אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני לא מומחה גדול לסאונד. אני מחפש אוזניות טובות לריצה במחיר של עד 300 שקל. יש לי אפשרות להביא מארה"ב בחינם . בקיצור שיהיה HEADPHONES, לא מחפש בס ודברים יותר מדי מתוחכמים. שישמעו טוב ושיתחבר לסמארטפון(גלאקסי/LG). תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חדש בתחום ואני רוצה לקנות מערכת לסלון בשביל לשמוע FLAC באמת עם איכות עוד לא התחלתי לבחור מוצרים כי אני עוד מנסה להבין מי נגד מי בתחום לפי מה שהבנתי יש 4 דברים רמקולים, סאב, מגבר, רסיבר אשמח שתסבירו על 3 האחרונים, מה תפקידם וכו' ולמה יש סאבים בנפרד זה לא בא עם הרמקולים? (לא מצאתי מידע בלינקיה)
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי , יש לי בעיה שהסאונד באוזניות מתהפך , הכוונה מה שאני אמור לשמוע בצד ימין זה בצד שמאל ומה שאני אמור לשמוע בצד שמאל הוא בצד ימין. בעיקרון האוזניות בסדר כי כשהן מחוברות ישירות למחשב אז הכל בסדר. אבל עכשיו חיברתי את המרכת למחשב והאוזניות מחוברות ליציאת האוזניות שבמערכת... וזה מה שהפך את הצדדים. למשל ב winamp אפשר לשים לב לזה כשאני שולט ברמקול ימין ושמאל , זה פשוט הפוך אין לי ממש בעיה עם זה בשירים , הקטע שאני משחק משחקים און ליין , והכיוון של סאונד נכון זה חלק בלתי נפרד. רציתי לדעת אם יש איזו דרך לשנות את זה , לעשות משהו שיחזיר את זה (ולהשאיר את זה כמו שזה.. הכוונה מחשב > מערכת > אוזניות , אני מעדיף ככה , בעיקר בגלל שאני יכול להשתמש במגבר של המערכת) המממ , לא ניתן…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע בערך כמה עולים וופרים לרמקולים בגודל של 10 אינץ' ושיהיו טובים לא זבל.... וכמה עולה גם מידריינג' סביר תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות טלוויזיה דקה וגדולה (עכשיו יש לי CRT 21", הכל יחסי) לחדר התקציב הוא עד 3000¤, אבל אני ישמח מאוד מאוד לקנות ב2000 במידה ואני יקבל משהו טוב במחיר הזה, יש עוד דברים שאני רוצה לקנות החדר שלי הוא באורך של 3 וחצי מטר (המרחק צפייה יהיה 3.25 מטר כנראה) איזה גודל מומלץ לחדר כזה דרך אגב? כי מבחינת התקציב, ממה שראיתי הכי גדול שאני יכול לקנות זה 32 אינץ' בכל מקרה. חשוב לי שהטלוויזיה תהיה של יצרן סביר (lg, samsung, toshiba, sony, philips וכו') ולא becko lenco metz וכל מני כאלה שרואים בזאפ ועוד יותר חשוב שהטלוויזיה תהיה שחורה לגמריי, עדיף מבריק, ולא בצבע כסף! זה פשוט מכוער באופן קיצוני. וכמובן שתהיה איזהשהיא כניסה דיגיטלית כדי לחבר את המחשב וממיר HD בעתיד (…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את ה Logitech S220 ואני מרוצה. לא צריך משהו מעבר לזה. השאלה אם בטווח המחירים של ה s220 יש כרגע משהו אחר יותר מומלץ ואם שלט לכיוון הווליום? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
חיפוש ערוצים במסך SAMSUNG T260HD לצלחת לווין HOTBIRD בטלויזיה הזאת יש ממיר פנימי דיגיטלי מנסה לסרוק ערוצים לצלחת שיש ברשותי HOTBIRD CIRIUS או AMOS ללא תוצאות בדקתי בMANUAL אבל לא רשום שם כלום בקשר לזה. האם מישהוא יודע איך לחפש שם ערוצים?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחד חדש יותר בעל טכנולוגיה עדיפה והשני בעל הרבה תקני אודיו מה מהם עדיף?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי.. השאלה שלי היא האם ניתן לחבר את מכשיר הHOT HD (ממיר הכבלים) לרשת (קיים חיבור רשת ETHERNET) ולשדר אליו באיזה שהיא צורה ב-STREAMING סרטי HD דרך אחד המחשבים ברשת הביתית? בנוסף, יש לי טלויזיה SUMSUNG LCD LED דגם UE37C5100QW, גם בה יש חיבור ETHERNET ואותה הצלחתי לחבר לרשת הביתית ולהזרים מדיה...שם היתה בעיה אחרת - לא הצלחתי להזרים סרטי בפורמט MKV (הבנתי שיכול להיות שהטלויזיה לא תומכת בהזרמה הזאת...האם מישהו יודע איך למצוא עדכון קושחא שפותר את הבעיה?) בנוסף הצלחתי להזרים סרט AVI ...אבל ללא תרגום...האם יש דרך לשדר סרט עם תרגום מבלי להצמיד תרגום לסרט ? אני יודע שצריך תוכנה מסוימת..ניסיתי כל מני תוכנות ולא ממש הצלחתי..אשמח אם מישהו שיחק עם זה פעם וידע לתת עצות. תודה רבה והמשך…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניינת לקנות טלויזית לד או אל.סי.די לחדר השינה. אני לא יכולה לתלות אותה מול העיניים כי אין לי קיר פנוי, ולכן חשבתי לתלות אותה מעל הדלת בזוית כלפי מטה, כך שכשאני יושבת במיטה אוכל להסתכל כלפי מעלה ולצפות. אני עוד לא בטוחה במה אצפה בדיוק - האם דרך הארד-דיסק נייד, או מיני.טי.וי שמחובר לאנדרואיד, או ערוצי עידן, או שבכלל אתחבר לכבלים/לוויין. מה שבטוח, אני אצטרך יציאת הייצ'.די.אמ.איי (חשבתי ששתיים זה המינימום) ויציאות שמתאימות לכל מה שתיארתי (יו.אס.בי, כבלים, אולי ממיר מובנה). הייתי הבוקר במחסני חשמל. מעבל לזה שניסו למרוח אותי ולמכור לי מסך ברזולוציה נמוכה כאילו הוא פול היי-דפינישן, כל הטלויזיות נראו זוועה והמוכר טען שזה בגלל שכולן מחוברות לממיר ביתי א…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אנשים, אני אקצר : יש לי רסיבר + סט 5.1 אני מעוניין לחבר אותו למחשב, ניסיתי לחבר מהכרטיס קול המובנה של הלוח אם דרך הכבל הקואקסילי וזה לא עבד ב5.1 אלה רק סראונד (הגדרתי במחשב שישדר 5.1) אני מחפש כרטיס קול עם חיבור אופטי עדיף, כך שאני אחבר אותו ישירות לרסיבר עם כבל אחד שיעביר לי 5.1. הרסיבר הוא JVC5032 , ישן קצת אבל עדיין עובד =] תקציב של 500-600 שקל. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים קומפקטיים לשולחן צפוף. רצוי שיהיו איכותיים כמה שהמחיר מאפשר (לא רוצה גנריים ב-30 ש"ח) ושיתפסו, כאמור, כמה שפחות מקום על השולחן (לגובה זה בסדר). מישהו יכול להמליץ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תמליצו לי על מערכת קולנוע ביתית עד 1500 ש"ח לחיבור למחשב\טלוויזיה משמש בעיקר לשמיעת מוזיקה וצפיית סרטים כרגע זאתי על הכוונת שלי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=744480 אחד הדברים הכי חשובים לי זה באסס חזק וטוב, ושמיעת סראונד טובה וכמובן איכות צליל וכו'... תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברה יש לי כבר את ה DAC הזה תקופה ולאחרונה התחיל לעשות בעיות באוזניה בצד ימין מתחילים לשמוע חלש או לא לשמוע בכלל, רק אם אני משחק קצת עם החיבור שם שומעים אבל עדיין חלש יותר ומצד שמאל יש מה לעשות? או רק לקנות חדש?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה שלום קוראים לי תמיר אסרף.. הרמקולים שלי נהרסו ודיי נמאס לי מהם (90W RMS של JVC) אני צריך אוזניות במחיר של 200 ש"ח ופחות בלי עליות! עד עכשיו השתמשתי בדגם JVC HAX570 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=357938 של אחי הגדול.. אבל הן נהרסו (ד"א וואי איזה אוזניות פצצה שומעים בהם מעולה וגם לא יקרות) אהבתי את הסאונד בהם מאוד מפורט באס חמוד בלי צלילים מיותרים חחח (תשמעו עם זה טראנס ) עכשיו אני מחפש אוזניות לשימושים הבאים: 1) מוסיקה (98% טראנס פסיכודלי) 2) 85% מהזמן הולך להיות מחובר למחשב אפילו יותר (כרטיס קול מובנה על לוח אם אסוס) 3) ב15% מהזמן הוא יהיה מחובר לMP3 ג'נרי (BeatBox למי שרוצה לדעת קניתי בBestbuy) דרישות: 1) כבל ממש ארוך ואם אין אז לקבל מארי…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש רמקולים לחדר שינה ב350 ש"ח שיותר משתלמים מה- Altec Lansing VS4621? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע מה להחליט בבקשה תעזרו לי!!!!! אני מתלבט בין הh320 לx5! לh320 יש מסך יותר גדול ויותר ברור הx5 מנגן וידאו ב15 FPS לעומת 10 FPS של הh320 הx5 שוקל הרבה פחות וגם קצת יותר קטן h320 בא יותר מאובזר עם אוזניות טובות ותיק עוד לעומת הx5 שבא עם אוזניות חרא וצריך לשלם עוד כסף כדי לקנות אוזניות נורמליות.... לh320 יש איכות סאונד טובה יותר הx5 זול יותר ואני יכול להביא אותו מארה"ב עוד שבוע עם דוד שלי לעומת הh320 שאי אפשר להשיג אותו שם וכאן הוא יותר יקר בהרבה מאוד לעומת הx5 בארה"ב... מה אני יגיד לכם אני יכול להמשיך ככה עד מחר אבל אני צריך כבר להחליט !!
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב בשעה טובה קניתי את Z5500 וסידרתי אותו על העצות שלכם. הכול נשמע ממש טוב רק מדבר אחד אני לא מרוצה! מהבאס!! הדבר המפלצתי הזה בכלל לא מרגישים אותו הצלחתי להוציא הרבה יותר עם הATP 3 שלי. יש למישהו עצות?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נקרע לי הגומי במרכז הכבל של האוזניות, ושני הכבלים שנמצאו בפנים בולטים החוצה. בנתיים הכל עובד מצוין אבל אני מניח שהמצב הזה לא ימשך זמן רב.. יש מה לעשות בשביל להציל את האוזניות? CX300
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי OLED של LG. בהתאם רוכש רסיבר חדש שיתמוך ב4K ובפורמטים החדשים כגון DOLBY ATMOS. יש לי כיום סט 5.1 , מתלבט בין הרסיברים הבאים: 1400/3400/Denon AVR-X2400H Yamaha RXV681 Marantz SR5011 יש לי כיום ONKYO, לא בא לי יותר על החברה הזאת. המטרה בעיקר צפייה בתוכן 4K ובסרטים באיכות גבוהה מאוד / קונסולות משחקים. פחות מוזיקה. מה לבחור?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע מוזיקה במקלחת . אפשרות לחריגה מהתקציב במידה ואני ממש לא בכיוון. אם בלותות' אז משהו שנתמך על ידי האיפון בעדיפות. תודה מראש, Nihility
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשבוע האחרון הרמקול הימני שלי התחיל לצרום בטונים מסויימים (גבוהיים יחסית) בווליום גבוה. מהי הסיבה? המגבר? החיבורים? הרמקול? יש לי Omega 603 עם מגבר וינטאג'
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הטלוויזיה תחובר למחשב עם כרטיס מסך 8800 GTS באמצעות כבל HDMI ל-DVI. יש רמקולים שמחוברים ישירות למחשב Logitech Z5500. גודל רצוי: 37'. מרחק הצפיה 2.3 מטרים. שימוש עיקרי: צפייה בקבצי mkv. כרגע אני נוטה כלפי ה-Samsung LA37A550 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708614 המון תודה על העזרה !
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=video&file=06260629_melting_ipod2.wmv
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל האוזניות של האיפוד G5כל הזמן נופלות לי, ואני לא ממש חושב שהן איכותיות.... אז שיהיו נוחות, איכותיות (במכיר כזה כמה איכותי אפשר?) וממש הכי נוחות שאפשר... תודה מראש! נב: כמה איכותיות האוזניות שבאות עם האיפוד? מה העלות שלהן? בכמה אני יכול למכור?
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-