עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Msys,

אני מחפש כרטיס קול עד 300 ש"ח, אני משתמש ברמקולים של אלטק לנסינג ATP3 ובאוזניות סנהייזר HD497. אני לא מבין בכרטיסי קול אבל אני בעיקרון מחפש משהו איכותי מספיק וורסטילי בשביל להשמיע מוזיקה בעיקר. תודה רבה.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by DORAZABI,

התקציב שלי בגדול 3,000-3,500 לסט רמקולים (שתיים רצפתיים,שתיים אחוריים קטנים,סנטר) ורסיבר. הלכתי לקבל הצעה ממחסני חשמל ושם סט רמקולים של וורפידל ורסיבר של הרמן קרדון יוצא לי 3,600 שזה קצת יקר לי...יש למישהו מושג איפה אמצא סט כזה במקום זול יותר? נ.ב הרצפתיים בנויים משלושה רמקולים לכל אחד ולא 2 לכל אחד.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. אוקיי אני שמעתי המון טענות בעד ונגד אמרו לי קח פלזמה קח LCD ואני כבר התבלבלתי לגמרי... אז יש לי 2 שאלות... א. LCD או פלזמה? ולמה... ב. אם אפשר המלצה על דגם מסויים בגודל 34-37 אינטץ' ב 6-7 אלף... תנו את דעתכם! אבל בבקשה רק אם אתם יודעים... אני לא רוצה להידפק עם הטלוויזיה תודה!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by waizman,

חבר שלי רוצה לקנות רמקולים 5.1 עד 800 שקל. חשבתי על שלושת אלה: Creative Inspire 5200 Hercules XPS 510 Logitech Z-640 מי הכי מומלץ? יש עוד רמקולים שכדאי במחיר הזה? השימושים שלו: רוב הזמן מוזיקה ולפעמים סרטים... משחקים מעט מאוד... תודה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. טוב, קניתי אתמול את האוזניות במסגרת הBLACK FRIDAY ומסתבר שכרטיס הקול ONBOARD שלי חלש מדי בשביל האוזניות. יש למישהו המלצה על כרטיס קול די בסיסי (רצוי 5.1 או אפילו עם יציאה אופטית) שיהיה מספיק טוב בשביל האוזניות? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by sunj,

אהלן חברים , מתכנן להזמין ATH-M50X לסרטים ומוזיקה במחשב והבנתי שמגבר ישפר ביצועים אשמח להמלצות. תקציב גמיש מחפש משהו עם התמורה הכי טובה בגדול.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by pssheba,

אפקט חריקת בלמים. ברצוני להוריד מהרשת קובץ שמע המשמיע חריקת בלמים. מישהו יכול לכוון אותי מהיכן? תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by LRa,

כל כך חיכיתי לנגן הזה ושסוף סוף הוא עומד לצאת בארה"ב ואירופה מה מקבלים? בארה"ב בצבעים שונו לשני צבעים ממש לא יפים והכי מוזר שבמקום 53 שעות ניגון מקבלים רק 45... ומה הגאונים עשו באירופה? משווקים את הנגן בלי רדיו!!! מה הם חושבים לעצמם? אפילו הדגמים הישנים שלהם הם בעלי רדיו... ממש אכזבה, במיוחד שעכשיו נכנס כזה מתחרה חזק לשוק - IAUDIO.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by starline,

שלום אני לא ידעתי איפה לפתוח את המודעה יש ברשותי technics quartz sl-q300 ונשברה לי המחט.. המחט מסוג : epc-p30 אם מישהו ירצה תמונה אני יעלה.. מי שיודע איפה אני יכול להשיג מחט כזו שיעזור לי בבקשה! תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. מריץ AV , מקליט Video ישירות מכל מקום מיקרופון מובנה , כונן 40 GB , חיבור דיגיטלי , USB 2 , שלט נו מה אתם אומרים ?, אחלה של דבר הא?

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אהלן. עברתי לבית שיש בו אנטנה גדולה על הגג , ובדירה יוצא חיבור כמו של הכבלים ( עם הברגה). אין לי כניסה כזו בטלוויזה, ואני משער שצריך סוג של ממיר כדי שהצלחת תעבוד כמו שצריך. מה שכן רשום בקופסא שהכלבים מצלחת מחוברים אליה : Twoway Active Drop Amplifier cdal 10/10n-ta 54-1000mhz 5-42mhz מה עלי לקנות?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Alexkmr,

הטלוויזיה תשמש למחשב, קונסולה, סרטים. בעיקר סרטים. לא חייב בכלל smart tv, ממיר מובנה. מרחק צפיה 2.7 - 3.5. אין לי מערכת רמקולים חיצונית התקציב לא גבוה של כ3.5-4. חשוב לי האחריות. ** מה עושים במקרה והטלוויזיה מגיע עם פקסל שרוף? תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אהלן חברה. אני מחפש לקנות טלוויזיה חדשה לחדר. מרחק צפיה הוא 3 מטר ואני מחפש טלוויזיה 37 אינץ. בעיקרון גם 42 תתאים אבל אני התקציב הוא עד 2000ש"ח בלי חריגות. המטרה של הטלוויזיה היא סרטים, סדרות דרך הלטפופ וממיר YES. לכן חשוב לי לפחות 2 חיבורי HDMI. USB לא הכרחי. לא משנה לי אם זה LED/LCD או חיסכון בחשמל.. גם לא מפריע ל. כל עוד רואים טוב ואיכות הסאונד גם טובה. ידוע לי שהתקציב יחסית נמוך אבל אני בטוח שאפשר למצוא משהו טוב גם בתקציב הזה. תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by url,

שלום מישהו יודע משהו בנושא multi channel mp3 ויכול למשל להגיד איפה אפשר להוריד קבצים כאלו אם בכלל? השאלה נובעת מהסמל בפינה השמאלית התחתונה של power dvd 4 (לפחות אצלי) שאומרת שיש לתוכנה תמיכה בקבצים כאלה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by MDK,

יש לי כרגע איזהשהו מיקרופון שולחני זבלי כזה "גמיש", שקניתי באופיס דיפו.... האם שווה לי לקנות מיקרופון נורמלי, כי אני רוצה להקליט באיכות נורמלית, השאלה היא אם זה תלוי במיקרופון או בכרטיס קול. מבחינת איכות צליל, יש לי GTXP, אז לא תהיה בעיה... ;D האם Smartcom Headphone +Microphone טוב? אם לא, אז איזה כן? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by a8352,

שלום רב, יש ברשותי את המערכת הנ"ל ורסיבר DENON AVR-1602, למי שלא מכיר המערכת לסאב וופר אין יציאה למתח וכל הרמקולים (3 קדמיים ו2 אחוריים) אמורים להתחבר אליו וממנו לצאת אל הרסיבר. יש לי שתי שאלות ברשותכם: 1. מכיוון שהחיבורים הנכנסים לסאב וופר צריכים להיכנס בחיבור בננה ולרמקולים ולרסיבר יציאות רגילות (ללא ראש פשוט חוטים חשופים, אדום לבן) האם אני יכול להלביש ראש בננה על הצד השני של הרמקולים בצורה שתהיה סבירה ולא "עבודה ערבית" או שאצטרך לקנות כבלים חדשים שצד אחד יהיו בננה והצד השני חשוף בשביל החיבור? 2. איך זה עובד כשיש סאבים שמחוברים למתח והסאב הזה לא צריך חיבור? הוא פשוט לוקח את הטווחים הנמוכים ומוציא דרכו? תודה רבה לעונים אם יש צורך אני אעלה תמונות...

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. היי.. מישהו יכול להמליץ על אוזניות שנמצאות כרגע ב-KSP ? מחיר לא משנה, אבל עדיפות לכאלה שהם VALUE for Money ז"א שאם יש אוזניות ממש טובות יחסית למחיר שלהן (גם אם הוא 100 ש"ח) אז גם הולך. (כרטיס קול asus) תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. Started by ShayGTi,

יש לי אודיג'י2 VALUE ואני רוצה לחבר אותו לרסיבר על מנת לקבל סראונד 6 ערוצים...לאן אני צריך לחבר את הרסיבר (איזה חיבור, צבע) ובעזרת איזה כבל?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Shlaker,

שלום יש לי כבר 3 שנים את האוזניות של סהנאייזר cx300. הייתי ממש מרוצה מהם ונהנתי מהם אבל הם כבר בלויות, ונראה לי שגם האיכות ירדה, ולא נשארו לי גומיות. בקיצור בא לי להתחדש וראיתי שהמחירים ממש ירדו, אז עלו לי 200 היום זה 70, אז הcx500 עלו 500 היום 150.. בקיצור מה שווה לקנות היום בסביבות ה200 שקל? או איזה סהנאייזר טובות אני יודע.. חבר שלי קנה באיביי אוזניות של ד"ר דריי beats לא זוכר את הדגם במחיר הזה גם איך האוזניות שלהם?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום. מקווה שזה הפורום הנכון לבעייתי. ברשותי טלויזיה טושיבה LED עם חיבור רשת עם טכנולוגיית DLNA (Digital Living Network Alliance חיברתי את הטלויזיה לראוטר, הגדרתי במחשב בwindows media center איזו תיקיית מדיה לשתף ברשת וזה עובד. אבל יש לי 2 בעיות לא פתורות: מה שיותר קריטי שהטלויזיה לא מזהה ברשת קבצי MKV ! הבעיה הפחות חשובה כרגע שהטלויזיה לא מנגנת קבצי תרגום (SRTׂׂ) חפרתי על זה בגוגל ורוב הפעמים זה מפנה אותי להוריד את הcodec מהאתר הזה: http://labs.divx.com/mkvwin7preview זה עושה רק חצי עבודה.. במדיה פלייר הקודק עובד אבל עדיין לא מפעיל בטלויזיה! מישהו מכיר פיתרון לזה או תוכנת media server אחרת שכן עובדת עם קבצי MKV ברשת? אולי PS3 Media Server ? ואני לא מעוניין לעבוד עם disk…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Danikk8,

שלום לכולם, אני התחדשתי לאחרונה במסך חדש, ואני לא מוצא חיבור לכרטיס מסך של כבל HD, זה אומר שאני לא יכול לחבר אותו, רק אם לקנות כרטיס מסך חדש, או שיש איזה שהוא ממיר ? סליחה על הבורות, תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. לעומת זאת כאשר אני מחבר אותם ליציאה האחורית הכל תקין ושומעים בשני הצדדים. מה אפשר לעשות? הדרייבר הוא AC'97 SoundMAX

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Dror-l,

היום האזנתי להנאתי ל Dark side of the moon ובסוף ה Track הראשון הייתה מעין "נפילה בווליום" בחצי שנייה האחרונה. בעיה דומה חזרה גם כשהאזנתי לאלבום בתוכנת ה iriver plus. אבל כשניגנתי אותו במדיה פלייר זה לא קרה והאלבום התנגן חלק... האם זו בעיה בהגדרות? מישהו יכול להסביר לי איך לתקן את זה?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. יש כתבה בוואלה שרשום שחברה עושה אוזניות שמותאמים במיוחד לאוזניים שלך וזה עולה "רק" 900 דולר($) הנה הכתבה: http://computers.walla.co.il/?w=/4/755897 אז מה אתם אומרים

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אפשר לחרוג קצת מהתקציב. המערכת מיועדת לשמיעת מוזיקה (עם הרבה באסים), סרטים ומשחקים. אני רוצה שאני יוכל להגביר לווליום גבוה ועדיין אני ישמע טוב ובלי כל מני הפרעות. בקיצור, שתהיה איכותית. ד"א אם מישהו לא הבין, אז המערכת מיועדת למחשב. תודה רבה לכל העוזרים. עריכה:--------------------- אם יש מערכת ספציפית שחורגת בהרבה מהתקציב (200 ש"ח), אז תביאו את השם שלה ואני אנסה להוציא אותה במכרז או משהו. שוב תודה!

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.