אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום! כפי שכולם פה לא יודעים, בקרוב אני עומד לקנות מוחשב. עכשיו שמתי לב שבלי רמקולים למחשב המחיר יורד ואני יכול להעמיד מחשב הרבה יותר חזק. השאלה שלי היא (בלי קשר לשאר המפרט העתידי), האם למוסיקה בעיקר עדיף לי Altec Lansing ATP5 או את המערכת שיש לי עכשיו שהיא Sansui MS-510 מחוברת לכרטיס הקול (כנראה הרקולס GTXP). כמה שניסיתי לא מצאתי את האתר שלהם באנגלית אז אני מקווה שתיתנו דעה כללית... חשבתי שמקסימום בהתחלה אני אשר עם המערכת הנוכחית ואלאחר מכן (חודשיים שלושה) אעבור לאלטק לנסינג. תודה לכל מי שיוכל לעזור...
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת על איזה מסך כדאי לי ללכת? שימוש עיקרי הוא לסרטי HD ולמשחקים של HD בסוני. אני מודע שלדגם 550 יש FHD אבל חוץ מהעובדה הזאת הייתי רוצה לדעת אם יש עוד חסרונות/יתרנות למסכים אחד על השני.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי CEBIT שבה הושקו כל מיני נגנים חדשים של IRIVER אבל אף אחד מהם לא היה סטנדרטי כלומר אחד עם טלויזיה ואחד ממש קטן בקיצור לא היה נגן HD או מיני HD אבל עכשיו זה רשמי. הם הוציאו נגן חדש הE10 של IRIVER: http://www.engadget.com/2006/04/13/iriver-announces-e10/
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שתראו בתמונה...הפילטר שמסומן בתוכנה צריך ליהיות על 4 והוא על 8...אבל בשביל לשנות את זה ל4 ולשמור אותו במצב הזה צריך להכניס איזה מפתח לregistry...כמו שמתואר באתר : http://www.cask-of-amontillado.com/pvr_reg.html#_Set_(pre)filter_settings,_and_make_ הם רושמים שם :Set (pre)filter settings, and make them stick upon reboot Trick for pvr 150/500: You can change the temporal noise reduction setting GraphEdit, but youll need o add the following key to make these changes stick. [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\hcwPP2\DriverData] " HcwSaveEncoderSettings "=dword:00000001 גם את זה ניתן לראות בתמונה.... איך אני עושה את מה שהם מבקשים כאן? תודה רבה מראש! [attac…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יצרנית האודיו הגרמנית מחזירה לחיים מותג יוקרה שלה, עם דגם חדש ומטורף לאודיופילים העשירים ביותר בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-האוזניות-החדשות-של-sennheiser-עם-תג-מחי/
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני עובד קשה, וחוזר הבייתה בלילה, ורוצה לשבת שעה ולראות פרק מסדרה מול הלפטופ (זה השימוש העיקרי). אני רוצה אוזניות שיהיו מסביב האוזן (השחורות הגדולות) עם חוט (יש לי מספיק דברים שמשדרים בבית) ועם האיכות והנוחות כמובן הכי טובות שאפשר להיות. לא אכפת לי מבחינת התקציב, אם זה "שווה את זה" אני מוכן עד 1000+. אשמח מאד להצעות. אהיה בארה"ב עוד מספר חודשים, אז אני יכול גם לחכות עד אז. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכל מי שרוצה להוריד סרטונים של הפורמט HD המדהים 720P/ 1080P http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/contentshowcase.aspx מוריד לי על 205K ...רואים פשוט מדהים.. (זה קבצי התקנה שבתוכם WMV )
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי סדק דיי גדול בחלק שמרחיב את הקשת באוזניות shure srh750dj. נקנו בksp וכמובן שאין אחריות על נזק פיזי, גם נאמר לי שאין להם איך לתקן. כרגע זה עם סלוטייפ, אבל זה מאוד גבולי ואני מחפש פתרון. מה אפשר לעשות? היכן אפשר לתקן בארץ, אם בכלל?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למרות כל ההמלצות עלGTXP אני עדיין דובק בכך שcreative הכוונה היא ללין של Audigy יותר טוב, ומכיוון שאני חושב להחליף את הSB live שלי במערכת 7.1 ידוע לי שהולך לצאת כזה כרטיס מבית הרקולס אבל מה אם creative?.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ עם מסך 1366X768.אני מחבר אותו ב HDMI 1.3 מוזהב לטלביזיה FULL HD. שאני על הרזולוציה הטבעית של הלפטופ הכל נראה טוב ויפה במסך טלביזיה. ברגע שאני עולה לרזולוציה גבוהה בדרגה אחת (ומכבה את מסך הלפטופ כי הוא לא תומך) אז המסך טלביזיה נראה פשוט מגעיל ! מטושטש, אובר חדות, אובר קונטרסט, ועוד...זה לא בעיה של הגדרות כי חפרתי במשחשב ובמסך שעות בהגדרות וניסיתי לשפר את התמונה אבל היא נראית מגיעלה ! אני חושב שאני צריך אולי איזה שהוא דרייבר ללפטופ.... הדגם הוא אסוס U56E RAL9 תעזרו לי בבקשה למצוא מה הבעיה ! (:
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הרמקולים Creative MegaWorks 550 5.1 בסביבות ה- 2000 ש"ח. רציתי לדעת מה דעתכם על הרמקולים בתור רמקולים ? (איכות שמע כללית) האם הם שווים את המחיר ? (משהו חלופי) אני באופן כללי משתמש ברמקולים להרבה דברים - הדיוידי בחדר (אני כנראה אוסיף את המקודד של קרייטיו), משחקים וכמובן - Mp3 . תודה !
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם Philips 40PFL8605H תומכת כתוביות בעברית? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה הפורום הכי מתאים שמצאתי לשאלה שלי עכשיו אני יודע שזה אפשרי לחבר קלידים למחשב דרך חיבור ה GAMEPORT מה שאני צריך זה תוכנה רצוי דיי מקצועית שתאפשר לי להשתמש בשילוב הזה כסינטיסייזר תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי טלווזיה חדשה בגדול של 42" חיברתי אותה למחשב דרך כבל VGA בכל הרזולוציות המחשב מציג את עצמו בצורה ממש טובה על הטלווזיה חוץ מהרזולוציה הגובה ביותר 1920X1080 - התמונה כן מופיעה ובאיכות מצוינת אבל הגבולות קצת נחתכים (נחתך בדיוק באזור של העיגול של ההתחל) יש לי כרטיס מסך של NVIDIA 8800GT ובהגדרות של הכרטיס ניתן להזיז את המסך לכל הכיוונים אבל לא ניתן לשנות את הגודל שלו אני די אובד עצות... רעיון מישהו?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתלבט מה לקנות. מה ההבדל בין שתי החבילות? Sound Blaster Audigy Family תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד מדגם HP DV4-1114NR חיברתי אותו בכבל HDMI לטלוויזיה שלי 34 אינץ' LCD של GRAETZ עידכנתי את הכרטיס מסך המובנה שלי במחשב הנייד הוא של INTEL מובנה על הלוח אם אומנם רואים אבל לא רואים חד אלא מטושטש כזה שעושה כאב עיניים אם אני מחבר ב-VGA רואים מעולה, ברגע שאני מחבר ב-HDMI רואים אבל לא חד כזה ומפוקס מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות נגן MP3. כיוונן שאני משתמש די כבד מבחינת כמות המוזיקה שאני מעוניין לקחת איתי החלטתי להתמקד בנגים מבוססי הארד דיסק כדוגמת Ipod ו Creative zen xtra. בכל הכתבות שקראתי לא מצאתי התיחסות ליכולת של הנגנים האלה לפעול בשעת פעילות גופנית (ריצות, עבודה בחדר כושר) עניין שמאוד חשוב לי. אני יודע שיש פה בעלי Ipod (תמונות מפגשים) ורציתי לדעת האם אתם חושבים שזה פרקטי לרוץ עם ה Ipod. מבחינת גודל, יכולת הנשיאה שלו והיכולת שלו לעמוד בטילטולים... כל עצה תתקבל בברכה, תודה. עדכון: ** ועוד נושא : יש לי אוזניות Sennheizer HD497, חשוב שהיציאה לאוזניות תיהיה מספיק חזקה כדי לספק אותם בצורה שלא תפגע באיכות. עם למשיהו במקרה ניסיון בלהניע אוזניות רציניות עם הנגן שלו אני יש…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אמרו בביקורת עליו באתר בקרוב........מתי זה בקרוב לע**ל??? עוד מעט יש לי בגרות בהסטוריה וצריך להכניס את החומר איפה שהוא (חוץ מבראש) ובלי שום קשר, אני רוצה לראות עיברית בנגן, יצאתי מתוך נקודת הנחה שיהיה לו עיברית ואני לא יודע איפה היא!! אז מה נסגר??
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה, קניתי לסבא שלי אוזניות של גראדו מודל SR125i (מוזיקה קלאסית). עם האוזניות הגיע חיבור "mini-PL 3.5nn/1/8" שהבנתי שנפוץ אצל חברת גראדו. הבעיה שלי מתחילה בכך שהאוזניות לא מזוהות על ידי המערכת של סבא שלי, המערכת היא מערכת פשוטה של sonicgear דגם Tatoo Duo 3. אשמח אם תסבירו לי מה אני צריך לעשות על מנת שהאוזניות יעבדו עם המחשב (האוזניות מחוברות לשקע MIC 1 ולא מזוהות בשלב זה), תודה מראש :-)
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר'ה החלטתי לקחת אתה ה X530 במחיר שלהם יש משו שיותר טוב מהם? השימושים הם משחקים ומוזיקה וסרטים אני רוצה איכות ואני גם שם איזה כרטיס קול ככה ב 150 שקל בערך איזה כרטיס אתם ממליצים?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! רכשתי רמקול בלוטוס של sony דגם: bsp10 ברגע שאני מטעין את הרמקול הטענה ראשונית אמורה לדלוק נורה אדומה קבוע וכאשר ההטענה מסתיימת נדלקת נורה ירוקה הטענתי את הרמקול ונדלקת נורה אדומה לכמה שניות ונכבית המוכר אמר לי שצריך לפרוק את הסוללה ואז להטעין את הרמקול ניסיתי להדליק את הרמקול והוא לא הגיב אז יצאתי מתוך הנחה שהסוללה מרוקנת וצריך להטעין אותו ניסיתי להדליק אותו בזמן ההטענה והוא עבד אבל מה הסיבה שהנורה האדומה נדלקת לכמה שניות ונכבית ולא נשארת דלוקה קבוע חיברתי את הכבל usb למטען מקורי של סמסונג ישירות לחשמל והמנורה דלקה בצבע אדום באופן קבוע מה הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. מחפש טלוויזיה בגודל "32 באיזור 1300₪ אפשר לחרוג רק אם באמת שווה את המחיר. שתתמוך בכמה שיותר פורמטים,מעדיף מסגרת לא עבה במיוחד, שתהיה עם איכות תמונה טובה,עדיפות לסמסונג. עדיף מיבואן עם אחריות טובה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי על משהו שצריך קידוד או משהו... מישהו יכול להסביר לי איך לשים סרטים ב- Iriver H320 ? ניסיתי מהמחשב להעביר לנגן, משום מה הוא לא מקבל... אם אני צריך המרה או משהו, אשמח אם תגידו לי איך לעשות זאת... וגם כתוביות לשים אם מישהו יודע ובבקשה , למי שאין משהו ענייני להגיד שלא יגיב . אביאל.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני זוכר שפעם קראתי כמה כתבות על אנשים שהחליפו את הקבלים של הXFI שלהם ושיפרו בעצם את כל איכות הסאונד... אני בעל X-FI PLATINUM וחשבתי לבצע את המוד הזה... יש למישהו אולי לינק לכתבה או משהו שיעזור?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כותרת אחת למעלה^^^^^^^.... Aviko
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-