אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש אוזניות ניידות וסגורות- שיהיה אפשר ללכת איתם ברחוב מה זה ניידות בשבילי- לא יותר גדולות מה K518 שגם הם קצת גדולות) :DJsmile: התקציב שלי הוא 600 שקל ואני לא רוצה לחרוג יותר מדיי. היו לי פעם אוזניות IN-EAR ולא אהבתי אותם, לא נשמעו טוב והמקרופוניות ממש מעצבנת ואני יכול לקנות מחו"ל. תודה, גיל
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, כרגע אני עם מגבר Denon AVR 1603 וכשבדקתי את צריכה החשמל שלו גיליתי שהוא צורך 46W/h ולא משנה על כמה ווליום הוא נמצא או דרך כמה רמקולים הוא משמיע. לעומת זאת, בחוברת שלו כתוב שהוא צורך 210W שהם 210W/h ממה שאני יודע... אז שאלה אחת היא - איך זה יתכן, ההבדל הזה? השאלה השניה היא - כיצד יתכן שרסיבר שכזה צורך סה"כ 46W/h וכשאני בודק על רמקולים אחרים שהם 2.1 למשל EVO7 SONICGEAR או MicroLab X16 אני מגלה שצריכת החשמל שלהם היא מעבר למה שצורך הרסיבר. מבחינת היגיון הרסיבר אמור לצרוך יותר חשמל, לא? אני שואל כי חשבתי שזה די מיותר להפעיל את "כל" הרסיבר בכל פעם שאני רוצה לשמוע קצת מהמחשב... אלא חשבתי להשאיר אותו כבוי רוב הזמן ורק כשארצה לצפות בסרט להפעילו. ועבור המחשב אקנה לי איזה זוג …
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מה דעתכם על השילוב שלי? Ipod Nano 4 GB + Senhheiser HD202 והכל במחיר מגניב של 1300 ש"ח כולל 3 נרתיקי סיליקון! האם זו מציאה או סתם לא משהו מיוחד? והאם האוזניות ישתלבו טוב עם האיפוד לדעתכם? תודה לכם העוזרים
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אהלן, חבר שלי רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתי עד 1500 שח ואם היא ממש שווה את זה הוא מוכן להתגמש עד 2000 שח, במקרה הצורך אפשר לוותר על DVD מכיוון שכבר יש לו. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה כמו שכתבתי המלצה למערכת סראונד למחשב שלי (מפרט בצד) כרגע יש לי כרטיס קול onboard עם תמיכה ב7.1 אבל אני פתוח גם להצעות לגבי הוספת כרטיס קול אם באמת יש צורך.(אני מאמין שיש צורך ) השימוש שלי הוא בעיקר למשחקים (ככה שהסראונד מאוד מאוד חשוב לי) יש לי תקציב של עד 2000 בערך .. אבל זה לא אומר שאם יש משהו מעולה ב900 אני לא אקח . (ואם יש משהו ממש מעולה ב2500 אני אוכל לחרוג) אני מחפש משהו שיעשה המון רעש וישמע נקי קיבלתי המלצה מחבר על הCreative Inspire T7900 ... תכננתי ללכת על זה (900 שקל) אבל אני באמת לא מבין שום דבר בנושא והייתי מעדיף לקבל המלצה מאנשים שמבינים בנושא . תודה מראש לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום. שמעתי את הרמקולים הנ"ל בפיוז בגבעתיים ודי נהניתי. העניין הוא שחיפוש באינטרנט כמעט לא העלה דבר אודות הרמקולים האלה, וגם באתר החברה www.jamo.com הרמקולים מוזכרים בקושי במילה וחצי. ביקורות ברשת לא מצאתי כלל. איפה הקאצ' פה? ואם כבר- אז יש המלצה לזוג מדפיים במחיר דומה מהחנות של פיוז? השימושים הם לקולנוע ביתי ולשמיעת מוסיקה. הרמקולים ימוקמו בסלון שנתחם רק מ-3 כוונים וגודלו כ-20 מ"ר. בצד ה-4 החדר פתוח לכוון פינת האוכל. נדב
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני עתיד לקבל השבוע את הX-540, ואני רוצה לרכוש להם כבלים מארכים. תיכננתי על הכבלים האלו http://www.ultrapro.co.il/products/88811, משום שלא מצאתי זכר לנקבה, אז חשבתי לרכוש גם כאלו http://www.ultrapro.co.il/products/94936 אבל הם נורא יקרים למתאמים, שווה להשקיע את המחיר? או שמישהו יכול בבקשה להביא לי מוצר יותר זול שלא יוריד מהאיכות? (מאותה חנות בבקשה) תודה
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אהלן הייתי מועניין לקבל המלצה עבור אוזניות "גדולות" (אין לי מושג מה המינוח הנכון), כמו שאני קורא להן אוזניות בית... האוזניות ישמשו למוזיקה/משחקים/סרטים/סדרות האוזניות יחוברו לכרטיס המובנה של לוח EP43DS3L או לנייד דל E6400 (אם אני לא טועה הכרטיס של הנייד טיפלה יותר טוב אבל אני לא סגור על זה) נ.ב. זאת לא אחת מהדרישות מהאוזניות אלא סוג של התייעצות, האם קיימות אוזניות אלחוטיות סבירות במחיר? עריכה: שכחתי לציין, אין לי בעיה להזמין מחול, התקציב זהה (500 כולל משלוח ומיסים)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מערכת של JVC MX-D302T יש לי אותה כבר כמה שנים והיא עובדת טוב מאוד אבל אני רוצה להחליף רמקולים למה הם מתחילים לזייף הרמקולים מתחברים למערכת דרך שני כבלים פשוטים השאלה האם אפשר להחליף רמקולים? ועם כן חניות ממולצות והאם כדי להחליף או ששוה כבר לקנות מערכת חדשה? אביב.
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
במחיר כזה MP3 בגודל של 256 מגבייט יהיה איכותי? אני לא רוצה משהו יוקרתי וממש איכותי, אבל שלא יהיה בין ההכי זולים, בקיצור אפשר שמות של חברות/MP3 שעם גודל 256 מגבייט ומחירם עד 300 ש''ח והם מומלצים?
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי דירה קטנה, ורציתי לקנות לי רמקולים למחשב. רציתי משהו בין 300-400 שקל ככה. עכשיו ראיתי ושמעתי את ה X230 ואני לא מרוצה. יש משהו בטווח מחירים דומה שמומלץ? אני בעיקר שומע מוזיקה למרות שגם משחק ורואה סרטים בדי פעם. אבל אני רוצה 2.1, או אפילו 2.0 עם יש כאלו שהאיכות שלהם שווה לשל 2.1. הלכתי לראות מערכות בחנויות וראיתי את זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=343189 מערכת Marantz MX3500 - שכוללת DVD ורמקולים. היא מערכת מאוד יפה ואהבתי גם את הסאונד - אבל לא שמעתי אותה על מוזיקה משלי. מה אתם אומרים? שווה אולי לקחת את זה? ואז יהיה לי גם DVD במקום לחבר את הטלוויזיה למחשב.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנטולי ביקש ממני לפתוח דיון נפרד ועשיתי זאת. תגובתי מהדיון הקודם: האם אודיופיליה באמת קיימת? אל תבינו לא נכון, ללא ספק יש הבדלים משמעותיים בין רמקולים ב-100 לרמקולים ב-1,500, אבל בטווח המחירים היותר גבוהים קיימים הבדלים זניחים לחלוטין. לדעתי קיים אפקט פסיכולוגי של תג מחיר. אנחנו חושבים שרמקולים ב-5,000 נשמעים בהכרח יותר טוב מרמקולים ב-1,500 שקלים והמוח מדמיין את ההבדל. רוב האנשים לא מסוגלים לשמוע הבדלים בין MP3 192 לדיסק מקורי. אדם יחשוב שרמקול ב-5,000 ישמע יותר טוב, גם אם בפועל אותו הרמקול נשמע בדיוק כמו רמקול ב-1,500 כי יש בנו חשיבה מובנת שדברים יקרים יותר בהכרח יותר טובים.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבעיה היא הסאב ששוקל 26 קילו והוא די גדול. אבל איזה תוספת יבקשו כבר 200-300 שקל עדיין יוצא שווה. בארץ 2100 בחול 850 שקל. יש מכס על דברים כאלה ? ואם כן איפה אפשר לבדוק כמה זה יצא ? תודה
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אהלן אנשים! עריכה: אחדד קצת את שאלתי: איזה פורמט לדעתכם יותר איכותי מבחינת שמע, מה יותר נאמן למקור (\קרוב לאיכות דיסק) , השאלה פה היא לא על גודל הקובץ ועל פורמט שמיש יותר או פחות. אלא על איכות. כשמכווצים טראק כלשהו לקובץ, שיטת הקידוד פוגמת באיכות הטראק (לפחות כך אני חושב). MP3 OGG או WMA ???
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז רציתם לנגן וידאו HD אבל יש לכם מחשב חלש? אל דאגה, כל עוד המחשב שלכם נמצא מעל הדרישות האלו לא תהיה שום בעיה. דרישות מערכת: 480p video at 24 frames per second * 1.4 GHz Intel Pentium 4 or faster processor * At least 256MB of RAM * 64MB or greater video card * Windows 98, 2000 or XP 720p video at 24-30 frames per second * 2.2 GHz Pentium 4 or faster processor * At least 512MB of RAM * 128MB or greater video card * Windows 98, 2000 or XP 1080p video at 24-30 frames per second * 2.8 GHz Pentium 4 or faster processor * At least 1GB of RAM * 256MB or greater video card * Windows 98, 2000 or XP למה תזדקקו? (לא להוריד ולהתחיל להתקין עדיי…
-
- 10 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
נראים רמקולים עצבניים ביותר...5.1 עם עיצוב יפה ושניים מהרמקולים (כנראה הקדמיים) נראים אימתניים (גדולים מאוד) . וגם המחיר לא רע. בקיצר מה דעתכם ? נ.ב. לא רוצה לקנות . סתם רוצה לדעת איך הם.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יצאה גרסה חדשה של ה FIRMWARE לאייריבר H300 אם מישהו בבקשה יכול לתת לי את העידכון עם עברית.. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שתי הסוגים? ומה עדיף בגדלים של 42 אינץ'? בתקציב של עד 7000 שקל. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה על טלוויזיה 42". מרחק צפייה של מטר וחצי - שני מטרים. רובו המוחלט של השימוש שלי הוא בצפייה בממיר של HOT, מג'יק ו-VOD, כמעט ולא צופה ב-DVD. ל-HOT אין ממיר שהוא גם מג'יק וגם HD ולכן גם לא יוצא לי לצפות באיכות HD. רוצה שתיהיה אפשרות לחבר את הטלוויזיה למחשב. התקציב הוא 3,000-4,000 ש"ח. אפשר לחרוג עד 5,000 אם יש תמורה שווה באמת. תודה רבה גל
-
- 10 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
האם יש הבדלים בין הגרסא האירופאית היפה, לבין האמריקאית המכוערת, חוץ מהעיצוב? (וכמובן גרסאת הפירמוור). פליז, תענו לי, תודה רבה רבה! ממש דחוף.
-
- 10 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי כולם הזמנתי מערכת הקול CTREATIVE T 5400 ואני צריך כרטיס קול איכותי 5.1 שיפעיל אותה במיטבה . השאלה שלי מה ההבדל בביצועים ובאיכות הקול שיתן כרטיס הקול SB LIVE 5.1 למערכת הנ"ל לבין CREATIVE ADIGY ?!
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
ראשית שלום לכולם. הממפרט שלי: מעבד פנטיום 4 1.5 ג'יגה. לוח אם Intel D845PESV. זיכרון 512+256 266 מגה הרץ. שני כוננים קשיחים, אחד של (40 ג'יגה)WD ושני של מקסטור (30 ג'יגה) סה"כ 70 ג'יגה. כרטיס קול של Creative SB Live 5.1 (לא מובנה). בזמן האחרון (חודש חודשיים אחרונים) בשעה שאני שומע סאונד ולדוגמה מפעיל אינטרנט או מפעיל אקרובט רידר או סתם לדוגמה פוטושופ, המוסיקה מתחילה לקרטע לי. לקרטע משמע הסאונד נהיה איטי ממש כמו בסלואו מושן, מתחילם להיות כל מיני רעשים ורעשי בזזז כאלה. התקנתי מחדש את הכרטיס קול, החלפתי לו דרייברים וכלום לא עזר. כעיקרון אני שומע מוסיקה דרך ווינאמפ 5 כברהחלפתי לווינאמפ 2.91, וניסיתי לשמוע גם ממדיה פלייר ושום דבר לא עזר, הקירטוע והרעשים עדיין ממשיכים בשע…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יצא לי לשמוע את ה AKG 81 ואהבתי אותן... העניין הוא שמוכרים לרוב את ה AGK K518 האם יש הבדלים בין הדגמים הנ"ל? ומה מומלץ חוץ מהם?
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
איך מבטלים כרטיס קול מובנה דרך הביוס? יש לי לוח אם של abit is7-e רכשתי את ה טריסימו 7.1 אבל אני לא מצליח להתקין אותו כניראה בגלל הדרייבר של הכרטיס שעל הלוח אם.....
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום את הרמקולים של לוגיטק - Z5500 חיברתי אותם לחיבורים האנולוגים (ירוק,כתום,שחור) ואני שומע רק ב-2 מהרמקולים : הבאס ושתי הקידמיים..למה ? זה הלוח שלי : Gigabyte GA-MA78GM-S2H v2 איפה אני מגדיר הכל..ניסיתי בהגדרות של הדרייבר קול ולא הצלחתי.. תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-