אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
הי, אני קורא את כל השירשורים השונים על סטרימרים וככל שאני קורא יותר כך אני מתרחק ממסקנה קונקרטית "איזה סטרימר כדאי לקנות". אני נורא מתלבט בין BOXEE ל-XTREAMER SIDEWINDER3 \PRODIGY. שימוש עיקרי: הזרמהשל סרטי HD וBLURAY דרך HD חיצוני עם כבל USB. שימוש באפליקציות רשת שונות. גלישה באינטרנט. מספר שאלות: אני רואה בשירשורים על BOXEE כי יש הרבה בעיות בגישה לתכנים מקומיים ושאין ממש פתרון יעיל לצפייה בתכנים מחול. האם נכון ? כמו כן, האם סטרימרים המגיעים עם מערכת הפעלה של אנדרויד (XTREAMER) לא עדיפות על ה-BOXEE מבחינת התכנים ? האם ה-JUKEBOX עובד בצורה טובה ב-XTREAMER ? האם הזרמה דרך USB2 הקיים ב-BOXEE לא איטי מדי (לעומת ה-XTREAMER עם USB3) ? אודה לכם …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, יש לי נגן MP3 של אירייבר H10 ובכל כתבה שאני רואה עליו רשום שהאיכות של האוזניות שלו לא משהו וזה מוריד מאיכות הצליל עכשיו, בגלל שאני לא כזה מבין גדול באוזניות, רציתי לדעת אם משיהו יכול להמליץ לי על אוזניות טובות יותר מאלה שבאות עם הH10 שכמובן נמכרות בארץ. בקשר לכסף, אין בעיה כל עוד זה לא משהו מוגזם(יותר מ800 שקל) תודה מראש...
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. מחפש טלוויזיה בגודל "32 באיזור 1300₪ אפשר לחרוג רק אם באמת שווה את המחיר. שתתמוך בכמה שיותר פורמטים,מעדיף מסגרת לא עבה במיוחד, שתהיה עם איכות תמונה טובה,עדיפות לסמסונג. עדיף מיבואן עם אחריות טובה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לאוזניות in ear שתואמות לאייפון. אין ז'אנר ספציפי שאני שומע, אז אני צריך משהו שמתאים למגוון סגנונות מוזיקה. אם יש משהו בתקציב שמגיע גם על 'שלט' לאייפון אז מה טוב, אבל גם אם לא זה ממש לא מפריע לי. התקציב שלי כרגע הוא כ- 150₪ תודה ויום טוב
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב וחג פורים שמח לכולם יש ברשותי את הכרטיס כשנה כמעט ואין לי שימוש בו בכלל , פעם הייתי שומע מוזיקה ומשחק במשחקים היום הוא פשוט מבוזבז אצלי . הכרטיס עולה היום 590 ש"ח ב K.S.P , עדיין באחריות מעוניין לקבל 400 ש"ח עליו , כולל אריזה כחדש !
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש בארץ מוצר כדוגמת המוצר הבא, מה שאמור להפטר מהזמזום (hum) שחלק מה סאב וופרים עושים? http://www.zzounds.com/item--EBTHUMX הזמזום הבלתי פוסק של הסאב של ה FX6021 שלי דיי מעצבן, האם מישהו יודע אם אפשר להיפטר ממנו, אולי כדוגמת המוצר שבקישור, אם קיים בארץ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! ברשותי מצלמת 3D של סוני וטלויזיית 3D של LG. כיום, על מנת לצפות בסרטים אותם אני שומר על כונן קשיח נייד, אני חייב לחבר את המצלמה לטלויזיה. אני מחפש תוכנה או ממיר קבצים חינמי לPC אשר יאפשר לי להציג/להמיר את קבצי הM2TS לקבצי MKV או כל פורמט HD אחר, אשר יאפשר לי לצפות בסרטים בשיטת Side to Side היישר מהמחשב. חיפושי עד כה העלו חרס. רוב הנגנים אותם מצאתי מפעילים את הM2TS אך מראים רק תמונה אחת מתוך ה2 בקובץ, גם ממירים שניסיתי כדוגמת SUPER לא עזרו לי. יש לציין שסרטים אשר בדקתי ומצאתי כאשר הם כבר בSide to Side עובדים על המחשב ומאפשרים לי לצפות בהם בתלת מימד בטלויזיה, אך הפורמט של המצלמה הוא הבעייתי. מישהו מכיר אפשרות כזו? תודה, סטס.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השימושים שלי הם : כמסך מחשב לכל דבר ועניין משחקים צפייה בסרטים ב FHD עידן + תלת מימד בסרטים ומשחקים מרחק הצפייה הוא בסביבות 2-2.5 מטר הדגם שעניין אותי שעניין אותי הוא samsung eh6030 40 inch http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE40EH6030KXXU הציעו לי את המסך הזה ב 3050 ש"ח + עוד 2 זוגות משקפיים במתנה.(המחיר נראה לי אטרקטיבי). האם זה מסך טוב והמחיר כדאי או שיש משהו יותר טוב ומשתלם? הפרמטרים של המסך הזה נראים לי טובים , 3D , FHD , LED ו 100HZ אמיתיים ( או 200HZ עם המנגנון) , מצב משחק ועוד. אם מישהו יודע אם יש למסך הזה לאגים (אני מניח שלא ) או מה הקצב רענון , איזה פאנל יש לו (אני מניח ש S-PVA), עם יש לו chroma 4 4 4 והכי חשוב אם הוא מתאים לשימו…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כנראה קונה פיאט אונו וגם אם יש שם רמקולים אני רוצה להחליף אותם. אני לא יודע איך בנויה כל הקונפיגירציה שם ואיזה רמקוליםפ אפשר לשים בכלל. אני רוצה את המערכת בתקציב הכי הכי נמוך שאפשר, ולמען האמת לא אכפת לי שזה יהיה אפילו קקה לא נורמלי העיקר לשמוע מוסיקה.. אני רוצה רדיו אם אפשר אז עם דיסק (לא חייב MP3 ואפשר גם טייפ) והכי חשוב כניסת AUX! לחבר את האייריבר. במילים אחרות 4 רמקולים פשוטים יחסית, רדיו נורמלי עם יציאות נורמליות וכניסת AUX יש משהו מומלץ?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי אוזניות טובות יחסית AKG K-430 ועכשיו אני מחפש בשבילן נגן טוב. חשבתי לכיוון Sansa Clip Plus, יש נגן טוב יותר שדומה לקליפ שיכול להתאים לי, עם איכות טובה יותר ? מחיר - עד 500 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למרות כל ההמלצות עלGTXP אני עדיין דובק בכך שcreative הכוונה היא ללין של Audigy יותר טוב, ומכיוון שאני חושב להחליף את הSB live שלי במערכת 7.1 ידוע לי שהולך לצאת כזה כרטיס מבית הרקולס אבל מה אם creative?.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיפשתי בכל הרסיבר ואין כניסת מיקרופון א.למה ?? (עלה המון כסף בזמנו) ב. מה אני יכול לעשות במקום ? הבעיה היא כזו ...קניתי ציוד על מנת לחבר את הגיטרה דרך פיקאפ (כבל בין הגיטרה ליציאת מיקרופון) הקטע שלא תיארתי לעצמי שלא יהיה , רק לאחר הקנייה שמתי לב. יש דרך כל שהיא להגביר דרך יציאת PHONOS ?...V AUX ?...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! כפי שכולם פה לא יודעים, בקרוב אני עומד לקנות מוחשב. עכשיו שמתי לב שבלי רמקולים למחשב המחיר יורד ואני יכול להעמיד מחשב הרבה יותר חזק. השאלה שלי היא (בלי קשר לשאר המפרט העתידי), האם למוסיקה בעיקר עדיף לי Altec Lansing ATP5 או את המערכת שיש לי עכשיו שהיא Sansui MS-510 מחוברת לכרטיס הקול (כנראה הרקולס GTXP). כמה שניסיתי לא מצאתי את האתר שלהם באנגלית אז אני מקווה שתיתנו דעה כללית... חשבתי שמקסימום בהתחלה אני אשר עם המערכת הנוכחית ואלאחר מכן (חודשיים שלושה) אעבור לאלטק לנסינג. תודה לכל מי שיוכל לעזור...
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני בונה תיבה לרמקולים, משהו שיהיה יפה ומועצב לפי הבית ובשורה התחתונה - HOMEMADE, בגלל הוואפר (10'' בכל רמקול) אני צריך רמקול מיד-נאנג' סגור/אטום מצידו האחורי של הרמקול, בכדי שלא ייקבל את האוויר שהוואפר יוצר בתוך התיבה ויקפיץ את הרמקול (הרגיל). רצוי מאוד שהרמקול יהיה 6.5''.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעו קניתי אייפוד 30 ג'יגה ואני מאוכזב מהאוזניות של אפל אז אני רוצה לקנות אוזניות in ear שיהיו איכותיות ונוחות. ראיתי דגם של http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714548 bose in ear ומצאתי מישהו לקנות ממנו ב120 חדשות במקום ב320. וראיתי גם מגבר נייד לאוזניות שעולה באיביי 70 שקל fiio e5 מישהו יכול להגיד איך הוא? אם יש המלצות על אוזניות אחרות אני ישמח לשמוע יומטוב!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני חודשיים קניתי טלויזיה LG LM620Y סמרט דגם 2012 עם תלת מימד וכל השטויות ואפילו השקעתי בשלט המגניב של המג'יק! אבל יש ים של באגים! עדכנתי גירסה ואפילו היו אצלי טכנאים וניסו עדכונים שלהם שאין לנו גישה אליהם אבל כלום לא עוזר! היוטיוב ניתקע כל הזמן, התפריטים כל הזמן נתקעים ולוקח להם ים זמן להגיב לפקודות! ה"פלקס" ניתקע באמצע סרט.. וכל מיני תופעות מהסוג הזה. חוץ מיזה המסך מדמם (בריחת אור עצבנית מהפינות של הטלויזיה), והיא ממש מתחממת שזה די נראה לא תקין. בתמיכה אומרים לי שזה תקין ??? השאלה אם יש למישהו טלויזיה דומה עם בעיות כמו שתיארתי למעלה? או שנפלתי על טלויזיה פצוע?! אשמח לתגובות!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
3 כרטיסים חדשים לX-FI X-FI XTREME AUDIO X-FI XTREME GAMER X-FI XTREMEGAMER FATYLITY ניתן לראות אותם כאן http://www.creative.com/products/welcome.asp?category=1&subcategory=208& לפי מה שהבנתי השתים הראשונים שנתתי חלשים יותר ועולים פחות מהXTREMEMUSIC והאחרון הוא יותר טוב מה-XTREMEMUSIC ביצועים די דומים לשל הפטליטי הרגיל רק בלי השלט וזה ל5.25 והוא עולה בסביבות 150 הוא נראהה לי הולך להיות הכי שווה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, המרחק צפייה שלי בחדר שינה הוא 2 וחצי מטר,.. אני לא מעוניין לחבר קונסולות לטלוויזיה אלא רק סרטים.. הסאונד ממש לא מעניין כי אני מחבר מערכת קולנוע ביתית.. עוד שימושים הם ממש קצת משחקים מהמחשב וכמה שידורי ספורט לפעמים... כמובן שיהיה חיבור ליואסבי ושזה ייקרא את כל הקבצים של הhd שמורידים באינטרנט.. ושלא יהיה בעיה לחבר אותה בעיקר למחשב רגיל ונייד.. הדגמים שמצאתי בנתיים הם: Fujicom fj37c6 Lg 37ld460 המלצותיכם......
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ עם מסך 1366X768.אני מחבר אותו ב HDMI 1.3 מוזהב לטלביזיה FULL HD. שאני על הרזולוציה הטבעית של הלפטופ הכל נראה טוב ויפה במסך טלביזיה. ברגע שאני עולה לרזולוציה גבוהה בדרגה אחת (ומכבה את מסך הלפטופ כי הוא לא תומך) אז המסך טלביזיה נראה פשוט מגעיל ! מטושטש, אובר חדות, אובר קונטרסט, ועוד...זה לא בעיה של הגדרות כי חפרתי במשחשב ובמסך שעות בהגדרות וניסיתי לשפר את התמונה אבל היא נראית מגיעלה ! אני חושב שאני צריך אולי איזה שהוא דרייבר ללפטופ.... הדגם הוא אסוס U56E RAL9 תעזרו לי בבקשה למצוא מה הבעיה ! (:
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב קראתי קצת מדריכים, חלק לא עדכני וחלק לא ענה על כל השאלות. אני מחפש כרטיס קול שישפר את הביצועים של ה microlab solo6. שימוש - 90 אחוז מוסיקה 10 אחוז סרטים. תקציב - עדיף פחות מ 400 שקל. כרטיס קול נוכחי - כרטיס מובנה - On Board 5.1 Channel Audio ערכת שבבים - Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E אשמח להמלצה גם על כרטיס חיצוני וגם על כרטיס פנימי. מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? כרטיס קול חיצוני M-Audio Fast Track MK2 תודה לכולם!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ה Marantz 1515 L היא מערכת סטיריאו. אני יכול לקבל אותה כמעט בחינם, רציתי לשאול, איך היא נחשבת? איכותית? מישהו שמע עליה בכלל? ומה פחות או יותר הערך שלה? תודה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, אשמח לעצות. יש לציין שעליי לקנות בארץ ולכן המחיר מתייחס לארץ. תודה, גיא
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות , איכותיות כמובן , ל- iHP-120 שלי , עדיף שיהיו סגורות , שכמה שפחות סאונד יצא , ולא אוזניות שנכנסות לאוזן , שונא אותם , למרות ששמעתי שהם עדיפות על הרגילות ... התקציב הוא עד 150 דולר עכשיו אני גר בארה"ב אז אתם יכולים להתמקד על סבב מחירים בשוק האמריקאי . האוזניות לנגן נייד כמו שאמרתי אז חשוב שלא יהיו גדולות מדיי והם מיועדות כמובן למוסיקה . ד"א - אני אוהב מאוד באסים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי סדק דיי גדול בחלק שמרחיב את הקשת באוזניות shure srh750dj. נקנו בksp וכמובן שאין אחריות על נזק פיזי, גם נאמר לי שאין להם איך לתקן. כרגע זה עם סלוטייפ, אבל זה מאוד גבולי ואני מחפש פתרון. מה אפשר לעשות? היכן אפשר לתקן בארץ, אם בכלל?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי רכשנו סטרימר מסוג Vorke V1 שמריץ וינדוס 10 על מנת לחבר אותו למקרן הביתי. אחרי שהסטרימר הגיע קלטתי ששכחתי לבדוק אם יש יציאת סאונד 3.5ממ לחיבור לרמקולים החיצוניים שלנו.. מה הפתרון הנקי ביותר לדעתכם? נראה לי ש USB TO 3.5MM אמור לעשות את העבודה, אבל אני לא בטוח אז באתי להתייעץ תודה עריכה: עוד מידע על הסטרימר. יש יציאות HDMI (שכך הוא מתחבר למקרן כרגע) / USB / VGA
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-