אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום! אנחנו עכשיו משפצים את הבית יש תיכנון לשים מערכת 5.1 אז כדי לדעת איך להכין את הקירות וכו' רציתי לדעת כל איזה גובה מומלץ לשים את הרמקולים? במיוחד לשמיעת סרטים.. וגם כמובן מוזיקה.. עד כמה שידוע לי ההמלצה היא בגובה מטר ככה... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 14.2k צפיות
-
-
אני עומד בפני קניית טלויזיה LCD. התכנים שאני עומד לראות- ערצים 1,2,10, וגם DVD מרחק הצפייה - 2.7 מטר. מה עדיף? "32 או "37 אינטש? האם FULL HD פחות טוב מ HD READY , או שזה כבר לא משנה? זקוק לעצה, כדי שאוכל לקנות בשקט. תודה מראש עמית
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום. יש לי בבית סאב שמיועד לפרויקט כלשהו שגודלו כ 5' עם הספק מקסימלי של 50W (לפי נתוני יצרן..). אני רוצה לבנות לו תיבה אך אין לי מושג באיזה נפח.. חיפשתי באינטרנט בנרות וניסיתי להשתמש בתוכנה שנקראת WINISD וחיפשתי DATASHEET של הסאב ופשוט אין לי תשובה.. אז מה הנפח לתיבה לא אטומה בשביל סאב כזה?
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
אני צריך לדעת איזה דגם של ה-IRIVER יותר טוב : ה-IMP 550 או ה-IMP 400 ? ובבקשה אל תתנו תשובות מתחכמות כמו : אתה לא שם לב לפי המספר ? וכדומה... מפני ששמתי לב שהמחירים של ה-IMP 550 בחו"ל שווים ואף יותר זולים מהמחירים של ה-IMP 400 (בחו"ל).
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקציב הוא בן 600-800 שקל. אני מעדיף דיוידי רגיל (שאינו קורא divx) מצוין, מאשר דיוידי divx , בינוני. אם בתקציב יש divx מצוין, דהיינו. איזה כדאי לקחת ?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
איזה דיסקמן קורא MP3 כדאי לי לקנות בתקציב 300 שקל?
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם לארונה אחי התגייס לצהל והוא כרגע נמצא בקורס עכשיו הוא חוזר כל שבועים בערך הביתה והוא חייב שיהיה לא מוזיקה כל הזמן איתו והוא אמר לי לברר לא על דיסקמן mp3 ורציתי שתגידו אתם האנשים המנוסים איזה הכי שווה בתקציב של עד בערך 500 שקל אם אפשר או מותר אז תנו גם כמה לינקים בבקשה
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הבנאדם שפירמטתי לו איבד את הדיסק של הלוח , שעליו כנראה נמצא הדרייבר לכרטיס קול. הכרטיס קול הוא onboard. פתחתי את המחשב והסתכלתי על הרכיבים , וראיתי שבמקום כלשהוא על הלוח רשום בקטן. hsp56 HRTF audio com mal97 - 0376 0098uggd פרטים על הלוח בתמונה מצורפת. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום ! ביום שישי אני צריך להיות אחראי לארגון המוזיקה באיזה מסיבה. עכשיו המוזיקה תנוגן דרך המחשב שלי . יש לי במחשב Audigy 2 אם זה משנה. כרגע הרמקולים היחידים שיש לנו זה מגבר גיטרה חשמלית, ומיני סטריאו. רציתי לדעת מה הדרך הטובה לחבר אותם למחשב ע"מ לקבל עוצמה ואיכות אופטימלית ומקסימלית. -האם לחבר מפצל ליציאת הקדמיים בכרטיס ואליו לחבר את המערכת ומגבר הגיטרה, או האם לחבר את המערכת ליציאה של הרמקולים הקדמיים ואת המגבר ליציאה של הרמקולים האחוריים (או להיפך..) ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
כותרת, תודה.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
יש לי כרגע סנטר + זוג אחוריים שמחוברים לרסיבר של דנון אין לי אוזן "רגישה" ואין לי דרישות גדולות אני לא יודע איך להשקיע את ה1000 שקל האלה יש כאלה שאומרים לי לחפש ביד 2 יש כאלה שאומרים לי לקנות רק חדש יש כאלה שאומרים לי שאני כן צריך סאב וופר ויש שאומרים שלא אשמח לקבל חות דעות והמלצות בנושא תודה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה חברה הוציאה ה-1 נגן mp3? ו....מה אתם חושבים על zen touch ? והאם הגיע השלט שלו לארץ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לקנות נגן DVD חדש לסלון. לצערי הרב אני צריך גם וידאו.. ולכן מכשיר משולב הוא הפיתרון. כרגע יש לי דגם של LG שהגיע מהדיוטי פרי (לפני שנתיים +) ואני מאוד מאוכזב מהאיכות שלו. הוידאו מקליט באיכות גרועה והDVD כמעט ולא קורא דיסקים כמו שצריך. (היום כבר בכלל לא) הנה שתי דוגמאות של נגנים שמצאתי: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1718360 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1692631 האם יש הבדלים בינהם? (אני רק שמתי לב שלLG אין מסך ואני דווקא אוהב שיש שעון במכשיר אבל זה לא כזה נורא) כעיקרון, אני מחפש DVD שקורא DIVX ואם אפשר (אבל לא חשוב) כתוביות בעברית על כל מקרה שלא יבוא. (כולל VCR כמובן) המלצות?…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
בצפון יש חנויות שמתמחות רק ברמקולים? אשמח לשמוע המלצה לבית קפה גדול
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אפשר להביא לי כמה שמות של חברות בדירוג מהטובים. אני בעקרון רוצה לקנות מערכת ביתית לבית {לא למחשב} בסביבות ה 1000 ש"ח אם מומלץ להוסיף אני יוסיף
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שואל את השאלה סתם בשביל ידע כללי. איזה חברות שמוכרות אוזניות נחשבות לחברות איכותיות ומתקדמות (אפילו בינוניות)? כמובן שהמוצרים שלהם נמכרים בארץ ולא רק בחו"ל. תודה
-
- 24 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלוויזיה חדשה לחדר, כנראה סמסונג דגם 32E420. לא תהיה הכי נוחה למרחק צפייה של 3.5 מטר, אבל היא זמנית לשנה וחצי, ואז תעבור כנראה לחדר שינה אחר בבית שם מרחק הצפייה קצר יותר. כרגע אין לי כסף להשקיע ב-42". היא תהיה מחוברת דרך HDMI אחד לממיר הוט HD, ודרך HDMI שני לכרטיס מסך שבמחשב. חשבתי בנוסף לעשות חיבור כך שהטלוויזיה תשתמש ברמקולים של המחשב לשם הוצאת הקול. קודם כל, זה אפשרי לשמוע את הקול במקביל, זאת אומרת גם ברמקולים של המחשב וגם בטלוויזיה כשאני צופה בממיר של הוט לדוגמה? זה יתן תוספת לחווית שמיעה בצורה כלשי או מיותר? בסופו של דבר יש לי רמקולים פשוטים של מיקרולאב שעלו לפני כשנתיים 300-400 ש"ח...שני רמקולים וסאב, לא משהו רציני. ותכלס, מה החיבור שאני מחפש בטלוויז…
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
באיזה חיבור הכי טוב להשתמש בין המחשב למגבר אופטי או קואוקס? והאם שניהם מעבירים 5.1? תודה.
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום יש לי טלביזיית Lcd והספק שלי הוא yes (לא HD). איזה חיבור עדיף בין הממיר לטלביזיה - svideo-svideo, scart-scart או scart בממיר לsvideo בטלביזיה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיבור הDVD לטלויזית LCD עדיף S-VIDEO או VGA?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
חיבור מ DVD לרמקולים z-5500 (הגיעו היום )... כרגע אין לי אף אחד מהכבלים ואני שואל לפני הקנייה. תודה לעונים חיים בהמשך לתשובה שקיבלתי: לוג'יטק ממליצים על כבל קואקס 75 אום. האם מדובר בכבל סטנדרטי או שזה כבל מיוחד?
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
שלום מה מצב?? רציתי לדעת איזה חיבורים ויציאות לרמקולים יש ללוח הזה?
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-