אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
איך זה יכול להיות?, ל ZEN VISION יש מסך גדול יותר ורמקול. אולי הסאונד ב ZVM טוב יותר?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד מבית FUJITSU (המדוברת באתר) 530-10. כאמור מחשב מעולה אבל מה, כרטיס קול נוראי... זה מורגש כשאני מחבר אוזניות למחשב או כשאני מחבר אותו לרסיבר דרך יציאת האוזניות (רסיבר של דנון, AVR 1604) שמחובר אל זוג רמקולים גדולים ואיכותיים במיוחד (משהו ישן תחת מבית פיליפס, 2 דרייברים של 12', 2 של 3' ושתי טוויטרים. משהו ברמת CW). הצליל פשוט מסורס... ממש ככה אין לי דרך יותר טובה לתאר זאת. חיברתי אפילו אקולייזר חיצוני ישן ודיי איכותי שנקנה עם הרמקולים בזמנו. כשאני מחבר את ה MP שלי (COWON I7) לאותה יציאה עם אותם הגדרות הבית רועד! (במלוא מובן המילה). הצליל חיי יותר ופשוט חזק יותר. אם אני יקנה כרטיס קול חיצוני שמתחבר דרך USB יהיה שיפור משמעותי? אם כן כמה אני צריך…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
השאלה בכותרת... מה יותר שווה לי לקנות סט רמקולים טוב למחשב או לחבר את המערכת סטיראו החדשה שלי למחשב (SONY-CMT NE5)? ביקרות על המערכת: http://www.reviewcentre.com/info-74298.html תודה לעוזרים נ"ב אם שווה לקנות סט רמקולים חדש-תמליצו על אחד כזה עד 500-700 ש"ח...
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס מסך geforce 4mx ויש שם 2 יציאות...אחת צהובה ואחת שחורה(כניסה דומה לזאת של העכבר). אני רוצה לחבר את הטלוויזיה או הווידיאו שלי למחשב..איך אני עושה זאת?? אה..כרטיס המסך שלי מבית INVEDIA תודה מראש. מיכאל
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לפני בערך חודש התחלתי לכתוב ביקורת על הiRiver H320. בכל מקרה הביקורת מוכנה כבר יותר משבוע ומסתבר שהמצלמה שלי לא מספיק איכותית על מנת לספק תמונות לביקורת... בעיקרון Rule The PC היה אמור להביא לי תמונות, אך יש לו בעיה עם האינטרנט\מחשב (כבר לא זוכר בדיוק). אני פונה בבקשה לאנשי הפורום, אשר מוכנים לעזור לי, שיש להם מכשירי H320 (או H340) ומצלמה דיגיטלית טובה לשלוח אלי הודעה בפרטי ואני יודיע להם איזה תמונות אני צריך אתם גם מוזמנים לדבר איתי באייסיי 167164675 או MSN Sky_Lord@ueoclan.com תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה שמתי לב שהרבה שואלים על המערכת ש"מחליפה" את ה-ATP וגם אני הסתקרנתי, להלן רשמים: יתרונות: בקר שליטה גדול ונח (מיקרופון מובנה, יציאת אוזניות) סאונד טוב בסה"כ עיצוב מרשים צלילים גבוהים נשמעים טוב חסרונות: יש BUZZ בווליום נמוך/מושתק בווליום נמוך הרמקול הימיני דומיננטי יותר (לא פגם במוצר שלי, נבדק ליד עוד סטים) אם יש לכם ראוטר אלחוטי יש הפרעות בווליום נמוך (אלא אם כן הWIRELESS כבוי, ואז אין בעיה( בס קצת נמרך כשמקרבים את האלחוטי/סלולרי לבקר השליטה יש רעשי אותות איכות הקלטה בינונית (-) חיבור האוזניות פחות איכותי מאשר חיבור ישיר לכ.קול (לא טריוויאלי, ישנן מערכות שלא משנות את הצליל במעבר) סיכום: המערכת לא רעה בכלל, ונותנת סאונד טוב, אך יש…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , החלטתי לקנות נגן MP3 . בהתחלה הקצבתי לעצמי 1000 שקל אך מתברר שבסכומים האלה צריך להתפשר על הרבה דברים , או לקנות מוצרים בעלי שם לא משהו במילים עדינות. לכן החלטתי לקנות משהו יותר רציני בסכום של 1500 שקל. כרגע יש שניים או שלושה נגנים בערך שאני מתלבט לגביהם. 1. http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=zen-micro&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 2. http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=zen--20&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 3. http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=Rio-carbon5gb&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 לגבי השניים הראשונים של CREATIVE המליצו לי דווקא על השני. אין לי ממש מושג מי עדיף . גם על הנגן של RIO יש ביקורות מצויינות לפי מה שקראתי. בכל מקרה א…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמנו (במפגש סוכות אצל הדובים) קניתי לי atp3 חביבים ומצויינים! אחרי יותר מחצי שנה אבי שיחייה אמר שהוא רוצה רמקולים כאלו למשרד, אני כמובן הסכמתי והתחלתי לפשפש באינטרנט לגבי רמקולים טובים יותר במחיר של הatp3, בסוף מצאתי את ההרקולס, וגיליתי שהם לא klipsh ואפילו לא atp אבל הם בחלט אחלה רמקולים והחלטתי ששוה את ההשקעה, כי אתם יודעים צליל היקפי>איכות צלילה טיפה יותר טובה עכשיו קיבלתי אותם ומייד הבחנתי בהבדל... אבל אחרי כמה זמן... זה ממש לא מפריע, ואז בא חברי הטוב zoltrix שמשום מה על השנייה הראשונה לא אהב את הרמקולים שלי סיפר לי שכאשר הוא היה בזיגזאג הם צחקו לי על הרמקולים שעות (הוא אורן ואחרים)... ומשום מה אני לא מצליח להבין למה... אני אישית יותר ממרוצה מהם. :biggthumpup: מ…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב. רציתי לדעת האם שווה לי להתקין כרטיס קול מדגם ASUS xonar DX 7.1 קיבלתי מתנה כשרכשתי לוח אם מדגם MSI XPOWER X99 שגם לפי מה שהבנתי יש לו כרטיס קול מתקדם ברמה דיי טובה בלשון המעטה. יש לי רמקולים של CREATIVE 5.1 באיכות דיי טובה. מה אתם ממליצים? תודה.
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי רסיבר מסוג JVC RX-8012P יש בו כרטיס קול USB מובנה כאשר עיינתי בהגדרותיו סתכלו מה מצאתי מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רקע- לקראת המעבר לבית החדש, החלטתי להשתדרג גם בסאונד, ולכן צריך את המלצתכם. התלבטות ראשונה: איפה לשים את המערכת. בסלון יש לי טלוויזית LCD 47 אינץ' של טושיבה, 47WL66E. כמובן ש FHD. (וכמובן ספות יותר נוחות, כורסא וכו') בחדר אמור להיות מסך מחשב 28" עם פאנל TN, כידוע, לא אמור להיות משהו משהו, אבל לפי התגובות עליו הוא אחלה. ההתלבטות היא איפה לשים את המערכת- בחדר או בסלון. אם היא תהיה בסלון, התקציב אמור להיות בין 3-4K לכל המערכת. אם בחדר, 3K מקסימום.(אולי אפשר חריגה, אבל זה יצטרך לחכות עוד זמן) בסלון אני אחבר אותה למחשב HTPC שיפעיל קבצי MKV ב 720P (קשה למצוא 1080 ) בחדר היא תחובר למחשב שלי, שיפעיל את אותם קבצים... ובנוסף להם, היא תשמש גם למוסיקה. התלבטות 2- מדפיים או…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות inear ב50$ מאיבי. אני בעיקר שומע חרא של מוזיקה ( SUM 41 וכל מה שמסביב, לפעמים קצת מטאליקה, קצת טראנסים (או מה שזה לא יהיה)), רואה סרטים באיפוד, כנראה אקח את האוזניות למכון או אחבר למערכת (למשחקים). כמו שהבנתם, הציוד שלי בכלל לא משהו, סה"כ יש לי איפוד ונגן ג'נרי. אני כרגע משתמש באוזניות של האיפוד [דור 5] אבל אני רוצה להחליף אותן בגלל שאני לא אוהב לשמוע חזק ודי קשה לשמוע משהו באוטובוס או ברכב. דיברתי עם גיל והנה מה שהוא הביא לי - אני לא מבין כלום בנושא הזה וגיל שלח אותי להתיעץ פה אז הנה, באתי, מה כדאי? (לא חייב מהרשימה של גיל, אפשר הכל), מה טוב בדגם? מה פחות טוב? וכ'ו
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לקנות נגן MP3 של 1GB המופעל על סוללה AA או AAA עם איכות צליל הכי טוב שאפשר. לפי הסקירה שביצעתי והביקורות שקראתי מצאתי 3 מועמדים: 1 - Creative MoVo v200 - כ-820 שקל 2 - iRiver T30 - כ-830 שקל 3 - Teac MP111 - כ-670 שקל אני זקוק לכל מידע שהו, חסרונות, יתרונות, שנות אחראיות, וכל מידע אחר שיעזור לי לבחור. מאוד אשמח לקבל מידע מאנשים שהשתמשו במכשירים, או קישורים לביקורות והשוואות ביניהם. תודה מראש!!!
-
- 10 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הבעיה היא שהטלויזיה לא מגיעה מהיבואן הרשמי ולכן יש לה רק שנה אחריות. האם זה לא סיכון גדול לקנות טלויזיה עם רק שנה אחריות? והאם זה שהטלויזיה לא מהיבואן הרשמי זה בעייתי? יכול להיות שהיא תבוא בלי פאנל IPS? ואולי כדאי להוסיף כסף על דגם אחר? האם התוספת תהיה כדאית? והאם יש לדגם הזה חסרונות משמעותיים? המסך מיועד לשימוש כמסך מחשב!!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מדבר על ה5.1 מעץ מלא+ שלט??? ועוד שאלה קטנה LUXON נחשבת חברה טובה בעלת מוצרים איכותיים?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות מקרן בסביבות ה8000-9000 ש"ח והרבה המליצו לי על הפנסוניק AE500 וOptoma H30 וכל מני אחרים. אני אבל רוצה ללכת לחנות לראות את המקרנים האלה ורק אז להחליט איזה אני הולך לקנות. מישהו מכיר חנות באיזור המרכז שיש לה הרבה מקרנים? הייתי אתמול בhoolywood בהרצליה והיו להם רק איזה שני מקרנים של טושיבה (שדווקה היו לא רעים) אבל זה לא מספיק.. יש חנות יותר מקצועית בעסק הזה? BTW למישהו יש את האתר של סינימה פרדיסו
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם התצוגה במסך היא כמו שרואים בסרט (מה שלא נראה לי ;D) אז זה צריך ליהיות מדהים.....
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי על Xiaomi Piston, אשמח לקבל לינק למוצר מקורי וזול אם יש לכם המלצה לאוזניות אחרות-תמליצו
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם ניתן להשיג את הנגן CLIX2 של I-RIVER במקום כלשהו בארץ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות השבוע MP3 וההחלטה קשה איזה ליבחור אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי בבקשה אם אתם יכולים. אז ככה: Sandisk Sansa E250 2GB http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=410905 iAudio U3 1GB http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=375936 מי הכי טוב? או שיש יותר טובים במחיר הזה מיתחת ל- 800 שקל ואם אתם יכולים תפרטו לי . לי חשוב נטו מוזיקה חשוב שיהיה בו אוזניות טובות ואיכות סאונד טובה!! תודה
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
תישמעו היום ניסגרה לי הדלת על אוזניה אחת והפד שמיתלבש על האוזנייה ניקרא,ואוזנייה אחת לא פועלת יש איזה מישהו שיכול לתקן\להחליף את זה תמורת מחיר סימלי?
-
אהלן, המחשב שלי מחובר עם כבל HDMI מהכרטיס מסך לטלוויזיה ועם כבל RCA למערכת קולנוע ביתית. הבעיה היא שעם הכבל הזה שומעים רק דרך הסאב ו2 רמקולים והמערכת נמצאת על מצב "line" השאלה היא אם ישנה אפשרות לחבר את המערכת למחשב ולהשתמש בכל חמשת הרמקולים עם הסאב? אולי כרטיס קול יוכל לעזור? ??? דגם המערכת: htz170 של pioneer, כאן אפשר למצוא סיקור עליה. תודה מראש והמשך שבוע טוב, ליעד
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם...אני חדש בפורום אז נעים מאוד.. יש לי שאלה קיבלתי מכשיר IPOD 15GB וקיבלתי אותו מחבר משמע הוא משומש... קיבלתי איתו חיבור ל-USB ומטען לסוללה של המכשיר...ולא קיבלתי עם זה שום תוכנה או דרייברים להתקנה למחשב... וכן יש לי את התוכנה ITUNS האם צריכה להיות אצלי תוכנה מיוחדת שמותקנת במחשב כדי שהמחשב יזהה את החומרה החדשה?...והאם בכלל אמורים להגיע עם זה דרייברים או תוכנה שאותה אני מתקין למחשב חוץ מהאיי טונס.. פליז HELP ME בתודה מראש,עמית
-
- 9 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבקשה בבחירת MP3 http://www.samsungelectronics.com/digital_audio_player/index.html מה כדאי מפה או אם יש לכם עוד הצעות תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל לפני שמישהו כותב "שואלים לפני!", אבא שלי קנה אותו בלי קשר אליי... הדגם הוא Pioneer DEH-P355OMP MOSFET 50W*4, קורא צרובים רב פעמיים, וקבצי MP3. מישהו מכיר את הדגם ויכול לתת עליו חוות דעת? ד"א המחיר היה 200$ בדיוטי-פרי, מחיר טוב?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-