אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
יש לי מערכת 2.1 למחשב Z2300 ואני רוצה לחבר משהו יותר איכותי מהסטלייטים הנוכחיים לסאבוופר אבל לפי מה שהבנתי זה יכול להיות בעיה כי המגבר של ה Z2300 הוא פנימי בסאבוופר, אני לא מבין בזה בכלל, מישהו יכול להסביר לי על זה קצת ולמה זה יכול להיות בעיה לחבר? ואם אני כן יכול לחבר, איך הרמקולים האלה - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724685 ? והאם יש משהו יותר מומלץ מהם עד 1000 שקל? ולא אכפת לי לקנות רמקולים יד שניה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש את המסך הנ"ל. חובה שיהיה של אחת החברות הבאות : פנסוניק , טושיבה , סמסונג , LG מטרות: צפיה בעיקר בתוכן שאני מוריד מהאינטרנט , חלקו HD חלקו DIV-X באיכות DVD. מרחק צפיה - 2.5 מטר. רוב הצפיה תהיה בחושך. חשוב שיהיו לטלויזיה רמקולים באיכות טובה. כניסת USB יכולה להוסיף לי המון. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יצרנית האודיו הגרמנית מחזירה לחיים מותג יוקרה שלה, עם דגם חדש ומטורף לאודיופילים העשירים ביותר בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-האוזניות-החדשות-של-sennheiser-עם-תג-מחי/
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני לא ידעתי איפה לפתוח את המודעה יש ברשותי technics quartz sl-q300 ונשברה לי המחט.. המחט מסוג : epc-p30 אם מישהו ירצה תמונה אני יעלה.. מי שיודע איפה אני יכול להשיג מחט כזו שיעזור לי בבקשה! תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם Philips 40PFL8605H תומכת כתוביות בעברית? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי רכשנו סטרימר מסוג Vorke V1 שמריץ וינדוס 10 על מנת לחבר אותו למקרן הביתי. אחרי שהסטרימר הגיע קלטתי ששכחתי לבדוק אם יש יציאת סאונד 3.5ממ לחיבור לרמקולים החיצוניים שלנו.. מה הפתרון הנקי ביותר לדעתכם? נראה לי ש USB TO 3.5MM אמור לעשות את העבודה, אבל אני לא בטוח אז באתי להתייעץ תודה עריכה: עוד מידע על הסטרימר. יש יציאות HDMI (שכך הוא מתחבר למקרן כרגע) / USB / VGA
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי הרמקולים של חברת Edifier נמכרים יפה מאד ב-Amazon, אבל כשאני מחפש Edifier ב-zap, אין אפילו תוצאה אחת. אולי יש חנות (שלא מופיעה בזאפ) שמוכרת אותם? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי את המניואל שלו (בערך איזה 438059805 דפים) בכל אופן הם כותבים שאני צריך לבטל את כל הסאונד בווינדוס לפני שאני מתקין ואז להתקין ולהחזיר את כל הסאונד, כתוב שעם אני לא יעשה את זה יהיו בעיות...עכשיו אני לא ממש מבין איך אני עושה את זה איך אני מבטל את כל הסאונד בווינדוס ואני לא מתכוון להשתיק...בסטינג'ס הם כותבים שצריך לבטל את כל הסאונד אני יודע למה הם מתכוונים אין לי מושג איך אני עושה את זה. (יש לי XP PRO)
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נראה לי שבפנדה: 117$ כ- 690 שקל, יש חנות יותר זולה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הביאו לי 2 רמקולים Wharfedale valdus 200 עם סנטר ועוד 2 קטנים... כדי לי לחבר את ה- Wharfedale valdus 200 למגבר במקום ה ATP3? הם יתנו תוצאות טובות יותר?.. זה קריטי לאיזה מגבר הם יחוברו או שכול מגבר יתן תוצאות טובות יותר מה-ATP3? האם הם מוציאים באס טוב? ואיך הם בצלילים הגבוהים? אני שוקל לחבר אותם במקום ה- ATP3 לשימושים של מוזיקה ואולי מידי פעם סרטים (אני בקושי רואה) 99% מוזיקה.. מה אתם אומרים הדעה שלכם חשובה לי, תודה.. תמונות: http://www.siz.co.il/up.php?file=dnlygmny4jtj.jpg http://www.siz.co.il/up.php?file=5nmwydnqkzno.jpg http://www.siz.co.il/up.php?file=qozxc3d1dgon.jpg http://www.siz.co.il/up.php?file=hdbtryicym4j.jpg
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי LCD 32" של PROVIEW , תומך HD (רשום עליו HD READY) יש לי כרטיס מסך 8800GTS עם חיבור HDMI. איך אני יכול לחבר ולהנות מHD ? אם אני מחבר כבל שמצד אחד הוא HDMI (למחשב) ומצד שני DVI (ל LCD) , אני אראה ב HD ? או שזה לא עובד ככה? חייבים לחבר HDMI ל HDMI כדי לראות ב HD? מבקש הבהרות והסברים... אני קצת מבולבל. עשיתי חיפוש אך לא מצאתי משהו שעזר לי להבין את הדברים הבסיסיים האלה. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.paintingbynumbers.com/bootcamp/ נראה חביב, חשבתי שאולי יעניין פה אנשים, איש לעשות באופן בסיסי את כל ה MASH הזה (כשלוקחים שתי שירים שונים ומחברים אותם ביחד).
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי במחשב חיבור קדמי לאוזניות, מיקרופון ושני USB כשאני מחבר אוזניות אני לא שומע איתן כלום...ובדריבר הוא לא מזהה אותם גם... ואת הרמקולים הוא כן מזהה. החיבורים מקדימה כן מחוברים ללוח אם כי דברים אחרים עובדים איתם ולא האוזניות לא. הלוח אם שלי הוא GA-P35-DS3L
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רואה באתר של באג דיוטיפרי מערכת קולנוע ביתית LG 534 5.1 מה שאני יודע עליה זה מה שכתוב באתר של באג 500W יציאת HDMI כניסת USB אבל הבעיה היא שאני מחפש בגוגל ובזאפ אבל אני לא מוצא את המערכת הזאת.. מישהו מכיר או יודע משהו על המערכת הזאת?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שנה+ מס' חודשים, האוזן הימנית לא עובדת. :-\ מחיפוש אני רואה שזו בעיה נפוצה וכבר אין לי אחריות... אני לא בטוח שאני רוצה שוב headset, אם אני יכול לקחת אוזניות טובות יותר ללא MIC. השימוש הוא כללי:משחקים, סרטים, מוזיקה. התקציב לא סגור, אבל חשבתי על 600+-. מחיפוש בזאפ, הSennheiser PC350 נראה הכי מתאים. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שיש כאן בפורום כמה מומחים בעניין סאונד למחשב ובכלל בתחום הרמקולים, רציתי שתגידו לי מה הם הדברים הכי הכי חשובים שצריך להשים לב אליהם כשקונים רמקולים למחשב. תודה מראש, מתן.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז אחרי שהמערכת הקודמת התחילה לעשות בעיות, החלטתי לחפש אחת חדשה. אחרי שיטוט לא קצר ברשת גיליתי קודם כל שקשה למצוא היום מערכת סטריאו עוצמתית ובנוסף הצלחתי למצוא כמה אופציות יחסית טובות. אהבתי את ה panasonic sc akx710, אבל באמזון בריטניה כתוב שהיא לא במלאי זמנית, ושניתן להזמין והם יעדכנו תאריך הגעה צפוי. מישהו יודע משהו על המצב הזה? מצאתי גם את ה lg ck57 שנראית אחלה, אבל אני לא כל כך מכיר את המערכות של lg. האם הן איכותיות? האם הן אמינות? והמערכת שהכי התחברתי אליה היא ה Sony shake x10d, אבל היה קטע מוזר איתה. סוני לא פרסמו באופן רשמי מה ההספק שלה, אך בתשובות לשאלות באמזון הם כתבו שההספק שלה הוא 80w RMS לערוץ (סך הכל 160w) עם התנגדות 4 אוהם. זה מאד מוזר שלמערכת כל כך יקרה…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
אני משתמש בלפטופ ROG G750JS של אסוס, ווינדווס 8.1, הורדתי מהאתר הרשמי של אסוס דרייבר קול של realtek ספציפית לדגם שלי, הבנתי שלדרייבר מצורפת תוכנה שנקראת audio wizard שמשפרת את הסאונד.. כשאני פותח את הגדרות של הדרייבר ואני מגלה שכתוב launch כדי להיכנס להגדרות של אודיוויזארד פשוט לא קורה כלום..אני לוחץ ואין תגובה..אני אשמח מאוד אם למישהו יש פתרון..ועוד משהו, אני לא מצליח להשתמש במיקרופון..משום מה שאני מנסה להקליט המיקרופון לא שומע אותי וכבר ניסיתי להעלות עוצמת סאונד ודציבלים, זה לא עזר..
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש טעם לריב בכלל?? נא להתחשב במחיר ובגודל!!! כמוב ןשלי יש את ה320!!
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני חושב עכשיו אם לקנות טלוויזיה חכמה של VIZIO, ורציתי לדעת האם אפשר להתקין עליה את האפליקציה של סלקום tv? אני צריך לדעת אם זה אפשרי כדי לראות תכנים מהVOD שלהם על הטלוויזיה. בנוסף אם אני קונה את הטלוויזיה מארצות הברית, מה אני צריך לוודא על הטלוויזיה מבחינת חשמל ומתח?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
3 כרטיסים חדשים לX-FI X-FI XTREME AUDIO X-FI XTREME GAMER X-FI XTREMEGAMER FATYLITY ניתן לראות אותם כאן http://www.creative.com/products/welcome.asp?category=1&subcategory=208& לפי מה שהבנתי השתים הראשונים שנתתי חלשים יותר ועולים פחות מהXTREMEMUSIC והאחרון הוא יותר טוב מה-XTREMEMUSIC ביצועים די דומים לשל הפטליטי הרגיל רק בלי השלט וזה ל5.25 והוא עולה בסביבות 150 הוא נראהה לי הולך להיות הכי שווה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. אני צריך דוגמיות סאוונד איכותיות ביותר בשביל לבדוק כמה מערכות קול שונות... איפה אפשר להשיג ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כנראה קונה פיאט אונו וגם אם יש שם רמקולים אני רוצה להחליף אותם. אני לא יודע איך בנויה כל הקונפיגירציה שם ואיזה רמקוליםפ אפשר לשים בכלל. אני רוצה את המערכת בתקציב הכי הכי נמוך שאפשר, ולמען האמת לא אכפת לי שזה יהיה אפילו קקה לא נורמלי העיקר לשמוע מוסיקה.. אני רוצה רדיו אם אפשר אז עם דיסק (לא חייב MP3 ואפשר גם טייפ) והכי חשוב כניסת AUX! לחבר את האייריבר. במילים אחרות 4 רמקולים פשוטים יחסית, רדיו נורמלי עם יציאות נורמליות וכניסת AUX יש משהו מומלץ?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום האזנתי להנאתי ל Dark side of the moon ובסוף ה Track הראשון הייתה מעין "נפילה בווליום" בחצי שנייה האחרונה. בעיה דומה חזרה גם כשהאזנתי לאלבום בתוכנת ה iriver plus. אבל כשניגנתי אותו במדיה פלייר זה לא קרה והאלבום התנגן חלק... האם זו בעיה בהגדרות? מישהו יכול להסביר לי איך לתקן את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. קיבלתי היום את ה - iPod Video 30GB שלי ואני כרגע מטעין אותו, הייתי מעוניין לדעת כמה שעות אני אמור להטעין אותו בהטענה הראשונית? בתודה, טל.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-