא יותר מאובזר עם אוזניות טובות ותיק עוד לעומת הx5 שבא עם אוזניות חרא וצריך לשלם עוד כסף כדי לקנות אוזניות נורמליות.... לh320 יש איכות סאונד טובה יותר הx5 זול יותר ואני יכול להביא אותו מארה"ב עוד שבוע עם דוד שלי לעומת הh320 שאי אפשר להשיג אותו שם וכאן הוא יותר יקר בהרבה מאוד לעומת הx5 בארה"ב... מה אני יגיד לכם אני יכול להמשיך ככה עד מחר אבל אני צריך כבר להחליט !!

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Nullity,

שלום, אפשר לקבל מעט הסברים בכל הנוגע למהו DAC ואיך משתמשים בו? במידה ואני רק רוצה ליצא מוזיקה מהמחשב (קבצי מוזיקה כלשהם) למגבר חיצוני ורמקלים, האם DAC שכזה יכול לתת פיתרון לכך (ללא שימוש בכרטיס קול) או שיש צורך בעוד אלמנטים נוספים? דוגמא לאחד אפשר למצוא בלינק הזה - http://www.benchmarkmedia.com/digital/dac1/default.asp

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אני מחפש משהו חובבני אם עדיפות ליד ראשונה ( למרות שבהנתי שאין לי ממש מה לחפש שם ) גם יד שנייה במצב טוב יהיה בסדר. אני מחפש משהוא די פשוט אני לא הולך להופיע במועדונים בתל אביב או משהו כזה רק אירועים קטנים ( עד 70 איש ) ואולי לעשות כסף מהצד ככה. ראיתי את זה: http://www.netoneto.co.il/pl_product~CDJ240~19~63.htm נראה שהוא עונה על הצרכים שלי אני רק לא רוצה להתחיל לרוץ ממעבדה למעבדה ולחפש מחירים במקרה של תקלות. ( הבנתי שזה רגיש אצל קונרולים זולים ). ואני יודע ש"זול זה יקר". למבד זה אני מתקוון גם לערוך שירים שאני וחברים שלי כותבים. אני לא מתקוון לזרוק על זה מעל 2000 שח, (אני יודע שזה מוריד את רוב האפציות). ושוב אני לא רוצה משהו שימות לי אחרי שנה אלה שיחזיק שנתיים שלוש ככה. תודה…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by haim855,

אני מחפש טלויזיה לרכוש מרוב כל הדגמים ומישחק המחירים כנל דגמים לא יודע מה הבחירה הנכונה.. לכן צריך את עזרתכם טווח ראיה כ 3 מטר גודל מסך 42 עד 50 בהתאם למחיר נורמלי! סמרט לא נחוץ (חשבתי על שימוש בסטרימר) מחיר חורג בלחץ כ 4000 שח תלת מימד נחוץ לא יפריע עם אהיה רק יועיל.. פשוט טלוזיה שהנה איתה לטווח טוב .. יש כמה דגמים שנראים לי בעין ביחס למחיר די טובים ארשום תדגמים מישהו יכול להמליץ לי מה כדי..אפשרי להמליץ על דגם אחר כמובן.. 1 http://www.buy2.co.il/o/5f477b04-e5eb-4bf2-9a5c-dc7e6cf2ea12 2 http://www.buy2.co.il/o/ec47cd72-6682-472d-a489-7c1d92f3682b 3 http://www.buy2.co.il/o/3b54e745-4389-4bc8-860f-c69c29a06cf8 http://www.buy2.co.il/o/e32e72fb-00da-46b8-9809-6a8e5b88577f 4…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by __MIKO__,

סליחה שאני שואל שאלה שבטח נטחנה פה כבר הרבה, אבל האם WINAMP או WMP יודעות להפוך MP3 לקובץ AUDIO? כלומר אני מעוניין לשמוע בקובץ המקורי דרך המחשב ולא לצרוב על CD.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Proww,

היי חברה אני אובד עצות. מצאתי 2 דגמים של טלוויזיות סמסונג: מסך LED סמסונג 40'' דגם UA40F6400 ו: טלוויזיה "SAMSUNG LED 40 תלת מימד SMART TV UE40F6320 שניהם סביב המחיר 3300 מה ההבדל? מה מומלץ לרכוש? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. לחברי הפורום שלום. יש לי זוג רמקולים למחשב שמיועדים לשוק אמריקאי, כלומר חייבים מתח הזנה 120V. נניח אם אני קונה ממיר מתח כזה, האם זה רעיון מוצלח או שזה לא טוב כי עלול לפגוע באיכות השמע ו/או בגלל סיבה אחרת כלשהי שלא חשבתי עליה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום, אשמח אם תמליצו לי על מערכת קולנוע ביתית עד 1500 ש"ח לחיבור למחשב\טלוויזיה משמש בעיקר לשמיעת מוזיקה וצפיית סרטים כרגע זאתי על הכוונת שלי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=744480 אחד הדברים הכי חשובים לי זה באסס חזק וטוב, ושמיעת סראונד טובה וכמובן איכות צליל וכו'... תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. הינה הם http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=24895 שווה למכור אותם ב200 לחבר?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Kenny,

היי , יש לי בעיה שהסאונד באוזניות מתהפך , הכוונה מה שאני אמור לשמוע בצד ימין זה בצד שמאל ומה שאני אמור לשמוע בצד שמאל הוא בצד ימין. בעיקרון האוזניות בסדר כי כשהן מחוברות ישירות למחשב אז הכל בסדר. אבל עכשיו חיברתי את המרכת למחשב והאוזניות מחוברות ליציאת האוזניות שבמערכת... וזה מה שהפך את הצדדים. למשל ב winamp אפשר לשים לב לזה כשאני שולט ברמקול ימין ושמאל , זה פשוט הפוך אין לי ממש בעיה עם זה בשירים , הקטע שאני משחק משחקים און ליין , והכיוון של סאונד נכון זה חלק בלתי נפרד. רציתי לדעת אם יש איזו דרך לשנות את זה , לעשות משהו שיחזיר את זה (ולהשאיר את זה כמו שזה.. הכוונה מחשב > מערכת > אוזניות , אני מעדיף ככה , בעיקר בגלל שאני יכול להשתמש במגבר של המערכת) המממ , לא ניתן…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. חיפוש ערוצים במסך SAMSUNG T260HD לצלחת לווין HOTBIRD בטלויזיה הזאת יש ממיר פנימי דיגיטלי מנסה לסרוק ערוצים לצלחת שיש ברשותי HOTBIRD CIRIUS או AMOS ללא תוצאות בדקתי בMANUAL אבל לא רשום שם כלום בקשר לזה. האם מישהוא יודע איך לחפש שם ערוצים?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אני רוצה לקנות SMART TV, יש סיבה לקנות את זה בישראל? או שזה בנתיים טוב רק בארה"ב?!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אורח אייל
    Started by אורח אייל,

אחד חדש יותר בעל טכנולוגיה עדיפה והשני בעל הרבה תקני אודיו מה מהם עדיף?

14. אז ככה, קניתי את הEH5000 של סאמסונג טלוויזיה חמודה אבל יש כמה שאלות 1.אני מצליח להפעיל סרט MKV אבל הכתוביות [שלא מובנות] פועלות בג'יברש, אפשר לסדר את זה? 2.איך אני נכנס לדפדפן שהבנתי שיש לו? וזהו ניראה לי בעיקר תודה רבה ואשמח לתשובה מהירה כי זה דיי דחוף

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by din707b,

אשמח לשמוע תגובות לגבי הכרטיס הנ"ך ביחס לג'וליה לגבי איכות ה- PLAYBACK האם אמורים להיות הבדלים משמעותיים בין שני הכרטיסים תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by shlomigl4,

רכשתי OLED של LG. בהתאם רוכש רסיבר חדש שיתמוך ב4K ובפורמטים החדשים כגון DOLBY ATMOS. יש לי כיום סט 5.1 , מתלבט בין הרסיברים הבאים: 1400/3400/Denon AVR-X2400H Yamaha RXV681 Marantz SR5011 יש לי כיום ONKYO, לא בא לי יותר על החברה הזאת. המטרה בעיקר צפייה בתוכן 4K ובסרטים באיכות גבוהה מאוד / קונסולות משחקים. פחות מוזיקה. מה לבחור?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. היי , אני מקבל מחר שני סאבים , הבנתי שהם לא באים בתוך קופסא כזאת גדולה , כמו שרגילים (אני מדבר על סאב לרכב) אלה שהם בתוך צינור עגול , באורך של כ40-50 סנטימטר) ובקוטר של 6 או 8 אינץ. (שזה בעצם האינץ של הסאב) כמו שבטח הבנתם , הסאב מורכב באחד הקצוות של הצינור... מישהו שמע על דבר כזה? איך הם בהשאווה לסאב "נורמלי". אני מקבל שניים כאלה , שכל אחד מהם 450 או 550 וואט (לא זוכר) כל מידע יבוא לטובה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום חברים אני מחפש אוזניות טובות אבל שנכנסתי לתחום קיבלתי תחושה של קפיצה למים עמוקים מדי. יש לי כרגע AKG K414P והן נוחות עם הריפוד שלהן וזה מה שאני רוצה ברכישה שלי - עור.ידוע לי שגרדו באים עם ספוג כלשהו וזה לא ממש מדבר אלי. עשיתי מחקר קטן ואני רואה שאני לא ממש מוצא את מה שאני רוצה בגבול התקציב שלי. רציתי בהתחלה את ה M50 של אודיו טכניקה אבל הבנתי שהן יותר אולפניות ולא מוזיקליות. שמתי את ה SR80 של גרדו בתור ברירת מחדל אבל הבנתי שיש להן ספוגים ולא ציפוי עור כמו שאני רוצה. אז מה עושים?? סנהייזר לא מושכת אותי כל כך והדגמים שכן מדברים אלי יקרים מדי בגבולות ה 700 עד ה 1000 שקל והתקציב שלי עומד על 600 עם 700 שקל אם הדגם יהיה ממש שווה. מה לעשות? ראיתי AKG גדולות בבאג אבל הן עול…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by GRiM,

קודם כל, שנה טובה לכולם! לרגל השנה החדשה , החלטתי לקנות לעצמי נגן MP3 איכותי שישמש אותי בעיקר לשמיעת מוסיקה - מן הסתם. התקציב עומד על 1200 ש"ח (בתנאי שאני אמכור את המינידיסק שיש לי ב-600 ש"ח לפחות), אני רוצה משהו איכותי, בעל נפח גדול וכמובן שיהיה נוח לשימוש. ראיתי שהרבה ממליצים לי על IRIVER, אבל iPod nano מוצא חן בעיני יותר - לפחות בתמונות שאני רואה באינטרנט. בקיצור, על מה אתם ממליצים?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by ew89,

היי חברה יש לי כבר את ה DAC הזה תקופה ולאחרונה התחיל לעשות בעיות באוזניה בצד ימין מתחילים לשמוע חלש או לא לשמוע בכלל, רק אם אני משחק קצת עם החיבור שם שומעים אבל עדיין חלש יותר ומצד שמאל יש מה לעשות? או רק לקנות חדש?

21. Started by alienboo,

Hi ppl, im looking for good headphones for music and games looking out the net and asking dj friendes, this set came up as the best that money can buy but and this is very big but, does spending this amount of money on such headphones makes me be lunatic or is the investment worth it ?? can u ppl advice please ? i am an audiophile and i like crystal clear music with the bass that comes from pc games ?if not this set, can any 1 recommend a different brand or model that will be good my last set was HD570 and it broke after 4 years, damn !! loved it thank you

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום! יש לי בעיה באזניות sennheiser mm70 שנקנו לפני שנה וחצי ונעשה בהם שימוש מיוזע (רצתי איתם.. לא כל כך הרבה) - שומעים בצד אחד חזק יותר מהצד השני, לדעתי זה דבר חדש אבל אי אפשר לדעת.. השאלה שלי היא האם אפשר לתקן את זה בעזרת ניקוי או שזה כניראה בעיה של קורוזיה או משהו במגעים? תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אני רוצה לעביר כבל RCA מסביב לחדר לרמקולים אחוריים, וחשבתי לא לנצל את האורך של הכבל שמגיע עם הרמקול, משום שאני רוצה לקבע אותם בתוך הקיר, ואני לא רוצה לשים את הכבל של הרמקול בתוך הקיר (אם אני ארצה להחליף או משהו...), אבל אז זה יוצא שהכבל יהיה באורך של כ12 מטר, זה יוריד לי מהאיכות? תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=video&file=06260629_melting_ipod2.wmv

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Nasok,

טוב בשעה טובה קניתי את Z5500 וסידרתי אותו על העצות שלכם. הכול נשמע ממש טוב רק מדבר אחד אני לא מרוצה! מהבאס!! הדבר המפלצתי הזה בכלל לא מרגישים אותו הצלחתי להוציא הרבה יותר עם הATP 3 שלי. יש למישהו עצות?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים