עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nadav2605,

שלום, אני לא יודע מה להחליט בבקשה תעזרו לי!!!!! אני מתלבט בין הh320 לx5! לh320 יש מסך יותר גדול ויותר ברור הx5 מנגן וידאו ב15 FPS לעומת 10 FPS של הh320 הx5 שוקל הרבה פחות וגם קצת יותר קטן h320 בא יותר מאובזר עם אוזניות טובות ותיק עוד לעומת הx5 שבא עם אוזניות חרא וצריך לשלם עוד כסף כדי לקנות אוזניות נורמליות.... לh320 יש איכות סאונד טובה יותר הx5 זול יותר ואני יכול להביא אותו מארה"ב עוד שבוע עם דוד שלי לעומת הh320 שאי אפשר להשיג אותו שם וכאן הוא יותר יקר בהרבה מאוד לעומת הx5 בארה"ב... מה אני יגיד לכם אני יכול להמשיך ככה עד מחר אבל אני צריך כבר להחליט !!

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by adibs7,

חיברתי את המחשב לטלויזיה בחיבור HD , גם בכרטיס מסך חדש ג'יפורס 8800 gt sonic לא מצליח לראות בטלויזיה את המחשב מה עלי לשנות איזה הגדרות ???

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by dror_gh,

מקווה שזה קשור לפה (חיפשתי אוזניות בחיפוש וראיתי שהרבה שאלו בפורום הזה) שלום. יש לידידה שלי את ה IPOD מדגם ma350fb האוזניה שלה נשברה והיא רוצה לרכוש זוג אוזניות קצת יותר טוב אבל גם עדין וקטן. על איזה אוזניות תוכלו להמליץ ומה המחיר? תודה רבה האוזניות האלו שבתמונה הן IN EAR או כפתור? כאלה אני רוצה רק יותר איכותיות

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אהלן איפה אפשר למצוא בארץ במחיר נורמלי את הGARDO SR60 רצוי באזור ירושלים

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. נקרע לי הגומי במרכז הכבל של האוזניות, ושני הכבלים שנמצאו בפנים בולטים החוצה. בנתיים הכל עובד מצוין אבל אני מניח שהמצב הזה לא ימשך זמן רב.. יש מה לעשות בשביל להציל את האוזניות? CX300

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. כפי שהכותרת מרמזת, רמקולים איכותיים למחשב, עם העדפה ל-Logitech, חנות באזור המרכז, עד לתקציב של 400 שקל (אפשר לחרוג קצת) משהו אלגנתי, בעל עוצמה, איכותי, אם יש יותר מ 2.1/2.0 אז בשמחה. תודה מראש :P

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. היי חבר'ה.. אחי טס ביום שבת לשבועיים והוא רוצה שאני אארגן לו נגן Mp3 ואעתיק לשם את אוסף המוזיקה שלו. אז אני קונה את הנגן יותר מאוחר (היום!) כשאחזור לת"א. כנראה באיזור הדיזנגוף סנטר. אז קודם כל, יש חנות מלבד באג באיזור? שמתי לב שהם שוחטים במחירים ב-ZAP, והם היחידים שנראה כאילו יש להם הכל פה במרכז.. אין לי זמן להזמין מהאינטרנט ולחכות למשלוח, צריך לבוא לשלם ולקחת (היום!), ושזה יהיה במרכז ת"א. משהו עד 1500 שקל אני מניח. עכשיו בקשר לדרישות.. שיהיה נוח ופשוט לתפעול. אנחנו מדברים על בן אדם שאין לו מחשב בבית בכלל..! רצוי שזה יהיה מכשיר של Drag & Drop שאם הוא ירצה להעתיק שירים אי פעם זה יהיה פשוט. משהו קליל יחסית שניתן גם אולי לקנות לו רצועה בשביל כושר, או שיש לו אבי…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by enzo,

מערכת רמקולים 2.0 חדשה תשוחרר בקרוב.העיצוב זוועה בעיני אך טוב מראה עיניים,נראה מעניין. http://il.wannahaves.com/item/babeface/a/ifa-2008-harman-kardon-gla-55 ולא נשכח את המחיר 999$

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by אקו1,

למומחים או מי שניסה:כדי להוציא קבצי flac שיהיו גם באיכות טובה וגם בkbps הטוב ביותר מה צריך לבחור:sample rate 96000 או פחות ואיזה level מ0 עד 8 שמתי לב שב96000 דווקא בlevel 8 הkbps נמוך משמעותית מlevel 0 .הקבצים נשמרים במחשב.מה נכון?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by com,

צריך להחליט בין הטלויזיות האלו. עיקר השימוש צפייה באיכות SD. הסתכלתי על שניהם, לא מצליח להחליט מה אני יותר אוהב. השימוש בפיצר הUSB לא ממש קריטי. מה לקחת? צחי

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by splitman,

שלום, אני רוצה לחבר מחשב ישן לטלוזיה חדשה, אני מקווה שזה המקום לשאול את השאלה. הטלויזיה היא 32" בעלת חיבורי HDMI (בין היתר), שכנראה תוחלף בעתיד הקרוב ב42" - 47". המחשב הוא בעל כרטיס מסך Gigabyte GV-R9000 Pro עם חיבור DVI-I (ללא HDMI). התכנון הוא לחבר את המחשב לטלויזיה ע"י חיבור DVI to HDMI. ברמה תיאורטית יש הבדל בין חיבור DVI to HDMI ל- HDMI to HDMI? ואם יש הבדל, האם יש הבדל גדול?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by GQ4U,

אני מסכים אתכם מראש שלאנשים שאוהבים סינמה שווה להשקיע יותר אבל זה בשביל סבתא שלי והיא לא מוכנה להשקיע שקל נוסף. בטווחים האלה אני לא מתצא ולכן אני זקוק לעזרת מומחים בעלות\איכות עבור 1400 שח. איזה דגמים לשקול? (קישורים לזאפ יעזרו)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by livne21,

*מרחק צפייה 2.5-3 מטר *גודל באינצ'ים אני בעד 32" גם ראיתי את הגודל במציאות וזה נראה מתאים *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: 2500-3000 ש"ח (חריגה עד 3500 אבל רק אם באמת באמת כדאי) *מה חשוב לי בטלוויזיה שלי ומה השימושים שלי: אני הולך לחבר אותה לדברים כמו מחשב,WII ,ממיר YES HD אולי בעתיד גם PS3 נראה.. מן הסתם אני רוצה כמה שיותר איכותית במחיר הזה.. כרגע יש 3 שאני מתלבט ביניהם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755614 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=757521 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764596 ולסיכום תודה לכל מי שעוזר!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שמעתי שה-MICRO LABS X16 מומלצים, איך הם בהשוואה לשאר הדגמים? חשוב גם שלט רחוק.[br]פורסם בתאריך: 13.01.2011 בשעה 15:32:53 הקפצה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by shlomigl4,

רכשתי OLED של LG. בהתאם רוכש רסיבר חדש שיתמוך ב4K ובפורמטים החדשים כגון DOLBY ATMOS. יש לי כיום סט 5.1 , מתלבט בין הרסיברים הבאים: 1400/3400/Denon AVR-X2400H Yamaha RXV681 Marantz SR5011 יש לי כיום ONKYO, לא בא לי יותר על החברה הזאת. המטרה בעיקר צפייה בתוכן 4K ובסרטים באיכות גבוהה מאוד / קונסולות משחקים. פחות מוזיקה. מה לבחור?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by __MIKO__,

סליחה שאני שואל שאלה שבטח נטחנה פה כבר הרבה, אבל האם WINAMP או WMP יודעות להפוך MP3 לקובץ AUDIO? כלומר אני מעוניין לשמוע בקובץ המקורי דרך המחשב ולא לצרוב על CD.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני רוצה לשמוע מוזיקה במקלחת . אפשרות לחריגה מהתקציב במידה ואני ממש לא בכיוון. אם בלותות' אז משהו שנתמך על ידי האיפון בעדיפות. תודה מראש, Nihility

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by roy998,

אהלן, רציתי לקנות את הרמקולים Microlab Solo 6c שהבנתי שמאוד מומלצים. כיום יש לי רמקולים ישנים שלLogitech עם סאבוופר והבנתי שעם כמה שהSolo 6c יהיו טובים הבאסים שאני רגיל אליהם מהסאבוופר לא יהיו קיימים וזה יחסר לי. אשמח לשמוע מאנשים שמבינים או מכירים את הSolo 6c יודעים להגיד לי איך הם יהיו לשימוש של שירים בעיקר וגם סרטים. ואם כדאי/לא כדאי/ או יכול לעבוד בכלל יחד עם סאבוופר- Morel Sub8 ? (אם ספציפית עם האחד הזה לא ובכללי זה כן מתאים להוסיף סאבוופר לרמקולים אז אשמח לעצה לאחד מתאים בתקציב של עד 1000 ש"ח יד 1/2)

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by shayw,

מ DVD ל LCD תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by llivny,

אני הולך לקנות רסיבר HDMI של ONKYO. בינתיים המחשב מחובר ישירות לטלויזה. יש לי גם PS3 וYES MAX HD שאני מחבר ישירות לטלויזיה (יש לי רק שתי כניסות HDMI אז אני מעביר את הכבל מאחד לשני עד שיהיה לי רסיבר). השאלה שלי היא אם אני אחבר את המחשב לרסיבר המחשב יזהה לי את הטלויזיה כמו כשהוא מחובר אליה ישירות??? אם לא יש לי אפשרות להמשיך לחבר את המחשב ישירות לטלויזיה אבל אז יש לי בעיה עם הסאונד כי למחשב שלי אין יצאיה דיגיטלית. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by StrayGator,

או מקרקש, נראה לי שאפשר להבין במה מדובר. הוא התחיל לעשות בעיות אחרי שחזרתי משבת אצל ההורים, ואני מעריך שהשותף שלי (או חברים שלו) לקחו אותם קצת רחוק מדי עם הווליום. יש דרך לבדוק ממה זה נובע, ואולי לתקן?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by slrr,

מה עדיף, למה, יתרונות חסרונות. מדובר בתצורת 5.1

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by alergic,

יש לי את ה Logitech S220 ואני מרוצה. לא צריך משהו מעבר לזה. השאלה אם בטווח המחירים של ה s220 יש כרגע משהו אחר יותר מומלץ ואם שלט לכיוון הווליום? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. היי לכולם ! אני צריך את עזרתכם. אני רוצה לקנות טלויזיה לחדר השינה ופשוט אין לי מושג מה לקנות. עשיתי כמה סיבובים בחנויות למוצרי חשמל והתייעצתי עם חברים ונראה שכדאי לי לקנות טלויזיה בגודל 40" או 42", מרחק הצפיה הוא בערך 1.90-2.00 מטר. התקציב שלי בערך 5,000-5,500 ש"ח. אני מתכוון לחבר לטלויזיה מחשב באמצעות כבל HDMI ולראות עליה סרטים/סדרות מהמחשב. אני גם מתכוון לפעמים לשחק במשחקים מהמחשב על הטלויזיה. יש לי כמה דרישות מהטלויזיה: שתציג באופן איכותי, עם צבעים טובים ובלי ריצודים. שהרמקולים של הטלויזיה יתנו סאונד באיכות סבירה. צריך שיהיה איזה 3 או 4 כניסות HDMI. חשוב שהמסך של הטלויזיה יהיה ANTI-GLARE כדי שלא יהיו החזרי אור מהטלוזיה. תודה רבה לעוזרים ! מתן.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by esaly,

היי חברים! רציתי לבקש חוות דעת על הSunwave SMR-140 (שלט HTPC) לינק: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7664&perur=2&t=9&c=375 האם הוא עובד היטב עם XP? איך הוא מתפקד בתור עכבר ומקלדת? האם הוא חייב מדיה סנטר בשביל לעבוד או שמספיק לו MEDIA PLAYER? המון תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים