עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by GhostCow,

IRIVER H320 או IAUDIO X5L אני הסתכלתי על ביקורות של המכשירים החיסרונות הם כאלה: ב H320 האיכות סאונד והמערכות שיפור סאונד פחות טובים מב X5L בX5L צריך מתאם לחיבורים (USB LINEIN LINEOUT DC ETC...) שיכול להיאבד ואם הוא נאבד צריך לסחוב לכל מקום את העריסה ויש לי שאלה חשובה מאוד לבעלי המכשירים: באיזה מהמכשירים יש ממשק יותר נוח ויותר קל ללמוד? זה גורם חשוב מאוד בהחלטה שלי (איזה מכשיר לקנות) תודה מראש, GhostCow

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by ranyr,

כרגע יש לי SL-CT580 של פנסוניק מלפני חמש שנים והוא (היה) ממש נגן מעולה - שזה אומר מאוד דק קל עם בטריית "גם פק" ואיכות סאונד מצוינת אני רוצה נגן חדש ואני חושב על SL-CT720 אבל רציתי לשמוע עוד הצעות לפני הקניה...

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  3. Started by AmirNadav,

שלום.. אבא שלי מעוניין בנגן mp3. הוא רוצה שיהיה בו אופציה להקלטה (באיכות טובה..), רדיו, ולפחות 1GB מקום (גם 1gb מספיק). חיבור Line-in, רצוי אך לא חובה (רק אם נכנס בתקציב). תקציב, 1000 ¤ (אנחנו קונים בארה"ב) תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 828 צפיות
  4. ראיתי בZAP שהם עולים בסביבות ה2000 ש"ח באתר הרשמי של ALTEC זה 299$ ובדיוטיפרי 200$?!!??! הגיוני? ושווה ללכת על זה? http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=FX6021 http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1972&CategoryID=427&Page=1 ושאלה בקשר לH320...יש בו אפשרות לשעון מעורר עם שיר כלשהו? תודה עריכה: יש לי כרטיס קול SOUNDMAX שמובנה על לוח ROCKLAKE של INTEL אני יכול אולי להשקיע כמה מאות בשביל כרטיס קול נורמלי... תודה

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  5. Started by infer73,

אני יודע שנפתחים על זה עשרות ת'רדים, אבל אף פעם אין בדיוק אחד שהוא לפי הדרישות שאני רוצה, אז חשבתי שאני אפתח דיון כזה משל עצמי ונסגור את העסק... בכל מקרה, אני מעוניין בנגן mp3 עם 1gb חוץ מזה אין לי עוד דרישות, אפילו שדברים כמו זמן סוללה ארוך זה נחמד, סוללות נטענות, וכן תמיכה בעברית (שזה הייתי מאוד מעוניין) התקציב הוא נגיד עד 1000ש"ח, כאשר הייתי מעוניין להוציא כמה שפחות תודה רבה לכל מי שיעזור לי

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  6. Started by avi333,

אם כן אז סבבה רצחח אבל אם לא אז ישנה איזו שהיא דרך עם חיבור למחשב ולהכניס לו תמיכה עברית ואם גם זה אי אפשר אז תתנו לי בקשה הצעות לנגן טוב באותו גודל ובמחיר דומה..., תודה לעוזרים............................. :s05:

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  7. Started by AtR,

לצערי הרב הכרטיס קול על גבי הלוח שלי הלך משום מה ואני כבר כמה ימים בלי סאונד חשבתי ללכת על הכרטיס קול הבא: כרטיס איכותי וזול לפי מה שאמרו לי http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=7741 רציתי גם לדעת מה תפקידה של כל כניסה מ-4 הכניסות של כרטיס הקול הנ"ל ויש לי עוד שאלה אם היה לי על הלוח כרטיס קול עם 8 ערוצי קול או משהו כזה מה הכוונה בזה?

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by neogod,

מה אתם אומרים על רסברים של kenwood ,האם הם שווים משהו? אם כן איזה דגמים מומלצים ומאיזה דגמים כדאי להשמר?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Check_Point,

האם אפשר להכין שלט רחוק שישלוט על עוצמת הווליום ברמקולים creative megaworks 550 ? יש לו שלט חוטי, אך ישנה דרך להוסיף באיזשהו אופן, לא חוטי ? תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Ic3 CuB3,

איי אודיו מציגה את A2 : מה אתם אומרים ? נראה אחלה אבל גדול כמו כמו PMP והנגנים של ARCHOS

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  11. Started by טל,

כדאי לקנות אותו, או שיש המלצות לנגנים יותר טובים עד 500 ש"ח עם 512MB?

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  12. Started by big mam@,

אחרי שההורים שלי חזרו מחו"ל ולא מצאו בשום חנות אייריבר אז החלטתי להזמין בארץ. מאיפה הכי כדאי להזמין אייריבר H10 במחיר הכי נמוך ומשלוח חינם? מפה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=8977

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  13. Started by Sa,

התקציב הוא ככה עד 300 דולר גג. עכשיו הנקודה היא שהייתי כולי באופוריה ואמרתי בטח בוא ניקנה את ה x5l בחירגה קטנה... אך שלפתע תפסתי את עצמי... האם הווידיאו במכשיר מפצה על גודלו הנורא ? הבנתי שישנה בעיה גם בסיווג של השירים בתוך המכשיר... חשבתי לעצמי אולי אני אקנה H10 20 גיגה ואני אסגור עניין? עכשיו פה זה המקום שלכם. אני פתוח להצעות בעיקרון אני מחפש נגן שיכול להיכנס לכיס... זמן סוללה רחב... ו20 גיגה. הווידיאו הוא סתם גימיק שאני אתלהב קצת על החברה לא מעבר. ולכן הוא לא שיקול

• 10 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by Aldryk,

שלום אנשים. אני זקוק לעזרתכם. כרגע, יש לי מערכת קולנוע ביתי ישנה שעלתה כ-1500 ש"ח בזמנו והיא כוללת 5 רמקולים וסאב (שמשמש כרסיבר) של לנקו. יש לי יום הולדת בקרוב ואשתי מארגנת סכום של כ-2000 ש"ח. (להלן "התקציב") אני רוצה לקנות רסיבר ומכאן מתחילות הבעיות: 1. רסיבר טוב (לא חייב להיות מקצועי) שישרת אותי לצפייה בסרטים בעיקר. (הדגמים שחשבתי עליהם: דנון/ימאהה/JVC וכו') 2. אם אני קונה רק רסיבר, תהיה לי בעייה לחבר את הסאב אליו, כיוון שלסאב עצמו אין חיבור החוצה (זוכרים? הוא משמש גם כרסיבר), כלומר אני מחבר אך ורק 5 רמקולים... ואת זה אינני רוצה. כלומר אני צריך רסיבר וסאב או לחילופין רסיבר ורמקולים +סאב (כמערכת שלמה). ראיתי בנטאקשן ובאתרים נוספים דילים כפחות מ-2000 ש"ח לרסיבר+ר…

• 10 תגובות
    • 722 צפיות
  15. Started by evy,

רק קניתי אותו ואיך שהכנסתי את הסוללה הוא הופעל..אז איך אני מכבה אותו?

• 10 תגובות
    • 659 צפיות
  16. נמאס לי ! ! ! אחת ולתמיד למה אתם מתכווניום כשאתם אומרים שהמוצר ג'נרי ? אל תגידו לי שהמשמעות היא כללי שזה שווה חרא. תגידו באמת למה אתם מתכוונים כשאתם אומרים את זה ???? כי זה מתחיל להיות מעצבן שרק iAUDIO וiRIVER וחברות כאלה שאהודות בפורום לא נחשבות ג'נריות וחברה שאולי אוזנייכם לא שמעו עליה יישר נקראת ג'נרית .

• 10 תגובות
    • 7.2k צפיות
  17. Started by Ic3 CuB3,

מישהו יודע אם בבאנדל של הX5L קיימת תוכנה שמכשירה את הסרטים לניגון בנגן....? אני מתכוון כמו IRIVERTER

• 10 תגובות
    • 765 צפיות
  18. אני מחפש יד שניה עד 1500.. אפשר טיפה לחרוג... אני יודע שהתקציב מגביל אבל זה מה יש... מה אתם ממליצים? ועדיף מאיזור חיפה... יש חנויות? משהו?

• 10 תגובות
    • 794 צפיות
  19. Started by Ang3lus,

עכשיו כשיש לי מערכת סראונד נחמדה מאוד לסרטים אני מחפש 2 רמקולים סטריאו שיהיו לי בכדי לשמוע מוזיקה באיכות טובה יש המלצות ?

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by dor_r,

אני מעוניין להביא במקסימום 100$ כרטיס קול מארה"ב, לשימוש עם מערכת 2.1 של אלטק לנסינג MX5021, אני שומע מוזיקה 80% מהזמן, אז מקסימום איכות למוזיקה, סרטים ומשחקים פחות חשוב. חשוב גם שתהיה אפשרות להקלטה איכותית מLINE-IN (למשל לחבר למגבר של גיטרה לצורך הקלטה). אם יש כרטיס יותר טוב, עם תאימות ל5.1 (לא חשוב כ"כ), שמתאים לדרישות ושיריץ אוזניות כמו שצריך, אשמח לקבל המלצה.. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

דודים שלי טסים לח"ול בעוד כפחות מחודש והם אמרו שהם יקנו לי מה שאני רוצה עד 200 דולר. עכשיו אני רוצה נגן MP3, משהו כמו IPOD שאוכל לאכסן עליו שירים וחיי סוללה ארוכים. התקציב הוא 200 דולר אני רוצה נגן עם 5-20GB [שיהיה חיבור למחשב כמובן]. ואם אפשר גם לינק לחנות [נ.ב:הם יהיו בניו גירזי].

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  22. Started by Rule The Pc,

אהלן היום הייתי בתל אביב ורציתי לקנות את הPX100 אבל לא היה במלאי וממש התבאסתי אז נכנסתי לכלי זמר לראות אם להם יש את הPX100 ולא היה... אבל היו שם אוזניות שדי משכו לי את העין אז המוכר שאל אם אני רוצה לשמוע והן היו ממש איכותיות וגם עלו רק 180 (הPX100 עולה 350~) http://www.akg.com/products//powerslave,id,825,pid,825,mynodeid,214,_language,EN.html אז מה דעתכם על הAKG K24P ועל המחיר (180)? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. כשאני שם סרט DVD הסאבוופר פועל מצויין אבל שאני שם מוזיקה או סרט מהמחשב הוא לא עושה כלום... אמרו לו שאני צריך לשנות משהו ברסיבר או באיזה כתפור מאחורי הסאבוופר אבל אני לא יודע מה. תעזרו לי בבקשה. תודה.

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  24. Started by dids22,

לאחר שהרמקולים שלי התפוצצו אני צריך רמקולים חדשים אבל עד 160 שח חיפשתי ב זאפ ומצאתי כמה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=129019 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24889 איך הם ? או שיש יותר טובים שאתם ממליצים עליהם? ואם יש רמקולים יותר טובים בהבדל מחירים נמוך אז תציעו גם !! תוודה

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  25. יש לי ATP3 ולעיתים די קרובות, לפני תחילת השיר משהו בסגנון של מאית שניה לפני שהתו הראשון מתחיל לעלות שומעים מעיין "פאק" שכזה בתדר נמוך, מה זה? הרמקולים שלי הולכים לשבוק חיים?!

• 9 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים