אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני רוצה לקנות מתנה לאחיין שלי לבר מצווה אוזניות. הוא ביקש את הביטס סטודיו אבל רציתי להתייעץ אם יש משהו יותר טוב בטווח של עד 500 ש"חים. הוא בן 13 אז שגם יראו טוב. חשבתי על SkullCandy אבל אני ממש לא מבין בזה כבר. המוזיקה תנוגן מהפלאפון שלו או מאמפי זול כלשהו, והוא די שומע הכל, ממזרחית ועד רוק. תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שקניתי מערכת חדשה לסלון, וגיליתי כמה וכמה צלילים חדשים במוזיקה שאני שומע, התלהבתי. השימוש המיועד לאוזניות הוא סאונד נייד(אני מחזיק בנגן MP3CD של פאנסוניק שהאיכות שלו לא רעה, ומתכנן על נגן נוסף בעתיד...) מאוד חשוב שאוזניות יהיו סגורות, וימנעו מכמה שיותר רעשים לחדור אותן ולהפריע לחוויית השמיעה שלי. אני מעונין להוציא בין 700 ל1000 שקל(עדיף כמה שפחות ). אז, מה כדאי? ואיפה כדאי?(אפשרי גם חנויות באינטרנט שמוכנות לשלוח לארץ) בנוסף, האם כדאי להשקיע במגבר לאוזניות? (ראיתי שניתן להזמין בכמה מקומות מגברים שמקבלים ביקורות טובות ב50$)
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני יודע שכבר יש שיחות פתוחות בנושא אבל אני חייב שיסבירו לי לאט וברור. מה זה התנגדות באוזניות וכיצד זה משפיע על הווליום? מה זה תדרים באוזניות ואיך להתחשב בתדרים בהשפעה לנגן? מה זה הBURN IN באוזניות?? יש את זה באוזניות PX100..? יש לי h320 אילו אוזניות יסתדרו לי איתו בהתחשב בכל מה שכתבתי פה?? אני חושב בכיוון הPX100
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לאחר שחבר שלי רכש את האוזניות של סוני MDR V 700 החלטתי שגם לי בא משהו מפנק וטוב כזה, אני מחפש משהו עד 700 שקל, מה הכי מומלץ? שיהיו באסים טובים ואיכות ווליום מטורפת... אני מחפש סנסזייר או סוני... הבעיה שלי זה שרק לפני שבוע קניתי רמקולים ב200$ אז אני לא יודע מתי אני יוכל לקנות אוזניות אבל חפיף... מחכה להצעות, תודה רבה. עריכה: אוזניות מיוון, סבא וסבתא שלי טסים ליוון לאתונה, רציתי לשאול אם יש שם אוזניות טובות במחירים יותר זולים מהארץ, אם זה הבדל משמעותי של איזה 200 שקל אז אני בהחלט ישקול קניה...
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני חושב עכשיו איפה כדי להשקיע את כספי באודיו. אני עובר לארה"ב בקרוב, וכל השקעה תהיה שם, ואני לא בטוח איפה להשקיע. עכשיו יש לי בבית: Yamaha TSS1 מחוברים למחשב שלי. זוג רמקולי סטריאו של סוני שהגיעו עם מערכת גדולה, שכוללת קופסא גדולה שבא הרדיו, טייפ, הגברה ן-CD, מדגם LBT-A17. Sony MDR-V500. אני שומע הרבה מוסיקה, משחק דיי הרבה ורואה סרטים מדי פעם. יש לציין שבבית החדש בארה"ב יש סיכוי טוב שתהיה מערכת ק"ב מחוברת לטלויזיה גדול לצפייה בסרטים. איפה כדי להשקיע עוד כסף אם אני משקיע? באוזניות איכותיות ובמגבר? והגברת סטריאו וזוג רמקולים חדשים? בכרטיס קול תומך 5.1 כמו אודיג'י 2 ZS ומערכת 5.1? ואיזה כרטיסי קול יחסית זולים טובים גם למוזיקה אם אני אחליט ללכת על אוזניות? המקור העיקרי שלי ה…
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איזה אוזניות יש בתקציב הזה? חשוב שיהיו אוזניות כפתור. אני הולך להשתמש בהם עם הסנסה E250 אם זה משנה..... [br]פורסם בתאריך: 18.06.2007 בשעה 20:42:06 הצעות?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות בתקציב של בערך 500-700 שקלים, לא יותר. עד עכשיו עצרתי על שני דגמים, האחד יותר זול -SR80 של גראדו (אבל מומלץ בכל מקום), והשני קצת יותר יקר - AKG 240s (SR125 קצת פחות מומלצות, לפי מה שהבנתי). אני צריך אותן כמעט אך ורק לשמיעת מוסיקה בבית, לא בחוץ. המוסיקה שאני שומע היא בעיקר מוסיקה ישנה, בהרבה מאוד מקרים בהקלטות ישנות ולא מושלמות. מדי פעם אני גם נאלץ לעסוק קצת בשחזור ועריכה של צליל. אני מבקש דעה בנושא הבחירה בין שני הדגמים האלה, ואולי המלצות על דגמים מקבילים במחיר דומה. אשמח מאוד לקבל את דעתו של אנטולי בעניין. אשמח גם לדעת היכן אפשר להשיג את ה 240s במחיר טוב, כי עד כמה שאני יודע הן כן מיובאות לארץ והתמחור שלהן בסדר.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גיליתי שיש לי את הסוני MDR-E818, ואני כנראה לא רגיש עד כדי כך, ולא שם לב להבדלים בינם לבין מה שקיבלתי עם הiPod. מישהו יודע מה יותר טוב? MX300/MX400 טובות יותר משני זוגות האוזניות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי. קניתי את האוזניות הללו אחר שקראתי ביקורת אוהדת בנידון באיזה אתר. נתחיל בזה: אני חייב להודות שניטרול הרעשים הינו אפקטיבי להחריד. לא הצלחתי לשמוע אף אחד שדיבר סביבי, גם אם צעק. המחיר היה סביר ביותר (בסביבות ה- 300 שקלים). השאלות שלי הן אלה: 1. אחרי כמה זמן אני מרגיש כאילו האוזניים שלי נלחצות למוות. למישהו יש אוזניות כאלו ויכול לאשש את זה? 2. שמתי לב שהאיכות בווליום גבוה אינה טובה במיוחד. אני שומע את זה בדיסטורשן אימתני. 3. זה דורש בטריה שאמורה להספיק ל- 20-30 שעות. ללא הבטריה האיכות נשמעת לא משהו גם בווליום נמוך יותר. רצוי לציין שאני משתמש בהן בנגן אייפוד (5G, אם זה עוזר). אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיניי, וחשוב מכל: האם מוטב שאחזיר אותן היום (או אפילו מחר) ואקח משהו …
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש אוזניות חדשות שיחליפו את הSennheiser HD280 שאמנם שירתו אותי נאמנה, אך אני נאלץ להחליפן עקב שחיקה מוגברת והתפרקותן המוחלטת הקרבה ובאה. האוזניות יחבורו כדרך קבע למחשב, כ. הקול שברשותי הוא Creative Audigy 2 Value ואני שומע מגוון רחב מאוד של סגנונות, החל מבלאק מטאל, דרך אינדי, פאנק רוק, ג'אז, אמביינט וכלה במוזיקה קלאסית. כך שאני (חושב ש)צריך אוזניות מאוזנות שמפיקות צליל מדויק, חזק ונקי בתחום תדרים רחב. כמו-כן, גם איכות הקבצים שאני שומע נעה מMP3 של 256KBPS, דרך קבצי OGG, קבצי FLAG וAPE למיניהם, וכלה באלבומים המקוריים שקניתי. התקציב הבסיסי כאמור הוא 1000 ש"ח, אבל באפשרותי וברצוני לשלם סכום רב יותר בתנאי שהאוזניות מצדיקות זאת. ידוע לי שכרטיס הקול שברשותי א…
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
האם בתקציב הנ"ל ה- E2C SHURE הם האוזניות IN EAR הטובות ביותר שנמכרות בארץ?
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
קניתי נגן iriver 5gb ואני מאוד מרוצה ממנו, אך כשאני שומע מוזיקה באוטובוס יש שירים שאני שומע יחסית חלש בגלל הרעשים החיצונים, אני לא רוצה להגביר מאוד את הווליום כדי לא לפגוע בשמיעה, ורציתי לדעת אם יש דבר כזה אוזניות אשר נכנסות לתוך האוזן שאוטמות רעשים חיצוניים(חלקית או מלאה) כשהלכתי לחנות הביאו לי מין אוזניות סיליקון שנכנסות לאוזן,הן טובות?? הן אוטמות?? בנוסף הם הציעו לי אוזניות קצת יותר זולות שלהם יש עוצמה מאוד גבוהה~לפי טענתם~ אני צריך אוזניות שיאטמו רעשים. שיהיה להם איכות סאונד טובה מאוד~דרך אגב האוזניות שקיבלתי יחד הנגן נחשבות לטובות?~ שיהיו נוחות שיהיו בעלות עוצמה מספקת שיהיו עמידות אוזניות שנכנסות עמוק לתוך האוזן. המחיר חייב להיות זול מ 200 ש"ח. הצעות לכאן! הכי חשוב…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש אוזניות איכותיוח לגיימינג ומוזיקה כמובן + כרטיס קול תקציב עד 1200
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אהלן, אחרי שאנסתי לכם את השכל רבות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=418813.0 וכאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=418646.0 התקציב שלי השתנה ל1K ש"ח למגבר אוזניות + אוזניות שיחוברו או לכרטיס מובנה של EP43-DS3L או לכרטיס מובנה של דל E6400 מצטער על ההטרדה ותודה מראש
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי לכולם 1. בשימושי מערכת שמע למחשב, Logitech Premium Stereo Headset with Noise-Canceling Microphone http://www.amazon.com/Logitech-Premium-Headset-Noise-Canceling-Microphone/dp/B0007N33IQ/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1335942839&sr=1-1 סכ"ה האוזניות רחוקות מלהיות מזהירות אבל הן בסדר. העניין הוא שהספוג הפנימי שלהן נקרע. האם יש טעם לנסות להחליף אותו? במה זה כרוך? האם שווה את המאמץ? אם כן, אשמח לטיפים כיצד לעשות זאת. 2. בין אם אתקנן או לא, חשבתי שכנראה זו הזדמנות טובה לשדרג את איכות השמע שלי ולכן אני מחפשת מערכת שמע חדשה. האוזניות יהיו מחוברות לכרטיס הקול המובנה (Realtek ALC892 codec על GA-870A-UD3) השימושים מהאוזניות - מוזיקה, סרטים (לכן …
-
- 12 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 100 שקל בערך. מצאתי את זה: http://www.skypc.co.il/sg_product~980447-0914~11~0.htm זה טוב? המיקרופון שלו איכותי? כי יש לי כבר מיקרופון אבל הוא ממש לא איכותי, חלש מאוד ולא מבינים כלום. תמליצו גם על דברים אחרים :] תודה :]
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני יושע שהנושא כבר ניתחן ממש עשרות/מאות פעמים, אבל אני לא מצאתי שום מידע נורמלי.אני חשבתי על משהו נורמלי כמו www.enternet.co.il/Product.asp...=56&aff=zap ,אני חושב שזה שפוי במחיר יחסית ל"איכות". אני ממש אשמח אם מישהו יתן דעות או יציע משהו אחר,בבקשה תענו אני די לחוץ בנושא כי יש לי אח קטן בן 2 ולאימא שלי מישפחתון אז אני חיי על אוזניות ולא יכול לצייץ יותר מפעמים ביום.אני ממש מבקש תעזרו לי ואני מבין שאולי לרוב האנשים יותר נוח לעבוד אם אוזניות איכותיות+מיקרופון רגיל אבל לי אין תקציב למשהו איכותי ואני גם חושב שזה יהיה בלגן אם החוטים! דרך הגב שמעתי שיש לכמה אנשים בעיה מוזרה שביגלל שהמיקרופון קרוב מידי לאוזניות הוא עושה רעשים מוזרים ולא ניתן לנהל שיחה/לדבר ברור מה הסיכוים לז…
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
חח אני צריך אוזניות למחשב עם מיקרופון עד 45 שקל, KSP IVORY איפה שיותר טוב
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה אתם חושבים על הנגן creative zen touch ??/ אני קונה אוזניות ואני חושב על 2 אפשרויות: http://pdastore.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=sena-mpx60&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=72# http://pdastore.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=sony-street-1&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=72
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום , עם מישהו יכול להמליץ לי על אוזנניות עד 350 שקל , יש את Steelseries Seberia v2 מה אתם אומרים כדי ? , עם לא תמליצו לי משהו למוזיקה ולגיימינג.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות למוזיקה לא יקרות ואיכותיות.. כרגע אין לי שום אוזניות ואני צריך אוזניות טובות תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלוםםםם דבר ראשון אני חדששש פה וזה נראה לי פורום מצוין ושעוזרים פה תמיד. דבר שני אני מחפש אוזניות לנגן שלי קניתי iriver H-10 של 6 גיגה והאוזניות שמקבלים איתו הם גרועות!!! עכשיו אני מחפש אוזניות טובות של עד 150 שקל.רצוי אוזניות כפתור שנכנסות לתוך האוזן ולא פתוחות או אוזניות קשת ושיהיה להם באס טוב ושיהיה צליל טוב!!! דבר שני מישהוא יודע למה הסאונד באייריבר חלש???ואם קיבלתי דיסק של iriver+ אז יש לי גרסה אירופית או אמריקאית?? ומישהוא הציע לי אוזניות של ipod שהם גם נכנסות לתוך האוזן http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad1.php?CatID=3&SubCatID=2&SalesID=15617 הם טובות??הם יתאימו לנגן שלי?? שבת שלום לכולם.
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתלבט בנושא אזניות לגיימינג (אין לי צורך במיקרופון ) , האים ללכת על אוזניה ייעודית של חברות כמו RAZER או STEELSERIES או שללכת על אוזניה מחברת סאונד ידוע כמו סנסהיזר או שור ?. התקציב עד 600 שקל. אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן ודגמים מומלצים במסגרת התקציב . תודה , דרור.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-