עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Or ei,

יש אמנים שמקליטים את השירים שלהם בסראונד? ראיתי כמה קצבי הדגמה של סראונד אבל לא מצאתי איזה מוזיקה מוכרת בסראונד , אם יש בכלל?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  2. שמעתי שאפשר להוריד עידכון לצרוב ולהתקין בDVD שמשפר כמה דברים...כתוביות וכאלה... רק שאני לא מוצא כזה לדגם שלי: Prosound 9900 או זה DXP9010K KARAOKE DVD PLAYER תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  3. Started by georgie,

הסבים שלי משתמשים, עד היום, במכשיר וידאו להקלטה יומיומית. אני רוצה לקנות להם כתחליף מכשיר הקלטה דיגיטלית פשוט מבוסס כונן קשיח. משהו דומה ל-YES MAX ו-HOT MAGIC. *לא* צריך מדריך תוכניות, יכולות סטרימינג, התחברות לאינטרנט, תמיכה ב-HD, או כונן DVD. רק חיבור composite, הארד דיסק שמספיק לכמה עשרות שעות, שלט וממשק ידידותי. יש בכלל קטגוריה כזאת בארץ? אני לא כל כך מוצא. אם אין, על מה הייתם ממליצים בחו"ל? גם יד שנייה זה בסדר. תודה, ג'ורג'

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  4. Started by urich,

טוב אני מחפש זוג אוזניות לא IEM בשביל הiaudio 7 שלי ואולי גם לsansa clip (צריך להגיע אלי זוג של CX300 שאחי כנראה יחרים לי) לשימוש מחוץ לבית בעיקר נסיעות ואולי גם למטרות של ריצות ברחוב. אז ככה אני מקשיב בעיקר למוסיקה רוק וקצת מכל השאר (אקוסטית, היפהופ, אלקטרונית וכו'). אני ממש מתלבט בין האוזניות בכותרת כשאני יכול לקנות את הפורטה פרו והסנהייסר מאיביי במחיר זול למדי או להשקיע עוד קצת ולקנות את הAKG שמאוד המליצו לי עליהן למרות שהן ברמת מחיר יותר גבוהה. אני לא שומע המון שעות רצוף מוזיקה (אם כן אז זה היה עם IEM בנסיעות ממש ארוכות שאין לי בקרוב כאלו) ככה שחום ונוחות האזנה להרבה זמן לא חשוב לי. אני כן מחפש צליל דינמי במה רחבה ואני לא חסיד של התמקדות בבסים לכן אני לא בטוח בקשר לפ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Dr.Drek,

אהליין כולם. רציתי לדעת האם שווה להשקיע עוד 120 שקל בשביל לקנות את ה AUDIGY במקום ה FORTISSIMO III? מה ההבדלים בניהם??? תודה מראש, אמיר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום שלום יש לי CREATIVE INSPIRE 5700 (5.1). אני יושב 24 שעות ביממה בחדר שלי שהוא 3*3 והעמדת מחשב שלי נמצאת בפינת החדר ואני יושב פנים לפינה.. איך לעזאזל למקם את הרמקולים שיהיה סימטרי פחות או יותר ? בהתחשב באינטרפרטציה וכל המושגים האילה.. אנא המליצו ותלמדו אותי קצת :-* ניגד שזה החדר: ------------ זה אני - *| | | ------------ תודה מראש!~

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by matan007,

יש ברשותי את הרמקולים SOLO7C מחוברים למחשב (כרטיס קול מובנה). התחשק לי לשפר את איכות הסאונד בהם, רכשתי קודם חיבור 3.5MM TO RCA הבא: http://www.ebay.com/itm/B01-1-5m-5ft-3-5mm-Jack-1-8-TRS-m-AUX-Stereo-to-Dual-2RCA-m-for-ipod-mp3-/221442894983?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item338f066c87 כביכול חיבור מוזהב איכותי עם סיכוך, כמה שאלךות: א. איך הוא והאם יש משוהא דומה וטוב יותר? ב. האם באמת לצפות להבדל...תגובה של מישהוא עם ניסיון תהיה טובה פה.

8. שלום אנשים אני קיבלתי היום סוף סוף את המערכת קולנוע שלי קניתי רסיבר Denon 1610 ורמקולים Jamo 506 הכל עובד מצויין כאשר אני מחבר את הרסיבר למחשב ביציאה הירוקה אבל סראונד אמיתי אני לא מקבל... אז הלכתי וקניתי קבל Coaxial Philips PXT500 אמ זה עוזר למישהוא בעיית זיהוי קול נפתרה ע"י התקנת דרייבר חדש של סאונד עכשיו יש בעיה אחרת סאונד אני מקבל אבל לא סראונד כלומר אני קולט רק 2 ערוצים. איך אני יכול לקבל סראונד מלא?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by kaboonkal,

כרגע יש לי רמקולים 2.1 של קריאייטיב אינספייר 2.1 M2600 שמשרתים אותי נאמנה כבר הרבה שנים סאונד מעולה ועוצמה טובה. הבעיה שלהם התחילה כבר לפני שנה שנתיים שהמגעים בשלט כנראה רופפים וכשמשחקים עם הווליום של השלט (לא שלט רחוק, עם כבל, שלט גלגלת) לפעמים שומעים רק ברמקול הימני ולפעמים רק בשמאלי וממש צריך לחפש את הסוויט ספוט הזה ששני הרמקולים עובדים וזה כבר ממש נמאס עליי כי זה יכול מתזוזה של השולחן להדפק ואז זה שוב לשחק עם זה... בקצרה אני מנסה להבין מה האלטרנטיבות שלי לגבי רמקולים חדשים שלא יהיו לי הבעיות האלה יותר... בדקתי קצת פה בנושאים קודמים וקצת בכללי והבנתי שסדרת הSOLO מאוד מומלצת אבל אני רוצה להבין כמה דברים. השימוש של הרמקולים די מאוזן בזמן בין משחקים סרטים ומוזיקה, עם נטיי…

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. שלום! נהרס לנו הDVD שהיה לנו בסלון אז אני מבקש המלצה לנגן חדש בעלות של בערך 500 ש"ח. אין דרישות מאוד ספציפיות אלא שפשוט יהיה נגן בעל איכות תמונה טובה וכמה שיותר קומפקטי (עובי, רוחב וכו'). אם יש עוד תכונות נלוות כתוספת - מה טוב. הDVD יחובר לפלזמה 42 אינץ' של טושיבה.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Avivo,

אני יודע שבמחיר הזה אפשר להשיג איזה משהו מפוצץ הרבה יותר- אבל אין לי כוחח ממש להתעסק עם למצוא מגבר ורמקולים ולחבר וכו וכו (אני חייל...) אז אני צריך משהו דיי באנאלי, שיחליף את הימאהה העייפות שלי... (ולהעביר אותן לחדר בצבא) חשבתי ללכת על הLogitech Z-10 ולשדרג אולי את הכרטיס קול שלי (AC97 אם אני לא טועה), אבל השאלה אם אני ארגיש בהבדל אם כאלה רמקולים...? בקיצור, אני צריך המלצות על מוצרים (לא דברים בסגנון של "תקנה זוג יד שניה.." -הבנתם) השימושים הם בעיקר מוזיקה, ומדי פעם סרטים (ככה שלא חובה 2.1 אפשר גם 2?) ולא חייבים להשתמש בכל התקציב.. הדברים שחשבתי עליהם הם ה Logitech Z-10 או ה GigaWorks T20 שקראתי עליהם פה ביקורת מחמיאה אם יש משהו שייתן יותר תמורה, גם במחיר יותר גבוה (שוב, …

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by lidorosh,

חברה יש לי אמפי 4 crown c-650 ושאני מחבר אותו למחשב דרך יוסאבי הוא עושה כאילו הוא מתחבר ואז הוא עובר לתפריט הראשי של האמפי 4 כך שבעצם אי אפשר להעביר קבצים ולהטעין בבקשה תעזרו...!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מה שחשוב אבל שיהיה בו זה IDTAG ,איכות(שלא ישבר תוך 4 חודשים),שאפשר להריץ שירים קדימה ואחורה, עוצמת שמע טובה ואפשרות לרוץ איתו(אני קונה אותו בשביל ג'וגינג\חדר כושר).

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  14. Started by XDude,

אני קונה רמקולים 4.1. אני שומע קצת מוזיקה רואה דיי הרבה סרטים ומשחק מלא משחקים, מה עדיף - Creative Inspire 4400 4.1 Speakers או Altec Lansing ATP 5 4.1 Speakers? (מישהו יודע אם הATP 5 בPCH הוא המתוקן בעצם ATP 4?) אני יודע שעם שניהם אני ישמע פצצה, אבל אני ירגיש בהבדל גדול כל כך שאני ישחק או יראה סרט ששווה את הכסף?

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  15. Started by ake,

אוזניות בעלות איכות צליל

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Gizmo1122,

אז אחרי כמה התלבטויות... של ללכת על כרטיס קול או הארד דיסק... החלטתי להשקיע קצת מהכסף של היומולדת [26.2=] בכרטיס קול... משהו בסביבות ה500 שקל..... חשבתי על Creative X-Fi Xtreme Gamer וראיתי גם את Creative Audigy2 ZS Notebook לא הבנתי ממש מה הקטע עם המחברת.... בעיקר משמש למוזיקה וסרטים... מידי פעם משחקים.... למישהו יש המלצות כלשהן? מומלץ מאייבורי או KSP..... ואם אין אז אופציה אחרונה מבאג.. שממשש עדיף שלא.... תודה מראש =] עריכה: שכחתי להגיד.... המערכת שיש לי במחשב זה ALTEC LANSING MX 5021 =]

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by the_king00,

החלטתי בשעה טובה ומוצלחת להחליף כ.קול בעיקר למוסיקה ומשחיקם אז טייילתי לי ברחבי הרשת וראו מה מצאתי שאפשר לקנות ב 500 שקל (התקציב) http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Soundblaster&model_id=38307 http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=543 הראשון הוא של קריאייטיב 7.1 והשני הוא של ריבולושן 5.1 יש לי עדיפות ל7.1 אך אם יש הבדל משמעותי באיכות תמורת המחיר אז אפשר גם 5.1 אגב, יש לי עכשיו כרטיס קול מובנה ורמקולים קריאטיב אינספייר T5400 יש המלצות אחרות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  18. שלום לכם, אני מתלבת בין שתי כרטיס אדיו חיצוניים ואני שואל פה את דעתכם את שתי הכרטיסים יקנו לי בH&B בניו יורק, שזו חנות מצויינת שכבר קניתי משם, שתי הכרטיסים עולים אותו הדבר ואני זקוק לתשובה בהקדם כי מי שיקנה לי אותם יחזור לארץ בעוד יומיים http://www.bhphotovideo.com/c/product/751848-REG/E_MU_0204_USB_0204_USB_2_0.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/754867-REG/ART_USBDUALTUBEP_USBDualTubePre_Tube_Preamp.html אני התחלתח ללמוד CUBASE והחלטתי לקנות כרטיס קול להקלטות של כלי נגינה (גיטרה, קלידים, כינור) ושל קול ולפי התקציב שיש לי שתי הכרטיסים האלו נראה הכי מתאימים ל תודה

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  19. Started by massinvallus,

איזה מערכת עדיפה? המחירים בערך אותו דבר ואני מתלבט...

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אני מחפש לי מגבר כניסה באזור ה200 שקל כבר זמן מה ונתקלתי אתמול בדגם הזה, הוא נראה כמו מגבר וינטג' וממה ששמעתי הSANYO הישנים היו טובים. רמקולים אני מתכנן לקנות בהמשך. אשמח לשמוע דעות\רעיונות\הצעות מכל סוג שיש. אין לי בעיה עם ציוד יד שניה אבל המגבלה היחידה שלי זה שזה חייב להיות בחיפה. תודה. ארז.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ruler,

??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  22. קנית השבוע רמקולים חדשים LOGITECH Z5300 www.logitech.com עכשיו אני משתמש בכרטיס קול המובנה שלי 5.1 SOUNDMAX4. אם אני יקנה AUDIGY 2 ZS אני ירגיש ממש שיפור באיכות? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Cereal Killer,

אהלן ברשותי sony mdr-xd300 שמשרתות אותי נאמנה כבר מספר שנים, אבל הכריות שלהן (הריפוד מסביב לאזניים) התחילו להתפורר... היכן אני יכול להזמין ריפוד חדש?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ROEY--1,

שלום רציתי לדעת אם יש לכם מושג על הרמקולים הללו שעברו במוחי לקנותם: רמקולים קדמיים מעולים תוצרת B&W דגם DM-602 רמקולים אחוריים תוצרת B&W דגם DM-303 רמקול סנטר תוצרת B&W דגם LCR-3 רסיבר ONKYO TX-SR501 - כסוף

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  25. Started by Inter,

אז ככה יש לי בחדר מקום שניראה פשוט מיועד למסך כלשהו שאפילו יש מולו ספה נוחה ביותר... חשבתי להרכיב מקרן ולהקרין על אותו חלק של החדר כאשר אני מצרף אליו את המערכת שיש לי בחדר. אבל אבל אני לא בטוח שנושא הזה בגלל שאני לא מכיר כ"כ את המקרנים בארץ ואת המחירים שלהם, בדיפדוף קל בZAP ראיתי שיש מקרנים איכותיים לא יקרים לעומת מסכים הLCD 42" מה דעתכם ? מסך LCD או מקרן ?

• 8 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.