אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני צריך את העיכון קשוחה האחרון לנגן אמריקאי והאתר לא רוצה לעלות ??? אם למישהו יש שישלח לי הודעה בפרטי . תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים! רציתי לבקש חוות דעת על הSunwave SMR-140 (שלט HTPC) לינק: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7664&perur=2&t=9&c=375 האם הוא עובד היטב עם XP? איך הוא מתפקד בתור עכבר ומקלדת? האם הוא חייב מדיה סנטר בשביל לעבוד או שמספיק לו MEDIA PLAYER? המון תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי OLED של LG. בהתאם רוכש רסיבר חדש שיתמוך ב4K ובפורמטים החדשים כגון DOLBY ATMOS. יש לי כיום סט 5.1 , מתלבט בין הרסיברים הבאים: 1400/3400/Denon AVR-X2400H Yamaha RXV681 Marantz SR5011 יש לי כיום ONKYO, לא בא לי יותר על החברה הזאת. המטרה בעיקר צפייה בתוכן 4K ובסרטים באיכות גבוהה מאוד / קונסולות משחקים. פחות מוזיקה. מה לבחור?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות IN EAR, עד עכשיו היה לי אוזניות של הגלקסי 3 ולכן אני רוצה משהו לא פחות מהם. אני אחד שאוהב אוזניות עם באסים עדיף עם דיבורית (לא חייב) עד 150-200 ש"ח תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את ה- JBL Creature שנקנו לפני כחודש וחצי. עכשיו מאז שהם נקנו היו שיר או שניים עם באס חזק, שהסאבוופר התחיל להשמיע צלילי "זמזום" כאילו משהו רועד בפנים. מכייון שזה סאבוופר, חשבתי שזה לגיטימי אבל נראה לי שזה מוגזם כבר... השוותי באותו שיר ל- ATP3 של אחי באותו ווליום בערך ולא היה רחש קטן אפילו. כמובן שהזמזום הוא לא מרעידה על השולחן, גם כשהוא באוויר זה קורה. השאלה היא האם לממש אחריות או שזו בעיה ברמקולים האלה.. תודה לעוזרים, עודד ב.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי רמקולים שהבאתי מחו"ל FX6021, הם אצלי בערך שנתיים. עכשיו הם עובדים לסירוגין פעם כן פעם לא.רציתי לדעת אם יש איזה מקום שיכול לתקן אותם וכמה יעלה בערך התיקון? נ.ב אני מפעיל אותם עם שנאי VA90 אם זה עוזר למישהו.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, המערכת נכון להיום כוללת רמקולים MICRO LAB 6C וכרטיס קול XONAR D1. עד כמה שהמערכת נשמעת 'טוב' עדיין אני מרגיש שחסר משהו בניקיון הצליל, בהפרדה ואפילו בבמה לעומת אפילו המערכת הלא כזאת יקרה שיש לי בסלון. לכן מאני מעוניין לבצע שדרוג בתקציב של עד 3K, כאשר השימוש היחידי במחשב הוא רק למולטימדיה - מוזיקה וסרטים. המטרה היא להוסיף DAC במקום כרטיס קול פנימי. חשבתי על שילוב של Audioengine +5 בשילוב עם ODAC של jds labs כפי שמופיע בלינק: https://www.jdslabs.com/products/46/standalone-odac/ מה דעתכם על השילוב? אשמח להמלצות נוספות עדיפות אולי במסגרת התקציב. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש ברשותי אוזניות מסוג M40X והסאונד באוזניה הימנית לא עובד כלל. ניסיתי עם כמה מקורות שונים וכבלים שונים. מה לעשות? תודה לכל המשיבים והעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כמה שאלות בקשר למיני דיסק הזה: 1. הוא קורא mp3 ומעביר שירים במהירות x32? 2. יש הבדל בין הגירסה האמריקאית (אני מתכוון לקנות בארה"ב) לבין הגירסה האירופאית? 3. יש לו id3tag?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפילו בפחות מהמחיר העיקר שהאיכות טובה...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע מה להחליט בבקשה תעזרו לי!!!!! אני מתלבט בין הh320 לx5! לh320 יש מסך יותר גדול ויותר ברור הx5 מנגן וידאו ב15 FPS לעומת 10 FPS של הh320 הx5 שוקל הרבה פחות וגם קצת יותר קטן h320 בא יותר מאובזר עם אוזניות טובות ותיק עוד לעומת הx5 שבא עם אוזניות חרא וצריך לשלם עוד כסף כדי לקנות אוזניות נורמליות.... לh320 יש איכות סאונד טובה יותר הx5 זול יותר ואני יכול להביא אותו מארה"ב עוד שבוע עם דוד שלי לעומת הh320 שאי אפשר להשיג אותו שם וכאן הוא יותר יקר בהרבה מאוד לעומת הx5 בארה"ב... מה אני יגיד לכם אני יכול להמשיך ככה עד מחר אבל אני צריך כבר להחליט !!
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לחבר את המחשב לLCD שלי אלחוטית. יש לי רשת אלחוטית בבית ואני מחפש מוצר שיעבוד ב WIFI (לא חייב) אבל שמתחבר ליציאת VGA כדי להעביר תמונה באיכות טובה... אם למישהו יש המלצות למכשיר כזה או פתרון אחר שמעביר תמונה באיכות טובה מספיק לראות סרטים אשמח לשמוע תודה מראש עמית
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים 2.0 שיחליפו את הקרייאטיב 2.1 הישנים כדי לקבל סאונד טוב יותר. אני שומע מוזיקה קלאסית (בטהובן וכד') ורוק לסוגיו. הרמקולים יחוברו ליציאת הסאונד של הכרטיס קול המובנה של הלוח אם ואולי בהמשך יצורף כרטיס קול במיוחד. התקציב הוא עד 550 שקל, אבל כמובן שמעדיף כמה שפחות. לצערי זה חייב להיות אך ורק דרך KSP בגלל זיכוי שצריך לממש לפני שיפוג תוקפו. יצא לי לראות דגמים רבים של מיקרולאב שם (1C, 3C, 4C, 5C, 15 ועוד..) ואין לי מושג מה בת'כלס ההבדל ביניהם חוץ מקצת עיצוב והבדלים בגודל (שהם גם לא משמעותיים לרוב). אין לי העדפה לחברה מסויימת. מבחינת המיקום של הרמקולים - אני אשב באמצע החדר, ז"א שיש לי 2.5 מטר לכל כיוון ממני אפשרות להציב את הרמקולים. אפשר גם להציב אותם גבוה (ע…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי נגן MP3 של אירייבר H10 ובכל כתבה שאני רואה עליו רשום שהאיכות של האוזניות שלו לא משהו וזה מוריד מאיכות הצליל עכשיו, בגלל שאני לא כזה מבין גדול באוזניות, רציתי לדעת אם משיהו יכול להמליץ לי על אוזניות טובות יותר מאלה שבאות עם הH10 שכמובן נמכרות בארץ. בקשר לכסף, אין בעיה כל עוד זה לא משהו מוגזם(יותר מ800 שקל) תודה מראש...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב ! דרושות אוזניות, עד 100$. אפשרות לרכוש מארצות הברית. שמיעת מוזיקה (בעיקר רוק) עריכת סאונד (בעיקר לסרטים לא צריך אבל להסחף) גיימינג ( ממש קצת! לא צריך משהו יעודי) והכי חשוב מכל!!!!! אוזניות חייבות להיות מקסימום נוחות ! חובה חובה חובה, מרופדות ולא כואבות באוזן, יש לי אוזניות של סוני, עם נויז קנסליישן, וזה פשוט חרא של אוזניות כלכך כואבות. לא הייתי רוצה משהו כזה, חשוב אוזניות מרופדות ונוחות. בגדול אני רוצה אוזניות ALL AROUND טובות, שארגיש שאני נהנה מהסאונד. חשוב לציין שיש לי כרטיס קול אונבורד, אז, אם צריך איזה אביזר נלווה כדי להנות אשמח להמלצה חשבתי ללכת על סנהייזר HD555 מה דעתכם על האוזניות האלו ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני ממש כבר סגור על לקנות אותם, אבל מצאתי עכשיו באתר neoseeker.com ביקורות של קונים עליהם. 95% מהביקורות משבחות את הסט ובקושי מוצאים חסרונות, אבל ישנם כ3-5 אנשים שמספרים שהסאב/אמפ נשרף להם. אני קראתי גם כתבה מקצועית (נדה לי ב soundforge או 3dsound או משהו כזה) שגם בכתבה אמרו שנשרף להם הסאב. האם זוהי תופעה שכיחה בסט? (אני מתכוון לקנות אותו בחו"ל ולכן אחריות ושליחת הסט המקולקל והכל תהיה סיפור (מבחינת זמן וכסף))
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלומות לחברי הפורום היקרים ביום זה בשעה 17:08 שעון ישראל הוריי חזרו ארצה מהונג קונג בשעה 17:10 התכנסנו לארוחה משפחתית חגיגית בשעה 18:02 התחיל סבב המתנות... השלל שלי: ROME : TOTAL WAR ו CREATIVE NOMAD MuVo2 4GB *עליו אפרסם סיקור באתר Pc Tip בקרוב מאוד* אך אבוי! בעיה - שוד ושבר! המטען - מתאים לחיבור הונג קונגי... 3 אמפרים וחיבור מוזר המחשבה הראשונה אשר עלתה במוחי החריף היא מתאם אך איזה? כמה עולה? איפה? הייתה השאלה המכרעת. הנה שתי תמונות של התקע:
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה זה אומר ? מה האבדל בין אוזניות Shure SE115-BL ל אוזניות Shure SE115-KE
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נקרע לי הגומי במרכז הכבל של האוזניות, ושני הכבלים שנמצאו בפנים בולטים החוצה. בנתיים הכל עובד מצוין אבל אני מניח שהמצב הזה לא ימשך זמן רב.. יש מה לעשות בשביל להציל את האוזניות? CX300
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפי מה שהבנתי בטלויזיות LCD אם לא מחברים אותם לממיר HD אז יראו לא טוב... עכשיו רציתי לגעת אם זה נכון או לא... אם זה לא נכון אז אם אני אחבר את זה לכבל של כבלים (לא HOT ולא YES) יראו טוב יותר מבטלויזיה רגילה? בברכה, גל
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאמא שלי יש את הנגנים מבוססי USB-DISK ON KEY שמוכרים בכל אתרי ה"מכרזים" סטייל נטאקשן\אולסייל וכו'.. הנגן באנגלית. הנגנים שמוצעים כעת למכירה תומכים בעברית, ומכיוון שהמעבר לעברית יקל על אמי וראיתי אפשרות בנגן לעדכון FIRMWARE חשבתי אולי אפשר להתקין עליו את העדכון...וכך הנגן יתמוך בעברית. האם מישהו ניסה זאת? או יודע מאיפה ניתן להשיג את העדכון ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם! אני חדש בפורום ואני מחפש סטרימר. שאלה ראשונה האם זה שווה לקנות את זה? ואם כן, איפה אני יכול למצוא בזול? כי ראיתי בכמה מקומות והיה מאוד יקר.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני אמור לקנות טלוויזה בארה"ב ורציתי לדעת, למעט ה PAL האם יש עוד שאמור להיות בטלוויזיה, אולי שיטת קול או תדרים שונים? אני מחפש מידע בנושא כבר כמה ימים ואשמח לכל מקור מידע. בנוסף לדעתכם עדיף? http://www.prestigecamera.com/product.asp?id=snfwd42pv1b&l=Froogle http://www.110220volts.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=TH-42PWD7UY http://www.worldwidevoltage.com/detail.aspx?ID=945 תודה מראש רן
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי נתן לי מערכת 3 דיסקים של איווה nsx sz200 http://anuncios.guiasamarillas.es/pictures/foto_3_minicadena_aiwa_nsx_sz200_nueva.jpg המחשב שלי מחובר לטלוויזיה עם כבל hdmi, אני רוצה שישמעו את המחשב גם מהרמקולים של המערכת וגם מהטלוויזיה. חיברתי את המערכת לכניסת רמקולים של המחשב אבל אז זה מבטל את הסאונד של הטלוויזיה. אותו דבר אם אני מחבר את לחיבור של האוזניות. יש לכם הצעות איך לעשות שישמעו במערכת גם את הטלוויזיה וגם את המערכת(מתי שאני רואה טלוויזיה שישמעו את המערכת עם טלוויזיה ומתי שאני במחשב שישמעו את המחשב עם הטלוויזיה והמערכת). טלוויזיה סוני ex302 לוח אם של מחשב ga-880 ud3h
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-