אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש אצלי בחדר טלוויזיה 27" של PILOT בת 5-6 שנים, שמשמיעה כל הזמן צפצוף מעצבן. (כמו מתי שמדליקים, רק הרבה יותר חזק) זה לא קשור לרמקולים כי בכל רמה של ווליום זה עושה את הצפצוף באותה עוצמה - אבל מה שמאוד מאוד מוזר, זה שהטלוויזיה מצפצפת רק מתי שהיא בזווית נורמלית (מול הצופה), כאשר מסובבים אותה כמעט עם הצד לצופה הצפצוף מפסיק. בדקתי מס' פעמים את החיבורים, הכל בסדר... היא מפסיקה את הצפצוף לכמה שניות גם אם נותנים לה מכה חזקה ליד הרמקולים. למישהו יש רעיון\פתרון? כי הצפצוף ממש גורם לכאבי ראש, ומעיק במיוחד בלילה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. עברתי לבית שיש בו אנטנה גדולה על הגג , ובדירה יוצא חיבור כמו של הכבלים ( עם הברגה). אין לי כניסה כזו בטלוויזה, ואני משער שצריך סוג של ממיר כדי שהצלחת תעבוד כמו שצריך. מה שכן רשום בקופסא שהכלבים מצלחת מחוברים אליה : Twoway Active Drop Amplifier cdal 10/10n-ta 54-1000mhz 5-42mhz מה עלי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי כבר 3 שנים את האוזניות של סהנאייזר cx300. הייתי ממש מרוצה מהם ונהנתי מהם אבל הם כבר בלויות, ונראה לי שגם האיכות ירדה, ולא נשארו לי גומיות. בקיצור בא לי להתחדש וראיתי שהמחירים ממש ירדו, אז עלו לי 200 היום זה 70, אז הcx500 עלו 500 היום 150.. בקיצור מה שווה לקנות היום בסביבות ה200 שקל? או איזה סהנאייזר טובות אני יודע.. חבר שלי קנה באיביי אוזניות של ד"ר דריי beats לא זוכר את הדגם במחיר הזה גם איך האוזניות שלהם?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
כל כך חיכיתי לנגן הזה ושסוף סוף הוא עומד לצאת בארה"ב ואירופה מה מקבלים? בארה"ב בצבעים שונו לשני צבעים ממש לא יפים והכי מוזר שבמקום 53 שעות ניגון מקבלים רק 45... ומה הגאונים עשו באירופה? משווקים את הנגן בלי רדיו!!! מה הם חושבים לעצמם? אפילו הדגמים הישנים שלהם הם בעלי רדיו... ממש אכזבה, במיוחד שעכשיו נכנס כזה מתחרה חזק לשוק - IAUDIO.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שומע בעיקר מוזיקה הרבה מוזיקה אלקטרונית גם הסט יחובר למחשב מה עדיף משני אלה? קראתי מלא ביקורות מפה ולשם ולא הגעתי להחלטה תודה[br]פורסם בתאריך: 19.12.2010 בשעה 22:54:33 לאף אחד אין דעה?יש לי עוד שאלה: כרגע יש לי YAMAHA TSS-1 שנמצאים אצלי כבר כמה שנים טובות אני לא מתלהב מהצליל שלהם כבר, צליל נורא עמום ואין גבוהים. אם מישהו יכול להגיד לי האם הX-13 יהיו שיפור משמעותי? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברה. אני מחפש לקנות טלוויזיה חדשה לחדר. מרחק צפיה הוא 3 מטר ואני מחפש טלוויזיה 37 אינץ. בעיקרון גם 42 תתאים אבל אני התקציב הוא עד 2000ש"ח בלי חריגות. המטרה של הטלוויזיה היא סרטים, סדרות דרך הלטפופ וממיר YES. לכן חשוב לי לפחות 2 חיבורי HDMI. USB לא הכרחי. לא משנה לי אם זה LED/LCD או חיסכון בחשמל.. גם לא מפריע ל. כל עוד רואים טוב ואיכות הסאונד גם טובה. ידוע לי שהתקציב יחסית נמוך אבל אני בטוח שאפשר למצוא משהו טוב גם בתקציב הזה. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לעומת זאת כאשר אני מחבר אותם ליציאה האחורית הכל תקין ושומעים בשני הצדדים. מה אפשר לעשות? הדרייבר הוא AC'97 SoundMAX
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בשעה טובה אני רוצה לציין להצלחתי להוסיף עיברית ל firmware בשביל ה iriver ihp-120 זה רישוני ביותר (לפני בערך רבע שעה) אבל זה עובד כמובן הפוך ורק כשלוחצים play מי שרוצה לנסות שיצור איתי קשר תמונות בקרוב בשעה זו אני רוצה להודות מאוד מאוד מאוד ל stripwax ול ohad שעזרו לי בלעדיהם זה לא היה קורה אז תודה לכם
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי.. מישהו יכול להמליץ על אוזניות שנמצאות כרגע ב-KSP ? מחיר לא משנה, אבל עדיפות לכאלה שהם VALUE for Money ז"א שאם יש אוזניות ממש טובות יחסית למחיר שלהן (גם אם הוא 100 ש"ח) אז גם הולך. (כרטיס קול asus) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי נגן MP3 חדש שאני רוצה לצאת לריצות איתו. אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אוזניות ריצה טובות עד 300~ ש"ח עדיף כמה שפחות תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום רב, יש ברשותי את המערכת הנ"ל ורסיבר DENON AVR-1602, למי שלא מכיר המערכת לסאב וופר אין יציאה למתח וכל הרמקולים (3 קדמיים ו2 אחוריים) אמורים להתחבר אליו וממנו לצאת אל הרסיבר. יש לי שתי שאלות ברשותכם: 1. מכיוון שהחיבורים הנכנסים לסאב וופר צריכים להיכנס בחיבור בננה ולרמקולים ולרסיבר יציאות רגילות (ללא ראש פשוט חוטים חשופים, אדום לבן) האם אני יכול להלביש ראש בננה על הצד השני של הרמקולים בצורה שתהיה סבירה ולא "עבודה ערבית" או שאצטרך לקנות כבלים חדשים שצד אחד יהיו בננה והצד השני חשוף בשביל החיבור? 2. איך זה עובד כשיש סאבים שמחוברים למתח והסאב הזה לא צריך חיבור? הוא פשוט לוקח את הטווחים הנמוכים ומוציא דרכו? תודה רבה לעונים אם יש צורך אני אעלה תמונות...
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכרטיס הזה נבחר ככרטיס השנה. איך הוא? ובעיקר כמה הוא עולה?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול עד 300 ש"ח, אני משתמש ברמקולים של אלטק לנסינג ATP3 ובאוזניות סנהייזר HD497. אני לא מבין בכרטיסי קול אבל אני בעיקרון מחפש משהו איכותי מספיק וורסטילי בשביל להשמיע מוזיקה בעיקר. תודה רבה.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ועוד שאלה בהנחה שניתן, להזין אותו בכניסת RCA בודד או זוגי?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות In Ear באיכות סבירה עד סביבות ה150 שקל, כדי לשמוע מוזיקה בריצות ובנסיעות. חיפשתי כל מני המלצות לאוזניות בסביבות המחיר ואין לי מושג עדיין איזה דגם לבחור. לא ממש משנה לי אם להזמין מחו"ל רק שאם הזמנה אז המחיר של האוזניות+ההזמנה צריך להיות סביבות ה-150 שקל. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להעביר את הסט הנ"ל מהחדר לסלון, הכבלים שמגיעים עם המערכת לא מספיק ארוכים בכדי שאוכל להשתמש בהם. האם אני צריך כבלים מיוחדים או בעלי gauge מסויים? הרמקול הרחוק ביותר יצטרך כבל באורך 13 מטרים בערך. כמו כן מצרף קישור למדריך למשתמש של הרמקולים למידע טכני. http://www.logitech.com/repository/1411/pdf/13099.1.0.pdf תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך אוזניות שגם אוכל להשתמש בהן לגיימינג וגם אוכל לצאת איתן מהבית ולשמוע מוזיקה. אני רוצה שיהיו נוחות עם מידה כלשהיא של התאמה אישית או כיוונון של החלק שיושב על האוזן ושיהיו אטומות יחסית. אם המוזיקה שאני שומע משנה משהו אז אני שומע רוק של שנות ה-60 (כמו הביטלס למשל). סמל על האוזניה שאוכל להשוויץ בו הוא לא אחת מהדרישות שלי ככה שאני חושב שאני יכול להעמיד את התקציב שלי על משהו בסביבות 500 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים אנשים? שניהם אותו טווח מחירים900-950 הZXR יותר חזקים אבל כיוון שלא יצא לי לשמוע אותם לפני הקנייה אני רוצה את דעתכם. (כאן באתר לפי כמה חודשים אמרו שהם ה-איכות http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1019230962,60568,)
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם. רציתי לדעת על אילו דגמים אתם ממליצים לטלויזיות LCD / LED. כמובן FHD. אני מעדיף טלויזיות של SONY מניסיון עבר מוצלח. מישהו ממליץ על משהו מסויים? אני מוכן לפזול לחברות מוכרות אחרות. תודה לעונים, עידו.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נראה לי שבפנדה: 117$ כ- 690 שקל, יש חנות יותר זולה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי את הסטרימר Minix Neo X8-H מבוסס אנדרואיד מחול. כאשר אני מתקין עליו את האפליקציות VOD כמו של רשת והוט הרזולוציה גדולה ואני לא רואה את התוכן שדרכו אני יכול לנווט כמו בפלאפון. האם אפשר לעשות עם זה משהו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, יום ההולדת שלי מתקרב וההורים הסכימו לקנות לי אוזניות איכותיות. אוזניות עד 500 ש"ח, לשמיעת מוזיקה בעיקר, גיימינג בנוסף, לינק לחנות שמוכרת יהיה נחמד. בנוסף, יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם, האם יהיה כדאי לקנות כרטיס קול חדש ולהעצים את תחושת הסאונד ביותר? אם כן, אז בבקשה המלצות בהתאם לאוזניות בתקציב סביר של לא יותר מ-700 ש"ח.
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-