אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אהלן, הבנתי שה xstreamer מאוד חזק בשוק, אבל התגובות עליו בזאפ קצת קשות... ניתוקים בwireless, תפריט איטי, שלט שחייב זוית מדוייקת וכו'... לעומת זאת, נתקלתי בapex 300 navu... ואין עליו שום חוות דעת. יש למישהו המלצה לסטרימר אלחוטי טוב שתומך בעברית, משהו עם אבא... בתקציב של 800-900 ש"ח? תודה רבה, אייל
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר מחשב ישן לטלוזיה חדשה, אני מקווה שזה המקום לשאול את השאלה. הטלויזיה היא 32" בעלת חיבורי HDMI (בין היתר), שכנראה תוחלף בעתיד הקרוב ב42" - 47". המחשב הוא בעל כרטיס מסך Gigabyte GV-R9000 Pro עם חיבור DVI-I (ללא HDMI). התכנון הוא לחבר את המחשב לטלויזיה ע"י חיבור DVI to HDMI. ברמה תיאורטית יש הבדל בין חיבור DVI to HDMI ל- HDMI to HDMI? ואם יש הבדל, האם יש הבדל גדול?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי זקוק להמלצה, ואשמח אם תוכלו לעזור לו, התקציב שלו הוא 450 ואם החריגה שווה את זה, אז 500. אפשר גם המלצות מחו"ל אם התקציב לא יחרוג אחרי מע"מ ומכס. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש אוזניות in-ear בשביל נגן MP3 התקציב הוא 200-250 ש"ח אשמח לקבל המלצות תודה !
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני עדיין מתלבט בין solo6c\7c לבין מערכת 2.1 בגלל עוצמת הבאס שממה שהבנתי לא תספק אותי בSOLO (אני שומע בעיקר טראנס פסיכדלי ו-dubstep). אז בקיצור רציתי לקבל המלצות על מערכות 2.1 עד 900 שקל שיהיו איכותיות, עם צליל מפורט ובאס חזק.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים טובים לגיימינג כלומר אני אשתמש בה אך ורק למשחקים תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום, אחרי כ-10 שנים שהמערכת סוני שלי פעלה מצוין אפשר לומר שהיא סיימה את תפקידה. אני מחפש מערכת לשמיעת מוזיקה לחדר. תקציב 1000-1500 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
אני מניח שזו שאלה פעורה למדי, אך אנא היו סבלניים. רכשתי מערכת Microlab x15, כפי שמצויין בכותרת. כלל החיבורים הם בתוך הסאבוופר, אשר כולל חיבורי output לכל 5 הרמקולים הנוספים. הבעייתיות היא בחיבור כרטיס הקול במחשב לכניסות בסאב וופר. החיבורים במחשב הינם סטנדרטיים, ולפי מה שראיתי ישנן 3 יציאות רלוונטיות - יציאת front, יציאת rear, ויציאת center/sub. עם זאת, בסאבוופר עצמו ישנם 6 כניסות נפרדות, כלומר, כניסה לכל רמקול ולא יחס של 1:2 כפי שמתואר כאן. אם כן, מה הדרך לחבר את המחשב לרמקולים? יש לציין שגם הכבלים שהגיעו עם המערכת הינם במבנה של 1:1. תודה, גיא
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לחבר את המחשב שלי למערכת סטריאו ולשמוע מוסיקה באיכות גבוהה יותר מאשר עם הכרטיסים המובנים שיש בדרך כלל. חיפשתי כאן המלצות וראיתי כרטיסים יחסית יקרים שעושים דברים מעבר למה שאני צריך כמו יצירת מוסיקה, הגברה לרמקולים (אני בס"כ צריך סיגנל טוב - המגבר שלי יידאג להגברה) , יצאיה ל-5 רמקולים וכו'. אשמח מאוד לעזרתכם בעיניין זה. כמו - כן , האם נראה לכם שיציאת RCA איכותית יותר מיציאת TRS הסטנדרטית (יציאת אוזניות)? תודה, ספי
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום אני מחפש זוג מדפיים עד 1000 ש"ח שיתחברו למגבר L-30 של לוקסמן (וינטאג') חשוב לי שיהיה תדרים נמוכים טובים כי המערכת לא מתחברת לבאס .. תודה
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים לחדר למשחקים מוזיקה וסרטים עם דגש על המוזיקה והסרטים. כמו שרשום בכותרת התקציב שלי הוא 300-400 שקל ומוכן להוסיף עוד קצת עם יש צורך בכך. תודה לעוזרים =]
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות אוזניות חדשות לנגן MP3 אחרי הסתכלות באתר ZAP הגעתי למסקנה ש- CX300II Sennheiser יכולות להתאים לי גם מבחינת מחיר וגם כי הם זכו להרבה ביקורות טובות אחרי חיפוש קצר באינטרנט הבנתי שיש הרבה זיופים של הדגם הזה האם אתם יודעים מי מהחנויות הבאות הינו משווק מורשה שמוכר אוזניות מקוריות ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=731921
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברשותי הטלויזיה הנ"ל, שמגיעה עם כניסת USB. כמו כן, ברשותי כמה הרדיסקים של 2.5 בהם אני משתמש לפעמים לצפייה בתוכן דרך ה טלויזיה. לאחרונה התחדשתי בכונן חיצוני 3.5", שמחובר לקייס חיצוני של Rosewill. בעת חיבור ה 3.5", הטלויזיה מודיעה שאינה יכולה לקרוא אותו ושאירעה שגיאה. הכונן בנפח 1TB, ומבדיקה במדריך הטלויזיה היא תומכת עד גדלים כאלה. הוא בעל מחיצה בודדת, פורמט NTFS. וידאתי שרק הכבל USB מחובר לקייס ולא הכבל SATA (יוצר בעיות כששני הכבלים מחוברים בו זמנית). האם מישהו נתקל בתופעה דומה? מכיר פתרון? אשמח לשמוע את דעתכם, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כבל DisplayPort לHDMI ששני הקצוות שלו הם זכר, כדי לחבר מחשב נייד T410 לטלוויזיה באזור ירושלים. מישהו מכיר חנות שמוכרת כבלים כאלה באזור ירושלים? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא שאין לי איפה לשים אותם רחוק ממני ורחוקים אחד מהשני.. אני יכול רק על השולחן שלי.. זה יוצא שביני לבין כל רמקול יש בערך 60 ס"מ וביניהם יש בערך 80 ס"מ (קצת יותר אפילו). להתחשב בנתונים הללו ובעובדה שאני רוצה באס חזק (כמה ביותר), מי יותר מתאים לי SOLO6C או SOLO7C?
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן בזמן הקרוב לקנות XTREAMER אשר יהיה מחובר למחשב ע"י כבל רשת, רציתי לדעת האם בניגון תכנים דרך הרשת תהיה איזשהי פגיעה באיכות התמונה ו/או הסאונד? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום מערכת מדגם AEG DVD4621 Home Cinema DVD Reciever Combination ואני מעוניין לחבר אותה למחשב שלי. המערכת כוללת DVD, ארבעה רמקולים, רמקול מרכזי וסאבוופר. הכרטיס קול שיש לי במחשב הוא המובנה שיש על הלוח שלי - Gigabyte MA78LMT-US2H . בינתיים חיברתי בין המחשב למערכת באמצעות כבל 3.5"-AUX (אדום-שחור), ובינתים אני שומע רק בשני רמקולים + סאבוופר. אין לי מושג איך אני מפעיל את כל הרמקולים. ניסיתי לשחק בהגדרות של תוכנת כרטיס הקול (Realtek HD Audio Manager) ולהגדיר 5.1, אך אני עדיין שומע רק בשני רמקולים. יכול להיות שצריך עוד איזשהו חיבור מיוחד? דרך אחרת לחבר? לא דרך ה-AUX? חסר כבל? או בקיצור - איך אני מחבר כדי לקבל 5.1 אמיתי? תודה, שמואל
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הרמקולים Logitech Z4i, חיברתי בשבוע שבעבר את האוזניות הסיינייזר שלי (CX400II) לפאנל שליטה על הווליום. משום מה הוא גורם לקצר באוזניות... אחרי כמה שעות אותם אוזניות עשו בעיות, כלומר, אוזנייה אחת לא עבדה לי ועשתה לפעמים רעשים. בכל מקרה, רציתי לדעת למה זה עושה קצר... והאם עדיף לחבר את האוזניות ללוח האם בככל? נ.ב. כמובן שהחלפתי את האוזניות כי יש לי אחריות וכו'...
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן חברים, מישהו יודע איפה אני משיג מתאם כזה בארץ? (ובזול) חיפשתי בזאפ..לא מצאתי...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני צריך מערכת טובה ששומים בה טוב בשביל לשפר את חווית המשחק כל הצעה תתקבל בברכה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
איזה אוזניות איכותיות יותר Senheisser px100 או AKG k518 le ? יש לי את שניהם, ושניהם שוכבים לשווא מתחת למיטה. הAKG חדשים לגמרי טרם נפתחו, כך שאוכל למכור אותם. את הסנהייזר אני מכיר, שמעתי אותם רבות פעם. אגב, האוזניות יעבדו עם הCowon D2+ .
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי אוזניות Skullcandy FMJ ואני חושד שהן מזויפות, איך אני יכול לוודא שיש לי את המוצר המקורי. דברים ששמתי לב שהם לא כמו במקורי זה שיש לי כפתור שליטה בווליום במקום מיקרופון, אין את הלוגו של Skullcandy על האחורה של האוזניה, והכבל לא שזור... זה המקורי: http://us.skullcandy.com/shop/fmj-chrome.html?SID=q3es4h26qlqgdcu0351t54idv0 מה שקיבלתי זה דבר כזה: יכול ליהיות דגם ישן יותר, אז אני צריך את עזרתכם כדי לוודא
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר כמה זמן אני נתקל בבעיות עם מערכת הסטריאו שלי. הווליום ירד בחצי וכאשר המערכת לא משמיעה ניתן לשמוע רחשים. אני חושב שהבעיה היא בקדם המגבר ואני מחפש חנות שתאפשר לי לבדוק ולתקן אותו ואם אי אפשר - לקנות חדש (שיתאים למערכת הקיימת). אשמח להמלצה על חנות כזו באיזור השרון.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
תבינו אני לא מבין בכל ברמקולים אז כל הצעה טובה בשבילי תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-