עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני רוצה לקנות מערכת סטריאו ביתית(רדיו דיסק) זולה עם איכות צליל סבירה. הייתי בחנות למוצרי חשמל אבל היו להם שם מערכות יקרות יותר. על מה הייתם הולכים מהאפשרויות שיש באתר זאפ? http://i.zap.co.il/models.asp?Sog=E-AudioSystem&DB58943=58944&orderby=price מכירים חנויות זולות לא באינטרנט? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  2. Started by BloodFist,

המערכת בסלון כבר ישנה מידי ולא פועלת טוב אז החלטנו לקנות חדשה יש תקציב של בערך 1500 שקל. מה מומלץ בתקציב הזה?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by Black Knight,

שלום לכולם. מה נשמע? רציתי לדעת, איזה מערכת עדיפה יותר מבחינת השמע. אני רואה סרטים, מאזין למוזיקה, וגם משחק משחקים (שלושתם באותה מידה). אז מה יותר עדיף לי מבין שני אלה: Logitech Z-640 ALTEC LANSING ATP3

4. איזה מערכת קולנוע ביתית אני יכול להרכיב מ2500 שקל? יש לי הזדמנות לקנות בארה"ב במידה וזה לא יהיה כבד מידי והאם גודל החדר שלי מהווה בעיה - 7מ"ר ? בהתחלה רציתי רמקולים למחשב אבל אני רוצה משהו רציני

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  5. עדיין לא החלטתי אז אני מקווה שתעזרו לי חשבתי על: 1. LUXON http://www.pchardware.co.il/docs/pd1018329433.htm הם עולים 1100 שקל 2. Creative Inspire 5300 5.1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_155&products_id=607 הם עולים 1000 שקל 3. Altec lansing ATP-5 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_156&products_id=297\ הם עולים 1300 שקל אני לא יודע אם הם 4.1 או 5.1 תגידו לי אתם אם יש לכם רעיון למערכת אחרת תגידו לי. אני חושב גם לקנות איתם את הכרטיס קול של הרקולס GTXP הוא יהיה בסדר או שכדאי לי איזה כרטיס של קריאייטיב? הכרטיס של הרקולס תומך דולבי דיגיטל?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. יש כ"כ נרהנ ואין לי מושג במה לבחור יש את ה-ATP3 , יש קריאייטיב 4.1 , יש של ימאהה, יש של לוג'יטק ועוד ועוד ועוד.... תציעו תנמקו למה כדאי ואם יש אז אפילו קישור כדי לראות תמונה שלהם או מפרט

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by dino,

אם אפשר אז גם לציין איזה דגם יש לכם וקצת מילים עליו. לי יש את ה-YAMAHA YST-MS201, רמקולים פצצתים, במיוחד למוזיקה, עוצמה שיכולה להחריש מישהו, והצליל לא מתעוות שמגבירים, סאב מעץ, בנייה איכותית, סאב חזק, בקיצור טובים מאוד, מחיר טוב, (ואני מבקש לא להתחיל להתווכח עם כל דבר טוב או לא, שכל אחד יתן דעה על הרמקולים של עצמו) תודה.

• 81 תגובות
    • 8k צפיות
  8. Started by asafm,

אני חשבתי על קרייטיב אינספיר 5300 אני קונה את זה וכרטיס קול אודיגי DE זה יוצא 1500 שקל אם יש לכם הצעות יותר טובות באותו תקציב בבקשה תרשמו

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  9. יש לי LCD והורדתי קובץ 720P יש לי במחשב את הקודקים של K LITE.

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  10. Started by Gohan,

לקולנוע ביתי חשבתי ללכת על benq mp620 נראה לי כמו המקרן הכי טוב לקולנוע ביתי עד 9000שקל. מה אתם אומרים? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by lipa,

איזה דברים חשובים שאדע ? איפה אני יכול לקרוא ביקורות ? תודה

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  12. אהלן אנשים, הרבה פרטים כרגע אי אפשר לגלות, רק שאני מכין משהו שחלק ממנו יהיה מבד, איזה בד לדעתכם יותר יפה, ונראה יותר "יוקרתי". אני מודע לעובדה שבתמונה זה לא הכי ברור, אבל תנסו. Anatoli. [attachment deleted by admin]

• 43 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by moshiko211,

בקיצור בחיפושיי המייגעים באינטרנט הגעתי למסקנה שעד שכל הסיפור הזה של נגני ווידאו לא יתפתח באופן סופי כדאי לי לא לקנות(כיוון שאיני רוצה כל פעם לבכות על כל מכשיר חדש שיוצא כל יומיים) אלא נגן mp3 כיוון שהעסק הזה כבר מפותח אז ככה אני רוצה בבקשה מכם רשימה של כמה נגנים(ארבעה-חמישה)הכי טובים שיש היום בשוק ואם אפשר גם אולי יתרונות וחסרונות ואני יעשה כבר את השבחירה מבינהם. 1.התקציב עד 400$ 2.הקטע של הקומפקטיות לא כזה חשוב לי כי אני לא כזה פריק של מוזיקה שמסתובב עם זה בכיס 3.אבל חשוב לי מאוד שעוצמת המוזיקה במכשיר תיהיה חזקה מאוד(לדוד שלי יש את הipod 60giga ונורא התאכזבתי מעוצמת השמיעה) 4.שהנפח יהיה 20 giga לפחות 5.ועל מה כמובן אתם ממליצים מהרשימה שנתתם? תודה רבה רבה על העזרה!!!

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by whodosntlikeomri,

שלום אני חדש בפורום אני שוקל כבר זמן מה קניית נגן MP3 מבוסס HD אני מטלבת בין IPOD 20GB IRIVER iHP120 ו RIO KARMA מה דעתכם? אגב יש לי בכל המחשבים firewire אבל USB2 רק במחשב אחד...

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by MDK,

רציתי לעשות סקר אבל אז חשבתי לי שזה יהיה בעייתי כי לכל אחד יש חברה אחרת..אז פשוט תרשמו כאן מה יש לכם: חברה דגם ונפח תודה

16. Started by 114508534,

משהו פשוט שיקרא כתוביות דיוקס ויעשה את העבודה נאמנה ב מחיר של עד 300 ש"ח

17. Started by ea666,

איזה נגן DVD שקורא DIVX הכי ממולץ? אני צריך שהוא יוכל לקרוא צרובים, שאני אוכל להכניס על דיסק של DVD כמה סרטים ותרגומים והוא יוכל לקרוא אותם...

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  18. Started by shimon956,

שלום לכולם אני חדש בתחום הזה וממש לא מבין בזה כלום רציתי לשאול אותכם איזה טובים וגם יחסית זולים שקימים היום וזיכרון שיהיה יחסית מהיר

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  19. מה חשוב שיהיה בנגן: איכות שמע מעולה!!!!! שיהיה כמה שיותר קטן!!! 20GB לפחות. העברת מידע מהירה USB2 או FIREWIRE. נוח לשימוש שיהיה אפשר לסדר על פי תיקיות ,שיהיה אפשרות של ניגון באקראי. קורא פורמטים:MP3 ,WAV ,WMA ואפשרות של איחסון דברים. אמממ הבנתי עכשיו שהנגנים ציבעונים ויש אפשרויות תמונה ודברים כאלה ,זה לא ממש חשוב לי יותר חשוב לי איכות השמע ומה שאמרתי לפני ,אבל אם יש אפשרות שזה יהיה ובלי הרבה יותר כסף אז למה לא. וכמובן שיהיה אמין כי לא תהיה לי אחריות אחרי הכל זה מארה"ב:\ אז אם אפשר בבקשה הצעות ,המלצות על נגנים. תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by GRiM,

קודם כל, שנה טובה לכולם! לרגל השנה החדשה , החלטתי לקנות לעצמי נגן MP3 איכותי שישמש אותי בעיקר לשמיעת מוסיקה - מן הסתם. התקציב עומד על 1200 ש"ח (בתנאי שאני אמכור את המינידיסק שיש לי ב-600 ש"ח לפחות), אני רוצה משהו איכותי, בעל נפח גדול וכמובן שיהיה נוח לשימוש. ראיתי שהרבה ממליצים לי על IRIVER, אבל iPod nano מוצא חן בעיני יותר - לפחות בתמונות שאני רואה באינטרנט. בקיצור, על מה אתם ממליצים?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by PJ,

אהלן , אני יודע שבטח פתחו כבר מיליון ת'רדים דומים , אבל לצערי אין לי את הזמן (ככה זה שהצבא גוזל לך את כל הזמן ) לקרוא את כל הת'רדים הקודמים ואת כל הביקורות שיש באתר בשביל להחליט בעצמי ומבלי לפתוח ת'רד חדש אז ככה , כאמור , התחלתי לקרוא כאן כל מיני ביקורות וגיליתי שהIpod שזה המכשיר היחידי שהכרתי הטא לאו דווקא הכי טוב והתחלתי להסתבך קצת. יש כאן כל כך הרבה אינפורמציה והתחלתי ככה להתשגע , אז אם תוכלו פשוט ללת לי המלצה לנגן האולטימטיבי בשבילי אני אשמח . מה שאני צריך זה נגן MP3 שמכיל 5 ג'יגה שפשוט ישמיע מוזיקה באיכות טובה , לא צריך תמונות וסירטונים (כמובן שאם המכשיר טוב והוא כולל גם את הפיצ'רים האלה אז אין בעיה , אבל אני לא מעוניין סתם לשלם בשביל פיצ'ר שאני לא אשתמש בו) , עם זמ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני רוצה לקנות נגן MP3, פשוט לשמוע מוזיקה, אני לא מתכוון לרוץ איתו או משהו כזה, הוא יהיה בתיק בביטחה רוב הזמן. יש לי תקציב של בסביבות ה1500 שקל, אני רוצה נגן אמין, כש10G יהיה מספיק, אבל הנטייה היא כמובן של יותר = יותר טוב, אותו הדבר עם איכות סאונד ובטרייה, יותר = יותר טוב, אני לא צריך זמן בטרייה מפוצץ, 10-15 שעות זה מספיק,. ראיתי את זה בכמה אתרים, זה טוב? CREATIVE Jukebox ZEN Touch 20GB

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  23. הכותרת די אומרת הכל... 512 מגה , חריגה קטנה מאוד מה-350 שקל.. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  24. Started by Green,

שלום אני רוצה לקנות נגן לפחות 30גיגה רציתי לדעת איזה מהנגנים תומכים בעברית אני הכי בכיוון של קריאטיב החדש הZVM תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by WIZARD221,

איזה נגן דיוידי הכי כדאי לקנות?

• 3 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.