אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש טלוויזייה (LCD כמובן) לחדר, ובודק את האלטרנטיבות. קודם כל, כמה עובדות: א. התקציב הוא 4.5K ב. התוכן יהיה סרטים / סדרות ב HD וכן מידי פעם תכנים ב SD (ממיר YES), לכן חשוב שהמצב ב SD לא יהיה קטסטרופלי ג. מרחק הצפיה הוא 3.75 מטר. ד. הצפיה תעשה על מיטה - בשכיבה (עם משענת ראש מורמת), לא על ספה בישיבה. ה. ישנה חשיבות מועטת מאוד ל"גימיקים" ואפשרויות סטרימינג למיניהן, אבל אם ניתן (כמובן לא על חשבון איכות תמונה!) יהיה נחמד לקבל גם מקלט DVB-T וכניסת USB אחת או שתיים. ו. חשיבות הכי גבוהה לאיכות תמונה ולמגוון כניסות (HDMI, DP, קומפוסיט, קומפוננט, סקארט). ועכשיו לשאלות: א. אולי השאלה הנשאלת ביותר.. איזה גודל הכי יתאים? חשבתי על 42" / 40" / 37". ב. האם עדיף תאו…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הקנייה של הCreative T20, לפני כחודשיים, פקחה לי את העיניים (או את האוזניים...) בכל מה שקשור באיכות הצליל, ובהנאה ממוזיקה. לכן החלטתי לעלות רמה בתחום הזה ולהשקיע באמת, על מנת לקבל את המקסימום בהאזנה למוזיקה. עכשיו אני צריך את עזרתכם, אני רוצה לקנות אוזניות שיתחברו לIaudio X5L ויגרמו לי לחייך מאוזן לאוזן. ;D כרגע הכיוון הוא אוזניות פתוחות, עם דגש גדול מאוד על צליל נקי ומדויק, פחות דגש על הבאס. אני אשתמש באוזניות האלה בחדר שלי, כך שלא יהיו רעשי רקע מציקים במיוחד (ולכן האוזניות הפתוחות). הבעיה שלי היא שאני לא יודע אם אני אצטרך מגבר או לא. אין לי נסיון בתחום הזה, אני רק יודע שזה יהיה חבל להשקיע הרבה כסף באוזניות בלי לקבל מהן את המקסימום. התקציב שלי לאוזניות+מגבר אם צריך הוא 10…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי נגן אמפי קטן, והאוזניות (ג'נרי) שבאו איתו על הפנים... אני רוצה איזה אוזניות כפתור נורמליות שאפשר לשמוע איתם מוזיקה בסבבה...לא יותר מדי איכותיות, משהו סבבה לשעה שעתיים נסיעה... תודה..!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים בשעה טובה קיבלתי מארצות הברית את ה X-FI Fatal1ty עם הפנאל הקידמי. התקנתי הכל טוב ויפה, רק דבר אחד שאני במצב של דירקט 6 ערוצים (אני מתכוון מצב נייח של הרסיבר לוגיטיק Z5500) אני שומע רק ברמקולים הקדמיים עשיתי טסט לרמקולים דרך תוכנה של קריאטיב וכל הרמקולים עובדים . אני מדבר על חיבור אנלוגי 3 צבעים .. רק הירוק עובד, השחור וכתום לא עובדים בתוכנת קינפוג של המוסיקה של קריאטיב כיוונתי את זה ל5.1 עדיין זה לא עובד בבקשה עזרה אני רוצה להרים את הביתה כבר
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מחשב עם כ.מסך GEFORCE 660GT ולוח אם GIGABYTE K8NF-9 וכ.סאונד מובנה לסמסונג LA450 ורסיבר דנון AVR-1306. חיברתי בעזרת VGA וראו אחלה. האם כדאי לקנות ממיר DVI TO HDMI וככה גם לקבל סאונד? או להשאיר את החיבור הנוכחי ולחבר סאונד דרך יציאת SPDIF עם כבל קואקסיאלי?( אני רוצה לשמוע בדולבי דיגיטל)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי שאלה על HD שתמיד רציתי לשאול. האם סרט באיכות HD יוצג יותר איכותי במסך LCD של 32 אינץ מאשר מסך מחשב 22 אינץ? אני בכלל לא הבנתי למה צריך מסך תומך HD. הרי גם במסך CRT 17 אינץ שיש לי, רואים יותר טוב סרט באיכות HD מאשר סרט באיכות אחרת. איך זה הולך כל העניין הזא. אפשר בבקשה הסבר מובן, ממישהו שמבין. תודה
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
אני יודע שיש בנעוץ נושא על אוזניות, אבל הוא די מבולגן, ולא ראיתי שם יותר מדי המלצות.. ובחיפוש אני מוצא הרבה תוצאות, אבל הרוב זה דברים לא מעודכנים, בני שנה ויותר, ככה שהמחירים וההמלצות לא הכי רלונטיים... קניתי אוזניות לפני בערך חצי שנה..ב50 ומשהו שקל, הם החזיקו את החצי שנה, אבל עכשיו שומעים בהן רעש חשמלי כזה..לא יודע בדיוק איך להסביר את זה, אבל בכל מקרה אי אפשר לשמוע איתן. השימוש הוא לשמוע מוזיקה מהאמ פי 3/דיסקמן, תלוי במצב רוח בבוקר...[בעיקר רוק ומטאל אם זה משמעותי..אני באמת לא יודע] כמו שכתבתי, התקציב הוא פלוס מינוס 100 שקל, ואני באמת לא יודע כמה איכותי אפשר להגיע בזה, אבל אם יש, זה יהיה טוב.. אה, ועוד משהו, ההורים נוסעים לחו'ל בעוד כשבוע[מדריד אם אני לא טועה] ככה שאם יש…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סוף סוף חבר שלי שלח לי תאוזניות הנהדרות האלה ואני מרוצה עד הגג אז חשבתי לעשות להם ברייקאין בעצמי אז אחרי בערך 10 שעות לא רצופות שבהם שמעתי בין8/30-13/30(יותר זה כבר כואב לאוזן אבל אין עיוותים)חיברתי אותם לרדיו שלי והשמעתי בו ב1/2 ווליום במשך משהו כמו 5 שעות ועכשיו הסאונד לא מאוזן אני שומע את הדיבורבצורה משמעותיתי יותר חזק לאומת הבאס והשאר איך אני מתקן את זה? בבקשה תעזרו...PLZ שאלה קטנה כשאני מעביר שירים למיני שלי510 הם לא כולם באותו ווליום איך אני מכוון אותם לרמת ווליום שווה? ועוד משהו קטן למיני שלי יש חיבור אופטי מה אני יכול לעשות איתו?האם הקלטה מהמחשב דרך סיב אופטי יותר איכותית?אם אין לי חיבור אופטי יש דבר כזה מתאם USB לאופטי?
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי בבית רמקולים של 5.1(של הקולנוע ביתי) ואני רוצה לקנות רסיבר KENWOOD דגם KRF-V5090D...אפשרי?ואיך הרסיבר?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני מחפש כבר ימים עברית..מצאתי את הגרסה הישנה של אוהד בן חמו (1.27) היא לא עובדת על המכשיר שלי , הבנתי שיש גרסה חדשה בבקשה אם תוכלו לעזור לי ולומר לי הכין!!!!
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
האם ניתן להפריד את הכבלים מהרמקולים הסטליטיים (האחוריים בפרט) לטובת חיבורם לחיווט קיים? ואם לא, האם יש דרך להאריך את הכבל שלהם? מדובר בחיבור 3.5 רגיל? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נעצרתי על שני נגנים באותו תקציב - IFP895 IRIVER או FG100 Mpio המצלתכם דרושה! מה טוב יותר? מה הכי כדאי? תודה
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי nvidia® nForce Audia יש סאונד כרגיל (שומע מוזיקה), אך אין לי אופציה להפעיל מיקרופון!! מדוע? XP PRO
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם! בשעה טובה, אני נוסע לארה"ב. עד כה השתמשתי באזניות מתוצרת JVC (דגם HA-NC250) אשר היו ברשותי בחמש השנים האחרונות. אך הזמן עושה את שלו, והאזניות אמנם עובדות היטב אולם הריפוד שלהם נקרע והתפורר. לכן, אני מעוניין לרכוש אזניות חדשות. אין הכרח שהאזניות יכללו סינון רעשים אקטיבי, אולם לכל הפחות הן צריכות להתאפיין באטימה טובה. ככלל, אני מעדיף אזניות על האוזן מאשר אזניות בתוך האוזן. השימוש באזניות יהיה למוזיקה, סרטים ומשחקי מחשב. תודה רבה לכל העונים והמייעצים!
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מערכת שתמש אותי בעיקר למוזיקה ללא סאב-וופר. יש לי כרגע מערכת סטריאו מזדקנת שמתחילה להיות צורמת (בעקרון היא הספיקה לי ואני לא צריך יותר) חשבתי בהתחלה על ה- 6C של Microlab אבל התקציב גבוה מדי. למישהו מכאן יש ניסיון עם מערכות זולות כדוגמת ה- Microlab B77? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=802471 SOLO1? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=802471 אני יכול לגרד עוד קצת ולהוסיף כסף ל- 4C http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764631
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני קונה טלוויזיה בגודל 32 אינץ התקציב 2500 עד עכשיו מצאתי 2 טלוויזיות LG LD460 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=755614 SAMSONG LA32C530 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=764596 בבקשה ממכם תעזרו לי אמרו לי יש בעיה עם הUSB בLG 460 ואני רואה שהאחריות בLG זה ע"י ח.י ובסמסונג זה סמליין = לא מוכר. אני מודה לכם
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. הכרטיס קול שלי כרגע הוא SB live 5.1. אני רוצה להחליף אותו במשהו קצת יותר איכותי. הכרטיס קול אמור לשמש בעיקר לשמיעת מוזיקה, וכן קצת לעריכת והקלטת סאונד. לסרטים בכלל לא, ולמשחקים ממש קצת - אין חשיבות גדולה. עכשיו, מבחינת תקציב, אני יכול לקנות את ה7.1. השאלה היא האם זה שווה את המחיר? לפי הנתונים היבשים יש לה 7.1 יתרונות. ויש לו גם תמיכה בASIO, שהבנתי שזה דיי חיוני לערכית אודיו. אז מה דעתכם, שווה להוסיף את העוד 200 שקל ולקחת את ה7.1 או שכדאי לחסוך?
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הכטיס קול המובנה של KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II או soundblaster live?
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני רוצה כמה שיותר פרוט על ברייק אין. איך וכמה ולמה?
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תנו לי קישור לרמקולים כאלה אלה הלא יקרים
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא שאין לי איפה לשים אותם רחוק ממני ורחוקים אחד מהשני.. אני יכול רק על השולחן שלי.. זה יוצא שביני לבין כל רמקול יש בערך 60 ס"מ וביניהם יש בערך 80 ס"מ (קצת יותר אפילו). להתחשב בנתונים הללו ובעובדה שאני רוצה באס חזק (כמה ביותר), מי יותר מתאים לי SOLO6C או SOLO7C?
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הדגם החדש של Gmini 402, ה Camcorder. והוא כולל מצלמת ווידאו....בקרוב כאן, אבל כבר במכירה מוקדמת. המצלמה לא משהו רק 1.2 מיליון פיקסל אך עדיין שילובה במכשיר כזה קטן הוא גאוני. http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=archos-gimi402c&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=92&aff=zap http://www.archos.com/products/prw_500706_specs.html http://www.archos.com/products/prw_500706.html מה אתם אומרים על זה ? מישהו שמע עליו ? נגן מדהים בעיצובו למוסיקה תמונות או וידאו עד 20 שעות צילום וידאו עצמי יכולת הרצת משחקים מסך צבע איכותי ביותר הקרנה למסך או טלויזיה שמירה של עד 10000 שירים ! תכונות המכשיר הארדיסק 20 ג'יגה! לאחסון של עד 300 שעות מוזיקה, 200,000 תמונות או 80 שעות ש…
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
26" נראה לי הכי מתאים למרחק צפייה של 2.4 מטר. תוכלו להמליץ בבקשה על טלוויזיה מתאימה. השימוש הוא בעיקר לצפייה בכבלים ו DVD מדי פעם. חריגה מהתקציב רק אם הדבר הכרחי תודה לעונים. עריכה : חנות באזור חיפה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
זקוק למרעכת אודיו למחשב נייד ,באיכות טובה כדי להנות ממוזיקה וצפייה בסרטים בעיקר. תודה
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-