עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. קניתי אוזניות 5.1 ROCCAT KAVE בחו"ל, חיברתי אותם למחשב, הכל עובד יפה, אבל אני רוצה שהאוזניות יעבדו ביחד זוג רמקולי הסטריאו שלי. כ.קול שלי הוא און-בורד של asus p5q-pro. האם יש דרך להשיג להגדיר אותו להעביר סאונד 5.1 לאוזניות, וסטריאו לרמקולים?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by tot5,

היי, אני מחפשת אוזניות אלחוטיות שישמשו לצפייה בטלוויזיה ומוזיקה מהמחשב והסמארטפון. בגדול, אני לא אודיופונית מטורפת, אבל אני כן אוהבת איכות. עם זאת, התקציב שלי לא כזה גבוה ונע סביב ה-300-400 ש"ח כרגע. משיטוט ב-ZAP, מצאתי שני דגמים של אותה חברה JBL (מכירה את המותג שלום שלום כזה): 1. E40BT 2. JBL J56BT האם אחד מהדגמים מומלצים? אם יש חברה אחרת, דגם אחר וכו' בטווח המחירים שלי, אשמח לשמוע. עריכה: מחפשת שהאוזניות יהיו כמה שיותר מבודדות רעש. פיצ'ר נחמד שיכול להיות ויש באוזניה מס' 2 שכתבתי - מיקרופון לשיחות.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אוקיי...התקציב הוא 500ש"ח. השימוש העיקרי הוא צפיה בסרטים. המשני, מוזיקה ומשחקים. אני צריך אוזניות ללא מיקרופון, אוזניות קשת מעל הראש עם כריות ספוג (התרגלתי כבר), אם אני לא טועה הכוונה לאזניות סגורות ולא פתוחות. עד כה ראיתי המלצות על הRP-21. על הHD485 ועל הHD280 PRO. אני צריך לדעת מהן האוזניות שהסאונד בהם הכי טוב!! ואם יש לכם המלצות לדברים יותר טובים באיזור ה500, אז אין לי בעיה. קצת יותר, קצת פחות.. לא נורא. נ.ב. אני גר בנתניה ואם מישהו מכיר חנות מכובדת בסביבה.. שאוכל להתרשם מהאוזניות הממולצות ולשמוע ולראות אם מתאים לי, אני יותר מאשמח. נ.ב. מי שבא לו לעזור, בעיות בסאונד.. פורום תמיכה טכנית: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311586.0

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. לא מצאתי את הפורום המתאים, אני מאמין שזה הכי מתאים.. יש לי כרגע ברכב רדיו דיסק יחסית ישן, מעצבן, שהורס את הדיסקים תוך כמה ימים. אין לו חיבור AUX או USB, רק דיסקים. האמת שאיכשהוא שומעים ברכב ממש טוב, עם הרמקולים המובנים שלו (Isuzu Rodeo שנת 2004.. תכנון אמריקאי.. הם יודעים את העבודה). כהקובץ בדיסק הוא קובץ באיכות סטודיו טובה, שומעים ממש ממש טוב גם בווליום יחסית גבוה, אני ניהנה). שתי שאלות: 1. האם רדיו דיסק חדיש שאני ארכוש ישפר אפילו עוד יותר את איכות השמע? 2. כרגע אני יכול לצרוב דיסקים רק בפורמט AUDIO, ככה שנכנסים לי רק 20 שירים בדיסק, עד 80 דקות אם אני לא טועה. אצל חברים שלי, הם צורבים דיסק בפורמט DATA ובעצם מכניסים מאות שירים, אצלי הדיסקים האלה פשוט לא נקראים. האם רדיו ד…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by INFERNO,

שלום אני רוצה ליקנות דיסקמן MP3 והמליצו על ה GRAETZ KJ2300 במחיר של 450 ש"ח האם שווה ליקנות ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by shimon-med,

שלום, קניתי מחשב thinkpad edge, אשר בו יציאה אחת משולבת לאוזניות ולמיקרופון. שתי שאלות בנושא: 1. האם ישנן אוזניות שאינן in ear, אשר ניתן לחבר עם פין אחד למחשב וישמשו הן לשמיעה והן לדיבור? אם כן, אשמח לקישור. 2. האם קיים מפצל אשר יודע את השקע הבודד המשולב לשני שקעים, ואז אוכל לחבר גם אוזניות וגם מיקרופון בנפרד? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by feldamit,

הי, אני קורא את כל השירשורים השונים על סטרימרים וככל שאני קורא יותר כך אני מתרחק ממסקנה קונקרטית "איזה סטרימר כדאי לקנות". אני נורא מתלבט בין BOXEE ל-XTREAMER SIDEWINDER3 \PRODIGY. שימוש עיקרי: הזרמהשל סרטי HD וBLURAY דרך HD חיצוני עם כבל USB. שימוש באפליקציות רשת שונות. גלישה באינטרנט. מספר שאלות: אני רואה בשירשורים על BOXEE כי יש הרבה בעיות בגישה לתכנים מקומיים ושאין ממש פתרון יעיל לצפייה בתכנים מחול. האם נכון ? כמו כן, האם סטרימרים המגיעים עם מערכת הפעלה של אנדרויד (XTREAMER) לא עדיפות על ה-BOXEE מבחינת התכנים ? האם ה-JUKEBOX עובד בצורה טובה ב-XTREAMER ? האם הזרמה דרך USB2 הקיים ב-BOXEE לא איטי מדי (לעומת ה-XTREAMER עם USB3) ? אודה לכם …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by gryffin,

אני רוצה להפוך כמה שירי MP3 שיש לי ל Dobly Digital, ולשם כך אני צריך תוכנה MP3 to AC3. בבקשה תמליצו לי על תוכנה טובה, וכוללת את כל אפשרויות הבחירה שאפשר. על תמליצו על BeSweet כי הסתבכתי איתה... ועוד משהו, מכירים את האתר הזה: http://www.cinenow.com/fr/vobtrailer.php3 , באתר זה יש טריילרים להורדה לבדיקת שיטות שידור. אבל איך מורידים מהאתר? כל הורדה שאני מנסה הוא עושה Forbidden...

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Msys,

אני מחפש כרטיס קול עד 300 ש"ח, אני משתמש ברמקולים של אלטק לנסינג ATP3 ובאוזניות סנהייזר HD497. אני לא מבין בכרטיסי קול אבל אני בעיקרון מחפש משהו איכותי מספיק וורסטילי בשביל להשמיע מוזיקה בעיקר. תודה רבה.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Check_Point,

אני רוצה לקנות את הרמקולים Creative MegaWorks 550 5.1 בסביבות ה- 2000 ש"ח. רציתי לדעת מה דעתכם על הרמקולים בתור רמקולים ? (איכות שמע כללית) האם הם שווים את המחיר ? (משהו חלופי) אני באופן כללי משתמש ברמקולים להרבה דברים - הדיוידי בחדר (אני כנראה אוסיף את המקודד של קרייטיו), משחקים וכמובן - Mp3 . תודה !

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אהלן חבר'ה, אני בונה תיבה לרמקולים, משהו שיהיה יפה ומועצב לפי הבית ובשורה התחתונה - HOMEMADE, בגלל הוואפר (10'' בכל רמקול) אני צריך רמקול מיד-נאנג' סגור/אטום מצידו האחורי של הרמקול, בכדי שלא ייקבל את האוויר שהוואפר יוצר בתוך התיבה ויקפיץ את הרמקול (הרגיל). רצוי מאוד שהרמקול יהיה 6.5''.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. קראתי את המניואל שלו (בערך איזה 438059805 דפים) בכל אופן הם כותבים שאני צריך לבטל את כל הסאונד בווינדוס לפני שאני מתקין ואז להתקין ולהחזיר את כל הסאונד, כתוב שעם אני לא יעשה את זה יהיו בעיות...עכשיו אני לא ממש מבין איך אני עושה את זה איך אני מבטל את כל הסאונד בווינדוס ואני לא מתכוון להשתיק...בסטינג'ס הם כותבים שצריך לבטל את כל הסאונד אני יודע למה הם מתכוונים אין לי מושג איך אני עושה את זה. (יש לי XP PRO)

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום לכולם, לפני חודשיים קניתי טלויזיה LG LM620Y סמרט דגם 2012 עם תלת מימד וכל השטויות ואפילו השקעתי בשלט המגניב של המג'יק! אבל יש ים של באגים! עדכנתי גירסה ואפילו היו אצלי טכנאים וניסו עדכונים שלהם שאין לנו גישה אליהם אבל כלום לא עוזר! היוטיוב ניתקע כל הזמן, התפריטים כל הזמן נתקעים ולוקח להם ים זמן להגיב לפקודות! ה"פלקס" ניתקע באמצע סרט.. וכל מיני תופעות מהסוג הזה. חוץ מיזה המסך מדמם (בריחת אור עצבנית מהפינות של הטלויזיה), והיא ממש מתחממת שזה די נראה לא תקין. בתמיכה אומרים לי שזה תקין ??? השאלה אם יש למישהו טלויזיה דומה עם בעיות כמו שתיארתי למעלה? או שנפלתי על טלויזיה פצוע?! אשמח לתגובות!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ChaosPower,

טוב אני מחפש אוזניות OVER EAR סגורות שיהוו שיפור לעומת הBRAINWAVZ HM5 שלי. אני שומע בעיקר מטאל, וקצת רוק\סינת' פופ ישן. יש כמה אוזניות פוטנציאליות שאני מתלבט ביניהן: JVC HA-SZ1000 החדשות, שבינתיים הביקורות היחידות שראיתי עליהן הן ביפנית... עם הפופולריות של הJVC HA-S500 בכל מקום שמבין באוזניות אני יכול רק להניח שהJVC HA-SZ1000 יהוו קפיצת מדרגה לעומתן. באיביי הן עולות 700-800 ש"ח. הAKG K550\K551 שאמורות להיות טובות אבל עם באס קצת לוקה בחסר ובעיות בהתאמה לראש שפוגע בצליל ובאטימות. 1000+ ש"ח באיביי. HFI 780 שאמורות להיות מעולות למטאל, תדרים בצורת V קלאסי שאת זה אני אוהב, אבל לוחצות מאוד על הראש, כך אומרים, ולי יש משקפיים אז זה יכול להיות בעייתי. הן גם דיי יקרות יחסית לתמורה…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. כותרת

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום. מקווה שזה הפורום הנכון לבעייתי. ברשותי טלויזיה טושיבה LED עם חיבור רשת עם טכנולוגיית DLNA (Digital Living Network Alliance חיברתי את הטלויזיה לראוטר, הגדרתי במחשב בwindows media center איזו תיקיית מדיה לשתף ברשת וזה עובד. אבל יש לי 2 בעיות לא פתורות: מה שיותר קריטי שהטלויזיה לא מזהה ברשת קבצי MKV ! הבעיה הפחות חשובה כרגע שהטלויזיה לא מנגנת קבצי תרגום (SRTׂׂ) חפרתי על זה בגוגל ורוב הפעמים זה מפנה אותי להוריד את הcodec מהאתר הזה: http://labs.divx.com/mkvwin7preview זה עושה רק חצי עבודה.. במדיה פלייר הקודק עובד אבל עדיין לא מפעיל בטלויזיה! מישהו מכיר פיתרון לזה או תוכנת media server אחרת שכן עובדת עם קבצי MKV ברשת? אולי PS3 Media Server ? ואני לא מעוניין לעבוד עם disk…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. Started by yotamoo,

שלום! כפי שכולם פה לא יודעים, בקרוב אני עומד לקנות מוחשב. עכשיו שמתי לב שבלי רמקולים למחשב המחיר יורד ואני יכול להעמיד מחשב הרבה יותר חזק. השאלה שלי היא (בלי קשר לשאר המפרט העתידי), האם למוסיקה בעיקר עדיף לי Altec Lansing ATP5 או את המערכת שיש לי עכשיו שהיא Sansui MS-510 מחוברת לכרטיס הקול (כנראה הרקולס GTXP). כמה שניסיתי לא מצאתי את האתר שלהם באנגלית אז אני מקווה שתיתנו דעה כללית... חשבתי שמקסימום בהתחלה אני אשר עם המערכת הנוכחית ואלאחר מכן (חודשיים שלושה) אעבור לאלטק לנסינג. תודה לכל מי שיוכל לעזור...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by D-M-X,

אחרי CEBIT שבה הושקו כל מיני נגנים חדשים של IRIVER אבל אף אחד מהם לא היה סטנדרטי כלומר אחד עם טלויזיה ואחד ממש קטן בקיצור לא היה נגן HD או מיני HD אבל עכשיו זה רשמי. הם הוציאו נגן חדש הE10 של IRIVER: http://www.engadget.com/2006/04/13/iriver-announces-e10/

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. מריץ AV , מקליט Video ישירות מכל מקום מיקרופון מובנה , כונן 40 GB , חיבור דיגיטלי , USB 2 , שלט נו מה אתם אומרים ?, אחלה של דבר הא?

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Stastyle,

שלום! ברשותי מצלמת 3D של סוני וטלויזיית 3D של LG. כיום, על מנת לצפות בסרטים אותם אני שומר על כונן קשיח נייד, אני חייב לחבר את המצלמה לטלויזיה. אני מחפש תוכנה או ממיר קבצים חינמי לPC אשר יאפשר לי להציג/להמיר את קבצי הM2TS לקבצי MKV או כל פורמט HD אחר, אשר יאפשר לי לצפות בסרטים בשיטת Side to Side היישר מהמחשב. חיפושי עד כה העלו חרס. רוב הנגנים אותם מצאתי מפעילים את הM2TS אך מראים רק תמונה אחת מתוך ה2 בקובץ, גם ממירים שניסיתי כדוגמת SUPER לא עזרו לי. יש לציין שסרטים אשר בדקתי ומצאתי כאשר הם כבר בSide to Side עובדים על המחשב ומאפשרים לי לצפות בהם בתלת מימד בטלויזיה, אך הפורמט של המצלמה הוא הבעייתי. מישהו מכיר אפשרות כזו? תודה, סטס.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. יצרנית האודיו הגרמנית מחזירה לחיים מותג יוקרה שלה, עם דגם חדש ומטורף לאודיופילים העשירים ביותר בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-האוזניות-החדשות-של-sennheiser-עם-תג-מחי/

22. בוקר טוב, בהתאם להמלצת חברי הפורום רכשתי רמקולים של פיליפס (SPA 1301) יחד עם המחשב החדש. הרמקולים עצמם נהדרים אבל גיליתי בעיה קטנה: הם חסרים שקע חיבור לאוזניות. הרמקולים של המחשב הישן שלי הם פשוטים הרבה יותר ויש להם שקע כזה. אז איך אוכל לחבר אוזניות לרמקולים החדשים? בעיה נוספת (נראה לי שהיא קטנה יותר) היא שאני רוצה לחבר את הרמקולים החדשים לשני המחשבים, החדש והישן, ופשוט לזרוק/לתת את הרמקולים הישנים. זה אומר שאני זקוק לאיזה כבל מפצל עם מתג שיתחבר לשני המחשבים מצד אחד, לרמקולים מצד שני והמתג שבאמצע ישלוט מאיזה מחשב תשמע המוסיקה. איך קוראים לכבל שכזה ואיפה משיגים אותו? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. כמו שהכותרת אומרת, אשמח לעצות. יש לציין שעליי לקנות בארץ ולכן המחיר מתייחס לארץ. תודה, גיא

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. האם יש למישהו מידע לגבי קליטה של שידורי עידן+ באזורים בין יהוד למודיעין? משהו בכלל מהאזור יהיה טוב... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני מתלבט מה לקנות. מה ההבדל בין שתי החבילות? Sound Blaster Audigy Family תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים