עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by do_k,

הי איזה רמקולים אתם ממליצים? רק רמקולים חיצוניים לטלויזיה, הרמקולים של הטלויזיה, לא משהו... תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by solaric,

קראתי קצת בסטיקי ולא הצלחתי להגיע להחלטה. אני מחפש תחליף טוב לHD201 שיש לי. הכי חשוב זה אטימות + סאונד + איכות בנייה (לא כבל דק ועלוב) כאשר לתת דגש לאטימות גבוהה על פני שאר המאפיינים. האוזניות למטרת שמיעת מוזיקה סרטים וגיימינג אך אני נמצא בסביבה מאוד רועשת שמחייבת אותי אוזניות אטומות כהלכה. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  3. אני לא יודע באיזה מכשיר הבעיה, אך בחיבור רגיל התמונה בסדר... איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  4. עבור ידידה שלי שמתעסקת בעריכה של סרטים בנוסף לכך גם קצת שמיעה של מוזיקה.

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  5. Started by froben,

המלצה לרמקולים: 1. תקציב: 800 2. מה השימושים של הרמקולים: גיימינג כבד \ סרטים \ מוזיקה 3. מהו הכרטיס קול שבידכם?: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 4. בקשות מיוחדות - שיהיה 2.1 הערות נוספות: אם לדעתכם נכנס בתקציב הזה גם אוזניות לא רעות, אשמח אם תכניסו אוזניות לתקציב. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  6. אני רוצה לנצל את המבצעים שיש כרגע בבאג וב KSP ולרכוש אוזניות חדשות עם מיקרופון לאייפון. הסתכלתי קצת וראיתי 2 זוגות שעניינו אותי: Q350 של AKG ו +SE115m של Shure. אני שומע בעיקר רוק אך גם יוצא לי לפעמים לשמוע בלוז, קלאסי ופסיכודלי כמו פינק פלויד וכו' אשמח לקבל המלצה מכם לאוזניות מתאימות תודה מראש למגיבים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by asaf172,

שלום יש לי את הרמקולים logitech z323 כאשר אני מדליק את הרמקולים או מגביר/ מנמיך את הווליום ישנו קול מעצבן מהרמקול השני זה קורה רק באותן שניות שאני מדליק או משנה את הווליום. אם אני לא נוגע ברמקולים אז הכל בסדר והבעיה נעלמת. וכמו שאמרתי, זה קורה רק באותו הרמקול שאין בו את כפתור השליטה על הווליום. הצעות כלשהן? תודה אסף

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Sango,

משום מה הציפיות שלי אישית היו קצת יותר גבוהות מהרמקולים האלה, אבל עזבו. רציתי לשאול את הבעלים של הרמקולים האלו, האם אתם שיניתם את ההגדור של ה equalizer? כי אני מרגיש כאילו הרמקולים מתקמצנים על קולות של אנשים כאילו זה נבלע בפנים כזה... תודה מראש!

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by A1eX,

איזה סט לדעתכם עדיף? אשמח לחו"ד ממישהו ששמע את שני הסטים. אציין כי אני אוהב צליל איכותי, טויטר חד ובאס עמוק.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. נקרע לי הגומי במרכז הכבל של האוזניות, ושני הכבלים שנמצאו בפנים בולטים החוצה. בנתיים הכל עובד מצוין אבל אני מניח שהמצב הזה לא ימשך זמן רב.. יש מה לעשות בשביל להציל את האוזניות? CX300

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי, השתדרגתי היום מרמקולים 2.1 - creative sbs 350 ל-jbl creature 3 (מהמבצע בבאג). אני מעוניין לנצל את הקריאטיב ולהשתמש בהם כרמקולים אחוריים, שתהיה לי את האופציה לסראונד בסרטים.. השאלה שלי - איך אני יכול לעשות זאת בלי הסאבוופר, שהוא גם המגבר? האם אפשר לקנות מגבר פשוט בנפרד?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. חבר שלי הביא למסיבה מערכת RX5062 JVC ‏2 ‏ערוצים מתחילת המסיבה המערכת הריצה שירים חופשי בלי בעיות אחרי שעתיים של עבודה פתאום מופיע לנו OVERLOAD בהתחלה חשבנו שהמערכת התחממה אז נתיקנו אותה מהחשמל למרות שחבר שלי שהביא אותה טען שהוא שמע איתה שעות שירים ואף פעם זה לא הופיע לו אחרי 10 דקות חיברנו שוב את המערכת וישר הווליום היה על 20 הגבנו את הווליום ושמענו מין טיק ואז ישר הופיע OVERLOAD אז למה הבעיה דחופה כי אמא של חבר שלי לא הסכימה לו לקחת את זה למסיבה והיא לא הייתה בבית והוא בכל זאת לקח ועכשיו המערכת עדיין רושמת OVERLOAD שעוברים את 20 בווליום למרות שהיא לא פעלה במשך 12 שעות אז מה עושים הלך חלק ? הלכה המערכת ? יש כפתור בהגדרות אולי ? בבקשה זה דחוף אנחנו שוקלים לקנות חדשה ואנחנ…

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  13. שלום, אני מחפש אוזניות לשימוש בסקייפ ומוזיקה ושיהיו נוחות לשימוש להרבה זמן (3 שעות+) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  14. אהלן קניתי כרגע כבל שמתחבר ליציאת ה-3.5 מ"מ של המחשב על מנת לחבר אותו למערכת סטריאו בחיבור RCA. הכבל נראה ככה בערך: במחשב שלי אני משתמש בכרטיס קול המובנה והפשוט של הלוח. ישנו איזשהו סיכון בחיבור כזה? פעם שמעתי שהכרטיס קול נשרף למשהו , זה יכול להיות? או שזה בסדר לחבר ככה ישירות?

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  15. שלום אני בקרוב קונה אחד מהם ורציתי לדעת עם שווה להוסיף עוד 200 שקל על HD598 מול HD595 אם יש הבדלים מהם ההבדלים ביניהם המפרט של שניהם אותו דבר אבל אם גם השמיעה אותו דבר ואיכות הרכיבים ? אני לא מצאתי אתר שמשווה בין השניים אבל יש אתר סקירות שמשווה בין HD598 לבין HD600 http://www.headfonia.com/hd600-and-hd598-comparison/ השימוש העיקרי שלי איתם למשחקים וסרטים HD598 עולה 1400ש"ח HD595 עולה 1200 ש"ח תודה לעונים !

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by itsik1231995,

האם יהיה שיפור במידה ואני יקנה את הכרטיס קול הזה http://tms.co.il/product/10024 ויחבר אותו בחיבור דיגיטלי לרסיבר HARMAN/KARDON AVR 142 (5.1 CH( לבין אם אני ישאיר את הכול כמו שהוא כשאני משתמש ביציאה הדיגיטלית של הכרטיס קול המובנה ללוח אם של ריילטק ? או שבכלל עדיף לחבר לכרטיס קול של קראייטיב באנולוגי ? שווה את הכסף בכלל ? יהיה הבדל ? השימוש זה סרטים ומוזיקה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by gadykay,

שלום חבר'ה כמו שהכותרת אומרת אני צריך רמקולים 2.1 למחשב חדש שאני קונה עד 200 שקל, פשוט רוצה מקסימום תמורה לכסף. תודה.

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  18. Started by malren,

אהלן השבוע קיבלתי את הטלוויזיה 42LE4500 ואני רוצה לבחבר לו את הרמקולים שלי הZ5500 של לוגיטק.. עכשיו שאני שואל בחנות באג הם בכלל אומרים לי שהרמקולים האלה לא נועדו לחיבור לטלוויזיה אבל אני מצאתי המון נושאים בפורמים שונים לגבי העניין הזה של חיבורם לטלויזיה רק שלא הבנתי מאף אחד מהם מה הדרך הכי טובה ומומלצת.. עזרה בבקשה.. הבנתיי גם שלא בכל האופציות נית לשמוע 5.1..אז אשמח לשמוע איזה אופציות יש לי ובאיזה מהם אני יהנה מ5.1 תטה רבה רבה

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by shdrthki1,

אני מחפש רמקולים למוזיקה וסרטים בעיקר בסביבות ה400~500 שקל. אני מאוד אוהב בס אז חשוב שלרמקולים יהיה בסים טובים אני מתלבט בין http://tms.co.il/product/7964 שנמצאת בתקציב ל http://tms.co.il/product/2543 שחורג ב120שקל ממה שאני רוצה להוציא אז המערכת השניה באמת שווה הפרש של 200 שקל ? ןיש משהו יותר טוב במחירים האלה ?

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  20. למישהו יש מידע על הכרטיס הזה? AVerTV CaptureHD Aver Media לפי מה שראיתי הוא עולה 550 ש"ח ובעל תמיכה בHD

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום רב אני קונה מסך טלוזיה ואני רוצה לצרף לו מערכת קולנוע ביתית בעלות של 12 אלף שקל רוב האזנה נעשת במשחקים מוזיקה וסרטים אני רוצה לקנות לא משולוב אלה לבחור רצפיתים סנטר אחורים מגבר סאב וופר תודה לעוזרים. יש לךי עוד בקשה יש לי חבר שקנה תמסך D8000 65 גודל שקנה בBH עלה לו 5500 אלף דולר+מס מעמ +משלוח התקציב הוא 25 אלף דולר( זה לא ספאם עם אתם חושבים שזה ספאם על תגיביו סתם מי שמאמין לי שיתן לי הצגעה שמעתיח על BW802D שעולה 5500 אלף דולר

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  22. אהלן הכל בכותרת. מחפש כרטיס קול שיתחבר למחשב נייד וישמש בעיקר להוציא קצת מיץ מהאוזניות הנ"ל. מחפש המלצות טובות בטווח המחירים הנ"ל, או ששווה להמתין לחודש הבא לחסוך קצת ולקנות את ה INDIGO? רק שהוא עולה בערך אלפייה..

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  23. Started by HumanFly,

שלום רב, ברצוני לרכוש כרטיס שדרכו אוכל לחבר כבל HDMI, מהטלויזיה או מה ASUS TABLET שלי, למחשב ולהקליט סרט ב FULL HD או ב 720P בלייב מהטאבלט. אשמח לקבל המלצות על כריטיסם מוזלים או פתרונות לא יקרים למען מימוש הדבר הזה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  24. Started by borisd9,

משום מה לא מצאתי כמעט בכלל סקירות על הרמקולים האלה , אבל ממה שראיתי הם נראים לי ממש מעולים. האם מישהו יכול לתת פידבאק עליהם?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. אני שומע רק ברמקול אחד. החיבור הוא HDMI מהמחשב לרסיבר, ובנוסף כבר RCA שיוצא מהמחשב ומחובר אל המקום הייעודי ברסיבר (אדום ולבן). רק הערוץ של הכבל הלבן עובד. אני צריך לקנות מפצל כלשהו? בעיה בהגדרות? אשמח למענה בן

• 5 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים