אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
היי, אני משתמש בטלוויזה בתור מסך מחשב. חיברתי אותה למחשב בכבל VGA (כחול) - ואני רואה טוב. הבעיה היא הקול... חיברתי את כרטיס הקול בכבל PL לטלוויזה - אבל משום מה לא שמועים כלום... כמובן שבדקדתי את עוצמת הקול וכו' - הכל נראה בסדר אבל לא שומעים. כאשר אני מחבר את הטלוויזה למחשב אחר עם כבל HDMI - שומעים והכל בסדר. כאשר אני מחבר רמקולים רגילים למחשב הזה - שומעים והכל בסדר. לצערי אין לי יציאת HDMI במחשב הזה וזה המחשב שאני רוצה לעבוד איתו... מה עושים? מעבר לחיבור הפשוט של הכבל - האם צריך לעשות אישה הגדרה במחשב או בטלוויזה? תודה, רם
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי PS3 והוא מחובר לHDMI עכשיו במקום שכל פעם לא אצטרך לבעביר מהמחשב ל מסך בשביך ה PS3 אז חשבתי הבנתי שמפצל יכול לעזור עכשיו בעזרת מפצל שאחבר לסאב ואז כבל אחד למחשב ואחד למסך זה יהיה לי אותה איכות קול כמו שאני מחבר ישר למסך מדובר בכבל מפצל חיבור 3.5mm שמתחבר לסאב ועז ממנו אני יכול לחבר שני כבלים תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש נגן שיריץ הכי טוב (ושיוכל להפעיל כתוביות בנוסף) סרטים באיכויות של 720, 1080 , עם כתוביות בלי בעיות. ניסיתי BSPlayer אבל משום מה הכתוביות נבלעות קצת.. ורואים רק חלק מהשורות.. קיצר הוא לא טוב. הצעות ?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. כולם אומרים שרמקולים 2.1 זה למוזיקה ו5.1 זה למשחקים ולסרטים מישהו יכול להסביר למה 5.1 לא טוב למוזיקה? היה לי 2.1 ועכשיו יש לי 5.1 ויותר כיף לשמוע איתם מוזיקה מאשר 2.1 . תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי נגן MP3 חדש שאני רוצה לצאת לריצות איתו. אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אוזניות ריצה טובות עד 300~ ש"ח עדיף כמה שפחות תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, לא ידעתי איפה לפרסם את השאלה אז אני מנסה כאן.... קיבלתי מחבר טלויזיה מסוגITT-NOKIA 6330 IDEAL COLOR PS עם חיבור scart-16 פינים מאחורה. אני מנסה לראות די וי די או לחבר את המחשב לטלויזיה אבל לא מצליח לראות כלום. העברתי לערוץ av,חיברתי את הכבל המתאם חיברתי את היציאה הצהובה לוידאו...וכלום...גם עם המחשב וגם עם הדיוידי. אני רואה רק מסך אפור. עם המחשב ניסיתי את כל סוגי השידור של pal וntcs.)או משהו כזה... יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. אני צריך דוגמיות סאוונד איכותיות ביותר בשביל לבדוק כמה מערכות קול שונות... איפה אפשר להשיג ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה סוג של כבל צריך לחבר ל סאב אני יודע שזה rca אולם האם הוא צריך להיות דיגיטלי עם התנגדות של 75 אום או מספיק rca רגיל עם חיבורים מוזהבים.והאם צריך לחבר אותו לכניסת ה low או לmono ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט מה לקנות. מה ההבדל בין שתי החבילות? Sound Blaster Audigy Family תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכרטיס הזה נבחר ככרטיס השנה. איך הוא? ובעיקר כמה הוא עולה?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי זאת חברה אמריקאית והנגנים שלה ברמה של sandisk חשבתי לקנות את זה http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=newstick1024fm&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 הם באמת שווים משהו? ומישהו שמע על hy technology?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני לא ידעתי איפה לפתוח את המודעה יש ברשותי technics quartz sl-q300 ונשברה לי המחט.. המחט מסוג : epc-p30 אם מישהו ירצה תמונה אני יעלה.. מי שיודע איפה אני יכול להשיג מחט כזו שיעזור לי בבקשה! תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. עברתי לבית שיש בו אנטנה גדולה על הגג , ובדירה יוצא חיבור כמו של הכבלים ( עם הברגה). אין לי כניסה כזו בטלוויזה, ואני משער שצריך סוג של ממיר כדי שהצלחת תעבוד כמו שצריך. מה שכן רשום בקופסא שהכלבים מצלחת מחוברים אליה : Twoway Active Drop Amplifier cdal 10/10n-ta 54-1000mhz 5-42mhz מה עלי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב קראתי קצת מדריכים, חלק לא עדכני וחלק לא ענה על כל השאלות. אני מחפש כרטיס קול שישפר את הביצועים של ה microlab solo6. שימוש - 90 אחוז מוסיקה 10 אחוז סרטים. תקציב - עדיף פחות מ 400 שקל. כרטיס קול נוכחי - כרטיס מובנה - On Board 5.1 Channel Audio ערכת שבבים - Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E אשמח להמלצה גם על כרטיס חיצוני וגם על כרטיס פנימי. מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? כרטיס קול חיצוני M-Audio Fast Track MK2 תודה לכולם!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש טלוויזיה חדשה לסלון של דירתי. המרחק בין הקירות הינו 2.8 מטרים, תכלס יוצא שמרחק הצפייה הוא 2.6. התקציב הוא עד 4K ולא חשובים לי כל כך מאפיינים כמו 3D וSMART . הטלוויזיה רוב הזמן תהיה מחוברת למחשב ובשאר הזמן לעידן פלוס (מובנה בכל הדגמים המצורפים). ההתלבטות העיקרית שלי היא על גודל המסך: 42' או 46'. ראיתי מסך של LG דגם 42LN542Y שמצא חן בעיני ומוצע באלמ במחיר אטרקטיבי- 2,680 ש"ח: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?p ... m=7E05AFD1 כמו כן ראיתי שני מסכים נוספים של סמסונג בגודל 46', (הרבה יותר דקים מהדגם הקודם- 4.7 לעומת 7.9 ס"מ). הראשון כולל גם SMART (שלא כל כך הכרחי לי כאמור), נמכר באלמ ב4,000 ש"ח כולל סאונד בר מתנה. הדגם הוא ES5600. http://www.olsa…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. מחפש טלוויזיה בגודל "32 באיזור 1300₪ אפשר לחרוג רק אם באמת שווה את המחיר. שתתמוך בכמה שיותר פורמטים,מעדיף מסגרת לא עבה במיוחד, שתהיה עם איכות תמונה טובה,עדיפות לסמסונג. עדיף מיבואן עם אחריות טובה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי טלווזיה חדשה בגדול של 42" חיברתי אותה למחשב דרך כבל VGA בכל הרזולוציות המחשב מציג את עצמו בצורה ממש טובה על הטלווזיה חוץ מהרזולוציה הגובה ביותר 1920X1080 - התמונה כן מופיעה ובאיכות מצוינת אבל הגבולות קצת נחתכים (נחתך בדיוק באזור של העיגול של ההתחל) יש לי כרטיס מסך של NVIDIA 8800GT ובהגדרות של הכרטיס ניתן להזיז את המסך לכל הכיוונים אבל לא ניתן לשנות את הגודל שלו אני די אובד עצות... רעיון מישהו?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש לי נגן MP3 מבוסס פלאש בעל קיבולת של 1GB, אני עובר ברשת וקורא סיקורים על כל הנגנים הקיימים אבל רציתי גם לקבל תגובות שלכם. לא כל כך חשוב לי העיצוב העיקר שהניווט יהיה נוח, שהבטריה תספיק לפחות ל 10 שעות ניגון רצוף, שהנגן יהיה מחברה מוכרת ובעל מוניטין כדי שזה לא יתקלקל לי אחרי חודשיים, וזהו בעיקר אז על מה אתם ממליצים? דרך אגב איך החברה IAUDIO? תודה
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה המידע על הרמקולים של המערכת שלי אתם יכולים להבין/להגיד לי משהו עליהם לפי הנתונים האלה?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
*האם מומלץ להישאר עם כרטיס קול מובנה או לרכוש ייעודי? *איזה כרטיס קול מומלץ מההבאים למשתמש הביתי? (MP3, סרטים לעיתים, ומשחקים לעיתים רחוקות) M-AUDIO Revolution 5.1 470 ש"ח אחריות שנה Creative SoundBlaster 5.1 110 ש"ח אחריות שנה Creative SoundBlaster Audigy Value 24 bit 7.1 Bulk 195 ש"ח Creative SoundBlaster Audigy Value 24 bit 7.1 RETAIL 205 ש"ח אחריות שנה Creative SoundBlaster Digital Music LX USB 215 ש"ח אחריות שנה Creative X-Fi Xtreme Audio - Bulk - ללא אריזה 289 ש"ח אחריות שנה Creative X-Fi Xtreme Audio Retail - PCI-E כרטיס קול החיבור חדש ! - PCI-E 315 ש"ח אחריות שנה Creative X-Fi Xtreme Audio Retail 419 ש"ח אחריות שנה Zalman ZM-RSSC Usb 5.1 SoundCard 379 ש"ח Zalma…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר כרגע לאוזניות ניידות יותר שמתחברות ל-ZVM. כרגע יש לי את ה-HD25 ואני מאד מרוצה, אני לא אודיופיל מטורף אבל אוהב איכות, למרות זאת ראיתי שהרבה מסתובב פה על ה-K81(שאגב זולות יותר בחו"ל) ורציתי לקבל השוואה בינהם, ובנוסף לדעת האם ניתן לשדרג אולי את ה-HD25 שכבר יש לי כדי לקבל קצת יותר מהן ? שומע בעיקר רוק, מטאל כשאני בתנועה...
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כול שאלה- לפי מה שראיתי באתר המכס על אוזניות יש מס בשיעור של 17% נכון? סגנון מוזיקה- אני שומע בעיקר רוק- Pearl Jam, Alice In Chains, כריס קורנל, Guns and Roses, רוק משנות ה70. לעיתים גם מטאל הכיוון הכללי ברור. לא שומע לא מזרחית ולא פופ. דרישות- לא חייבות להיות אטומות וניידות בשביל זה יש לי אוזניות אחרות. אני השתמש בהם בבית בחדר. מגבר אוזניות אין לי, יש לי מגבר סטריאו רגיל לא יודע אם זה פותח את האופציות או לא, בכול מקרה ההעדפה היא לאוזניות שיתפקדו טוב גם ללא מגבר. אוזניות שהספקתי לראות בתקציב(ניתן לחרוג טיפה): Sony MDR XB700 Shure SRH 440 ATH700 של אודיו טכניקה(חורגות מהתקציב) Sure SRH840- ניתן להשיג בארץ בכ600 שקל שווה את תוספת המחיר? המלצות נוספות? מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך אוזניות שגם אוכל להשתמש בהן לגיימינג וגם אוכל לצאת איתן מהבית ולשמוע מוזיקה. אני רוצה שיהיו נוחות עם מידה כלשהיא של התאמה אישית או כיוונון של החלק שיושב על האוזן ושיהיו אטומות יחסית. אם המוזיקה שאני שומע משנה משהו אז אני שומע רוק של שנות ה-60 (כמו הביטלס למשל). סמל על האוזניה שאוכל להשוויץ בו הוא לא אחת מהדרישות שלי ככה שאני חושב שאני יכול להעמיד את התקציב שלי על משהו בסביבות 500 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש כתבה בוואלה שרשום שחברה עושה אוזניות שמותאמים במיוחד לאוזניים שלך וזה עולה "רק" 900 דולר($) הנה הכתבה: http://computers.walla.co.il/?w=/4/755897 אז מה אתם אומרים
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הרמקולים Creative MegaWorks 550 5.1 בסביבות ה- 2000 ש"ח. רציתי לדעת מה דעתכם על הרמקולים בתור רמקולים ? (איכות שמע כללית) האם הם שווים את המחיר ? (משהו חלופי) אני באופן כללי משתמש ברמקולים להרבה דברים - הדיוידי בחדר (אני כנראה אוסיף את המקודד של קרייטיו), משחקים וכמובן - Mp3 . תודה !
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-