עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Bose Triport Bang & Olufson A8 Sennheiser PX 100 Grado SR 60 Shure SE310 Sennheiser cx 300 ??? אילו הכי טובות מאלה ועם אפשר לדרג לפי הסדר מהטוב לפחות טוב

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  2. האם יש חיה כזאת שהיא בעצם כרטיס קול שבתוך הכרטיס קול יש מגבר ? כלומר שאני יוכל לחבר רמקולים פסיבים (נגיד רמקולים של קולנוע בייתי) לכרטיס קול עצמו..

• 14 תגובות
    • 935 צפיות
  3. Started by Royz,

שלום. אני צריך לקנות כרטיס קול חדש מכיוון שהישן הלך לעולמו. אני מחפש כרטיס קול איכותי למשחקים - חשוב לציין שהפעילות העיקרית שלי במחשב היא משחקים. כמובן חשוב שיהיה אפשר לשמוע איתו מוזיקה באיכות נורמאלת. יש הצעות? תודה מראש לכל העוזרים!

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by stone cold,

לפני בערך שבוע מתה לי טלויזיה שקיבלתי במתנה (משומשת) בסך הכל הטלויזיה היתה טובה אם מסך שחור 29 אינטש וראו בה ביכלל לא רע אבל היא היתה ישנה וסחבה רק כמה חודשים בכל מיקרה בדקתי מחירים של מסכי LCD כי אני בעיקר צופה בתכנים מהמחשב ומשחק בקונסולות אבל המחירים גבוהים מידי לטעמי ואני מחפש טלויזיה יחסית איכותית בסביבות 2000 שקל ככה שאני מוכן ליסתפק בCRT לשנתים שלוש הקרובות השאלות שלי זה: 1-יש פרוגרסיב סקן גם לטלויזיות CRT ? בישנה לא היה אבל בחלק מהחדשות יש ? ואם אפשר הסבר קצר על זה 2-יש טלויזיות CRT שתומכות ברזולוציות יחסית גבוהות? ואני מיתכוון לטלויזיות עממיות אני יודע שיש יקרות שכן תומכות 3-איזה חיבור נותן תתמונה הטובה ביותר בCRT ? אני מתכנן לחבר תמחשב ותPS2 בSV …

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. יש ברשותי אוזניות Shure E2C ואוזניות super.fi 5 Pro מושבתות בגלל כבל קרוע. הבעיה שאני לא מכיר בעל מקצוע שיודע לתקן אוזניות מהסוג הזה. אם מישהו בפורום יודע לתקן או מכיר מישהו מתקן אשמח לשלם סכום יפה על הטרחה והחומרים.

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  6. אהלן, ברשותי מחשב DELL studio xps16 כשאני מחבר אותו לכבל HDMI 10 מטר לטלוויזיה - אין תמונה. כשאני מחבר כבל קצר הכל עובד כרגיל. רציתי לדעת אם יש אופציה "להגביר" את היציאה במחשב או שהדרך היחידה לפתור את הבעיה היא דרך מגבר HDMI שזה כמה מאות שקלים. הצורך בכבל הארוך הוא מכיוון שזה בתוך הקיר... במידה והאופציה היחידה היא המגבר האם יש לכם המלצות... במידה וזה לא הפורום הנכון אשמח לדעת איפה כן יוכלו לעזור לי. תודה רבה !!

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by galz,

1) אני יכול לחבר אותו לכל מחשב (גם כזה בלי אייטיונס) כדי להעביר אליו קבצים? (כונן נייד) 2) כמה זמן להטעין אותו בהטענה הראשונה? 3 שעות? או יותר? תודה.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  8. לאחרונה נהרסו לי ה CX300 שלהם (אחרי שנהרסו לי גם HD497 עוד קודם). קניתי אותם בחנות שמוכרת בעיקר אוזניות סנהייזר (כמעט את כל הדגמים אני חושב) בארץ. בכל מקרה נראה לי שאם יהיה אופציה לקבל זיכוי אני רוצה להחליף אותם באוזניות טובות יותר. הרגשתי זה מכבר שטווח התדרים הבינוני פגום משהו ב cx300 בווליום גבוהה. מחיר עד ~600 ש"ח אני מניח אבל גמיש אם יש משהו שהוא קפיצה משמעותית במחיר קצת גבוהה יותר. חשוב שיהיו ניידות ולא יצטרכו מגבר לאיכות טובה. וגם שלא יהיו גדולות ונוחות לסחיבה - בתקופה של ה HD497 די התבאסתי על הגודל שלהם. עדיף מאוד שיהיו חסינות לרעש. הנגן העיקרי שלי הוא Iaudio X5L ואני חושב שהוא די טוב מבחינת הספק. המוזיקה שאני שומע מגוונת מידי מכדי שזה ישנה... הדבר היחיד שאני ל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by matan007,

קניתי סטרימר לפני כמה שבועות של xtreamer הדגם עם הצלעות קירור. אחי נדלק מהעניין של הסטרמרים והוא גם רוצה. הוא מצא ביד 2 מכשיר של פוקפורן A200 מה לדעתכם עדיף? אני מרוצה מה- xtreamer אבל הפוקפורן גם מוכרים וטובים. מה שהכי חשוב הוא שתהיה תמיכה בעברית והרצת סרטי FHD. עם הפוקפורן עדיף מה מחיר מומלץ ליד 2 שלו?

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  10. יש לי מערכת 4.1 של רמקולים ורציתי לקנות מערכת לחדר אבל אמרתי עם כבר יש לי מערכת רמקולי אז עדיף לקנות משהו למחשב שאני לא יודע מה הוא ולשמוע רדיו במחש באיכות מה אני צריך לקנות אמרולי כרטיס טלויזיה זה נכון ? אני רוצה לשמוע באיכות לא כמו ששומעים מאתרים שונים באיטרנט . תודה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. לפני בערך חודש קניתי איפוד ננו אחד הנגנים הטובים. עכשיו יש בעייה אחת - האוזניות שלו גרועות, אבל ממש גרועות תוך פחות משבועיים הם נהרסו לי וגם בווליום נמוך אני שומע פלוצים באוזניים. חיברתי את האיפוד לSennheiser HD437 שלי וההבדל עצום אין לך מושג כמה חזק טוב יותר שומעים! הבעייה עם האוזניות האלה שהם ענקיות ולא נכנסות לכיס אז אני לא יכול להסתובב איתם בלי לקחת איתי תיק. בקיצור: אני מחפש את נאוזניות הטובות ביותר שיכולות להיכנס לכיס בתקציב של 500 אפשר לחרוג קצת. חיפשתי בעצמי ומצאתי שני דגמים שנראו לי 1) Sennheiser PX200 שעולות 450 שקל http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05207# 2) Sure E2c שעולות 600 שקל http://www.shurestore.com/earphones/eseries_e2c.html#t…

12. Started by Chymes,

רכשתי מערכת 5.1 Creative T6060. יש אפשר לחבר את המערכת ל-DVD? אם כן, איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  13. איך אני עושה זאת הרמקולים https://www.next-pro.co.il/product/%D7%96%D7%95%D7%92-%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%95%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D-5-1-1?aff=GoogleMerchant&aff_a=1&gclid=CjwKCAiA98TxBRBtEiwAVRLqu3X-Kuus82F3avByzPcFJ7Du578eelsAUiLPJzW91FrXyS4iaptgphoCHSsQAvD_BwE הטלויזיה https://www.google.com/search?q=samsung+uhd+58+inch&rlz=1C1GCEU_enIL820IL820&oq=samsung+uhd+58+&aqs=chrome.1.69i57j0l7.24999j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

14. שלום. מעוניין ברכישת טלויזיה או מערכת קולנוע אחרת (מקרן ועוד) לסלון. לפי מיטב הבנתי עדיף טלויזיה אך אינני מבין בזה. המרחק לספה המרוחקת ביותר מהשידה היא כ3.8 מטר. מעוניין לא במשהו ייקר מדי. נניח עד 2000 שח.

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  15. Started by RayZ,

אני חושב שהידיעה הזו לא תעניין רק אותי אלא את כל חובבי הסאונד PC אז קצת רקע למי שלא מעודכן- סדרות הרמקולים למחשב של מיקרולאב נכנסו בשנים האחרונות לשוק ובלטו בביצועי סאונד פחות אופייניים לרמקולי מחשב טיפוסיים ויותר למערכות רציניות בשל סאונד שיותר ראוי להקרא אודיופילי. כמה מהרמקולים הללו גם קרעו את הביקורות פה באתר. הדוגמה הכי בולטת היא סדרת הסולו, סדרת רמקולי סטריאו טהורים שבראשן עד היום היו הסולו 7 ו-6 שקיבלו פה ביקורת חמה באתר, ואם אפשר דעה אישית- הסולו 7, בהתייחס לעד ידיעה זו, הם הרמקולים עם הסטריאו הכי איכותי שאפשר למצוא למחשב, ומניסיון אישי הם נשמעים כמו מערכות מדפיים רציניות עם מגבר כשמחברים אותם לכרטיס קול נורמלי. וזה למה הידיעה שמיקרולאב החליטה להרחיב את הקטגור…

• 33 תגובות
    • 20.3k צפיות
  16. Started by verialeet,

אז אני קונה עוד מעט מחשב ואני קונה איתו אוזניות ורמקולים חדשים. בחרתי את הרמקולים האלו Logitech X-540 5.1 Speaker System Black 70W RMS W/ FDD2 & Wired Remote ואוזניות Steelseries 5H V2 USB Headset W/ Microphone & USB Sound Card אז קודם כל איך הם? השימושים שלי למחשב בעיקרון זה משחקים , סרטים מוזיקה ובקיצור הכל.. אני לא משהו "חזק" אז בחרתי את זה אני חושב שזה בסדר מה דעתכם? ודרך אגב הכרטיס קול שמגיע עם האוזניות הוא טוב? אני צריך להרכיב אותו במחשב? זה משפר את הסאונד? אז תודה לעוזרים :]

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  17. Started by roKp,

שלום, אני מחפש נגן MP3 בסביבות 1000שח אני מוכן לעלות את התקציב אם יש הצדקה... מאוד חשוב לי שהוא יהיה קטן ודק, ולא שביר כמו הנאנו.נפח-MIN 2G. הייתי רוצה שיהיה בו וידיאו למרות שזה לא עקרוני. יש לי אפשרות לקנות מארהב-אז אפשר לכלול מכשירים שאינם זמינים בארץ. תודה לעוזרים, ושבוע טוב.

• 12 תגובות
    • 888 צפיות
  18. אני משתש ברמקולים וגם באוזניות+מיקרופון (מחוברים יחד) יש לציין שיש לי מגבר עם מערכת קולנוע ביתית שמחובר למחשב.. ואני ביום מחליף לפחות 3-2 פעמים בין האוזניות לרמקולים וכול פעם אני צריך להזיז את השולחן של המחשב ולחבר את האוזניות/רמקולים. חשבתי ליקנות רכזת מדיה, לא ידעתי שזה קיים עד שראיתי את זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2343&ser=1 ויש לי כמה שאלות: 1. יש לכם את המכשיר הזה הם הוא טוב? אמין? 2. הגיוני שהמחיר שלו הוא 39 ש"ח לא זול מידי? 3. יש את זה גם בחנויות פשוטות לא רשתות כמו bug סתם חניות מחשבים? כי אני לא מצרתי בחיפוש באינטרנט את המוצר בחנויות אחרות.. יש לציין שאני לא קונה מהאינטרנט ואני רוצה הלקנות מחנות שקרובה לביתי. 4. האם המוצר אמור לעשות בעי…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם התעניינתי קצת בדגמים שונים למרות שלא יצא לי להתרשם מהאזנה לאף אחד מהם. כרגע הדגמים שעשו עליי רושם טוב הם: Altec Lansing MX5021 Harman Kardon Soundsticks Logitech z2300 Creative T40 (צירפתי אותו לרשימה למרות שאני מתאר לעצמי שהבאסים נחותים יחסית, בדומה ל T20 שנסרק באתר) האם יש המלצות לדגם המתאים ביותר לשמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים? (אם יש כזה שבאמת מוביל באופן מוחלט על האחרים), או לדגמים נוספים שלא מופיעים ברשימה? שאלה נוספת - האם יש באיזור הצפון/חיפה/קריות מקומות מומלצים להאזין ולהתרשם? תודה

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  20. אבקש תגובות לחיבור בים מחשב שנמצא בחדר אחר לטלויזיה בסלון מרחק בחיבור לפחות 10 מטר מה עדיף חיבור אלחוטי או חיבור קווי מתבקשים לענות אך ורק אנשים בעלי חיבור קיים העומד בקריטריונים לספק פרטים מדיוקים לגבי סוג החיבור והייצרן וכמובן שיקוליי עלות ואיכות תודה לכל המשתתפים דביר

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  21. שלום יש לי מינידיסק מסוג Panasonic SJ-MR100 אני בא להקליט איתו ופתאום הוא נותן לי הודעת שגיאה "F-17" אני בודק בחוברת של המינידיסק וכתוב שמה ש F17 זה התקלה הבאה: "There is a problem with the magnetic head" מישהו יודע מה מקור הבעיה ויכול לעשות לי בנושא? תודה מראש.

22. Started by Guarding angel,

צהריים טובים יש לי את הכרטיס של חברת הרקולס HERCULES MUSE GAME SURROUND 5.1 מישהו מכיר את הכרטיס קול הנ"ל?

23. Started by Tzion,

שלום לכולם! לחבר שלי יש בחדר מערכת של שני רמקולים ומערכת ליזר דיסק+רסיבר (קצת ישנה- בעבר היא שימשה כרמקולים ל"קולנוע ביתי") כשהרסיבר מכוון על מקסימום באס וטרבל (וגם כפתור סופר באס) שומעים מעולה, למרות שאין לי ממש ניסיון עם מערכות מוסיקה, אבל זה נשמע טוב.. אבל לעומת זאת, כאשר לו משתמשים בפונקציית הסופר באס ומורידים את הבאס והטרבל למינימום, שומעים ממש חרא כמו רמקולים של רדיו מעפן... כמו שאמרתי, אני לא ממש מתמצא בנושא ואין לי הרבה נסיון, אבל הרמקולים שלו נראים לי סבירים+... אז השאלה שלי היא כזאת: האם כשהם לא מחוברים לרסיבר, האיכות שלהם תהיה כמו שמורידים את הבאס והטרבל למינימום? והאם "נוכחותו" של הרסיבר באמת משנה? off-topic: האם כשרוצים לחבר רמקולים+רסיבר למחשב, האיכו…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by dror_gh,

המטרה שלי היא בעיקר משחקים וסרטים רציתי לדעת אם הכרטיס הזה יעשה את העבודה : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3187 האם משתלם לי לקנות אותו ? אם יש צורך אז הרמקולים שלי זה logitech x530 (כן אני יודע שהיה עדיף להשקיע כבר כסף ברמקולים אבל זה מה שיש כרגע) תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  25. Started by omri2050,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות טלוויזיה, והדברים שחשובים לי הם... FULL HD, זמן תגובה מהיר (לחבר את הלפטופ לצורך משחקים, כדי שהתמונה לא תקרטע..), בעבר חיברתי את הלפטופ לטלוויזיה LED, שיחקתי פרו אבולושן והתמונה לא רצה כל כך חלק אלא היו קירטועים קלים... ואחריות, בסכום הגיוני (עד גג 5000 ש"ח...) המרחק מהספה אצלנו לקיר הוא בערך 2 מטר, הבנתי שזה חשוב לגבי הגודל... אם מישהו מכיר דגמים ספציפיים ומרוצה מאד, אני אשמח לדעת, כמובן גם המלצות איפה לקנות. המון תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.