אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
יש לי מערכת PANASONIC SA AK630 אני מעוניין לחבר אותה דרך AUX למחשב אני צריך כרטיס קול שהיה יותר איכותי מהמובנה השימושים שלי משחקים מוסיקה סרטים...
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי...התקציב הוא 500ש"ח. השימוש העיקרי הוא צפיה בסרטים. המשני, מוזיקה ומשחקים. אני צריך אוזניות ללא מיקרופון, אוזניות קשת מעל הראש עם כריות ספוג (התרגלתי כבר), אם אני לא טועה הכוונה לאזניות סגורות ולא פתוחות. עד כה ראיתי המלצות על הRP-21. על הHD485 ועל הHD280 PRO. אני צריך לדעת מהן האוזניות שהסאונד בהם הכי טוב!! ואם יש לכם המלצות לדברים יותר טובים באיזור ה500, אז אין לי בעיה. קצת יותר, קצת פחות.. לא נורא. נ.ב. אני גר בנתניה ואם מישהו מכיר חנות מכובדת בסביבה.. שאוכל להתרשם מהאוזניות הממולצות ולשמוע ולראות אם מתאים לי, אני יותר מאשמח. נ.ב. מי שבא לו לעזור, בעיות בסאונד.. פורום תמיכה טכנית: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311586.0
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש אפשרות להשתמש בכבל הזה: VGA HD AV Cable (למרות שהוא נועד למכשיר ה-XBOX-360) כדי לחבר דרך יציאת הVGA במחשב הנייד שלי אל כניסת HDMI בטלויזיה על מנת לראות תכני HD ?? אם לא ניתן באיזה דרךה הכי טובה יש לי כן להעביר תכני HD באיכות האופטימלית דרך יציאת VGA במחשב נייד ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי 4 נפילות של הרמקול החלטתי שנימאס לי הרמקולים שיש לי זה ATP3 הכבלים ממש קצרים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לקנות מערכת שמע חדשה בתקציב של עד 3.5K. אני רוצה לקנות רמקולים פאסייבים של B2030P Behringer ולהתאים להם מגבר . אני צריך לקנות גם כרטיס קול למחשב ? או שהמגבר מספיק ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
ככה הוא צריך להיות קטן (כל אחד והמידות שלו כמובן שאם זה מולטימדיה זה יהיה הרבה יותר גדול מהMP3) עם 20 ג'יגה מינימום (THE MORE...) איכות סאונד הכי טובה שאפשר אין תקציב אם אתם ממש רוצים אז +-3000 וזה רק יעלה אזז אין ממש תקציב אה וחובה שהנגן היהי ציבעוני (לא נוח אם שחור לבן) דרישות לנגן מולטימדיה: אפשרות הקלטה באיכות סבירה+ רדיו איכות מסך הכי טובה שאפשר איכות סאונד הכי טובה שאפשר מממ HD למקור חיצוני (אם יש כזה בכלל בנגנים האלה) וזהו לMP3: איכות סאונד ממש אבל ממש מצוינת (רק לא ZV:M) אם יהיה MP4 נחמד אבל זה ממש לא חשוב ציבעוני וקטן ככל האפשר
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות רמקולים 5.1 עד 800 שקל. חשבתי על שלושת אלה: Creative Inspire 5200 Hercules XPS 510 Logitech Z-640 מי הכי מומלץ? יש עוד רמקולים שכדאי במחיר הזה? השימושים שלו: רוב הזמן מוזיקה ולפעמים סרטים... משחקים מעט מאוד... תודה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מחפש טלוויזה 37 אינץ' LED או LCD, טלוויזיה איכותית. אין צורך בטלוויזה מסוג SMART כי יש לי XTREAMER. חשבתי ללכת על הטלוויזה הזאת: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=126394 אבל הבנתי שיש שני דגמים לטלוויזה אחד עם פאנל TN ואחד עם IPS, איך אני יכול לדעת איזה מהחנויות בזאפ מוכרים את דגם ה-IPS? בכל מקרה אם אתם חושבים על טלוויזה שיותר טובה ממנה הציעו אותה כאן, ונמקו למה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, ברשותלי DVD נייד של אלקטרה כאשר אני מנגן סרטים בעלי תרגום בקובץ נפרד התרגום מופיע בכתב מראה האם יש דרך לסדר זאת? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, יש לי טלויזית LED Samsung 40" מחוברת ב-HDMI לממיר,הממיר מחובר למערכת קולנוע בכבל אופטי. עד כה כאשר חברתי מחשב נייד עם HDMI הייתי מקבל את הסאונד מהטלויזיה ולא מהמערכת. איך ניתן לבצע את? אשמח לפיתרון.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול. אני כרגע עם אוזניות HD650 של Sennheiser עם כרטיס קול ASUS Xonar Essence Stx. והייתי מעוניין לדעת אם הAudioengine D1 או הFIIO E17 יהיו שיפור לכרטיס הקול שלי,ובמידה ולא על איזה DAC או AMP הייתם ממליצים שכן יהיה שדרוג מהSTX. מודה מראש לאנשים שעוזרים. =]
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שהכבלים מאוד קצרים, אבל יש משהו לעשות בנידון? חוץ מזה, איך האיכות? העיצוב? והעוצמה? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אז קודם כל למי שמתעניין עד מחר יש 40% הנחה על כל מוצרי לוג'יטק באפיס דיפו. התחדשתי לי ב X540 ואני ממש מרוצה , כרגע עם הכרטיס ON-BOARD של הלוח שלי (מפרט בצד) ואני חייב לציין שמרגישים את ההבדל בין כל ה MP3 שיש לי שהם 128 - 192 KBPS ולעומת זאת יש לי רק דיסק אחד שהוא OGG באיכות של ~180 וההבדל הוא מהותי מאוד. אז השאלות שלי הם מה המקודד הכי איכותי נתחיל לעשות RIP לדיסיקים,מחיפוש בפורום מצאתי שזה הכי מומלץ Exact Audio Copy האם נכון או שיש יותר טובים? והאם יש מקורות למוזיקה ברמה גבוה מבחינת KBPS וגם מבחינת KHZ , היה לי פעם הופעה של METTALICA שהיא הייתה ב 92KHZ או יותר , אני אנסה להשיג אותה שוב . בכול אופן אודה לעוזרים ..
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז למי שלא הבין, הכוונה היא שהן מאוד "חושפניות" בקיצור, שני זוגות ה-K340 הגיעו רק אתמול, התחלתי לעבוד על הכבל רק אתמול בלילה, ואת המודים האחרים רק היום בבוקר. אבל הכל כבר גמור. סך הכל תפוקה לא רעה שתיהן זהות כמעט לגמרי. ההבדלים היחידים הם במפצל ה-Y בכבל, הגוף של הקונקטור (עץ מול מתכת), ובמעגל המודפס שבנוי טיפה שונה אבל תאכלס אותו הדבר. לצערנו הרב, רק זוג אחד נשאר בארץ הקודש. הזוג השני חוזר למקורות, לנורווגיה Anatoli.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, קיים ברשותי נייד עם מעבד P8600 בעל כרטיס מסך 130M GT.. כאשר אני מנסה להריץ 1080P MKV דרך VLC/MEDIA PLAYER או כל נגן אחר.. אני פשוט לא מרוצה מאיך שהעניין רץ.. אני יכול לראות פה ושם תקיעות קטנטנות וכ'ו וזה מאוד מאוד מפריע לי, במחשב מותקן CORECODEC ואין שימוש מסויים בHD בזמן הרצת הסרט.. התקיעות לא נובעות מההארדיסק > ראו מפרט שלו בצד. כמובן מותקנת גם חבילת קודמים K-LITE הכי עדכנית. אשמח להצעות לשיפור וכ'ו.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. ראשית אני לא מבין גדול באוזניות. ברשותי אוזניות פשוטות של סוני MDR-CD180 (צירפתי צילום). לקחתי מאבא שלי, שהוא מוזיקאי, זמנית אוזניות מסוג " SONY MDR-V6" (צירפתי תמונות) והופתעתי מאוד מההפרש באיכות אפילו מהכרטיס קול הפשוט שלי ABIT AUDIOMAX בכל מקרה, אני רוצה לקנות אוזניות בערך באיכות של הסוני. אם מישהו יכול להמליץ על דגמים, וכן עלויות, שכן אין לי מושג כמה עלו הסוני וכמובן כמה עולות אוזניות דומות באיכותן. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שהcx300ii שלי אבדו ברכבת או משהו בסגנון ( :'( ) אני מחפש תחליף, חשבתי על הmeelectronics m9p\m21p, כאשר שניהם לא נמצאים למכירה באתר הEBAY (שלחתי הודעה לבירור). חשבתי על הm6p אבל בגלל הצורה שלהן, ובגלל שהאוזניים שלי עקומות, אני מעדיף לא להסתכן שלא יתאימו לי בונוס גבוה למיקרופון מובנה התקציב 25$, אפשר לחרוג קצת תודה הוזמנו m21 של meelectronics(בלי מיקרופון :'( ) במחיר זנות (יש 60% הנחה תבדקו בפייסבוק שלהם) בהיסחפות רגעית, מקווה שלא יתגלה כטעות
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתש ברמקולים וגם באוזניות+מיקרופון (מחוברים יחד) יש לציין שיש לי מגבר עם מערכת קולנוע ביתית שמחובר למחשב.. ואני ביום מחליף לפחות 3-2 פעמים בין האוזניות לרמקולים וכול פעם אני צריך להזיז את השולחן של המחשב ולחבר את האוזניות/רמקולים. חשבתי ליקנות רכזת מדיה, לא ידעתי שזה קיים עד שראיתי את זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2343&ser=1 ויש לי כמה שאלות: 1. יש לכם את המכשיר הזה הם הוא טוב? אמין? 2. הגיוני שהמחיר שלו הוא 39 ש"ח לא זול מידי? 3. יש את זה גם בחנויות פשוטות לא רשתות כמו bug סתם חניות מחשבים? כי אני לא מצרתי בחיפוש באינטרנט את המוצר בחנויות אחרות.. יש לציין שאני לא קונה מהאינטרנט ואני רוצה הלקנות מחנות שקרובה לביתי. 4. האם המוצר אמור לעשות בעי…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, תקציב - 1200 ש"ח ~ חובה - אפשרות לטעינה משקע חשמל (שיהיה כלול בבאדנל..אין לי זמן להתרוצץ ולחפש) , זמן סוללה סביר, 4 GB לפחות) הנגן בעיקר ישמש אותי לנסיעות ארוכות (מאוד) במסגרת הצבא המקולל (ופה ושם לזמנים פנויים...עד כמה שיש..) תודה מראש.
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- ערב נעים ושבוע טוב לכולם יש ברשותי מחשב בן 7 חודשים עם לוח אם MSI P43 Neo 7519 (התמונה של הלוח אם שלי זהה ללוח האם שבתמונה). http://i.testfreaks.co.uk/images/products/600x400/93/msi-p43-neo.3756125.jpg אני רוצה לחבר את המחשב לכניסה הדיגיטלית ברסיבר. ע"פ פירוט היצרן של הלוח אם (SPDIF-out pinheader) והעובדה שווינדווס מזהה שיש חיבור דיגיטלי - אמורה להיות במחשב יציאה דיגיטלית... יציאות האודיו היחידות שיש לי זה ה-6 שאתם רואים בתמונה, אז איפה היציאה הדיגיטלית? המון תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב בשביל להקליט שידורי HD מהממיר של YES. האים קיים כרטיס כזה ואים כן אז מה מומלץ ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 700 ש"ח לקניית אוזניות קשת, השימושים העיקריים זה לחסימת רעש ממקורות חיצוניים ומוזיקה כמו מטאל, קאנטרי, רוק ועוד... שהקול יהיה כמה שיותר איכותי ודגש חשוב על חסימת הרעש (ללא רעשים מהאוזניות). אני מתלבט בין 3 האוזניות הללו: (אם יש לכם הצעות טובות יותר אז תציעו בבקשה) 1. אוזניות קשת JBL j88i שחור (http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15445) 2. אוזניות DJ מקצועיות עם מיקרופון Skullcandy Mix Master DJ Matte (http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13517 3. אוזניות עם מיקרופון Monster Inspiration שחור (http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13107) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי.. יש לי סרטים של מרוצי רחוב מגניבים של מכוניות ואני רוצה רק את הsound של המכוניות בקובץ של MP3 אם מישהו יוכל להגיד לי איך אני עושה זאת אני יודה לו.... ואפילו יחלוק איתו את אותם הסרטים אם זה יעניין אותו.... תודה... ;D
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא בטוח אם זה הפורום המתאים, אבל ננסה. יש לי מחשב עם כרטיס מסך בעל אפשרות HDMI AUDIO. ה-HDMI מחובר לטלוויזיה. כמו כן, יש לי כרטיס קול חיצוני של m-audio. כאשר כרטיס הקול פועל, האאוטפוט יוצא אוטומטית דרך הכרטיס קול - מבחינתי זה אומר, הרמקולים/אוזניות שלי. כאשר כרטיס הקול לא פועל, ההאוטפוט יוצא אוטומטית דרך הטלוויזיה - מבחינתי זה אומר, וידיאו(עם VLC). אני תוהה - האם יש דרך לגרום לVLC(או תוכנה אחרת או פתרון אחר) שהאודיו אאוטפוט תמיד יהיה דרך הHDMI, גם כאשר כרטיס הקול פועל ולכן אפליקציות אחרות(ווינאמפ, פיירפוקס וכד') יוציאו אאוטפוט דרך הכרטיס קול? תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-