עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by gifman,

היי אני שוקל לקנות את הסט רמקולים MAGIC6 Peerless והייתי שמח לדעת מה דעתכם על עליהם אני שומע מוזיקה ורואה סרטים דרך המחשב בסלון, יש כרטיס קול סביר (תומך ב7.1) והמחשב מחובר לרסיבר של luxman בחיבור אופטי (אין HDMI לרסיבר) תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. חבר שלי מחפש מערכת סטריאו, רוב הזמן לשמיעת מוזיקה קלאסית, אולם גם מדי פעם מוזיקה פופולרית. צפייה בסרטים היא צורך משני. הוא פנה לחנות פיוז וקיבל מהם את ההצעה הבאה -- רמקולים של מורדנט-שורט Aviano 1 רסיבר סטריאו - אונקיו TX8522 או TXSR309 האם למישהו יש ניסיון עם מי מהנ"ל? יש למישהו הצעה טובה יותר? אין טעם להציע דברים יד שניה - הוא לא מעונין, אבל אין לו בעיה לקנות מתצוגה לדוגמא או אולי מטרייד-אין בחנות.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by shakedd,

שלום אני מעוניין לקנות אוזניות עד 800 שקל *** רק מהארץ *** שומע את המוזיקה דרך הפאלפון בנסיעות שומע כמעט את כול סוגי המוזיקה משירים שקטים עד טראנסים ( מחפש איכות ) לא מבין באוזניות וכול זה... רק לפי מה שהבנתי יש אוזניות שצריכות מגבר לא צריך כאלה חבר המליץ לי על AUDIO TECHNICA ATHM 50 מישהוא שמע מהאוזניות האלה? יש גם את האוזניות ultrasone hfi 2400 שקצת חורגות מהתקציב מישהוא שמע את האוזניות האלה? ויש משהוא יותר טוב במחירים האלה?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by moshfeu,

התחדשתי במכשיר המדובר. כשאני אני צופה בטלויזיה, yes לצורך העניין, המסך נחתך. ניסיתי לשנות את גודל התמונה אבל זה לא עוזר. אני מחזיק שלט שקיבלתי יחד עם הטלויזיה מדגם ct-90380. יש משהו שאני מפספס? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום אני מעוניין לחבר מסך מחשב עם יציאת VGA לדיוידי שיש לו את היציאות : s-video, RGB . העליתי איור של החיבורים הקיימים בדיוידי. האם יש מתאם כזה? אשמח לקישור

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by black colt,

יש לי שאלה אני לחא כל כך בטוח אם זה קשור לנושא הזה אבל אני מנסה... אם למשל יש לי שיר שהוא על 192 KBS או איך שלא קוראים לזה ואני רוצה להעלות לו את האיכות ואפילו להעלות אותו ל-VBר האם יש תוכנה שעושה את זה ואם כן האם אפשר לינק להורדה או את שמה תודה עידן

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. תסלחו לי מראש אם זה לא המקום. אני חייב לספר לכם שקניתי את הatp 3 רמקולים פשוט מדהימים.היום קיבלתי וחיברתי אותם. עד עכשיו היו לי רמקולים no name זולים (שמתפקדים 10 שנים !!!!) ואין בכלל מה להשוות:עומק,צליל מדהימים וכל זה באמת במחיר טוב (יחסית כמובן). ניסיתי לשמוע גם את הJBL-CREATURE וגם את הENCOUNTER ולדעתי הatp עולה על שנייהם.בוודאי יותר מהדגם הראשון שאפילו הוא עולה יותר. הבס מעולה (עד לרמה מסוימת) אפילו השכן אמר לי שהוא הרגיש רעידות בתקרה אצלו מי שמחפש רמקולים איכותיים ולא רוצה להוציא יותר מדי כסף שירוץ לקנות. אני מוסיף שאלה,האם אני יכול והאם בכלל כדאי לי להחזיר את שני הרמקולים הישנים כך שתהיה לי מערכת 4.1 ?

• 32 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by rafi_d,

מה מומלץ מהדגמים הבאים של טושיבה (ניופאן): 42WL66 - http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1119&CategoryID=138&Page=1 - 42WL67 - (כנראה רזולוצית HD, יקר יותר) http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1371&CategoryID=138&Page=2 37WL68 http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1369&CategoryID=138&Page=2 ואיך שני אלו בהשוואה (אם לא נתייחס לשם המותג) גרונדיג GR40BS http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1260&CategoryID=138&Page=3 פיילוט PIL40GS http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1238&CategoryID=138&Page=3 אחרון חביב (עלי) להתייחסותכם הרצינית (מפרט גם בZIP המצורף ) Haier L42V6-A8K דגם חדש (ללא PIP...) כללי * מ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by anatoli,

רק ב-19 ביצעתי את ההזמנה, עכשיו ה-MS1 כבר אצלי בבית. לא מתאים להם שירות מהיר כל כך! בכל מקרה, אריזה פיצה של גראדו כרגיל, הפאדים על האוזניות הם מה שיש בדר"כ על ה-SR60 (מרגיעים קצת את הסאונד) וחוץ מזה הכל רגיל (הזמנתי עם קונקטור 1/4). על הסאונד נכתב בעבר, אבל אני מניח שלצורך הארכיון אני ארשום קצת גם כן בעוד כמה ימים. כרגע אני לא ממש יכול להקשיב, על ההתחדשות מעיבה העובדה שאח שלי הפיל אתמול את הפאנל של המארז על אחד הרמקולים וזה פגע בדיוק עם הפינה של הפאנל. עכשיו יש לי 3 סימנים על הרמקול אומנם הם לא גדולים, אבל זה פשוט כואב בלב שאחרי שהשקעתי כל כך הרבה כסף, זמן, ועצבים בלסדר הכל ושמרתי עליהם כמו חדשים (בלי אבק אפילו) קורה להם דבר כזה. Anatoli.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by cleric,

מה עדיף? (בתקציב של 300 ש"ח~ , פתוח גם להצעות אחרות) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by dids22,

ובשביל מה הוא טוב?זה מוריד באיכות של השיר? ומה ההבדל בין wma ל mp3?מי עדיף מביניהם? ומה האיכות של שיר מדיסק מקורי?320kbps? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. היו לי סקולקנדי GI ועכשיו גם SRH750dj של שור ושתיהן נשברו לי אחרי כמה חודשי שימוש ( פחות מחצי שנה כל אחת ) בחלק שמכוונים את גודל הראש. מהאחרונות אני מאוד מרוצה. שומעים טוב וחזק ויש גם בידוד מעולה. חיסרון קטן זה הכבל הענקי אבל התמודדתי איתו. אשמח להמלצה לאוזניות יותר חזקות אבל לא אטומות מדיי. בעיה גדולה שלי זה שאני לא רוצה שהאוזניות ישבו על האוזניים אלא מסביב ( ככה שזה פוסל את רוב הAKG לצערי ). השימושים זה בעיקר מוסיקה מהנגן והמחשב אבל גם סרטים במחשב לפעמים. תודה רבה מראש עריכה: עכשיו ראיתי א הv700DJ של סוני והן נראות טוב. הן חזקות? לא ראיתי כלום לגבי החומרים שמהן הן עשויות.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ballcall2,

אני מקבל בימים הקרובים בדואר את dr.dac2 שעולה 330 דולר, ואני מתלבט עם איזה כבל ואיזה סוג חיבור לחבר למחשב- אפשרות אחת היא usb שזה יותר נוח אבל פחות איכותי כנראה או אופטי או קוקסיאלי. אז מה עדיף? למישהו יש המלצה לכבל מסוים (אני מוכן להשקיע עד איזה 50 דולר).

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לכולם! טלויזיה חדשה של טושיבה - 32AV500P יש 2 HDMI אין VGA מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה , דרך כניסת DVI בכרטיס מסך - ATI X600 PCIE השאלה: האם כבל 2 או 3 מטר של HDMI>DVI ב40 שקל בערך יכול לספק אותו איכות כמו כבל ב 80/100 שקל. תודה!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום חברים אני מתעניין ברכישת מחשב בזמן הקרוב ולשם קבלת רעיונות למפרט עברתי על המפרטים המוכנים פה. בפעם האחרונה שקניתי מחשב (לפני בערך 4) שנים היה מקובל מאוד לקנות מחשב עם כרטיס קול של קריאייטיב. ואכן אני משתמש עד היום בכרטיס Audigy של קריאייטיב ביחד עם מערכת 5.1 גם שלהם. הבנתי שמאז השתנו פני הדברים וכרטיסי הקול נעשו איכותיים יותר. מה עמדתכם בנושא? אם אני מחפש איכות בסאונד של המחשב (לא לשימוש מיקצועי או משהו דומה) יש מקום לקניית כרטיס טוב של קריאייטיב? - נא לא להעביר לפורום audio, השאלה היא לגבי המפרטים המוכנים -

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ADIR_M,

מה אתם אומרים אנשים? שניהם אותו טווח מחירים900-950 הZXR יותר חזקים אבל כיוון שלא יצא לי לשמוע אותם לפני הקנייה אני רוצה את דעתכם. (כאן באתר לפי כמה חודשים אמרו שהם ה-איכות http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1019230962,60568,)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום! יש לי בבית סטרימר של WD. אני רוצה לראות סרטים בטלויזיה הישנה שלי דרך ההארד דיסק. לשם כך, חיברתי את ההארד דיסק לסטרימר בחיבור usb ואת הסטרימר לטלויזיה בחיבור RCA (ליציאת AV בטלויזיה). משום מה זה לא נתן לי תמונה. הנחתי שהסטרימר מוגדר על מצב HDMI, אך מאחר ואין לי תמונת מסך, לא יכולתי לשנות את ההגדרות (לא מכירה בעל פה את התפריט). לכן ניסיתי לחבר את הסטרימר למסך LCD של שכן בעזרת כבל HDMI - משום מה עדיין אין תמונה. ניסיתי אפילו לחבר דיסק און קיי לסטימר כדי שיהיה לו מה לשדר - וכלום. מה אני עושה לא נכון? איך אני אמורה לעשות את החיבורים? למה אין אות?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום חברים, בשעה טובה אני עומד בפני רכישת מסך 60 אינץ' במגבלות התקציב אני מתלבט בין 2 מסכים: 1) LED 60LE630 של שארפ [/ http://www.buy2.co.il/o/312fb71b-325d-47ad-bf5b-0ed62d1766102) 60PA6500 פלאזמה של LG - http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?ai=2608528&cfm= אשמח לחוות דעתכם המקצועית את הנתונים הבסיסים של תמיכה ב- MKV ב-LG מול כניסות HDMI בשארפ אני רואה תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לחבר 8 רמקולים למחשב ורציתי לדעת אם זה אפשרי אם כן, אשמח לדעת איך. תודה רבה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. לכל מי שרוצה להוריד סרטונים של הפורמט HD המדהים 720P/ 1080P http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/contentshowcase.aspx מוריד לי על 205K ...רואים פשוט מדהים.. (זה קבצי התקנה שבתוכם WMV )

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by b3ta0,

האם יש בארץ מוצר כדוגמת המוצר הבא, מה שאמור להפטר מהזמזום (hum) שחלק מה סאב וופרים עושים? http://www.zzounds.com/item--EBTHUMX הזמזום הבלתי פוסק של הסאב של ה FX6021 שלי דיי מעצבן, האם מישהו יודע אם אפשר להיפטר ממנו, אולי כדוגמת המוצר שבקישור, אם קיים בארץ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני מחפש המלצה לאוזניות in ear שתואמות לאייפון. אין ז'אנר ספציפי שאני שומע, אז אני צריך משהו שמתאים למגוון סגנונות מוזיקה. אם יש משהו בתקציב שמגיע גם על 'שלט' לאייפון אז מה טוב, אבל גם אם לא זה ממש לא מפריע לי. התקציב שלי כרגע הוא כ- 150₪ תודה ויום טוב

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by ChaosPower,

טוב אני מחפש אוזניות OVER EAR סגורות שיהוו שיפור לעומת הBRAINWAVZ HM5 שלי. אני שומע בעיקר מטאל, וקצת רוק\סינת' פופ ישן. יש כמה אוזניות פוטנציאליות שאני מתלבט ביניהן: JVC HA-SZ1000 החדשות, שבינתיים הביקורות היחידות שראיתי עליהן הן ביפנית... עם הפופולריות של הJVC HA-S500 בכל מקום שמבין באוזניות אני יכול רק להניח שהJVC HA-SZ1000 יהוו קפיצת מדרגה לעומתן. באיביי הן עולות 700-800 ש"ח. הAKG K550\K551 שאמורות להיות טובות אבל עם באס קצת לוקה בחסר ובעיות בהתאמה לראש שפוגע בצליל ובאטימות. 1000+ ש"ח באיביי. HFI 780 שאמורות להיות מעולות למטאל, תדרים בצורת V קלאסי שאת זה אני אוהב, אבל לוחצות מאוד על הראש, כך אומרים, ולי יש משקפיים אז זה יכול להיות בעייתי. הן גם דיי יקרות יחסית לתמורה…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Inzagi,

שלום, אני מחפש מערכת סטריאו לחדר, גודל 3.5X3 בערך. השימוש העיקרי הוא למוזיקה. חשוב שהמערכת תתחבר גם למחשב שגם משם אני מתכנן לשמוע מוזיקה. התקציב 2500 ש"ח. כל תצורה תהיה טובה (עם/בלי מגבר/רסיבר וחלקים נוספים) עריכה: המלצה על מקומות שאפשר לשמוע בהם את המערכת/רמקולים ולקנות שם גם תהיה טובה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אהלן, אחרי לא מעט חפירה בימים האחרונים על מנת למצוא אוזניות IN EAR איכותיות במחיר סביר מבחינתי (עד 500), נראה לי שצמצמתי את האפשרויות ל-Etymotic HF5 ו-Shure se215 . קראתי ביקורות מצויינות על השור, אבל בלא מעט מהן ציינו שהבאסים המעולים שלהם באים קצת על חשבון הטווחים הגבוהים יותר. כעיקרון אני שומעת בעיקר רוק (מפינק פלויד ודייר סטרייטס ועד מטאליקה), ואוהבת מאוד את הצלילים הגבוהים של גיטרות ופסנתר, אז העניין קצת מטריד אותי. לגבי האטימוטיק אומרים שהבאס שלהן קצת חלש יותר אבל הן אמורות להיות יותר מדוייקות מהשור, אם כי על השור מעידים שהן יותר "חיות" וכיפיות. אגב חשובה לי גם אטימה טובה לרעשים מבחוץ (ושלא תהיה דליפה כי אני אוהבת לשמוע יחסית חזק וליד אנשים בנסיעות וכו'). …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים