עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Netanel Idjikovsky,

שלום לכולם, ***אודיע מראש כי אני בחיפושים אחרי מוצר טוב כבר כמה ימים אבל נכנסתי למערבולת מוצרים שלא נגמרת. מעוניין להתחדש בציוד שמע (כרגע אני שומע דרך הרמקולים של הטלוויזיה עצמה). אין לי כוח או עניין להתחיל להעביר חוטים ולתלות מערכת 5.1 ברחבי החדר, בזכות זה תפסו לי את העין מקרני הקול. באתר "זאפ" אני נבלע קצת בבלגן ובסופו של דבר, בפורום בו יש אנשים שבאמת מבינים בתחום, אני אשמח לעצות. קצת מידע: גודל החדר הוא 3.5*2.5 מטרים. הטלוויזיה תלויה באמצע הקיר הרוחבי (3.5), ומרחק הצפייה ממנה הוא כ-2.5 מטרים. הטלוויזיה Samsung LED UA40H5100 Full HD התכנון הוא פשוט לתלות מתחת לטלוויזיה את המקרן. השימוש: סרטים (צופה בגרסאות Remux \…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by GQ4U,

אני מסכים אתכם מראש שלאנשים שאוהבים סינמה שווה להשקיע יותר אבל זה בשביל סבתא שלי והיא לא מוכנה להשקיע שקל נוסף. בטווחים האלה אני לא מתצא ולכן אני זקוק לעזרת מומחים בעלות\איכות עבור 1400 שח. איזה דגמים לשקול? (קישורים לזאפ יעזרו)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by HairyAss,

אהלן האם יש הבדל כלשהו בין אוזניות"גיימינג" לבין אוזניות למוסיקה? אני רואה בהמון פורומים, שילדים מבקשים המלצות לאוזניות, וממליצים להם מותגים כמו "RAZER" או "STEEL SERIES" במחירים מצחיקים של 350 שקל וכו.. ואני יודע שבמחיר הזה למשל אפשר לקנות Shure SRH440, שאני בטוח שטובות בהרבה. יש סיבה (אולי חוץ מהמקרופון המובנה... ) לקנות את האוזניות האלה?!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by slrr,

מה עדיף, למה, יתרונות חסרונות. מדובר בתצורת 5.1

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Dror-l,

איך זה שחיפשתי כבר בשש או שבע חנויות (אני כבר לא זוכר) שהופיעו בזאפ כהכי זולות ושפשוט אין בצבע אדום!!!! לדעתי כל שאר המכשירים פשוט מכוערים... מישהו מכיר חנות זולה באינטרנט (עד 1400 ש"ח) או באיזור ירושלים שמוכרת נכן כזה בצבע אדום? תודה!

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by nir767676,

אהלן, יש לי נגן MP3 של אירייבר H10 ובכל כתבה שאני רואה עליו רשום שהאיכות של האוזניות שלו לא משהו וזה מוריד מאיכות הצליל עכשיו, בגלל שאני לא כזה מבין גדול באוזניות, רציתי לדעת אם משיהו יכול להמליץ לי על אוזניות טובות יותר מאלה שבאות עם הH10 שכמובן נמכרות בארץ. בקשר לכסף, אין בעיה כל עוד זה לא משהו מוגזם(יותר מ800 שקל) תודה מראש...

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by galr52,

שלום, לפי מה שהבנתי בטלויזיות LCD אם לא מחברים אותם לממיר HD אז יראו לא טוב... עכשיו רציתי לגעת אם זה נכון או לא... אם זה לא נכון אז אם אני אחבר את זה לכבל של כבלים (לא HOT ולא YES) יראו טוב יותר מבטלויזיה רגילה? בברכה, גל

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by esaly,

היי חברים! רציתי לבקש חוות דעת על הSunwave SMR-140 (שלט HTPC) לינק: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7664&perur=2&t=9&c=375 האם הוא עובד היטב עם XP? איך הוא מתפקד בתור עכבר ומקלדת? האם הוא חייב מדיה סנטר בשביל לעבוד או שמספיק לו MEDIA PLAYER? המון תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by nadav2605,

שלום, אני לא יודע מה להחליט בבקשה תעזרו לי!!!!! אני מתלבט בין הh320 לx5! לh320 יש מסך יותר גדול ויותר ברור הx5 מנגן וידאו ב15 FPS לעומת 10 FPS של הh320 הx5 שוקל הרבה פחות וגם קצת יותר קטן h320 בא יותר מאובזר עם אוזניות טובות ותיק עוד לעומת הx5 שבא עם אוזניות חרא וצריך לשלם עוד כסף כדי לקנות אוזניות נורמליות.... לh320 יש איכות סאונד טובה יותר הx5 זול יותר ואני יכול להביא אותו מארה"ב עוד שבוע עם דוד שלי לעומת הh320 שאי אפשר להשיג אותו שם וכאן הוא יותר יקר בהרבה מאוד לעומת הx5 בארה"ב... מה אני יגיד לכם אני יכול להמשיך ככה עד מחר אבל אני צריך כבר להחליט !!

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום אני פירמטתי את המחשב שלי לפני כמה ימים והתחלתי לשחק אתמול עם ההגדרות של הסואנד והרגשתי שאני משפר את איך שאני שומע. אחרי שהמשכתי לשחק בהגדרות...פתאום אני שומע הד של כל צליל שיוצא מהמחשב...ניסיתי אוזניות..וזאת אותה בעיה... ניסיתי להחזיר תהגדרות לדיפולט..לא עזר.... ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש בתקווה שזה יאפס תהגדרות...לא עזר... בבקשה עזרו לי..

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by DOGMA,

אני מחפש בנרות גומיות לאוזניות האלה, פשוט נאבדה לי אחת כבר מכל שלושת הגדלים שהגיעו עם האוזניות והם עכשיו מושבתות בBUG אין את זה, חיפשתי בכמה חנויות של ציוד לDJים וכו' יש להם רק ספוגים לאוזניות סטודיו. באמת חבל לזרוק אוזניות ב250 שקל בגלל גומיה של 50 אג'.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by shlomigl4,

רכשתי OLED של LG. בהתאם רוכש רסיבר חדש שיתמוך ב4K ובפורמטים החדשים כגון DOLBY ATMOS. יש לי כיום סט 5.1 , מתלבט בין הרסיברים הבאים: 1400/3400/Denon AVR-X2400H Yamaha RXV681 Marantz SR5011 יש לי כיום ONKYO, לא בא לי יותר על החברה הזאת. המטרה בעיקר צפייה בתוכן 4K ובסרטים באיכות גבוהה מאוד / קונסולות משחקים. פחות מוזיקה. מה לבחור?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by approx,

מה ההבדל בין רמקול לא איכותי ולרמקול איכותי ? מה עושה רמקול לאיכותי ? הם בנויים באותה הצורה כימעט

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני רוצה לקנות אוזניות שהן אטומות לרעש ואיכותיות אם אפשר לקבל המלצה אני אשמח אני חשבתי ללכת על Sennheiser CX300 או Sennheiser CX300II איך הן בהשוואה לאוזניות אחרות

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Rafi921,

רוצה לקנות רמקולים 2.1 למחשב הרמקולים ישמשו בעיקר לסרטים (סרטי HD MKV), שמיעת מוסיקה ומשחקים אם יש צורך וכדאי אפשר לחרוג עד 100 שקל בטווח המחיר הזה ראיתי מספר דגמים: SonicGear EVO 3 pro SonicGear EVO 7 Altec Lansing VS4121 Creative I-Trigue 3220 איזה מהם לקחת? יש דגם יותר מומלץ? שאלה נוספת: הכרטיס הקול שלי מובנה בלוח אם הדגם של ה CODEC הוא ALC888 של realtec האם כדאי לי לקנות כרטיס קול חיצוני? ואיזה? איך כדאי למקם את הרמקולים? תודה

16. Started by Dror-l,

שלום! אני רוצה לקנות לאבא שלי במתנה דיסקמן איכותי, הדגש הוא על דיסקמן ולא נגן mp3 או מינידיסק משום שאין לו זמן וכוח לכוח ההעברות וההמרות מהמחשב ומשם לנגן. הדרישות שלי: איכות שמע טובה ומעלה תמיכה ב- cd text עדיף שלא יהיו אוזניות כפתור עד 800 ש"ח (למרות שאני יכול להוסיף עוד כסף לתקציב אם ממש צריך) תמיכה ב- mp3 וצרובים למישהו יש המלצות? תודה מראש!!!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by livne21,

*מרחק צפייה 2.5-3 מטר *גודל באינצ'ים אני בעד 32" גם ראיתי את הגודל במציאות וזה נראה מתאים *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: 2500-3000 ש"ח (חריגה עד 3500 אבל רק אם באמת באמת כדאי) *מה חשוב לי בטלוויזיה שלי ומה השימושים שלי: אני הולך לחבר אותה לדברים כמו מחשב,WII ,ממיר YES HD אולי בעתיד גם PS3 נראה.. מן הסתם אני רוצה כמה שיותר איכותית במחיר הזה.. כרגע יש 3 שאני מתלבט ביניהם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755614 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=757521 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764596 ולסיכום תודה לכל מי שעוזר!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום. יש רמקולים לחדר שינה ב350 ש"ח שיותר משתלמים מה- Altec Lansing VS4621? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אהלן חברים, המערכת נכון להיום כוללת רמקולים MICRO LAB 6C וכרטיס קול XONAR D1. עד כמה שהמערכת נשמעת 'טוב' עדיין אני מרגיש שחסר משהו בניקיון הצליל, בהפרדה ואפילו בבמה לעומת אפילו המערכת הלא כזאת יקרה שיש לי בסלון. לכן מאני מעוניין לבצע שדרוג בתקציב של עד 3K, כאשר השימוש היחידי במחשב הוא רק למולטימדיה - מוזיקה וסרטים. המטרה היא להוסיף DAC במקום כרטיס קול פנימי. חשבתי על שילוב של Audioengine +5 בשילוב עם ODAC של jds labs כפי שמופיע בלינק: https://www.jdslabs.com/products/46/standalone-odac/ מה דעתכם על השילוב? אשמח להמלצות נוספות עדיפות אולי במסגרת התקציב. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by xpwmaster,

האם אפשרי לשנות את את saturation/hue/brightness/contrast במהלך ניגון הסרטים xtreamer . לא ראיתי את האופציות האלה קיימות במדריך המשתמש של המכשיר .

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by elgard,

כמה שאלות בקשר למיני דיסק הזה: 1. הוא קורא mp3 ומעביר שירים במהירות x32? 2. יש הבדל בין הגירסה האמריקאית (אני מתכוון לקנות בארה"ב) לבין הגירסה האירופאית? 3. יש לו id3tag?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by boriskz,

היי, אני מחפש לקנות טלוויזיה 37" שתשמש בעיקר כמסך למחשב. אני מתכוון להשתמש בטלוויזיה בשביל גלישה ובשביל צפייה בסרטים (לא משחקים). כמובן Full HD. מעדיף שלטלוויזיה יהיה סאונד טוב, כי כרגע אני לא מתכנן לרכוש מערכת סאונד. התכנון הוא לקנות כרטיס מסך נוסף (כרגע יש במחשב יציאת DVI on board שמחובר אליה מסך המחשב), ולחבר את הטלויזיה בכבל HDMI באורך 5מטר. מחפש המלצות לטלוויזיה שאפשר לגלוש איתה באינטרנט, וכרטיס מסך מתאים. תודה, בוריס

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by LIRON5721,

שלום, אני מחפש אוזניות IN EAR, עד עכשיו היה לי אוזניות של הגלקסי 3 ולכן אני רוצה משהו לא פחות מהם. אני אחד שאוהב אוזניות עם באסים עדיף עם דיבורית (לא חייב) עד 150-200 ש"ח תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by yossia23,

שלום חברה יש לי מכשיר DVD APEX 811 מעודכן עם הFIRMWARE האחרון הורדתי מהאינטרנט סרטים (חוקיים) בפורמט WMV ועשיתי להם המרה ל AVI DIVX עם תוכנת Total Video Converter וצרבתי על DVD-R כשאני מכניס את הדיסק לDVD -אני שומע רק קול בלי תמונה בסרטים אחרים אין בעיות למה זה? מה לעשות כדי שזה יפעל? זה הנתונים של המכשיר DVD שלי: MPEG-4/DivX: DivX3.11/4.02/5.02/5.03/5.05 later DivX Pro/Xvid/BivX/3ivX בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by DJ_Ladi,

ההורים חזרו אתמול מחול ואיתם האודיופיל 2496 מהר חיברתי למערכת... התקנתי הכל.. והכרטיס הדהים אותי... פשוט כרטיס מדהים בלי להגזים פי עשר יותר טוב ממה שיש לקריאייטיב להציע (ובקשר לEMU צריך לבדוק את זה) הנה תמונות [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.