אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
לא בטוח אם זה הפורום המתאים, אבל ננסה. יש לי מחשב עם כרטיס מסך בעל אפשרות HDMI AUDIO. ה-HDMI מחובר לטלוויזיה. כמו כן, יש לי כרטיס קול חיצוני של m-audio. כאשר כרטיס הקול פועל, האאוטפוט יוצא אוטומטית דרך הכרטיס קול - מבחינתי זה אומר, הרמקולים/אוזניות שלי. כאשר כרטיס הקול לא פועל, ההאוטפוט יוצא אוטומטית דרך הטלוויזיה - מבחינתי זה אומר, וידיאו(עם VLC). אני תוהה - האם יש דרך לגרום לVLC(או תוכנה אחרת או פתרון אחר) שהאודיו אאוטפוט תמיד יהיה דרך הHDMI, גם כאשר כרטיס הקול פועל ולכן אפליקציות אחרות(ווינאמפ, פיירפוקס וכד') יוציאו אאוטפוט דרך הכרטיס קול? תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להוציא 350-400 שקל על אוזניות חדשות (מוזיקה בלבד, נגן נייד). אבל אני צריך שהם יהיו גם נידות, כמו הPX100 של סנהיסר ולא גדולות כמו סדרת הHD, וחבל לי להתפשר על ה-PX אם אני יכל להשקיע עוד 100 שקל. הPX200 הם לא טובות יותר (במקרה הטוב) ממה שהבנתי. אז יש לי אופציות?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אפקט חריקת בלמים. ברצוני להוריד מהרשת קובץ שמע המשמיע חריקת בלמים. מישהו יכול לכוון אותי מהיכן? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
2 רמקולים בלי סאב איכותיים לדוגמא: YAMAHA YSTM101 או 4 רמקולים+סאב של חברה לא כל-כך מוכרת לדוגמא: winner 4.1
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כמו שראיתם בטח מהכותרת אני מחפש אוזניות in ear באיכות טובה שיהיו עמידות מאוד הקטע הוא שיש לי נטייה להשמיד כל אוזניות תוך פחות מחודשיים כבר הצלחתי להרוס סנהייזר cx400 (או 300, אני לא בטוח) פעמיים בפחות מחודשיים, koss plug פעמיים בפחות מחודש משהו של griffin באיזה שבועיים והמון המון אוזניות ג'נריות של חברות אקראיות בתקופה שלא עולה על 3 חודשים (אחרי שעטפתי את הכבל בהמון המון בידוד מתכווץ שיהיה עמיד) תמיד ההרס הוא קרע פנימי בחוט באיזור של הקונקטור (ככה שבאוזניה אחת לא שומעים וצריך לשחק עם החוט כדי לשמוע) אני לא מעוניין לשנות את היחס (הדי נוראי) שלי לאוזניות שלי אבל אני כן רוצה אוזניות שיוכלו לסבול התעללות שכזו. המלצות? (גם המלצות לחנויות טובות יתקבלו בברכה)
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אהלן. אני מחבר קונסולות XBOX360, PS3 וPS4. המשחקים, במיוחד GTA5 וWATCH DOGS, נראים די מפוקסלים בטלוויזיה שלי: Samsung UA40F5000 LED בהתחלה חשבתי שאולי זה אני אבל לא יכול להיות שכולם משבחים את הגראפיקה של 2 המשחקים בקונסולות ואני רק רואה את התמונות מפוקסלות. אולי אני טועה בהגדרות הטלוויזיה? ניסיתי לשחק עם פורפילים מוכנים של movie, gaming וכו אבל זה לא ממש עוזר. אני רוצה לציין שאני משתמש בכבלי HDMI וניסיתי גם רגילים וגם מוזהבים ועדיין אני לא מרוצה מהתמונה. אשמח להמלצות.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ריסבר avr 390 של דנון, לאחרונה לא שומעים מוזיקה מהמחשב.. (שמעתי כבר כמה שנים ללא בעיות) המחשב מחובר למגבר ליציאת הDVD וכאשר מחובר כבל והכל תקין על צג המגבר מופיעה אות C ששום דבר לא מחובר מופיעה A אז ביומיים האחרונים מופיע A ולא שומעים למרות שהכבל מחובר.ץ אני נוטה להאמין שיש בעיה כלשהי בהגדרות אולי מישהו נגע, במגבר או במחשב. בכבל אני כמעט שולל בעיה - מכיוון שחיברתי במגבר לכניסה אחרת שמעו (לא שמעו טוב, שמעו עם רעש סטטי ובצורה מוזרה, זה בגלל שאין התאמה בין הכניסות אבל עצם זה ששמעו זה אומר שיש זיהוי של מידע מהמחשב. הרמקולים כמובן עובדים (כמו שאמרתי קודם שמעו צלילים) אז זה או הגדרות כלשהם , או שכניסה הלכה פתאום? גם זה לא נראה לי עצות?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מחפש טלוויזה 37 אינץ' LED או LCD, טלוויזיה איכותית. אין צורך בטלוויזה מסוג SMART כי יש לי XTREAMER. חשבתי ללכת על הטלוויזה הזאת: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=126394 אבל הבנתי שיש שני דגמים לטלוויזה אחד עם פאנל TN ואחד עם IPS, איך אני יכול לדעת איזה מהחנויות בזאפ מוכרים את דגם ה-IPS? בכל מקרה אם אתם חושבים על טלוויזה שיותר טובה ממנה הציעו אותה כאן, ונמקו למה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם זה הכי קשור לפה אבל אין פורום יותר מתאים אז אני אשאל כאן ... יש לי מגבר מהדגם שציינתי ..עכשיו יש לו בעיה שאם המחשב לא משמיע קול כמה שניות המגבר אוטומטי נכנס להשהייה של כמה שניות אז אם נגיד אתה מפעיל ווינאמפ או איזה סרט ויש כמה שניות שקט זה מדליק את עצמו שוב רק כשיש סאונד עכשיו זו לא בעיה במגבר פשוט הבקר שלו ככה מתוכנט שזה משזה עושה ... השאלה אם יש לי מאיפה להשיג איזה קוד טכנאים דרך השטל או שיש איזו דרך לבטל פונקציה כזאת שהוא כאילו נכנס ל standby !? גיסי חשמלאי והוא יודע להוציא תבקר ולהחליפו אחרי שבדק תמגבר הזה הוא אמר שזה בקר חכם וזה בתוכנה שלו עצמה הפונקציה הזאת לכן לא ניתן לבטל בהחלפת בקר תודה על התשובה ואם אתם לא יודעים אולי מישהו יכול להגיד לי איזה …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מחפש אוזניות קשת עם מיקרופון לשמיעת מוזיקה במחשב וקצת באייפון אני לא מחפש משהו מקצועי כמובן אלא משהו סביר שנותן צליל ובס יפים ועם אטימה טובה. התקציב הוא עד 400 ש"ח אולי עם חריגה קטנה של 20-30 ש"ח. אשמח להמלצות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס קול הזה שאמור להיות בין הטובים שיש. התקנתי לו דרייבר אחרון ל WIN 7 וכמובן שהתקנתי חבילות מקודדים וכל מה שצריך על מנת לנגן סרטי HD במחשב. הכרטיס מחובר לרסיבר של DENON בכבל אופטי ואכן משדר אליו באיכות מצויינת. הבעייה היא שכאשר אני מנגן סרטי HD הרסיבר מנגן אותם על PRO LOGIC 2 כלומר הוא אינו מזהה שידור DTS מצד המחשב. ניסיתי לשחק בהגדרות התוכנה והגדרות המקודדים השונות ולא מצאתי דבר. מה שמעצבן זה שבמדייה סנטר בסלון יש לי כרטיס קול עם יציאה אופטית שעלה לי 80 שקל שגם מחובר לרסיבר אחר של דנון ושם הכל עובד מושלם. מישהו יכול להושיע אותי?[br]פורסם בתאריך: 5.04.2010 בשעה 23:20:54 ועוד דבר,כאשר אני עושה בדיקת שידור מכל רמקול בנפרד משום מה הכרטיס קול משדר את הסאונד של ה…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול מתאים עם חיבור אופטי ושום דבר לא עוזר..
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מערכת רמקולים למחשב של microlab ב 5.1 ערוצים מחובר דרך כרטיס קול מובנה של לוח אם ASUS P5B DELUXE כל מה שאני מנגן ותומך ב 5.1 אני שומע והכל בסדר אני רוצה לשומע קבצים שלא תומכים ב5.1 בכל הערוצים מה שנקרא EXPAND CENTER TO REAR לדוגמה לשומע דרך יוטוב בכל הערוצים או סתם קובץ MP3 , סרט שלא תומך ב AC3 יש דרך לעשות את זה מבחינת תוכנה? או רק דרך חומרה שאני אצטרך לקנות כרטיס קול שעושה את כל זה?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי, אז קודם כל למי שמתעניין עד מחר יש 40% הנחה על כל מוצרי לוג'יטק באפיס דיפו. התחדשתי לי ב X540 ואני ממש מרוצה , כרגע עם הכרטיס ON-BOARD של הלוח שלי (מפרט בצד) ואני חייב לציין שמרגישים את ההבדל בין כל ה MP3 שיש לי שהם 128 - 192 KBPS ולעומת זאת יש לי רק דיסק אחד שהוא OGG באיכות של ~180 וההבדל הוא מהותי מאוד. אז השאלות שלי הם מה המקודד הכי איכותי נתחיל לעשות RIP לדיסיקים,מחיפוש בפורום מצאתי שזה הכי מומלץ Exact Audio Copy האם נכון או שיש יותר טובים? והאם יש מקורות למוזיקה ברמה גבוה מבחינת KBPS וגם מבחינת KHZ , היה לי פעם הופעה של METTALICA שהיא הייתה ב 92KHZ או יותר , אני אנסה להשיג אותה שוב . בכול אופן אודה לעוזרים ..
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מחפש כרטיס קול עד 300 ש"ח, אני משתמש ברמקולים של אלטק לנסינג ATP3 ובאוזניות סנהייזר HD497. אני לא מבין בכרטיסי קול אבל אני בעיקרון מחפש משהו איכותי מספיק וורסטילי בשביל להשמיע מוזיקה בעיקר. תודה רבה.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי...התקציב הוא 500ש"ח. השימוש העיקרי הוא צפיה בסרטים. המשני, מוזיקה ומשחקים. אני צריך אוזניות ללא מיקרופון, אוזניות קשת מעל הראש עם כריות ספוג (התרגלתי כבר), אם אני לא טועה הכוונה לאזניות סגורות ולא פתוחות. עד כה ראיתי המלצות על הRP-21. על הHD485 ועל הHD280 PRO. אני צריך לדעת מהן האוזניות שהסאונד בהם הכי טוב!! ואם יש לכם המלצות לדברים יותר טובים באיזור ה500, אז אין לי בעיה. קצת יותר, קצת פחות.. לא נורא. נ.ב. אני גר בנתניה ואם מישהו מכיר חנות מכובדת בסביבה.. שאוכל להתרשם מהאוזניות הממולצות ולשמוע ולראות אם מתאים לי, אני יותר מאשמח. נ.ב. מי שבא לו לעזור, בעיות בסאונד.. פורום תמיכה טכנית: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311586.0
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- ערב נעים ושבוע טוב לכולם יש ברשותי מחשב בן 7 חודשים עם לוח אם MSI P43 Neo 7519 (התמונה של הלוח אם שלי זהה ללוח האם שבתמונה). http://i.testfreaks.co.uk/images/products/600x400/93/msi-p43-neo.3756125.jpg אני רוצה לחבר את המחשב לכניסה הדיגיטלית ברסיבר. ע"פ פירוט היצרן של הלוח אם (SPDIF-out pinheader) והעובדה שווינדווס מזהה שיש חיבור דיגיטלי - אמורה להיות במחשב יציאה דיגיטלית... יציאות האודיו היחידות שיש לי זה ה-6 שאתם רואים בתמונה, אז איפה היציאה הדיגיטלית? המון תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, אני קורא את כל השירשורים השונים על סטרימרים וככל שאני קורא יותר כך אני מתרחק ממסקנה קונקרטית "איזה סטרימר כדאי לקנות". אני נורא מתלבט בין BOXEE ל-XTREAMER SIDEWINDER3 \PRODIGY. שימוש עיקרי: הזרמהשל סרטי HD וBLURAY דרך HD חיצוני עם כבל USB. שימוש באפליקציות רשת שונות. גלישה באינטרנט. מספר שאלות: אני רואה בשירשורים על BOXEE כי יש הרבה בעיות בגישה לתכנים מקומיים ושאין ממש פתרון יעיל לצפייה בתכנים מחול. האם נכון ? כמו כן, האם סטרימרים המגיעים עם מערכת הפעלה של אנדרויד (XTREAMER) לא עדיפות על ה-BOXEE מבחינת התכנים ? האם ה-JUKEBOX עובד בצורה טובה ב-XTREAMER ? האם הזרמה דרך USB2 הקיים ב-BOXEE לא איטי מדי (לעומת ה-XTREAMER עם USB3) ? אודה לכם …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב בשביל להקליט שידורי HD מהממיר של YES. האים קיים כרטיס כזה ואים כן אז מה מומלץ ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, נהרסו לי האוזניות שברשותי Equation RP-21, ובעקבות הנ"ל אני מתכוון לרכוש סנהייזר HD555. עקב עליית המדרגה מRP21[ישנה עליית מדרגה?] החלטתי לצ'פר את עצמי\את האוזניות בכרטיס קול חדש ולא on board. איזה כרטיס קול מומלץ? אוד'יג'י? creative xtreme? או אסוס D1? ראיתי את D2 אבל המחיר שלו ממש יקר לי, 700 ואפילו ראיתי ב1000 :-\ התקציב שלי הוא עד D1 ולא מעבר. אז יש משהו טוב ממנו או עדיף עליו ביחס למחיר? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ככה הוא צריך להיות קטן (כל אחד והמידות שלו כמובן שאם זה מולטימדיה זה יהיה הרבה יותר גדול מהMP3) עם 20 ג'יגה מינימום (THE MORE...) איכות סאונד הכי טובה שאפשר אין תקציב אם אתם ממש רוצים אז +-3000 וזה רק יעלה אזז אין ממש תקציב אה וחובה שהנגן היהי ציבעוני (לא נוח אם שחור לבן) דרישות לנגן מולטימדיה: אפשרות הקלטה באיכות סבירה+ רדיו איכות מסך הכי טובה שאפשר איכות סאונד הכי טובה שאפשר מממ HD למקור חיצוני (אם יש כזה בכלל בנגנים האלה) וזהו לMP3: איכות סאונד ממש אבל ממש מצוינת (רק לא ZV:M) אם יהיה MP4 נחמד אבל זה ממש לא חשוב ציבעוני וקטן ככל האפשר
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מגבר+5 רמקולים מחוברים דרך כבל RCA למחשב ככה שהכל עובד על מערך סטריאו ולא כמו שזה צריך להיות. עכשיו השאלה האם כבל אופטי זה מה שצריך בשביל לעשות מערך סראונד ? והאם הכבל הזה מתאים http://www.ebay.com/itm/HIGH-QUALITY-6M-TOSLINK-OPTICAL-DIGITAL-AUDIO-CABLE-6mm-/360308238598?pt=UK_Computing_CablesConnectors_RL&hash=item53e40b6906 וכן יש לי כניסה גם במגבר וגם במחשב.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-