אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי מערכת סטירו אז כנראה שמתי מלא זמן פול וויליום ונשרף לי אחד הרמקולים. אחד הרמקולים הוצאי עשן ואמז אין באסים שומעים רק מוזיקה והרבה יותר חלש מה הבעיה ?
-
- 14 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני מעוניין בטלוויזיה לחדר, הטלוויזיה תתחבר לממיר ,למחשב ול- PS3. כמובן שהטלוויזיה צריכה להיות ב Full HD מפני שאני ישחק במחשקים עם רזולוציה מקסימלית ויראה סרטים ב Full HD הכרטיס מסך שלי הוא HD6950. אני יישב במרחק 2-2.5 מ' מהטלוויזיה אז אני לא ממש יודע אם עדיף 37 או 32 אבל כנראה ש32 יהיה יותר מתאים. רוב היום אין שמש על הטלוויזיה. אני לא יודע מה ההבדלים בין LCD ל LED אז תציעו לי לפי השימוש... תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי. קניתי אוזניות חדשות , בידיוק כמו הקודמות שלי אבל יש בעיה אחת... שומעים בהן נורא חלש לעומת הקודמות... שום דבר לא השתנה בהגדרות שלי. וגם ניסיתי לפני כמה רגעים. יש למישהו מושג מה הבעיה? אני לא יכול לשמוע מוזיקה ככה.. תודה .
-
- 6 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום. 1. יש לי ממיר מסוג WandTV http://www.dealextreme.com/p/wandtv-usb-dvb-t-tv-tuner-with-remote-8325. אני רוצה להשתמש בו ב-media center אבל המחשב לא מזהה אותו. יש לציין שמחשבים אחרים כן מזהים אותו. 2. יש לי מדפסת hp j5783. לאחרונה, בכל פעם שאני מדליקה אותה אני נדרשת לעשות מחדש alignment של מחסנית הדיו. זה אומר לתת לה להדפיס דף ניסיון. בנוסף, את ה-alignment מהזכוכית (המקום במדפסת ממנו סורקים) המדפסת לא מצליחה לעשות בכלל. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות טלוויזיה בארה"ב ושיטת השידור שמופיעה בטלויזיה הזו היא TSC/ATSC/QAM. אני יודע שלא אוכל לצפות בתור טלוויזיה (YES), אבל המטרה העיקרית שלי היא לצפות בתכנים מהמחשב ע"י שימוש ב Popcorn A200 האם זה יהיה אפשרי? אני משתמש רק בפופקורן ע"י כבל HD וזהו - זה אמור לעבוד? ואגב, נניח שבעתיד אני כן ארצה לחבר לזה טלוויזיה - האם ישנו סוג של ממיר מ NTSC ל PAL? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עוברים לבית חדש! אי לכך, אנחנו רוצים להתחדש במערכת שמע לסלון (4.8 על 6 מטר). במחיר זה אני צריך לרכוש מגבר\רסיבר ורמקולים, אם בתצורה של 2.1\2.0\4.2\5.1 (לפי מה שאתם חושבים שמתאים לצרכים המפורטים להלן) המערכת תתחבר ל HTPC (לא כלול במחיר) וטלויזיה 46 אינצ'. מבחינת חלוקת שמע, אזי כ 60% מהזמן צפייה בטלוויזיה וסרטים, ושאר הזמן האזנה למוזיקה קלאסית (כינורות, קצת תזמורות נשיפה, תזמורות סימפוניות) וזהו בגדול. מבחינת התקציב, אז הוא כאמור 10k ולפי הצורך יכול לחרוג עד 12K, אך עדיף באזור ה 10,000. מקריאת פוסטים פה, אני מבין שעליי ללכת למספר מקומות לשמוע, ואין בעיה. אשמח לקבל המלצה למקומות שאפשר להאזין בהם למערכות שמע במחיר הנקוב באזור רמת גן\גבעתיים. כמו כן, אשמח להכוונה למגבר\רמקולי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבקש מכם עזרה בקניית DVD PLAYER אני מתלבט בין 3 דיוידים שונים - LG DV482 PIONEER DV120K FUGICOM CDP001 יש 3 דברים מאוד חשובים לי - 1. ש ה DVD יזהה כתוביות בעברית בצורה ברורה לסרטים שאני אצרוב (אני מוכן גם להוריד עדכון קושחה לאחר הקניה אם צריך). 2. הדבר בחשוב ביותר בשבילי!! כשלוחצים על ZOOM אני לא רוצה שתשאר לאורך כל הסרט כתובית בצד שמראה כמה גודל הזום. אלא נעלמת אחריי מספר שניות. 3. שיעבוד בצורה חלקה עם תמונות וסרטים של 700 מגה רגילים דרך הUSB. אבקש תגובות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים למחשב , למוזיקה משחקים וסרטים . מאוד חשוב שיהיה למערכת באס טוב תעזרו לי לבחור רמקול מפה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1848 ראיתי שיש מערכת 5.1 ב250 שקל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_2780_3250&products_id=29515 אבל אני לא יודע עד כמה היא איכותית אם אין מערכות סראונד טובות בתקציב הזה אני יסתפק ב2.1 תודה
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לפני שהלכתי לישון הוא עבד כהלכה, כשהתעוררתי הוא פשוט נדפק! כשאני מדבר הצד השני אומר שהוא שומע את הקול רקע, את ההקלקות שלי בעכבר וגם את השירים שאני שם! האם זו בעיה בהגדרות או פיסית באוזניות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני זוכר בזדמנו שדיברו כאן על זה שכשאתה קונה רמקולים חדשים צריך לשים אותם שינגנו בעוצמה חלשה במשך כמה שעות. אני לא בדיוק זוכר. הרמקולים שקניתי הם הALTEC LANSING ה2.1 הארוכים, היפים והידועים.. ב320 ש"ח. אני מניח שידוע על איזה דגם מדובר. מישהו יודע לתת לי תשובה? על איזו עוצמה וכמה זמן בדיוק לשים?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מסך בגודל 37 אינצ לצורך צפייה באיכות גבוהה בטלויזיה וכמו מסך שאני יוכל לחבר בקלות למחשב ולשחק משחקים (יש לי מחשב גיימינג ב 20 אלף שקל) הדגש שלי הוא על איכות של התמונה מאוד גבוהה חדות של התמונה ....אני לא מבין בזה ככה שרציתי להתייעץ פה התקציב הוא עד 4 אלף שקל אמרו לי שזה תקציב מספיק בשביל לקנות טלויזיה ברמה גבוהה
-
- 26 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
את הכרטיסים אני אחבר לסולו 6/7 אני לא רואה סיבה שאני אי פעם אשתמש ב5.1, אין לי ממש איך למקם, ואני בכלל לא רואה סרטים במחשב, ומשחק רק טיפה חשוב לי מאוד איכות מוזיקה גבוהה את הD2X אני יכול לקנות ב660 ואת הSTX ב850. זה הפרש מחיר מכובד לרעת הSTX אבל הרבה מעבר לזה אני קצת מתבאס לאבד את האפשרות ל5.1 לעד (אני לא אקנה עוד כרטיס, ובטח שלא אשתמש במובנה כשיש לי כזה כרטיס רק בשביל ה5.1) חשוב לי מאוד איכות וראיתי בפורומים בחו"ל שאנשים אומרים שבאמת יש הבדל משמעותי באיכות מוזיקה ביניהם מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
של אוזניות. אני מחפש אוזניות BLUETOOTH סגורות. ראיתי היצע גדול בחול. בארץ בקושי. אני לא מכיר ממש חנויות שמתמחות ב AUDIO ושיש להן מבחר גדול של אוזניות( אם יש חנות שגם מאפשרת להתרשם אז עד רבה) אשמח לקבל המלצות על חנויות כאלו. וגם אשמח להמלצה על סט אוזניות. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
רצוי שהמיקרופון יהיה כמה שיותר איכותי ולא יהרס אחרי יומים. התקציב בערך עד 200 שקל. משהו להשיג משהו טוב בסכום הזה?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. מחפש לקנות רמקולים לחברה שלי, תקציב: עד 300 ש''ח. לפני מספר שנים כולם המליצו על מערכת 2.1 של Altec Lansing, והמערכת כבר לא למכירה... אני מניח שהזמנים השתנו מבקש המלצה לרמקולים שנותנים את התמורה הכי טובה בתקציב זה. העפתי מבט ב-KSP, יש להן מספר אפשרויות: 1. Z323 2.1 של לוגיטק. 2. VS2621, 2.1 של אלטק לנסינג. 3. Inspire T3130, 2.1 של קריאטיב. מה מהם מומלץ? לבדוק אופציות אחרות? תודה, סטס.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש אוזניות של Audio-Technica ATH-M50 והייתי רוצה לדעת האם האוזניות האלו מתאימות למחשב בעל כרטיס קול ON Board פשוט או שמא צריך לקנות כרטיס קול יעודי? ואותה שאלה לגבי נגן נייד של MP3 תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שיש לא מעט בשוק, אבל הם לא עונים על הדרישות: - נדרשים רמקולים לא רק קלים לנשיאה, אלא קומפקטיים - לכן כל אלה שדומים לכדור\קובייה\ביצה לא מתאימים. יש צורך ברמקולים דקים ומוארכים. - לא מהסוג שמגיע בבלוק אחד ונתלה על חלקו העליון של המסך! הכוונה לרמקולים שולחניים נפרדים. - בלי סוללות או חיבור חשמל - אספקת מתח דרך הUSB. - רצוי כמובן שיספקו איכות ועצמת שמע סבירות. יצא לי לראות רמקולים מבית לוג'יטק שעונים על הדרישות הללו (ואפילו כוללים נרתיק שחור וחביב לנשיאה) אבל כבר לא מוכרים אותם בשום מקום! מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכם, החלטתי לרכוש סטרימר, ואני אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על אחד שמסוגל לקרוא כתוביות SRT. השימוש העיקרי יהיה להזרמת סרטי HD עם תרגום בצד, והבנתי שיש סטרימרים שמסתדרים אך ורק עם תרגום מובנה אבל אני מעוניין בסטרימר שיודע גם להצמיד את הכתוביות באופן אוטו'. התקציב עד 800 ש"ח, רוב הסיכויים שאני ארכוש אותו מחו"ל אם זה משנה. רב תודות =]
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות אוזניות מארה"ב לשמיעת מוזיקה מכל הסוגים לא משהו מקצועי אבל אוהב בסים דרישות הם: -לא משנה אם פתוחות או סגורות אבל אוזניות קשת -איכות בניה גבוהה שיהיו להרבה זמן -ממש חשוב העיצוב שלא יהיו סתם גדולות ומגושומות כי אני רוצה להשתמש בהם בכל מקום שיהיו בסטייל ויפות -שלא ילחצו על הראש בשימוש ממושך אם יש לכם מה לאוסיף אז בכיף כי אני לא ממש מבין בנושא תודה לעוזרים .... אם אפשר להמליץ גם על אוזניות לריצה באזור ה100-200 שקל גם מארה"ב
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מבקש לקבל המלצה לאוזניות כפתור או in ear בתקציב של 170-200 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן כדאי לי להחליף LOGITECH Z5500 בMICROLAB SOLO7C? אני לא רואה סרטים במחשב, בקושי משחק, ולא שומע היפ הופ/מוזיקה אלקטרונית או כל דבר עם באס, שזה היתרון הגדול בZ5500 אני שומע רוק/דברים רכים יותר מרוק שאני לא יודע איך זה נקרא כי זה כל מיני/פרוגרסיב מטאל (דרים תיאטר, סימפוני X.) בהרבה שירים יש בעיה שהשירים באים עם צלילים נמוכים (מתחת ל70 הרץ) מיותרים וחזקים מדי, ממש הורס את השיר. ואז אני חייב להנמיך את הסאב כל כך שאין לי מידריינג' ובא לי להקיא מהצליל. ניסיתי לכוון טוב מאוד עם אקולייזר במשך המון ימים, אפילו כשהאזור של מתחת ל70 הרץ מונמך מאוד זה עדיין חזק מידי הסאב-באס ואם אני מנמיך אני מאבד מהמיד ריינג מאוד. סך הכל אין לי עניין כלשהו ב5.1 או בסאב, רק במוזיקה איכותית מאוד בוו…
-
- 42 תגובות
- 4k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אפשרות לעדכן את הקושחה או את המערכת בטלויזיה הנ''ל. אין לי שום בעיה כלשהיא, פשוט רציתי לדעת אם זה אפשרי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני שומע מוזיקה אלקטרונית אינפקטד מאשרום ובסגנון. יוצר מוזיקה אלקטרונית בקיובייס 5 ואני מעוניין לקנות אוזניות מקצועיות שמתאימות לתחום התקיציב שלי בתווח של 300-600 שקל. לא איכפת לי מסרטים או משחקים, חשוב שלי שיתאימו לתחום שלי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום רב, אחרי איזה 5 שנים. נאבדו\נגנבו לי האוזניות CX300 שהאמת מאוד נהנתי מהם. ביחוד את פיצ'ר האטמי אוזניים שהיה ממש מוצלח בעיניי. אני מעוניין לרכוש אוזניות חדשות, בתקציב של עד 250 שקל אבל שיהיה שדרוג ממש ממש משמעותי מבחינת הסאונד ביחס ל CX300. את המוזיקה אני שומע על גבי IPHONE 4 סגנון המוזיקה נע בין רוק לסוגיו, ישראלי וקצת מכל דבר. אין משהו ספציפי מאוד. ככה שצריך אוזניות שטובות בספקטרום מוזיקה הרחב. ה CX300 האטמי אוזניים שלהם היו נוחים לי בפורמט הכי גדול (מבין שלושת הגדלים) אשמח לקבל אוזניות שיש להם גם גדלים שונים לאטמים. יש לי ידידה עכשיו בארצות הברית, אם המחיר באמת זול שמה משמעותית אשמח לקבל המלצה גם לחנות בארץ וגם למוצר בארצות הברית שניתן לקנות בחנויות הפופולריות בטוו…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-